A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Babcika, szűkület, remélem, hamar sikerül rendbe tenni, bevallom, én nem nagyon tudok róla, de nem lehet kellemes :(
Tényleg nem vagy nagyon közel Budapesthez, Mabéval nem tudtok találkozni, amíg nem utazik? Neki is jól esne társaság szerintem, nem, Mabe?

Madar, apátlanság :(
Ma valahogy úgy el vagyok kenődve, h elment.
El is mentem Ebanoval kicsit, ismerőseink zenéltek egy kis teaházban, kicsit buliztunk :D Ebano első péntek koraesti kiruccanása :)

Kata, érdekes, a védőnő mondta, h nem fáj az átmosás… lehet, h nem akarta, h parázzak :D h nem azért sír, mert fáj, hanem…
Lőrinc-kép csuda édes!

Borostyán, lehet, h akkor beszerzek egyet. :D

Andi, Barnitól ismét fel kellett mosni, rettentő édes pofikat vág!! Haját (is) imádom!!
Tesós kép nagyon tetszik!
Drukk a jó éjjelhez!!!

Lina, juhééé, jó kis napod volt!!
Palacsinta!! Mióta pocakos voltam, teljesen rá vagyok kattanva!! Anyu gyártja ezerrel nekem!

Tengdi, a visítást én sem viselem, kisori mély pasis hangon sír, amikor behergeli magát, akkor tenorig elmegy.
Ezen a „Feri nálunk van” beszóláson, annyit röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Léécii, lécci, léééci, meséld el, mit reagált a nőci :D Csórikám, azért sajnálom így utólag is, de akkor is jó :D
Rögtön jobb kedvem lett, eskü :D

Ja, a múltkori tejivás után minden ok volt, azóta többször elkövettem a reggeli müzlit… ma bepróbálkoztam székelykápival, meglátjuk…

floranan

Na,megjöttem...remélem......

köszi minden aggodónak,kiolvadtam......

Lányok ti annyira édesek vagyok,hogy így irogatjátok,hova kéne feltölteni,de én NEM ÉRTEK A SZÁMÍTÓGÉPHEZ,feltölteni :?: ,nekem minden egyes feltöltés/letöltés/kitöltés/betöltés napokig tartó tanulmányozás :roll: ,és mostanában egyre kevesebb ehhez a türelmem,már annak örülök hogy ennyi megy.....
asszem Andi tudna erről mesélni,hisz a múltkor eghy tök egyszerű dolgot mutatott,ami gondolom mindenkinek tök természuetes,nekem le kellett írni papírra,hogy tudjam :oops:

Kata nagyon szép képeslapot gyártottál!!!!na mondjuk a hozott anyagból nem volt nehéz,és itt most nem a karifára céloztam :D

Madar,séta 3-4-ig majd a teraszon aludt még 1 órát,de csak olyan félig nyitott szemmel....aztán fürcsiig ébren,20-kor kaja és bealudt 40 percet :? ,aztán egy kicsit elvolt,de 21.20-tól már műsor volt,végül 22.45-kor kiolvasztottam 50 ml tejet,mert a cicimet már szétcincálta(becarok úgy fáj),és azt megitta,és beájult,de mikor leraktam az ágyra felkelt,és 10 perc harc után az álmosság győzött,remélem csak 4 óra múlva kel.(imádkozós smájli)

Babcika,az már régebbi videó,most még megpróbálom azt is kitörölni,hátha,de a sajátomba se engedte,pedig ott vannak képek.Majd kérek segítséget az uncsiöcsémtől.

Én láttam,és újból rá kellett jönnöm,hogy miért nem nézem már jó ideje,mert a vendégről semmit nem tudsz meg :roll:

Andi,köszi........cigi,sör...ilyen mennyre vágysz???...neeeeeeeeeeem!........

[quote]N írta:em is mondtam neked,Barni megtanulta Bernitől,hogyan kel telerottyantani a gatyát.2 napja csinálja
ezt csak most mondod?????????????????? Kép jaj,de jó úgy örülök!!!!
kép ismét édi!!!!tesós kép is naon jó,a büszke bátyó!! :D

Lina,igaziból csak nektek mutiznám meg,nem vágyunk ismertségre!!! :lol: :lol: :lol: Műfenyő-nem ceretem.....nincs illata.....mi a panelban alátettünk terítőt azt meg porszívózni is könnyű volt,és mi ált. a kiszáradásig halogattuk a leszedést,így akkor csak megütögettük,minden levél a terítőre esett és azt csak ki kellett rázni.

Tengdi,
[quote]c írta:sókolom! csak azt szeretném mondani, hogy ne tessék aggódni, amikor a Feri nem otthon van, akkor nálunk van
ez nagyon durvaaaaaaaaa!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: és a nő utána mit csinált,ha nem titok!!!Jaaaa,bocsi te még nem tudod,én vagyok a legkíváncsibb itt!!

Remélem Andi,Barni tartotta ezt a tendenciát az éjszakára is....nekem az előbb(23.29) megint fel kellett szaladni,és bár hulla,de a úgy csinál mintha lemaradna valamiről :roll:

Flora,nekem nem volt gond a székelykápi!!!!

sutimano76

Scoop,nekem jöhet az elevit,ha nem felejteném el szedném én!!!!! :oops: :oops: ,és leginkább a hajam miatt,de a baba miatt is persze!!!!

sutimano76

Nehéz nap után nem könnyű este.remélem az iccaka tűrhető lesz.....

óóóóóóóóóóóóó a mai legjobb dolgot nem is mondtam......a nővérem varrodájába az egyik fiatal csajszi fodrásznak tanul,és még anno gyakorláshoz keresett hajakat :D ,na Viktornak már egy ideje ő vágja,most kértem vágja le nekem is,úgyhogy szép új frizum van(ingyen).......és ne kérjétek nem teszek képet,aki látni akarja az csütörtökön eljön a talira!! :lol: :lol: :lol: és ezt még megfejeltem azzal,hogy felhívtam a kozmetikus barinőmet,hogy nem jönne -e ki holnap,mert marhára őserdőt kéne írtani,és hogy jól is járjak kéne egy arc-dekoltázs maszás...és lehet kijön!!!!!reggel felhívom,mert nem véglegesítettük,de rám férne!!!!!!!!!!!!!!!!!szorítsatok!!!

jó éjt!!!!!!!!

sutimano76

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a nyugtatást. Lehet fődoki lesz belőle holnap!
Éjjel valamikor 0-2 között aludtunk el, nem emléxem. :oops: Negyed 7-kor ébredt, evett 8-kor aludtunk vissza és háromnegyed 12-kor ébredtem a nyekergésére. Akkor nem vártam meg a teljes felébredést. Egész nap alig evett és alig aludt. Tiszta kóma, bambula volt. Nagyon kevés azt jelenti, hogy reggel 50, aztán volt össze-vissza 30-120 között. Tudom mi is össze vissza eszünk, de akkor is kevés. 120 már estefelé volt és akkor be is aludt este fél 11-ig. Akkor megint szenvedtünk, végül 80 körül evett. Bealudt a kezembe nemrég betettem a kiságyba, majdnem felébredt, simiztem még.... De úgy hallom nem jött be. Kezdődik előről. :( Este megint volt fájdalmas sírás... ordítás, megfeszült a kis teste teljesen, mintha fekve vigyázba állna és vörös volt a fejecskéje. Ha valaki mondja mennyire fáj anyának lenni.... borzalmas, hogy fáj és nem tudom mi és nem tudok segíteni. Azt sem érdekel ha megint nem alszom, csak neki ne legyen semmi baja!!!!

Írtátok többet az anyai ösztönt. Meg ki kell alakuljon, hogy értsem. Már a pocakban értettem és azóta is. Már a kórházban is tudtam mikor mire van szüksége..... de ez más.... és hajt az aggodalom (nem para, az más) és ezért valószínű ma megnézetem megint! Idegen embereknél megérzem mire van szüksége, kivel-hogy és mit lehet beszélni ezért is voltam jó a melóban is. De ez most más. Érzem, hogy fáj neki, de mást nem. Férjemmel már arra is gondoltunk, hogy gyenge ezért fárasztó neki szopizni. Mindkettőnknek ez jött le.... ezért amikor 30-at evett volt még 60 lefejve délutánról azt még megkapta.

Andi nektek nagyon örülök! A képek meg nagyon jók! Főleg tesós tecc.

Süti akkor is fel kell öltözni. Nem lesz jó, ha megfázol. Most én fenyegesselek veréssel? :wink:

Tengdi köszi, nagyon jót derültem. És engem is érdekel mit lépett rá a nő....

Manó, Dorka irigy.... itt is köd...

Mabe, köszi. Nem tudtam, hogy a szájpenésztől lehet hasmenése. Dokinő azt mondta, hogy vírus, legyengült az amúgy is gyenge immunrendszer és ezért van a hasmenés is meg a penész is. De azt nem mondta meddig kezeljem a száját. Már nem láttam, de gondoltam nem múlik el hipp-hopp és még kentem neki 2 napig, de visszajött.
Nem csodálom, hogy depi, de kitartás, nemsoká együtt megint. Bár akkor meg a nagy család fog hiányozni... ördögi kör. :twisted:

Madar... nekem is azt mondták, hogy nem fáj. De nem hiszem ha tűvel átszúrják....... mindegy sírtam veled együtt. És ha a Telkiek is azt mondták biztos szükség volt rá!

Floranan simi.... én nem bírnám apája nélkül. Már a kórház is nehéz volt.

Képek nagyon szépek, a rajta szereplők pedig még szebbek!!!!

De bocsi mindenkitől, másra nem megy.

Jaaaaa, Scooper, ha gondolod én is tudlak vinni. Vonatról leszállsz itt Üllőn, én felveszlek és megyünk. Visszafelé kérdéses, mert anyóst köszönteni kell. Így nekem is a délelőtti kezdés jobb, mert legkésőbb 4-kor jönnöm kell nekem is!

Remélem már mindenki békésen csicsikál!!!
bex13

Jó reggelt!!

Most csak Sütinek!

Egyelőre csak ilyen baba-mamás képem van, ha lesz jobb, majd inkább azt is felteszem,ezt most csak azért, mert cserébe várok egy új frizurásat, mert én nem tudok menni talira, és látni akarom :!: :!: :!: Kép

Bele került egy 2. anyjával lévő kép is, mert nálunk apa az!!! :D

Kép
babcika

Bex!

Sajnálom ami Tomikával van, ha úgy nyugszotok meg akkor vidd el ma máshová, és mutasd meg. Egyébként a mi kakink is néha fosis szerű, nyálkás, sőtt inkább gyakran, de napi 1* max 2* van csak kaki, így én ezt nem hasmenésnek gondolom.

Szájpenészünk nekünk is volt, és tesóméknak is, a mienk nem harapódzott el, így elég volt a Borax, (rózsaméz), én még néha most is teszek a cumira, azt mondják nem árt, és így tuti nem lesz ismét penésze, meg szereti is :) Tesóméknak elharapódzott, és nekik Canestennel kellett ecsetelni. Egyébként a szájgomba tényleg átmegy az egész emésztőrendszeren, nekem a nunija is gombás volt amikor a szája, arra Canesten krémet kentem és rendbe jött.

Remélem minden ok lesz!!

Kép
babcika

Jó reggelt!

Milyen csufi idő van :( És ez enyhe kifejezés.

Süti, fodrász, kozmetikus, de jó!!!!

Bex, szerintem az ösztönösd súgja, h velemi nem oké, de nem kell / lehet 100%-ra érezni, mi lehet. Az a szakember dolga, de látod, nektek is vannak gondolataitok, és ebben egyre gyakorlottabbak leszünk!!
Nekem is pl néha bagatell dolgok nem jutnak az eszembe, és akkor a párom vagy anyu megmondja, mi van.
Majd, gyere, izgatottan várom, mit mond a fődoki!!

Babcika, de helyesek vagytok a képeken :D Anya 2. is :D
Rózsaméz, megelőzésre jó? És így kell kérni gyógyszertárban?

floranan

Flora!

Nekünk kezdőcsomagban volt, nem csak megelőzésre, enyhe szájpenésznél a kezelésre jó, és ha rózsamézet mondasz akkor ismerni fogják, de a neve Glycerinum boraxatum, ami nekem van, csak a köznyelvben rózsaméz.

Anya 2. örül a dícséretnek, annyira imádja a büdös kölykeit :D, én meg úgy imádom mikor beszélget Blankával, olyan cukik :D

Kép
babcika

Jó reggelt!

Most gyorsan Bex-nek,aztán megyek a terroristámhoz,mert zizeg az ágyában.

Szóval,az én saját Barnin tapasztalt napjaim után,azt gondolom,hogy Tominak az ég világon semmi baja.Barninak is volt pici szájpenész a születésekor,akkor kezeltük,és én is napi 2szer kenem neki a mai napig.Gyógyszertárban lehet venni a kencét,naturland termék.
Kaki,korábban linkeltem erről egy olvasmányt,de akkor idelinkelem megint,mert ebben gyakorlatilag benne van,hogy ha zöld,ha barna,ha híg,semmi baja a gyereknek.a tej összetétele,minősége folyamatosan változik,és ez látszik a kakin is.
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... mo-szeklet
Az a 4 éjszaka,amit végig üvöltött Barni,igazából ő sem evett,csak megnyugodott a cicin,és nappal aludt,mint aki be van sárgulva.Tényleg csak enni kelt fel.Mostanra elmúlt az éjjel nem alvás,kialakított magának egy napirendet,amit igyekszem követni,délelőtt,délután egy egy hosszabb alvás,és éjjel 2 szer kel enni.Kaksi nálunk sem volt eleinte csak heti egy,kínkeservesen,ordítások közepette.Szélcső segített,most már egyedül is össze tudja szarni magát :lol: :lol: ,de ha látom segítség kell,akkor használjuk.Így napi szinten van kaksi is.
Remélem azért segítettem,és Tominak is csak átáll a kis szervezete a baba üzemmódba,mert már nem csecsemők :wink: :wink: :lol:

Kép
v.andi

őszi akció van mell nagyobbításra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bakker mik vannak már :shock: :shock:

jó reggelt!
:)

Mabe drága... nagy nagy simi Neked!

Tengdi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dehogy kövezünk meg :)

Andi
nagyon cukker kicsi fiad :) a tesós kép pedig.... gyönyörűek :!: :!:

Kata,Babcika
micsoda jó kis képeslapokat készítettetek! Babcika: anyás képek teccenek :)

Flora kész kuki :D mázlista :wink:

Bex
tökéletesen működnek az ösztöneid, nyugi! járj utána, ha valami gyanús!

Lina
szuper :)

mi is gondolkodunk a műfenyőn...
pro:
- nem hullik a levele a szőnyegpadlóba /nekünk is az van/
- olcsóbb, mint az igazi
- környezet barátabb, nem miattunk fognak fát kivágni
- formásabb

kontra

- hogy fog mutatni rajta a szalmadísz és a mézeskalácsok :shock: :shock: ?????????
-nincs illata / az is igaz, h a fenyő illata a növény lassú agóniájának köszönhető :cry: :cry:

szóval, bár hajlok a műfenyő felé, még nem döntöttem.........

tali:
még ebben sincs semmiféle döntés, Atesznak mondtam, de sok változót kell összehangolni, szóval majd kiderül...

Atit kerülgeti vmi kórság :? :( egyelőre Ati a nyerő :wink:

Jelentem 79.3 kg vagyok :D :D :D :D :D
el sem tudom mondani, h mit jelent a látvány, h nem 8assal kezdődnek a kilók :D

vicger

Köszi,Babcika elmentettem a képeket......neked majd elküldöm priviben a hajam :wink: :lol: :lol: :lol:

Enyim Babónak aranysárga a kakija,vannak benne darabok,de nagyrészt folyós!

Bex,sztem se hiszem hogy gond van,de persze vidd csak el a fődokihoz,abból baj nem lehet,legfeljebb ténylg kiderül,hogy minden ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok nektek és gyere írd meg mi volt!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Kriszti,,

egy kis pozitív dolog a pro és kontra.........cserepes kicsi fenyő:1,van illat,2,nem hullik,3,ha pici akár több évig is használható(occcsó)4,ha már túl nagy akkor oda adod valakinek akinek van kertje,és nem hogy nem vágnak ki miattad,de még ültetsz is!!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Flora,Csajok én nem értem a felnőtt kukit!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Flora priviben küldesz képet légyszi,na nem mert perverz vagyok csak nem értem :?

sutimano76

Felnőtt kuki= nincs ránőve a bőr, felhúzható, és nem szűk a fityma, szerintem :lol: :lol:

Várom a képet!!! Süti!!

Kép
babcika

Süti, nálam a kis fenyő csak fenyő, de nem karácsonyfa ;) Ha nem is plafonig érő, de minimum 2 méteres :)

ja, s én is kérek képet a séróról, bizti ami bizti :)

vicger

felnőtt kuki, pontosan ahogy Babcika írta :)

vicger

De a kis kukiról is fel lehet húzni a bőrt ,nem???

sutimano76

[quote="vicger"]S írta:vicgerüti, nálam a kis fenyő csak fenyő, de nem karácsonyfa ;) Ha nem is plafonig érő, de minimum 2 méteres :)

ja, s én is kérek képet a séróról, bizti ami bizti :)

fa ügyben kompromisszumot kell kötni,vagy magas,vagy illatos és porszívózni kell!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajügyben,tessék úgy csinálni,hogy élőben láthasd!!! :D
rossz a hajam fényképarca :lol:

sutimano76

Süti!

Hát ez jó :lol: :lol:

Csecsemő kukiról inkább jellemző,hogy nem lehet felhúzni, vagy csak kis mértékben, és abból szokott lenni a baj, hogy pl nekünk dokibácsi felhúzta,rántotta, berepedt, és szűkület lett :cry:

Kép
babcika

Süti, igen, azt jelenti, hogy fel lehet húzni a bőrt, ami általában nem így van, nem is szabad nagyon, ha jól tudom.
Ne felnőtt méretben gondolkodj :D mondjuk méret is van Apa szerint, én nem értek a bébikukihoz annyira :D

floranan

enyém gyerek ma nem alszik :shock: :shock: :shock: :shock:
miért??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
anyám meg mindjárt jön :lol: :lol: 8)
Szerencsére csak másfél napig marad :oops: 8) :lol: :lol: /vannak nevelésbeli véleménykülönbségek közöttünk, amik pár nap után előjönnek :lol: :lol: :lol: :?

vicger

Nekünk valódi fenyőnk lesz, apuka ragaszkodik hozzá, mű nem lehet, pedig hát, nekünk is padlószőnyegünk van + átlag 26-27 fok, és hát nem bírja de nem enged akkor sem műt behozni, én meg porszívózok, de egyetértek :lol:

Egyébként én pont a szabályosságát nem tudom elfogadni a műnek, anyukáméknak olyan van, és hát nem tetszik, na a fehér tüsijü műfenyőtől meg egyenesen hányok :evil: , az már ünneprontó, szerintem :!:

Kép
babcika

Kriszti, enyimé gyerek sem alszik, ezen a héten egy nap aludt csak, csütörtökön,mikor olyan cép idő volt.

Nevelésbeli véleménykülönbségek , azok náluk is, anyummal is, de anyóssal is :twisted: :twisted:

Kép
babcika

Erre ahogy hátranézek most bealudt, de ez kb. 3-5 perc szokott lenni :lol:

Kép
babcika

Flora,na sejtettem a méretet illetően......

Kriszti,örülj anyudnak.........tudod nekem nincs és nagyon hiányzik,még ha veszekednénk is a nevelésen.........

mindenki örüljön akár milyen nehéz is velük,mert nélkülük sokkal rosszabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hála az égnek az enyim nagy nehezen bealudt!!!!remélem van egy órám,mert egy kis rendet kéne rakni,bár a barátnőmnél senki nem kulerájosabb,így legalább otthon érzi magát!!!! :lol: :lol: :lol:

Babcika,egy tálba rakjatok alá vizet,és öntsétek után ha elfogy,így sokkal tovább bírja!!!!!Mi január végén,február elején szoktuk leszedni a fát!!!!!mit nekünk vízkereszt :wink:

sutimano76

Kriszti,nem is írtam,GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!legközelebb a 80-as számot már csak a tortádon lásd viszont!!!

sutimano76

Kriszti, én is gratulálok és irigy vagyok mert az enyém még a múltkor 80 volt, és hát itthon meg nincs mérleg, se tükör :lol:

Kép
babcika

Süti ki fogjuk próbálni, köszi :!:

Kép
babcika

köszi Süti :)

karifa: hát tényleg nem tudom.... tavaly is vagy 8ezerért vettük... azért veszett drága szerintem....

fogyó: áááá nagyanyós drága most küldött fel egy tepsi :!: :!: full extrás kakaóscsigát :? :? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: bitang jól néz ki :):)

vicger

Babcika, tükör nálunk se nincs :lol: :lol: :lol: :lol: Na de majd lesz! Ott fogom illegetni magam előtte naphosszat gizdán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti,drágám,akkor feláldozom magam,add fel postán azt a tepsit(persze nem üresen) :lol: :lol: :lol: nagyanyósal nem közölted hogy fogyózol??????

sutimano76

Most csak a találkozóval kapcsolatban, mert kihasználjuk, hogy apa ma még itthon. :)

Találkozó:

- szeretném tudni, hogy azok közül, akik tudnak jönni 26-án, ki mikorra várható (nagyjából), csak hogy tudjam, hogy a reggeli, napközbeni esetleges teendőket, hogy időzítsem. :)

- azt meg csak ülőhely stb. miatt, hogy kb. ki hány fővel érkezik. :wink:

- ha valaki szeretné, szívesen küldök e-mailen útleírást (ha nem bánjátok ide nem raknám fel :wink: )

- mi nem igazán szeretjük a nagy meleget a házban, így nálunk a belső hőmérséklet 20-22 fok között mozog, szóval a fázósabbak (anyukák, babák egyaránt) ennek megfelelően öltözködjenek. :)

Most egyelőre ennyi jutott eszembe. Ha bárkinek kérdése van, nyugodtan tegye fel, itt, priviben, mobilszámon, ahogy tetszik. :)

Lépek, mert apázunk ma nagyon (tegnap jött haza és holnap már megy is el megint 3 napra).

KépKép
KépKép
madar

Azért két mai képet dobok, ami akkor készült, amikor indultunk korizni. :)

Tesók: Kép
Mogyoró: Kép

Visszaolvasni, reagálni holnap fogok.

KépKép
KépKép
madar

Madar szépek vagytok!! :lol: :lol:

Kép
babcika

Csajok ma elküldtem apát vásárolni női dolgokat, rekeszizmokat készítsétek :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval kellett, tampon, betét, és dezodor.

Mondom neki,hozzál éjszakai betétet, nagy tampont és női dezodort.

Felhív:
Hát anya, van itt betét, de milyen kell, mondom éjszakai, az van ráírva, night, hát én csak ultra-t találok, hát már akkor kiakadtam, mondom te okos, mind ultra, nade azt megtalálta és azt hittem ezzel minden ok, haza is jött, kitesz az asztalra egy normál tampont, meg egy rexona teens-t, mondom nagy tampon kellett volna, erre ő, hát ez nem elég nagy, 16 db-os nem 8 db-os, igen, de mondom én a tampont gondoltam nagyobbnak, aztán a rexona tette be a kaput, mondom hát ez teens, és elég fura illata van, erre ő, hogy csak ilyen volt, te mondtad,hogy nehogy férfi illatot hozza, és a többire meg rá volt írva, hogy woman, az meg a férfi nem??? :lol: :lol: :lol: na ekkor lefeküdtem a röhögéstől, mondom a man a férfi, a woman a női, ja abból volt egyébként vagy 5 fajta, de ő azt hitte az férfi, így most kenem magam, majd tini deoval, ami nem is olyan jó illetu, és cserélek tampont óránként, de legalább nem 8 van hanem 16 :lol: :lol: :lol: , az éccakai betét legalább összejött :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="sutimano76"]F írta:sutimano76lora,na sejtettem a méretet illetően......

Tudom ám :wink: ravasz kacaj szmájli :P

floranan

Madar,mi tuti ketten(baba-mama),apika dodózik :lol: :lol: :lol: ,babának viszek ülőhelyet!!! :lol: :lol: :lol:
Kiscsajok még mindig tündériek!!!

Jajjj,Babcika,női dolgot vetetni pasival??? :shock: én is kértem a kórházba betétet,erre kijött az always valami újjal,na volt is gond,mire elmagyaráztam,végül az újat vette(4 füles),hát a régi jobb,mégha nincs is 4 füle.

sutimano76

Akik a teraszra rakjátok babót,hogy figyelitek hogy mikor kel??????folyton kijártok?????Mer nálam résnyire nyitva az ajtó,de már kezd kihűlni a lakás :(

sutimano76

Nekem is a 4 füles van most :lol: :lol:

Kép
babcika

Ja és bocs,hogy ezt mondom Babcika,de mindenképp te hibáztál!!!!egyrészt nem női dezodor,hanem pontosan leírni,hogy mi van dobozára írva!!!!Esetleg otthon megmutatni,de a legjobb fényképet adni :lol: :lol: :lol: tampon, betét szintén pontos név leírás,meg mutizás,esetleg fénykép!!!!!

sutimano76

Süti!!

Igazad van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Andi,csináltam rizst,és puha!!!!!!!!!!hurrrrááááááááá!!!!!!!!!kösziiiii :lol:

sutimano76

na látom mindenki családozik!!!
mostmár jöhetnének a barátnémék!!!2-re ígérkeztek :shock:

sutimano76

Lehet Hajnal 2-re Süti, gondolják Berni fent van akkor is :lol:

Kép
babcika

NA, most nekem úszott el, amit írtam :( .
Tengdi, mi már most több, mint 30-an vagyunk (szüleim, testvéreim, családjaik) :wink: . A keresztelő a műv.házban volt, karácsonyra az öcsémék kértek kölcsön egy üdülőt, nyáron a zánkai várhegyen sátorozunk. Mindig megoldódik valahogy :wink: :D

Kriszti, nagyon ügyes vagy!!! Nagyanyósod minden héten kakaóscsigát süt?

Én sajnos mióta felkeltem, minden héten felszedek egy kilót, mire te lefogysz, én felhízok :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:

NEm akarom a fiús anyukákat elkeseríteni, de tíz éves korukig aztán mindenük nő, kivéve...
BAbcika, az ilyen dokik olyan szörnyűek! És a hippokratészi eskü? "Először is ne árts!" ??? Nálunk nem lehet hátrahúzni az egyik fiúét, majd megoldja magának, ha tizenéves lesz :oops: , addig is mondtam neki, hogy próbálja húzogatni fürdéskor. Különben nagyon vicces: tud az oldala mellett el hátrafelé pisilni :lol: :lol: :lol:

Mi késő délelőtt vagy kora délután jövünk, hárman, vagy négyen Samukával (Emese, Attila, meg én )

Itt is pocsék idő van, de a kedvem nem olyan rossz, szerencsére.

Én egyszer vettem gyökeres fenyőt, de sajnos elpusztult mire kiültettük volna... :cry: :cry: :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, Örülök,hogy jó a kedved :D

Süti, te még lógsz nekem egy új frizurás képpel ám :!: :!:

Kép
babcika

Sziasztok lányok!
Csak azért irok,hogy elmeséljem nektek,hogy én annak idején hogy jártam a " hasfájos fiammal"! Az én kicsi fiam egyátalán nem volt hasfájos ,mig nem egyik este ugy elkezdett üvölteni,mint most Tomika!! Rohantam vele dokihoz de mire odaértünk ő megnyugodott.Persze okos doki néni közölte velem hogy hasfájós,és csak én aggodom feleslegesen.Ezt eljátszotta kicsi fiam egy párszor,persze mindig este jött rá amikor már csak ügyeletre tudtam vele menni.Végül sikerült ugy beérnünk vele a Heim Pál kórházba,hogy még mindig sirt mikor a doki alaposan megvizsgálta kiderült hogy lágyéksérve van .Kérdezte mióta vannak sirós estéink és mikor közöltem vele ,hogy már több alkalommal elöfordult kiirta rákövetkező héten hétföre mütétre.El kellett vinnem a körzetihez igazolásért,hogy egészséges és meglehet csinálni a mütétet és még akkor se akarta elhinni dokinéni hogy mütét lesz!!Sajnos most ilyesmi áll fent Tominál is és ezért lenne jó tudni,hogy minden oké és nem ismétlödik meg ez az unokámnál!!Ja hogy kerek legyen a történet ekkor a fiam 2 hónapos volt,Bex meg 2 éves,eltelt egy kisidő mikor észrevettem,hogy Bexnek is nagyon dudorodik kifelé a lágyékánál valami. Őt is megmütötték!! Hát ezért aggodik Bex is meg én is Tomiért! Azóta is tapogatom kismanót mikor ott vagyok és nagyon sir!!

Kép
lipót beatrix

Sziasztok!

Nem bírom tartani a lépést Veletek, pláne, hogy Ti már jól ismeritek egymást... :( az előző oldalt visszaolvastam, arra reagálok, jó?

Nem tudom, mi volt a kérdés a babakönyvekkel kapcsolatosan, de szerintem az ekkora babákat még nem kell, hogy érdekelje. Regőne egy puha dm-es babakönyve van, abban a csörgő-zörgő oldal meg max. a sípoló kacsa érdekli, ha sípoltatom neki. Majd ha már tudnak fogni, szájhoz vinni, mindent megrágni...

Andi, azért úgy tudom, bőven csecsemők még :) (egyéves korig) csak nem újszülöttek :)

Kriszti, műfenyő: szerintem környezetszennyezőbb, mint a fa. Egyrészt ebből egyszer szemét lesz, a fa meg elbomlik. Másrészt nem vágnak ki fákat a kedvünkért, a karácsonyfát direkt ezért termesztik. Nekünk vagy hat földlabdás fenyő nőddögél szépen a kertben, idén lesz talán vágott fa, mert egyrészt már nem fér, másrészt szeretnék egyszer plafonig érőt :)
Gratula a fogyáshoz!

Babafütyiről én úgy tudom, nem szabad húzgálni a bőrt, majd ha a gyerekorvos nekünk megnézi és valameddig már megy magától, akkor itthon is lehet, de csak amíg magától megy.
Anna, azért az se jó, ha nagykorában nem tudja hátrahúzni magának, a páromnak összevissza vagdosták ezért...

Madar, nagyon jók ezek a képek!!! :)

Süti, ha teraszra rakom a babát, az ajtó üvegén keresztül figyelem, néha kijárok, meg meghallom, ha ébred.

Magunkról: gyermekem életében először az elmúlt két éjszakát átaludta!!! Péntek reggel fél hatkor ébredt, ma meg negyed hétkor, és mindkétszer visszaaludt még egy-egy órára! Juhhúúú! :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Pöttyös, az én fiam egyenlőre még elég kicsike, éppen azt remélem, hogy nagy korára megoldódik "magától" :wink: (olvastam sok ilyen esetet)
És mikor feküdt le az a kis ügyes?

Imola, remélem, nagyon jól fogjátok majd érezni magatokat. NAgyon nehéz messze lenni...

Képzeljétek tegnap vettünk egy tábla csilis csokit megkóstolni. Az itthon lévő legnagyobbat kivéve az összes kölyöknek nagyon ízlett és pillanatok alatt elfogyott. Nagyon élvezték, hogy csíp
:shock: :lol: :lol: :lol:

Andi, '94-es a fiad?

Süti, nem vagy egyedül, én is nagy "számítógép-szakértő" vagyok :?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: