Gabka: Vagyok, csak pörgős napom volt ma nagyon. Ha volt pár percem mindig olvastam, de már nem emlékszem, hogy mi mindent...

De azért reagálok!
Vicuska: Hajjaj! Ez nagyon kemény lehetett! Hogy az égbe nem lehet ezt észrevenni egy szakembernek????

Örülök, hogy most máér van diagnózis. Sajnálom a műtéteket, de remélem utána teljesen rendbe jön a picurkád!
Erpé: Nagyon jók a tesós képek, tehetnél fel gyakrabban!
Gyöngyi: Nagyon szépek a lányaid!
Nekem jövő héten babysitter szoktatás van és irtó sok a munkám....

Esetleg péntek délelőtt? De még ez sem biztos.
Lilla: Egy éves kor alatt nem jellemző a himlő...

Biztos, hogy az?

(Jó-jó tudom, hogy te vagy az orvos, nem én). Igazából csak lázat kell csillapítani, ha nagyon nyügös, akkor csak simán tiszta vízzel zuhanyoztasd vagy villámgyors fürdő. A legtöbb orvos ad rázókeveréket, de gyógyszertárban kapható a Tanno-Hermal (ilyen kék-fehér flakon), nekünk az jött be viszketésre. Ja és tövig vágni a körmöket.... Amíg nem pörkösödik, addig fertőztök....
Csibb: Annyira örülök!

Ezt a jó hírt! Kérlek adj a nevemben egy hatalmas puszit Máté pocakjának a közepére!
Bea: Nincs hidegrázásom... Fura, vajon mi lehet ez?
Banokla: Boldog Születésnapot! Gergő, hogy van?
Nálunk lányok most jól vannak. Ma Dani hányta végig a napot, de úgy néz ki, hogy most már alakul....

Peti már több, mint egy hete botrányos éjszakákat csinál. Nagyjából éjféltől reggelig megy a műsor, kis szünetekkel. Fájdalomcsillapító sem segít. Zombianya vagyok....
Találtam babysittert. Egy nagymama bevállalta Petit. Jövő héttől lesz szoktatás. Kicsit aggódom, mert Peti szep. szorongás kellős közepén van...
Bocsánat, hogy sok mindenre nem reagáltam, ha volt valami fontosm akkor ismétlést kérek, mert szita az agyam...