Sziasztok!
IBM: Van már vmi hír?
Hajfestés: Én nem csináltam belőle nagy ügyet. Muszáj festeni, mert a lenőtt haj elég csúnyácska tud lenni. Mivel a festék nagyon kis része szívódik fel nem aggódtam miatt, inkább arra figyeltem nagyon, hogy ne lélegezzem be a gőzét...
A párom minden UHn bent volt és nem bánta meg. Csak az első (kettő) volt hüvelyi, de amikor először meglátta a kispöttyöt a monitoron, mint kezdeményt, amit a doki mutatott neki... Hát, szóval felejthetetlen volt számára és szerintem most már egyetlen egyet sem hagyna ki. Egyet sem. Az, hogy nem engedik be? Már bocsánat, de ugyanolyan joga van bent lenni, mint bármilyen más vizsgálaton.
A szülésnél lehet, hogy nem lesz bent az apajelölt, bár én szeretném, ha ott lenne velem és tartaná bennem a lelket

Nehogy már csak a dolog kellemes részét lássa

Most csak járatom a szám, de ha nem akar akkor persze nem jön be, viszont szerintem ha ott leszünk nem fog nekem nemet mondani

Az alsófertájon történő dolgok úgy is a dokira tartoznak.
Voltunk UH-n. Minden rendben van... Késtünk egy picit, meg a bejelentkezésnél is feltartottak minket, ezért kapkodott a doki

Kukisnak tippelt, ami szerintem tényleg tipp volt, mert ha látja, hogy fiú csak megmutatja, nem? Az egész nem tartott 10 percig sem

Mindegy majd megyünk 4D UH-ra márciusban, addig meg had örüljön apa
A méreteink:
BPD (fejátmérő): 4,3cm
HC (fejkörfogat): 14,9cm
AC (haskörfogat): 14,1cm
FL (combcsont-hossz): 2,4cm