A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

a franciáknál meg a spanyoloknál szokás is, hogy fiú és lánynevet is adnak, és a neme határozza meg, hogy melyik kerül elölre - szóval annyira nem is elvadult az ötlet :D

Zéti de helyes lehet ahogy a pelus nélkül felszabadultan futkozik :D

Anyu mesélt sztorit, hogy mikor kicsi voltam, tavasszal a nagypapáméknál a kertben levette rólam a pelenkát, hogy kicsit hadd rohangásszak pucéran, szellőzzek egy kicsit - persze nem sokkal később pisilni kellett, és állítólag álltam a kert közepén terpeszben, néztem, hogy mi folyik odalenn, és vigasztalhatatlanul ordítottam, annyira megijedtem ettől az ismeretlen dologtól :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Képzeljétek, ma reggel Marcink is bejelentkezett, hirtelen mozdulatomra jól belebokszolt (vagy belerugott, ezt nem tudtam egyértelműen eldönteni) a hasamba. :) Nagyon édes volt, azóta csöndben van, de örülök neki, hogy hallatott Magáról! :)

Elif:
szerintem is gyönyörű ez a név.. :) Nagyon várjuk, hogy
Te is végre megtudd, hogy milyen nemű a Prüntyő.

Andus, Kangu: Pihenjetek sokat!

Helga: üdvözlégy, látogass közénk gyakran.

Gjéti: írj, amint tudsz, kiváncsian várjuk az eredményt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Képzeljétek, a héten felhívott a főnöknőm, hogy mikor kívánok visszamenni dolgozni :D . Már 2,5 éve vagyok itthon a gyerekekkel, de mindezidáig elmulasztottam értesíteni a munkahelyemet a 3.-ról. Na, most kiderült :D . Most megint átszerveznek, megint átkerülök valahová, lassan már magam sem tudom, hogy mit, és hol dolgozom :?

Andus, nekem hátsófali a lepény, eddig mindig az volt. Ha mozgásra akartam bírni a babócákat, becsokiztam, v. bekóláztam, majd kb 10-15 perc múlva a hátamra feküdtem kinyújtott lábbal. Akkor beindult a buli. Nem tudom, de lehet hogy a a te esetedben is beválik.

Kép
kangu

csoki nálunk is nagy tánc-beindító szer :D de nálunk a körte, szőlő is hasonló hatást ér el :D

KépKép

KépKép
stelly

Stelly nálunk is volt hasonló: felállt a kádjában és elindult a kis patak, és olyan arccal nézett rám...azt a meglepődést :D Most délelőtt meg borult fel pelenka nélkül, rakta volna szét a lábait mint mikor rajta van :D Nagyon vicces volt :D

Julcsi ez tök jó, nálatok is kezdődnek az edzések :D

Szombaton suli!!! Alig várom! Kíváncsi leszek meddig bírom, fél tíztől elvileg este 6-7ig tart. Ha bekeményedek nem maradok egy percet sem, de olyan jó lenne :D tudjátok nem nagyon mozdulok ki...

Kangu jók a főnökeid, gondolnak rád :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Valamelyik nap egy műzliszeletet ettem, nem emlékszek melyik volt, utána alig bírtam ülni úgy rúgott :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jujj, ne beszéljetek a tejberízstől, imádom, és ezer éve nem csináltam. Lehet, hogy most nekiállok, annyira unom már az ágynyugalmat. Száva tegnap is jól kinevetett, mikor hazaért a suliból, hogy anyaaa, te egész nap pizsiben voltál?

Kangu, egyetlen kis kocka csokit sem ettem meg mióta terhes vagyok :S Pedig imádom a csokit, mikor Szávát vártam, egyfolytában édességet ettem, most meg nem kívánom. Úgy látszik, ez a fiút jelzi.
Te tudsz pihenni a 2 gyerkőc mellett?

Szávánál hátsófali volt nekem is a lepény, most meg mellső... .Lepény... milyen fura egy szó ez :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: én sem kívánom az édességet és a csokit, pedig amúgy... :) Nem biztos, hogy ezt a gyermek neme határozza meg, de mindenesetre érdekes... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, nekem főleg azért érdekes, mert más nemű a két gyerek, és teljesen más dolgokat is kívánok.
Amit még megfigyeltem magamon, hogy mikor Száva volt a pocakomban, gyönyörű volt az arcbőröm, kisimult, nem volt rajta egy pattanás sem, tipikus bababőr. :lol: Most meg tele van apró kis pattanásokkal, de nem olyan gennyesekkel ,hanem olyan inkább kézzel tapintható ezer kis pörsenés, dudor van rajta. :( Szerintem más hormont termel egy fiú meg a lány, talán azért... vagy nem tudom :?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus ez komoly? Nekem dettó olyan volt az arcom, mellkasom mint neked most, most viszont ki van simulva :D Lehet hogy mégis lesz meglepetés a kicsi lábak között? :D A csokival is úgy állok mint te Szávával, Zétivel meg faltam a túró rudit, ipari mennyiségben :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hú de egyértelműen fogalmaztam, szóval most olyan vagyok mint te Szávával, Zétivel meg olyan voltam mint te most :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

:lol: :lol: Náatok nem csodálkoznék rajta, ha megint más lenne az eredmény :wink:
De komolyan, teljesen más a két terhességem,tünetre. De azért erre ne vegyél mérget, mert hallottam többektől, hogy nekik is más volt, mégis egyneműek lettek a gyerkőcök.
Nekem a kezdetektől volt egy megérzésem, hogy fiú lesz, mert ahogy terhes lettem, onnantól a csokira rá sem bírtam nézni, pedig imádtam előtte. Sőt, minden hétvégén sütit sütöttem előtte, azóta egyetlen egyszer sem, mert egyszerűen nem bírom az édességet.
Szávával a gesztenyepürét pl. zabáltam, fagyit ipari mennyiségben, meg mindent ami édes.
Most meg semmi.
Aztán , hogy a 12. héten nem láttak semmit, kezdtem beleélni magam, hogy lány lesz, azért ért most meglepetésként, hogy mégis fiúcska.
Pedig az összes ismerős, barát mondogatta, hogy fiú lesz, mert most teljesen másképp vagyok.

Szerintem menj el egy 4d-re, és jó alaposan lessétek meg. Nálunk is úgy derült ki a kukac :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Voltam ma UH-n... és hát nem látta a doki, h van e kiskakas... :cry:
Pedig úgy vártam már ezt a napot... A kis pöcök végig összegörnyedve volt, semmi nem látszott ki neki, de jól van,
és ez a lényeg. :) Jah és ami még jobb, h anyumék megleptek egy
4D-vel, szóval szombaton délelőtt megyek. :lol: Akkor kiderül minden. :P
Elif, tényleg szép az új nevetek. :)
Helga, szerintem tuti kislányod lesz, már amennyire láttam a miniképeden. :wink:

Kép

Kép
gjéti

Andus a jövő héten tuti elmegyek 4D mert ez mostmár nagyon rossz...ott vagyok ahol Hajni, majd szülőszobán kiderül :D hát addig begolyózok. Ráadásul belátható időn belül van a költözés, és na vajon vegyek-e virágmintás szőnyeget, vagy inkább kéket zöldet mindenből???

Gjéti gratula az eredményekhez, a kakas miatt ne aggódj, szombaton biztos megkeresik neked :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Verus: Jó hétvégét neked! És jó étvágyat a tejberizshez! :wink: :lol:

Eszter: Nagyon édes a sztorid! :D

Julcsi: De jó, hogy bejelentkezett Marcitok! :lol:

Andus: Nálam meg jöhet az édesség, bármilyen mennyiségben, és fiam lesz! :lol: És előtte egyáltalán nem voltam édes szájú! Megjegyzem apja fia, apa nagy csoki és cukorfaló! :lol:

Gjéti: Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n! :lol: És várjuk a 4d-s beszámolót is! :wink: :)
zsu83

Nálam ma a Kinder tejszelet után indult be a buli! :lol:

Holnap uh! :D
zsu83

Kész a tejberízs :lol: Utána tesztelek, hátha beindul a kismaszat.
Mindenki egyfolytában azzal nyaggat, hogy mi lesz a neve a kicsinek. De én addig nem akartam rajta agyalni, amíg nincs a kezembe a papír, hogy egészséges.
A Patrik név egyre jobban tetszik, mit szóltok hozzá?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: Szerintem nagyon szép név! :lol:
Nálunk a kezdeti Márk nevet most felváltotta a Dominik vagy a Bence! Hétvégén döntünk! :lol:
zsu83

Megvan hosszas beszélgetés és tárgyalások után megvan a gyermek neve: Háfra Ádám Zsolt. Nehéz mennet volt. Nekem bizonyos teshelyzeteket nem szeret akkor nagyon komolyan tudja értésemre adni. hogy neki ugy nem jó. De a csokis dolgot kiprobálom, és mindent Ádámra kennek. Legyetek jók.
Rita

Kép
háfi

Sziasztok!

Most ettem egy adag tejberizst, igaz boltit, mert gáz még mindig nincs :( . Kismazsolának is ízlett, most lubickol rendesen. Ma élénk volt :D .

Elif: tetszik a név, nagyon szép!

Gjéti: szorítok, h szombaton megmutassa magát a babó :D .

Andus: szerintem szép név a Patrik, nekem tetszik. (ne félj, nem nyúlom le :D )

Zsu: várom a holnapi eredményt!

A férjem azt mondta, vegyünk egy UH gépet, h minden nap meg tudjuk nézni Kismazsolát :D :D .

ZétiVera: Ma is voltak keményedések? Mert ma nem volt front, nekem nem is volt keményedés. Mert ha nem frontfüggő nálad, akkor konzultálj inkább a dokiddal!
Zéti kakasának használt a szellőztetés? Halványodnak a kiütések?
kreiszi

Kreiszi: Ez az Uh gép nem is olyan rossz ötlet! :wink: :lol:
zsu83

Kangu, Andus - orulok, hogy tul vagytok rajta. Az eredmeny is biztos jo lesz es akkor mar csak gondtalanul elvezhetitek, ami meg hatra van. :D Pihenjetek sokat!

Julcsi - de jo, hogy mer te is erzed a babot. Ma reggel nalam is volt valami, mintha kaptam volna egy rugast. Ja ezt reggel 5-kor, aludni sem tudtam.

Nagyon irigylem azokat, akik otthon tudnak maradni. Sajnos ez nalunk nem megy. :( Marmint ittohn vagyok az ido legnagyobb reszeben, de dolgozom es valoszinuleg ez meg januarban is igy lesz, bar akkor az irodaba mar tuti nem fogok egyaltalan bemenni. Mondjuk ha valami gond lenne akkor persze muszaj lesz valtoztatni, de alapesetben ez van. Szerencsere szabadsagom meg van annyi erre az evre, hogy december utolso ket heteben itthon leszek. A picivel is ha 6 honapig itthon tudok maradni osszeteszem a ket kezem, de majd meglatjuk.

Hu ez a tejberizses dolog most engem is izgat, de mar eldontottem, hogy ma kinait fozok. majd talan holnap reggelire. :P

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Pihenni 2 kisgyerek mellett? Ez vicces kérdés volt. A pihenés a következő, levágódom az ágyra, mire harsány visítás tör ki, rám másznak. Jól összevesznek rajtam visítás, verekedés, harapás, bőgés. Utána éhes, szomjas, pisílni kell, bekakilt, leesett, elvette, bántott stb.... :roll: Ez az én magzatvíz-vétel utáni "ágyban fekvős" pihenésem. :?

Mozgásra-késztetőnek bármi jó, amiben sok szénhidrát (cukor), v. koffein van :D

Kép
kangu

Sziasztok! Csupán csak 2 órája olvasom vissza a dolgokat , annyit írtatok a 3 nap alatt. Tegnap voltunk 4d-n, ééééééééés: NINCS KAKAS!!!!!!
...ami csak annyit jelent, hogy nem látott a doktornéni kakast, vagy azért mert pont nem lehetett látni, vagy mert nincs is. Akinek kislánya lesz, nektek konkrétan látszott a nunika?
Képzeljétek, alig látszott a csibe, a méhlepény, mint egy függöny, úgy bebugyolálta, fél órás nehézkes kutakodás, és hitetlenkedés után 5 perc pihi, és csak akkor mutatta meg magát kicsit, látszott a pofi, kezecskék, tappancs. Azt mondta dokinéni, hogy nagyon-nagyon hátrahajó méhem van, és a pici pont a hátrahajló részben kucorgott, mint egy szűk zsákban. Ezért is kicsinyke még a pocim, mert "befelé" nő. Egyébként minden rendben, nincs szájpadhasadék sem( ami sanszos volt), ééééééés, a méretek szerint 17 hetes!!! :shock: :shock: Most vagy az van, h csak aprócska, mint az édesanyja, vagy 2 héttel később fogant(ennek is van esélye, és akkor pont Jónás-napi) Kaptunk 50 fotós cd-t, és 50 perces dvd-t, nagyon aranyos volt a néni, (4d Genesis), csak sajna 9-re értünk haza onnan budáról, de fantasztikus volt, megérte!!!
De most vehetek csajszis ruhácskákat, vagy ne?

Helga, üdv közöttünk!!!

Elif, Andus, nagyon szépek a nevek.

Az előbb befűtöttem! Most olvadok ki...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kreiszi köszi a kérdést, Zéti alakulgat, lassacskán. A berendezés halványodik, már nem tüzes forró, a lába hajlata még kiütéses de ha ebben az ütemben halad akkor holnap estére az is halványodik.

A hasam keményedik, de sikerült délután beülnöm a kádba és felpuhult, magne b6 is kellett hozzá. Még várok egy kicsit a dokival, ma csütörtök, ha hétvégén is ilyen lesz hétfőn elmegyek.

Uh-gép: én a terhesség elején álmomban folyton a dokim utcájában kóricáltam :D

Zsuzsi gratula a "nincs kakashoz" meg az ereményhez is! :D Hát én ehhez a témához inkább nem mernék hozzászólni... :D nekem látszott valami, ami lehet extrém megduzzadt lánypisilő vagy picike kakaska...mikor lányt mondtak akkor nem tudom látszott-e valami. De ha neked azt mondták 4D-n hogy nincs kakas szerintem az elég meggyőző, nem? :D Egyébként van vágyad? Lehet hogy írtad már, nem emlékszek :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsuzsi, én lányt tippeltem neked? :)

Háfi, nekem nagyon tetszik az Ádám név. Szerintem nagyon szép. (nálam azért nincs a listában, mert az egyik legjobb barátom Ádám)

Andus, a szomszédkisfiúnk is Patrik. Igazi örökmozgó, elég rossz kisfiú, de nagyon szeretem. Sokat vigyáztam rá, még most is meglátogatom sokszor. Neki a télapó hozza a kistesót. :)

Zsu, a Dominik nálunk is szerepel a lehetséges nevek között.
Nekem úgy tetszik a Domi becézés. :D

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Ha lányod lesz, az nem azt jelenti, hogy pont a saját esetedben tévedtél? :) :) :)

Gerendai Zsuzsi: Én emlékszem, hogy kisfiút akartál, de most már örülsz ennek az eredménynek is, ugye?

Hajni: Nálam is pont ilyen volt a hajnali bejelentkezése a Kisbogárnak. :) De ebből azért nem vonom le azt a következtetést, hopgy a Tied is fiú. :) Feltehetően inkább a méhlepény elhelyezkedése miatt alakul így.
Huu, mikor ilyet hallok külföldről, hogy 6 hónap után vissza kell menni, akkor rájövök, hogy itt milyen jó dolgunk van... De azért nem rögtön 8 órában folytatod majd, ugye?

Zetibebi: Zétinek továbbra is jobbulást!

Jó éjt Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok, vagy jó estét!

Apa eltűzött a háziorvos haverhoz a betegszabis papírjaimért...laza 2 órája, én meg nem tok aludni...gondoltam megnézem írtatok e estére valamit!
Képzeljétek nem csináltam tejberizst, mer már nem volt időm....átmentem a kisboltba, hogy vegyek danonba, vagy egyébbe, de persze ezt a terméket, hogy tejberisz, nem árulják....így vettem egy danettet, meg egy tábla milkát....bezabáltam mérgemben az egészet, és képzeljétek, a kis manóka odabentről úgy mocorgot!!! Ebben a csokis mozgatásban ezek szerint télleg van valami! colára nekem sose mozog...
Azóta tejberizs-éhes vagyok...:) Majd talán holnap!
Terhességek! Ez olyan fura, mert nekem van egy lány meg egy fiú, és a bőröm a fiúval tök gyönyörű volt, szinte alig voltam kívánós, és se fáradt...a hajam nőtt, nem tört, vagyis minden tökéletes...hányinger se nagyon... A lánnyal, bőröm szintén gyönyörű, hajam nem tört, de hullott, és iszonyat kaja-undorom lett...nem bírtam a saját főztömet, és csak az autómatás teát ittam, mert az kelett...meg a lipton zöld ice tea....erre most, elvileg fiú lesz, a bőröm csupa rücsök, száraz, a hajam hullik, törik, de nő..., és iszonyat kívánok öszsze- vissza mindent....kiv. a húst. azt sehogy. De hol édeset akarok enni napokig, hol meg sósat...Szóval szeritem ezek a dolgok a gyerek nemétől tök függetlenk!
És a kis drága épp mocorog....biztos éhes, mert én is az vagyok...megyek eszek valami fincsit, aztán aluvás...Ja Andrissal mindig éjjel zabáltam a 3. harmadban....Ágival meg az egész éjszakát átaludtam mindig....most még nem tom mi lesz, egyenlőre hulla vagyok...a reggeli felkelés nem a kedvencem.

Lehet építek egy kandallót, míg ráérek, olyna hideg van...vagy csk tábortüzet rakok a szoba közepén... a gyertyák kicsik....fűtés meg sajna csak központilag lesz ha egyszer kapcsolnak! Addig gyerekeknek villanyracka...:):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Köszi Julcsi! :D

Andus Száva pocak hogy van?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi - szerintem is inkabb a mehlepeny elhelyezkedese miatt van. Egyebkent megmondom oszinten en nem kivanok ugy kulonosebben semmit, inkabb nehany dolog van, ami nem csuszik ugy mint elotte. Mondjuk ezek inkabb olyan kajak, ami nem baj ha nem megy :wink: pl. csoki, edesseg, zsirosabb dolgok, mert en eleg nagy tulsullyal indultam. Viszont az elmult kozel 20 hetben meg mindig +3 kg-nal tartok, ami jo, mert szentul meg voltam gyozodve, hogy en minden iranyba terjedelmesedni fogok mint egy amoba. :lol: . Mondjuk ezt talan nem kellene egyenlore elkiabalni. :oops: Majd hetvegen csinaltatok a parommal kepet es en is rakok fel.

Az otthonmaradasrol meg annyit, hogy itt meg mindig jobb mint az USA-ban. A parom unokahuga ott el es o mar 6 het utan :shock: vissza kellett menjen dolgozni. Raadasul masodik babajuk es az elso is meg csak epp hogy ovis koru. En azert akarok minel tovabb dologzni, mert kotott idore tudok csak eljonni es minel kesobb kezdem el, annal tovabb lehetek itthon a babaval. Azt majd meg meglatjuk, hogy teljes munkaidoben megyek-e vissza. Azon gondolkoztunk, hogy jobban megerne a ferjemnek reszmunkaidore valtani, mert o sokkal kevesebbet keres nalam igy anyagilag jobban birnank. Azt pedig meg tudnam oldani, hogy csak itthonrol dolgozom. Megprobalok meg addig talan valami csaladi segitseget is osszeverbuvalni, mert bolcsibe nem szivesen adam olyan hamar a csoppseget. :roll: Na de ezen agyalunk meg addig.

Egyebkent itt ma egesz jo ido volt megint, sutott a napocska nagy erovel, de nagyon hamar sotetedik. Az viszont nem tesz tul jot a hangulatomnak. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

sziasztok

van egy aventes kézi mellszivom etetörendszerrel elado
9 ezer-ft az uj ára 14 ezer
ha valakiit érdekel irjon pü-t

további szép babavárást

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kangu a helyzet nálunk is hasonló, igaz hogy itt csak egy köli van, de már gondolkoztam rajta hogy dinamót kötök a kis lábaira, ellátná a háztartást árammal annyi energiája van :D
Ha nagyon kivagyok vagy megfájdul a hasam akkor van a nappali sarkában egy olyan kis autópályás szőnyeg, oda beülünk, vettem neki ruhából kimosható mérgezőanyag-mentes filctollat, azt odaadom neki és rajzolunk. Azzal elvan egy darabig. Vagy ő szereti például ezeket a kicsi kemény képeskönyveket, azzal is elvan ha mutogatom az ujjammal az állatokat és mondom a nevét, meg szereti lapozgatni a könyvet. Vagy mi már elkezdtünk legó duplózni, az is ad 10 percet egy helyben :D Vannak ebben a sarokban plüssök, azok közé bevackolom magam és viszonylag kényelmesen el tudok heverni vagy negyed órát. Raktam polifoam-ot a szőnyeg alá, egész puha. Nem vagyok nagy ész, de hátha adok valami ötletet. Ha nagyon pörög nincs más megoldás, vastag ruha fel és ki kell menni az udvarra tombolni vagy sétálni a környéken gyalog, vagy letenni aludni ha már közeledik az ideje. Kettővel persze más, nem tudom hogy fogok velük boldogulni, csak reménykedek hogy olyan lesz mint Zéti és elnézegeti a képeket meg legózgat legalább 10-15 percig egy huzamban. Jaj meg eszembe jutott mégegy játék: aszem teszkós, fatábla rajta 9 jármű képével, a táblából ki lehet venni a képeket és vissza kell tenni, olyan kirakó-féle, na ő még azzal is elvan egy darabig, nézegeti meg pakolássza, ha begurul megkér hogy rakjam én a helyére a képeket. Az egésznek a lényege, hogy az ő játékai között fekszek le, vagy legalább hátradőlök, és ha érzi hogy rá figyelek, pl legózok vagy beszélek hozzá akkor nem piszkál. Ha elkezd rohangálni akkor meg tök mindegy mit csinálok :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Eszembe jutott mégvalami: Z imádja a Ghymest, apa találta neki, pl ha éjjel vigasztalhatatlanul sír kiülünk a szgéphez, berakom a Szép Jelt ezt az egy számot ismétlésre, ahogy megy folyamatosan a negyedikre-ötödikre elbubukál :) Nap közben is ha berakom ideszalad és az ölembe ül. Tök jól megnyugtatja, viszont engem meg megrígat ez a zene :oops: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Tegnap voltunk 4d-n!

Hát nálunk nem tűnk el a kiskakas, Gjéti, igazad volt! Fiú!

Kaptunk 30 perces dvdt és vagy 80 képet. Keresgélek köztük, és hozok Nektek, felteszem a képtárba. Mindene nagyon szépen látszott, izgett-mozgott, nagyon aktív volt. Ásított, kortyolta a magzatvizet, dörzsölgette az arcocskáját, játszott a köldökzsinórral, szopcsizta az ujját... Hihetetlen mennyi mindennel elszórakozik odabenn :D .
Hatalmas élmény volt, azóta csak őt nézem... Képet is kaptunk, kinn van a nappaliban... Az első fénykép.
Viszont a név tekintetében még nem jutottunk dűlőre... Az Attilát végül elvetettük... van a családban, a férjem nem szeretné...
Szóval még nem tudom, hogy mi lesz a neve, de ahogy meglesz mondom!

Zétinek mihamarabbi gyógyulást! Jó, hogy van zene, ami ennyire megnyugtatja...

Szólok, ha töltöttem fel képeket!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Köszönöm, hogy megerősítettetek a jó választásban, ami a lánynevet illeti, ennek örömére ma nekilátok és átböngészem a fiúneveket is, hogy atéren is nyugodt legyen a lelkiismeretem. :)

zümis: jó tanulgatást neked, zetibebivel egyetemben. Hááát lehet, hogy az anyai ösztönöm súgja ezeket a kékes dogokat, fura pedig úgy gondolnám, hogy inkább a lányra hajlok, szóvel ez végképp ösztön lehet... :) Meglátjuk valóban igaza lesz-e.

gjéti, gerengai zsuzsi, amy: gratulálok az eredményekhez!
Amy pocakja így megint megerősítette nálam a fiú oldalt, mert nagyon hasonlít a mi lakunk az övére. :)

gjéti, lkverus, zetibebi: alig várom a 4D-s beszámolókat!

Andus, zsu83: be kell vallanom nekem magyar fiúnevek közül favoritom éppen a Patrik és a Dominik, szóval ha lehetne szavazni... :)

kangu: kb. így képzelek el egy kétgyermekes családot, mint amit leírtál (bekakilt, leesett, bántott...), kicsit tartok is ettől, mégis megvan a maga varázsa. :D, Sok erőt és kitartást kívánok! :)

Tegnap sikerült gyönyörűséges hobbikellékeket beszereznem, hétvégén megyünk babalátogatóba, úgyhogy oda is készítek ajándékot. (Ajánlom a Mammutban lévő Hobbiművész boltot, rengeteg szuper dolog van.)
Aki csinálgat valamit az el ne felejtse megmutatni ám! :)

Vettem tegnap egy Kenguru Goldos rugit, és véletlenül észrevettem, hogy ki volt írva: minden ruhánk az anyag alaptulajdonságából adódóan összemegy mosáskor, így ezzel számoljanak. :o
Ez igaz? Kinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Mennyit megy össze? Mondjuk ma azthiszem kimosom ezt a rugit és lemérem előtte, utána.

Kép
Kép
elif

Zsuzsi, nekem az ultrahangos nem azt mondta, hogy egyértleműen nunit lát, hanem azt, hogy itt bizony nincs fütyi :) de utána hozzátette, hogy egyértelműen lány. Szóval szerintem ez nálad azt jelenti :D

Még azért hétfőn a 4D-n megerősíttetem, nehogy úgy járjak, mint Vera a kis Áron Líviával :lol:

Ma nagy nap van!!! Adri baba végre bemutatkozott apának is :D belül már elég régen érzem, de kb egy hete ha odatettem a kezem, a tenyeremmel is éreztem már egy-egy erősebb rúgást. Persze ha apa odatette a kezét, átvonult a túloldalra, vagy csak egyszerűen lepihent a kis huncut, úgyhogy Tomi már el se hitte nekem, hogy lehet kívülről érezni. Ma reggel viszont még felkelés előtt megsimizte a pocakom, és picikém akkorát rúgott, hogy apának kikerekedtek a szemei, hogy "ez ő volt?" :lol: vééégre! Nagyon megdicsértem, hogy milyen erős, ügyes kislány! :)

KépKép

KépKép
stelly

stelly: gratulálok a nagy pillanathoz, én is már annyira várok valami hasonlót. :) Ezek szerint jövő héten rengeteg 4D-s UH képet várhatunk, plusz végre én is megyek dokihoz, hát ez egy szuper hét lesz!

Kép
Kép
elif

Zsuzsi!

Nálunk viszonylag egyértelműen látta mindkét doki a vágást alul :lol: , és a genetikain még a nagy- és kisajkakat is kivette (állítólag - én semmit sem láttam).

Szerintem nekünk Kistesó, Babuci, vagy valami hasonló lesz a keresztnév :lol: , egyelőre esélyt sem látok a kompromisszumra hármunk között...

Kép
mist

Lányok!

Sürgős segítségre van szükségem!
Nem tudok képeket feltölteni, mert a cdn, amit kaptunk rövid, pár másodperces video file-ok vannak AVI kiterjesztéssel. Nem állóképek.
Van valakinek ötlete, hogy ebből hogy lesz nekem kép, mait fel tudok tölteni... így nem tudom megmutatni őket...

Elif: Nagyon kíváncsi leszek, hogy nálatok ki lapul a pocakban... A lánynevetek nagyon szép, kíváncsi vagyok milyen fiú nevet választotok.
Nálam a fiú nevek közül a Bulcsú, Bence Kolos vezeti most a listát, de Apának ezek nem tetszenek.. Ő meg olyan hülye neveken gondolkodik, mint a Tas, meg Mór meg ilyenek.... Hogy mi lesz a neve ennek a szegény gyereknek.... :? :shock:

De ahogy látom azért másnál is adódnak gondok, ugye, Mist... :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

De soká lesz még délután 3 óra, apa már tűkön ül, én meg rágom a körmöm, hogy minden rendben legyen! :roll:

Név: A férjemnek a Bence tetszik jobban, nekem meg a Dominik! Hát nem tudom! :roll:

Zsuzsi: Hát szerintem ha nincs kakas, akkor nincs kakas! Szerintem 4d-n tutira látszott volna, mert nekem 12 hetesen ott volt a kakasa! :lol: De ma minden kiderül, remélem nem tűnt el a kakas!? :wink: :)

Hajni: Várjuk a pocakképet! :lol:

Amy: Gratulálok a fiúkához! :lol:

Elif: Ez most komoly, hogy összemegy a rugi? :shock: Én egy fürdőkifogót vettem ott, lehet hogy az is összemegy ha kimosom? :shock: Na szép! :?

Stelly: De jó, az én párom is annyira felvolt villanyozva amikor először érezte a pici rúgását! :lol:
zsu83

Huhúúú! Jövő héten költözünk!!! :D Annyira várom, ma el is szaladtunk Zétivel lámpát venni a szobájukba, ha lesz töltve elem lefotózom, nagyon szépek, meg vettem dekupázs ragasztót-lakkot, hát a szalvéta lemaradt mert Z rohangált a boltban és be kellett fognom mint valami musztángot :D Meeeg...jövő héten apa úgy tervezi hogy csak szerdáig gürizik hogy tudjunk költözni és akkor csütörtökön elmegyünk EGYÜTT a 4D-re :D Zétit is csak egyszer látta uh-n, a kicsivel még semmi kapcsolata, a rúgást sem érezte, Áron Livi is a másik oldalra vonul olyankor. Na meg apa már hetek óta reggel fél héttől este 9kor jön haza, csak eszik fürdik meg alszik mint egy újszülött :(

Elif nekem Kenguru Golddal semmi tapasztalatom, de a mi ruháink inkább mind nyúltak, volt olyan body amit komolyan mondom hogy születésétől egy éves koráig hordott mert nyúlt a gyerekkel együtt :D Most tettem el nemrég :D

Amy én úgy szeretnék ilyeneket látni...ahogy szopizik meg nyel, meg a zsinórral játszik...hát szerintem ha elköltöztünk és nem megyünk anyagi csődbe (a kacatok miatt amiket a köliknek összevásárolok dekoráció címen :oops: :D ) akkor szerintem bevállalok egy ilyen videót. Eddigi állás szerint ez az utolsó terhességem úgyhogy örökké bánnám ha kihagynám. Nálunk a megyeiben ahová képekért rohangálok 10ezer a cd, bár nem tom milyen hosszút csinálnak.

Jó hírek Z férfiassága felől: a kakas visszanyerte eredeti küllemét, és a lábhajlatban lévő kiütések is húzódnak vissza, akkora megkönnyebbülés...köszönjük mindenkinek a szurkolást!!! Szerintem hétfőre teljesen helyrejön. Ez nagyon pocsék volt.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétibébi: Azért ne fáraszd ki magad nagyon a költözésbe, bár tudom, ez elkerülhetetlen! De tök jó, hogy tudtok már költözni! :D
Szuper, hogy Zéti már így javul, nagyon örülök!!!!!!!! :lol:

Amy: Nekem is ilyen volt a cd-n, egy video volt rajta! A férjem ügyeskedett vele valamit, hogy tudjak képet felrakni a közösbe!
Ha jól emlékszem VLC Media Player a neve a proginak, és ezzel állóképeket lehet fényképezni! De hogy kell arról fogalmam sincs! :?
zsu83

Én most annyira nagyon boldog vagyok, kb. 5 perce jó rendesen össze lettem rugdosva belűről, erősen, kívűlről és belülről is érezhetően :D. Madarat lehetne velem fogatni... Kb két hete szinte semmi mocorgást nem éreztem, úgyhog ymost nagy kő esett le a szívemről.

zsu: Hát remélem nem megy nagyon össze, én is inkább nyúlásra számítottam, ahogy zeti írta, de ahogy olvastam kicsit megijedtem, úgyhogy mindjárt egy számmal nagyobb rugit is vettem, mint kinéztem eredetileg... Kimosom, megmérem és beszámolok.

Amy: nekem is ismerős a neves hercehurca, mivel a lánynévnél ilyen szépen bejött a táblázatos módszer, most a fiúneveket is elkezdtem kiírni. Végül a lánynév is olyan lett, ami egyikőnknek sem jutott volna eszébe, lehet a fiú is így lesz. Szerintem nektek is meg kéne próbálni!

Kép
Kép
elif

Elif: Örülök a mocorgásnak!!!!!!! :lol:
Várom a beszámolót, én még nem mostam ki a kifogót, december körül akarom elkezdeni a mosást, vasalást, hogy frissek legyenek a babucinak a ruhák! :)
zsu83

Hát igen, én is későbbre terveztem a mosást, bár párom már ezzel is piszkált, hogy miért nem mosom ki őket, hogy tiszták legyek... :) De emiatt a kis kengurus sztori miatt ezzel az egyel most kivételt teszek.

Kép
Kép
elif

Az én párom is piszkál, már annak örülne, ha minden a helyén lenne a babaszobába! :lol:
zsu83

Vera, elhiszem, hogy fel vagy villanyozva!!! Mi három hónapja költöztünk, de még most is mindig úgy örülök, ha körülnézek a lakásban :) remélem, azért meg tudod oldani, hogy ne kelljen emelgetned sokat! Zéti is biztos pörögni fog, úgy élvezik a kicsik az ilyen helyzeteket, amikor lehet kupit csinálni :D biztos kikapcsolódás lesz férjednek is a költözés - azért az sokkal örömtelibb munka, mint ami miatt szinte alig látja a szép kis családját!

Amy, asszem a VLC Player-el lehet ilyet csinálni (ingyenesen letölthető), de ha nem kapsz használhatóbb infot holnapig, akkor este az otthoni gépemen kikísérletezem pontosan, hogyan kell. Most látom, Zsu is ezt írta :)

Elif, örülök, hogy volt ma nagy ficánkolás nálatok is! :D

KépKép

KépKép
stelly

Helló Csajok!

Látom már mindenkinél kezd beindulni a mocorgás, tök jó élmény lehetett, amit Stelly leírt. Én odáig jutottam, hogy már érzek egy kis bugyborékolós-pillangósat, de ennél konkrétabbat még nem. Hátha most már az én Maszatkám is beindul!

Vera, jó, hogy Zeti már gyógyulgat, a költözésnél nagyon vigyázz magadra!!

Csajok, ez a névválasztás tényleg nem egyszerű, lehet hogy én is bevetem a táblázatos módszert, hátha. Egyébként én már felvetettem a férjemnek, hogy anyakönyveztessük a Maszatka nevet :?

Mert egyébként bármit mondok, arra tuti van valami ellenvetése, ha más nem, akkor az, hogy milyen hülye lenne a monogramja.

Pasik ... :lol:

A hétvégén egyedül leszek, mert a férjecském elment osztálykirándulni, de ma délután meg holnap suli, úgyhogy nem fogok unatkozni. Meg kellene vennem egy-két pocakos nadrágot, mert jelenleg csak 2 van, amit tudok hordani. :lol:

Szép hétvégét mindenkinek, remélem a jövő héten már én is be tudok számolni egy jó kis rúgásról vagy öklözésről Maszatkától.

Zsufi

KépKép
zsufi74

De jó hogy egyre többen mocorognak a bébik közül! Ez olyan szuper, a legjobb dolog a világon!!! (a szoptatás mellett-szerintem)

Költözés: reméljük összejön apának a hosszú hétvége, akkor csak annyi dolgom lesz hogy dobozoljak, arra meg van még majdnem egy hetem, azt mondta munkába menem mindig visz majd vagy két dobozt minden reggel, a dobozok összerakásával szerintem boldogulok. Nagyon pakolni nem is bírnék ezekkel a keményedésekkel amik mostanában vannak :? Meg a múltkor éreztem egyik délután mikor toltam fel a babakocsit jól megpakolva, hogy rossz vége lesz és úgy is lett, úgyhogy mostmár vigyázok. De a soppingolást nem engedem át másnak :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsu: Izgulunk ám Érted, írj majd, amint tudsz! :)

Amy: Gratulálnuk a fiucskához!

Elif: Gratulálok a mocorgáshoz, mondhatnál lassan egy fiúnevet is. :) Ha Amyhez és az enyémhez hasonlít a hasad, akkor nem fogod nekem adni a szép kék képedet... :)

Zetibebi: bizony, vigyázz ám nagyon Magadra!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: