A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok
Bocsi,hogy így ismeretlenül zavarlak benneteket,nagyon lelkes zugolvasótok vagyok :oops: :oops: :oops: Bár egyik gyermekem sem márciusi születésű :oops: :oops: :lol: :lol:
Igazából Csibb Mátéja miatt kezdtem anno olvasni a topikotokat,aztán végig követtem a velük történteket és itt ragadtam.
És időközben nagyon megszerettelek benneteket,a sok hasznos tanácsról,amit itt olvastam,nem is beszélve.
Nagyon,nagyon sajnálom,hogy zártak lesztek, nagyon fogtok hiányozni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Minden jót kívánok mindannyiótoknak és maradjatok továbbra is ilyen nagyszerű csapat.
:wink: :wink:
Vendég

meghatódtam... :)
köszi Eszti neked is a drukkokat!!! :wink: és gratula az ikrekhez!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

A moderátnor hívja meg a tagokat és ha kell ki is zár. Van még valami hatalma, de nem tudom, hogy mi.

ezen a dákódublőrön akkorát röhögtem :lol:

tehuti: Móron volt a sulid?

még tudnék írni 100 sort, de Eszti nem hagyja.

Ti ma már ne írjatok semmit, mert képtelenség visszaolvasni.

wicca:jó, hogy jöttél. Engem nagyon érdekel, hogy mi a baj, ha gondolod írj pü-t

Moncsi:meló ügyben van valami?

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi, lábatlanon van a suli. előbb beszéltem egy kollegával...ma 2kor szólt az ántsz, h akkor kapu bezár holnaptól. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

wicca, engem is érdekelne a problémád. gyorsan legyünk zártak! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

dákómoderátor! :D:D:D

Nálunk ma vészhelyzet van... vagy legalábbis alvás nem lesz, és most este még a cicit is elutasította Döme :?
A Zuram meg ki van akadva, hogy megkértem arra, hogy mosogassa el maga után a tányérjait, meg azt az egy lábast, amiből én átszedtem az ételt, miután levittem a kutyát, megfürdettem Dömét, meg amúgy is a tököm ki van, nagyon fáj a hátam, és nagyon kész vagyok... :(

Címem irl nevem ékezet nélkül, ponttal közte, és gémél pont kom. Így jó?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: én is küldjem a mail címet, vagy meg van? (inkább küldöm) :)
Jaj ne haragudj, de ma valahogy szétszórt voltam és elfelejtettem megadni a tartozásom, de holnap szólj rám, ha magamtól nem jutna eszembe! :) :oops:

zárás: szerintem is jó a cím.

Márton napi mulatság: hát az időjárás keresztbe tett. Így maradtunk a csoport szobában és csak csak az autókig mentünk lámpásokkal. Próbálkoztak az óvónők egy játékkal (csendkirály), ami a nagyoknak be is jött (valamennyire) de az én fiamat egyáltalán nem bírta lekötni, így ő inkább rohangált :D :oops: :wink: . Megjegyzem szerintem sem jó vagy izgalmas játék hogy ülnek a gyerekek a szőnyegen és aki szépen és csendben ül az kap egy kalapot, majd továbbadja annak, aki szerinte szépen és csöndben ül. Levi ehhez túl izgága.
Aztán kaptak sütit, amit meg kellett volna osztani valakivel, hát az én fiam testvériesen osztozott rajta :lol: :wink: (betömte az egészet a szájába :) )

Nemlajos: szerintem se a kilóidra koncentrálj az osztálytalin, a személyiséged szerintem fenomenálisan lehengerlő :)

Nem tudom mit akartam még. ja igen dákókirályon és is akkorát nevettem, hogy Lili szemei 2x akkorák lettelk, mint elötte :)

Na mek alunnyi
Jó éjt!

Kép

Kép
gabka77

Erpé, Gabka: Ágicáéknak ez úgy van, hogy lámpással végig mennek az összes csoporton, meg a konyhán, mindenhol. És végig énekelnek. Ez így nem függ az időjárástól. És a gyerekek nagyon élvezik. Esetleg javasolhatjátok jövőre eső esetén. ;)

Gabka: Majd szépen megtanulja Levi megosztani a dolgokat. Tudod, csak következetesség. ;)

sotske: No, miattatok nem támogatom a zártságot. Lehet, hogy hülye vagyok, de hiszek az emberi jóságban és nem gondolom, hogy azért kukkolnának emberek, hogy rajtunk csámcsogjanak.... Örülök, hogy tudtunk segíteni. Neked is, meg a többieknek is a falak mögött! :)

Nemlajos: Miért? Fáj a szája Dömének? :shock: :?

Gyöngyi: Pár sort magatokról..... Esetleg fénykép a hercegnőidről?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Csibb,Katka
Köszönöm 8)
Katka:végig izgulok minden egyes tárgyalást,pszichológiai vizsgálatot veletek és mindig alig várom,hogy hozd a híreket :oops: És közben borzalmasan sajnálom Danit :( :( :(
Vendég

Én esküszöm,nem értem,miért ez a tapasztalat,hogy a zárt topikok szétesnek :roll: Mi leszünk ott is,ugyanúgy beszélgetünk,sőt közvetlenebbül-szerintem.
Én már meséltem nektek,hogy mi a pcos-csapattal az anyatanyára mentünk,és ki is halt a topik :cry: de most pl.újraéledt!
Ott olyan indokok voltak,már akitől volt,aki egy idő után nem jött,vagy urambocsá töröltette magát,hogy megszokta a babanetet(kinézet,működés)és az meg nem jött be,illetve volt olyan,kit az bántott,hogy bár a topik egy gyereknevelésről szóló topik volt,sok volt az egyéb téma :shock: Na ettől én speciel kiakadtam,mert átment egy összeszokott,tökjó csapat,akik együtt sírnak és nevetnek,miért kell kőbe vésni,hogy csak gyereknevelésről lehet beszélni,pont az a lényeg,hogy zártban vagyunk,BÁRMIT meg lehet beszélni.
Az elején amúgy iszonyatosan pörgött a topik,nem győztünk "kitárulkozni",hirtelen csapott meg minket a szabadság szele :lol: jó volt nagyon.
Én nem akarom elhinni,hogy ez a csapat szétesne!Azt viszont nem igazán értem,hogy ha lesz egy zárt,akkor ide mit fogunk írni? :roll:

És most döbbentem le,az anyatanya üzenőfalán kint van(ez a főoldal,azt bárki láthatja)hogy valami aberrált kinyomozta vkinek a jelszavát,és bejárt egy csomó topikot,és az eredeti nicktulajdonos kérte,hogy tiltsák ki,mert más garázdálkodik a nevével :shock: Na az ilyenektől nem vagyok boldog.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
A vonalzóim elromlottak, pedig arról talán még emlékeznétek rám :roll: :( (4 gengszter.. legkisebb március 11.)

.. én részben a nyitottság miatt nem jövök.. már amikor tudnék (bár ezen a héten is 3 itthonlévővel nyomom... :roll: ... az 1-2 gyerek ehhez képest laza ujjgyakorlat :twisted: )

Nemlajos
Szájpenészt sajnálom :(
Arra figyelj, hogy nem elég ecsetelgetni, meg kenegetni, hanem elég drasztikusan kell letörölni a boraxos gézzel... (mondom úgy, hogy szerencsére saját tapasztalatom nincs... csak sokszor kiokítottak már rutinos ismerősök... )
Vannak homeós szerek is rá... ha használtok olyat, holnapra tudok nézni. Borax nevű van.. egészen konkrétan.. csak azt nem tudom, hogy hányast ajánlanak...

.. megint csak ennyire futotta :( .. 3as versenyzőnk felébresztette a 4est... és ha nem csinálok vele vmit, akkor a 2 nagyot is felveri... :twisted: :evil:
rebi

Katka!
Nyilván az ilyenek vannak többen,mint Eszti!Én ezt nem vitatom,de saját tapasztalat,fulladt már be topikom jó időre azért,mert egy igen markáns tagot,akit mindenki nagyon szeretett,egyszercsak egy őrült,irigy bunkó elkezdett a topikon támadni :shock: tök váratlanul,és sok hazugsággal.Mindannyiunknak nagyon rosszul esett,és meg is fagyott a hangulat jó időre :cry:

Kép
Kép
zazzy

Rebi!
Én emlékszem rád!

Katka!
Én teljesen úgy érzem,hogy te a zártba nem akarsz jönni :roll: Én fájlalnám,de szerintem a többiek is.Én ezért hallgattam inkább,nem gondolom,hogy valaha is erőltettem,bár az igaz,többször elmondtam,miért nem jövök sűrűbben,írok bővebben,teszek képet,stb,de MINDIG hangsúlyoztam,hogy nehogy miattam legyen zárt,ha nektek jó így is.de mostmár nagyon sokan a zárt mellett vannak :roll:
De próbáljunk olyan megoldást találni,hogy senkiben ne legyen tüske!Lécci-lécci!

Kép
Kép
zazzy

No, akkor megkérdezem "apát", hogy mi is pontosan a topikmoderátor feladata.
De szerintem nem kell minden nap jönnie :) És biztos, hogy ő hívja meg a tagokat. Én néhány levelezőlistánál vagyok moderátor, meg egy iwiw klubnál, de tényleg a taglista a legfontosabb feladat. A többi kevésbé jelentős.

Katka, ez jó ötlet :) - mármint az időjárásfüggetlen lámpás vonulás.

Gyöngyi, fotókat tényleg dobhatnál. Gondolom, h Kolpingos készült néhány.

Sotske, hát helló :) És tetszik a zugolvasó kifejezés, sokkal jobb, mint a kukkoló :)
É

erpé

rebi, köszönöm szépen! :)
Örülök, hogy azért benézel, és nem felejtettél el minket.
Dörzsölöm én, amennyire tudom de hát az egész pici száj olyan pici, és ha bent van a kezem, nem látom, hogy jó helyen dörzsölődöm-e :(

Katka: nem tudom, hogy fáj-e, most úgy csinált, mint aki nem tud szopizni, ráharapott (többször szó szerint) a cicire, de nem cuppant rá.
Végül hasra fordítottam, és elaltattam. Nem is sírt. Ha éhes lenne, csak sírna, nem?
Remélem, felébred enni, 5-kor evett utoljára...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Hűha hogy fel pörgött a topik!!!
Emlékeztek még rám?? :wink: :D
Nálunk elég zűrösek a napok!
Krisztián mostanában sokszor kel éjszaka, és nappal sem alszik úgy,mint azelőtt. :?
Nálunk is esik az eső már napok óta. Ma nem foglalkoztam vele. Krisztiánt a babakocsiba tettem, esővédő felszerel, és gyalog mentünk Gergőért az oviba. Gergőre adtam gumicsizmát, és a kabát tetejére esőkabátot, és úgy jöttünk haza. Hát mondanom sem kell, hogy kb. 3x olyan sokáig tartott most az út, mint egyébként. Gergő nagyon élvezte. A világért nem hagyott volna ki egyetlen pocsolyát sem.

Jól felpörgött ez a zártság.

Erpé: szavazok melletted és a név mellett is. :wink:

Nagyon cukik a babák.

Lányok: kíváncsi vagyok, mennyire fogtok megnyílni a zártá vállás után. Hát akkor mennyit kell majd visszaolvasnom??????!!!!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :oops:

banokla

Erpé
Helló :wink:
Moderátor feladata,amolyan "főnökféle".Ő hívhat és engedhet be tagokat és ha a csapatnak bármiféle technikai kérdése,kérése,problémája lenne (pl. szerkeszt fülecske kérése a zárt topikon belül is),akkor a moderátor intézi ezt "apa" segítségével.
És bizony ő ki is zárhat bárkit,ha azt a csapat úgy ítéli meg,hogy nem oda való,illetve,ha valaki ezt önként kéri :wink:
Vendég

Ezt én sem értem, h miért halna be a topik, ha zárt lenne. Sztem többnyire nem azért írunk, mert szeretjük, ha mások, "idegenek" is olvassák. Én magam részéről ugyanúgy fogok jönni. Ha meg nem, akkor nem azért, mert zártak lettünk. És ha behal a topik, akkor sztem akkor is behalt volna, ha nyíltak maradunk.

Katka, nem ám nem jössz a zártba!!!

Rebi, én is emlékszem rád! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka: őszintén szólva én egyáltalán nem értem ezt a teszt dolgot. Nekem hihetetlen, hogy egy árva tesztből bármi reálisat megtudnának állapítani.

Nemlajos: szerintem is menj el nyugodtan az osztálytalálkozóra! És ne foglalkozz a kilókkal. Döme szájacskájának obbulást! És miért fáj a hátad??

Barátnő: az enyém is elmaradozott. Elkerültünk 50km-re egymástól, közben meg ugye 2 gyerekem is lett (mostmár ő is szeretne).

JA és a legfontosabb megint elmarad. Krisztián "kutyázik"!! :lol:

Infulenza elleni oltást mi sem kérjük. Ma kellett aláírni az oviba.

Hakuna matata!! Szép az élet!!! Ugye???? :lol: :lol:

banokla

pörgés pörgés nem gyŐzöm olvasni :)

Erpé ha bírod a doktori mellett, legyél Te a moderátor! Miből írod?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Ma megnéztük Korni-uszi után az új bevásárlóközpontot az Allét-itt van 1 percre tőlünk, újabb csili-vili pláza, de kivételesen örülök, lehet, hogy el tudok szabadulni kicsit vásárolgatni !? :)

Betti
KépKép
queen-bee

Banokla, gratula a "kutyához"!

Esőtől már kivagyok....ma átmentünk a szomszéd tömbbe, egyik bnőmékhez, 2.5 éves a lánya, Szonjával elvoltak. Aztán du-n az erkélyre "ültünk" ki egy háromnegyed órára.
Holnap remélem tudunk menni sétálni. :?

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jön a Született feleségek!

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tényleg pörgés van.

És Katka nagyon szűkszavú vagy valóban a zárt témában. Pontosabban nem is szűkszavú, mert világos a véleményed és az érveid a témát illetően, csak nyugtass meg minket (még egyszer), hogy velünk tartasz zárás esetén is. :)

Na, és csináltam egy első verziós taglistát a topiktagokról. Figyelem, tuti, hogy nem teljes. És nem megsértődni, ha valaki neadjisten kimaradt. Akkor kiabálni kell. Kiindulásként Kukli-Rszg táblát használtam.
És beletettem olyanokat, akik az elején voltak aktívabb tagok, bízva abban hátha jönnek még. Ebből a szempontból sem teljes, szóval ha emlékeztek valakire, aki hiányzik a taglistáról, akkor jelezzétek.

és tadam:

Moncsi
Rszg
Katka
Nemlajos
Marqueza
Adryn
Anna
Tencsi
Kukli
Vica
Mamacsibe
Wicca
Csibb
Erpé
Tehuti
Papillon
Bea
Gyöngyi
Gabka
Banokla
Tessza
Masut
Zazzy
Rebi
Irita
Kemse
Zita
Bababi
Queen-bee Betti
Juji

ez egyébként 30 név :)
Léptem
É

erpé

Én is nehezen tudom elképzelni hogy behalna a topik ha zárttá válna :roll:

Tényleg annyit írtatok ma :shock: így nem is emlékszem mi volt az előző oldalakon :oops:

Na muszály volt megnyitnom egy másik oldalt hogy lássam mit írtatok.

Nemlajos ne is törődj a plussz kilókkal (bár tudom ez nem nehéz :? ) de amit a többiek is írtak, büszke lehetsz magadra és büszkélkedj csak a fiaddal. :wink: Na meg amit írtál a volt osztályfőnökdről, az hasonlít az én esetemhez. Az én középiskolai oszályfőnököm mondta, hogy úgy sem vesznek fel a főiskolára :shock: Én meg megmutattam hogy de igen 8) ja és az osztályunkból (ill. félosztályunkból, mert a másik fele mást tanult) szóval csak én tanultam tovább 4. után. Utána években aztán többen is rájöttek hogy mégis kéne valami főiskola. :)

Zita 8 fog :shock: Döbbenet hogy micsoda fejlődési különbségek vannak. Az egyik baba már feláll a másik még mindig csak kúszik, van akinek fogsora van és van aki még fogatlan :D

Na már vagy fél órája írom ezt a hsz-t. :oops:
Azt hiszem húzok aludni, ez a mai nap igen húzos volt, és a derekam majd leszakad. Megfűzöm Gábort egy masszázsra :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

erpé lillaoh?

Betti
KépKép
queen-bee

Na igen, ennyit rólam.
Lilla nanáhogy... Bocsi.
De tuti van még hiányosság ám, figyeljetek :)
erpé

banokla: dupla gerincferdülés, plusz lumbális spondilosis, vagy mitököm, meg hát az utóbbi 18 évben még ki tudja, mi...
De hát ez a hátralévő 50 év pikkpakk eltelik így is :wink:

Na jóccakát csajok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Queen-bee!
Milyen szemfüles vagy!Pedig én is igyekeztem figyelni,hogy esetleg van-e még valaki!

Kép
Kép
zazzy

nem szemfülesség, csak ugye én nemrég csatlakoztam és az elején mindenkit felírtam egy listára akivel "beszéltem"..:) van a listámon egy bizonyos "tuncike" nem tudom miért írtam fel, őt ismeritek?

Betti
KépKép
queen-bee

[quote]H írta:a mentek zártba, akkor megyek veletek

Csak ismételni tudom magam... ;)

Erpé: Anna?

Nemlajos: Ajjaj, nem hangzik jól.... :? Nekem Peti akkor harap, amikor meg fog jönni.... Nem lehet, hogy ez zavarja?

Banokla: Nagyon jó, hogy sétáltatok a szakadó esőben! Ennyi idősen ez szuper kaland a nagyfiadnak! ;) És úgy látom te vagy az egyetlen, akinek jó hangulata van ebben a gáz időben... Tök Jóóóó!

Katka

katka22

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisheli 2010.10.12 20:37-kor.
kisheli

Már megtaláltam Annát én is. :)

Katka

katka22

Kisheli: Majdnem másfél éve olvasol, korban is hozzánk illesz, de idáig nem írtál? :shock: Hát nem vagy egy nyitott típus :roll: , de köszi, hogy most beköszöntél és gratula a manócskádhoz! :P Sok Boldogságot Nektek!

Katka

katka22

hehe, bújnak elő a zugolvasók!!! :lol:
na amíg összeszedjük a neveket, aki akar csatlakozni, bújjon elő!!! :twisted:

Szia Kisheli! :wink:

tényleg, Marq, mi van veletek!!! jelentkezzz!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé Pulcsi?

Betti
KépKép
queen-bee

én sem találtam hiányosságot a névsorban... :oops:
és én is adok egy szavazatot Erpére, ha bírja a strapát!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tényleg!!! :oops:
na még jó, hogy előre pironkodtam... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szia Kisheli még most gyere ha szeretnél nem bánod meg :) én örülök, hogy itt vagyok :)

Betti
KépKép
queen-bee

tudjátok, mit rendeltem Fanninak és Panninak karácsonyra???
hát mini mei tai-t!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisheli 2010.10.12 20:38-kor.
kisheli

köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok :oops: :)
kisheli

Dorka baba cuki :)

Betti
KépKép
queen-bee

szép szemek!!! :D
gratula a mászáshoz!!!

én megyek aludni, jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én is csatlakozom az alvókhoz, jó éjt!

Betti
KépKép
queen-bee

sotske, kisheli, hát nem semmik vagytok :D
Pláne Te, kisheli, még csak hozzászólásod se volt eddig a babaneten? :shock:

Na, nem is vidámkodni jöttem, hát, 11 után mégis felébredt, cici továbbra sem kell neki, mintha szopizni nem tudna, a szájába veszi, néha rá is harap (szó szerint), de nem cuppan rá, ahogy fent is írtam. Mintha nem tudna vákumot csinálni a szájával...
Valami isteni sugallatból fejtem, mikor elaludt, nem sokat, 100-at, azt most pohárból meg is itta, és kis ringatás után vissza is altattam.
Tehát a tej ízlik neki. Úgyhogy katka, én is erre gondoltam, hogy talán megjön, de hát akkor ez kiesik.
Lehet, hogy a foga miatt...:(

Most kiszedem a fertőtlenítőből a fejőt, és megpróbálok megint mérhető mennyiséget fejni... Bár nem hiszem, hogy másfél óra után menni fog :(
(egyébként nagyrészt nem is a fejővel, csak -be fejtem, kézzel, ez az avent kézi nekem az első időszakot leszámítva nagyon nem fekszik...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaja, engem ki ne hagyjatok, héé! :)
üdv a most felbukkanóknak, örülünk nektek, és nagyon köszi, h írtatok!!!-bejelentkeztetek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kisheli 2010.10.12 20:39-kor.
kisheli

Kisheli: Csudaszép Dorka! Idáig dugdosni egy ilyen szépséget! :shock: :D 8)

Nemlajos: Nagyon ügyi vagy, hogy pohárból megitattad! 8) Lehet ám, hogy szájpenész miatt sztrájkol.... :(
Hogy telt az éjszaka? valahogy sikerült átvészelni?

Sotske
: Kép a manókról? ;)

Katka

katka22

Sziasztok!

Én is egy lelkes zugolvasótok vagyok minden nap.
Még a topic elején irogattam is, biztos rémlik a nevem néhányotoknak.
Írni nem volt kedvem, korábbi rossz tapasztalatok miatt.

Első fiamnál lelkes fórumozó voltam, már pocakosságom kezdetétől, és mint utólag kiderült a dokim is olvasott, valamit félreértett és hát a szülésnél minősíthetetlenül viselkedett. :( Aztán másnap felkeresett, kihívott a kórteremből és 'kidobott' mint pácienset.

Szóval én emiatt nemigen mertem írni, elvette a kedvem jó időre.

Sajnálom, hogy elmentek gondolatban mindig a társasággal vagyok, életem részét képezitek.

Nagyon fognak a jó tanácsaid hiányozni Katka!
Csibb! Mivel egy kórházban szültünk többször futólag találkoztunk is, csak Te nem ismertél engem. Mátét láttam a csecsemősöknél is és hát én is végigizgultam veletek a műtétet.

Erpével, Csibbel majdnem egyidősek a gyerekeink.

Nemlajos!
Nekem Oli csak fekve hajlandó a mai napig szopizni, ülve nem.
Pozicióváltás?

Oli márc 10.-én született. 10,9 kg és már mászik, feláll, leül.

Botit most viszi a férjem oltani, mivel Kievbe jár dolgozni. Mi már megkaptuk az oltást.

Szép napot!
Üdv. Mindenkinek!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: