Sziasztok!
Életjel rólunk is. Jól vagyunk, nagyon szépen növünk, mindig olvaslak Titeket, de mire végigérek, Bence felébred és igényli az anyukáját.

Most is szopi közben írok.
Oltás tegnap kaptuk meg mi is. Előtte szuper jókedve volt, rotát kapta először szájon át - hál' Istennek nem jött vissza, drága bukás lett volna

-, dumcsizott a Tominak és vigyorgott -én fogtam le, mondván nekem megbocsátja, mert tőlem kapja a tejcsit

-, 3 szurit kapott a combjaiba.

De igazi férfiként viselkedett

megkapta és kb. fél percet sírt, ahogy felvettem, abbahagyta és dumcsizott tovább

, én többet sírtam.
4 oltást kaptunk: kötelezőt, prevenart, meningitecet és rotát. Jókedvű volt tegnap nagyon, mint aki nem is kapott szurit, nagyon büszke vagyok rá! Inkább ma nyűgös egy kicsit, de összebújunk egész nap, minden más megvár.
Gyerekorvos Na ez megint eltér mindenkinél, kinek mit mondanak. Azt mondta, hogy 72 órán belül lázasodhat be... 38 fok feletti láznál kell csak kúp, így nem is adtunk, mert csak hőemelkedése volt este, reggelre meg már normál volt a hője. Ráadásul nekünk a Nurofen kúpot mondta, abból is egy felet -mivel 3 hónapos kortól lehet-.
D-vitamin Rákérdeztem gyerekorvosnál, és ebben is mást mond mindenki, ahogy látom. Azt mondta, hogy nincs semmi baj, lehet venni a patikában szemcseppentőt, hogy akkor azzal cseppentsük a D-vitamint, mert az idegen anyag nem a cseppben van,hanem a gumicseppentőben, tehát magának a cseppnek nincs káros hatása. De újat felírni nem tud, mert hiánycikk.
Szemváladékozás Még mindig van a Bencének is. Ez könnycsatorna szűkület, ami előfordulhat a babáknál. Most kaptunk rá szemcseppet -Tobrex- naponta 5x1 csepp kell, reméljük már el fog múlni.
Múlt héten 5540 g volt Bence, tegnap dokinéninél már 5860 g és 60 cm...

Pedig 3-3,5 óránként eszik! Tudom, lesz amikor lassabban hízik és nem kell majd megijedni.

Dokinéni nagyon meg van elégedve vele, nagyon szépen fejlődik. Legközelebb nov. 16-án megyünk oltásra, jövő héten meg védőnőhöz.
Melisch! Nem volt keresztelőnk hétvégén, apukámnak Németországba kellett mennie szombaton, így csúszik. Még a paphoz sem jutottunk el, mindig van valami dolga valakinek: szüret, faszedés, szülinap, névnap... Talán pénteken bejutunk végre a plébániára.
Clarika! Réka nagyon ügyes kiscsaj!!!
Ircsi! Szuper, hogy ennyi program van felétek! Vattacukron én nem akadtam ki, múltkor a Tomi odatartotta az almát Bencének, megnyalta, és vigyorgott nagyokat!

Már kész nagylány Katus!
Alvás Mi is egy szobában alszunk Törpicurral. Nálunk más megoldás nem is lehetséges hely hiányában. -anyósoméknál lakunk- De nem bánom, sokkal gyorsabban tudok reagálni mindenre! És Tomi hajnali 5kor kel, megy dolgozni és mégis kipihent!! Nem zavarjuk, mivel gyorsan kiveszem a kiságyból, ha felébred és már szopizunk is. Aztán alszik is tovább. És kényelmesebb is, mint félkómásan átbattyogni egy másik szobába... Persze, ha különköltözünk anyóséktól, akkor saját szobája lesz, az teljesen más, de így figyelnem kell 3 másik emberre is, hogy lehetőleg ne keltsük fel őket, és ha külön szobában lenne a Bence, már sírna, mire átérnék, mindenki felkelne, hogy na mi a baj?, vagy bemennének hozzá, még mielőtt én odaérek....
Egyébként nagyon jó lenne már egy saját kis lakás... Nincs semmi bajom anyósomékkal, de szükségünk van egy kis magánéletre. Mi már egy külön család vagyunk így hárman, külön életre van szükségünk, amit úgy élünk, ahogyan mi jónak látjuk... A többit leírom inkább g-n, akit érdekel, olvassa el, és adjon jó tanácsot ott! Nagyon megköszönném a segítséget!
Leírom g-n, aztán reagálok még.