uh-s válaszokat köszi. Majd kiderül itt mi dívik....
Hízás - az itthoni mérleg szerint lement rólam 2-3 kg a 24 órás émelygéses időszak alatt, így reggel vagyok pisi-kaki után 66,7-67,0 kg. Nem kevés, a versenysúlyom 62 kg, de már 3 éve nem jutok hozzá
Azért megállt bennem az ütő, amikor a védőnőnél cipőstől, pulcsistól 70,5-öt mutatott a mérleg

És még csak nem is korrigált ruhasúllyal, hanem egy az egybe beírta
Mi is apás szülést tervezünk, de ez sajna többfaktoros dolog.
1 - legyen szabad a veszprémi egyetlen apás szülőszoba (a többibe ugyanis nem lehet apát bevinni)
2 - bébike ne lepjen meg minket érkezésével, azaz apa legyen itthon. Eddig az a tapasztalatom, hogy feleződnek a szüléseim időtartamai. Első gyerek kilenc óra, második 4,5. Ha a trend marad, most alig több, mint 2 órám lesz az első jelektől a megszületésig, addig be is kell érni, valakire a gyerekeket is rá kell bízni...
De igyekszem mindent megszervezni
Enyém férj eleinte nem volt elragadtatva, hogy bejöjjön, de én nagyon akartam. Aztán meggondoltam magam, és nem akartam, ha neki ennyire nyűg, de ekkor meg ő gondolta meg magát - szóval kavarodtak a vélemények és elhatározások az első baba születése előtt. Aztán önként bejött velem, és a világért sem cserélné el azt az élményt, amiben ott volt része a szülőszobán.
Azt gondolom, Apáknak is hagyni kell időt, hogy rászánják magukat.