A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

csibb, ne is mondd, megint nézem a híradót, megint paráztatnak.
És most megyek osztálytalálkozóra, ahol harmicfelől jövünk össze...
Ehh!

Fotók gyönyörűek, de nekem még mindig furcsa függőlegesen látni a babákat 8) :roll:

Na, altatás.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb elég durva..én is a híradót nézem, mindenki rémisztget :roll:

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Tavaly meg a sima influenzától lettek betegek az emberek.
Kolleganőm mondta (bezárták a sulit), hogy a gyerekeket csak egy hétre írták ki. Senki sincs halálán. Szerencsére!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Banokla, sok bóóódogot mára!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

banokla:
Boldog születésnapot!!!
:) :wink: :P
most visszakaptad
:) :)
voltunk gydokinál feliratni vasat, de ne sorszámmal, felírte yg másfajtát, mert mondtam neki, h szorul Nándi, aztán ez fele annyiba kerül, mint az előző, aminek afele se fogyott el, de dobhatom ki, mert 2 hóig érvényes felbontás után
a cebion csepp is, de azt mi is esszük apával :wink:
hát, most 170 g-ot hízott 3 hét alat, pedig zabál. 200 ml főzi ebéd, 200 ml főzi vacsi, és közte 200 ml gyümi.meg éjjel rengeteg szopi. nappal nem annyira kultiválja:(
banokla, ez a kozmetikusos sztori nagyon aranyos :) és a férjed nagyon jóra tanítja Gergőt :wink:
a többiek meg annyit írtak, asse tudom, mire reagáljak. ikres videot én si megnéztem, és nagggyon cukik.a maygar szám engem si érdekelne.
Nándi reklamál, megyek

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Na én is megvok, csak dögrováson és ma még tanítottam is.
Boldog 8-at Szonjának, Lizimnek és még volt vki, ne hari :oops: de nektek is!!!!
Nemlajos: én meg dec 4-én mek hivatali mikulásra, de Lizut nem viszem én meg bevok oltva, így kicsit nyugodtabb vok...meg beteg is, jajj naon szar, szenvedek
csibb: drukk megy

nehari, h nem reagáltam, de k fosul vok

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Banokla szülinap?! Sok boldogságot!

Betti
KépKép
queen-bee

Lizinek igen, boldog 8at!!!! Kis asszem Kisheli babának???? :oops: Neki is boldogat!

Egyébként egyik nap nagyon hajlottam arra, h beoltatom magam. Fel is hívtam a rendelőt, h ki kell- e várni a soromat az oltással. Aszisztens mondta, h ő olt, amikr megyek, de receptért menjek. ÉS készüljek fel, mert az ajtóig áll a sor állandóan. Fasza...odamegyek egészségesen és ott tuti elkapok vmit, amíg várom a receptet. Na ebből asszem nem kérek.

Papillon, jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elkaptad az oltás ellenére? VAgy csak nátha?

Gabi
Kép

Kép
tehuti

köszi nem tom miez, kapar a torkom, el van dugulva a fülem, orrom.... ilyesmi

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

lázad nincs?
akkor valószínű csak valami kósza megfázás... :roll:
jobbulást!!!
a péntek 13-as brigádnak boldog 8.-at!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Papillon jobbulást és Lizikének is boldog 8. hónapot!!!

Betti
KépKép
queen-bee

köszönöm, köszönjük. nincs láz, fejfájás, burok érzet és izomfájdalom van. fene a kósza megfázását :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: jobbulást!!!

Lili,Levi,Kata és Samu nagyon szépek. Azta olyan furcsa nézni, hogy Katalány már áll, és még hozzá milyen pózokba!!! :shock: :shock: Lilinek puszi a bibiekre!

Lányok nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm a köszöntéseket nagyon jól esik. Amikor én születtem akkor is péntek volt. :D Annyiszor eszembe jut anyukám. Előttem született egy bátyám, akinek a születésénél orvosi hibából komplikáció lépett fel, és hathónapos korában meghalt. Ezek után születtem én. 22 éves voltam, amikor megtudtam, hogy apu egyáltalán nem akart engem. Ezt elég nehéz volt feldolgozni... Azért jó, hogy anyu nem hallgatott rá.

banokla

QB
Szekeres Adrien-Szeretlek

Masut
Sotske=Szöcske,igen,kitaláltad :lol: :wink:

Lilla
Én Video Edit Magiccal készítem,sajnos ez egy picit bonyolult program,de ha belejön az ember,akkor megy,mint a karika csapás :wink:

Erpé
Nagyon hasonlítanak a gyermekeid egymásra :wink:

Csibb
Drukkolunk délután!Gyere majd a hírekkel.

Gabka
Kérünk még fotót :D

Banokla
Tényleg ma van a szülinapod?Akkor nagyon boldog szülinapot kívánunk és jobbulást Gergőnek!

Papillon
Neked is jobbulást!Dokihoz nem mész?

Én nem nagyon leszek most a hétvégén,vendégünk lesz,megyünk szülinapozni,sűrű lesz a hétvége.

Mindenkinek szép napot és szép hétvégét kívánok,ha esetleg már nem jönnék.
Vendég

Banokla ez szomorú :( Milyen komplikáció, és fél évig próbálták "kezelni?"
Apuddal azért jó a viszony?Ő mondta, hogy nem akart Téged? :shock:

Betti
KépKép
queen-bee

Csibb drukk Máténak!!!!
Gabka aranyos kis Lilinek gyogypuszi arra a gyönyörű szemecskére! Levi is aranyos!
Erpé nagyon szépek a gyerkőcök! Milyen nagyot nőt Kata lány! És milyen ügyesen áll!!!!
Banokla Boldog szülinapot!!!!
Papillon jobbulást!!
Kristóf az éjjel óránként felsírt, reggel meg 7-kor felkelt, most meg alszik én meg ülök és magam alatt vagyok, de. beszéltem a barátnőmmel hó végén műttik daganattal.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

banokla, nagyon sajnálom! :(
Illetve, jól sejtem, ha a bátyád életben marad, akkor Te most nem lennél?
Nálunk az első baba (fiú) halva született (illetve most, a terhességem alatt kiderült, hogy elhalt a 7. hónapban a magzat), én ennek köszönhetem, hogy élek.

Azt hiszem, végképp megkoronáztam a holnapi osztálytalálkozó hangulatát... Véletlenül egy olló került a kezembe, most megint hülyegyerek frizurám lett :D
De legalább be is festettem, életemben először magamnak (mindig a Zuram szokta). Remélem, az meg foltos lesz :D :D :D

Mindenkit sok boldog isten éltessen sokáig, aki hó- és évfordul! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bababi, jaj, nagyon sajnálom :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Banokla, boldog szülinapot!

Mindenkinek boldog 8. hófordulót!

Nemlajos kérünk képet az új hajadról!!!
Vendég

Nemlajos
és még ezt is el fogod tudni adni!!! :lol: :lol: :lol:

Bababi
sajnálom a barátnődet! :(

Banolka
boldog szülinapot!
tényleg nem túl vidám történet...
az ilyet el sem kéne mesélni... mély nyomot hagyhat... a húgom pl. mai napig emlegeti, hogy ő csak véletlen gyerek, aki fogamzásgátló tabletta mellett csúszott be, 4 hónapos koromban... és hogy anyu nem akarta, apu nem engedte elvetetni... erről szerintem mélyen hallgatni kellett volna, ilyenkor nem támogatom a nagy izgazmondást...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Betti: Szülés közben elakadt a szülőcsatornába. Karácsonymásnapján született, abban az időben nem volt még fogadott orvos, és senki nem nézett anyura. Az elakadás következménye agyvérzés lett. Nem tudott az agy vize normálisan termelődni ,és elfolyni(nekem ezt mondta anyu lehet hogy hülyeséget írok ide) hat hónaposan meglumbálták, ami valószínű nem sikerült, és a beavatkozás után 2 napra meghalt. Na meg még ahogy anyu megtudta. Na tényleg nem akarok belefolyni.
Nem apu mondta el nekem, hogy nem akart. De soha nem volt jó viszonyom sem nekem se a tesóimnak apuval. Őt tavaly temetük el, akkor már pocakomba volt Krisztián, csak nem tudtunk róla.

