A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép
Kép(szereti) :wink:

Kép
Jó éjt :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

jöttem életjelet adni! megvagyunk, jól vagyunk, párom szüleinek vendégszeretetét élvezzük a héten (no és persze apa társaságát!!! :lol: :lol: :lol: :lol: )

csak olvaslak Titeket, de reagálni nincs erőm, időm...

egyvalami azonban feltűnt :arrow: Claire nem jelentkezett már egy ideje!!!!tudunk róluk valamit? annyira aggódok értük!

mindenkit puszilunk, különösen az oltásos babákat!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Voltunk Dévénynél, jó volt Lili nagyon élvezte, csak a végén sírt amikor az arcát masszírozták
A BKV-n pedig aludt, de jött velünk anyukám is és ő segített a babakocsival.

Napsugár, mi is ezt a szemcseppet használjuk. Köszi, ha elküldöd az orvos számát.

Limo, Bercibó, imádnivaló helyes pasi! :lol:

Ircsi, Katus az első képen annyira nagylányos nézése van. :D

Tominak és Tivának puszi a kis combira!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Claire-éket én is hiányolom egy ideje :( :( :? :?:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tiva üzeni, hogy köszöni a sok puszikát és már sokkal jobban van. Ugyanis délután iszonyatosan sírt és csak az anyuja pocakján szenderült álomra, úgy estig kb. A sok puszi meggyógyította.
Egyelőre normális a hője és nincs gond.

Igen! Claire és Joni! Legalább egy semleges ikonkát tessék ide nekünk. Azt hiszem már mindenki aggódik!

Évi! Szerintem tök mindegy mekkorák a gyerekek. Legyenek egészségesek és ennyi. Egy éves korukra kb. behozzák egymát, másrészt Tiva baba már nagynak született,apuja is 2 m.

Iszonyat édesek a kicsik képei, meg hát maguk a gyerekek is

:) :) :)
szilvi35

Kép

Mindenkinek nagyon szép vidám napot kívánok!
Ha mi vidámak vagyunk, a babáink is vidámabbak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok beugrottam hoztam 1-2 képet öltözünk és megyünk oltásra szegénykém tegnap már a mami megsiratta én megint torok fájós náthás vagyok hihetetlen 2 hetente valami elér normális ez szerintetek . Kép Mit is mondasz sugd a fülembe :) Kép ne félj nem adlak senkinek Kép sziasztok
cicc01

ezt jól feltettem látszik Benci a vállamon van és dumálunk. :D :shock:
cicc01

Sziasztok!
Üdv cicc köztöttünk :D én még nem taliztam veled :( :oops:
Gergőm köhécsel :(
Csak nem lesz "beteg" ismét...
Pécsi-Csajok a jövő heti randin szeretnék ott lenni-de Gergő függő :(
A hétfő lenne a legjobb-de megoldom bármelyik nap is legyen majd :) :wink:
Babák enni valóak! :)
Most megyek mert barátosnémat várnom kell a busznál :D
Meglátogat :)
Olyan jóóóóóóóó....valaki végre kijön hozzám
:oops: :oops:
Kép
Így alszunk a pihiszékben :)
Kép
Kép

Esti duma :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Életjel rólunk is. Jól vagyunk, nagyon szépen növünk, mindig olvaslak Titeket, de mire végigérek, Bence felébred és igényli az anyukáját. :roll: Most is szopi közben írok. :roll:

Oltás tegnap kaptuk meg mi is. Előtte szuper jókedve volt, rotát kapta először szájon át - hál' Istennek nem jött vissza, drága bukás lett volna :shock: :oops: -, dumcsizott a Tominak és vigyorgott -én fogtam le, mondván nekem megbocsátja, mert tőlem kapja a tejcsit :) -, 3 szurit kapott a combjaiba. :( De igazi férfiként viselkedett :arrow: megkapta és kb. fél percet sírt, ahogy felvettem, abbahagyta és dumcsizott tovább :wink: , én többet sírtam. :oops:
4 oltást kaptunk: kötelezőt, prevenart, meningitecet és rotát. Jókedvű volt tegnap nagyon, mint aki nem is kapott szurit, nagyon büszke vagyok rá! Inkább ma nyűgös egy kicsit, de összebújunk egész nap, minden más megvár. :wink:

Gyerekorvos Na ez megint eltér mindenkinél, kinek mit mondanak. Azt mondta, hogy 72 órán belül lázasodhat be... 38 fok feletti láznál kell csak kúp, így nem is adtunk, mert csak hőemelkedése volt este, reggelre meg már normál volt a hője. Ráadásul nekünk a Nurofen kúpot mondta, abból is egy felet -mivel 3 hónapos kortól lehet-.

D-vitamin Rákérdeztem gyerekorvosnál, és ebben is mást mond mindenki, ahogy látom. Azt mondta, hogy nincs semmi baj, lehet venni a patikában szemcseppentőt, hogy akkor azzal cseppentsük a D-vitamint, mert az idegen anyag nem a cseppben van,hanem a gumicseppentőben, tehát magának a cseppnek nincs káros hatása. De újat felírni nem tud, mert hiánycikk.

Szemváladékozás Még mindig van a Bencének is. Ez könnycsatorna szűkület, ami előfordulhat a babáknál. Most kaptunk rá szemcseppet -Tobrex- naponta 5x1 csepp kell, reméljük már el fog múlni.

Múlt héten 5540 g volt Bence, tegnap dokinéninél már 5860 g és 60 cm... :!: :roll: :roll: :lol: :lol: Pedig 3-3,5 óránként eszik! Tudom, lesz amikor lassabban hízik és nem kell majd megijedni. :wink: Dokinéni nagyon meg van elégedve vele, nagyon szépen fejlődik. Legközelebb nov. 16-án megyünk oltásra, jövő héten meg védőnőhöz.

Melisch! Nem volt keresztelőnk hétvégén, apukámnak Németországba kellett mennie szombaton, így csúszik. Még a paphoz sem jutottunk el, mindig van valami dolga valakinek: szüret, faszedés, szülinap, névnap... Talán pénteken bejutunk végre a plébániára.

Clarika! Réka nagyon ügyes kiscsaj!!! :wink:

Ircsi! Szuper, hogy ennyi program van felétek! Vattacukron én nem akadtam ki, múltkor a Tomi odatartotta az almát Bencének, megnyalta, és vigyorgott nagyokat! :D :lol: Már kész nagylány Katus! :wink:

Alvás Mi is egy szobában alszunk Törpicurral. Nálunk más megoldás nem is lehetséges hely hiányában. -anyósoméknál lakunk- De nem bánom, sokkal gyorsabban tudok reagálni mindenre! És Tomi hajnali 5kor kel, megy dolgozni és mégis kipihent!! Nem zavarjuk, mivel gyorsan kiveszem a kiságyból, ha felébred és már szopizunk is. Aztán alszik is tovább. És kényelmesebb is, mint félkómásan átbattyogni egy másik szobába... Persze, ha különköltözünk anyóséktól, akkor saját szobája lesz, az teljesen más, de így figyelnem kell 3 másik emberre is, hogy lehetőleg ne keltsük fel őket, és ha külön szobában lenne a Bence, már sírna, mire átérnék, mindenki felkelne, hogy na mi a baj?, vagy bemennének hozzá, még mielőtt én odaérek....

Egyébként nagyon jó lenne már egy saját kis lakás... Nincs semmi bajom anyósomékkal, de szükségünk van egy kis magánéletre. Mi már egy külön család vagyunk így hárman, külön életre van szükségünk, amit úgy élünk, ahogyan mi jónak látjuk... A többit leírom inkább g-n, akit érdekel, olvassa el, és adjon jó tanácsot ott! Nagyon megköszönném a segítséget! :roll:

Leírom g-n, aztán reagálok még.

Kép

Kép
barbcsi

Csillag,úgy néz ki a hétfő lesz a tali! Ezúttal hol legyen? Clari?... :wink:
Cicc=Vanilla,mégiscsak ismered :lol:

Barbcsi,azt hittem külön laktok :shock: g-t olvasom majd,ha Tomi is úgy akarja,irok majd.
D vitamin:van ahol már kapható az új,én irattam.

evilany

11 hónap korkülönbség: (7,5 kg)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.10.13 11:23-kor.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tali
Persze, hogy lehet itt! :)
Csillag, ha jöttök, szólj, elmegyek értetek a parasztelosztóhoz!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Úgy néz ki, Réka nem bírja a banánt.... iszonyú hasgörcsei vannak, vígasztalhatatlan....
Csak a banán ami új, mert azt olvastam tejszaporító... :(
Még egy tippem van: Cerazette fogamzásgátló....
Igazából amióta szedem azóta ettem a banánt is.... :roll: :roll: :roll:
Most a banánnal leálltam.

Clárika
Kép
clárika

Jah, mi a véleményetek erről a Normaflore-ról?
Olvasgattam a leírását, és fokozottan ajánlják csecsmőknek...
Holnap rákérdezek a dokinál.

Voltunk hallásvizsgálaton ma :arrow: tökéletes a hallása.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.10.13 11:21-kor.

Clárika
Kép
clárika

A Normaflore jó,felnőtteknél legalábbis.
Kép:fúúú...Enikő is óriás Tomi mellett,mindig elképedek.
Ok akkor hozzátok megyünk :) Időpont? Ugyanaz?

evilany

Bármikor jöhettek! :)

Clárika
Kép
clárika

G-t átfutottam(Barbcsi)mert Tomi már ébred,Clarival értek egyet és ugyanabban a cipőben járunk :)

evilany

Babák gyönyörűek, más 2x megnéztem a képeket!!!

Ircsi nem aggódtam, csak kiváncsi voltam ha normális ha nem gyarapodik olyan iramba mint eddig. Anya is megemlítette egy doki néninem azt mondta ő is, hogy semmi gond valószínű elért egy súlyt ami neki megfelel és most kicsit tartja. Azt hittem 3 hónapos korára kell megduplázza a súlyát ezért kérdeztem csak rá.

Barbcsi én is úgy járok sokszor, hogy mire reagálnék felébred picurkám, mire meg megint gép elő ülök írnak mást és elfelejtek reagálni mindenre visszaolvasni meg nincs idő iylen zabagép mellett. Keresztelő majd kialakul, nagyobb lesz jobban viseli majd :wink:

Clárika a banánt nekem anya nem engedte, hogy egyem székrekedést okozhat felnőttnek is meg a babának is.
Fogamzásgátló arról nem tudok semmit :lol:

Gondoltam nem kérdezek rá, mert lehet kitárgyaltátok nekem nem ajánlott a doki még semmit azt mondta ha CSAK anya tejet eszik a pici olyan 4-4 1/2 hónapos koráig védve vagyok és ő spirált ajánlott szoptatás mellett, na ezt csak félszájjal, mert azt mondta mit akarok várni jöhet a következő, ne várja meg míg 30 éves leszek. Na erre még nem aludtam, férjem is vele van egy véleményen ő már a másodikat szeretné de én akarok még Petrával foglalkozni, játszani tanítani hiszen az első trimeszterben ha rosszul lennék nem lenne vele kedvem foglalkozni. Azonban az évek telnek és csak öregszem. Na majd meglátom, várok karácsonyig és eldöntjük hogyan tovább :lol:

Kép
Kép
melisch

D vitamin itt a szülészeten senki nem hallott róla. Jó mi pedig ugyanaz a cég gyártja :evil: :evil: :evil: Azonban egyes orvosok valami mást írnak fel Vigantol helyett az olcsóbb és az is ugyanolyan. Ha megyünk doki nénihez megkérdem mit mond ő, mert nem ő írta fel a Vigantolt addig pont elég még :wink: Azért bosszantó, hogy Mo visszavonták itt meg nem is hallottak róla az orvosok sem :evil: :evil: :x

Kép
Kép
melisch

Clárika! Boldog 2 hónapot Rékának így utólag is! Ennyi 11 hónap különbség? :shock: Olyan jó, amikor még ilyen picik! :roll: 1év múlva a mi babáink is ilyenek lesznek! :o És a képen ő a tesód babája Réka mellett?
Nálunk a banánnal nincs gond, nem fáj tőle Bence hasa, persze minden baba más! Sőt az Espumisant szerette, mert banános íze volt. :P

Normaflore: szerintem az anyatejben minden megvan, amire neki szüksége van, védi őt a betegségektől, erősíti az immunrendszerét. Miért szeretnéd Rékának adni?

Évi! Sajnos nem lakunk külön. :( :cry: De minden vágyunk!!! Épp itt az ideje... Tomika hogy viseli az oltás másnapját? Bence mára lett nagyon nyűgös, ha pelenkázom vagy leteszem, rögtön sír, azt hiszi, megint kap szurit. Borogatom a lábát, láza továbbra sincs. Velem alszik el, ha ébren van sír, csak a kezemben nyugszik meg. Úgy sajnálom szegényem. :cry:

Kép

Kép
barbcsi

Melisch! Én úgy tudom, hogy a banán székletlazító! :roll: Az alma tuti székletfogó viszont. Fogamzásgátlót én se szedek, ezért nem tudom, az lehet-e a gond.
Szoptatás nem véd 100%-san, hiszen nem menstruálsz, és ezért nem tudhatod, lehet éppen peteérésed van. Na ezt jól megaszondtam. :D

Évi! Hárman járunk egy cipőben ezek szerint. :) Örülök, hogy nem vagyok egyedül, de még jobban örülnék, ha megoldódna a problémánk mindhármunknak! :wink:

Na visszaolvasok még kicsit.

Csajok! Műanyag járóka vagy fajáróka?? Melyik a jobb?

Kép

Kép
barbcsi

Tomi lázas 38.1 (leszámolva :( ) oltás...

evilany

Jobbulást Tominak!

Képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Nekünk nincs és nem is lesz járókánk... Szerintem, az csak egy ketrec a gyereknek... arra meg ott van a kiságy...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Évi. Fél Germicid kúpot tolj be neki... Ne várj tovább...

Mi szundikálunk a kertben... :-)

Barbcsi. Sajna, nincs ötletem. Mi nyögjük a hitelt, igaz saját ház, de még 17 év törlesztés. És nem lesz hova visszamennem dolgozni, van szűk 2 évem, hogy találjak valamit két kisgyerekkel. Vagy beadjam a derekamat, és bevállaljuk a harmadikat. De ezen még nem agyaltam igazán.

Clárinak igaza van, szerintem...

szilvás76

Kúp bent van.Olyan meleg szegénykém :(

Járóka itt se lesz,majd ajtórács igen,hogy ne egyen cicakaját,egyebet :lol:

Melisch,mi 2 éven belül v.kb 2 év múlva tervezünk tesót(gondolom neked is úgy kéne a császár miatt,vagy mit mondtak?)

evilany

Szilvás hogy vagytok?Bende? Eni nyugisabb már?

evilany

Kistesó
Nem teszek ellene semmit... pedig alig 6 héttel szülés után megjött... és azóta is rendszeresen... :cry:
Pedig én folyamatosan szoptatok... két szopi között max. 4 óra szünet van...

Normaflore és egyéb probiotikum
Amikor antibiotikumot kell szedni... egyébként nem hiszem, hogy igazán értelme lenne...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! Nekünk azt mondta a gyerekorvos, fél kúpot beadsz neki, összefogod a két lábát vagy a kis popsiját 4-5 percig, ha azután jön ki a kúp, nem baj, mert a hatóanyag nagy része már oldódott, de ha előbb, akkor sajnos újat kell adni neki.

Szilvás! A mai világban sajnos mindenki nyögi a hitelt, hiszen ha lenne pénze, hitelre se lenne szüksége. :( :( De legalább saját otthon tudod milyen szempontból... Munkát nagyon sajnálom, de remélem mihamarabb megoldódik!

Kép

Kép
barbcsi

Évi. Alakulunk, de állandó rohanás van. Bende ovizik, jól van, azt hiszem, belerázódik az "új" helyzetbe. Tesót szereti, csak kicsit "smirglisen" simogatja ;-)
Eni is gyarapodik súlyban is, "okosságban" is. Vegyestüzelésű, vagyis pótolok neki, de amióta ezt elfogadtam, jól vagyunk mindketten. Minden kajáláskor van egy kis anyatej is, meg néha csak úgy összebújunk. És láss csodát: akkor sir csak, ha pocakfájás van.... amúgy nézelődik, dumál, alszik. ...ez volt hát a "baj"... Hát igen, minden baba más.

Amúgy Eninek is 2 napig hőemelkedése volt a szuriktól, de utána semmi baja nem volt. Szóval kitartás, a kúpban van lázcsillapitó, fájdalomcsillapitó és görcsoldó is... Hat, és Tomi kipiheni ezt a vacakot. ;-)

Ja igen, a fenekét fogni kell pár percig, hogy ne nyomja ki a kúpot. Nekem kb 1 percen belül kikakilta (bele a tenyerembe ;-) ) újat kellett adni. Ha 4-5 percig nem jön ki, akkor minden oké. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.10.13 12:34-kor.

szilvás76

Ircsi, Évi! Csak azért kérdeztem a járókát, hogy ha kint vagytok, és te főzöl pl. vagy bármi más, hova teszed Katust? Évi te Tomikát? Olyanra gondolok, amit nem lehet egy kézzel csinálni... Tudom, hogy hordozóba vagy kendőbe is lehet, de amikor már nagyobb lesz... Nekem az ajtórács is furán hangzik. :roll:

Kistesó
3 év múlva szeretnénk. Ha minden jól megy, addigra lesz diplomám, állásom, remélem lakásunk is... Csak ebben a hülye világban elég nehéz állást találni, főleg ha még gyermeked is van, csak tudnám miért... Tomi is nem egyedül fog dolgozni értünk, két jövedelemmel mégiscsak többre megyünk. Bár kistesónak annyi mindent nem kell majd venni, hiszen most első babánál igyekeztünk úgy vásárolni, hogy a másodiknak is sok minden jó legyen!
Lekopogom, nekem hál' Istennek nem jött még meg. Egy fél évig min. még maradhatna így, elviselném... :oops: :roll: kopp kopp kopp

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás,jó hírek,végre :) (Eni) Munka :evil: 3.gyerek: :roll: :wink:

Barbcsi ezen még nem gondolkoztam,nálunk most 2 hete nagyon bejön a pihenőszék(mégis) és remélem a hintát is szeretni fogja. Aztán meg,játszószőnyeg?...szem előtt?
Ajtórács:én több helyen láttam,és hasznosnak találom,amilyen szemfülesek és gyorsak ezek a kis kópék :) biztos a macskatálból falatozna :)

Feneket fogtam,nem jött ki,remélem azóta se..most alszik szegény..

evilany

Néhány kép :)
Játszószőnyegen:
Kép

Szia anya!
Kép

Hazaértem a sétából:
Kép

Úgy alszom, mint a nagyok! :wink:
Kép

Kisember a nagyágyban :D
Kép

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi nekem fa járókám van, van 4 kereke is, így tudom húzi a lakásba ahova akarom. (100x120)
Nem tartom ketrecnek, nekem is volt :D

Majd teszek képet, egyébkánt vaterán vettem.

Már most is van, hogy beleteszem Rékát, ha nem érzi magát jól se a babakocsiba, se a hordozóba, mert a nagy ágyon csak nem hagyom, ha nem tudok ránézni, az ágyába meg csak aludni megy. --->tudja is, ha beteszem, akkor alvás van.

Clárika
Kép
clárika

Évi, a 3. babáról azért folynak még a tárgyalások, én nem igazán gondolom reális lépésnek, de ez is egy alternativa. Szivem szerint jó lenne, de az eszem mást mond. Meg most (két gyerekkel, alig túl a szülésen) nem agyalok rajta :lol: :wink:

Megyek, mert éhezik a Nagyasszony. :-)

szilvás76

Clárika! Nekem is fa járókám volt anno. Azért gondoltam, hogy veszünk, mert ha nagyobb lesz és dolgom van, már nem tudok egy kézzel csinálni dolgokat. Hordozóban nem sokáig van el, nagyágyon már most nem merem hagyni, amennyit izeg-mozog, még legurulna. Kendőben is nehéz lesz egy idő után. Ha tud mászni, elmászna a játszószőnyegről, de ha épp főzök, nem rohanhatok utána... Így meg biztonságban van addig. Bence is tudja, hogy a kiságyban alvás van, de csakis este tud ott aludni. Napközben inkább a nagyágyon alszik vagy séta közben babakocsiba.

Kép

Kép
barbcsi

Az én fiam csak alszik,már 1.5 órája volt szopiidő... :?

evilany

Sziasztok,

bejelentkezés :)

Látom az oltás van soron mindenkinél, mi jövőhéten csütörtökön kapjuk meg. Minden oltásos babucinak puszi a lábára, karjára! Tényleg ezt hova adják?

Hétfőn megyünk koponya, hasi UH-ra. Olivér bébi 5,5 kiló és 58 cm, 30-35 dekákat hízik egy héten, Ilangom 20-25 dekát hízott anno. Jó husiban van, alakulnak a hurkácskák :) :) . Már mosolyog Ő is, gagyarászik és nagyon jó babóca összességében. Tegnap este 10-kor elaludt és csak 5-kor ébredt, na jó utána csak 6-kor aludt vissza amikor én már keltem, így én kicsit koki vagyok.

Ilangomnak tetszik a suli, kezd belerázódni. Jár judózni, úszni és lovagolni, napközi időben így a délutánok nincsenek leterhelve. Amúgy potyogtatja a fogait, igazi nagylány már. Mindjárt dobok pár képet!

D vitamin: ma bementem a gyógyszertárba és soronkívül, ingyenesen kicserélték a cseppentőjét az új fanta vigantoléra, ami műanyag, nem az a gumis vacak.

Vanilla,
milyen emberek vannak! Jó, hogy jöttél! Szép nagyon Bence babád!

Évi,
Tomi milyen drága és nagyot nőtt, amióta nem voltam! Sztem egyáltalán nem kicsi Tomi, felnőttként sem vagyunk egyformák! A pihenőszéketek rezgős? Hess ronda láz!

Ircsi,
nagyon szép kislány Katus, azok a szemek! nyúl már a tárgyak után?

Szilvás,
örülök, hogy szépen alakulnak a hétköznapok! Eniről kép?

Claire,
mi van veletek? Hogy van Joni???? Kérlek adj hírt magatokról! Mindennap gondolok rátok!

Barbcsi,
nem lehet könnyű együtt lakni a szülőkkel, még a sok előny ellenére sem. Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a lakás dolgaitok! Sokat gondoltam rátok is a vörös iszap kapcsán, mert ti is ott vagytok a közelben. A ti családotokat ugye nem érintette ez az egész?

Melish,
azta még nem vagy 30 se? De jó neked :) :) A dokim nekem is spirált ajánlott, még nem barátkoztam meg a gondolattal. Úgy ahogy a 3. bébi kérdése sincs még elvetve, pedig eddig nem is nagyon gondoltam/tunk rá... hiába, az ember öregszik.

Járóka: Ilangomnál volt, hatalmas műanyag, hogy finom legyek rühellte
:roll: .Azóta már nincs is meg. Olivérnek van egy rakat játszószőnyeg, meg a lépcsőfeljárón rács. A többi helység ajtaját bezárom, a konyhába kell még rácsot csinálni, mert egyben van az étkezővel, de amúgy szabad járása lesz. Ha wc-re megyek, van jön a postás jelenleg a pihenőszékébe bekötöm, vagy a kiságyba teszem.

Csillag
,
Gergőd nagyon drága, a képek alapján egyáltalán nem tűnik sírósnak, nyűgösnek! Nálunk is hűvös van, Apa még nem engedi a fűtést nyomatni, így napközben elég hűs van. Emlékszem írtad vmikor, hogy fáztok..

Clárika,
azta nem semmi különbség van a 2 gyerkőc között! Rékád haja mindig lenyűgöz

Bévi, Dia, többiek?

Na megyek, mert lassan ébredés van, szétdurran a cicim ez is azt jelzi.... jajaj. :wink: :wink:

Bocsánat, ha vkit kihagytam, igyekszem jönni!
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sucer 2010.10.13 13:51-kor.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Na Petra is elaludt, vajon meddig ilyenkor már nem szokott aludni mert sétálni mentünk, most nem tudok, szerelik a vizet és be kell majd zárjam az ajtót ha elmennek.

Ircsi rákérdeztem a dokinál a mensire pont mert te meg Dia írtátok, hogy megjött azt mondta, hogy nem esek teherbe ha CSAK, hangsúlyozta csak szoptatok semmi mellétáplálás. Igaz nem is lehetek terhes a szentlélek nem fog rám szállni :lol: :lol: :lol: apát nem óhajtom annyira, mert nem volt valami kellemes legutóbb :oops: :oops: hehet nem vagyok jó összerakva.

Évi dokimtól ezt is kérdeztem, császár miatt mikor lehet megint szülni, azt mondta bármikor már nincs a 2 év, mert nem olyan nagy a vágás, mint régen volt. De szerintem kérdezd meg a dokid te is. Tomikának meg nagy puszi!!!!

Bencének is puszika, reméljük nem lázasodik be!

Szilvás képet Eniről kaphatunk :wink: olyan aranyos kiscsajszi volt mikor megszületett annyira kiváncsi vagyok rá most :oops:

Kistesó nekünk mondjuk most lenne jó, mert ha nekifogok valamit dolgozni nehezebb lesz megint elszakadni. Munkahelyem se lenne (férjem nem akar visszavenni, mert sokat vitáztunk akár itthon is a munkahelyi gondok miatt és szeretné ha saját könyvelőségi céget indítanék - na erre meg kell 1 vizsga 2-3 év "praktika" és egy újabb vizsga)

Kép
Kép
melisch

Csajok, a blogomba tettem pár képet. Ide kicsinitgetni kell... :-)

pussz, megyünk a "Nagyért" . :-)

szilvás76

Barbcsi
Íme a mi járókánk:

Kép

Évi
Réka küldi Tominak a "ne fájj" puszikat és a "lázcsillapító" puszikat! :)

Claire!!!!
Csak valamit ....

Clárika
Kép
clárika

Barbcsi,
gyönyörű Bence baba! :)

Melish,
szentlélek, ez jó :lol: :lol: . Az én dokim szerint simán teherbe lehet esni, ez egyéntől is függ. Ezt bírom ,imnden orvos mást mond.... :roll: :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,Olivér nagyon vagány!! :) szépen hízik ő is! És Ilang is nagyon szép.Szereti a tesót?
Igen rezgős székünk van.Combba kapta a szurikat :(

Clarika,köszönjük Rékának :)

Melisch,nem is a nagy vágás,hanem a méh heg miatt veszélyes a dokim szerint,ahol korábban tágulni képes izomszövet volt ott most kötőszövet lett és veszélyes a méh berepedése a terhesség során.

evilany

Mikor a szüzességem elvesztettem nem fájt annyira mint most....
Lehet gubanc van?
Doki szerint be kell járatni... de így h fáj, nincs kedvem bejáratni
Melisch egy cipőben járunk!
Van még valaki így ezzel?

Clárika
Kép
clárika

Hát passz,nekünk ugye csaszi volt...

evilany

Sziasztok!

Sucer: Olivér milyen vagány abban a szerkóban! :lol: Nagyon édes!
Illangó hogyan viseli a fogváltást? Bencét kicsit zavarja, hogy hiányzik neki egy, pedig az alsó esett ki, annyira nem feltűnő, mintha a felső hiányozna.
Örülök, hogy a suli tetszik a csajszinak.

Clárika: hát egy jó alvás nálam most verhetetlen :lol: Egyébként csaszi ide vagy oda egyetértek veled ezen a téren.

Nekünk sincs járókánk. Nem volt és nem is lesz. Helyhiány egyrészt, másrészt nekünk felesleges. Elvan a gyerek a szőnyegen is, ha meg már nagyobb akkor mászik. Ha olyanra kerül a sor akkor ott a kiságy. Nekünk Áron nappal is abbanm alszik. Most is már dél óta :lol:

Voltunk a bölcsiben. Feliratkoztunk a várólistára :D Aztán majd kiderül megy-e.

Én benne lennék a hármaskában, Gábor azt mondta elég a 2 gyerek, de van még időnk eldönteni :lol:

Barbcsi olvastam, egyetértek Clárival.
A cumival nem értek egyet. Én értem, hogy te nem akarsz adni Bencének és jogod is van így dönteni, ezzel semmi bajom, csak nekem úgy jön le, hogy nem érted azokat akik viszont pártolják a cumit :roll:

Képek a keresztelőről a blogban. Nem sok.

királylány

Dia.máris bölcsis várólista...lehet nekem is utána kéne néznem...amennyi itt(is)a gyerek..ehh.

evilany

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.10.13 15:12-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch simán teherbe lehet esni szoptatás mellett, úgyhogy a dokid félredumál. 50%, mert vagy terhes leszel vagy nem. :wink: :lol:

Clárika banán székletfogó, attól fájhat a hasa Rékának.

Anyatejes babáknak a hozzátáplálást fél éves korban mondják, de 4 hónapnál előbb semmiképpen sem. Én így tudom. :)

királylány

Melisch ezt már írtad, nem? :lol:

Évi ja-ja. Találkoztam Bence volt gondozónőjével, ő is mondta, hogy biztos ami tuti, írassam fel. Talán anyósom nyugdíjas lesz, meg Gábor is úgy dolgozik általában, hogy 2 nap megy, 2 nap izzhon van, szóval nem biztos, hogy akkor megy majd. És hátha lesz hármaska is......de ezen még nem gondolkoztunk, csak én barátkozom a gondolattal.

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: