Orsi: anyós
Conversano: rég hallottam rólatok.
Mizujs veletek?
Na, az előbb sikerült végigolvasnom végre a hozzátáplálásról szóló
cikket (nem is tudom, hányadik nekifutásra).
Akit nem érdekel a rinyám, ugorjon!
Lehet dobni a köveket: bár igazat adok, és tudom, hogy valóban az lenne a legjobb, ha félévig csak anyatejet kapna, és félek az allergiáktól, meg ugye mi pont érintettek vagyunk allergia és asztma kérdéskörben, mégis adok gyümit a Vicusnak.
Egyrészről szerintem nem igazán elég neki a tejem. Fejek ezerrel, szedek homeos bogyókat, iszom a Lactoherber, Macikávét, csíráztatom (és eszem) a lucernát... mégis kevesellem (illetve Vicus is).
Másrészről elfáradtam. Lehet, hogy önzőség a részemről, de elegem van abból, hogy 11-kor, mikor végre aluhatnék, fél órát még ülök, és a csöcseim szipolyozom.
Fájnak a melleim (ha szoptatok azért, ha meg nem, azért), a hátam be akar szakadni, és úúúúúúgy ennék már egy jó kis főzeléket (székelykáposztát, kelkáposztát, babot, vagy borsót)
Azzal együtt piszkosul örülök, hogy eddig tudtam, és még tudom szoptatni, és amíg csak egy csepp tejem is van (vagy esély, hogy serkentsem), csinálom.
És ha úgy alakulna mondjuk holnapra, hogy annyi tejem van, hogy bőven elég, akkor csak azt adnám.