Akkor most reagálok, míg alszik:-)
Hát ezek a gyerkőcök, Lili,Levi,Kata és Samu nagyon gyönyörűek!!!
Banolka: nekem is meghalt a nővérem pár naposan, nagyon sajnálom, hogy meg kellett tudnod, h apud…borzasztó:-(
Sotske: nem hiszem, h mek dokihoz, először mindig itthon próbálkozunk a gyógyítással, aztán, ha nem megy jöhet a doki. Pityukapityukapityuka, nem semmi
Bababi: szörnyű, ami a barinőddel történt. Milyen daganat? Hogy van?
Csibb: EZ NAGYON NAGY ÖRÖM!!! Jajjdejó, gratula!!! Fejfájás bizti a stressz miatt volt…
Lillaoh: én 4 hósan voltam bárányhimlős
Gyöngyi: hát ez az Eszti:-) papírt eszik…Lizi is folyton, nem tom hogy lehetne leszoktatni róla… Nagyon kis cserfesen néz, szép kis csaj, ahogy a nővérke is! GRATULA A MÁSZÁSHOZ!!!
Katka: remélem a szitternagyival minden okés lesz, nyügit sajnálom. Fogzik? Hányós Dani jobban van? Szegény srácok és szegény zombikataanyu
Moncsi: milyen volt a buli? Hogy érezted magad?
Joe: „Ez komoly hogy Te ki sminkelve démoni szexi vörös melltartóban szülted meg a kislányod? Nagyon megható kép és nagyon szépek vagytok. ” Hehehe, nem szülni mentem én, hanem csak vizsgálatra:-) a melltartót meg nem akartam levenni, pont a fénykép miatt, a mejjemet nem akartam mutogatni, így jobban éreztem magam. A szájam meg nem volt kifestve, bár úgy néz ki. Én is csodálkozok, h pont szülés után néztem ki elég jól, azóta senem:-(
És nekem is a pajzsom rossz, túlműkszik rendesen, akkor lehet, h nekem is csak a szopi miatt.
Én is nagyon szeretek gokartozni, szóval 10 éve, amikor voltam szerettem.
Adryn: még mindig nincs fog??? És oltasd be magad bárányhimlő ellen, akkor tuti nemleszel ragyás
Kisheli: ne ültesd! Majd ül magától, hidd el fog!
Bea: irigy a sportjaid miatt! Én is szívesen csináltam volna, csak nem volt lehetőségem. Szépek vagytok. Hidegrázást meg kérdezd meg dokitól, az a biztos. Lizi 2-3 kor szopik először, utána 3 óránként.
Mit tanulsz? Hol szültél? Dorcinak is utólag boldog 8-at!
Vicuska: sajnálom a bajokat, hihetetlen, amiken keresztül mentetek és mentek, jobbulást Milánkának!
Szopi: nekem mindig wécéznem kell közben!
Mártinak is gratula a négykézlábazáshoz!!!!
Betti: türelem, fog ő még szaladni is nemsoká
Tehuti: szupi az ülés! Ügyik vagytok!
Vica: nagyon jó képek, na és az alapanyag sem kutya, nagyon szépek és milyen rendesen fürciznek együtt!!! Nimród hamarabb állt, mint ült???? Örülök, h jól alakulnak a dolgok Gáborral:-)
Erpé: hogy néz ki Katus foga?
Még mindig beteg vok, és már Lizi is kezdi elkapni.
Boldog fordulókat, szülinapokat, mi is köszönjük a köszöntéseket.
Kijött a 3. fogunk!!! És 8 hósan 9220 gramm volt és 74,5 cm!!!! Úgyhogy már a „nagy” autós üléssel vendégeskedtünk tegnap, 9 kilótól lehet menetiránnyal megegyezően rakni és csak úgy fér be a kosiba, nagyon élvezte:-)Ő is elaludt rögtön.