A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

[quote="bea1978"]K írta:bea1978inek szopizik még éjjel is 3 óránként a babója?

Bea, én mostanában a 3 órának is örülnék. Mostanában a 2,5 óra a max. két szopi között. Múltkor egyszer 4 óra telt el, és azon gondolkoztam, hogy biztos csak nem emlékszem, hogy közben is volt szopi... pedig nem is. :)

Hidegrázásom nekem sose volt.
masut

jó reggelt!

Bea 3 óra!! Hú de jó lenne...2, 2, 5 de van nyüszisebb időszak mikor 1,5 óránkért kéri :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Betti, akkor egy cipőben járunk. :wink:

Masut
masut

masut max akkor bírja tovább ha vhol vagyunk és elterelődik a figyelme :)pl. mikor Kornélt viszem usziba, úgy lekötik Karcsi figyelmét a gyerekek, a nyüzsgés, hogy "elfelejt" cicizni :)

Betti
KépKép
queen-bee

Ja, én éjszakáról beszéltem. De mondjuk nappal is hasonló, tényleg. Ha itthon vagyunk, elég hamar eszébe jut, hogy enni kéne (azaz cicizni), akár evett közben mást (és jól is lakott), akár nem.
masut

az éjszaka is össze-vissza, van, hogy rajtam alszik el szopi közben és én is vele, de félülő helyzetben nem igazán pihentető az alvás, és ugye tudat alatt még álmomban is figyelek, hogy le ne ejtsem a gyerkőcöt :) aztán mikor felriadok ott van a kezemben, visszateszem és kb 1 óra múlva újra ébred...van, hogy már visszatettem de úgy riadok fel, hogy a karom úgy tartom mintha benne lenne, és csodálkozom, hogy nincs ott..:)

Betti
KépKép
queen-bee

Eszter mászik :D és megzabálom olyan édes :D

Kép

Kép
pgyöngyi

gratula Eszterke!!!
Karcsikám vigyázz beelőznek a csajok :)

Betti
KépKép
queen-bee

Sziasztok!
Kérdeztétek a fülét:hát nagyon én sem értek hozzá,de a fülkürt szellőzésével vannak náluk problémák ami ha súlyosbodik akkor halláskárosodás alakulhat ki.December 8.lesz a műtét amikor egy ugynevezett gromet tubust helyezznek belülre valahova.Nem nagy műtét dehát altatásban csinálják és ez ami rosszul hangzik számomra!

Gratulálok Eszternek a mászáshoz!

Szopi téma:sajnos Milánkám ugye nem szopizott,ami nekem nagyon hiányzott,valahogy az ember nagyobb lelki kötödést érez ez által(van egy majd 3éves lányom aki szopizott)olyan más cumisüvegből megetetni.Én szerettem ha Lottikám cummogott rajtam! :lol:

Nemlajosnak remélem jól sikerül az osztálytalákozó!a kilók pedig csak mellékesek!

Nógrádban:Balassagyarmaton élek-már nem tudom ki kérdezte!

KépKép
vicuska

Bea Máté is eszik éjszaka 3 óránként, de van hogy gyakrabban is.

Kép

Kép
rszg

Vicuska könnyű azt írni, hogy ne aggódj, de tényleg próbálj pozitívan gondolni a műtétre, hogy azért altatják el, mert erre van szükség ahhoz, hogy meggyógyuljon! Én ilyenekkel nyugtattam magam mikor Kornélt műtötték a szemével 2x+orrmandulával. Amíg a műtőben volt végig beszélgettem a szobatárs anyukával, elképzeltem, hogy hozzák vissza- kinyitja a szemét, smseztem, hogy most műtik, így mindenki sugározta a pozitív energiát, gondolatokat!!! :)
Nálam a szopi pont fordítva van Kornéllal nem sikerült, de most bepótolom :)

Betti
KépKép
queen-bee

Queen-bee, Bea: Köszi a vonalzó segítséget, sikerült megcsinálnom!!

Hidegrázásom nekem sincs, nem is volt. Tippem sincs, mitől lehet...

Éjjeli szopi nálunk csak 2 hetes korig volt. Utána, mint ahogy korábban írtam, fejtem a tejet, és kiszámoltam a kilónkénti 150 ml-t egy napra, annyit adtam Dorkának cumisüvegből. Úgy néz ki, hogy elég is volt neki, amennyit evett, sosem éhezett meg éjjel. Szerencsém van vele, ha be kell menni hozzá éjjel, akkor csak a cumija esett ki a szájából és nem találja. Ha visszaadom neki, alszik tovább. Úgyhogy tudunk éjjel pihenni szerencsére, csak akkor nem alszom, ha tanulnom kell. (Persze, amikor ezt az éjszakai szuper alvásról beszélek, na akkor éjjel tuti 10x kell bemenni hozzá a cumi miatt...)

Én sem ültetem a Dorkát, viszont egy ismerős mondta, hogy ültessem, mert az ő babája nagyon szeret ülve játszani. Én is úgy voltam vele, hogy ha elég erős lesz a gerince hozzá, majd felül magától.

Masut: Dorka úgy nézett ki, mint egy pulykatojás, annyi pötty volt rajta, de csak deréktól felfelé. De nem zavarta, nem viszkedett neki.

Gyöngyi: gratula Eszternek a mászáshoz.

Vicus: egyrészt én is sajnálom, hogy Dorka nem szopizott (a nagyobb lelki kötődés miatt is, meg hát kényelmesebb is lett volna), viszont az üvegből etetés miatt mindig tudtam mennyit evett, és ha sírt, akkor azt is tudtam, hogy nem az éhség bántja. Tehát minden rosszban van valami jó...
A műtét meg sikerülni fog, ne aggódj, jó kezekben lesz!!
kisheli

Képzeljétek, Márti az esti fürdésnél a vízben négykézlábra állt! (Hason fürdik, háton csak akkor van, ha hajat mosunk neki, így meg szeret "önállóan" pancsolni). És az esti lefekvés előtti játéknál is többször megismételte, igaz, még kicsit bizonytalanul, de már sikerül. :D

Masut
masut

Gratula Mártinak!!!!kicsit irigykedem, úgy szeretnék már én is valami hasonló örömhírről beszámolni! :)

Betti
KépKép
queen-bee

Gratulálok Mártinak! :D
kisheli

Micsoda ügyes babák!
Esztinek gratula a mászáshoz, Mártinak a négykézlábhoz!

Szonját én sem ültetem, de ma miután a babakocsiban a legenyhébb fokból felült, leraktam ülve a szőnyegre, és jó pár másodpercig úgy maradt. De azért nem fogom még ültetni....

Egyébként ezt vettük: http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =1&whid=32

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Masut: Nagy gratula a négykézlábhoz!!!! 8) Ügyes a kisasszony! :P

Kisheli:
Húúúú, hát éjszakákkal nagyon szerencsés vagy! :shock: Én is úúúúúgy aludnék már.... :roll:

Tehuti: Naggyon dögös az új ülés! :)

Én is ma kaptam vissza még Zsófi régi ülését. Ma már abban utazott Peti. 8) Hát vannak ennek előnyei, no meg hátrányai is... :roll: Megyek alszom egy kicsit.... :wink:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Tehuti tök jó az ülés, Karcsi Kornél régi ülését fogja megkapni, ez a kicsik sorsa :)

Kisheli tényleg szerencsés vagy az éjszakákkal..én is csak most látom, hogy anno Kornéllal milyen mákom volt, csak az elején kellett éjjel etetni a kis súlya miatt, de akkor sem magától ébredt.
Jó, hogy tudsz fejni, nekem valahogy a fejésre nem váltódik ki az a reflex.
Amúgy mit tanulsz?

Betti
KépKép
queen-bee

Na hoztam néhány képet a tegnap esti fürdésünkről. Egyedül voltam itthon a gyerkőcökkel és gondoltam megpróbálom megfürdetni őket egyszerre. :D Hát végülis elég jól sikerült.
Kép
Kép
Kép
Kukucs :)
Kép
Fiúk játék közben
Kép
Kép

Mi is kelünk még éjszaka olyan 2-3-szor, de jól jönne már egy éjszaka mikor nem kell felkelnem.
Nimród is elkezdett ügyeskedni, egyre többször áll fel, és ma anyuéknál sikerült neki egyedül leülnie, ahogy támaszkodott rám szépen lecsücsent és nem is kellett tartanom megült magától. Hát már ideje volt, így ülve azért jobban lehet játszani és több mindent lát. :D

Már nem tudom ki kérdezte (talán Rszg v. Erpé :oops: ) szóval most jól megvagyunk Gáborral, köszi :) . Azt hiszem az utóbbi hetekben nagyon érzékeny voltam és bebeszéltem magamnak dolgokat, de jó hogy múltkor sikerült megbeszélnünk elég sok mindent. Talán sikerül elmennünk decemberben valahova kettesben (hármasban :D ) és hát jobban oda kell figyelnünk egymásra.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica nagyon édik a gyerekek!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Jó reggelt!

Vica, nagyon jól sikerült fotók! És örülök, h jól sikerült a hármas fürcsi :) A kukucs képen meg nagyon édes Nimród.

Tehuti, tényleg jó ez az ülés, jól néz ki :)

Esztinek gratulálok a mászáshoz, Mártinak a négykézlábhoz!

Katka, ócska éjjeleket sajnálom! Nehéz lehet.

Katalány foga még mindig nem tört át, pedig ahogy kinéz...
É

erpé

Márti baba nagyon ügyes :)

Vica:jók a pancsis képek. Nálunk Lili nem akar Esztivel fürdeni :?

Erpé: most már biztos hamar kijön az a fogacska :)

Mi 2 óránként kelünk éjjelés mindig eszik is rendesen....viszont ha nem elég neki a tejem, nem értem miért nem kell neki a szilárd kaja :?

tehuti: ilyen ülést örökölt Eszti is a nővérétől, csak más színben :) Én még nem raktam át E.-t, mert Lili kicsit dinkán áll ehhez az ülés cserés témához.....is :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

De aranyosak a Vica gyerekek!!!! :)
Vica, azt, hogy gondoltad, h "kettesben (hármasban)" mentek vhova?????????????

Erpé, bújjon már ki az a fogacsaka!!!!!!!!!

Tegnap már Szonja az új ülésben utaztott. Bejött neki, el is aludt benne rögtön. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vica Tényleg jó lenne, ha ki tudnátok mozdulni kicsit! Egyébként én kérdeztem :) És örülök, hogy minden rendben!

Máté is ma tette meg első "lépését" mászva.

Kép

Kép
rszg

Köszi a dícséreteket a gyerekek nevében :)

Tehuti hát Nimród a harmadik :lol: Azon gondolkoztam hogy mire gondolhattál, egy "harmadikra" :lol: vagy arra hogy terhes vagyok :shock: ami tuti nem :lol:
Hát kettesben még nem tudunk menni, Nimródnak állandóan én kellek és hát még elég sokszor szoptatnom, amit mondjuk nem bánok, csak hát az éjszakák :? azok durvák tudnak lenni.
Ma is az volt, de bepótoltuk az alvást és 9-ig aludtunk :shock: ilyen ezer éve nem volt, ja és most megint alszik :shock:

Eszembe jutott hogy mikor először elmentem 2,5 napra Panna nélkül, tájfutó versenyre akkor ő 13 hónapos volt, és hogy sírtam mikor hazaértem :oops: (mármint örömömben :wink:) hát iszonyúan hiányzott.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Babára gondoltam a pocakodban! :wink: :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="tehuti"]B írta:tehutiabára gondoltam a pocakodban! :wink: :D

Na azt hiszem akkor kétségbeesnék :oops: :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok megjöttem :) LÍvia nagyon jól elvolt anyukámmal és úgy örült nekem éjjel mikor felkelt és bejöttem hozzá :) odabújt meg bekapta az orromat mintha puszit akart volna adni :D

Én is jól éreztem végre magam, már nagyon jól esett :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok, Vica bevallom először én is arra gondoltam mint Tehuti :)

rszg Máté nagyon ügyi!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Moncsi látod milyen jó, hogy elmentél, kellett a "feltöltődés" és Livi is jól érezte magát!!

Betti
KépKép
queen-bee

Akkor most reagálok, míg alszik:-)
Hát ezek a gyerkőcök, Lili,Levi,Kata és Samu nagyon gyönyörűek!!!
Banolka: nekem is meghalt a nővérem pár naposan, nagyon sajnálom, hogy meg kellett tudnod, h apud…borzasztó:-(
Sotske: nem hiszem, h mek dokihoz, először mindig itthon próbálkozunk a gyógyítással, aztán, ha nem megy jöhet a doki. Pityukapityukapityuka, nem semmi :-D
Bababi: szörnyű, ami a barinőddel történt. Milyen daganat? Hogy van?
Csibb: EZ NAGYON NAGY ÖRÖM!!! Jajjdejó, gratula!!! Fejfájás bizti a stressz miatt volt…
Lillaoh: én 4 hósan voltam bárányhimlős
Gyöngyi: hát ez az Eszti:-) papírt eszik…Lizi is folyton, nem tom hogy lehetne leszoktatni róla… Nagyon kis cserfesen néz, szép kis csaj, ahogy a nővérke is! GRATULA A MÁSZÁSHOZ!!!
Katka: remélem a szitternagyival minden okés lesz, nyügit sajnálom. Fogzik? Hányós Dani jobban van? Szegény srácok és szegény zombikataanyu
Moncsi: milyen volt a buli? Hogy érezted magad?
Joe: „Ez komoly hogy Te ki sminkelve démoni szexi vörös melltartóban szülted meg a kislányod? Nagyon megható kép és nagyon szépek vagytok. ” Hehehe, nem szülni mentem én, hanem csak vizsgálatra:-) a melltartót meg nem akartam levenni, pont a fénykép miatt, a mejjemet nem akartam mutogatni, így jobban éreztem magam. A szájam meg nem volt kifestve, bár úgy néz ki. Én is csodálkozok, h pont szülés után néztem ki elég jól, azóta senem:-(
És nekem is a pajzsom rossz, túlműkszik rendesen, akkor lehet, h nekem is csak a szopi miatt. :-D
Én is nagyon szeretek gokartozni, szóval 10 éve, amikor voltam szerettem.
Adryn: még mindig nincs fog??? És oltasd be magad bárányhimlő ellen, akkor tuti nemleszel ragyás :-D
Kisheli: ne ültesd! Majd ül magától, hidd el fog! :-)
Bea: irigy a sportjaid miatt! Én is szívesen csináltam volna, csak nem volt lehetőségem. Szépek vagytok. Hidegrázást meg kérdezd meg dokitól, az a biztos. Lizi 2-3 kor szopik először, utána 3 óránként.
Mit tanulsz? Hol szültél? Dorcinak is utólag boldog 8-at!
Vicuska: sajnálom a bajokat, hihetetlen, amiken keresztül mentetek és mentek, jobbulást Milánkának!
Szopi: nekem mindig wécéznem kell közben!
Mártinak is gratula a négykézlábazáshoz!!!!
Betti: türelem, fog ő még szaladni is nemsoká :-)
Tehuti: szupi az ülés! Ügyik vagytok!
Vica: nagyon jó képek, na és az alapanyag sem kutya, nagyon szépek és milyen rendesen fürciznek együtt!!! Nimród hamarabb állt, mint ült???? Örülök, h jól alakulnak a dolgok Gáborral:-)
Erpé: hogy néz ki Katus foga?
Még mindig beteg vok, és már Lizi is kezdi elkapni.
Boldog fordulókat, szülinapokat, mi is köszönjük a köszöntéseket.
Kijött a 3. fogunk!!! És 8 hósan 9220 gramm volt és 74,5 cm!!!! Úgyhogy már a „nagy” autós üléssel vendégeskedtünk tegnap, 9 kilótól lehet menetiránnyal megegyezően rakni és csak úgy fér be a kosiba, nagyon élvezte:-)Ő is elaludt rögtön.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Dani, szerencsére jól van. Tegnap Győrben vendégeskedtünk és délután csaptunk egy nagy játszóterezést, ami nagyon jól sikerült az unokatesókkal! ;) Aztán már Ágica kezdett bágyadt lenni és naná, hogy megint bekapott valami vírust (3 napot járt oviba). Komolyan nem tudom mi van ezzel a kislánnyal. Gyakorlatilag 6 hete egyfolytában beteg.... :? :? :? Fáj a feje és magas láza van esténként, no meg éjszaka. Délelőtt szerencsére csak hőemelkedés.... Petiapu Zsófival, meg Danival kalandparkozik, én meg ápolom Ágicát és vigyázok a fiatalúrra...

Pappilon: Örülök, hogy jobban vagy! Remélem Kata nem kapja el! :?

Vica: Jók a képek! Csudaszépek a gyerekek! :P Én nem merem Petit együzz fürdetni a nagyokkal, mert valaki folyton beteg.... :?
Gáborral meg csak ügyesen. Feltétlen menjetek el szerintem...

Erpé: Kata fogacskájának drukk! ;)

Rszg: Gratula Máté mászáshoz! 8)

Katka

katka22

Papillon gratula Lizinek a 3. fogacskához!!:) 9220 gramm, azta szép nagy baba!!!

Katka Ágicának jobbulást, mi Kornéllal voltunk így még oviban, hogy mindig benyalt valamit, kijött az asztmája is és hetekig nem jött ki belőle. (tudod ki is írtak vele hosszított gyesre). Még anno néztek neki vérből vmi immunértékeket is de azok jók voltak. Most a suliból még csak 1 napot hiányzott(lekopogom) köhögni viszont köhög . Szedetek vele ImmunoTabsot és Cebion cseppet is.

Bababi barátnőd hogy van?

Betti
KépKép
queen-bee

sziasztok

tegnap este 10-re értünk haza. mit ne mondjak.. máris fordulnék vissza :? olyan depis vagyok most :(

Katka: Papillonnak Katája is lett azóta??? nemár.. mikről maradtam még le? :lol: :lol: Ágicának mielőbbi gyógyulást. szegényke :(

Tehuti: szuper az ülés, lehet lopom az 5letet és én is ilyet veszek (ha már a babakocsink és a cumisüvegünk is ugyanolyan :lol: :lol: )

Papillon: igen, még mindig nincs fog :? csak nyafi meg rágás ezerrel miatta :roll:

Vica: édesek a gyerkőcök :D király lehet ahogy együtt pancsolják össze a fürdőszobát. Nekem Nico után is úszik az egész, el tudom képzelni nálatok milyen a hármas pancsi után :shock: :lol:

na és a képek: q..a sok lesz (bocsi) :oops:

Kép indulás: rámenet a hídra Malmő felé
Kép a hídon
Kép hehe
Kép házak
Kép kikötő
Kép bícs
Kép az osló fjord egy része (itt laktunk)
Kép zászló
Kép
Kép tó 2
Kép fjord
Kép fjord házzal
Kép Nico kalandra kész :)
Kép úton Drammen felé (igen, jól látjátok esik a hó :D)
Kép Drammen Y-híd
Kép Y-híd 2

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: :P nem még nincs Katám :lol: :lol: :lol: Bakker, nagyon szép! MÉGMÉGMÉG :!: :!: :!:
Betti: 9220, de hozzá 74,5 cm :!: így nem duci, csak k hosszú és köszi a gratut.
Katka: szegény Ágica, nem jó az immunrendszere, Béres csepp?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

folyt köv:

Kép én hülye :lol:
Kép Nico első találkozása a hóval (nem jött be neki :D )
Kép színház Drammen
Kép Nico vezet. (koncentrál)
Kép jól csinálom, anya?
Kép ok ok az utat figyelem.. :D

végül mégis bementünk Oslóba is kicsit:
Kép Oslói városkép 1.
Kép Oslói városkép 2. (az út végén a királynői palota)
Kép Oslo
Kép Oslói városkép 3.
Kép Nemzeti színház
Kép Osló fjord Oslónál
Kép Osló fjord
Kép én a fjordnál
Kép Tonsbergben Kép és ez is Tonsberg befejeztem :D

KépKép
KépKép
adryn

adryn nagyon jók a képek :):) szép kis hely

papillon igen köszi nagyon jól éreztem magam:) kicsit ihattam is végre, már jól esett :) jó volt a hangulat és a társaság is nagyon:) egész este röhögtem rajtuk :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

háát, ma nincs az a nyüzsi :lol: :lol: :lol:
Livi nagyon cuki!
Örülök, h jól érezted magad, de te rég nem szoptatsz, nem? Ihattál volna :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Lizi már vezényszóra adja a puszit :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Moncsi jó a videó!!tényleg mondja Livi, hogy baba:)

Papillon Karcsi a 7 hónapos méricskén 8100 gr volt és 71 cm (remélem azóta nőtt és hízott), és mindig soványnak látom, pedig mások szerint nem az...

adryn igazán szép helyen vagytok!! :)

Betti
KépKép
queen-bee

köszi :)

igen papillon én már nem szoptatok sajnos négy hónapos kora óta

betti már mondja egy ideje meg azt is hogy mama, meg apázik is már néha

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn: Nagyon klasz lehetett, elhiszem, hogy nem volt jó hazajönni... Több kép nincs? :roll:

Pappilon: Bocsi... :oops: Tőled is, meg Lizitől is... :oops:

Moncsi: Nagyon helyes Lívi! :P Igazi kis locsi-fecsi! :P

Katka

katka22

Katka: ne viccelj! Ilyen simán előfordul bárkivel, köszi egyáltalán, h megemlítették minket a 4 gyerek mellett :oops:

Lizi mammázik folyamatosan, ha engem akar :lol: és a tenyerét tartja és csukogatja össze, ha akar vmit megfogni, vagy azt akarja, h felvegyem :lol: olyan cukor.

Betti: Ne aggódj! Asszem Lizu is ennyi volt 71 centisen. És nem mondható vékonynak! :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

még mindig nagyon fáj a torkom és folyamatos az orrdugulás, lehet antibiot kéne szednem, gégészhez kéne mennem :x aggódom Lizuért, már náthás és köhög :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon jobbulást, remélem Lizi nem lesz beteg!!!!

Na most hallottam a híradóban, hogy az új bevásárlóközpontban ami itt nyílt 5 percre tőlünk szénmonoxid mérgezés volt, Kris tegnap volt ott este :? , családilag meg szerdán..

Betti
KépKép
queen-bee

lányok, kész padlón vagyok, tudom, hogy ez nem a világvége, de a lányom kitalálta, hogy anyósomnál akar aludni. Dél óta náluk van, és most átküldte Apóst a pizsamájáért meg az alvós dolgaiért. Még soha sem csinált ilyet, sőt ha megemlítettük neki az ott alvást, akkora balhét csapott....nem értem mire megy ki a játék :(

Livi nagyon édes

Én is el akarok menni ODA :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi nem lehet, hogy csak nagyon jól érezte magát, játszottak vmit és nem szeretné abbahagyni? Vagy azt gondolod anyósodék manipulálták valamivel? :?:
Kornél csak az én anyukáméknál szokott ott aludni. 1,5 éves kora óta, amikor suliban voltam, akkor aludt ott először.

Betti
KépKép
queen-bee

Adryn, marha jó képek!!! Nagyon szép Norvégia! Meg ti is!!! :wink:
VEgyetek ti is ilyen ülést!!!!! 8) :lol:

Betti, Szonja 7 kiló!!!!! És kb. 71 cm!!!! :D

Gyöngyi, lehet éjjel mehetsz a leányzért, mert haza akar menni... :roll:

Moncsi, nagyon édi Lívi! Hogy megállt az ágy végénél.... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papillon, menjéééé dokihoz! Lázad nincs?????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: