A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hencsi!

Egyem meg a kis cuclis Bogit, milyen cuki a kacsás tutyi :lol:
torolve_20131003125716

Marci itt űl az ölemben. Felolvastam neki, hogy ki alszik, de nincs rá hatással. :D

kispiskóta

Gurgi köszi!
A kacsás mamuszon a kacsa orra csörög ám!
Állat nagyon, mikor kimegyek a szobábol hallom hogy mikor mozog a lába... :lol:

Zsú.
Üzenem Marcinak Bogi per pill alszik!!!
Hogy meddig az megint más kérdés...
Vendég

Zsu!!!!
:lol: :lol: :lol: ez aranyos

Lányok!
Nálunk most 23 fokban a szobában.

Samun éjszaka egy rugi van+vastagabb ujjatlan hálózsák+termo pléd+még egy vékonyabb termo pléd és mindig iszonyatosan jégcsap a kézfeje :shock:
Nem hiszem, hogy fázna..alszik, mint a tej éjszaka..
Napközben nem hideg neki ennyire ha alszik.
??????
torolve_20131003125716

Gurgi!
Nálunk is Boginak!
Akármennyi rongyot adok rá, hideg, de még a karja is!
De amúgy meg a teste nem, szal szerintem biztosan nem fáznak, de van mikor Bogi alszik akkor meleg a keze, de van mikor meg hideg, szal én sem értem... :roll:
Vendég

Ugyanez van nálunk is Hencsi!
Néha a karja is langyi.

Bemásolok egy linket akit érdekel a baba fejlődés hónapról hónapra:

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev
torolve_20131003125716

hali

:( köszi Zsú a gratut, de most tört le a védőnő, hogy ez csak véletlen!!! (3szor is!?)
na mindegy...

Gurgi, dobj egy képet te is Sameszről!!!! plíz

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jaj, most látom de kafán fényképeztem, az ágyon virít a lepedőn a két lukacska... :oops:
Épp ma reggel mondtam Robinak ezt a lepedőt ki fogom dobni, pedig úgy sajnálom, ez még a leánykori igazi vászonlepedőm, úgy imádtam nyáron olyan jó hideg.
Legalább megörökítettem a lukas lepedőm... :oops: :lol:

Majd megnézem Gurgi, engem érdekel.
Most lépek alszok picit, hátha most Bogi is alszik tovább.
Vendég

Kép Kép
torolve_20131003125716

Gurgi
Te aztán nem sajnálod Samuról a cuccot! Lilin hosszúújjú body, rugi és vagy hosszúújjú pamut zsák, vagy ha hidegebb van vatelinnal bélelt ujjatlan zsák. Plusz polár takaró, de az mintha nem is lenne, mert állandóan lerúgja magáról. Nálunk 22 fok van..Ha úgy érzem, hogy hideg a teste, behúzom az én takaróm alá és jól odabújok hozzá :lol: Olyan jó, imádom! Monnyuk néha annyira kalimpál álmában is, ebben is tiszta apja :lol:
Nálunk van mindenféle bolt, de tized annyi a választék, mint Pesten! Útálom :x

Hencsi
Ez a csaje mindig így ki van feküdve!
Lynia
Igenis higgy a gyerekedben!!!

KépKép

KépKép
szivvi

nagyon édiii!

hihi, Gurgiii Majám is épp ilyen hálózsákot kapott barátaimtól!!! :lol: :lol: :lol: csak még nagy, direkt úgy kértem és így legalább egész télen jó lesz!

Maja hosszú ujjú body+rugi+vékony ujjatlan pamut hálózsák+vékony polár takaró és vékony patchworkös takaróban alszik, aztán a hajnali szopinál már velem, akkor ráhúzom az én takarómat is, mert én hidegben alszok jól!

Hencsi én észre sem vettem! ha nem írod....
nagyon arin nyomja Bogi is!

lynia-

Hihi zsákos Csavardi Samu :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!
Pedig állítólag alul öltöztetem.. :roll:
Ja nem termó hanem polár takaró..
Amúgy a hálózsák marha jó dolog nem tudja lerúgni magáról pukizásnál.. :lol:
torolve_20131003125716

Rita!

Hányas ez a hálózsák? Nekünk ugyanilyen van csak 80-as. :D

kispiskóta

Emi!
Kösziii
Nagyon jó ez a hálózsák 0-6 hósig van és lehet kapni 6-12-ig is.
Akkor te is jól felöltözteted. :lol:

Egyébként a babáknak 20-21 fokot ajánlanak az alváshoz.

Hencsi!
Keresem a lukat de nem látom :lol:
torolve_20131003125716

Zsú nekünk is 80as!

lynia-

Zsu!
0-6 hónapig van rá írva
torolve_20131003125716

Tesco-s hálózsák, anyukám vette neki. 3600 Ft

Zsu!
Samu még mindig húzza a lóbőrt. Csak összejön vmikor a séta.

Te meddig mész le? Szal melyik az uccsó időpont??
torolve_20131003125716

Alvás:
Emi-hez hasonlóan:
hosszú ujjú body+pamut rugi+vékony ujjatlan pamut hálózsák+ takaró
És éjszaka 20 fokra van állítva a fűtés, nappal 22-re, és csak fürdi-időszakban 23-24 + hősugárzó

Kép
Kép
emma1976

ja, bocs, van ujja a hálózsákunknak :oops:

Kép
Kép
emma1976

Én 5-kor még lemegyek max. 1/2 6.
Utána jön haza apa.

Holnap nagyon rossz idő lesz. Esős.
:(
torolve_20131003125716

haha miénk 6-12hó, de sebaj, összemértem a mostani 62essel és picit szélesebb csak a karjánál, az meg nem baj, hogy hosszú lesz, legalább nőhet bele!
a mostani meg éppen jó még! már végigér benne!

lynia-

grapewater-el hogy álltok?

nem jött ki vkin pattanás szereű kiütés? szombatra a nyakam teli lett! és nagyon rondaaaa! :evil: viszket is, nemtom mitől!?

itt ma fúj a szél nagyon, voltunk kint, de lányomnak nem nagyon tetszett amikor épp őt is fújta! kepesztett végig!

lynia-

Én azt vettem észre, hogy nálunk Samu hosszra nőtt sokat, széltében nem annyira. Aptya fija :lol:
torolve_20131003125716

Hali!

KIRÁLY VOLT A TALI!!!!! :lol:

puszi! Bors és ckat
ckat

Emi!!

Én adom. Egy napig nem adtam, amikor a védőnő mondta, hogy szte Samu nem hasfájós. Nemtom lehet, hogy igaza van de én adom neki napi 2x-3x. Nekünk bevált.
Samu nem azért sír mert a hasa fáj hanem mert mindig a cicin lógna ill. soxor.
torolve_20131003125716

Rita én nemsokára lemegyek, ha jössz csörizz. Akko még lenn leszek, mert nem akar aludni

na léptem öltöztetni

ja nekünk is tecsos, nekünk az anyósom vette

kispiskóta

OKé Zsu!!!!!

Amióta letettem Sameszt, azóta ugyanabban a pózban alszik. 1 óra óta.
torolve_20131003125716

Vájatok meg mi is megyünk sétálni :lol: :lol:

Gurgi
Én is adom, de nekünk az utóbbi 2-3 hajnal nagyon brutál volt :roll: Felvettem Lilit annyira sírt, de majd kirúgta magát a karomból, annyira feszített..Most a normaflort is elkezdtük...

KépKép

KépKép
szivvi

és a reggeli nyögések elmúltak?
mert akkor lehet én is ezt veszek következőre!

Ckat, szupiii, és képek vannak?????????????

ugyi tavasszal lesz balatoni tali is ismét!? :wink:

lynia-

első kép, lesz több is, csAK KICSIT kiabál a gyerkőc, és marha kényelmetlen a fél vállamon egy krumpliszsákot ringastva képeket átmérertezni és felrakjni. :wink:

Jobbról balra: Dikó, Kismanó, Monccs, Ckat, Annee, Nenőke

Kép

Kép
nenoke

Zsú: sorstársak vagyunk nem akar aludni, néha-néha elbóbiskol 10 percre, aztán felsír... biztos fejlődési ugrás van, vagy csak Anánlógnékmindigkór! :wink:

Szivvi: de édi-kutyi a harisnya, meg minden! Szuper! Lilkó meg már kész nagylány! Én sem magamnak megyek shoppingolni... :lol: EGyébként rámentem az OTTO katalógusra vannak elég jó cuccok,na azt hazahozatom, aztán ha fos visszaküldöm. Így házhozjön a divat, vagy mi!?

Nem jött a fűtésszerelő.... :evil: holnap jön... :cry: csajok jó volt az Ikea? Mit vettetek? Beszámolót kérünk!