Nemlajos: van kettő idősebb nővérem, és van egy öcsém is. Egy apától anyától vagyunk. Azért nem akart, mert az orvosok úgy akarták beállítani a tragédiát, hogy születési rendellenesség, és lehet, hogy nekem is bajom lesz...... Hát tévedtek.

banokla

banokla :( :( :(

lilla, kizárt!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: bocsánat de jót nevettem a hülyegyerek frizurán. Általában akkor szokott baki lenni, amikor nem kellene.

Bocsánat nem akartam szomorúságokat írni, és szét offolni.
Ha valakit érdekel valami szívesen elmondom priviben.

banokla

Banokla
Hű,ez nagyon szomorú történet,sajnálom.
:( :(

Bababi
Sajnálom a barátnődet.

Nemlajos
Én is kíváncsi lennék az új frizurádra.Nem semmi vagy,ilyet be mersz egyedül vállalni? :shock:
Vendég

Üdv az újaknak. Örülök hogy előbújtatok :D
Zárásnak nekem is jó a december eleje, és nekem jó ha jönnek az újak is, csak bírjam követni hogy kivel mi történik hirtelen annyian lettünk, de persze nem baj.

Tegnap szép lassan végigolvastam amit termeltetek :shock: hát válaszolni már nem volt időm és erőm (bocsi de a 3 rosszcsont mostanában nagyon lefoglal :oops: )

Banokla Boldog szülinapot!!!! Sajnálom apukáddal kapcsolatos dolgot. És ez hogy derült ki? ha nem titok :roll:

Papillon jobbulást!

Nemlajos férjem is most megy osztálytalálkozóra. :) Érezd jól magad!

Erpé jók a képek a gyerkőcökről. Szeretnek együtt fürdeni?
Sógornőm konduktor, ha gondolod megkérdezem ezt a féloldalas mászást.

Bababi barátnődet sajnálom :cry:

Csibb hát az ilyet tényleg jobb elhallgatni :roll:

Vicuska nem semmi amin keresztülmentetek ti is, és ez megdöbbentő hogy az orvosok nem vették észre :shock: ezek után az ember hogy bízzon meg az orvosokban. Tisztelet a kivételnek de néha úgy érzem hogy az emberek hiába mennek el az orvoshoz a végén saját maguknak kell utánaolvasni hogy mi az igazi bajuk. :?

Na biztos volt egy csomó amit még akartam írni, meg akinek akartam reagálni, de szita az agyam :roll: :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Banokla
Szülinapod van,tessék szép dolgokra gondolni :wink:
Vendég

Képzeljétek,Noámnak új szava járása van:pityukapityukapityuka... :shock: És ezt úgy képzeljétek el,hogy irtó gyorsan mondogatja egymást után,még a nyelve is pörög.Hogy honnan vette? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sotkse nincsen papagájotok? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

[quote="vica78"]S írta:vica78otkse nincsen papagájotok? :lol:

De,most már van :lol: :lol: Noa személyében 8) 8)
Vendég

Nem szomorkodok, csak a péntek 13-ról eszembe jutott. És megkérlek benneteket is tessék velem örülni, hiszen ünnep van! :wink:

Bababi: sajnálom a barátnődet. Próbálj meg mellette állni, és támogatni amennyire tudod.

banokla

Csibb: már annyiszor akartam neked írni, hogy bizti minden rendben lesz Mátéval!!! Jár még hozzád a takarítőnő? Ha igen, akkor milyen? Oldódtál már, vagy még mindig feszélyez?

banokla

Boldog hó és évfordulót mi is mindenkinek (nem sorolgatok, mert akkor kimarad valaki) :) :wink:

Nem semmi sztorik vannak itt. Hihetetlen a magyar egészségügy, de ezt már megállapítottuk szerintem párszor :(
Sajnálom! :x

Alvóbabáim :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabka77 2009.11.13 15:19-kor.

Kép

Kép
gabka77

Lizinek és Szonjának boldog nyolcadik hót, Banokla neked pedig boldog szülinapot kívánok!
Akartam már írni, milyen tök jó dolog, h egy városban éltek Esztivel, ti szervezhetitek majd a következő talit :)
És sajnálom, h ilyen tragikus-szomorú dolog történt a tesóddal, családoddal. És ha jól vettem ki a szavaidból, azért nem ezen múlott az apuddal való kapcsolatod...

Csibb, igazad van, nem kell mindent elmondani. Vagy nem csak a puszta tényeket.

Sotske, aranyos a papagájod :)

Vica, igen, imádnak együtt fürdeni, Samu mindig követeli Katát.
Veletek mi újság?

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

na jó, nesztek :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

alvó babák édesek :)

Nemlajos igen sejtelmes kép.... :)

Betti
KépKép
queen-bee

Tök jó!!!!!!!!!a frizu
erpé: Katának is utólag boldogot!!! :oops:
Annyira édesek ezek a babák és mind csudaszép!!!

BANOLKA: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

A frizu tényleg jó vagány- de nem látszik az arcod!

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos: "Nálunk az első baba (fiú) halva született (illetve most, a terhességem alatt kiderült, hogy elhalt a 7. hónapban a magzat), én ennek köszönhetem, hogy élek. " ezt írtad, én most ezt nem értem, erről tudnunk kellene? Borzasztó....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.11.13 15:25-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

este jövök itt van Kris tanítványa.

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: pont ez a lényeg, h csak a frizu látszódjon :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, Nemlajoséknál nem náluk, hanem Nemlajos szüleinél történt ez - ezért vállalták a 2. babát, azaz Nemlajost. (ha jól értem).

Banokla, boldog szülinapot neked! És még sok ilyet! :)

Masut
masut

jah, és csak most tudta meg :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

masut, igen, igen :)
Tényleg félreérthető volt, bocsi. Tudtam a "bátyról", de csak a terhességem kapcsán kezdett igazán érdekelni, hogy mi is történt. Addig azt tudtam, hogy halva született, de hát nem egészen.
Hát így.

Betti: a fejem nem megy a hajamhoz, azért nem látszik :D :D :D

Na én búcsúzom, majd hétfőn jövök, drukkoljatok, hogy mások is legalább 20kg-mal súlyosabban jöjjenek :D
Pusz!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mért csak hétfőn jössz :?: :?: :?:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és DRUKKOLUNK :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sok Boldog Szülinapot Banokla:)
és boldog hófordulót a hófordulós babáknak, nagyon édesek a babók, örülök, hogy előkerültekErpé-Katája fotók is, mert róla valóban ritkán látunk képeket, pedig nagyon bájos, rafinált kis csajszi lehet :wink:
Nemlajos, köszi a Szomszédok linket, sajnálom az első babót, én sem tudtam róla :o :?

Csajok akkor van valakinek még ez a tejtermelős hidegrázás-leizzadás? ez hormonális, vagy csak nálam van?

Bea, Maja

Kép
bea1978

nosztalgiázom,bocsi

Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nekem nincs

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

bea, majd átadom anyukámnak, én meg megtanulok egyértelműen fogalmazni :oops: 8) :roll:

papillon, nem pösti vagyok, nem itt jártam gimibe :wink:
Idő, míg visszajövök.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: