A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Neked most a cickafark nem jó.Csak palástfüvet igyál. A cickától még megjön.

Kép
flóra 11

Nem tudom de az egyik oldalon ajánlották! Én vettem de csak félídőig használható.

Kép
muzsuzska

Finom a mangó!!! :D

Kép
flóra 11

A cickafark+palástfű kombinációt többféle képpen lehet inni:
1. egész hónapban csak cickafark vagy
2. egész hónapban cickafark + pé-től palástfű vagy
3. pé-ig cickafark, pé-től palástfű!
A cickafark arra szolgál, hogy rendbe tegye a női szervezetet, tehát egész hónapban lehet innni.
A palástfüvet mindenképpen pé után kell inni, mert méhösszehúzó és segit a korai terhesség megtartásában.

Kép
muzsuzska

Én most félidőig cickázom, aztán jön a palástfű.

Kép
flóra 11

Családi ágyunklett. Mindenki itt ül. :lol:

Kép
flóra 11

A palástfű segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, hormonzavar és a klimaxos rosszullétek esetén, a kezdődő pubertás időszakában kedvezően hat a női szervezetre, cickafarkkal együtt alkalmazva. Hogyha fiatal lányoknál a menstruáció orvosi gyógyszerelésre sem áll be a havi rendszerességre, cickafarkkal keverve a palástfű (egyforma mennyiséget véve mindkettőből) egyenesbe hozza a dolgot. A palástfűnek összehúzó hatása van, igen gyorsan gyógyít, ugyanakkor használják vízhajtóként és szíverősítő szerként is, sebláz, gennyező sebek és elhanyagolt fekélyek esetén is. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal.

Szülés utáni sérülések, nehezen szülő nőknél alhasi petyhüdtség esetén, koraszülésre hajlamos nőknél terhesség megtartásában, a méhszalagok megerősítésében igen sokat segít a palástfű. A harmadik hónaptól palástfűteát kellene fogyasztania minden olyan nőnek, akiknek ilyesfajta problémái vannak.

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő az első trimeszterben igyon palástfű teát, így megelőzhető az embrió kilökődése.

Kép
muzsuzska

Még jó hogy elég nagy!

Kép
muzsuzska

Jó tudni: naponta 2 csészénél több palástfű-teát ne fogyasszunk, mert károsíthatja a májat! Lázzal vagy vérzéssel kísért hasmenés esetén forduljunk orvoshoz.

Kép
muzsuzska

Köszike,szép tájékoztató. :wink:

Kép
flóra 11

Boccs Flóra:

málnalevél-tea

A málnalevél teát csak a terhesség utolsó hónapjában szabad inni, mert ez segít a méh tágulásában. A babának akkor nem árt, de aki szeretne teherbe esni, az ne tágítsa a méhét...

Kép
muzsuzska

Én cickábólis napi két csészénél többet nem iszom. Szedem a homeos cseppeket is,abban is van .

Kép
flóra 11

Gondolom te ezt már mind tudtad!!!!!!!!!!! :oops: :oops:

Hol a zserbó amit küldesz? :evil:

Kép
muzsuzska

Én isígy ismertem a málnalevelet.Bár valahol én is olvastam már,hogy terhesség előtt is segít, de ez az ismertebb hatása, tehát ezzel nem kísérletezem.Már csak a fogyás, ami még segíthetne,de erre nem tudom elszánni magam.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,sajna nem küldök. írtam,hogy már mind megettük,későn szóltál. :oops: Mangó még van,küldjek azt? :D

Kép
flóra 11

Nem fogyunk!
1. ronda ráncossak leszünk.

2. élvezünk enni és ami jó arról nem mondunk le.

3. szeretünk és tudunk is finomat főzni, sütni.

4:Párunk imádja a pocinkat is , akkor minek fogyni? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tudtam a zeák hatását, de mindig jó újra olvasni. Ahány leírás,mindig mond valami újat is.

Mikor dolgoztok? Ja,most reggeles vagy.

Kép
flóra 11

Szabadok vagyunk péntek este kezdünk !!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Királyfi már szundizik. :D

Kép
muzsuzska

Igen, minek fogyni. De én már bedumálom magamnak,hogy a súlyom miatt keveredett össze a menzim és ezért nem tudok teherbe esni. Legalább 10kg-tól jó lenne megszabadulni.

Kép
flóra 11

Hú, de jó nektek most! De csak péntekig. Na és Szilzinek is jó. :wink:

Kép
flóra 11

Miután bevacsiztunk, lehúzom a teám és elmegyünk aludni, nehogy lefogyjunk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Holnap mosás, takarítás, főzés. Csütörtök autó szerelő, péntek pihi.

Kép
muzsuzska

Ennek a mangónak hatalmas magja van! :shock:

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Én most még megcsinálok ézt-azt a gépen. A férfiak valami hülye akció filmet néznek. Péter megállapította,hogy a film jobb, mint szlovákot tanulni. :lol:

Kép
flóra 11

Szép álmokat mindenkinek!

Megyek Királyfi után!

Kép
muzsuzska

Igaza van Péterednek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nevetsz? Hát tudod,ha ilyen nagy magoknak kéne találkozniuk,akkor meg is találnák egymást. Nem tudom,miért ilyen pindurra teremtette nekünk ezt a jó Isten. :D

Kép
flóra 11

Szép álmokat Zsuzsi!

Jól teszed!

Nekem még holnap holnapután clostis napom van. Majd felhívom adokit a Duphaston miatt,mert most nem adott.

Kép
flóra 11

Nagyon álmos lettem. Feljátszom usb kulcsra a dolgokat és majd munkában átalakítom még és kinyomtatom.

Kép
flóra 11

Sziasztok,jó reggelt..:)

Drága kisfiamra a hajnali 1 órási evés után rájön hogy nem álmos...:(
3-ig minimum le sem tudom tenni aludni...:)
Én meg esek össze reggelre....:(

Bezzeg most édesen durmol...... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Megjöttem munkából. Ma a Flórián elment most délután valamit intézni, ráérek bekukkantani. De laátom,Tancsun kívül ma még más nem is volt. Hát,mióta nekünk megkezdődött a suli, sokkalkisebb itt a forgalom. Ugye,most Tancsu sem ér rá annyit, Szilvi nyaral...

Kép
flóra 11

Jaj, Tancsu, sajnálom, hogy ilyen szokást vett fel ez a huncut Gergő. Majd csak rájön,hogy az éjszaka arra van, hogy aludjon. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D :D :D :D
Ma még nem is voltam? :shock:
Örülök a teaismertetőknek, én is mindig szeretem újraolvasni őket. A málnától én is ódzkodom, és most már tutira tudom tőletek, hogy palástfüvet kell innom. :D
El vagy havazva, mi, Flóra, te is? :wink: De legalább jó az ágyatok!
A mangót szeretem, de én mindig azt hittem, hogy az az avokádó, és úgy ettem (mert annak termékenységnövelő ereje van állítólag). Aztán a múltkor vettünk avokádót, marhára sz... volt. Úgyhogy marad a mangó, akkor is, ha annak nincs termékenységnövelő szerepe.
Zsuzsi, nagyon drukkolok :idea: :idea: :idea: :idea: ! Már nem vagy olyan ideges, vagy hülye kérdés volt? :lol: :lol: :lol:
Tancsu, próbálj pihenni is, míg a gyermek durmol, te is durmolj. :D :D És kérünk képeket, ha apa csinál. :D :D :D
Timimami, mi a helyzet? :D
Szilzi mikor jön haza?
Ja, még mindig nem jött meg, de minden szünetben mentem megnézni, hogy mi újság...... banyek. Ja, és azt álmodtam, hogy a múltkori uh-on nem vette észre a doki a gyereket, úgyhogy most meg kellett szülnöm, pikk-pakk kiugrott belőlem :lol: :lol: :lol: (jó vicc, mi, Tancsu?), aztán szopizott is, tök jó volt :D :D :D, és utána felszívódott, köddé vált...... Mert az ilyen csak álom lehet. :cry: :cry: :cry: Szomorú álom volt.
De most már túlvagyok rajta és újra vidám vagyok, oksa? :D :D :D :D Ha megjön, megjön, kutyát se érdekli, megyünk tovább és kész. Nem igaz? :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló, Flóra, itt vagy? :D

KépKép
benó

Ha egy kis lámpácskát hagysz neki az ágyánálégve, akkor sem marad meg az ágyikójában? Mert akkor gügyöghetne, kicsit mégis pihennél.

Kép
flóra 11

Látod, hogy megváltozott a vonalzóm? Végtelenítette (na, nem, csak majdnem) a vonalzómon a számot. :shock: A lényeg az, hogy ez az első késő nap.

KépKép
benó

Helló Benó!

Én is összekevertem a mangót és az avokádót.Azt is kóstoltam egyszer,de rossz. Állítólag salátákba való.

Kép
flóra 11

Helló, rég taliztunk. :D
Gyanúsnak érzed a piritlenségemet? Szerintem szívat csak, aztán majd egy 5 nap múlva megjön. Ne éljük bele magunkat.

KépKép
benó

A Zsuzsinak a múltkor miért nem jött meg egy hónapig?

KépKép
benó

Benó, neked nem szokott ilyen hosszú lenni. Ez már legalább 3-4 napja késik neked.A múltkor valahogy 33-ra jött meg.

Kép
flóra 11

Jaj,Benó, ne minket vegyél alapul! Mi cisztásak,hormonzavarosak vagyunk,nem úgy,mint Te. :wink:

Kép
flóra 11

Szegény Gy.-nak egy munkatársa meghalt, úgyhogy temetésre kell mennie. :cry: :cry: :cry: Anyuék is temetésre mennek, szörnyű, szörnyű.
A mamám is annyira szarul van már, hogy nem ismerte meg anyuékat tegnap, mikor mentek hozzá. Nem mertem mondani anyunak, de nem hiszem, hogy sokáig húzná. Minek is mondanám neki, ő maga is tudja. De szerinted mivel lehetne a lelkét egy kicsit vigasztalni?

KépKép
benó

Ki tudja, nekem mi bajom? Lehet, hogy én meg átjárhatatlan vagyok vagy nem egyezik a petém a Gy. spermájával. Ki tudja. Meg fertőzés is lehet. Az Andinak is késik 11 napja fertőzés miatt (elment orvoshoz, onnan tudja). Ne kelts bennem hiú reményeket. :D

KépKép
benó

Oké, ha esetleg elérjük a 41. napot piri nélkül, akkor csinálok tesztet. De addig ne is beszéljünk róla. Jó? :wink: :D

KépKép
benó

A temetések nem kellemes dolgok. Nem hinném, hogy lehetne valamivelis vígasztalni az anyukádat. Biztos őis tudatában van a nagyid állapotával. :(

Kép
flóra 11

Persze, igazad van.

KépKép
benó

Oké! Hazajött a Bálint fiam és itt dobol a szekrényeken,ágyon meg mindenen. Ez is dob őrült. :lol:

Kép
flóra 11

Most épp zsálya teát iszom. Jó a náthámra meg a torkomra. Bár a torkom most nem fáj,de a nátha alaposan kijött rajtam. Fáj a fejem tőle. :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: