amùgy ha valaki gondolkodik még az oltàson, lajd beszàmolok, én hétfon kapom meg. nem ellenkezem màr mert egyre tobb a beteg a kornyezetemben és a doki és egyébb ismerosok meggyoztek.
nekem a segitség foleg anyu lesz mert anyos ugye nem itt él, viszont nyàron nem bànom ha megkàtogat és szeretném ha a szulés kornyékén is itt lenne, biztosan fontos neki, elso unoka, stb. anyukàm meg itt lesz àprilistol màr mikor a pàrom elutazik, mert ugye lesz olyan, én meg akkor màr nem akarok majd egyedul maradni. ugyhgy nàlunk lesz néha bekoltozés az elején mert nem leszek esténként mindig pàrostul és az elején biztosan kell majd segitség, nem àlltatom magam azzal h minden azonnal tokéletesen fog menni. plusz én januàrtol remélem visszamegyek majd dolgozni, és akkor is anyyuhoz megy a gyerek arra a pàr oràra. és nàlunk lesz majd bolcsi is, engem nem zavar, és tul leszunk a betegségeken is hamar, az sem baj. plusz szocializàlodjon csak. nem biztos h egész napos lesz, de nem baj ha jàrni fog, én is szerettem a bolcsit.
Mucus: émelygés nàlam is néha visszajon, nem vagy érzékeny az idojàràsra? én azt gondolom nekem attol is fugg.
Norci: csokis fondu nem rossz, de én sajna nem nagyon szeretem a csokit, szoval az nekem 2 szem eper utàn màr sok, sosem tudtam eléggé élvezni