A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Üdv az újaknak!

Gergővel most jöttünk meg a dokitól. Haza jöttünk az ovibó, lefeküdt, amikor felkellt 38,8 volt a láza. Remélem nem a tegnapi esős túra tett be nekünk. Mandulája van begyulladva.
Nagyon remélem, hogy Krisztián megússza.
Most mennem kell. Megyek kozmetikushoz, utána jövök. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banokla 2009.11.12 17:11-kor.

banokla

Vicuska, hú, ez nagyon küzdelmes időszak lehetett! És örülök, hogy megoldódni látszik, és nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy ennyire kitartóan kerestedaz okokat és megtaláltad.
A gyerekedet vizsgáló orvosokról meg ennyit...Ez leginkább tragikus.

Ja, nagyon felpörgött a topik, elég nehéz valóban követni.

Örülök, hogy Kukli már lesz a jövő héttől végre. :D

Zita, hát igen, ezek szerint az április topik a gyors döntés és cselekvés híve volt (nem biztos, h ez a jó mindig). Mi ezzel csak jól jártunk, mert itt vagy és nem ott :D

Ja, azóta apával (a fórum létrehozójával) újra felvettem a kapcsolatot, a zárt topikunk neve "2009 március babák zárt" lesz :) És a topikmoderátor feladata valóban a tagok felvétele és esetleges kizárása. Nagy felelősség és hatalom... És kedvesek vagytok, h biztattok erre, de nem egy hálás feladat ez. De ha vállalom, akkor innentől nagyon jóban kell lenni ám velem :D :wink: Mindenesetre megismétlem (ígérem, h többször nem teszem): ha bárki érez magában erőt, kedvet ehhez a feladathoz, hajrá-hajrá. Én jobban szeretem a felelősség nélküli belebeszélést :D
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé: hát Kukli biztos bevállalná,de ő most ugyi nincs itt :roll: Én passzolok, sose volt az erősségem a kemény, kimondott szó :? és ha rajtam múlt volna akkor noryt is még bekajálom jó sokáig...kis naiv. Tényleg én pont akkor csatlakoztam,mikor kirobbant a botrány 8)
tényleg, pü-ben küldjem át az e-mail címem?

Vicuska: nem lehetett egyszerű időszak és biztos megszakadt vagy 100-szor is a szíved. Kitartás a továbbiakban is, és ha van időd gyere és írj, én szívesen látlak, és mindenkit, aki nem csak egy mondat erejére ragisztrál be.

Banokla: hűű ez nem hangzik jól, remélem csak valami gyors vírus

Kép

Kép
pgyöngyi

Erpé, köszi :) Amúgy mostanában egyszer nem ment a mamanet, és újra írtak ide az áprilisiak, szóval még egyben a csapatuk :)

Vettem ma mandarint, és eszembe jutott, hogy egy éve ilyenkor pocakosan annyira kívántam, hogy napi egy kilót is megettem, a kollégáim rajtam röhögtek, hogy egész nap mandarint kajálok :lol:

Tehuti, tegnap akartam írni, csak elmaradt a nagy olvasásban, szóval hogy tök jó fej a dokid, hogy így megdícsért, és tényleg tök ügyik vagytok, hogy ilyen jól megy a kajálás Szonjával :wink: Mi szopiban jeleskedtünk, de ht nagyon nem megy. Bevallom, a héten már nem is főztem, meguntam, hogy folyton megy a kukába. Most üvegeset kap, két nap alatt eszik meg egyet, pedig napi 3szor kínálom. :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Azért egy céklás képünk nekünk is van :wink:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

[quote="zita978"]
írta:
zita978Vettem ma mandarint, és eszembe jutott, hogy egy éve ilyenkor pocakosan annyira kívántam, hogy napi egy kilót is megettem

Hát ezzel én is így vagyok/voltam csak narancs változatban :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

csibb:még azt akartam kérdezni, hogy a cicit teljesen elhagytátok? Apudnak megy a drukk. Esetleg természetgyógyász,talpmasszázs nem jöhet szóba?

Kép

Kép
pgyöngyi

hű, gyerekek, ennyi hsz két topikra is elég :D:D:D
Én mondanám, hogy pulcsinál az igazság, úgyis lesz ez is, az is, oda írjuk azt, amit ide nem merünk, de hát ez nem működne, mert szó szót követne ott (itt ugye hogy reagálhatsz másnak a titkára?), aztán van, aki inkább ott ragadna, van, aki itt. Meg az két topik, dupla annyi idő. Pedig elméletben működhetne, hogy az a titkos napló :)

Én a tartózkodomhoz vonulok, mint asszem tehuti :)

És most átnézek a másik zárt topikomba, mert a moderátor búcsúlevelét most tették fel (... :twisted:)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker, nagyon rosszul vagyok, influ érzetem(torok naon fáj, mindenem fáj, nátha, fejfájás) van és a szomszéd kerületben is bezártak egy isit és egy ovit betegség miatt :shock: :?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

(bakker, ha Ausztriában 10E betegből egy halt meg, azért az nem olyan vészes, nem?
Már megint paráztatnak :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, be vagy oltva, nem? :shock:

jézusom, egy kezdő doki nettó 95-öt kap? Hja, a diplomás minimálbér... hát igen...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is ezt a szart nézem, te is Ilda?
Be, de hát kitudja
nem rossz, de én beteg sem szeretnék lenni, nem csak halott.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos ja ez a dokid fizuja...
Addig jó, mig rezidens vagyok, mert igy 102ezret keresek... :? :? :?
Vendég

hja, nekem ez ilyen mániákus dolog, hogy Tények, Áll az alku, átkapcsol, Fókusz, BK, aztán is a megszokott sorozatok...
Pedig végig háttal ülök, a Fókusznál meg fürdetés van, BK-nál meg altatás... :)
És a Tényekben meg irtó sok a baki (amikor hamarabb pl. a háttérzaj, mint a narrátor szövege...), de valahogy úgy nézem, mintha rokonom lenne, kicsit savanyú, kicsit kicsi... :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

lilla, én hiába nézem a Vészhelyzetet, még mindig nem tudom, hogy pl. mijaza rezidens, meg mikor micsodák a dokik... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos, ugyanez a rutinom, csak én áll az alku alatt fürdetek, fókusz és bk alatt altatok, szoptatok, manót fárasztok. :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és én még a bűbájosokat is megszoktam nézni, ciki mi? ááá, ne, vok függő, de mondjátok micsinájjak helyette???

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mek is fürdetni, betojt a kiscsaj

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ehh, persze vicuskára nem reagáltam, pedig akartam, hogy úristen, milyen történet ez már :(

Gyerekek, tippeket kérek szorulásra, gyereknek, barack nem vált be!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, netezz! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemaljos, spenót a legjobb f...ató nálunk :) :)
Na akkor elmondom, akár érdekel, akár nem:
Szóval 6 év az egyetem, utána kaptam 1 diplomát, hogy általános orvos vagyok.
Utána jön a szakosodás (pl. sebészet, szülészet, stb). Na ez még kb. 4-5 év. Ennek a 4-5 évnek az első 2 éve a rezindesképzés. Ez ilyen általános képzés, amikor össze-vissza vagyok gyakorlaton különböző klinikákon, és nézelődök. A maradék 2-3 évben meg már szakorvosjelöltnek fognak hivni..
Éééérted már? :D :D :D :D
Vendég

Pulcsi
Nyugodtan adjál neki 100%-os,tartósítószermentes üdítőt.Esetleg,ha édesnek találod,akkor ásványvízzel mondjuk fele-fel arányban hígíthatod.Én így csináltam :wink:

Erpé
Köszönöm :oops:

Pgyöngyi
Az Eszti egyszerűbb,mint a sotske :wink:
És neked is köszi 8)

Queen-bee
Elküldenéd nekem azt a verset?És bocsi,nem akartalak megríkatni :oops: (én akárhányszor megnézem,még mindig sírok rajta :oops: :oops: )

Csibb
De aranyos vagy,ez nagyon jól esett,köszönöm szépen.
Nem győzök itt mindannyiótoknak hálálkodni és tényleg kiváltságos az,aki bekerülhet hozzátok,nagyon szuper csapat vagytok,és örülök,ha a részese lehetek.
Drukkolok apukádnak,ezek azért bíztató hírek!
És minden rendben lesz Mátéval is,péntek 13. az szerencsés nap. :wink:

Vicuska
Csak pupillázok,hogy ilyen még megtörténik a mai világban :shock: :shock: :shock: istenem,annyira sajnálom,nem semmi,amin keresztül mentetek.Gyönyörű Milán.És mit fognak a fülével csinálni?Végül hogyan oldódott meg az evési problémátok?

Zita
Köszi.Mesélek én szívesen,mire vagy kíváncsi? :lol: :lol: :lol:
Most nézem a képet Julcsiról.De édes,milyen formás nagylány.

Banokla
Jobbulást!

Papillon
Ajajj,ez nem hangzik jól :?
Lizi jól van már?Emlékszem,nemrég ő is beteg volt.

Nemlajos
Szorulásra:vegyél aszalt szilvát és egy éjszakára áztasd be vízbe,majd másnap ebből a vízből adjál egy keveset Dömének.Víz helyett lehet tea is :wink:

És ezt most elküldöm,mielőtt eltűnik minden.
Vendég

Lillaoh
Orvos vagy/leszel?de jó.Irigy-irigy :oops: És milyen szakterületen szeretnél tovább menni?(bocsi,ha már írtad)
Vendég

Papillon, ja holnap lesznek 8 hósak! És péntek 13 ismét!!!! huuuu.... :lol: 8)

Mi fókus alatt fürdetünk, aztán BK alatt szopi. Nem hagyok ki egy részt sem, nagy fan vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Nálunk pörgős nap volt...délelőtt egyik bnőm volt a 2.5 éves lányával, ebéd után másik bnőmmel sétáltunk, neki 1 éves múlt a fia. Aztán jött egy harmadik bnőm az 1 éves fiával....Szonja most alszik....ennyi ramazuri után elfáradt.... :lol: :lol:

Vicuksa, 4 hósan derült ki??? Jézus...de minden jó, ha vége jó! :wink:

Egyik ismerősöm is doki, most végzett, és ment is Németbe.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sotske, télleg jó sírós a videó! Nagyon édesek a babók!!!! Már nem is babók, hanem gyerekek!!!4 :lol: :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti
Köszi.Igen,már "komoly" nagylányok :lol: :lol:
Vendég

Eszti: tényleg nagyon jó a videó! Nagyon édesek a lányok!!

Vicuska: nem semmi történet és még ilyen megtörténik a mai világban???? :shock: :shock: :shock:

Péntek 13: tényleg szerencsés nap. Én is akkor születtem!!! :wink: :lol: :lol:

banokla

Voltam kozmetikusnál, és amikor belépek az ajtón Apa és Gergő minden alkalommal kórusba mondják, hogy: 'jaj de szép az anya!" Már ezért megéri elmenni kozmetikushoz! :wink: :D

banokla

Bocsi Eszti, de ezt meg kell osztanom a többiekkel!!!

Képzeljétek Esztivel egy városba lakunk!!!!!!!!! Ezt a véletlent!!!!! Ez nagyon jóóóóóóó!!!!!

banokla

[quote="banokla"]V írta:banoklaoltam kozmetikusnál, és amikor belépek az ajtón Apa és Gergő minden alkalommal kórusba mondják, hogy: 'jaj de szép az anya!" Már ezért megéri elmenni kozmetikushoz! :wink: :D

De aranyosak :lol: :lol:
Vendég

[quote="banokla"]B írta:banoklaocsi Eszti, de ezt meg kell osztanom a többiekkel!!!

Képzeljétek Esztivel egy városba lakunk!!!!!!!!! Ezt a véletlent!!!!! Ez nagyon jóóóóóóó!!!!!

Én is akartam,de nem mertem,rád vártam 8) 8) 8)
Vendég

Sziasztok!

Queen-bee
Köszönöm a kedves fogadtatást. Az oltással kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy még a múlt héten tényleg csak 6 hónapos korig adták a családtagoknak ingyen az oltást, de hétfőtől már 1 éves korig kitolták a korhatárt. Mi is úgy jártunk ám, hogy Apa volt múlt héten, ki is váltotta a receptet 2e-ért, aztán most kedden meg beadták neki ingyen, oltóanyag meg a hűtőben dekkol.....Család egyéb tagjai nem akarják beoltatni magukat.

Katka
Valóban nagyon könnyű félreérteni a másikat írásban, hiányzik a metakomm + a hangsúly meg még sokminden más. Egyébként a mai napig rejtély a számomra, hogy min rágott be a doki és hogy hogy tudott azonosítani.
Csak az volt a furi, nem értettem hogy miért bánt velem úgy mint más a kutyájával (vagy még avval sem) én naív még magam hibáztattam, hogy biztos túl érzékeny vagyok a szülés alatt. Hála Istennek problémamentes volt a szülésem, csak azt tudnám, hogy ha így állt hozzám akkor mi a fenének jött be hajnali fél 1 kor? Jobb lett volna az ügyeletesnél szülni. Jó oldalát nézve a dolognak megspóroltam 100e Ftot.

Valóban nagyon nehezemre esett nyitni, azóta nem is írtam mert tudom hogy olvassa, bár talán ezt a topicot nem…egyébként is egy zárkózott ember vagyok.
De a zárt topic felvetés meg hogy eltűntök végleg megtörte a jeget.

Nemlajos
Szerintem simán lehet hogy Téged is olvasott a dokid.
Ha veled is ok nélkül volt furi.
Olvastam hogy jelnyelvet tanulsz. Nem jutott még eszedbe Dömét tanítani rá?
Én kaptam egy könyvet még régebben. A címe: Babajelek
Botit megtanítottam rá és fantasztikus volt. Ennyi idősen mint most a babáink Boti már mutogatott nekem. Egyszerű dolgokra gondolj: eves, ivás, játszás, fürdés, mi az?, kérem, Stb. Remekül működött. És nagyon hamar megtanult beszélni(másfél évesen már mondatokban “Boti kolbász még”-első mondata) és fokozatosan hagyta el a mutogatást.

Nyugodj meg nem bántottál meg senkit sem!
Egyébként én is ilyen szorongós, stresszelős vagyok. Nem bírom a feszültséget.
Erpé javaslatát meg maximálisan elfogadhatónak tartom.

Banokla
Azta milyen összeszedett vagy! Nagyon jól körüljártad a témát.
Véletlenül nem pszichológus vagy?
“Vannak emberek, akiknek tényleg segítséget nyújt a topik a gyerekük nevelésében, kapnak tanácsot, ötletet. És tényleg nem rossz szándékból olvasnak minket, csak nem mernek írni, nincs úgy idejük jönni”
Én rengeteg segítséget, ötletet, bátorítást merítettem ebből a topicból és köszönöm!

Mielőbbi gyógyulást Gergőnek!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy így ismeretlenül írok nektek.Ahhoz az áprilisi topikhoz tartozom,akik átmentek zártba...
Az igazság az,hogy én is kukkoló vagyok :oops: Akkor kezdtelek benneteket olvasgatni,amikor már nagyon a terhességünk végén jártunk és nálatok már sorban érkeztek a babák :D Így pl."veletek együtt" izgultam annó Csibbékért...
Most azért írok,hogy elmondjam nektek,nálunk valóban működik a zárt topik,igaz mi átköltöztünk a mamanetre,ahogy Zita is írta! :) De a csapat a mai napig együtt,senki nem morzsolódott le :wink: És szerintem mondhatom mindenki nevében,hogy senki nem bánta meg!
Ne haragudjatok a bepofátlankodásért és a kukkolásért :oops:
Minden szépet és jót Nektek és a csodálatos gyerkőceiteknek!!

Kép
demetnik

Joe: nem,nem vagyok pszichológus! :)

Hát én kimondottan nagyon sajnáltam volna, ha múltkor zárunk, mert akkor nem tudom meg, hogy Eszti is itt van, és ráadásul egy városba lakunk. Bocsi, de ettől úgy feldobódtam. Én nem rég óta lakok ebbe a városba, és nem nagyon van még ismerősöm, főleg nem gyerekes anyuka. Ne tudjátok meg, mennyit kerestem a babaneten, hátha van valaki, és tessék most "jött szembe velem".

banokla

Banokla
Ne tudd meg,hogy én is hányszor kerestem a babaneten helybélieket :lol: :lol: :lol: És tessék 8) 8) 8) Úgy örülök én is.Micsoda véletlen :shock:
Vendég

olvasok, olvasok.....

Vicus ez riasztó...én mindig úgy bízom adokikban, de egy ilyet nem észrevenni?! Ez nem egy "rutin"dolog?

Banokla remélem szép lettél...

Sotske írom a verset bocsi mindenkitől hosszú leszek....:

Beney Zsuzsa: Anya dúdolója

Azt kérdezed tőlem
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget-
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret-
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget-
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára queen-bee 2009.11.12 22:56-kor.

Betti
KépKép
queen-bee

KUTYÁZIK DÖME!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
(bocsi, kis lépés az embernek... :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

joe: drága vagy, de, jelelek, csak sajna nem következetesen, és sok kihagyással. Egyébként 6-7 hósan érdemes elkezdeni, és bizony ritka, hogy egy 8-9 hónapos visszajelezzen... Örülök, hogy már utánoz, pl. taps, de még a pápá sem megy, nem hogy olyan bonyolult dolog, mint a néven szólítás (anya, apa...).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép estét
Csak gyors bekukk.
Adryn, remélem Nico jobban van már és téged is hagy aludni egy kicsit :wink:
Betegeskedőknek továbbra is jobbulást! (nagyon sokat írtatok, igaz végig is olvastam, de már mostanra tényleg nem tudom, mire is szerettem volna még reagálni)
Üdv az újaknak! Joe az nem semmi sztori, hogy a dokid olvasta a fórumot végig én ezen meglepődtem :shock:
Szép babáitok vannak, kár hogy nem hamarabb írtatok, engem nem zavar, ha jösztök, abban egyetértek a többiekkel, ha csatlakoztok hozzánk, akkor tiszteljetek meg minket azzal is, hogy írtok, nemcsak olvastok.
Moncsi, Livinek boldog 9. hófordulót, édes a képeken!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nahát, a sok tévéfüggő, akkor már értem miért olyan kihalt a babanet ezidőtájt :D

Banokla, Eszti, tök jó hogy így egymásra találtatok! És hogy jöttetek rá erre? Melyik az város? Ha titok, akkor majd elmondjátok zártban :wink:

Hello, Demetnik, régi ismerős :wink: Köszi, hogy megosztottad velünk a tapasztalatokat! Azért kíváncsi lennék kivel mi újság nálatok, de asszem erről már lemaradtam :roll: :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

QB
Köszönöm a verset,elmentettem,nagyon szép.

Nemlajos
Gratu Dömének,de ügyes!
Vendég

Zita: láttam, hogy Esztinek tartózkodásihelynek Bács-Kiskun van megadva. Írtam neki pü-t és így jöttünk rá. Na meg még ami kiderült közben!!! :roll: :roll:

banokla

megint olvasok :)
összes betegnek gyógypuszi :)

nekem is vannak megszokott sorozataim, reggel pl. a szomszédokat nézem, olyan retro :)

Betti
KépKép
queen-bee

nemlajos milyen tipusú kutya? :) És Döme nyúzza? :)

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos!
Még most sem késő elkezdeni és hidd el megéri.
Neked még + fáradtságot sem jelent a jelek megtanulása!!!
Ne tudd meg, mi Apával együtt gyakoroltunk, hogy készségszinten menjen, ne a könyvet kelljen nyitogatni!

Hoztam egy tesós képet is.
Imádják egymást.
Boti nem jár oviba, nem irattam be.

Joe

Kép

(Azért van a hasán pulóver, mert néha kimegy a kőre is és ha valami érdekeset talál, márpedig szokott akkor ott elhasal.)

Joe

Kép

Kép
joe

[quote="katka22"]
írta:
katka22Banokla: Nagyon jó, hogy sétáltatok a szakadó esőben! Ennyi idősen ez szuper kaland a nagyfiadnak! ;) És úgy látom te vagy az egyetlen, akinek jó hangulata van ebben a gáz időben... Tök Jóóóó!

Nekem is jó a kedvem, hiába van ilyen esős idő. :) Tegnap vettünk nekem egy cipőt, mert rendre az össszes cipőm beázik, illetve az egyik valahol a talpán meg van repedve. Elegem lett abból, hogy kimegyünk, nekem meg vizes lesz a bal lábam rövid időn belül... :)
Mi rendszeresen kimegyünk esőben is sétálni, igaz, akkor nem babakocsival, hanem kenguruval (amivel a kiránduláson is voltunk).

Ma el akartunk menni oltásra (BCG ismétlés), de ANNYIAN voltak az egészséges rendelésen, hogy ki is fordultunk onnan. Vagy 20 gyerek volt előttünk, rendelési idő felénél, ami még 1 óra volt. :shock: Azért lemértük Mártit, centire is, súlyra is, nem sokat nőtt, most 64 centi, esetleg 64,5, kilóra meg majdnem pont 6 kg, pár grammal van alatta.

Viszont, a nap híre! Ma először volt olyan, hogy reggelire, ebédre, de még vacsorára is tisztességes adagot evett az én pici lányom, eddig még ha ízlett is valami, ennek kb. a hatodát-tizedét ette meg. Kezd megjönni az étvágya.

Na olvasok tovább. :)

Masut
masut

[quote="kisheli"]K írta:kisheliatka: igazad van, nem vagyok nyitott típus. Meg nem is tudtam volna mindig jönni...

Szia Kisheli! Senki nem tud mindig jönni. :D Nagyon helyes a kis manód. :)
Üdv itt!
És Sotske, neked is üdv! Köszi, hogy te is szorítottál Csibbéknek.

Masut
masut

ohh, hát nem is tudom mit írjak... :shock:

én nem rossz szándékból olvastalak/olvaslak titeket, és nem is is szoktam csámcsogni rajtatok...tudom-tudom, hogy nem kell félreérteni amit írtatok, meg hát mindenki a véleményét írja le, és ez így van jól.
Nem vagyok nory-típus, ezért nem is fogom azt kamuzni, hogy pl. 1 hete olvaslak titeket, miközben már másfél éve.

Furcsa lehet, ha jönnek az újak, de szerintem egyszer mindenki volt "új". Szerintem egyébként a zárt topik nem fog kihalni, mert jó kis csapat vagytok, én csak sajnálni fogom, ha elmentek...
kisheli

Gratula Dömének!

Queen-bee
Nagyon szép ez a vers.

Nálunk nincs tv-zés, én allergiás vagyok rá.
Gyerekeknél abszolút tabu, Apa meg csak akkor ha már gyerkők alszanak és valami kihagyhatatlan focimeccs, vagy forma1 van.

Hozzátápival egyébként mi sehogy sem állunk.
Védőnő folytot csesztet, hogy etessem már mert kell neki, de kérdem én közel a 11 kilóhoz hogy valóban hiányt szenvedhet valamiben? Mert hogy nem éhezik az tuti.
4 fogunk van, éjszaka kelünk sokszor, folyton hasra fordul és elkezd mászni meg felállni. Elég csak hanyattfordítani, indul az ujjszopi és visszaalszik.

Mikulás még nekem sem jött meg, Botinál is csak akkor mikor végleg abbahagytuk a szopit. Remélem most is így lesz.

Joe

Kép

Kép
joe

joe: jó ötlet a pulcsi a hasán, Dorka is mindig a járólapra megy. Valamikor csak lefekszik, fejét lerakja, egyéb "elintéznivalója" nincs ott, na ilyenkor kapok frászt! Félek, hogy megfázik...

tehuti: igen, egy napon születtek a babáink! Nem voltam babonás soha, viszont a szülés óta inkább várom a péntek 13-at. :D
kisheli

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: