Vissza jöttünk a nyaralásból,nagyon jó volt én még maradtam volna pár hetet,de nem lehetett.
Múlt hét hétfőn voltam a dr.-nőnél egy kicsit megijesztett,mert magas volt a vérnyomásom(150/80).Kaptam vérnyomás csökkentőt és sómentes diétát kell betartanom.
Voltam kedden cukor terhelésen nagyon izgultam miatta,mert az apukám cukor beteg volt(öregkori).
De csodálatosak lettek az eredményeim,most nagyon boldog vagyok és meg is nyugodtam.
Itthon mérem a vérnyomásomat minden nap legalább kétszer és azóta nem volt magas.Lehet,hogy csak ideges voltam a doktornőnél,ami szerintem rendben is van.mert nem szeretek orvoshoz járni.
Szeptember 25-én lesz az esküvőnk,már alig várom igaz nekem ez lesz a második,de akkor is.Érzem ez sokkal jobb lesz,mint az első volt.
Anyukámmal arra jutottunk,hogy majd mi ketten megcsináljuk a ruhámat.Az ebédet is ketten készítjük el,mert így sokkal olcsóbb.Apa intézi a gyűrűket bízom benne nagyon,hogy meg lesz időben
Még sok dolgom van addig.
Suzy78!
Azt szeretném megkérdezni,hogy rendes festékkel festik a hajadat,vagy természetes anyagból készült festékkel?
Én is szeretném az esküvőre befestetni csak egy kicsit tartok attól,hogy nehogy a babának baja legyen miatta.Előre is köszönöm a választ.
Nem igazán tudtam vissza olvasni,mert nagyon lemaradtam,ezért ne haragudjatok rám.
Nagyon vigyázzatok magatokra.Szép jó napot kívánok mindenkinek.

[/url]

[/url]