A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Anyuéknak is volt előttem egy baba, aki 3 napig élt. Koponyahiánnyal született....és amikor nekem az integrált tesztem pozitív lett velőcsőzáródási rendellenességekre, majdnem szívbajt kaptam....mert ugye az is az volt. Bár anyuék voltak akkor Czeizel dokinál is, aki azt mondta, h szinte biztos, h nem genetikai...de akkor is. Na, bocsi, én is offal.....

A lényeg, h milyen szép babák vannak!!!!!!!!!!! Erpé tesók, Gabka tesók, Lizi baba....Mind tünemény....

Nemlajos, jó a séród! Direkt csináltál ilyen fotót, mi???? :lol: 8)
Jó osztálytalit! Lehet, h a zömén nem 20 kiló van, hanem 30!!!! :D

BEa, nekem sincs hidegrázás....viszont, h most már csak 3szor szopizik Szonja, majd szétdurranak... :roll: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja, és holnap megyünk Brendonozni, veszünk autóülést. Kivi vagyok, milyet... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jó vásárlást.

nemlajos: hazautaztok? Jó szórakozást!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos, akor félreértés, de így is sajnálom, jó utat!!

Papillon gyönyörűek vagytok ezen a képen, nagyon szép fotó!

Tehuti, jó brendonozást!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ilda: Te bármit csinálsz akkor is a középpontban leszel :D Ilyen gyermeki bájjal nem sok ember van megáldva, én imádom a stílusodat.... élőben még jobban

na el is felejtettem mit akartam még :roll:

Én szeretném az új lányokat a zártban is látni...ha nem baj :oops:

Ezt a verset mi szavaltuk általánosban anyáknapjakor. Mindenki sírt :wink:

csibb:megvan a cucc, szerintem jövőhéten odaadom.

Katka:jövőhétre egész jó időt mondanak, esetleg egy tali? :wink:
Nagyon el vagy tűnve Te is...valamiről lemaradtam asszem :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Máté meggyógyult!!! minden gyógyszert elhagyhatunk!!!!
juhéjjjj!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ez de jó, szerencsés péntek 13 :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Banokla:boldog szülinapot :P

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! :) :) :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb és Máté! Gratulálok Nektek a csodálatos gyógyuláshoz!!!!! Sose többé nem akarunk érted így aggódni!!!! :)

Katka hiány, Katka hiány!!!!!
Én mondjuk hiányolom Adrynt is, meg Moncsit és Kuklit :)

Kép

Kép
gabka77

Csajok, úgy néz ki, hogy Anna himlős. Egyre több piros folt jött ki az arcán. :( :( :(
Vendég

jaj... hát ezt meg honnan szedte össze??? :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

köszönöm a velemörülést!!!
iszonyú fejfájásom van dél óta, de ez most feledteti! végre valami jó hír!! :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

[quote="lillaoh"]C írta:lillaohsajok, úgy néz ki, hogy Anna himlős. Egyre több piros folt jött ki az arcán. :( :( :(

csak az arcán? Ha himlő akkor reméljük, hogy szövödmény nélkűl lezajlik.

Kép
Na itt van egy Eszti, rakok még, csak azokat kicsinyíteni kell. Ezek telefonnal lettek fényképezve, ezért nem olyan profik

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb gratula Máténak!
Ügyes fiú! Akkor ünnepeltek ma? :wink:
Fogalmam sincs, hol szedte össze. :(
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi nagyon aranyos Lili és Eszti!

Csibb hurrá!!!

Lilla sajnálom a himlőt :( jobbulást

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gyöngyi, a lányok gyönyörűek!!! Eszti baba, hogy brékel?! :wink: :lol: NAgyon kis ügyi!

Lilla, himlőőőőő???? Anyáááááám.....Hogy a csudába??? :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb: nagyon-nagyon örülök Máté gyógyulásának!!! Ez aztán a jó hír!!!!!

Gyöngyi: nagyon szépek a lányaid!!! Eszti micsoda mutatványokra képes. Tornász lesz??? :lol: :lol:

Lilla: sajnálom a himlőt. Van tipped hol kaphatta el Anna?

Lányok még egyszer köszönöm a köszöntéseket mindenkinek annyira aranyosak vagytok!!

Nemlajos: ha olvasol még fel a fejjel. Holnap lesz a találkozó? Gondolunk rád!! És jó utat!!! A frizurád elég sejtelmes ezen a képen.

banokla

Lilla himlőt honnan szedhette össze? ez már biztos az?

Gyöngyi édesek a csajok!!

Bea hidegrázás nincs nekem sem, mikor elkezd szopizni akkor érzek iszonyat szomjúságot.

Csibb nagyon örülök a jó híreknek!! HURRÁ MÁTÉ!!

Betti
KépKép
queen-bee

nemlajos ne aggódj az osztálytali miatt, hengereld le őket villogj Dömével, jó hétvégét!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Gabka: Vagyok, csak pörgős napom volt ma nagyon. Ha volt pár percem mindig olvastam, de már nem emlékszem, hogy mi mindent... :oops: De azért reagálok!

Vicuska: Hajjaj! Ez nagyon kemény lehetett! Hogy az égbe nem lehet ezt észrevenni egy szakembernek???? :evil: Örülök, hogy most máér van diagnózis. Sajnálom a műtéteket, de remélem utána teljesen rendbe jön a picurkád! :roll:

Erpé: Nagyon jók a tesós képek, tehetnél fel gyakrabban! 8)

Gyöngyi: Nagyon szépek a lányaid! ;)
Nekem jövő héten babysitter szoktatás van és irtó sok a munkám.... :oops: Esetleg péntek délelőtt? De még ez sem biztos.

Lilla: Egy éves kor alatt nem jellemző a himlő... :shock: Biztos, hogy az? :roll: (Jó-jó tudom, hogy te vagy az orvos, nem én). Igazából csak lázat kell csillapítani, ha nagyon nyügös, akkor csak simán tiszta vízzel zuhanyoztasd vagy villámgyors fürdő. A legtöbb orvos ad rázókeveréket, de gyógyszertárban kapható a Tanno-Hermal (ilyen kék-fehér flakon), nekünk az jött be viszketésre. Ja és tövig vágni a körmöket.... Amíg nem pörkösödik, addig fertőztök....

Csibb: Annyira örülök! :P Ezt a jó hírt! Kérlek adj a nevemben egy hatalmas puszit Máté pocakjának a közepére! :D

Bea: Nincs hidegrázásom... Fura, vajon mi lehet ez? :roll:

Banokla: Boldog Születésnapot! Gergő, hogy van? :?

Nálunk lányok most jól vannak. Ma Dani hányta végig a napot, de úgy néz ki, hogy most már alakul.... :roll: Peti már több, mint egy hete botrányos éjszakákat csinál. Nagyjából éjféltől reggelig megy a műsor, kis szünetekkel. Fájdalomcsillapító sem segít. Zombianya vagyok....
Találtam babysittert. Egy nagymama bevállalta Petit. Jövő héttől lesz szoktatás. Kicsit aggódom, mert Peti szep. szorongás kellős közepén van... :?
Bocsánat, hogy sok mindenre nem reagáltam, ha volt valami fontosm akkor ismétlést kérek, mert szita az agyam... :oops:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Katka!

Még nem biztos a himlő egyáltalán. :oops:
Csak egyre több piros folt jelenik meg az arcán. Gondoltam vmi allergiára is, de az nem csak az arcán jelenne meg.
Azért gondoltam himlőre, mert az kezdődik az arcon. :roll:
Várunk holnap reggelig, hány új folt jelenik meg, aztán irány az ügyelet...
Nagymama? Az tök jó. Akkor már biztos sok a tapasztalata!
Nem fogzik Peti?
Vendég

Sziasztok

Banokla boldog szülinapot!!!!!!!!

Ma este egyedül vagyok itthon. Holnap szülinapi buliba hívtak, úgyhogy anyukám vigyáz Líviára nálunk. kicsit bűntudatom lesz hogy itthagyom , de tudom hogy jó kezekben lesz, jó helyen, csak én még így sohase mentem sehova, nélküle max fél órára mentem el boltba,stb....

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Lilla bárányhimlőre gondolsz vagy neveznek más kiütéses-foltos betegséget is himlőnek? :roll: :?:

szia Katka!!! Nehéz lehet az éjszakázás, bár most nálunk sem olyan rózsás a helyzet ezügyben, Karcsi többször felébred éjjel.
Bébysitter remélem beválik!!

Betti
KépKép
queen-bee

Moncsi ne legyen bűntudatod, fiatal vagy kell, hogy néha bulizz egy kicsit!!

Betti
KépKép
queen-bee

Sziasztok

Csibbék miatt ugrottam be és látom,szuper hírekre jövök :lol: :lol: Gratulálok,ügyesek vagytok!!! :D :D :D
Vendég

csibb az eredményekért gratula nagyon örülök hogy minden rendben van

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Erpé
Nagyon édik a gyerekek. Neked Kata nem csúszik el ülve? Én Olit nem tudom ülve fürdetni mert mindig kicsúszik, elmászik, feláll. Én még nem is mertem együtt fürdetni a kettőt.

Banokla
Isten éltessen!
Ennek nem szabadott volna kiderülnie soha, sajnálom.

Papillon
Jobbulást!
Ez komoly hogy Te ki sminkelve démoni szexi vörös melltartóban szülted meg a kislányod? Nagyon megható kép és nagyon szépek vagytok.

Nemlajos
Jó mulatást! Jó a frizu!
A színét nem is mondtad.

Bababi
Mennek a drukkok a barátnődnek.

Csibb
Nagyon örülök, jujjdejó!

Gyöngyi
Nagyon szépek a lányok és csuda édik!

Bea
Nekem sincs hidegrázásom, viszont mintha Botival anno lett volna. Meg verítékeztem is mindig. Elmentem vérvételre kiderült, hogy a pajzsmirigyem rendetlenkedik. Mikor szopit abbahagytuk elmúlt, nem kellett gyógyszer.

Queen-bee
Én is iszonyú szomjúságot érzek mindig szopi elött-közben –után. Éjszaka 1,5 l víz dekkol az ágy mellett ami reggelre elfogy.

Moncsi
Jó mulatást holnap, aztán nem ám egész este Líviára gondolni!

Este voltunk gokartozni, férjem szervezte céges buli volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Férjem 2. lett! és a végén a csajok is mehettek. Én is kipróbáltam. Boti olyan édi volt a végén mikor kiszálltam a gokartból csak ennyit kérdezett: „Anya miért Te voltál a leglassabb?”

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

A bárányhimlőre gondoltam . Amúgy van még a rózsahimlő (rubeola),
de ugye az ellen védőoltást kapnak a gyerekek...
Vendég

joe én ki se mertem volna próbálni, vagy ha igen én is csiga lettem volna :)

Betti
KépKép
queen-bee

lilla én voltam bárányhimlős és én úgy emlékszem azok kis dudoros pöttyök voltak,nem foltok, mindig vakartam volna őket ha engedik..és a hasam tele volt. (írom ezt egy orvosnak :roll: :) )

Betti
KépKép
queen-bee

jesszus én rubeolás is voltam és mumpszos is, és ezek ellen ma már mind oltanak.. :shock:

Betti
KépKép
queen-bee

Lilla: A bárányhimlő, szerintem nem csak arcon van könyök, térd hajlat, has, hát szóval mindenhol. És rossz a gyerek közérzete és legalább hőemelkedése van. És ezek ilyen dudorok, amik aztán középen kifakadnak és nagyon viszketnek. Remélem, hogy nem az.... Esetleg mostanában nem ettetek valami új dolgot? Vagy nem kented új krémmel? stb...

Joe: Én is go-kartoztam már párszor és mindig utolsó vagyok! 8) :lol: Nekem is jól esne már egy kis kimozdulás.... :roll:

Moncsi: Nagyinál a legjobb helyen van a gyereked.... Te meg mozdulj csak ki és élvezd a bulit! :)

Katka

katka22

Joe: nagyon bevállalós csaj vagy, hogy kipróbáltad a gokardot. Én még sose próbáltam.

Katka: Gergő már egy kicsit jobban van. Ma reggel volt láza,azóta nem. Este lefekvés előtt azért még kapott biztonság kedvéért nurofent. Remélem bejön majd Petinek az új sitter. Tudsz már valami eredményt a pszichológustól? Daninak jobbulást!! Szegény te nálatok aztán mindig történik valami.

Bea: nekem a szülés után pár hétig volt nagyon durva hidegrázásom. De azóta nincs.Ugyhogy passz, nem tudom mi lehet!

banokla

Na, most mire én is végigolvastam az elmúlt két oldalt, kiment a fejemből minden. Igaza van azoknak, akik jegyzetelnek olvasás közben :)

Csibb, de jó, de jó, de jó!!! Ügyes a fiad!

Lilla, drukk, h ne himlő legyen. Kata arca is kiütéses (szárazekcéma szerű és néhány csalánkiütése is van, hol halványabb, hol erősebb - pl. kint a hideg levegőn erősebben látszik), és azóta ilyen, mióta ht-t kap. Doki+védőnő szerint valami allergia, de én hiába figyelem, nem derül ki, h pontosan mi okozza. Már akkor megjelent, amikor csak gyümiket kapott (alma, barack), és most is van, hogy napokig nem adok húst, meg semmiféle tejes dolgot nem kap, de talány a dolog. A tipp az (a dokijé), h valami növényvédőszer vagy ilyesmi lehet az ok, remélhetőleg kinövi. Samu is sokáig volt pöttyös (csalánkiütéses), volt, hogy az egész teste, de inkább a végtagjai, és aztán ez elmúlt.
Na, ami miatt ezt most leírtam. Velünk többször is előfordult, h a csalánkiütést bárányhimlőnek nézte orvos. (általában nem a mi orvosunk). és a csúcs az volt, amikor Samut 5 hónapos korában megcsipkedték a szúnyogok, és tele lett az arca pöttyökkel (érdekes módon két napig nem hasonlítottak szúnyogcsípésre, csak aztán dagadtak be), és akkor is azt hitték rá, h himlő.

Katka, kitartást! drukk, h Peti elfogadja az új szittert.
Mennem kell,

erpé

Lilla: a himlőkről annyi, hogy már sokszor gondoltam kiütésre, hogy himlő, még volt a kiütés közepén hólyagszerű puklik is és a test más trületén is megjelent, doki megnézte és eddig mindig azt mondta, hogy ez bizony valamire allergiás. És igaza van Katkának(mint mindig), más tünetnek is kell lennie pl.láz, hőemelkedés.

banokla

Gyöngyi,
de jók a képek, csudaszép lányaid vannak! Egészen más típus a két lány, ugye? Lili a szőke törékeny szépség, Eszti a barnahajú, meseszép szemű bombázó :)

Joe, Kata elég stabilan ül a kádban, meg néha feláll, de hát ott vagyunk és vigyázunk rá. Nem szokott elborulni :) Ők már kb két hónapja (mióta Kata ül) együtt fürdenek, és mindketten imádják.

Moncsi, hajrá buli! Menjél csak, és próbálj nem csak Livire gondolni (ezt könnyű mondani, úgyis folyamatosan körülötte fognak járni a gondolataid :), nálam legalábbis ez volt az első nagyobb gyerekmentes kiruccanásnál)
É

erpé

Kép mindenkinek a 8 hós köszöntéseket!

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok

vagyok, csak kirándulunk amikor csak tudunk :P

Csibb: Máténak nagy nagy gratula!!!!!!! nagyon örülök nektek!!!

Banokla: boldog szülinapot!!! hogy ünneplitek?

Erpé: imádnivalóak a gyerkőceid, főleg az együttdolgozásos belemerülős tetszik nagyon!!! :lol:

Gabka: Lili valami gyönyörűség azokkal a hatalmas szemeivel :D Levi meg vagány mint egy kiscsávónak lenni kell :)

Gyöngyi: édesek a csajok. várom a profi képeket is..

Lilla: remélem nem himlő, bár nekem sosem volt, nemtom milyen is az :?

hófordulósoknak sok boldog 8.-at :)

Nemlajos: érezd jól magad!!! :D

Bababi: barátnődet sajnálom. :( hol van a daganata? mit mondanak az orvosok?

holnap pakolunk, elnézünk még Oslo környékére (magában a városban már többször voltam) aztán megyünk haza :( vannak képek, de majd egyben teszem fel őket otthonról.

jóccakát... (bár mi még mindig óránként kelünk :? :x :evil: )

KépKép
KépKép
adryn

hát nagy ünneplés volt! estére már annyira fájt a fejem, hogy sírtam a fájdalomtól... :shock: hiába vettem be rubophent, semmi hatása nem volt. más nem volt itthon... nekem így még sosem fájt a fejem... de eldőltem, az előbb ébredtem, addig férj elaltatta FAnnit (Mátét én), és most nem fáj... :roll:

nagyon köszönöm csajok!!!

bocs, most ennyi, majd holnap reagálok, most megyek vissza aludni.
jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gyöngyi: kedves tőled, amit írtál! A Lányok csodaszépek!
Csibb: hatalmas gratula Máténak, ez nagyon jó hír! Ügyes fiú Mátébaba!!
Lilla: himlő talán hamar elmúlik. Nekünk most volt 3 napos lázunk, amit nem lehetett semmivel sem csillapítani, utána meg pár nap kiütés. De, hogy mitől??
Katka: remélem a bébysitter beválik!! Drukkolok!
Moncsi: érezd jól magad holnap! Nemlajos te is az osztálytalin!!

Lenne egy kérdésem: ti ültetitek a babótokat?? Én úgy vagyok vele, hogy ha akar, akkor majd felül, így nem erőltetem, viszont már nagyon sok baba magától ül ennyi idősen...
kisheli

tudna segíteni valaki ebben a vonalzó dologban??
valamit rosszul csináltam... :oops:
kisheli

szia kisheli, végre aludhatnék mert Karcsika alszik erre nem tudok mert Kris elvitte Kornélt vmi éjszakai sulis sportrendezvényre és amíg nincs itt nehezen alszom el..

Én nem ültetem még a kis elállófülűm, amíg csak gurul biztos nem érett meg hozzá, és nem terhelem a hátát.

A vonalzóval én is bajlódtam :) vmi url kódot kell bemásolni profil résznél..talán :)

Betti
KépKép
queen-bee

Csajok, köszi a hidegrázós hsz-eket, biztos hormonális, szopi után elmúlik, én is szédelegtem ma, nem volt jó a vérnyomásom szerintem, mert hátul tarkómnál éreztem valamit...

Erpé, jó hogy írtál ezekről az ekcéma szerű száraz kiütésekről, Majanak is van néha.

Gokartot még nem próbáltam, viszont a quad-ot, és a paintballt azt igen :lol: :lol: ezek közül a paintballt sajnálom csak egy jó kis piros sérülés miatt :twisted: na jó azt sem sajnálom, mert "mindent" ki kell próbálni egyszer :lol: :lol: :lol:

Kinek szopizik még éjjel is 3 óránként a babója?

na most én vagyok az éjjeli bagoly, néztem a domino rekordot, meg Maja éjféli szopija ugye :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ezt találtam(kis nosztalgia):
Kép Kép
és lehet röhögni:
Kép
és egy mai (most már)nyugi mami Majával :lol:
Kép

Kisheli, jól csinálod, csak az url kezdetűt másoldd, illeszdd be, ne a href"-est, mert bizonyos fórumok csak ezt fogadják el :wink:

Jó éjt :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn: Ha nem voltál még bárányhimlős, akkor érdemes beoltatni magad szerintem. Felnőtt korban általában sokkal erősebbek a tünetek és az arcod és a tested tiszta ragya lesz 3 hétig (és ezt egy korrektor sem rejti el...). Ja és a lényeg, ha Nico közösségbe fog járni, akkor szinte tuti, hogy elkapja és ha ő elkapta, akkor te 90% fölött van, hogy elkapod.... És akkor a rózsahimlőt még nem is említettem.... :roll:

Bea: Hogy te milyen karcsú nádszál vagy! :shock: Igen, a paintpall tényleg veszélyes.... :? Egyébként gokrtot könnyebb vezetni, mint quadot... :)
És újabban Petinél is van éjféli szopi... :evil: És folyton fent van és úgy ordít, mintha legalább nyúznák.... Teljesen kivagyok....

Kisheli: Ha már elég erős a dereka, akkor egy-két percet ültetheted, de az az igazi, ha magától csinálja. ;) Fogja ám, ne aggódj, nem vagytok elkésve semmiről.

Csibb: Remélem kialszod ezt a fránya fejfájást! Simán el tudom képzelni, hogy 9 hónap félelme és aggódása így jött ki.... :? De túl vagytok rajta!!!!! 8) Olyan jóóóóó!!!! :P

Banokla: Örülök, hogy javultok.

3 napos láz: nem emlékszem ki írta... :oops: Szóval a 3 napos láz után jön pár nap kiütés... Ez vele jár. ;)

Katka

katka22

Csibb GRATULA MÁTÉNAK A GYÓGYULÁSHOZ! EZ NAGGGYON JÓÓÓÓÓÓÓ HÍR!!!!!

Én írtam a 3 napos lázat, Máténak volt, de nem volt utána kiütése.

Kép

Kép
rszg

[quote="kisheli"]N írta:kisheliekünk most volt 3 napos lázunk, amit nem lehetett semmivel sem csillapítani, utána meg pár nap kiütés. De, hogy mitől??

Kisheli, amikor 2 hete Mártinak vírusos torokgyulladása volt, előre figyelmeztetett minket a doktornő, hogy lesznek majd rajta pöttyök, de ne ijedjünk meg, az a vírustól van. Aztán tényleg volt rajta egy pár. :shock:

Masut
masut

És Máté-hírnek nagyon örülök!!! :D
masut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: