Sense
Ha fiókokra találsz valami megoldást kérlek oszd meg velem is

az hallottam, h van az IKEÁ-ban erre való kütyü, de Móni mondta, h azt csavarozni kell.
Boti irtó édes, látom tevékenységi szintje hasonló Lilláéval

te sem unatkozol gondolom
Dotildi
Gratula a kúszáshoz!!!!
Milyen babaszakácskönyved van?
Én is csináltam jégkockatartós husit

tényleg remek ötlet, bár kivenni egy kicsit nehéz. Én amúgy azt a tippet kaptam, h gyümibe tegyem neki a husit,mert úgy biztosabb, h megeszi. Hát ma gyümibe kapta és be is vágta mind
És csináltam neki brokkoli krémet, de nem ahogy Timi leírta, hanem csak simán brokkoli egy kis leve és 2 kanál natúr joghurt. Mind megette. Szóval azért szépen haladunk zöldség téren is
Utazás autóban: nemrég találkoztam egy kolleganőmmel, hasonló korú lánya van, mint Lilla és ő mondta, h normális, h a gyerek nem szeret ennyit egy helyben ülni

kicsit lehangoló, h a legtöbb utazást egy ideig még végig nyűglődi, mert ugye nekünk Eger-Kecskemét távot kell befutnunk.
Dettyk
Még nem írtad, de kösz. Elraktározom magamnak. Sajna még nem lehet ilyen, mert még nem köthetjük be menetiránnyal szemben a csajszit.
Nagyon kis peckesen áll a Bence és a szerelme is nagyon csinos
Timi
Milyen volt az ovis kirándulás? Na látom jól sikerült

Remek időtök volt
Hörcsög
Hurrá Ildike a felállással
Heni
Remélem már jobban vagy...
Irina
Ez volt az első és ezt követi hány meg hány esés és koppanás. Mi már egy jó páron túl vagyunk, igaz az ágyról még csak egyszer pottyant le. De verte be száját, esett le küszöbről, lefejelte az asztalt és még sorolhatnám.
Anyaszívnek ezeket ki kell bírni, mert valószínű szükségük van ezekre a kisebb balesetekre. Hátha még arra gondolok mikor öcsikém végig nyalta az aszfaltot tavaly nyáron és tiszta varas lett a kis pofija meg a lába, szóval nagyot zakózott....azt hiszem nekem is a szívem szakad meg, de hidd el ők gyorsan elfelejtik
Nekem is nagyon tetszik Ádó a vonalzón ez a vigyor
Kaqk
Lehet kicsit megkésve, nekünk Fisher Price rezgős pihiszékünk van Lilla nagyon szerette mikor kicsi volt, igaz most nem igazán van el benne, de ha nagyobb lesz is jó lesz hintaszéknek.
És az árzuhanásról rendeltem (nem ez volt a problémás) és nagyon rendben volt minden.
Maggie
Gratulálok a keresztszülőséghez
Mesi
Zsófi azzal a sok foggal

kis cuki
Regi
Ha jól tudom 10 hónapos kortól lehet zborsót héjjastól adni.
Szupi az új kocsi
Anitja
A barátnőmenk 10 hónapos lánya az aki nem sok mindent csinál, szervi baja nincs lustika, de valóban kicsit el van maradva. A neurológiai vizsgálat ingyenes és a mozgásfejlesztő akivel 2x találkozott eddig is ingyenes volt.
Kaptak egy két tippet, h hogyan lehet lustikát serkenteni és szerintem ez jó. Szerintem ebben semmilyen biznisz nem volt, nem a pénzről szólt.....de tudod már felnőtt szüleink vannak

az a legjobb, ha megnézed mindenki véleményét és utána úgy
csinálod, ahogyan te szeretnéd
Sense
Ezt olyan jól írtad, no ne félj tőlem jól megkapod

ha úgy érzem
Kezdek megnyugodni, h minden baba rossz alvó lett. No jó nem gonoszságból, csak már nem tudtam mire vélni, h Lilla is, de úgy látom ez egy ilyen korszak
Változatlanul rémesek az éjszakák. Rengetegszer kell ébredni hozzá és cicizni is többet cicizik mint korábban. Már csak egy éjszakai szopi volt, most megint 3
Pedig már sokkal többet eszik is, így nem hiszem, h éhes lenne....
Zsuzsóci
Az igen akkor Geri belehúzott, nem adok sok időt neked és biztosan el is indul
Irina
Lilla nem csak úgy néz ki mintha homokozóból húztuk volna ki:)

én bele is engedem a homokozóba. Látnotok kellene ahogy ül és nagy boldogan morzsolgatja a homokot. És annyiszor nem is próbálja bekapni.
Ha Ádó kúszni mászni kezd, ezek a dolgok feleslegessé válnak. Nem loholhatsz állandóan a nyomában, h lemosd a leesett játékokat, főleg, h őú maga is húzza vonja minden felé és persze a szájába is veszi.
Nem hiszem, h bárkinek van ereje, vagy egyáltalán van értelme naponta felmosni. Persze amikor még nem volt ilyen aktív én is lelkesen mosogattam a leesett játékokat.
Szóval szerintem ez az időszak hamarosan elmúlik.
Amúgy az ovis kori náthás betegség is megint más és egy csomó olyan megbetegedés is van, ami idegi alapon van és nem valós betegség miatt (vírus vagy ilyenek)
Kolleganőm mesélte, h kisfia minden nap belázasodik (38 fokos láz) mert féltékeny a kistesóra és így akarja elérni, h vele foglalkozzanak (persze ez nem tudatos).Azért itt is a túlzott aggódással és pátyolgatással nagyon óvatosnak kell lenni, mert ilyen dolgokat is előidézhetünk.
Persze megértelek téged is. Ha Lillának is annyi baja lett volna mint Ádinak azt hiszem én is sokkal aggódósabb lennék, de azért szép lassan te is próbálj lazítani.
Hidd el kell az a kis kosz az immunrendszerének
Ja és a kullancsra visszatérve, 1 éves kora után lehet őket oltani a nem gyógyítható kullancs átal terjesztett betegségek ellen. Amíg pedig kicsi és ez később is igaz, ha mentek kirándulni utána mindig alaposan át kell nézni este fürdésnél.
Ha azonnal megtalálod és kullancs csipesszel kiveszed semmi baja nem lehet, mert ennyi idő nem elég a kullancsnak, h visszaköpje a nyálát amiben ezek a betegségek lehetnek.
Szóval ő is nyugodtan játszhat a susnyásban, ha nagyobb lesz.
Marica
Én már hallottam róluk. Majd írd meg milyen volt.
Annyira meg vagyok zavarodva, h látom a Lillás köszöntéseket és azt hittem nem is az én lányomnak szól

mert azt hittem holnap lesz kedd
kicsit megkavarodtam, de HURRÁ ma 8 hónapos

köszönjük a köszöntéseket
Ágica
Nagyon édes Petra

Retrus babakocsitok van???
Kolbi
Jájj szegény, de lényeg, h túl vagytok rajta. Úszás

hurrá hajrá Pontyporonty verseny

ez már milyen név

kimondani meg leírni is érdekes
Móni
Hogy én milyen hülye vagyok visszaadhattam volna és igen próbáltam, de kicsi lett rá
Memorizálom Tüske, tüske, tüske

szorítok ezerrel
Boldog névnapot!
Karolina,Pálma, Míra
Boldog hófordulót
Lizi, Zita,Dorka, Grétus (direkt nem írom, h cica

), Molli, Áron, Marci, Noel