Én sem akarom túlöltöztetni, nálunk 23 fok van a szobájában, a lakásban hidegebb. Én hosszú ujju rugi vagy hosszú ujju body meg hálózsák, a takarót meg mindig lerúgja, de azért lelkesen takargatom!

Gurgi: de édes Samu a macis zsákban! Nekem is kell olyan!!!!! :lol:

na puszi, letelt a 10 perc, mennem kell ébredés van! :?

Andrea
Kép
kindernay

Lányok!!

Baromi jól néztek ki a babákkal! Nagyon szépek vagytok! Eszméletlen jó így együtt látni titeket.
Kész ez a kép naggggyon jóóóóóóóóóóóó!!

Kár, hogy mi nem voltunk ott :cry:

Ott volt Kismanóóóóóóóó is, aztaaa. Nem is tudtam, hogy ott lesz..Kismanó dejóóó
torolve_20131003125716

Kép

Kép

Kép
nenoke

Kép

Kép
nenoke

igen Andi itt vagyok.A múltkor kicsit besértődtem mert szar napom is volt.De úgy se bírom babanet nélkül.Most próbálok visszaolvasni.
pillangó7

Sziasztok!

a tali tényleg szuper volt!!!

Nenőke:
Köszi a képeket, nagyon jók!

Kép

Kép
monccs

Na, helló! Gyogyotornász kiütéses győzelmet aratott! 2,5 órát aludt Ádám buszokon, dugókon, közérteken keresztül, majd felkelt, kajált, és megint bealudt. :D
Vagy sokat javult a masszírtól, vagy gyogyinéni kevésbé szigorú, de nem látott annyi bajt, mint a neurológus.
Ádám egész jól viselte, de persze a kritikus részeken sírt. Gondolom, feszült neki (hason mindkét irányba nézés nem tecc, és ehhez jön néhány aszimmetrikus mozgás). Teljesen megnyugodtam, közlekedés is sima ügy volt.
És: REGGEL ÁTFORDULT! Ez még tuti a masszír hatása csak.

Bekemné! A hajisnya is nemecsekernős? Örülök, h le tudod vinni a bébjárgányt! Azért így mégis szabadabb érzés, nem?
Nálunk nemtom, hány fok van, de érzésre 20-21 reálisnak tűnik. Éccaka hosszúujjú body, hosszúujjú rugdalózó, vastag, ujjatlan hálózsák, paplan. Nem hideg a keze.

Uxi! Éljen Beni alvókája! Isten tartsa meg jó szokását!

Andi, Hencsi, Zsú, Emi, köszi a köszöntést!

Talit nagyon sajnálom! Nem akartok jövő héten ismétlést? ;)
Vendég

Hallihóóóó!:) Tali tényleg nagggyon jó volt. Tömzsike nyomja a szunyát.
Mingyó hozom a fotókat.

Bori: Részemről rendben. De ugyanigy az IKEA-ba. Szerintem nagyon jó volt a hely.:):):)
Vendég

Fú de irigy vagyok a tali miatt...De jól néztek ki csajok!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Hát, oda nekeünk kb egy óra az út, mert nem akarok metrózni... De legalább egyből tudok szopiztatni. Meg úgyis vissza akarok vinni 2 apróságot ;)
Asszem meggyőztetek! Majd jól kifárasztom őkegyelmét, h átaludja az utat ;)

Kata! Szted/-tetek kezesség látható már 2 hónaposan?
Vendég

Valaki kérdezte, hoyg mit vettünk: íme az egyenlógó, ami az I. Nagy Történelmi Június-Július-Augusztusi Babás Babanet Találkozó résztvevői vásároltak (részben azért, hoyg ingyen parkolhassunk :wink: )

Kép

Kép
nenoke

Andi
Vannak az Ottónak xxl-es cuccai? :oops: Amúgy sztem azért nyűgik a skacok, mer hidegfront jön :x
Bori
De jó, hogy Ádi jól viselte!
Lynia
Jóhogy megyünk tavasszal, meg nyáron talizunk, aztán mehetünk pancsizni!

KépKép

KépKép
szivvi

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Nevekkel, plííííz!
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hali!

Bánhatjátok, hogy nem voltatok ott... majd legközelebb tutira gyertek! Volt dumcsi, eszem-iszom dínom-dánom :D

Don Tömzsit autómatára lehet állítani ha evésről van szó: babakocsiban fekve oldalra fordítja a fejét, Anyu odarakja a cuclit és máris összekapcsolódik az Uraság és nyomja befele a tejet. Ha megtelt a bendő abbahagyja és mikor Anya épp arra jár, kiveheti a cuclit a kocsiból. EGYSZERŰEN KIRÁLY!!!

Dikó Jázminja még az elején egyszer kinyitotta a szemét, végignézett a társaságon, megállapította hogy lökött egy banda ez és inkább aludt tovább.
Rolcsija viszont igen aktív volt! :D . Ikeás takarítónéni biztos örült, hogy nem kell letörölgetni az asztalokat, mivel Rolcsi már végigkúszott az összesen :lol: Dikónak jó mosást kívánok! :D Tündéri kisördög, remélem Bors is ilyen életrevaló lesz!

Nenő Dávidja bírja a nagy társaságot, nagyon nyugisan nézelődött mikor épp nem aludt. Míg Anyuja elment az ebédekért a kezét nézegette. Nagyon cuki!!! Nenőnek pedig utólag is köszönöm, hogy hozott ebédet!!!

Manó Grétijére beindult a fiam olyan gyönyörű! Bambizta végig! Még jó, hogy az Apja nem látta, biztos furkosbottal kergetné máris el a lányától. :D

Monccs Danijával ugyebár régi haverok, mosollyal üdvözölték egymást! Hihetetlen.... klassz érzés volt...

Bors... hát szoktatni kell még hozzá, hogy nem csak otthon vagyunk és nem csak Ő, Apa és Anya van a világban. Szinte csak kézben érezte jól magát, de ott úgy gondolom hogy jól. (tapasztalat: meg kell venni a kengurút!)
Mikor hazaértünk felraktam egyből az "egyen ikeás csüngőkét" -merthogy már az is van nekünk bü-bü-bűűűű- megállás nélkül boxolta őket! Nagyon élvezte! :D

Nagyon örülök hogy találkoztunk, köszönöm!

puszi! ckat

u.i.: BKV-n hazafele is kivert a víz...
ckat

Bori, bocsesz! :oops:

Szóval föntről lefelé:

Dávid, Tömzsi, Dani, Dikó+Rolcsi+Jázmin, Ckat és Bors

Következő sorozat:

Monccs és Dani, Nenöke és Dávid, Manó és Grétu valamint egy sajátos fotó amin Grétu vigyorog! :D
Vendég

Ckat: Azt is mingyó felteszem. :lol: :lol:
És a zenélő csirke milyen volt? :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Fönt Bors látható, középen egy csapatkép, és végül az autómatára állított Tömzsi. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Édesek a babák!!!
Zsú: Marci tündéri, és milyen erős, ügyesen tartja magát.
Gurgi: ezt a hálózsákot már én is néztem a Tesco-ban, szerintem nem rossz, és nem is drága. Egyébként én szoktam babaruhákat venni a Tescoban, sztem nem rosszak, nem mondom hogy csúcs minőség, de nekünk megteszi :wink:

Tök jók a talis képek, kiváncsian várom a többit is.

Mi kb egy órája értünk haza az oviból, Bálint azóta kint alszik az erkélyen ( illetve a kinti folyosón). Az óvodába menet mindig beájul, és utána jó nagyot szunyál kint.

Szerencsére pocakfájós témához nem tudok hozzászólni, bár Bálint is megfeszíti magát időnként, meg sírdogál, de szerencsére odáig még nem jutottunk, hogy bármit adnom kellett volna neki pocakfájás miatt. Remélem mindenkinél hamarosan megoldódik ez a probléma.

Nálunk is hideg van, fűtés persze nincs, minek is?! :evil: Mi a klímát szoktuk bekapcsolni a fürdéshez, pillanatok alatt brutál meleg van, de sajna elég nehéz szabályozni, illetve gyakorlatilag lehetetlen. No mindegy, fürdéshez jól jön a meleg, utána meg alváshoz tényleg tökéletes a 21-22 fok.

Jaja, sajnos holnap megint eső... a francba, így is mindjárt kiönt a Duna....( épp ma voltunk a Gellért térnél, elájultam, hogy már megint milyen magas a vízállás). No de állítólag utána megint jobb idő lesz, éljen, éljen, éljen!!!!!!

Andi: este írok!!!!

Teszek fel egy-két mai fotót. No és egy képet Blankáról, csak hogy lássátok, milyen szinten lökött az én kis drágám.

Sziasztok,
Móni

Kép szundi

Kép

Kép lassan pelenkázni is kell, és jön a cumi is :-))))

Kép

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: