Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, mert megyünk bulizni!
Ildi!
A háromfázisú görbém mára elromlott, mert visszament egy picit! És ez már nem a vetélés utáni hónap.

De nekem akkor is tetszik a görbém, mert még soha nem volt ilyen!!!
Titi!
Én is jobban szeretem a műanyagost, de elárulom, hogy ezt is ketté lehet vágni, ha szétnyitod a tokját.

Kényszeres tesztelőknek pl. ideális.

De szerintem is megbízhatóbb, ha nyúlkálunk hozzá.
De szuper, Titi, hogy most minden így összejött!!! Látom apaelkapásban is ügyes voltál!!
Szia Andi!
Üdv a csapatban!
Szia Viki!
Üdv neked is!
Most látom: én vagyok a marketinges???
Éva!
Ne mááááááááááár!!!!!

Muti a hődet, hova esett!!! Én nem hiszem el!!!
Little!
Kérlek szépen, küldd nekem tovább az sms-t, ha megkapod, mert annyira szeretném tudni, mi a helyzet Ildivel, de mindjárt megyünk el!
A mai napom: akartam venni egy cd-t, kiderült, hogy nem új lemez, hanem egy régi, az meg nem kellett. Akartam venni egy könyvet, nagyon friss, nem volt még a boltban. A kocsiban - mindig óvatosan nyitom - rámspriccelt a kóla, amit ráadásul nem is szeretek. Gondoltam, ezek után még esetleg tesztelnem kéne este, az lehetne a csúcspont!
Komolyra fordítva: én szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy vki készülődik odabent. Hamarosan akár tesztelhetnék is, csak az a baj, hogy nem tudna megnyugtatni. Én nem tudnék röülni egy + tesztnek. Mert mi van, ha pozitív, attól még bármi lehet... Értitek ezt? Ez annyira szörnyű!!!! Nekem most ezt az érzést a legnehezebb feldolgozni.
Van még egy kapaszkodóm, hallgassátok meg, de kérlek titeket, hogy őszinte véleményt írjatok, bármi is az! Az jutott eszembe, hogy most volt ez a hőesés, ehhez képest, ha a rendes ciklusvégét vesszük, még sok idő van, ennyi idő talán elég megkapaszkodni, a múltkor, esetleg ez az idő tűnt kevesebbnek... De ez lehet, hogy hülyeség, lehet, hogy nem is kéne ezen agyalnom.
Nem vagyok ám elkenődve vagy ilyesmi, mert még mindig úgy érzem, hogy mindegy mikor. Csak gyűlölöm a bizonytalanságot!!! Értetek?