A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee!
Tömzsit tsókolom! :lol:

Hozzátáplálás: fogok saját készítésű kajcsikat is adni de mindenképpen kipróbálom a bébiételt, melyiket nemtom, leteszteljük majd.

Fagyasztással sztem egy csomó értékes anyag távozik a kajákból, plusz ugye fel is kell melegíteni, stb..(lefagyasztanom a vitaminokat, ásványi anyagokat) :lol: Bár amit lehet kapni abban sincs túl sok értékes cucc..kivéve a BIO-t /talán/.
Akkor inkább veszem azt ami éppen akkor lesz.
Jobb ötletem nincs.
torolve_20131003125716

Na, akkor ahogy Bori is írta, hogy mer sokat írni, nyomulok én is.

Bori - ismét olyan észérvekkel jössz, hogy le a kalappal előtte. Ezért is pakoltam a témát, hisz szeretem a sokoldalú nézőpontokat megismerni.
Miután írtam, végiggondoltam mi is lenne az amit esetleg adnék a törpének, s nincs akkor: hát az a barack lenne. Meglátom, ha kapok jópofikat, s édeset, akkor lefagyasztom, max mikor kiolvad nem kapja meg.

Hencsi oké, de ezekkel a bébikajákkal meg nekem van fenntartásom. Szerintem (meg nemcsak) az marha nagy reklámfogás, hogy 4 hós kortól adhatóak a bébkaják. Némelyiknek az összetevőjei közt húst is láttam. 4 hós gyereknek :?: :roll: :roll: :roll:
Meg tuti vannak némelyek közt tartósítószerek is. Na, enyém gyerek csak akkor fog ilyent kapni (s nem Nestléset) mikor nem leszünk itthon. De pl. barátokhoz tuti viszek házikosztot, anyukám meg sk csinál neki, szal nem hiszem, hogy extra sok ilyent fog enni.

S ha már itt tartunk: vélemények az ilyen-olyan pelyhekről, pépekről? :?:

Kép
kissmanó

Bori!
Ruhahiányom nekem is van, leginkább gatya.
Elvileg holnap megyünk vásárolni nekem és Samunak is. (bodykat, kis gatyót szeretnék neki)

Dícsérjetek meg, mert ma reggeliztem is és már megettem az ebédem felét. :lol:
torolve_20131003125716

amindenit Gurgi! nem semmi vagy. hun alig eszel, hun meg dél sincs, s az ebéd felét már eltemetted.
gyes vagy, meg vagy dícsérve :wink:

Kép
kissmanó

Manó!
Nem ismerem a pelyheket sem a pépeket.

Azt tudom, hogy a 70-es évek végén amikor húgom pici volt, létezett egy banán ízű pép..huu az nekem is bejött :lol: nyami..
Lehet, hogy magamnak veszek majd :lol:
(amúgy a tejet magában nagyon utálom)
torolve_20131003125716

Köszi Manó!

Na megyek a dolgomra
torolve_20131003125716

KépSziasztok!Vagyok én is vissza olvasni nincs időm.Tegnap megvolt a bébi masszás jó volt csak az volt a gond,hogy Beni aludt és nem akartuk fel ébreszteni így kaptam egy játék babát azon gyakoroltam.Most meg megyünk az ikeába ágyat nézni mert most a hálót akarjuk fel újítani.Küldök egy képet ezen hárman vagyunk.:-)Na pá.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej: Nagyon helyes a kis családod!:D Gratula hozzá!:D
Vendég

Pépeket szeretném majd kipróbálni, de asszem nem az elsők között lesz. Igen, a barack nekem is hiányozni fog. Lehet, vmi biokompót mégis be fog figyelni.
A bolti kajákban abszolút Manó véleményén állok. A fele marketing!!!! Nagyon meg kell nézni, mert akár allergiát is csinálhatunk vele!

Rita! Pirospont! 8) :lol: :lol: :lol:Ruhavásárlás nálunk is nagyon kéne. Csak Dámciboy ugyebár eddig nem volt nagy boltbarát, nem akartam ennek is kitenni. Talán elmegyünk abba a primer outletbe, mert ott egyszerre vehetnénk Páromnak meg nekem is, talán hamarabb végzünk.
Nemtom, sajnálom az időt ruhavásárlásra. (bezzeg az obiban már 2x voltunk Ádámmal! ;) )
Vendég

Annee:Köszi aranyos vagy. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

BE TUDOM GOMBOLNI A TAVALY ILYENKOR HORDOTT GATYÁMAT!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bori: irígy, irígy

Kép
kissmanó

Képek szuri után: Kép Kép
Vendég

ez egy "oltott" kép?
melegítik egymást a teácskával?
cukker

Kép
kissmanó

Bori! Gratulaaaa!:D Én meg fel tudom húzni azt is ami 3 éve nem jött rám! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manó: Ivott a Drágám oszt ott naradt az üveg! :lol:
Vendég

Vagyok, csak mire visszaolvasok, mar hivogat a dragam, most az olemben van es probalok irni.

Olyan szepek a bebek!
Mano!Gretike olyan edes es meg mosolyog is. :wink:
Mar, ha igy kerdezed, akkor kerjuk a masikat is, nemtom, mi fog bejonni.
Napkozben nem tud aludni a hasa miatt.

Hemej! Olyan igazi ez a kep, Beni nagyon hozza magat :wink: Szepek vagytok, edes kis csalad!

Annee!A kis draga! Latom ott van mellette a szurivigasztalo... :P

Nenoke!Popsikremes lazmerot mi is szoktuk, de nem segit, illetve egyszer bejott.Egon is jol turi...

Egon vasarnap eloszor atfordult a hasarol a hatara. Ma reggel is megcsinalta es gyorsan levideoztam :D

Egon varja az iwiw ismerosoket :wink:
Cime: egon@a-boer.de
vagy nalam is megtalalhato. :D
molkata

Ilyen eröös vagyok :D Kép
molkata

Andi, nálunk lesz rotavírus elleni oltás, jövő héten akarok menni a dokihoz feliratni, hogy a 2 hónapos oltással be tudja adni az elsőt két hét múlva. Mi szerencsére a leendő keresztszülőktől ezt kapjuk keresztelőajándékba. Azért van előnye, ha az ember nővére virológus. :lol: Meg majd tervezzük a meningitis és a tüdőgyuszi ellenit is, csak azok később vannak.

Csípőszűrésen voltatok már? Mert a koponya és hasi uh-n hallgattam ki két anyukát, hogy ők már bejelentkeztek, de nekem még nem mondott ilyet a doki, igaz, csak a 2 hónapos oltásnál fogunk találkozni (meg akkor jött ki, amikor hazajöttünk a kórházból). Köszi az infót.

Kép
nenoke

Köszi Andi a hiányolást.

Most délben sem evett vmi sokat Domi.Általában 14O-15O ml szokott enni,vegyesen(tej és táp) és most csak 8Oml volt de abból is sokat kiköpött.Ráadásul most utána olvastam és azt írja a csecsemőgondozós könyv,hogy azonnal hívjunk orvost ha 8 óránál többet kihagy vagy kimarad 2 étkezés egymás után.Ugye az este 1O órát hagyott ki,délben sem evett sokat,kíváncsi leszek a következő etetésre.Tök ideg vok,hogy mi van vele.
pillangó7

Sziasztok!
Mindig jó kis témák kerülnek felszínre! Most a kaják :lol: Van egy kevés répa a kertbe, full bió, asszem az lesz majd nálunk az első.
Csajok mi már fűtünk ezerrel..Majd' megfagytunk Lilivel tegnap :?
Nenőke
Jó, hogy jöttél, látod mindenkinek hiányoztál! Nagyon aranyos a kis Dávidod!
Andi
Botinak milyen kis csókos szája van! Édes nagyon! Aggódok érted ezzel a mellizével! Lehet a soppingot nekem is vmi fogyasztó izével kellett volna kezdeni és nem a nagyobb méretű ruhákkal :oops:
Egcsi
Nagyon szépek a fiaid! Te hogy kerültél olyan messzi??
Manó
Nagy puszi Grétinek a szülinapjára! Édes abban a sitykában!
ceniko
Hát nem irigyellek! Most még az autó is :x
Hemej
Nagyon cép család vagytok!
Kata
Nagyon ügyi Egon béb!
Annee
Cupp Tömzsinek is, tiszta férfi, még a szurin se sír!
Hencsi
Gondolom már ti is túl vagytok rajta!

KépKép

KépKép
szivvi

Bori! Má' hogyne olvasnálak??? Sőt, igazából a te és a Manó hozzászólásait olvasom a legnagyobb figyelemmel. Nagyon tanulságosak, sok tudás és ötlet van benne!

Hencsi, taxival? Hogyan? Eleve úgy rendeled, hogy gyereküléssel jöjjön, vagy mered ölben szállítani?

Ma voltunk 2 hós oltáson. Megszakad a szívem. :( Csak én vagyok ilyen érzelgős bolond anya?

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Hazajöttünk egy kis pihire! :) Rolcsi már kicsit unja, hogy mindig dolgozunk...

Ma pácoltam ajtót és kereteket, festettem fűtéscsöveket és díszlécet a fiúknál. Ha apa hazajön megyünk vissza falat festeni.

Mina közben jókat alszik a hordozóban. Érdekes, hogy a mózesben állandóan felébred, ha a hordozó van rátéve a babakocsira akkor meg olyan jókat szunyál!

Manó, én adtam a fiúknak a pépeket, az volt űltalában az uzsi vagy a tízórai. Szerettem, mert gyorsan kész. A baracktémát én úgy oldom meg, hogy anyu rakott el egy csomót télire befőttnek, és azt pépesítem. A fiúk imádták!

Enikő, sajnálom az autót! Nekünk is fiat van. Párodnak remélem nem lett baja!!!

Annee, nem semmi Tömzsike! :)

Bori menjél cak újíts be pár rucit, kis öröm magadnak is jár!!!

Most lépek, dobozolok kicsit!

KépKépKép
dikó1

Dorka
Apa is, anya is szipogott, amikor kijöttünk Lilkóval az oltásról 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok!

Még mikor Eminél lett aktuális a hozzátápi, írtam egy babaszakácskönyvet.

Na jó, nem én írtam, csak isznyat nagy munkával össeszedtem az összes receptet, amit csak találtam 6 (4) hónapos és 1 éves kor között (a neten rengeteg van), amit kellett, begépeltem és megszerkesztettem.

A végleges példánya, ami szépen meg is volt formázva, sajnos elveszett, mikor kipurcant a gépünk (csak kinyomtatva van meg 1 db), de egy prototípus megmaradt belőle, nem olyan szépen "szövegszerkesztett", meg itt-ott hibás, de használható.

Ha aktuális lesz majd elküldöm emailben, akinek kell.
Vannak benne főzelékek, gyömölcsösök, édességek, húsos kaják, gabonás ételek, tejpépek, desszertek, túrókrémek, italok... meg a fene emlékszik már. Vagy 70 oldal.

A "sors iróniája"...Emikém nem nagyon evett semmi házit , a Kecskeméti bébiételre bukott csak:(.

KépKépKépKépKép
uxi

Segítsetek!

40 percig szopott az egyik ciciből Ádám, nem rossz tempóban (sztem). Pár perc múlva sír, volt ilyen korábban is. Na, gondoltam éhes még, erre rátettem a másik cicire még, ahogy a védőnő mondta (pedig az előzőben sztem volt még, legalábbis tudtam belőle tejet kinyomni). Másodjára szopott még 12 percet. Utána kicsi nyöszi és nagy trotty. Az a kérdésem, h mikor szoptassak megint, ill ugye abból kell adni először, amiből már csak kicsit szopott. Lesz benne elég úgy, h most fölözte le Ádám? Ez a súlylemaradás jól bekavart, pedig kaki-pisi is van rendesen. Lehet, h a mérleg volt rossz.

Amúgy mennyi az ideális hízás hetente?

Igen látom megint nem nagyon van reagálás az én kérdéseimre,jó nagy hülyeségeket írhatok.Van egy mag akik kérdéseivel,hozzászólásaival foglalkoztok,kicsit kívülállónak érzem magam emiatt.Mindegy legfeljebb csak néha beleolvasok a topikba és nem írok.
pillangó7

Hú, milyen nagyok már a 2 hónaposok! :D

KépKépKépKépKép
uxi

sziastok! :lol:

bocs de nincs nagybetüm, félkezes vagyok :lol:

köszönjük a drukkokat marci nevében. ma már itthon kezdte picit a pityergést, hogy nem akar menni, de beigértünk neki egy meglepit, így elment és ott sem sírt :lol: alakul a dolog.

nagyon édesek a bébikék :lol: nem részletezek mert nem szeretnék senkit kihagyni :oops:

én ma megyek dokibához kontrolra, remélem mindent rendben talál.

samu 1hét alatt kinőtte az összes ruháját :shock: alig van mit ráadnom, főleg ebben a szar időben :roll: ma mi is befűtöttünk :?

hozzátápi
: én majd azzal kezdek ami éppen van: alma, sütőtök, krumpli... eleinte úgysem kell sok, fölösleges fagyasztgatni. meg az sem biztos, hogy rögtön elfogadják :lol: bébkaját az elején nem veszek pont ezért, sajnálom rá a pénzt, főleg, ha meg sem eszi :oops:
na megyek készülődni, jók legyetek. este még megpróbálok jönni és érdemben is hozzászólni :wink:
pusszancs

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Megjöttünk!
Bogi egy tündér volt, egy pici sírás, és anya vállán gyorsan elfejtettünk mindent!
Bori!
Nekem most is folyik a könnyem,szal én is lüke vok...
Olyan kis ügyes kis drága volt, és nem kell lázcsillapító, azt mondta dokinéni nem fog belázasodni.
Igen taxival mentünk, csak a bébihordozóba tettem és úgy.
Sajna muszáj, ilyen szutyi időben nem merek elindulni bébkocsival, autó meg nincs.

Szal akkor már egy páran túl vagyunk ma a 2hós oltáson.
Anne nagyon édi Tömzsid!

Én is dobok két szuris utáni képet!

Mikor hazaértünk szunyált picit a friss levegőn.

Kép

Majd bent levetközve vártuk a cicit, mert most cici kellett!

Kép
Vendég

Ja, és nagyon szépen köszönjük a szorítást, talán anyára ráfért de Bogira... :lol:

Megmérték Bogit, 4920gramm.
Szal szépen hízogat, nem olyan durván, de ez pont jó.
Vendég

Pillangó!
Nekem egyszer volt olyan, h esti szopi után kb 9 órát durmolt, és aztán sem evett túl sokat. Felhívtam a dokit, azt mondta, h éjszaka nem kell ébresztgetni, majd jelez, ha kell neki a kaja. Eltelt kb fél nap, míg normálisan evett. Én próbálkoznék a cicivel, minél többet :wink: Sőt, most is simán átalussza néha az éjszakát, 6-9 óra két kaja között.

Lányok! Azt honnan tudjátok, h mennyit eszik? Sokan írják, h evett 100-at stb. Cumisüvegből? Vagy leméritek?

Hasi és fej uh.
Utalnak vagy kérni kell :?: :?:

Gréta, BOLDOG 2 HÓS SZÜLINAPOOOOOOOT! Kép

Pillangó! Nekem nincs ötletem, de az a véleményem, h a bébek érzik, mikor mennyi kajára van szükségük. Ha ilyen ritkán, hát ilyen ritkán. Ő érzi, hidd el. Engem anno kórházba akartak vinni, mert naponta 20g-ot etem. Anyu mindig behazudta, hogy mennyit ettem, nehogy elvigyenek. Most itt vagyok, és a túlsúlyom miatt vagyok elszontyolódva. Nyugi.

Akkor bolond, érzelgős anyuka megnyugodott szuri után. :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Pillangó
Én a kajához nem tudok hozzányilatkozni, mivel talán mi eszünk itt a leggyakrabban..Én csak álmodozok a hosszabb éjszakákról. Sztem, ha nem extra sírós, tojik, pisil, akkor várjál még.

Nekünk uh még a kórházban volt 3 napos korában, nem értem, hogy ez se mindenkinél volt...
Hencsi
Jól van, Bogi is túlvan rajta! Édes azzal a nagy cumival!

KépKép

KépKép
szivvi

Ná, én amikor tudni szeretném, hogy most mennyit szopik, mérlegelem előtte-utána. Amúgy csak naponta 1× szoktam pucéran fürcsikor.

kétfiús anyuka
babdorka

Ági, nem kötelező a koponya és hasi uh, kérni kell. Nálam úgy kellett, hogy kértem egy időpontot a Dél-Pesti kórházban, ahova területileg tartozom (nem ott szültem), és aztán ha ez megvolt, el kellett menni a gyerekorvoshoz beutalóért.

Kép
nenoke

Pillangó!
Nem azért nem írnak a hszedre mert nem foglalkoznak vele, csak van hogy kimarad.
Én pl még ma vissza sem olvastam, csak itt örömködök össze vissza, hogy milyen kis ügyi leányom van...

Szal Bogi is elég rossz evő, épp a napokban vagy a mult héten paráztam itt össze vissza, hogy alig eszik, de látod hízik ő rendesen, ennyit eszik és kész.
Tömni nem tudom, hiába adom neki a tápot, ha nem kér azt ugyan az életbe sem tömöm belé.
Nem úgy hízik mint a legtöbb kisbaba, de szépen fejlődik és kész.
Bogi speciel (mostmár tudom, mert ma cumisüvegből adtam neki) délelőtt óránként eszik 20-40ml, majd délután kicsit több, olyan 100-120ml, majd estére van mikor benyalja a 160ml is, de ez változó.
Szal ne idegeld magad, csak a tejcsidnek ártasz, ezt tapasztalatbol írom!

Na, lépek, mert Bogi kiabál, éhes, eddig bírta...
Vendég

Szivvi!
Hát igen neki csak a nagy cumi kell...
Pedig van olyan szép pici, de az nem, csak ez kell amit ha bedugok a szájába lemegy a gyomráig... :shock:

Na, lépek összebújok csajommal, most mértem a lázát popiban 37, szal még semmi nincs, és volt egy rakás puki is, szt hittem kilövi a lázmérőt... :lol:
Vendég

Tényleg.
Manó!
Boldog hófordulót a kicsi Grétinek!!!
Már ő is 2 hónapos!
Vendég

Sziasztok!

CSak gyorsan, köszönjük a drukkokat. Most értünk haza az orvostól, úgy néz ki Petrának nincs szervi baja, de nem tudják miért nem kakil. Voltunk csípőszűrésen is az is negatív lett, Petra lepisilte a dokit az ultrahang gépet, a doki csak annyit mondott, hogy na ma ő az első....

Ná / Ági
küldök mindjárt privit a számomat is megadom, leírom hogy kell a csipőszűrésre menni hogy nem várjatok sokat. Amúgy olyan mint egy "vágóhíd" egy gyerek max 1 perc fél óra alatt az összes gyereket megszűrik.

Na később leszek, összedobok egy vacsit

Nadine
KépKépKép
nadine

Lányok, nekem isszonyú striás a mellem, borzalmas látvány, és még lóg is rendesen. Pedig a terhesség előtt nem lógott, és azért kinéztem vhogy. :( Meg ez a 3 kiló plusz sem akar lemenni. 1 már lement kín keservesen, se eredmény nélkül nehéz éhezni. :(
Tiszta depis vok. :(

kétfiús anyuka
babdorka

se=de
már gépelni sem tudok

Balázs ma egész nap rajtam lóg. Más babát is ennyire megvisel az oltás? Vagy alszik (azt is rajtam), vagy sír. Ez a mai napi program. :(

kétfiús anyuka
babdorka

Ági, nekünk is kérni kellett az uh-t, mi a Klinikákra fogunk menni. A csípőszűrésen meg már voltunk pont hathetesen.
Kaja előtt és után mérem, így tudom mennyit eszik.

Hencsi, Marcinak is a nagy cumi kell. Nekünk "Mam 5-20 hónapos korig" cumink van. Imádja. :) Hányas ez a kabátka Bogin?

Nenőke, már írni szerettem volna, hogy Dávid csudaszép kisfickó! Nagyon jó ez a kép!!!!

Pillangó, én csak vigasztalni tudlak, hogy nem lesz semmi baj, de hozzászólni nem, mert Marci óriás adagokat eszik néha.

Uxi, engem érdekelne a "szakácskönyv", ügyi vagy, hogy így kigyűjtötted!

Marcit ennyire érdekli a trapéz : :lol: Kép

kispiskóta

Ági: Csipőszürésre a doktornő küldött, ultrahangra meg azért kell mennünk mert még a pocaklakóként vesetágulatot fedeztek fel Tömzsinél.:(
Mikor kórházban voltunk a sárasága miatt akkor is nézték, akkor nagyobb volt mint elsőre.:(
Vendég

Dorka!
Bogi dettó!
Nem tom hogy a szuri miatt van e, de én már kész vok.
Délelőtt alig evett, de ezzel nem foglalkozom mert délelőttönként nem sokat eszik, most meg délután sem akar enni, kétszer cicizett egy keveset, aztán kész.
Sem a cic sem a cumisüveg tök mindegy hogy tápi vagy tejcsi de még a teát is úgy kellett beéltömnöm 10ml-t.
Szal kész vok, fáj a hasa vagy én már nem tom mi van, és még a tetejébe Robi is későn jön haza.
Nekem is csak az ölemben alszik ha alszik picit, egyébként meg ordít, de most könnye is van.

Zsú!
Nekünk gyógyszertári cumink van, 0-6 hónapos korig.
A kabátk 74-es, picit még nagy, de legalább belefér.. :lol: :lol: :lol:
Tök édi Marci, biztosan elfáradt a nagy nézelődésbe!

Na, lépek, ismét ordít Bogi.
Vendég

Sziasztok!

Ma nálunk is zajlik az élet. Még szerencse, hogy dédimama kapható volt pesztonkának! :lol:

Bori! Én is elolvasom a hsz.et!
és
Manó!A tiedét is! Tegnap este gondoltam Rád!Hogy téged is érdekelni fog a védőoltás. :lol: Ha a lottó nyerőszámait is így megérezném..... Bárcsak! De nagyon ritkán szoktam lottózni.

Apropó, védőoltás. Egcsi! Hát, nagyon sok féle oltást kapnak ott kint a gyerekek! Nálunk csak javasoltak a Pneumococcus, a bárányhímlő, a meningitis, az influenza elleni védőoltások és tinédzser korban adják a Hepatits B elleni szurit. Nálatok Hepatitis A ellen is oltják a kicsiket. Viszont, ha jól silabizáltam ki a dolgokat, ott nem dívik a BCG oltás. Nem semmi! Kérdés, hogy megéri-e a későbbiekben ez a sok oltás. Bár nagyon valószínű, hogy oka volt annak, hogy ennyire preferálják.

Pillangó7! Látod én is csak most kerültem gép elé és ezt a hsz-t is már lassan 3/4 órája írom, mert csöng a telefon, jönnek hozzánk, el is mennek, kicsi nyöszörög- megnézem, ma vásárolt tornacipőket kell feltétlen most! felpróbálnunk-felpróbáljuk és ..... Lehet, hogy kicsit később, lassan, de fogunk reagálni! Egyébként nálunk a családban a részben tápszeren felnőtt babák éjszaka nagyon sokat aludtak. Kivétel ez alól a fogzásos időszak volt. Az anyukák viccesen annyit mondtak, hogy este a babóka "betápszerezik aszt aszik". Nálunk is Gabó tegnap este 8.00-kor már aludt és ma reggel 3/4 6-kor keltett a morgolódásával. Napközben többször eszik, bespájzol, este pedig szunya. És milyen jó ez, Istenem! Mi is alszunk, pihenünk, i tak dalse. :lol: Egyébként én is először mindig abból a ciciből adok, amelyikből legutoljára evett az előző szopinál, ha már du. van. De. elég egy cici, de később már kettőből kell etetnem.

Brigi! Ovis bemenetelek elötti pityergés nálunk is volt. Tuti, hogy nekünk szól, mert én is láttam néhány perccel később a gyerekeimet felszabadultan játszani. Ekkor nyugodtam meg én is, mert addig nehezen hittem el. Otthon pedig próbálkoznak. Hátha....

Annee! Jó híreket olvastam hajnali nem is tom hány órakor!!! És milyen volt a folytatás? Tömzsike kis drága, hogyan díjazta a tejcsitől csöpögő cicit? :lol:

Már nagyon hosszú vagyok. Tényleg! Nem uncsi néha amit írok?
Még jövök, ha nem ......

Tücsi

Kép[/url]
mtücsi

Dorka, én is elhalványultam az oltáskor, nem mertem odanézni, és nem voltam hajlandó lefogni! És igen, Ládikó is bújós alvós manócska lett tőle. Éjjel kialudta, másnapra elmúlt a szunyamánia.
És köszönöm a bizalmat!!!! ;)

Ági! Ne szállj bele ebbe a körbe! Ha van napi 5-6 pisi, és néhány kaki (mely utóbbi egyén függő, lehet 2-3-10 naponta is csak 1), akkor sztem felesleges számokban gondolkozni. Az arra jó, hogy a külvilág tesztelgesse az anyukákat! Te viszont látod, hogy van tej, és a gyerek jól van.
Cici utáni nyűgösség nálunk büfiváráskor van!!!!

Hasi, fej UH-t néhány körzeti csináltatja magától, valahol kérni kell, vki pedig nem látja értelmét! Körzetit kérdezd meg!
Én a Királyhágó u-i diagnosztikai kp-t mindenkinek ajánlom!!!! Időpontra mentünk, pontosan akkor fogadtak, készségesek, mosolygósak voltak, valóban megvizsgálták a gyereket. Ez egy magánkézben levő intézet, de a vizsgálatok árát a TB fizeti, tehát nulla Ft-t kell fizetni (ha van beutaló a körzetitől), szal csak onnan lehet észrevenni, hogy magán, hogy a dokink azt mondta, meg hogy jófejek.

Zsú! A jó kis újdonsült trapéz nem aratott sikert? Na, azért várj még pár napot! ;)

Hú, azért a védőoltásokban én nagyon érzem a gyógyszergyártók lobbiját! Ki az a kismama, aki lelkifurdalás nélkül mer lemondani egy védőoltásról??? És ki az a törv.hozó, aki lelkifurdalás nélkül mer nem támogatni egy védőoltást… Könnyű pálya!!!
Egyébként úgy tudom, M.o. is felmerült, h nem lesz BCG, de pont akkor nőtt meg a tbc-sek száma világszerte, és M.o.-n is, úgyhogy elfelejtették.
Egcsi, kérlek, nekem is küldd el a listát, mik a kötelező oltások nálatok! (szarvasbori@gmail.com) Köszi!

Tücsi! Nem uncsi! ;) Párod is beírhatna nekünk! Nem sértődött meg, hogy leleplezted?
Örülök, h nem csak én vagyok parajónás!
Vendég

Azt hiszem ma nálunk elmarad az esti fürcsi...
Egyszerűen csak sír meg alszik, néha egy kis szopi.

Dorka, Ti hogy vagytok?
Annee, Nálatok van hasonló helyzet?

Én már kész vok, mikor a fenébe jön már a Robi...
Most per pillanat alszik, de meddig...
Ja, és miért ne, azt a tetűkábeltévét is pont most szerelik, nehogymá amikor alszik rajtam Bogi tv-t tudjak nézni, antennánk meg nincs, így nézem a hangyás képernyőt, amit időközönként vissza kell hogy kapcsoljak, mert ha nincs adás benne kikapcsol...

Na, lépek nem vonyítok itt....
Vendég

Hurrá, jó a kábeltv, ha máskor is szarakodik majd itt fogok panaszkodni, oszt mingyá jó lesz...
Vendég

Rákattintottam erre a bébiételre itt mellettünk. 4 hónapos kortól ajánl olyanokat, amikben 5-6 alapanyag is van! Kedvencem a mangós, banános, narancsos, ananászos keményítővel.
Ááá, bele se megyek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: