A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Mondjuk nem gondoltam, h ennyiszer megrágjuk ezt a témát...Lehet ezért fog a csapat széthullani, mert nem megyünk semmire.... :roll: :roll: :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Frankó laptető!!!!!!!!!! :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka: nem hiszem hogy drasztikus zárásnak nevezhető az hogy akinek van ideje meg kedve időnként visszanéz ide is akár csak nosztalgiából és írogat az újaknak. de azzal nem értek egyet, hogy inkább preferáljuk az újakat akik még hátha jönnek és várunk várunk várunk a záródással, mint a régieket akik végig itt voltak és meg szeretnének végre nyílni és azt csak zártban tennék.

KépKép
KépKép
adryn

frankó, de igaz!!!!

Banolka: kivele és Lizi azért ennél rafkósabb :lol: :lol: :lol: tök mindegy, hogy milyen kanál, villa és
KATKA: fecskendő, az sem játszik, azzal is adtunk neki gyógyszert, az ujjamról meg betolja. Na mindegy, az lesz, amit írtál, csak aszittem van vmi más megoldás is :P

ÉS KÖSZI MINDENKINEK AZ ÖTLETEKET!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Adrynnek és Katkának is igaza van, azért legyen 1 hónap türelmi idő, azt ZÁRÓGGGYUNK :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

banokla, ne csigázz, kíváncsi vagyok!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Banokla : ki vele!!!! akár priviben is :P

KépKép
KépKép
adryn

Banokla Egyetértek a többiekkel
Kivele!!!

És mi lenne akkor, ha megcsinálnánk a zártat és oda csak azt írnánk, amit egyébként ide nem, de a többit meg ugyanúgy csinálnánk? Kicsit bonyesz, de így talán .... áááááááá nem is tudom Ne mindegy!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok

üdv az újaknak!!

Basszus olyan furcsa hogy már 9 hónaposak vagyunk :)

sztem bonyolult lenne két helyre írogatni .. nem lehetne csak a zártba?

:?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

banokla engem is érdekelne a vélmeényed

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi bakker, tegnap betöltöttétek a 9 hónapot??? :shock:
Gratulálok!!!! :) :) :)
(és ne haragudj, hogy nem vettem észre, én mindig csak mások gratulációjából látom, hogy ki mennyi... :oops: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tényleg Livi tegnap volt 9 hónapos! Boldogságos 9. hónapot!

Záráshoz sajna nem tudok hozzászólni..hiszen én is nagyon "zsenge" vagyok a csapatban..lehet én vagyok annyira naiv, hogy hiszem az újak jó szándékkal és őszinte érdeklődéssel közelednek :)

Betti
KépKép
queen-bee

Moncsi, boldog hófordulót Líviának!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Betti, itt sztem lényegében nem a jó vagy rossz szándékról van szó, hanem, h már összeszokott a csapat.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Előre leszögezem, hogy én csak egy parányi porszem vagyok itt a topoikban. És tényleg nem akarok megbántani senkit!!!!!!!
Én amikor megláttam, hogy van ilyen topik nem gondolkoztam, olvasgattam napokat, hanem egyből regisztráltam, és csatlakoztam hozzátok. Nagyon örülök, hogy a csapathoz tartozok, mert sok segítséget, és bátorítást kaptam tőletek.

Az alábbi kérdések, gondolatok fogalmazódtak meg bennem.

-Tudtuk, amikor elkezdtünk ideírni, hogy ez egy nyílt topik?
-Miért csatlakoztunk ehhez a csapathoz?
-Mi célbó jött létre ez a topik?
-Fontos az, hogy ki mikor csatlakozott?
-A tapasztalatok azt mutatják, hogy a zárt topikok egy idő után szét esnek. Mi még is megakarjuk próbálni. Miért?
-Vannak emberek, akiknek tényleg segítséget nyújt a topik a gyerekük nevelésében, kapnak tanácsot, ötletet. És tényleg nem rossz szándékból olvasnak minket, csak nem nem mernek írni, nincs úgy idejük jönni.
-Miért akarunk zárni?
-Ha eddig jó volt így akkor miért lett hirtelen ilyen sürgős?
-Aki nem nyílt meg, a zártban miért nyílik meg jobban?
-Mindenki annyit ír a babáró, és a családjáról, amennyit akar, és olyan nyíltan?
-Fontos, hogy megőrizze a célját a topik?
-Sajnos én nem ismerek személyesen senkit, ez nem vonja maga után azt, hogy nem érdekel mi van vele. SŐT igenis érdekel. És nem azt mondom, hogy ne írjunk ide mást, csak ami a babákkal történik!!!!!!

Hát röviden ennyi. Remélem nem bántottam meg senkit.
Remélem nem zártok ki engem innen!!!!?????

Aki iwiw-en töröl, tudom hogy haragszik rám!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P

banokla

köszi köszi a köszöntéseket :)

banokla engem nem bántottál meg azt hittem valami durvábbat fogsz írni :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Banokla: engem sem bántottál meg, de ha visszaolvasol sok mindenre meg találod a választ a kérdéseidre.

Moncsi: tőlünk is boldog hóvordulót :)

KépKép
KépKép
adryn

szerintem a zárt topik se omlana össze. eléggé összeszoktunk már ahoz, szerintem oda is ugyanúgy írnánk mint a nyíltba, és lehet hogy sokan megnyílnának mert vannak olyan dolgok amiket én sem írok le ide

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok
Katka
Ezt a lányok 1. szülinapjára készítettem :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=eu0W1IMqC3E

Zazzy,Gabka és mindenki
Teljesen igazatok van,én is félnék.Anno,kicsivel lejjebb,az "ikrek+veszélyeztetett terhesség" topikban kezdtem én is,illetve mindannyian ikres mamik.Aztán sajnos Nory miatt,mi is zártak lettünk.De ez más téma.És hasonló dilemmáink voltak nekünk is.Akik zugolvastak,sorban bújtak elő,mikor felröppent a hír,hogy zártak leszünk és mi is félve fogadtuk őket,aztán volt,akit befogadtunk,volt akit nem a zártba.

Én azért nem írtam eddig (bár sokszor nehéz volt megállnom :oops: ),mert nem márciusi születésűek a kislányaim és nem akartam betolakodni csak úgy.És igen,valószínűleg,ha nálatok sem röppent volna fel a hír,hogy elvonultok a zártba,lehet,hogy soha nem is írtam volna,"csak" tovább olvastam volna.
Viszont valóban annyira megkedveltelek titeket,hogy úgy éreztem,muszáj "jelentkeznem",mint zugolvasó.

Nem is várom el,hogy rögtön bízzatok és higgyetek,viszont ha IDE befogadtok,annak nagyon örülnék.Ha nem,azt is megértem,mert tényleg egy nagyon jó és összeszokott csapat vagytok és ezt nagyon irigylem tőletek :oops: :lol:
Vendég

hoztam két képet is

Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na jó, nekem mindegy, h mit csinálunk.....nem szeretem a sz@rakodást semmiben. egy idő után közömbös leszek a témában. Most is....nekem nyóóóc....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

banokla azt hiszem már írtam, hogy én sem kukkoltam, nem gondolkodtam hanem örültem a LEHETŐSÉGNEK, hogy írhatok hasonló helyzetben lévő anyukáknak :) abba sem gondoltam hirtelen bele (lila köd :) ), hogy itt már egy ilyen összeszokott kis társasággal találkozom :)

Jaj Karcsi ma olyan nyüszis és aluszékony, olyan mintha mindig aludni akarna cicin természetesen.. :?

Betti
KépKép
queen-bee

Livinek boldog 9.ediket!! Hú, hányadika van,akkor mindjárt Nándi jön!
múltkor én is kicsit visszanosztalgiáztam a fórum elejére, fennvolt a fotó, hogy megszületetett Lívia, én meg álmomban nem gondoltam, hogy pár nap múlva szülök!!!// Mivel márc 26.-ra voltam kiirva/és Nándi tök spontán született meg, magzatvizelfolyással, és 3 óra alatt :wink:
zártság: zárjunk már most, naaa :lol:
én el tudom képzelni, hogy zártban intimeskedünk, a lájtosabb babás kérdéseket, amiből mindenki tanulhat, azt meg írjuk ide.
nekem ez nem lenne gond.
így ez tuti nem hal ki.
a másik lehet nem pörögne ennyire, de írhatnának od aaz őstagok.
egyébként: ezt a nagyon parázós Pulcsi írja: én anno szeptembertől csak olvastalak titeket, majd 2 hónap után vettem a merszem, és csatlakoztam.szóval sztem aki eddig akart, az írt.

nemlajos, te bátrabb vagy, mint mi, ez tök jó!! igazából én si szeretnék iylen bátor lenni, de a termékeny napokon mindig gumizunk.a többin semmi védekezés.de nekem már pontosan beállt a ciklusom, dea menszeszem egy vicc.szerintem egész napra elég lenne 1 betét.régen 3 óránként televolt. szóval az si lehet, még teherbe se esnék...szeretnék boldosgágot okozni a férjemnek, ő meg már nagyon odavan :)
még arról is beszéltünk, h mindkettőnk szeretne 2.-nak is fiút:)de ha lány,az meg azért jó, mert egy ksi változastosság.Szóval bármeliyk jöhet!!
gabka, tök jó, h szeretnél 3.-at!! nem is gondoltam!! ja múltkor a talis képeket megmutattam apának, és azt mondta Lilire, hogy tuti ki van festve a szempillája!!! :D nagyon szép csaj!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

sotske nagyon jó a videód.
kórházba miért voltatok ? láttam a videóba

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi
Köszi.
Kaptunk egy nagyon csúnya vírust és Noának gégevizenyője lett :( :( :(
Aztán februárban emiatt el kellett mennünk vele hörgőtükrözésre,de szerencsére mindent rendben találtak.Sajnos mindketten hajlamosak a felső légúti megbetegedésre :arrow: bronchitis,laryngitis :arrow: emiatt nehézlégzés és társai :roll:
Vendég

Pulcsi :) :lol: :lol: :lol:
eszküszöm nem festem a lányom :)
A múltkor már Kukli is meggyanúsított, hogy rajzolva van és nem is igazi :)

Soske: köszönjük a megérétést és ismét üdv közöttünk!

Banokla: engem sem bántottál meg, de a zártság mellett szóló érveket már többször felsorakoztattuk.
Itt most már mondható barátinak a társaság és van, amit megosztanék a barátaimmal de nem a nagy világgal :)
egyébként is fent kell tartani ezt a topikot is, szóval teljesen nem léphetünk le és aki csatlakozni akar még van esélye, csak azt nem szeretném (legalábbis én) hogy valaki most gyorsan reggel és bejelentkezik, aztán ugyanúgy csak "csámcsog" a mi életünkön.
Amikor régebben téma lett a zárás, bejentkeztek páran, aztán .... hol is vannak?

Szerintem mondtam már régebben is, hogy szeretnék még egy lurkót, csak attól félek nagyon nehogy 3.ra sikerüljenek ikrek (erőssen benne van a paklimban :) )

Kép

Kép
gabka77

Gabka
Miért lenne baj,ha ikrek lennének? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sotske: bakker, ez a videó, még mindig könnyezek, én akarom, hogy gyere!!!! Hihetetlen ügyes anya vagy, ikrekkel és ilyen két szép boldog egészséges babák, áhhh, meghatódtam. Kérdéseim: az első hülye: piciként hogy különböztettétek meg őket? második: mért voltatok kórházban januárban? És hatalmas gratula így utólag és folyamatosan!!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon
Köszönöm :oops: :oops: :oops:
1.válasz :lol: :
Hú,én nagyon sokáig nem mertem levenni a karszalagjukat,pedig meg tudtuk különböztetni őket.Aztán már a végén a háziorvos szólt,hogy anyuka,igen csak kicsi már az a gyerekekre,ugyan vegye már le :oops: :oops: Na,akkor levágtam :roll: Külön kiságyuk van és sokáig fent voltak azok a kis kártyák a kiságy oldalán,amit még Pesten,az inkubátoruk oldalára tettek ki,én meg lenyúltam emlékbe :oops: :oops: Bár ezek inkább a látogatók miatt maradtak sokáig a kiságyon,hogy tudják,éppen kiben gyönyörködnek :lol: :lol:
Anyai szemmel teljesen mások,és már akkor is különböztek :wink:

2.válasz:már leírtam Gabkának :wink:

Most mennem kell,mi már csak egyet alszunk ebéd után és ébredés van,aztán megyek tanítani,aztán beindul a nagy üzemmód,mert apa este 10-ig dolgozik és addig egyedül vagyok a csajokkal.
Vendég

Nekem tényleg mindegy, bááár én nem vagyok a nyílt topik ellen. De ha többeknek megnyugvás, hogy zártba írhat, ám legyen. Döntsétek el, de ha igen, akkor ne hagyjatok ki :)

Kép

Kép
rszg

banolka
Saját tapasztalatok, a 2 nagyobbal innen indultam korosztályos topikokban, mind a kettő zárttá vált egy idő után. Nyílt fórumba én már a tényleg sok éves tapasztalat miatt írok félve... elég érdekes módon tud visszaütni. Az egy másik dolog, hogy a gyerkőkről még tényleg semmi "kompromitálót" nem lehet írni, de pár év után már lehetnek olyan dolgok, amit nem biztos, hogy 10 év múlva szívesen olvasna neten ;)
A párhuzamosan menő nyílt és zárt topik is - szintén tapasztalatok alapján - csak egy ideig működik... aztán átmegy/átment minden téma a zártba...
Igen.. szétesnek... de ez nem igazán azért, mert nyitott vagy zárt. Egyszer fogalmazta meg vki.. "topikelvolúció" :) Drasztikus változás az, amikor egyre többen visszamennek dolgozni... hogy születnek e tesók, vagy sem... Nagyon más élethelyzetekbe kerülnek olyankor, ezt nem minden esetben bírja egy topik...
DE: a legnagyobbam topikja (nagyjából most 8 éves a gyerkők zöme) csökkentett létszámmal ugyan, de még mindig működik. Volt nagy szakadás, lemorzsolódás... de akik maradtak, azokkal már nagyon sok minden összeköt...
rebi

gyors kérdés: tia dnátok rendes 100%os őszi v almalevet a gyereknek?? bótit?
ami 100%os, tartószermenets.
Nándinak mindentől szorulása van. a vasat csak tiszta gyümivel lehet beadni. a barackkészletünkj fogyóban/ a fagyasztaott/
bbabyloves-ba hippbe, stbbe, csak olyan őszibari van, amiben van rizs rizskeményitő is/ vasnak nem jó/.
van őszilé babáknak, de csak 30 % gyümiratlamú, és 200 ft 2 deci:(
szóval ha egyébként si adok nkei bolti mirelit borsót, spenótot, akkor ez nagy gyarlóság lenne? mondjuk eyg gyors forralás után? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

soske: semmi bajom az ikrekkel, sőt Levinél még reménykedtem is, hogy ketten lesznek. szóval: elsőre ikrek, jó, bár biztos nem könnyű, másodikra ikrek: király. már van tapasztalat 3 gyerek "letudva". 3.ra ikrek kicsit szívás :) az már 4 gyerek :) autó, ház csere :) de ha nekem ez van megírva imádni fogom őket, ha többen lesznek egynél akkor is, de egy pár napig nem biztos, hogy őszinte lesz a mosolyom :)

Livinek boldog 9. hót :)
Úristen enyim lány is minnyá 8 hós lesz, pedig még csak most rohant ki :)

Pulcsi: én nem tudok ebben Neked tanácsot adni, ha 100%-os és tartósítószer mentes, akkor meg lehet próbálni. Lili is csak vizet kap most még. és ahogy Levinél szeretném ezt jó sokáig meg is tartani. HA szomjas Levi a mai napig inkább vizet kér :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok,

Szerintem jó, h ezt megbeszéljük és megrágjuk sokszor, nincs ezzel baj. Sőt! Jó, ha előjönnek az érvek, ellenérvek, félelmek. És nem érzem, h topognánk egy helyben, és azt sem, h következetlenek lennénk :wink:
Az én értelmezésem az eddigiekről:
Hónapokkal ezelőtt felmerült a zárt topik gondolata, ezt akkor többen korainak / nem fontosnak / stb (mindenki belehelyettesheti a tetszőleges érveket) tartottuk, ezért napoltuk a témát egy későbbi időpontra. Ez a későbbi időpont most jött el, és most majdnem konszenzussal döntöttünk (én legalábbis úgy érzem) a zárás mellett. (Szerintem a 100%-os támogatás illuzió, de itt most kb 90%-os egyetértés van a zárt topikot illetően, szóval ez elég meggyőző). Szóval zárunk. Ez már biztos.
És mivel néhányunknak fontosak a félénkebb zugolvasók, mert - Katkához hasonlóan - többen szeretjük itt a sokszínűséget, az új embereket (anno én is ebben a cipőben jártam az őstopikomnál), ezért javasoltam, hogy bár eldöntöttük a zárást, és ez nem fog változni szerintem, ne rohanjunk, hanem várjunk egy picit még.
Ahogy most látom a december elejét többen támogattátok, akkor mondjuk legyen ez a Mikulásajándékunk :) És akkor még lesz idő megbeszélni a karácsonyi ajándékokat is. :)

Sotske, nagyon szép ez a videó, meghatódtam :) (pedig ritkán szoktam)

Betti, ja, el se árulom, h mióta ülök a doktorimon. Kő gáz. Nem haladok vele, illetve csak nagyon lassan. De ha mostanában nem adom le, akkor több éves melóm veszik el. Témát majd később, most megyünk dokihoz oltásra.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

lányok azt hittem nyomatékosan kértelek titeket, hogy ne írjatok annyit :twisted:

Kb. 2 órája olvasok vissza, közben Eszti bealudt a hátamon, Lili meg jó ég tudja, hogy mit csinál a másik szobában :shock: :D

Látom mégmindig témánál vagyunk és mivel tényleg kezd kicsit uncsi lenni, szerintem a zárás akkor legyen, ha Kukli visszatért :P

Katka: köszi,jól vagyunk, bár én kicsit göthösen, de kúrálom magam.

ömlesztve írok, mert már foggalmam sincs, hogy a hsz-ek kiktől valóak:D
Nekem még mindig sehol a mensim, de attól még a petém érhet :D
Minden tiszteletem az újaké, hogy ennyi idő után is tudtak bátrak lenni, és higyjétek el, hogy sokkal nehezebb becsatlakozni egy összeszokott team-be, mint egy újba.

sotske, no egy újabb név, amit még leírni se fogok tudni többet :lol: hát mit is mondjak, ez a videó a szívemig hatolt. És ha ez a csillagszületik lenne, asszem 4 db határozott igent kapnál a továbbjutáshoz :)

Ilda:férj urad megint stílusánál van? Dömének meg elmúlhatna ez a nyavaja,egyébként Lilinek is volt, de elmúlt már egy éves is talán....a cumi csinálta (de ti nem cumiztok)

Gabka: még mindig gyönyörű a lányod

moncsi: Lívinek boldog 9-et. Hogy megy az idő :o és Ő is egy kis tündérke. Jó lenne már személyesen is megismerni. Apa talált már valamit?

karácsonyi ajándék, na nálam ez a mumus. Már most görcsbe van a gyomrom, attól a tömegtől, sorbanállástól,meg egyáltalán az ajándék kitalálástól áááá

erpé: hát a fényképezőt nem használtuk :oops: De jövök mindenképpen valami új képpel majd, csak annyira lusta vagyok kicsinyíteni

Bea: sajnálom a párkapcsolatodat, de biztos megtalálod az igazit :wink:

rebi: ha hiszed, ha nem,én is emlékszem rád 8) Lassan jönnek a kendőink :wink:

papillon: én se tudom megetetni az Esztit rendesen. Vagy kicsapja a kezemből a kanalat, vagy beleturkál

Kép

Kép
pgyöngyi

csibb:Apud hogy van?

Kép

Kép
pgyöngyi

tehuti: holnap leszünk 8 hósak és megint péntek 13 lesz!!!!!!!!!!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Stroske hát kell engem így megríkatni?..az a videó olyan megható, van egy vers ami olyan banális de én mégis mindig majdnem bőgök rajta, amíg Karcsit vártam alig tudtam elolvasni könnyek nélkül, az a címe, hogy Anya dúdolója, Beney Zsuzsa írta. Ezt a verset hordtam a vizsgálati papírjaim mellett, fenyegető vetélés zárójelentések stb..köztük ez a vers papíron leírva..

Betti
KépKép
queen-bee

Gyöngyi: Még nincs másik meló sajnos :(
Titeket is jó lenne már személyesen megismerni :) Majd egyszer összehozzuk :D remélem :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na sikerült lerakni egyszerre a kettőt! 8)
és megnéztem a vidijót!

Sotske
nekem is kellessz!!! :lol: úgyhogy gyere velünk a zártba!
nagyon édesek a lányok, és nagyon szép család vagytok! épp ideillőek! :wink:

ha elkezdtük, csináljuk, legyen a mikulás a határidő, ez tetszik, akkor aki addig bejelentkezik, és hoz magával fényképes bemutatkozót (az ilyen ríkatós videók tuti hatásosak 8) ), szerintem őt vegyük be. ha kiderül róla, hogy nory, akkor meg majd jól kidobjuk! :twisted:

Gyöngyi
köszönöm kérdésed! épp most hívott anyukám az előbb, és lehet, hogy van még egy kis reménysugár. apukámat átvitték az transzplantról az érsebészetre, csináltak egy katéteres értágítást, és most azt mondták, hogy szinte biztos, hogy nem kell combtőből vágni, még az sem elképzelhetetlen, hogy csak bokától... sovány vigasz, de csak viszonyítás kérdése, és már ennek is tud örülni az ember... :? (és nagyon halkan még azt is leírom, hogy elképzelhetőnek tartják, persze sok esély nincs rá, hogy meg is tudják menteni még a lábfejét is, de ez már tényleg csak álmaink netovábbja!)

holnap megyünk kontrolra, péntek 13-án... mégis izgulok... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bakker, tényleg durva, ennyit írni! Mire elolvastam elfogyott Julcsi türelme, pedig egy szavam se lehet rá, eddig olyan szépen játszott egyedül :D

Mivel már ordít, csak gyorsan írok, Kuklitól jött most egy sms, T-s ember ott volt, de valamit eladminisztráltak, így legkorábban jövő kedden lesz nete.

Na jövök még, de üvöltés van...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!Sajnálom,hogy én mint első kukkoló bezavartam.Bár én tényleg veletek kezdtem csak költözés,házépítés és net hiány miatt nem írtam.És ahogy valaki megírta nehéz már egy összeszokott csapatba csak úgy bejelentkezni!
Én már régebben is akartam,csakhát rengeteg gondom volt a kisfiammal.
Ha nem gond mostmár leírom rövid történetünket!:2009.02.27születtünk meg -elég gyors és könnyű szülés volt!Ott kezdődött,hogy abszolút nem akart szopizni,én minden nap jeleztem de ráfogták,hogy lusta de majd....vártam ő csak ordított.Hazajöttünk és folytatta az ordítást.A szopizás nem ment de a 8.cumisüveg megvétele után feladtam és visszamentem a kórházba nézzék meg mi a baj megnézték és közölték lusta+hasfájós cseppek és olyan kórházi bocicumisüvegből való etetés!Tejem volt,így 5hónapig naponta 6-7fejtem.Minden etetés egy dráma volt,lassan sírósan feszülősen,utána orrán száján kijött a fele, de megette.Én nagyon sokat gondolkodtam mi lehet a baj?neten nézelődtem,majd egyszer találtam egy oldalt ahol a szopás hiányának okait írták..Itt találtam egy képet a a belső szájpadhasadékról,megnéztem amit már korábban igazából láttam neki(de mivel semmi tapasztalatom e téren és 4gyerekorvos "megnézte")eszembe sem jutott,hogy az én gyerekemnek valami baja lenne.Azonnal elvittem a gyerekorvosunkhoz ,hogy az én gyerekem szájpadhasadékos erre ő kinevetett és szinte lehülyézett,hogy miket ki nem találok én(mert nem vagyok orvos).Belenézett a szájába és megszólalni sem tudott.Ez 4hónaposan derült ki!Azóta már mindent nagyon szépen eszünk,kanállal is.Szinte bejártuk az országot,hogy a legjobb ezzel foglakozó dokit megkeressük és találtunk is Szegeden,ott is lesz a műtét jövő februárban.Sajnos a jövő hönapban is lesz egy kisebb műtétünk a fülével,mert az ilyen babáknál ilyen gondok is előfordulnak.
Ne haragudjatok,csak ezt most jó volt kiírni magamból. Kép és ime ő a kisfiam Milán

KépKép
vicuska

borzasztó, szegénykék :cry: :cry: :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

köszi, hogy elmondtad :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ja, és Kukli üdvözli az újakat! :)

Ma végre jó napunk volt, délelőtt ringatóztunk, délután Szentendrén sétáltunk, még egy pizsit is vettem magamnak :D Csak Julcsi ma alvássztrájkol, csak a kocsiban aludt 10 perceket. Itthon beteszem az ágyába, és csak játszik. De legalább nem ordít eddigi szokása szerint! :lol:

Én nem akarom szaporítani az érvek, ellenérvek sorát, ahogy döntötök, nekem úgy jó lesz!

Talán emlékeztek rá, vagy nem, én úgy kerültem ide, hogy az áprilisi topikban csak kukkoló voltam. Valahogy valami mindig közbejött, amiért nem csatlakoztam hozzájuk. Aztán átmentek a mamanetre zártba. (Ott nem volt semmi vita szinte, egy nap alatt túltárgyalták, másnaptól megszűnt az itteni topikélet.) Nekem meg nem volt akkor merszem felszólalni, hogy bocs itt vagyok, mennék én is... inkább jöttem ide, eleinte szintén csak kukkolóként, de aztán valahogy csak bekapcsolódtam. És tök örülök neki, hogy így alakult :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Eszti, most néztem meg a videót, meg a picasadba is belekuksiztam, nagyon szép család vagytok! Klassz lehet az élet ikrekkel! Mesélhetnél ;)

Vicuska, nem lehetett egyszerű! Szájpadhasadék? Az pontosan mi?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Vicuska
hű, ez is elég kemény sztori... ilyenkor megint csak ökölbe szorul a kezem, hogy milyen orvosaink vannak... :x
nagyon szép fiú a kis Milán!!! :D

ja, és az az orvosos sztori is durva, aki olvasta a babanetet... :shock: erre van ideje, mi , ahelyett, hogy szakirodalmat olvasna... :evil:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: