lányok azt hittem nyomatékosan kértelek titeket, hogy ne írjatok annyit
Kb. 2 órája olvasok vissza, közben Eszti bealudt a hátamon, Lili meg jó ég tudja, hogy mit csinál a másik szobában
Látom mégmindig témánál vagyunk és mivel tényleg kezd kicsit uncsi lenni, szerintem a zárás akkor legyen, ha Kukli visszatért
Katka: köszi,jól vagyunk, bár én kicsit göthösen, de kúrálom magam.
ömlesztve írok, mert már foggalmam sincs, hogy a hsz-ek kiktől valóak:D
Nekem még mindig sehol a mensim, de attól még a petém érhet
Minden tiszteletem az újaké, hogy ennyi idő után is tudtak bátrak lenni, és higyjétek el, hogy sokkal nehezebb becsatlakozni egy összeszokott team-be, mint egy újba.
sotske, no egy újabb név, amit még leírni se fogok tudni többet

hát mit is mondjak, ez a videó a szívemig hatolt. És ha ez a csillagszületik lenne, asszem 4 db határozott igent kapnál a továbbjutáshoz
Ilda:férj urad megint stílusánál van? Dömének meg elmúlhatna ez a nyavaja,egyébként Lilinek is volt, de elmúlt már egy éves is talán....a cumi csinálta (de ti nem cumiztok)
Gabka: még mindig gyönyörű a lányod
moncsi: Lívinek boldog 9-et. Hogy megy az idő

és Ő is egy kis tündérke. Jó lenne már személyesen is megismerni. Apa talált már valamit?
karácsonyi ajándék, na nálam ez a mumus. Már most görcsbe van a gyomrom, attól a tömegtől, sorbanállástól,meg egyáltalán az ajándék kitalálástól áááá
erpé: hát a fényképezőt nem használtuk

De jövök mindenképpen valami új képpel majd, csak annyira lusta vagyok kicsinyíteni
Bea: sajnálom a párkapcsolatodat, de biztos megtalálod az igazit
rebi: ha hiszed, ha nem,én is emlékszem rád

Lassan jönnek a kendőink
papillon: én se tudom megetetni az Esztit rendesen. Vagy kicsapja a kezemből a kanalat, vagy beleturkál