A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Találkozó: lányok csütörtökön miben gondolkodunk, kora délután, vagy .... ?

KépKép
KépKép
madar

Tali: Nem akarok belevaúzni úgy, hogy nem is biztos, hogy megyek, de nem lenne jobb ebéd előtt kezdeni, 11-12 között? mivel ugye nem lehet tudni, meddig húzódik el a dolog és gondolom sokan estefelé már mennének haza családozni. De ez csak az én személyes véleményem. Plusz, nekünk innen Budáról gondolom elég hosszú az út, és haza is kéne érni még a munka utáni óriási forgalom előtt. Máté sokat nem bír autózni, max 40 percet, utána már sírás van.

Kép

Kép
hgrita

Lina: Viki hogy viselte az oltást? Puszi neki a combikájára. :)

Kriszti: aha :) egyébként én is amolyan örökké tanulós fajta vagyok :wink:
Korkülönbség - jót írtál :) :wink: Most már én is tudom, hogy Veronikának miért pont most "kellett" megszületnie. :wink: :wink:

Filmek: jó sok filmet írtatok, egy részét én is ismerem és szeretem, de van mit bepótolnom, be is szerzem őket és hosszú téli estéken megnézzük apával. :wink:

Süti: ezt a filmet én is láttam egy párszor ... pedig én korábban voltam tinédzser, mint Te ... :lol: :wink:

Babcika: ígértem, hogy megnézem a hőmérsékletet, itt 16 fok volt napközben. :)

Timi: megint kész vagyok a képetektől :)

Manó: Ákosnak nagy simi az oltások miatt. :) Remélem, jó éjszakátok lesz.

KépKép
KépKép
madar

Madar!

Nekem késő délelőttől (ébredünk valamikor, összeszedjük magunkat), kb. 4-ig jó. 5 körül itthon kell lennem, és 1 óra az út, ha jól néztem.
Szóval eközé kellene beférni.
Persze alkalmazkodunk, meg ha nagyon kell, el tudunk térni, de az már szervezést igényel.

Astrid

Kép
astrid

Találkozó: Rita én nyitott vagyok, csak azért kérdezem, hogy készüljek. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy zavarlak benneteket!!Csak van 2 levél felesleges Cerazette fogamzásgátló tablettám, amit szoptatás alatt is lehet szedni!A két levél együtt 2000Ft!Ha valakit érdekel írjon privit!!!

Üdv.:
Bener
bener

Erika: jobbulást Neked .... és pont most, amikor apa sincs otthon ...

Viki: simi-simi
Dóra baba még mindig gyönyörűűű

Bex: ez tényleg olyan kiábrándító ... én is azt mondom, hogy bármilyen kicsit kis rossz érzésed van, nem vagy nyugodt, járj utána, menj el más dokihoz is.

Kriszti: 7 km? minden elismerésem ... meg irigykedem is, imádok gyalogolni. :) ... bár érdekes,mert mindig csak egy irányba, visszafelé már nem :wink:

[/b]

KépKép
KépKép
madar

Babcika: Jancsika milyen kiscsibész arcú :D :D :D
Blanka is jól meg lett tornáztatva. :)

Timi, Kriszti: most kicsit bánt .... lehet, hogy el kellett volna menni egy harmadik orvoshoz is (ha a két doki nem ugyanazt mondja, tuti elmentem volna mégegyhez) ???? :roll: Lehet, hgoy nem kellett volna ezt végig csnálnia, lehet, hogy elég lett volna egy szemcsepp vagy kenőcs???? ... olyan nehéz .... most már csak arra tudok gondolni, hogy minden rendben legyen és hamar elfelejtse ...

Moncsie: én is imádom a táncversenyeket nézni. :wink:

Süti: nem tudom, mit akartál kipróbálni, de örültem Berninek. :D :wink:

Andi: csak ülök és olvadozok Barni képektől. :)

Tengdi: csak az átmosás pillanatában, azóta jól van, vigyorog, illetve már alszik ...
Veronikának időnként bedagadt kicsit a szeme, de nem volt vészes mértékű.
Kinez. doksit kösz, holnap tiszta fejjel, a reggeli kávé mellett megnézem. :wink:

Lina: Viki nagyon édes, ahogy alszik. :)

Astrid: jó az így. :) Egyeztetjük a lányokkal éééééés ...már csak hetet kell aludni. :D :D :D

Na, kérem, utolértem magam ... mehetek aludni.

