A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Védőnő lerendezve.
Vérnyomásom, ok.
Két hét múlva terheléses cukorvizsgálat.
Dr nő is megnézte a fotót, ő is köldökzsinórnak nézte.
na én megyek 13 ra UH-ra.
Nem kockáztatok.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Mégsincs erőm semmihez.
Beni most Timon és Pumbát néz... :roll:

De legalább már lezuhanyoztam, és egy kis pedikűrt is végrehajtottam. Az volt az iagz tornamutatvány a kilencedik hónapban. :wink:

Asiye!

Szerencsére nem fáj, sem a lábam, sem a kezem. Remélem odáig nem is jutunk el!

Nika!

A pé után még egy-két napi is eltelhet a megtermékenyülésig.
Na jó, csak egy. De nem mindenkinek mutatja ki hamar a teszt.

Törpiri!

Nyugi!
Halgass a dokidra! És feküdj, ha azt mondta!
Majd jön Lili, ha itt az ideje.

Én is rengeteget gondolkodom már rajta, hogy melyik nap lenne a legjobb, de úgyis Marci dönt.
Vendég

Pici!

Marcinak rengetegszer volt a nyaka vagy a feje környékén a köldökzsinór. Nyugodj meg végre! Ez nem jelent semmit! Hiszen a vízben lebeg mindenfelé, és a gyerek is játszik vele.
Nem kell állandóan UH-ra járni, ha nem indokolja valami orvosi dolog.
Vendég

Cat!
Jól teszed, hogy pihensz.
A házidokim javasolta.
De megnéztem a dvd-t, nem látom a nyakánál.
De egy uh-t megér.
Te is mennél :wink:

Törpiri!
Tedd azt amihez kedved van.
Ha van kedved csavarogni, menj, de ha lusi vagy irány pihizni.

picimami

Pici!

Én a köldökzsinór miatt soha nem izgattam magam.
Beninek is a nyakán volt. És ez tartotta vissza az utolsó pár hétben, éppen ezért nem lett koraszülött és fejlődött ki rendesen a tüdeje.
A szülés közben pedig lehetett kezelni a helyzetet.

Ha gond lenne vele, hidd el, Gasztonyi mondta volna tegnap.

Ne érts félre, nem akarlak megbántani, de ez már túlságos aggodalom. Ez nem tesz jót Dalmának.
Vendég

Tudom, hogy nem akarsz megbántani.
Én is úgy gondolom, ha baj lenne Gasztonyi észrevette volna.
De ott van a de, hogy egy vizsgálatot megér, hisz akkor tudom mi a helyzet.
Nem vagyok feszült, és ideges sem.
Tudom, hogy jól van, és szépen növekszik.
De ha mégis ott lenne, akkor tudom hogy én mindent megtettem érte.

picimami

Cat!
A barátnőm, akinek meghalt a kicsije, a köldökzsinór miatt volt.
Azért nem növekedett tovább, és lett oxigénhiányos.
Az orvosok nem foglalkoztak vele.
Én nem akarok kockáztatni.

picimami

Sziasztok!

itt ma még fantasztikusabb idő van mint tegnap! Mondjuk tegnap fujt a szél, de ma nem! Szal asszem ma is kimegyek a kertbe kicsit! Még van néhány nárcisz és játszint meg tulipán amit ki kellene ültessek! Szal a mai programm ismét a kert!

Piri! Szerintem csinálj amit ugy érzel, hogy birsz! Ha nem akkor inkább pihizz! Ugyse ugy fog jönni Lilibaba mint a gyorsvonat! Menj shoppingolj, ha ehez van kedved! :D

Nika! Nem feladni! Mig nincs pirinek látható jele addig semmi sincs veszve!

Pici! Olyan kis drága Dalma a képen! Én is jövöhét kedden megyek a dokihoz és remélem kapok képet is! És akkor én is hozok majd én is dicsekedni valót!!!!!

Gabi! Gyönyörü a pocid! És ne aggodj, ha te ugy látod, hogy most nem nött semmit, mert most jelen pillanatban én is ugy látom a sajátomon! Aztán meg majd visszasírjuk, hogy milyen vízilovak vagyunk!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici!

Természetes, hogy ott van a köldökzsinór. Ez csak az épp aktuális helyzete. Mint ahogy a kezét is szokta a fejéhez emelni, amiatt mégsem izgulsz.

Az a baj, hogy Dalma érzi az összes ilyen aggodalmadat, és ez lesz neki a természetes. Aztán majd azt veszed észre, hogy nem mer semmit csinálni, mindentől fél majd, és tele lesz gátlásokkal. Gondolom ezt nem szeretnéd.

De ha neked jobb, akkor menj el egy újabb UH-ra.
Vendég

Pici!

A köldökzsinór csak akkor okoz gondot, ha túl rövid. De neked ezt már sokszor nézték.
A barátnőd csak Egerben volt UH-on, vagy járt ő is az Istenhegyire? Mert ez nem mindegy.
Vendég

Nócika!

Én is szívesen ültetnék virágokat, ha megtehetném. De előbb még a földet kellene elrendezni a kertben. És egy kis fűmagot sem ártana elvetni. De még hidegnek érzem az időt hozzá. Illetve nekem most nincs is energiám ilyenekhez.
Vendég

Sziasztok!

Jajj, hát ezek a pocak- és babafotók :D :D gyönyörűek!! Még, még, még!!!!! :D :D
Pici! Én ezt az oldalt szoktam használni (mert a családnak sok fotót kell küldeni :wink: , akkor már legyen igényes, nem?): http://www.smilebox.com/

Asiye! Nagyon dögös ez a "Yasemin fürdik" fotó :D :D Húúú, de kis husi! :wink:
Cat! Nagyon jó kis időpontot néztél ki :wink: (akkor van Anyukám szülinapja is)
Törpiri! Óóóó, már tűkön ülök miattad! Lilike úgy néz ki, nagyon jól érzi magát bent! Hát még most használja ki a kis Drága, már sokáig úgyse maradhat bent!
Nemlajos! Milyen volt az éjszakátok? Remélem pici fiad és te is jobban viselitek...sokat gondolok rátok! Egyszer (talán a 6. hét leteltével) ez is elmúlik és jobb lesz, meglásd!
Nika! Te nagggyon gyanús vagy
:wink: Mennek a drukkok!!!!!

Jaj és egy kérdés: mi az a szuszá sok u-val és á-val?? Már kétszer is olvastam itt, de csak annyit vettem ki belőle, h vamai olyasmi lehet tán, h csuriban a kezem....hmm? :roll:

afra.h

Cat! A fű vetéséhez valóban még elég hideg van! Fűvet vetni állatlában április végén május elején szoktak! Én is egyenlöre azaz tegnap muskátlikat ültettem hosszú balkonokba meg zöldségféléket ültettem azaz csak elvettetem a magjaikat kis edénybe, hogy kibujjanak a földből, hogy előneveljem öket! Mert ezeke most kell! Majd ki fogom ültetni! a szabad részre! Most, ha agyon ütsz se jut eszembe a neve annak amit tegnap csináltam! Nem csíráztatok, hanem mittomén! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Na majd mi is vetünk fümagot! meg apával csinálunk üvegházat! Majd veszek paradicsom palántát, de az csak májusban van! Na ezaz palántáztam!!!!! de dinnye vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már az agyamra megy ez az idő! Na és én ezt csináltam!

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi Afra!
Drága vagy!
Máris kipróbálom.
Hogy vagy?
Jól sikerült a vizsgád?
Puszi

Nócika!
Neked aztán van energiád.
Várom a pocaklakód fotóját :wink:

picimami

Köszönöm, jól vagyok...most várom mikit (remélem utoljára).
Vizsga jól sikerült, úgy érzem, de még a fekete leves hátravan...vagyis a szóbeli része majd hétfőn. :shock: Te hogy érzed magad?

afra.h

köszi csajok:)

ma délelőtt is szédelgettem kicsit :Ű):) semmi más tünet nincs

cat pontossan 24 órát életképes a pete de mi aznap is együtt voltunk meg előtte is egy nappal utána már nem :):)

nika70
Salgótarján

Köszönöm, jól vagyok.
Most tettem föl a husi levest.
És kínlódok a linkel.. de nekem nem megy.
Fizetős ez a valami?? :roll:

picimami

Van fizetős része is, de a basic az ingyen van. Mi a probléma? Megpróbálok segíteni. Sikerült letöltened?

afra.h

Sikerült, köszi.
Még próbálkozom, ha nem megy sikítok.
A mentése nem megy, ahogy el tudnám küldeni.
Nem továbbítja ahová szeretném.

picimami

http://smilebox.com/playEmail/4f4449344 ... d0d0a&sb=1

Pl. ilyet lehet vele csinálni :)
Aha, értem. Amikor küldeni akarod, akkor van a probléma? Mert olyankor felkínál néhány fizetős lehetőséget, valamint a basic lehetőséget. A basic-ot válaszd, mert az az ingyenes. Én eddig csak e-mailben küldtem el, blogra még nem. Ott lehet, h mások a szabályok. Megkuksizom mindenképp (de majd csak vásárlás után. Most mennem kell)

afra.h

Pici! Meghatódva láttam, h a blogodon ott vagyok én is, mint akiket olvasol. Viszont ha rákattintok, nem nyitja meg...melyik blogomat raktad be? (hehe van ám több is :lol: )

afra.h

Köszi, sikerült is.
Az afra receptet.
Máris ránézek.
Már rég kinn van pedig, nem csak most. :wink:

picimami

Jó reggelt :lol:
Sikerült egy haaaaaaaatalmasat aludnunk :D
Kettőkor, hatkor és fél 11-kor ébresztett a lurkó, és nem akarom elkiabálni, de van egy taktikám, eddig még bevált :wink:

afra: a szuszá egy amerikai vígjátékban volt (nem emlékszem, melyikben, talán a vejedre ütökben? :shock: ), ilyen relaxáló, lazító hang, mint a jógában az ommmmmmmmmmmm :roll:

nika, azért a hétfőt én kivárom :wink:

Pici
: www.tokmag.blog.hu
és köszönöm!

Törpiri, szüljél már, bakker :lol: (csuriban a kezem!!!)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Már korrigálva is.
Ha nem titkosak, érdekelne a többi blogod is. :wink:

picimami

Köszönöm Nemlajos!
Kedves vagy!!

picimami

Nemlajos! Jajj, de jó! Örülök, h egy jót pihiztetek! A blogod pedig nagyon aranyos! :) Ja, és köszi a szuszá-beavatást :lol:

Pici! Küldtem privit

afra.h

sziasztok!

Pici!
Nekem már azzal is gondom van, hogy a Te blog oldaladra rákeveredjek :oops:
küldtél egy meghívót! ez oké!
regisztráltam, ez is oké!
kiküldtek egy jelszót, amivel egyszerűen nem tudok belépni :evil: :evil: :oops:
és mikor beírtam a blogcímedet azt írta nem is létezik ilyen :evil: :oops: menjen a ..csába!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops:
pedig annyira meg akarom nézni :x :x

én egyébként nem írom a blogomat, csak a szülés storym van rajta mert nincs időm :? de lehet hogy fogok még egyszer-kétszer írni :)
azért itt van: http://elnefelejtsem.blog.hu/

Törpiri!

Megérkezett a csomag!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
nagyon köszönjük a fiúk most is azokkal játszanak!hálás vagyok, szereztél nekem pár nyugodt órát :) :) :)
amíg el vannak foglalva velük!
és ha holnap szülsz akkor Lilinek és Alpernek egy napra fog esni a szülinapja! :) :)

Afra! Gratulálok a vizsgához! :)

Nekem sem megy az a dolog a videóval, de időm sincs! :)

Nócika! Én is be vagyok zsongva a kerttel :)
vannak már árvácskáim is ,nappal kirakom őket az ablakba éjjel még az előszobában alszanak! :)
mennem kell mert dolgom van, a hugom hozza a tortát meg lufikat. én vettem tüzijátékot meg gyertyát. és végül is én szeretném megcsinálni a díszekket, mert sok színes papírom meg ilyesmi van itthon :) .
majd ha kész van rakok róla képet

Ja! Nemlajos!!
Örülök, hogy jó éjszakátok volt! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Afra!
megkaptam, köszi.
Válaszoltam is. :wink:

Asyie!
Köszönöm a blog címedet.
Küldtem az enyémet.

picimami

Pici!

Sikerült bejutnom! Köszi! :) :) :) a titok nyitja az volt, hogy az "l " betűt, nagy "i" betűnek néztem és rosszul írtam be a jelszót! :oops: :oops: :oops:

Gondoltam írok kommentet, hogy milyen szép és jó itt, milyen csini vagy,stb...erre ott is írtam két olyan hablaty hozzászólást-össze vissza . :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi! De a fiúk már itt ölik egymást és nincs nyugtom. bocsi mégegyszer. Legközelebb inkább megsem szólalok!...

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Köszönöm.Aranyosat írtál.
Írj máskor is majd.
Puszillak

picimami

Mára voltam kiírva :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szisztok!

Csak olvastalak benneteket,de látom nem sokat irtatok.

Pici:végül elmentél uh-ra?
Igaz én Cattel értek egyet,ha Gasztonyi nem mondott semmit tuti nincs gond.
Tudom én is paráztam,de rzt most szerintem te beszélted be.

Apa ma isteni finom sütiti sütött(linzeres torta aneve) nem birtam neki elleállni és ettem belőle :oops: .Igy az lett a vacsorám.

Ma is 2szer voltunk játszon majd itt játszottak a gyerekek.
Ma vettem Atinak egy pici farmer nadrágot (ami inkább napozó) igaz használt de egyáltalán nem látszik rajta.Mondjuk nem félek,hogy nem lesz ruhája mivel a Márk ruháin túl még a bnőm 2 kisfiának ruháit is megkapjuk :D

Nemlajos.remélem a mostani éjszakátok is ilyen jó lesz.

Törpiri:mi van veled?
Vendég

hát... 6 óta fent van, és csak a hasamon hajlandó aludni, ha lerakom, felriad egy idő után, és keservesen sír...
hosszú éjszaka lesz... :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Akkor aludjon veletek Döme. Ha neki így jó, akkor ennek oka van.
A lényeg, hogy valamikor tudj pihenni. Éjszaka vagy nappal, az szinte lényegtelen.
Vendég

Jó reggelt!

Látom a tegnapi nap laza volt! :)

Nemlajos!

Hát a kiírt dátumodról nem késtél le az bizti! :)
remélem legalább így sikerült aludnotok a éjszaka. Ha másképp nem megy!
emlékszem én Hamzánál a szopitól féltem már jó előre annyira mint te az éjszakáktól :( kitartás!

Sissi!
Van kép a gatyóról? :)
Ma is mentek játszira? Mit főzöl ma?

Cat!

Hát ha azt vesszük, Te is bármelyik pillanatban szülhetsz! :shock: Beni ilyenkor már kintről figyelte a világot! :)

Pici!
Ari vagy, megigérem figyelemmel kísérem majd a blogodat, mert .érdekel ám nagyon, de egyre kevesebb időm van mindere . :?

:)

Nika!

HOGY ÉRZED MAGAD? eLVILEG MA KÉNE "NEMMEGJÖNNI-E"?

Többiek?
Remélem ma jó idő lesz!

Ma van Alper babám szülinapja!!
De csak holnap tartjuk, és tegnap apa hozta az ajándékát. Egy nagyon komoly távirányítós helikopter. 45000forint boltban és versenyezni szoktak vele, de mivel az egyik barátja árúlja , a kiállított makett darabot(semmi baja az ég világon), 20000 -ért oda adta. ez a férjem kifogása hogy mért vette meg a 3 éves gyereknek! :lol: :lol: :lol: :lol:
mikor mindig is Ő vágyott ilyenre! :) :) :)

Na megyek sütöm a bundi kenyeret, a tea már kész! :)
kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó Reggelt!

Asiye:BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK ALPERNEK

Ma nem kell föznőm,mert a bnőmhőz megyünk. apa egész 7végén dolgozik ilyenor úton vagyunk.Holnap meg anyuékhoz megyünk Ő bablevest fog csinálni és palacsintát.

Olyan rossz álmom volt elindult a szülésem de még csak a 30-32 hét környékén tartottam.Izgultam rendesen.

Tegnap azt hiszem, végre éreztem Ati mozgolódását :D :D

Nemlajos:remélem tudtatok aludni.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Asiye!

Alpernek boldog szülinapot kívánok!

Kép

Mi ma el akartunk menni a Minimanóba, hogy kicseréljük a falvédőt Beninek. Kicsit nagyfiúsabbat szerettem volna, és olyat amit Ő választ.
Már több, mint egy órája keresem a blokkot, és nem találom. Minden másnak megvan, csak ez nincs sehol. :evil:
Vendég

Jó reggelt egyenlőre semmi nem is lesz :D:D:D:D szédelgek émelygek enyhén szorítsatok hogy ne is jöjjön meg :D:D:D:D:D:D:D

Törpiri merre vagy gyanusan csenben vagy :):):):):):

ALPERNEK SOK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT

nika70
Salgótarján

Cat, Nika és aki még tudja a telefonszámomat ha van vmi Törpirivel légyszi küldjetek nekem sms-t. Köszi

Nika:halkan de megy a drukk.
Vendég

Jó reggelt!

Nika!
Szorítok érted nagyon.
Szép napot nektek.

Asyie!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Alpernek!

picimami

Nemlajos!
Remélem jól aludtatok??
Jól vagytok??
múlnak már a hólyagok?

Zsuzska!
Merre vagy??

Törpiri!
Ugye minden rendben veled??

picimami

Köszi lányok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika! Megy a drukk ezerrel, sokat gondolok rád! :wink:

Törpiri!

Jelentkezz! Mert a végén lerágjuk a körmünket! :)

Sissi!
Érezzétek jól magatokat!

Pici neked is jó reggelt! Mit csinálsz ma?

Cat! Csak meg lesz! :twisted:
Én is mindig így vagyok, minden sz.rnak megvannak a blokkjai, csak aminek kéne annak nincs!
Murphy törvény!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Lányok!
Felújítom magamat! :)
Bár sokat nem fogytam, mármint ahoz képes amilyen voltam szülés előtt, de ugyanazokat a ruhákat hordom mint terhességem előtt, vagyis 3 gyerekkel ugyan olyan vagyok mint 2-vel! :)
na mindegy, szóval a lényeg hogy visszafogytam ugyan, de nem lettem véknyabb mint régen és ez gáz :?
mert még így is 42-44es ruhikat hordok :oops: :oops:
de máég mindig csak hadoválok...szóval felújítást végzek, jövő héten jön a fodrász, levágatok kb.30 centit a hajamból! :)
(tényleg ti nem is tudjátok milyen és mekkora hajam van, hiába mondom :lol: ), és vettem egy rakás kekszi fehérneműt a quelle-ből.
meg ilyenek :oops: :oops:

de úgy érzem muszáj mert szükségem van rá hogy ne csak mint anya funkcionáljak, hanem mint az én drágám, drága felesége is! :lol: :lol: :lol:
ja és se a fodriról se a fehérneműkről nem tud, meglepi lesz! :) :) :)
szorítsatok hogy ne legyen car az eredmény! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok....

Aranyosak vagytok ,hogy aggódtok de még mindig egyben...

Megint fájdogál..de gondolom majd megint abba marad..éjjel is ez volt.
Tegnap egész nap mentem...1/2 11-kor mentem el itthonról a tesómmal nézelődni az Árkádba,utána bevitt a melóhelyemre,onnan meg mentem egy jópofa kis étterembe,mert a régi Postabankosok találkára hívtak...este 9-re értem haza :oops: :wink:
Jó sokat beszélgettünk,ettünk-ittunk...de az én lánykámat ez sem hatotta meg....hát hiába tényleg jól érzi magát odabent :lol:

Asiye örülök,hogy tetszettek a játékok,sajnálom,hogy a töbi eltünt.
A lelkednek meg jót fog tenni a fodrász és a többi,meglátod apa is el fog ájulni tőled :wink:

Alpernek nagyon boldog születésnapot!!!!!

Nika +++++++ :lol: :lol:

Már fő a húslevesem,és brassóit csinálok még mellé... :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

9. BABYMARKT Babaruhabörze és Gyerek Expo ®

a legnagyobb hazai baba-mama, gyerek témájú Expo!
Itt minden megtalálható ami a babaváráshoz és a gyerekneveléshez szükséges!

Időpont és helyszín:

HUNGEXPO Vásárcsarnok "A" pavilon

2009 március 22. vasárnap

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Alpert sok boldog isten éltesse sokáig!!!
Az én uram is így fog venni ajándékot :wink:

Az éjszakánk ugyanúgy telt, mint 18-án, amikor front volt, hattól 11-ig fent volt, csak pocakon aludt el, aztán 2-5-ig megint ordítás...

Cat, mellettünk sem marad meg az ágyban, csak és kizárólag kézben, úgy se mindig...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szép, napos, hasfájás-, vizesedésmentes és szülős (már aki akar :wink: ) napja lesz!

Asiye! Kicsi Alpernek nagyon boldog szülinapot kívánok! Hihetetlen, h már 3 éves :shock:

Pici! Köszi a kommentet a blogomba, nagyon aranyos vagy :) Lehet kérni tőled egy kis segítséget a blog küllemét illetően? Tegnap este már elég sokat kattogtam rajta, de sehogy sem sikerült megvalósítani a terveimet :(
Hogy vagy ma? Mi jót csinálsz?

Nika! Húúúúúú, de izgii! Mennek a drukkok +++++ Annyira megérdemlitek már! Szívből kívánom, h ott legyen a babó a pocakban!

Lányok! A folsav tényleg hiánycikk otthon? Hogyhogy??? :shock:

afra.h

És ezeket még Alpernek :)

Kép Boldog szülinapot!

http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y

afra.h

afra, hiánycikk? :shock:
nem tudok róla :shock:

Nálunk kezdődnek a konfliktusok, a férjem az anyjára hallgat (meg még ki mindenkire), és állítja, hogy elkényeztettem a gyereket, azért nem marad meg az ágyban, mert mindig felkapdostam (pedig ez sem igaz, most is sírt kétszer 3-4 percet, de mivel látom, hogy ez amolyan jajmiérttettélle-sírás, ezért picit hagyom, többnyire bealszik).

Egyszerűen nem tudom már sokáig hallgatni a sírását, és utánaolvastam, és mégsem ezt az irányt akarom követni, én nem akarom, hogy az újszülött gyerekem rendet tanuljon, és nem akarom, hogy azt higgye, senki nem segít rajta... Szóval én bizony ezentúl is felkapdosom, ha keservesen sír... a Zuram meg... életem végéig a fejemhez fogja vágni, hogy én kényeztettem el

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Szerintem nem kényezteted el azzal, hogy fölveszed.
Illetve te érzed még mire van szüksége. Csak rád támazkodhat, Dömének rád van szüksége, és a szeretetdre.
Anyós ne szóljon bele.
Bírom én ezeket az anyósokat :shock: :evil: :evil:
Elfelejtettték, hogy ők is voltak anyák (kisbabával)
A férjednek melléd kellene álljon.

Ügyesen csinálsz minden szerintem!!!

Afra!
Főztem, vagyis még a husikat majd sütnöm kell. De apa melózik, mira jönn frissen akarom majd kisütni.
Meggymártás, rizi-bizi, rántott pulykamell, és csirkecmb lesz.
meg sütöttem epres piskóta tekercset.
Közben mostam. Reggel korán fürdőt takarítottam.

Nagyon szívesen segíte neked. Majd megbeszéljük :wink:

Törpiri!

Jó hogy írtál. Már azt hittem kórházban vagy.
Finomakat főzöl nagyon

picimami

Asyie!
nem fogod megbánni, hogy olyan sokat vágatsz a hajadból??
Biztosan dögös csajszi leszel :wink:
És a fehérneműknek is örülni fog a férjecskéd. :D

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: