Sziasztok, vagy jó estét!
Apa eltűzött a háziorvos haverhoz a betegszabis papírjaimért...laza 2 órája, én meg nem tok aludni...gondoltam megnézem írtatok e estére valamit!
Képzeljétek nem csináltam tejberizst, mer már nem volt időm....átmentem a kisboltba, hogy vegyek danonba, vagy egyébbe, de persze ezt a terméket, hogy tejberisz, nem árulják....így vettem egy danettet, meg egy tábla milkát....bezabáltam mérgemben az egészet, és képzeljétek, a kis manóka odabentről úgy mocorgot!!! Ebben a csokis mozgatásban ezek szerint télleg van valami! colára nekem sose mozog...
Azóta tejberizs-éhes vagyok...

Majd talán holnap!
Terhességek! Ez olyan fura, mert nekem van egy lány meg egy fiú, és a bőröm a fiúval tök gyönyörű volt, szinte alig voltam kívánós, és se fáradt...a hajam nőtt, nem tört, vagyis minden tökéletes...hányinger se nagyon... A lánnyal, bőröm szintén gyönyörű, hajam nem tört, de hullott, és iszonyat kaja-undorom lett...nem bírtam a saját főztömet, és csak az autómatás teát ittam, mert az kelett...meg a lipton zöld ice tea....erre most, elvileg fiú lesz, a bőröm csupa rücsök, száraz, a hajam hullik, törik, de nő..., és iszonyat kívánok öszsze- vissza mindent....kiv. a húst. azt sehogy. De hol édeset akarok enni napokig, hol meg sósat...Szóval szeritem ezek a dolgok a gyerek nemétől tök függetlenk!
És a kis drága épp mocorog....biztos éhes, mert én is az vagyok...megyek eszek valami fincsit, aztán aluvás...Ja Andrissal mindig éjjel zabáltam a 3. harmadban....Ágival meg az egész éjszakát átaludtam mindig....most még nem tom mi lesz, egyenlőre hulla vagyok...a reggeli felkelés nem a kedvencem.
Lehet építek egy kandallót, míg ráérek, olyna hideg van...vagy csk tábortüzet rakok a szoba közepén... a gyertyák kicsik....fűtés meg sajna csak központilag lesz ha egyszer kapcsolnak! Addig gyerekeknek villanyracka...

:)