Jó éjt. :)

KépKép
KépKép
madar

Most akkor tutira maradt a 26-a????????????????
azt próbáltam,hogy a feltöltöm valahova akkor is műxik-e a gif.
Szerintem már elfelejtette,és nem gondolom,hogy megcsinálták volna ha nem lett volna muszáj......

Láttad a filmet,furcsa eddig még senki nem ismerte!!!!És vagy te nem annyira öreg vagy én nem vagyok annyira fiatal,hogy sokkal előbb lettél volna tini!!!az a 6 év nem sok!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Na, még azért néhány fotó ... :)

a szülinapos :) Kép

ha már anya nem csinálja, csinálom én ... egy kis hasizom gyakorlat Kép

mosoly, mert az szerencsére kifogyhatatlan Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

holnap ha hagyja Berni rakok fel a pic-re egy videót ahogy Berni beszél a lámpához...kész vagyok tőle!!!

sutimano76

Gyönyörű Roni,az a mosoly,olvadok...a szülinapos is nagyon édin mosolyog!!!csak nem bort kapott abba az álló ajándékba????hasizom,én is irigykedek a lányomra!!!Ez hova tűnik?????

sutimano76

és akkor Villány
Kép Kép egyszerűen imádom ezt a tájat Kép Kép Kép Kép Kép
és még egy Veronika (a kicsinyítés előtt pl. itt nagyon látszottak a könnyek) Kép

KépKép
KépKép
madar

Tüneményes Julcsi,és milyen kis csajosan van felöltözve!!!
Hát ez a táj varázslatos!!!Most irigykedek,megint!!

Kicsi könnyes lányka,ez legyen az utolsó könnycsepped!!!puszi hogy ilyen kis hősök voltatok!!!

sutimano76

Süti: a bort csak szagoltatjuk vele, az itatás még várat. :lol: :wink: Várom holnap a videót, ha nem sikerül, készülök csütörtökre lámpával is. :wink:

Anna: meglestem én is a pic-et. Gyönyörűek a lányok. Gyertek 26-án, majd mi fotózunk és telepakoljuk vele az albumot, hogy a Többiek is láthassák. :D :wink:

Na,most már tényleg elhúztam. Jó éjt. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,lámpa eddig csak ennek beszélt!!a lakás többi lámpája max ámulatba ejti!!
jó éjt,még gyorsan megskubizom Mesét!!

sutimano76

Kösz Süti :)

KépKép
KépKép
madar

madar - az mit jelent hogy szondázni?
ne rágódj ezen.... ha mindkét doki azt mondta kell akkor ez így volt jó. Örülj neki, hogy kicsilány ilyen jól bírta okos és ügyes volt:)))) és te is! Olyan nagy erő kell a pici szenvedését látni és nem összeomlani.
én ma .....vaagyis tennap:) este voltam ultra carul amikor dorki fél órán keresztül hascsikart a rota oltástól...
nem tudtam, másra gondolni csak, hogy ezt én okoztam neki...... - szörnyű volt.....

:)) de szerintem megérezte, hogy most kicsit anya lelkiismerete miatt lazultak a szabályok mert éjszakai kajci után csak bujcizik..:))) de le nem rakom:))))) olyan édes:) kicsi szuszogó rózsaszín csomag:)

KépKép
dorkamartini

Jó reggelt!
Jók a képek! Igaz, szép gyerekekről nem nehéz jó képeket csinálni!
Depis vagyok. Vissza is fekszem. Molli már evett, apa helyén vigyorog most.
Vendég

Jó reggelt!

Madar, ne legyen lelkifurid! Biztos kellett ha 2 doki is ezt mondta. Inkább most csinálják mint később. Tesómék is voltak a nagyobbikkal majdnem 2 évesen, és őt le se bírták fogni, annyira sírt! Én is ott voltam én meg kint sírtam. :(
Megírod privibe h mennyibe került? Julcsinak simi! Nekünk elvileg jó bármelyik időpont de a koradélután jobb lenne (1-2 óra)

Lina, lánykád nagyon ari ahogy alszik!

Barni kép csúcs!! Éjszaka milyen volt? Van hogy én nem fürdetek ha olyankor alszik be (6 után). Csak gyors peluscsere, esetleg szopi, de ált fel sem ébred.

Kriszti, nagyon tetszik ahol a gyerköcökkel vagy!!!

Párválasztás, nekünk az összes kislány bejön!! :lol:

Babácskám 20:10-től aludt-4-ig!!!! :D Aztán szopi, aludt 6-ig, megint szopi és most is alszik!!!

Kép
kata05

Jó reggelt,

már csak 1 nap és hétvégeeee!! És apika!!! Olyan keveset vagyunk hétközben együtt (7 körül ér haza), hogy ált. hétfőtől már visszafelé számolom a napokat.

Ákos úgy néz ki jól viselte a szurit... délután volt kicsit nyűgi, de tettem borogatást a combijára, az valszeg jól esett neki és így egész este tök jó kedve volt. Iszonyat sokat dumál mostanában és annyira próbál kommunikálni hogy az hihetetlen. Imááádom. Szerencsére láza se lett, mondjuk adtam neki este egy fél kúpot.. meg éjjel többször felkeltem és megnéztem nem-e forró a kis feje, de minden ok volt. 3/4 4-kor kelt, de még alszik. :lol:
Ki is használom azt a kis időt míg mindketten még alszanak és visszaolvasok, mert utána indul a banzáááj!

Kép Kép
manósziget

Tengdi, nagyon jó az a kis írás remélem lesz folytatás, mert sok érdekes dolog van benne.
Ákosnak is akkora könnycseppel potyognak ha úgy isten igazából sír. De alapból nem... csak akkor lehet gond, ha nem sír és könnyezik a szeme.

Lina, Viki és a macika. :lol:

Prevenar... 3 adag??? :shock: Míra tuti 1x kapott csak (6 hósan)... most meg se kérdeztem, hogy hányszor kap, de mondjuk nem is mondta a dokinéni, hogy kap még...

Móni, nagy simi nektek. Biztos borzalmas lehetett látni, hogy lefogják és sír közben... sajna nekünk is mostanában már párszor kijutott. De még nagyon pici és biztos nem fog rá emlékezni.

Na, ébresztőőő van.

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt!

Mostanában képtelenség követni az eseményeket itt... :roll:

Madár! Veronika és Julcsi is nagyon édesek!! :)
Szegény Veronika, biztos rossz lehetett neki az orvosnál a kezelés, de a lényeg, hogy rendbejön!! Julcsinak puszi, jobban van??

Bex! Sajnálom Tomikát, mielőbbi gyógyulást kívánok Neki és Nektek meg nyugalmasabb napokat!!

Andi! Barni képek cukik! :)

Dorka! Fotóid szuperek! :o)) Lányod szépséges!

Tomika tegnapelőtt kapta meg az oltást (kettőt), fájdalmasan felsírt, de utána megszoptattam és szerencsére megnyugodott. Doktornő mondta, hogy nézzem du., h. lázas-e (bár nem jellemző - mondta), szerencsére nem is volt az. Mondjuk este nyűgösebb volt, hajnalban viszont hőemelkedése volt... aztán reggelre kutya baja !! :) Úgyhogy egész jól megúsztuk az első próbatételt! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt!

Madar: sok-sok simi Veronikának, nagyon bátor kiscsaj! Ha az orvos azt mondta, bizti fontos volt.

Lina: ilyen macink van csak kékben nekünk is. :lol:

Mabe: fel a fejjel, nemsokára mentek ti is! Ha te depis vagy, aki mindig vidám, milyenek legyünk mi?????????????

Amúgy ezt az időt Marci se bírja, ez a köd brrrrrrrrrrrrrrrr

Már kérdeztem egyszer, de senki se felelt, lehet nem olvastátok, szóval ismer -e valaki injekciós fogalmazásgátlósit???????? Állitólag 3 hónapra véd, egy ismerősöm mondta. Kösszszszszsz

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Móni, jók a képek... és még jó időtök is volt.

Mabe, mijabaj? Te mindig vidám vagy.

Tomikának is puszi a lábikájára.

Tara, sztem Mabe linkelt vmit azzal a fogigátlással kapcsolatban. Nekem legalábbis úgy rémlik.

Kép Kép
manósziget

Tara,sajna én nem hallottam ilyenről,viszont barátném mesélte,hogy ő azt a felhelyezhető kenőcsöt használja,ami habbá válik....ne erre azt mondta a dokija,hogy ha babát akar,akkor használja nyugodtan!!!

Dorka,mostanában jó korán kelsz!!!!

Lőrinc,milyen ügy,jó nagyot aludt!!

Ákos combikájára is pusssszzzz!!!!Olyan jó mikor dumálnak,Berni még kicsit rapszódikusan csinálja,pedig elhallgatnám egész nap!!!

Mabe,hátha nálatok is olyan köd van mint itt,akkor nem csodálom hogy depis vagy,a tegnap napsütés után nekem sem esik jól!!!!Ráadásul így Berni se tud aludni kint :(

sutimano76

Tara jól látom karácsonyos az új avatarod??????

sutimano76

Jó reggelt :) :) :) :)

Igen,azért a sok mosolygós,mert végre tudtunk aludni.No nem egész éjjel,de a szokásos enni kel fel éjszakánk volt,egy pici nyűgivel,ami igazán nem vészes.Remélem nem tér vissza az a 4 éjszaka többet,de az az érzésem,azzal a 4 kemény éjszakával elengedtünk valamit.Létezik,hogy egy változás,egy ugrás volt?Olyan sok is apróság megváltozott azóta,persze pozitív irányba,de nem kiabálom el,örülök annak,ami van.Ja,éééééés ma egész éjjel a kiságyban aludt,és még csak cumi se kellett.Szóval ma tényleg ügyesek voltunk.

Madar,Julcsi szerintem tiszta Te vagy,megjegyzem nagyon jó kiscsaj.Bírom nagyon! :wink: Veronika pedig az örök mosolyalbum,és a tegnapi nap kis hőse.Köszi,h leírtad,én nem tudtam miért kell kimosni :oops: ,a lényeg,h jól vagytok.Julcsi dáthája?
Villányi képek,csodásak.Apukám tanyája is ilyen szép,csak az a Duna mellett van.
Tali,nekem mindegy,igazodom mindenkihez,mert köze lakom hozzátok.

Rita,nem titok a fényképezőnk,Nikon D40,és tavaly karácsonykor volt 89e. :oops: De,arra,amire nekünk kell (mert ez egy profibb gép,és a férjem ezzel dolgozik), arra ajánlom a fuji finepix 5500 gépet.Egyszerűbb,és ez is nagyon szép képeket csinál.
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_S5500 Ez a régebbi gépünk (2005),de ennek a sorozatnak (fuji finepix)a gépei nagyon jók,inkább ezt ajánlanám,arról nem beszélve,hogy sokkal olcsóbb.

Kata,ha nagyon átalussza a fürcsi idejét,én sem fürdetem,de nekünk egyáltalán nincs rendszer az életünkben,csak kábé.A fürdés az egyetlen biztos pont,és ezért próbálom nem elhagyni.Tegnap is megfürödtünk.

Mano,örülök,hogy Ákost sem viselte meg az oltás.Jól bealudt,ha még alszik.

Jókedvű reggeli fotók:
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.11.20 10:00-kor.

Kép
v.andi

Madar!

Jók a Villány-os képek, szép időtök volt!

Andi!

Hát Barnabás bizti nem unatkozik ilyen szép ágyikóban, látszik, hogy nagyon lekötik a látottak!

Olyan fura, hogy pár hét és egy évesek lesznek a gyerkőceink(mármint fogantatás szerint)

Kép
arvaerika

Andi, örülök h jobb volt az éjszakátok!!

NEM bírok a gyerekkel, nagyon érzi ezt az időt! Hipermega érzékeny ma! :(

Kép
kata05

Jó reggelt! :)

Itt próbál a ködön áttörni a napocska, remélem győzni fog, mindenesetre most bíztató, ahogy kinézek az ablakon. :)
Éjszakánk nyugodt volt, Veronika csak 3-kor ébredt enni, utána gyorsan visszaaludt. Julcsi nem volt éjszaka lázas és reggel sem. :)

Viszont most jön hozzám valaki, aztán el kell mennem ügyintézni a városba, délután leszek csak, de akkor jövök, visszaolvasok, reagálok.

Anna, Kata: ment privi.

Sietek vissza. :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Andi,jó éjszaka,hurrrrrrááááááá!!!!!!

Nekünk Fujifilm FinePix S5800 van,én szeretem,35000 volt 2 éve.....én mondjuk profibbat szerettem volna,olyat amin teleobjektív cserélhető stb,mert reméltem a akkor jobb képeket csinálhatok,de sajn nem attól függ,egyszerűen nincs érzékem elkapni azta bizonyos pillanatot!!

Erika,idén nem csak a karácsonyt és szilveszter ünnepelhetjük,hanem azt az éjszakát mikor csodáink megfogantak!!!! :D

Kisvejemnek hatalmas jó reggelt puszit küldök!!!!

ezt egy másik topikban találtam:

ANYA és szülő

Ez a két fogalom alapjában véve ugyanazt jelenti, de azért mégsem ugyanaz. Olyan különbség van köztük, mint - hogy is magyarázzam - mint amikor az ember azt mondja, hogy állam, meg azt, hogy haza.

A hazáért élek és halok, az államnak meg adót fizetek. És annak ellenére lényegesen könnyebb, mint meghalni, mégis több emberről hallottam, aki lelkes örömmel halt volna meg a hazáért, de soha senkiről nem hallottam, aki szívesen fizetett volna adót.
Hát így vagyunk valahogy az anyával, meg a szülővel is. A szülő hivatalos kifejezés, az anya magánjellegű.
A szülő minden, ami értelmet jelent, erőt és kötelességet, az anya pedig minden, ami érzelem, áldozat és a leggyönyörűbb gyöngédség a világon.
Az anya, meg a szülő egy ember. De ennek az egy embernek egészen más tulajdonságai nyilvánulnak meg az anyában, mint a szülőben.

Aki a harmadik szobából csukott ajtón át is meghallja, hogy hathetes kislánya sír, az, az anya.
Aki szeretne berohanni hozzá és egy kis jó, langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlant, még az is az anya.
Aki be is rohan hozzá, megnézi, kibontja, tisztába teszi, de soron kívül egyetlen korty anyatejet sem juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez, az már a szülő.

Akinek majd a szíve szakad ki, amikor a gyermeknek fogzási fájdalmai vannak, az, az anya, de aki csukamájolajat ad neki, hogy minél előbb nőjön ki a foga, az már a szülő. Általában aki képes arra, hogy saját önszülött gyermekének beadja a csukamájolajat, azt a csúszós, szörnyű, kibírhatatlan ízű kotyvalékot, az nem is lehet anya. Az csak szülő lehet.
De aki közben azt hajtogatja; jaj de jó, de finom, a mama is ezt eszi, és hősies elszántsággal a szívében, de háborgó indulatokkal a gyomrában maga is megkóstolja azt a szörnyű kotyvalékot, az már megint az anya.

Aki büszke arra, hogy az ő gyermeke már olyan nagy, hogy az első osztályba iratkozik, az a szülő. De aki az iskola megnyitásának napján sírva kíséri a gyereket abba a tiszteletre méltó épületbe, és amikor beengedi a többi gyerek közé, akkor úgy érzi, hogy a gyermeke, aki most lép be az oroszlánbarlangba, az már megint az anya.
Aki nappal megbünteti a gyermeket, mert elszaggatta a nadrágját, az a szülő, de aki azt a kisnadrágot éjjel könnyes mosollyal foltozza meg az, az anya.
Aki azt mondja: haszontalan kölyök, már megint nem tanulsz, az a szülő, de aki fűnek-fának keservesen panaszkodik, hogy annak a szegény gyereknek már megint mennyit kell tanulnia, az, az anya.

Aki a kamasz fiát tánciskolába viszi, az a szülő. Aki büszkén figyeli, hogy az a haszontalan kölyök milyen ügyesen teszi a szépet annak a copfos kislánynak, az még mindig a szülő.
De aki ugyanakkor nagyokat nyel, mert úgy érzi, hogy most kezdik tőle elszakítani lelkétől lelkezett magzatát és szeretné a fia táncpartnerét, azt a kis kacér, szőke démont megpofozni, az már megint az anya.

És mégis az anyából lesz a jó anyós, a szülőből pedig a rossz. Amely anyósi állapot tart mindaddig, míg meg nem születik az első unoka. És akkor valami egész váratlan és csodálatos dolog történik, eltűnik a szülő, eltűnik az anya, mondjuk inkább a kettő összeolvad és nagymama lesz belőle

De ez a nagymama nem hasonlít sem az anyára, sem a szülőre, annyira nem, hogy hadilábon áll mindkettővel, a szülőt ridegnek, az anyát túlzottnak tartja, és csak egyvalakivel azonosítja magát teljesen és százszázalékosan, a gyerekkel. Mintha soha nem lett volna szülő, mintha soha nem lett volna anya.
Mintha így született volna ötvenegy néhány éves korában egyenesen nagymamának.

sutimano76

Hát,ma nem lesz teraszon alvás,mert nem látni a ködtől.
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúj :evil:

Kép
v.andi

hááát énnnemtom ti merrefelé:)))) nálunk ezerrel süt a napi!.....de lehet csak azért mert a negyedik közelebb van hozzá;)

KépKép
dorkamartini

Andi,indulunk Kaposvárra,ott süt a nap!!!

sutimano76

A földszinten is süt :lol:

Kép Kép
manósziget

Tara!

Én emlékszem a kérdésedre fogigátló ügyben, és arra is mintha valaki írta volna, hogy ismerősének nem vált be, és hátránya,hogy bár már első mensikor mondjuk kiderül hogy ömlik a lééé tőle, de 3 hónapig akkor is szívsz vele!!!

Itt írtó hideg és köd van :(

Kép
babcika

Fürcsi elhagyás!

Nálunk muszáj fürödni, mert nálunk az választja el a nappalt az éjszakától, ugyanis míg apuka pesten volt egyszer nem fürdettem meg,és 3 óránként kelt éjszaka enni. Pedig ő 2 hetes kora óta ugye átalussza az éjszakát, és azóta is, szóval nálulnk az az éjszaka jele.

Kép
babcika

Itt is nagy a köd!!!
Kép

és pár kép tegnaról:
Döbrögi: Kép

Kukucs: Kép

Most ez a kedvencem :D :
Kép

Hmmmmm,ez fincsi:
Kép

és egy utsó,enyim a nagy ágy!!! :wink:
Kép

sutimano76

Madar,túl "nagy" lett a 3 perces videó,nemtom feltölteni a pic-re,így inkább majd nálatok megmutizom, a fényképezőt rákötjük a számítógépedre, :(

sutimano76

Ja ezt már régóta szerettem volna megmutizni,csak elfelejtettem :oops:
Kicsit kiütöttem magam: Kép

sutimano76

Süti!

Berni Nagyon édes, és

Andi!

Barni is,

Madar!

Veronika és Julcsi is nagyon cépek!!! :lol: :lol:

Kép
babcika

A t...ömbe,letöröltem a fényképezőről a videót,most akkor megpróbálom dvd-re kiírni és azt elvinni!!

sutimano76

Én is csináltam már vidijót, de sehová, sehogy nem tudom feltenni, és csak otthoni használatra van!!!

Kép
babcika

Köszi Manó, Ákos combijára is puszi!! :)

Kata!
Tomi is hiperérzékeny... :o((

Dorka! Nálunk is bazi nagy köd van, pedig 4. em.! :)

Süti, Andi! Édesek a képek!

Peppino
Kép

Kép
peppino

A ti bébiteket már érdekli a könyv, az a hajlékony, állatos... ???

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,rövid ideig csak,de nézegeti,ha tartom és dumálok hozzá,mozgatom a könyvet!!!!

Babcika,ha le tudnám,de nemtom,rövidíteni akkor lehet engedné a pic :(

sutimano76

Süti!

Le tudod rövidíteni, ha csinálsz egy rövidebbet!!! :lol: :lol: :lol:

Rita!

Nekünk is Fuji Finepix -ünk van, de nem annyira jó, mint Andiéknak, viszont én ezzel is meg vagyok elégedve, a mienk A 900-as,ilyen koca fotósnak mint én nagyon jó. Eddig telóval fényképeztem, mert volt valami a benne lévő memoria kártyával, de már jó, és sokkal jobb képeket tudok mostmár csinálni

Ime egy fürcsis:

Kép

Kép
babcika

Sziasztok!

Süti: Megérkezett a tutyi! Köszi még egyszer és örök hála. :lol: Képek szuperek, nekem a takaró alól kandikálós és a döbrögis a kedvenc, ez utóbbin már látom benne Viktort is. :lol:

Andi és Süti: Köszi a tippeket fényképező ügyben. Majd megnézem az ilyen kaliberű gépeket, hátha ki lehet fogni akcióban valami jót. Jézuska hozhatná, mondjuk! :wink:

Andi: Szuper éjszaka :lol: Akkor passzoltam neked a 2 laptetőmet, mert nálunk elég sok nyüszi volt, de még bírható. Most aludnom kéne, de inkább itt ülök. :)

Madar: Képek szuperek, csajok írtó édesek! Én válaszoltam az injekciós kérdésedre régebben, csak akkor valószínű nem olvastad. Dokim is ezt ajánlotta, én viszont nagyon sok helyen utánajártam, olvastam, és 80%ban elég rosszakat írnak róla, azaz hónapokig, akár egy évig nem jön meg, ha igen, akkor ömlik napokig, teljesen felborul minden, hangulatingadozás, libidó csökkenés, stb. Én letettem róla, mivel kb 1 év múlva már lehet, hogy próbálkozunk hármaskával, így nem érné meg ennyire megkavarni az egyébként napra pontos, 3-4 napos, kis vérzéses mensimet. Nálunk marad a gumi, mert spiráltól ódzkodom (a tampont sem viselem el), gyógyszer ki tudja hogy hatna a tejre, így ezt a "rövid" időt kibírjuk valahogy. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Babcika: Kép édes! Akkor azt a gépet is megnézem, köszi.

Timi: leírnád címszavakban, hogy egy hobbigép esetében azért mire figyeljek oda? Annyi típus van, rengeteg különböző tudománnyal, hogy laikusként nem igazodom ki. Olyat szeretnék, amivel lehet olyan képet csinálni, hogy az előtér éles, a háttér elmosódott. Jól megaszontam, mi? De remélem érted. :wink: vagy ezt sok gép tudja, csak állítani kell rajta? Látszik, hogy gőzom nincs, mi? :oops:

Peppino: Mire gondolsz? A textilkönyvekre vagy a lapozókra? Nálunk még csak néhány perces nézegetés van, ha lefektetem elé, de igazából ez is kb 4-5 hónapos korukban kezdi aktívan érdekelni őket. De karira már érdemes beszerezni mondókáskönyveket rajzokkal vagy egyszerűbb keménytáblás könyveket, főleg állatos vagy emberes ábrákkal.

Mindenki, akinek 1,5-2 év fölöttije van: Ismeritek a Böngésző sorozatot? Ezt nagyon tudom ajánlani, ha nincs még meg. Andrissal ma délelőtt is 1,5 órát tanulmányoztuk 2 kötetét, az őszit és a télit. nekünk a 4 évszakos van meg, de azóta megjelent az éjszakai is.

Ilyen:

http://www.naphegykiado.hu/index.php?mo ... &menu=1_20

És még nagyon jó a Ravensburger ismeretterjesztős sorozata, amiben nyitogatni lehet ablakokat. Pl. van lovas is Julcsinak, Lillának, vagy autós-repülős-tűzoltós-hajós KisAtinak vagy Janónak. És persze Míra és a többi nagytesó. Hátha bejön, Andris imádja. Nekünk a testes, az autós és az állatos van meg.

http://www.scolar.hu/index.php?side=sea ... 1ci%F3kkal

Vannak komolyabbak is, a világűr, közlekedés, tudomány, szóval minden nagytesónak lehet találni megfelelőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2009.11.20 12:47-kor.

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: