A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csajok! Van olyan egyáltalán, aki alszik éjjel (baba és mama egyaránt)??? :roll:

Porszívós orrszívó: még csak annyit írok le, hogy Szeli orrszívás után mindig olyan hálásan nézett rám, hogy kap levegőt! :) Persze közben ő sem díjazta!

Én mindig tudtam, hogy szeretnék babát, csak meg kellett hozzá találnom a megfelelő apucit! És sikerült! :D

Hörcsög! Már akartam írni, hogy magatokról is írj valamit! ;)
Jaj, Szeli is felébredt éjjel vagy 5x… katasztrófa… Majd ebéd után szunyálok vele egyet.

Kép

Kép
regcsiken14

l. móni: nagyon köszi előre is, ha megírod a jó fej ingatlanosok nevét! ;-) SOK SIKERT A HÁZIKÓHOZ! (Most próbálok ingatlantémában -- milyen tétel mit jelent -- kiokosodni, nem egyszerű... bújom a netet, szerencsére vannak egész jó oldalak.)

Hörcsög, Regi, Gremese, sajnálom az éjszakátokat! Nekem mindenki azt mondja, látványosan javulni fognak majd a picik alvási szokásai. Csak győzzük kivárni! ;-)

Gremese: Zsófika szerintem jövő héten elmegy helyettetek bevásárolni, ha nem figyeltek eléggé! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Regi, Szelinád alvókáját azért kölcsönkérnénk egy időre! 8)

Kép
Kép
irina

Regi: mármint a NAPPALI alvókáját természetesen! ;-)

Kép
Kép
irina

Igen, a nappali alvása jó neki :D, de szívesen felváltanám az éjszakaira! ;) Pláne, hogy így nehéz vele bárhová is menni (lásd úszás :().

Kép

Kép
regcsiken14

De lássuk a jó oldalát: ebéd után simán szunyókálhatok vele!!! (ha hagynak ;))

Kép

Kép
regcsiken14

Hello, csak egy gyors bekukk!!!

Heni: jaj de jo hogy otthon vagytok, remelem minden rendben lesz!!

Orrszivas: ,mi is tengervizet hasznalunk, nasivines pipettas uvegbe atspriccelve, az jol feloldja es utanna szivjuk, utalja emma de utanna orul hogy kap levegot.

szajon at lelegzes: sajna emma hamar meg kellett tanulja, mert a multkor annyira taknyos volt hogy ejszaka is arra kelt hogy nem kap levegot. 10 percenkent kellett volna szivni, 2. este mar raott hogy hogyan is lehet levgohoz jutni szajon at amikor tele a nozi, ja es meg cumizni is tud alvas kozben mikozben szajon at lelegzik.

norway: ma van nemzeti unnep. reggel 2 fok volt es hois esett. most mar sut a nap es van vagy 8-10 fok. :-)
a kiraly jol elfaradt, a varos osszes iskolasa felvonul hogy integessen neki...... gondolhatjatok, holnap lesz izomlaza. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok !

Regi : én este negyed 10-kor letszem Ádit aludni és reggel 7-kor keltem fel. Így én is tudok aludni. Persze vannak napok amikor éjjel kimászik a takaró alól de akkor én vissze teszem rá de ez is csak akkor ha elkezd nyekeregni. Mindig jelzi ha nincs rajta.

Viszonylag Ádi is sokat alszik napközben így nekünk is nehéz programot szervezni.

Ma voltunk úszni és az oktató nagyon megdicsérte Ádit és persze az apukáját, hogy nagyon szépen merülnek.

Most meg nyomja az ágyat úgy elfáradt a drágám.

Megyek is főzni kicsit.

Mindenkinek kellemes napos hétvégét.
20200310173350

Sziasztok!

Nagyon boldog hófordulót utólag is Mollinak, Áronnak, Marcinak, Lillának, Péterkének, Linikének, Nolkának, Bertusnak!
Mírának, Pálmának, Noelnek, Zsófinak, Botinak pedig boldogságos névnapot!

Heni, drukkoltam, hogy Petikével minden rendben legyen! Gratulálok a lélekjelenlétedhez!!!

Változatlanul szuperek a fotók, nem győztem gyönyörködni bennük :D

Gratula minden újabb fogacskához és mozgásfejlődéshez!

Most kezdem én is megtapasztalni, milyen egy miniterrorista a háznál: mióta Dorka kúszik, semmi sincs biztonságban :roll:
A pünkösdi hétvégét+3 napot a Balatonnál töltöttük, és a strandon jött bele Dorka igazán a kúszásba: annyira édesen vizsgálta a fűszálakat, virágokat. Kinyújtott nyelvvel startolt a fű felé :D Majd teszek fel képeket is, csak még át kell másolni.
A szüleim és a húgom is jöttek, így tudtam szusszanni is valamennyit. Csak most nem győzöm itthon utolérni magam.

Elkezdtem olvasni a Suttogó titkai II-t, tök jó dolgok vannak benne. Azt hiszem, szükségem lesz mindenféle ötletre, mert Dorka mostanában egyre akaratosabb: ha valamit elveszek tőle, eszméletlen patáliát tud csapni :shock:
Olvasta már valaki közületek?

Dorka változatlanul 7 körül fürdik, fél8-8 körül már alszik, és reggel fél7 magasságában ébred. Szerencsére mostanában csak nagy ritkán ébred fel hajnalban (le is kopogom gyorsan), és általában akkor a cumival vissza lehet altatni.

Regi: én a borsót egyelőre még passzírozom: jó alaposan turmixolom, utána szűrőn átnyomom.

Fleur: Kérdezted, milyen könyvből merítek ihletet a babakajához: A kismama babakonyhája c.-ből és a Babatáplálás kézikönyve (dr. Kerekes Judit) c.-ből.

Kép
dotildi

Sziasztok két kép az én kis rosszaságomról:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!
Heni!
Nagyon megijedtem, amikor írtad, hogy mi történt. De most nagyon örülök, hogy otthon vagytok. Szívből kívánom, hogy Péterkének semmi baja ne legyen (márpedig nem is lesz! ).
Silka!
A felállásos problámár úgy oldottam meg, hogy 2-3 felállás után visszafektettem Botondot, és kijöttem a szobából. Ez ment egy pár este. Két variáció lehetett: 1. szépen elaludt magától 2. ordított hogy menjek vissza. Ha a 2-es volt, akkor már hajlandó volt elfogadni a cumit, és elaludt. Most már nem nagyon áll fel. (szerintem tökéletesítette a felállást nappal, és így éjszaka már nem kell gyakorlolnia. :lol: )

Alvás
Még mindig gááááz nálunk is. 8 küröl lefekvés. Általában már éjfél előtt műsor van, ilyenkor még visszaalszik cumival. Utána 2 óránként felébred, mert álmában mászkál mindenhova. Többnyire csak cicin hajlandó visszaaludni. Így gyakorlatilag egész éjjel szoptatok. :shock: Reggel 6-kor ébredés. A legtöbbször nem is alszik vissza. Szóval nem vagyok túl pihent.

Ma voltunk úszni. Ez az én Botó fiam annyira ügyes! A merülés meg sem kottyan már egy ideje, és már háton is végigmegyünk a medencén. Közben még dödödödödözik is. :lol: Még a kézmozgás nem indult be, de már vannak kezdemények. A többi úszóbajnok és sellőlány hol tart?

Kutyák:
Már Botond is simizi őket ezerrel. Nagyon tetszenek neki. A hülye macskát is szereti, de őt csak nézzük, mert nem hajlandó közelebb jönni. :lol: Kutyasimi után szapoanos kézmosás. De már volt, hogy kézmosás előtt jól bekapta a kezét. :oops: Nem hinném, hogy nagy baj történne.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Dotildi!
Én még nem olvastam a Suttogó II -t, de a napokban megveszem. Majd konzultálunk!
Egyébként Botó is iszonyú akaratos lett. Ha valamit meg akar kapni, akkor egyszerűen torkaszakadtából ordít, és nézi az adott tárgyat. Ugyanez a műsor van, amikor mi eszünk. Valamit mindig kell neki adni az asztalról. Jesszus! Még csak 8 hónapos lesz. Mi lesz itt később!? :?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
Péterke milyen cuki a kalapban! Botondnak is van ugyanilyen nacija, mint a második képen.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jajj! Elfelejtettem átadni nektek:

Botó Örtög Botondova köszöni a névnapos köszöntéseket!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sehol senki?
Mennem kellene nekem is, mert még vár rám ma estére Balázs adóbevallása! :evil: :evil: :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Köszönjük az aggódást.Péterke jól érezte ma is magát, egész nap figyelem, meg légzésfigyelővel alszik. Volt egy kis hőemelkedés este, de szerintem csak a fogzástól. Étvágya is van, sőt! Szóval makk egészséges szerintem. Hétfőn visszamegyünk kontrollra és még a biztonság kedvéért megnézetem neurológussal, de szerintem ott is ok esz minden.

Ma főztem egy kis salátafőzit Péterkének krumplival meg almával, nagyon izlett neki:-)

Voltak látogatóban ma az unokatesómék az 5 éves kisfiukkal, annyira édesen kezelte Péterkémet , hogy eldöntöttem 5-6 év korkülönbséggel szeretnék tesót.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Már napok óta akarok írni, de mire oda jutnék ….

Minden ünneplő babát utólag is Isten éltessen!

Heni örülök, hogy otthon vagytok, ne hibáztasd magad, nagyon gyorsan, ügyesen cselekedtél! :D És gyönyörű a kis rosszaságod! :wink:

Sajnos nekem sincsenek túl jó híreim, de azért nemannyira vészes a helyzet. Szerda éjszaka Bencusom végig hányta az éjszakát, némi hasmenéssel fűszerezve. Szerencsére csütörtökön már sokkal jobban volt, enni nem akart, de legalább ivott. Viszont ma reggelre Mátét is utolérte ez a nyavalyás vírus. Egyelőre alul jött neki, hányni csak egyszer hányt. Egész nap csak tápszert kapott, amibe reggel és most lefekvés előtt Normaflore-t tettem.
Jajj és a popója annyira piros neki, nagyon durva.:(
Amúgy éjszaka már forgolódott, de én persze azt hittem, hogy a fogacskája miatt.:oops: Remélem tud ma aludni és nem fog fájni a pocikája.:roll:

Azért van ám két jó hírem is: múlt vasárnap megkereszteltük Mátét. :D Nagyon jó fiú volt, a szertartás után nem sokkal elaludt a karomban és csak az istentisztelet vége felé ébredt fel. 8) :D
Ééés kibújt hét elején a második fogacska is! :D Ezzel egyáltalán nem szenvedett! Bárcsak így lenne a többinél is. Álom, édes álom :lol:

Alvás: Ha nincs fogzás vagy ilyen nyavalyás vírus, akkor gyakorlatilag végig alussza az éjszakát, este fél kilenctől, reggel hat, fél hétig. Nagyon ritkán kéri a cumiját, de amiatt is Apa kel fel. (Ezt így alakítottuk ki még Bencénél, mert Apa egyből vissza tud aludni, én viszont egy-két órát is szenvedek mire újra álom jön a szememre.)

Küldöm az összes nem alvó babának az álommanókat! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Pár kép a keresztelőről:

Kép Kép Kép Keresztszülőkkel :) Kép Kis családunk :) Kép Kis Huncutom :D

KépKépKépKép
meryke

Szép jó reggelt!

Hm, Ádi épp egy játékot gyepál, tiszta erővel rugdossa lábbal, nem tudom, mi marad belőle... ;-)

Motiot, isten éltessen sokáig!!!

Heni, örülök, hogy a gyönyörű fiad jól van! Nagyon szorítok Nektek, okvetlenül írd meg, mit mondott a neurológus!

K. Timi, nagyon ügyes kis vízipókocskád van! :-)

Dotildi: fűszálnyalogatás?! Ajjaj... :lol:
Én még anno az első 2 hónapban a szoptatások alkalmával olvastam ki a Suttogó 1-et, volt, ami tetszett belőle, volt, ami nem (a nő stílusa...). Próbáltam is magam tartani hozzá, minimális sikerrel jött be. Egyrészt Ádi abszolút kevert típusú baba (szerintem), ráadásul egészen 7 hónapos koráig mindenféle napirendezésnek ellenállt (persze a napirend fontos, csak nem mindig jön be, egy idő után meg a babák maguk is kialakítják szerintem...), az altatási szokásai meg hetente változtak. Némi rosszmájúsággal gondoltam arra, hogy vajon mit csinálna Tracy Hogg napközben az én kisfiammal, hogy altatná el, de úgy ám, hogy a kiságyban legyen, ne ordítson, viszont ne tartson az altatási procedúra 1,5 óráig... :twisted: Ettől függetlenül el fogom olvasni a II-t is, mert nagyon érdekel, mit ír az 1 évnél nagyobb babákról.

Sense: én hősöm, még ilyen éjszakákat! Odaadó anyuka vagy, igazán...

Meryke: szépségesek a fiaid (Huncut Máté tündéri az utolsó képen!), nagyon szép család vagytok (Te meg egy gyönyörű nő -- micsoda mosolyod van!). :-)

Tegnap nagybevásárlós napot tartottunk apával, rájöttünk, hogy kb. 20 perc tőlünk kocsival a Campona, ha megtaláljuk a megfelelő lehajtót az M0-sról (nem mindig sikerül) -- mondjuk az M0-snál rosszabbul feltáblázott autópálya a világon nincs... És Ádó baba valami csodásan viselte az egészet, többen is megnézték, milyen kis édes. Mondta is az apja (nekem), hogy ő csak nekünk, itthon szokott problémázni, mert másutt, mint a kisangyal (hacsak nem fáj vmije), de komolyan, mindenütt síró-kiabáló gyerekek, Ádi meg elvolt a babakocsijában, aludt is, evett is. El voltam ragadtatva.

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Meryke jobbulást nektek. Sok-sok gyógypuszit küldök a kis huncutkádnak.
Gratulálok a keresztelőhöz. nagyon jók a képek. Igazán szép család vagytok.

Sense Grétike imádja az úszást és egyre ügyesebb Ő is :lol: Nála már elmúlt a búvár reflex, úgyhogy most tanuljuk a valódi merülést a levegő visszatartással együtt. Jól megy neki, tegnap is sokszor merült. Az egészet végigvigyorogja és hangosan magyaráz közbe :lol: Karcsi bácsi és Kriszti néni az úszásoktatók imádják :lol: :lol:

Heni Abban a csíkos kalapban nagyon cuki Petike. Na meg a másik képen is :lol: :lol:

Dotildi minden csemetének most jön az akaratos időszaka. Most kezd jobban kitárulni előttük a világ látnak és megértenek több mindent de viselkedési kontroljuk nincs még. nem is lesz kb 2 éves korukig. Ha bármi olyat tesz amiért fegyelmezed azt a későbbiekben is ugyanúgy meg fogja tenni max annyi, hogy rögtön utána csinálja a "büntetést" is. :lol: :lol: Gréti rágókaként akarta használni a virágomat, rászoltam, hogy nem szabad csak csinálta. A végén hangosabban szóltam egy kicsit és beraktam a járókájába. Kicsivel később ölelés, puszi és szent a béke. Másnap ue. lejátszódott annyi külömbséggel, hogy a virág megtépázása után öállóan bemászott a járókába majd rögtön kijött átölelt, megpuszilt és már játszott is tovább :lol: :lol: Én meg csak lestem, hogy mi van :roll: :lol: :lol: Suttogóba lehet én is beleolvasok hátha ad valami jó tanácsot.

Kaqk itt legalább jó idő van nincs annyira hideg :wink: érezzétek jól magatokat és fotozz sokat kérlek. A gmailre majd mehetnek a képek :lol:

Hörcsög, Irina, Maggie, Regi Mesi és a többiek, remélem jó éjszakátok volt.

A háznézés sikeres volt. Majd kedden mesélek. Hétfőn döntünk. Kérlek vuduzzatok nagyon, hogy sikerüljön alkudni az építettővel az első szerelemért vagy ha az nem akkor a második helyezett megvárja az alku alakulását. És akkor nyáron költözünk :lol: :lol:

Irina ma még valamikor írok neked privit csak most szopi jön meg apának reggeli meg vendégek jönnek de szakítok rá időt.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Megvagyunk ám! :)

Meryke! De édes Mátéd! És látom, milyen jól viselte a keresztelőt. Gondolom Nagyfiú volt, és nem is pityergett. :)

Szegény Bencus! :( Rajtam meg most valami hasmenéses nyavalya szalad át, már vagy 3. napja. :oops:
De az a lényeg, hogy jobban vagytok!!!!

Éjszakai alvás: Zsófi 6 hónapos kora óta nincs átaludt éjszaka.. Most is vagy ötször keltem hozzá, mert mozgásfejlődött, meg kitakarózott.
Napközben én is próbálok vele aludni, a lakás meg szalad....

A házat nézőknek nagyon drukkolok! Az egy egészen más világ! :wink: Ha valakinek sikerül választani, kérünk szépen beszámolót!

Heni!
Mégis lesz majd kistesó? Ez szuper!!! :D

Tényleg! Hogy állnak a tesóprojektesek? Azt hiszem Anitjáék halasztanak, de lmóni?????

Dotildi! Jó, hogy írtad a Suttogó II-t! Azt hiszem nekem is elő kell vennem. Ha én elveszek valamit Zsófitól, akkor gyorsan valami mást nyomok a kezébe, és akkor nincs gáz.

De ha elhúzom valahonnana, mert pl. a konnektor akarja kinyalni :lol: , akkor már megy a balhé. Megfeszíti magát, és majd' kiugrik a kezemből. De ekkor is valami gyors fogyelemelterelést eszközlök.
Pl. beültetem a teraszajtóba. 8)

Köszi, amit a kutyákról, és a lótrágyáról 8) írtatok. Így már pláne nem aggódom! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Motiot! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Motiot boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi költözésig halasztva aztán máris jöhet :lol: :lol: :lol: Nem szeretnék a szekrény pakolása, tologatása közben azon aggódni, hogy éppen rosszat teszek a babámnak.

KépKép
Kép Kép
l.móni

fogyelemelterelés=figyelemelterelés

Irina! Zsófi lehet, hogy éjszaka tescózott, mert most egy bevásárló blokkot szorongat. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Igazad van! Sokkal jobb lesz majd nyugodt körülmények között várni! És legyártani! :wink:

No megyek pelcsizni, valami kaki szag terjeng.... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

l. móni: én abszolút ráérek, majd ha lesz rá időd, csak akkor írj! :wink: Gondolok Rátok nagyon a vásárlásnál!!!
Köszönöm, jó éjszakánk volt, Ádi 2- vagy 3-szor ébredt, én viszont rémesen aludtam (ennek ellenére nem vagyok fáradt, pedig vagy 4 óra jött össze). Lefeküdtem 10 körül nagy fejfájással, és 1-kor még mindig csak forgolódtam. Na akkor bevettem egy gyógyszert és utána elnyomott az álom. Szerintem már csak azért sem ment az elalvás, mert végig azon bosszakodtam, hogy jaj, nem alszom, nem alszom, mindjárt hajnal, és még nem alszom! ;-)

Meryke, a fiaidnak jobbulást, megy a +++++++++! Gremese, Te is gyógyulj meg mielőbb!

Gremese: Tesco-blokk? Az igen! :lol: :lol: :lol:
Ádit anyukámék meg a papírtépegetésre vették rá (nem kellett nagyon győzködni), azóta rázogatja és miszlikre aprítja őket (mármint a papírokat ;-)).

Próbálkozom a 2. szopi elhagyásával, tegnap működött (és a 4. etetésnél se volt túl éhes Ádi), aminek nagyon örültem. Nyáron hagynám el a 3. szopit, és maradna a hajnali/reggeli és az esti, felőlem akármeddig.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Reggel elvittem Szelit Anyuhoz, és már ki is takarítottam! :)
Szegénykém, Anyunál az előszobában épp a babakocsit próbáltam összecsukni, és úgy elkezdett sírni (mivel a múltkor is ott tűntem el... :roll:), úgy sajnáltam. De hogy milyen anyás lett hirtelen! :shock: Ezért ottmaradtam fél órát, játszott, és úgy mentem el, hogy ne lásson. Anyunak küldtem ezerrel az sms-t, hogy mi volt, de szerencsére Szelike csak egy rövid ideig sírt, az is szerintem már inkább az álmosság miatt! :D

Heni! Péterkéd nagyon szép (hiába pasi, akkor is szép az arca, ez a jó szó rá)! :D

Meryke! Huncut Mátéd nagyon cuki! :) Nagyon csípem! :)

Suttogó II.: Nekem megvan, de még nem ástam bele magam.
Egyébként nekem az I. bejött, sok mindent aszerint csináltam (talán ösztönösen is, nem igazán tudatosan), és bevált! Mindenképpen jó benne a fokozatosság elve, és nekem a rendszeresség is bevált, amit persze Szeli alakított ki, én csak betartom! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Dominak boldog hófordulót!

Motiot! Boldog szülinapot!

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Máténak jobbulást! (az előbb lemaradt :oops:)

LMóni!
Az éjszaka szuper lett volna... ha nem alszom délután... :evil: Ugyanis emiatt csak 11-kor tudtam elaludni. És ugyebár Szeli 12-ig szokott nyugodtan aludni, utána indul mindig az ébredezés. Bár ez most elmaradt! :) DE!
Ki kellett nyitnom az ablakot, mert nagyon meleg volt, és hát szombat lévén, itt mászkáltak egész éjjel a bulizósok... :evil: Szóval Szeli jót aludt, én meg egész éjjel csak forgolódtam! :? De már csak röhögök az egészen! :lol:
Szeli csak este 10-kor kérte a cumit, utána fél 7-ig aludt. Asszem. Ugyanis már csak azt láttam, hogy hason fekszik, és néz engem, közben nagy hévvel cumizik. Nagyon édes volt!!! :D

Hát ez jó, amit leírtál, hogy bement magától a járókába!!! :lol:
Szelinél már a mozdulatán látom, amikor valami olyanhoz nyúl, amihez nem szabad (virág, telefon stb.). Reggel is csak azt láttam, hogy nagyon óvatosan nyúl valamiért, de a tárgyat nem láttam. Hát persze, hogy Apa telefonja volt! :lol:

Megy a vudu!

Mesi! Jobbulást!

Irina! Látom, Neked is hasonló éjszakád volt... :(
Én is mérgelődtem félálomban, hogy most alhatnék, erre nem megy... :lol:

Na, megyek pihizni, aztán úszás!
Szép napot!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Az ünneplőknek minden szépet és jót kívánunk!

Zétim küzd a felső fogával éjjel és nappal. :( Egyébként jól van, most apa beteg. :(

Pakolás a héten indul. :? Leírom mi nálunk a szolgálati lakás, mindenki másképpen értelmezte amint látom. :) Bérelt lakás, aminél a párom cége beszáll a lakbérbe. Nem lesz a sajátunk, de addig is amíg ott lakunk tudunk sajátra félretenni. (Remélem.)
Kistesó-terv miatt is költözünk át, ide még egy gyerek nem férne. Ott kb. 2 évre tervezünk, aztán jöhet a saját lakás. Addigra talán körvonalazódik mit, hol és miért akarunk.

Megyek is, manóm nyűgi.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hali!
Kb. 30 percet aludtam, lagziból reggel sikerült hazajönni 3/4 7-kor, Panka 1/4 8-kor ébredt, szóval mosott sz*r vagyok, és mindjárt megyek füvesíteni az udvart :oops: 8) . Uram persze alszik, mert ő több alkoholosat ivott, és nem igazán bírta :evil: :roll: .
Kép Panka a délután kimaradt alvás miatt nem nagyon élvezte, hogy körülrajongták :roll:
Kép Csak csajok :D
Kép Kőcökkel :D
Kép Az ifjú párral :D .

Apa azért nincs a képeken, mert meccs volt :evil: . Az újdonsült férj is csapattárs, még jó, hogy ő nem ment el a meccsre :twisted: .

Alvás, ne kövezzetek meg, mi alszunk :oops: . De remélem, nem üt be a boszitopik fekete mágiája, ha ezt leírom :P . Egyedül is elalszik este, kb. 8 körül alszik és reggel 7-1/2 8 körül ébred :oops: . Tegnap észrevettem, hogy kibújt a 3. fogacska, a jobb felső, és még ez sem változtatott az alvókáján :oops: :roll: .

Volt még valami, amire reagálni akartam, de lehet, hogy inkább reggel, miután kialudtam magam...most kicsit kihagy a memóm :oops: :D .
dettyk

Sziasztok!

Motiot Isten éltessen!

Dominak boldog hófordulót!

Reggelre utolért engem is a fránya vírus. :twisted: Alig állok a lábamon, de holnapra szerintem jobb lesz. :D Máténak köszönjük a jobbulásos kívánságokat, jobban is van. :D Hasmenés még van egy kevés, de határozottan javulunk. Viszont ma egész nap olyan nyügi volt és nem hiszem, hogy a betegség miatt, talán a front? :roll:

Köszönjük a dicséreteket is, de Irina te túlzol :oops: , de azért persze jól esett! :wink:

LMóni és aki még lakást, házat keresgél, megy a vudu, hogy a nektek megfelelőt találjátok meg! :)
Jaj, de édi lehetett Grétus: ment a büntibe :lol: :lol:

Mesi, akkor neked is jobbulást!

Dettyk: Gyönyörűek vagytok! :D Komolyan bombázó vagy! :shock: 8) Mennyit fogytál?

És vettünk egy Chicco Ponee babakocsit, igaz használtat, de csak három hónapig használták. Ki akarok végre mozdulni BKV-al is!
Fleur, ugye nektek is ilyen van és ha jól emlékszem be is vált. :)

Most lepihizek egy kicsit, hátha jobb lesz.

KépKépKépKép
meryke

Domit Isten éltesse!!!

Miléna, Zétinek fogacskákra gyógypuszi, apátoknak jobbulást!

Dettyk: ajjaj, Te is dobogós bombacsajszi vagy! ;-) Néztem, néztem, mi is lehet a gondod magaddal, de csak nem jöttem rá! :-) Pankát szimplán megzabálom azzal az édes arcocskájával, hurkáival!
Örülök, hogy tudtatok lagzizni, nálunk ez kiesett (anno írtam arról a baráti párról, akik mostanság házasodnak össze, de Erdélyben). Még ha el is mentünk volna, max. kora estig értünk volna rá, mert Ádit én nem hagyom egyedül aludni valahol, tehát egyikünk biztos nem tudott volna lagzizni (vagy apa, vagy én). Nem tudom, ezt mások hogy oldották meg, ha egy háznál van az egész, az persze más (itt nem ez lett volna a helyzet).

Meryke: sürgősen gyógyulj meg!!! Megy a +++++++++++++!

Timi26, merre vagy?!

Kép
Kép
irina

Meryke! Jaj, remélem, hamar átmegy rajtad ez a fránya vírus! Jobbulást!!!

Dettyk! :shock: Azta, de jól nézel ki, és csini a rucid is, és ez a magas sarkú!!! :)

Én meg nem fogyok tovább, de rájöttem, mi a baj, a fáradtságtól nem tudom türtőztetni magam. A 2 együtt már nem megy: nem is eszem és nem is alszom... :cry:

Irina! Én ilyen esetben (erdélyi lagzi) vinnék egy nagyszülőt, ha lehetséges!

Szeli nagyon kis virgonc volt délután ;), kivi vagyok az éjszakára!!! :roll:
Kipróbáltuk a fürdető karikát (mivel én az usziban lezuhanyoztam). Nagyon jót játszott benne!!! :D

Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Zétinek, Pankusznak, Ádinak boldog hófordulót! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Éljen Panka, Ádi, Zéti és Szeli!!!!

Dettyk! WOW!!!!! Nem illik a menyasszonyt túlöltözni Te! :wink:
Panka meg abban a ruciban.... Annyira csinos!!!!!!! :D :D :D
Kicsit irigyellek a buli miatt. Én nem bírnék Zsófi mellett bulizni, és nappal helyt állni. Örülök, ha este bekeveredek az ágyba... :oops:

Kicsit megint lemaradtam, mint a borravaló, de Zsófi mellett nem egyszerű. Ugye most már kiszökik a teraszra, én meg próbálok rászólni, hogy ne menjen ki. Szerencsére hallgat rám, és visszafordul.
Folyamatosan rámol, jön-megy, egy életveszély.
Ésssssss.... Egy új dolgot csinál. Áll, kapaszkodik két kézzel. Majd egy kézzel, majd egy kézzel sem, és kb. 3-4 mp-ig egyxedül áll segítség nélkül, majd lehuppan a fenekére. :shock:
Egy hónap és járni fog? :shock: 8)

Köszönöm a jókívánságokat, küzdök a fránya hasmenéssel, csak lassan múlik. :?

Regi! Kérünk szépen fürdetőkarikás képet!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D !

Tudom, mit felejtettem el tegnap :oops: :

Dominak boldog hófordulót! Motiot, boldog szülinapot! Kép

Zétinek boldog kilencediket, Szelinek és Ádinak boldog nyolcadikat :D !! Kép

Köszönjük a dicsiket, nagyon jól esett :D .

Irina, az az igazság, hogy mostmár kezdek jóban lenni magammal. A fő céljaimat elértem, ez az volt, hogy ebbe a ruhába erre az időpontba beleférjek :wink: .
Nálunk is a nagyszülő volt a megoldás, Panka nem is volt velünk, csak egy rövid ideig, egyébként anyósomnál hagytam, és szerencsére nagyon jól elvoltak :D . Este pedig én fürdettem, altattam, majd leléptem :wink: .

Meryke, remélem, rajtad is gyorsan keresztülszalad a vírus :cry: ! Jobban vagy már? Köszi :oops: , a lagziban 1 kilót fogytam :wink: :lol: . Egyébként március 15-én 76 kg voltam, most 64 vagyok 8) .

Regi, tök jó, hogy tetszik Szelinek a karika :D . Milyen éjszakátok volt?

Egyébként asszem' telihold is volt éjjel, nem alvást rá lehet fogni :twisted: . Tegnap ugye leírtam, hogy mi alszunk éjjel :evil: . 1/2 éjfélkor Panka keservesen sírva ébredt :shock: . Ilyet még nem is csinált...most vagy a foga volt (a bal fölső is készülődik), vagy álmodhatott rosszat :?: . Kicsi szopi után visszaaludt, de reggel is korábban ébredt :roll: .

Tegnap délután füvesítettem, azt hittem, elájulok a fáradtságtól, de befejeztem :D . És nagyon kegyesek voltak hozzám az égiek, mert amint befejeztem, 2 perc múlva el kezdett esni az eső :D . De előtte Panka két órán keresztül egy pléden "játszott" Bencével, körbejárta a pléd szélét, és az összes füvet körben letépkedte, és megvizsgálta :lol: . Néha le-legurult, de nem tetszett neki az a közeg, inkább a pléden feküdt...viszont estére koszos lett a talpa :shock: :lol: :lol: .

Folyt.köv.
dettyk

Jó reggelt!

Pankusz, Ádi és Zéti, boldog hófordulót nektek!

A vírus senkit nem kímél, Apa egész éjszaka rosszul volt :( Én nagyon könnyen megúsztam, már jól vagyok, de gondolom ebben az is közre játszik, hogy a diétázás miatt én eleve keveset ettem. Ja, és ma amikor vittem be Bencust az oviba, szokatlanul nagy csönd volt, hát az ő csoportjukba négyen vannak, a másikban ketten. :shock: És óvónők is kevesen. Tarolt a vírus. És mintha ez még nem lenne elég, aki nem ezt kapta el, az bárányhimlős. :?

Még jó, hogy én is leírtam, hogy milyen szupi éjszakáink vannak, mert ma egész éjjel forgolódott Máté :evil: és mivel Apa meg egyfolytában vécére járt, így most én kelegettem hozzá. Csak a fogacskára tudok gondolni, mert amikor bekentem neki Dentinox-al, utána egy ideig nyugi volt. :wink:

Regi: Örülök, hogy tetszik Szelinek a fürdetőkarika! :D Máténak is bejött, csak mostanában olyan sokáig húzzuk az időt este, hogy végül kutyafuttában a kiskádban fürdetjük meg. :oops: De ma megpróbáljuk időben elkezdeni a fürdést :wink:

Mesi: Továbbra is +++++! Zsófikád nagyon ügyes! :D Nincs kizárva, hogy nemsokára elindul 8)

Dettyk: Nekem is 64 kg az elsődleges cél, annyi voltam a várandósság előtt. Az még -10 kg :( ! De hat már lement. :D Bence után én is többek között egy esküvő miatt hoztam magam újra formába! :wink:
De jó, hogy Panka nem mászik le a plédről, Máté egyből teper a fűbe. A járókát csak kb. 20 percig bírja, ott meg a hangyák életét figyelgeti. :lol:

Na megyek, ápolom Apát! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Szelinek is boldog hófordulót!
Kép

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok,

Hát mi is kellünk éjszaka, hol csak egyszer, de van, hogy többször, bár hála istennek, nem "szarakodunk" szopizunk és alszunk, mármint Robesz, én nem mindig :evil:

Dettyk, nagyon tuti volt a cucc amiben voltál, nagyon jók a képek is.
Én is vékony akarok lenni, tudom, hogy ez kevés, nem kéne sokat enni, de majd nyáron remélem sikerül valamit elérni.

Meryke, szuperek a keresztelős képek :lol:

Panka, Ádi, Zéti, Szeli boldog hófordulót nektek!!!

L.Móni, durkkolok, a lakás miatt++++++++++

K.Timi, de jó, hogy Ádi ennyit alszik, irigy

Regi, de jó, hogy bejött a fürdetőkarika én is gondolkodtam rajta, de aztán a férjem lebeszélt.

Mesi, hááát, lehet, hogy hamar eljön az a járás :oops:
Képzeljétek Robesz is elengedi az egyik kezét, már simán csak egy kézzel kapaszkodik, és eddig ugye ő félelemérzet sehol, leült seggre, most leguggol, egy kézzel megfogja amit akar és visszaáll, beszarás.

Egész hétvégén a kertben voltunk, sütögettünk, kerítést festettünk, Robesz bejárta a kertet :lol:

Bocs, hogy csak magunkról írtam szinte, de már a fél nacit lerángatja rólam, úgyhogy megyek, az a baj, hogy elalszik, gyorsan csinálok mindent és mire idejutok, felébred.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok !

Hát engem elkapott a nyavaja. Náthás vagyok. Csak tudnám hol fáztam meg .
Egyenlőre Ádi nem beteg próbálom kerülni őt és persze nem puszilgatni.
Szerencsémre talán érzi is, hogy most nem lehet rossz fiúnak lenni így megkönnyíti a dolgomat is. Hosszú fél órákat eljátszik egyes egyedül aztán kell egy kis hely változás és újjabb fél óra.

Hát az én kicsi fiam annyira strammúl áll, hogy a járókát azt már körbe járja.

Köszönjük szépen a köszöntéseket és ezúton szeretnék én is minden hófordúlós babónak sok boldogságot kívánni.

És a végére teszek egy pár képet.

Kép Vagányan a Margit-szigeten
Kép Minidg vigyorog
Kép Próbálkozik a felállással
Kép Segítsetek csajok nem kapok itthon enni.
Kép Sikerült felállni
Kép Huncut
Kép Persze négykézláb közlekedem a lakásba.
Kép Így is tudok aludni

Na jó sok lettem így el is dugulok. Mindenkinek kellemes napot
20200310173350

K.Timi! Jobbulást!

Nektarin! Én is agyaltam rajta, és anyukám egyértelműen le akart beszélni a fürdetőkarikáról, mert felesleges... De az biztos, hogy ezerszer kényelmesebb. Szeli elég sokáig fürdik (mert ezt szokta meg), olyan jól eljátszik a kádban, így legalább nem kell kényelmetlen pózban tartanom a hátát... Aztán úgyis eladjuk, ha már nem kell. Elég hamar elkapkodják a teszveszen...

Dettyk! Köszi a kérdést, az éjszakánk szokás szerint sz.r volt... :lol:

Körkérdés: Egyébként Ti miben altatljátok a babákat ebben a jó időben éjjel? És nyitott, vagy csukott ablaknál? (Én éjjel azért becsuktam, mert fáztam, de köztudottan fázós vagyok :oops:. Szelinek meg lehet, hogy melege van... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Továbbra is nagyon szuperul vagyunk:-) A biztonság kedvéért ma még vettek le labort Péterkének, holnap lesz eredmény.

Fürdetőkarika: Szuper dolog!!!!! Nem is drága és ahgyan REgi is irta el lehet adni, igy érdemes befektetni.

Regi mi éjszaka csak vékony pizsiben, persze alatta body, meg felette a takaró, de az ablak zárva van.kb. 21 fok lehet

Ádika zabálnivaló, nagyon fotogén gyerkőc:-)

Dettyk nagyon csini vagy:-) Panka is kis édibébike:-)

Na majd este már részletesebben ragálok, remélem megértitek, kicsit most elmaradtam az olvasással :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Dominak, Zétinek, Pankának, Ádinak, Szelinek boldog hófordulót!
Boldog szülinapot, Motiot!

Mery: Jobbulást az egész családnak, remélem, hamar "átszalad" rajtatok ez a vírus! Gratula a fogacskához!

Dettyk, nagyon csinosak vagytok! Szuperül áll ez a ruci!

Heni, K.Timi: nagyon jók a képek a fiúkról :D

Irina: A Suttogó I-ből én sem tartottam be mindent, de tök jó volt iránymutatásnak, és adott néhány jó ötletet.

Regi: alváshoz Dorka egy vékony pamut kezeslábast visel + közepesen vastag takaró. Az ablak egyelőre csukva van, még én sem nyitom ki neki. Majd nyáron, ha éjjel már kicsit melegebb lesz, kinyitom neki bukóra.

Kép
dotildi

Szombaton átesünk a tűzkeresztségen:
ez lesz az első alkalom, hogy egy teljes napot Dorkával külön töltünk. A kollégáim kirándulni mennek, és ez az első eset, hogy az otthon lévő kismamákat is hívták. Úgyhogy kora reggel, szoptatás után indulok, és csak az esti szoptatásra érek majd haza :roll:
Hát, nem tudom, hogy fogjuk viselni... Ha Dorka jól viseli majd, akkor én is.

Kép
dotildi

K.Timi: Gyógyulj hamar! Nagyon jók az Ádi képek, huncut a kedvencem, de a vigyori sapkás is tündéri! Nagyon szépen áll, látszik, hogy élvezi!:D

Nektarin: Robesz is milyen ügyes! :D

Regi: Mi nyitott ablaknál alszunk, de a hálónk a tetőtérben van, ott azért pár fokkal melegebb van és csak a tetőtéri ablak van résnyire nyitva. Máté egy rövid ujjú bodyban és egy ujjatlan vékony rugiban alszik, plusz egy vékonyabb takaróval betakarom.

Heni: Örülök, hogy Rosszcsont Peti jól van! :D A labor is tuti rendben lesz. :wink:

Dotildi: Biztos hiányozni fog a pici lányod, de próbálj kikapcsolódni. Ki fog Dorkára vigyázni? Apukája?

Mi meg bevállaltuk, hogy a két gyerekkel megyünk a 3 napos céges kirándulásra majd augusztusban. :D

KépKépKépKép
meryke

Panka, Szeli, Ádám, Zéti: Isten éltessen Titeket sokáig!!!

Heni: szuper, hogy jól van Petike, írd majd meg az eredményeket!

Gremese, remélem, jobban vagy!

Dettyk: nálunk nagymamival sem menne a másutt éjszakázás, Ádi csak minket szokott meg (ilyen téren)... mostanában meg extra ébredős amúgy is (és hajnalban kel, amit mások másutt sem viselnek szívesen). Szerintem vannak babák, akikkel az utazás, bulizás stb. működik, Ádi nem tartozik közéjük. Egyelőre! :-) És hát csatlakozom Gremeséhez: Ádi még nem is mászik vagy áll fel, mégis kb. fél 10-ig bírom a szemeimet nyitva tartani...
Ja és, Dettyk: mi ÖRÜLÜNK ám, hogy legalább Te/Ti alszotok! :lol:

K. Timi: Ádám is a Huncut Muci Klub tagja javában! Édes kis pofa!

Nektarin: gratula Robesznek a sok mozgáshoz, azért egy "lerántom anyáról épp a gatyát" képet nyugodtan tegyél fel ide nekünk (na jó, mehet a gmailre is... ;-)!

Dotildi: drukkolok, hogy Dorka jól viselje a hiányodat, Te pedi érezd magad nagyon jól szombaton, biztos remek lesz a kirándulás! (Én egy hónap múlvára tervezek egy ilyen, két szopit is érintő kimozdulást, addigra már azt remélem, hogy nálunk is beáll a reggeli-esti szopi. Amúgy nagyon bejöttek a tanácsok: reggel két mellből szoptatok, a két záró szopit pedig váltott mellből csinálom, tényleg jóval kevesebb a tej, de még van elég, úgy látom. Csak így is maradjon :-))

Regi: Heniékhez hasonlóan: kis body + vékony pizsi, könnyű takaró rádobva, de azt Ádi lerúgja magáról úgyis. Aztán már csak a bodyt hagyom rajta, ha ennél is melegebb lesz. De nálunk így is van már vagy 26 fok a tetőtérben. :shock:

Csók, Csajok, és tessék lejelentkezni itt mindenkinek, legalább egy "szevasztok, jól vagyunk" erejéig! :wink:

Kép
Kép
irina

Regi: utóirat: tegnap óta én nyitott ablaknál alszom, apa alszik Ádival a gyerekszobában, de ott egy kicsit hűvösebb van. VISZONT nem ezért van ott csukva az ablak, hanem mert a kiságy elég közel van az ablakhoz (míg a miénk a szoba másik végében), nem akarom, hogy Ádira közvetlenül menjen a hűvös levegő. De nyilván el fog jönni az idő, hogy nála is nyitva lesz az ablak éjjelre.

Kép
Kép
irina

Sziasztok! Na akkor megirom az igért kommenteket!

Dominak, Zétinek, Pankának, Ádinak, Szelinek boldog hófordulót!
Boldog szülinapot, Motiot!

Irina apa nálatok hogy birja, hogy ő alszik Ádikával a reggeli kelést és a munkát? Nálunk apa akkor az éjszakai felelős ha éppen csak délutános és ne kell korán kelnie hv.

Dotildi biztos szuper lesz a kirándulás:-) Apa lesz a kis csillaggal?

Meryke
biztosan nálatok is szuper lesz a nyári kirándulás!
Szuperek lettek a kersztelős képek!osan hamar eljön majd

Itt jut eszembe egy körkérdés: nyáron mentek nyaralni hosszabb időre a picurokkal???? Én nagyon mennék, de nem tudom, hogy be merjem e vállalni :?

Timi, Mesi jobbulást!!!!!!++++++++++++++vuduzok

Emesém biztosan hamar eljön majd az idő és Zsófika szaladni fog, de hidd el addig jó még nem megy, mert egy pillanat szabadidőd nem lesz :? Nálunk Péterke már lépeget ha fogjuk a hóna alatt péntek óta ( a labda után indult el) Biztosan focista lesz mint a nagyapja:-) Kutyás dolgokhoz meg csak annyit, hogy Zsófika szervezetének hozzá kell szokni a kutyákhoz, hiszen együtt élnek. Nálunk is van cica, Péteke rajong érte, a macska meg fél tőle:-)

Regi én várom ám a Szelis fürdőkarikás képet:wink:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: