Botondnak boldog névnapot, az ikreknek meg boldog 9.-et!!!
Orrszívó: Szerintem egy nagyon hasznos találmány, mi már használtuk. Igaz nem azért, mert Zsófi náthás volt, hanem mert kétszer úgy hányt, hogy az orrán is jött vissza hihetetlen nagy adag.
Ilyenkor villámgyorsan hoztuk a porszívót, és szedtük ki a kaját.
Én úgy használom, hogy csak kicsit van az orrában, és inkább többször ki-be huzogatom.
Ugyanis a csecsemők (és itt sajnos nem tudom mennyi idős korukig), de csak az orrukon vesznek levegőt.
Ezért van az, ha egy picinek bedugul az orra, éjjel felkel, mert nem tudnak, illetve ők nem vesznek a szájukon levegőt. Csak az orrukon!
Péterkénél lehet, hogy ez okozta a bajt, túl sokáig volt "valami" - és itt tök mindegy, hogy orrszívó, vagy virsli (már bocsi) - az orrában, és nem tudott az orrán keresztül levegőt venni.
Majd eljön az az idő, amikor tudatosan a szájukon vesznek levegőt, de úgy látszik, ez még nem jött el.
A takony az orrban nem egészséges, valóban sok betegséget okozhat, és egy tengervizes átmosás, feloldás nem mindig oldja meg a makacs problémát.
Ilyen szerkezeteket alapos átvizsgálás, és engedélyeztetés nélkül - pláne, hogy babáknak készül -, nem engednek forgalomba.
Én örülök, hogy ma már vannak ilyen segédeszközök, amelyek megkönnyítik az életünket, és maximálisan segítenek a babáinkon.
(Persze van számos bődületes baromság, ami tényleg csak azért született, hogy pénzt húzzanak ki a zsebünkből, a babáinknak meg semmi hasznosat nem nyújt).
Heni! Jelentkezz kérlek! Sokat gondolok Rátok!!!
Miléna! Ilyen hamar költöztök? Az igen!
Granda! Nagyon szép Lindus! És ahogy kapaszkodik... Nekem rögtön a rádión akadt meg a szemem. Kiskoromban nálunk is ilyesmi volt aktív használatban.