A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="kisfruzsi"]S írta:kisfruzsizösszenet!
A gatyikat hogy rendelted meg Krisztinél? SZemélyesen vett méretet, vagy csak megírtad neki a méreteidet?

Nem, én elmentem hozzá, és felpróbálgattam őket, hogy fazonra melyik tetszik, illetve anyagra.
Szerencsém van, mert gyalog 2 percre lakik tőlünk, így férjecskémmel elsétáltunk egyik délután.
Ott személyesen megbeszéltük mit szeretnék .. kiválasztottam a színt, mindent... hova szeretnék zsebet .. stb :) Majd hív, ha készen van.
A feketét, amit megvettem nála, az már készen volt ott .. felpróbáltam, és mintha rám öntötték volna, így azt azonnal hazahoztuk. :)
Ha nincs messze tőled, érdemesebb személyesen elmenni hozzá - nagyon jó fej!

Kép
szösszenet

3 UH...hát elmehetnek a búsba. :evil: Bár itt Mo-n még jónak mondható a helyzet, kint Amerikában pl összesen 2 darab uh van, aztán szevasz. :shock:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nem akarlak titeket elszomorítani, de NST-ből 1-et finanszíroz a TB, pedig szakmailag a 36. héttől heti 1x kötelező, 40. héttől pedig naponta, max 2 naponta.

Nem értem, hogy működhet úgy egy rendszer, hogy a szakmailag kötelező számú vizsgálatokat SEM finanszírozza. Mert ha mondjuk a 18. uh-t nem finanszírozza, akkor oké, bár gondolom akinek meg ennyi kell, annak épp elég baj, hogy 18x kell az uh, mert tuti vmi baj van...[/i]

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Köszi, akkor majd valamikor elmegyek hozzá, bár már nem lakunk Pesten, de azért járok arra néhanapján :lol:
A pociméret...hát az enyém hatalmas, úgy érzem magam, mint egy 4 hónapos kismama....mindenki észreveszi, szóval már nem titok a munkahelyemen sem.
A megdöbbentő az volt, amikor most voltunk a 12 hetes UH-n és amikor mondta a doki, hogy tegyem szabaddá a hasam hát nem gondoltam volna, hogy még ennyire lent van :)

KépKép
kisfruzsi

Nekem éppen ez miatta dokim nem is nyomtatott papírt az uh-ról,hanem csak egyszerűen beírta az adatokat és méreteket a kiskönyvem hátuljába!

A kis cseles! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Kisfruzsi!
Támpont a tájékozódáshoz, kb a 20. héten éri el a méhed teteje a köldököd szintjét. :lol: Addig bizony ott lent lesz a babó 8) :lol:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csöppke!
Tegnap a nagy várakozásban az egyik doki azt hitte ,hogy én vagyok a 27hetes kismamája,és majdnem berántott a rendelőjébe,hát valóban nagyobb hasam volt mint a 27hetesnek! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
nicci

Deli!

Hogyan kozoljuk a parunkkal.
A ferjem rokton Zoli utan szeretett volnap kistesot, de en nemet intettem. Nem birtam volna kettovel es nem is akartam.
Azota mindig noszogatott.
Mikor elerkezettnek attam az idot es osszejott hetig titkoltam, mert akkor lett apa szulnapja.
Igy 30. szulinapi meglepi lett.

Vettem szep tesztet es aznap megcsinaltam, hogy fress es eros legyen, vettem egy par mini cipit.
A kertitavunk mellett van egy disz golya, arra pelust kotottem es Zoli babajat tettem bele.

Kepek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Itt vacsiztunk.
Kép

Cicifix:
En ugyan azt hordom, mert nem nott a mellem, Zolinal sem nott semmit. De hova is none tovabb ....................... :shock:

Bugyi is a regiek vannak, amit nem sajnaltam annak kozepen elvagtam a gumijat es igy jo. Utana mar ugy is gaz lesz es kidobom.

Konyvre nincs idom, mert most ket szakdolgozatot kell irnom utana meg ket allamvizsgam lesz februarban.

Most egy kicsit kivagyok, mert egesz ejjel fajt a hasam.
REggel elmentem wc-re es megint rozsaszin jott belolem.
Nem sok, csak a papir lett olyan, most meg barna jon.
Felhivtam az orvost, azt mondta, ha erosodik azonnal korhaz.
Igy most megint itthon fekszem.
A hasam mar nem faj, de erzem.
Ma reggel megvolt az AFP-is ket het mulva genetikai UH.
Ott mar biztosra lehet nalunk is latni a nemet, igaz nekunk mar mondtak, hogy kislany, de az lesz majd a tuti.

Magi
Vendég

Akkor nem csak én vagyok így hogy jó nagy a pocim :)

KépKép
kisfruzsi

3 uh?????

Én már most 4szer voltam :oops: Ezt nem lehet szerintem így lekorlátozni!És ha vmi baj van,honnan tudod meg?
Ó de szeretnék én is egy ilyen íróasztal mellett ülni ahol ilyen fontos dolgokat döntenek el....
Legközelebb azt is megszabják majd h mennyi idő altt kell kinn lennie a babának... :evil:

annus11

Magika,

Hát ez olyan szép lehetett! Teljesen elérzékenyültem! Gondolom hatásos volt!

KépKép
kisfruzsi

Na végre elolvastam amiket írtatok...
Én is sok mindenen gonolkozom..de még csak körvonalakban.Hát mi is majd később fogunk vásárolni,de igyekszem képben lenni az árakról.Hisezn tudni kell menyi zsé kell rá...

Én még mindig rosszul alszom éjszaka,forgolódom,többször felkelek...minden bajom van :(

Jönnek a hosszú hétvégék!!!Ki mivel üti el az időt? :lol: Lehet mehetünk szánkózni is,mondja a havazást :wink:

annus11

Kisfruzsi!

Igen apa nagyon orult, mert O mar regebben akarta es maga a kornyezet is.
A golyat elfelejtettem:
Kép

Most viszont olyan termeszetesnek veszi, hogy mindent birok es nem lehet semmi bajom, hogy hihetetlen.
Zolival birtam is, de most minden bajom van.
Rosszulletek meg mindig elojonnek, neha verezgetek stb...
De nem kepes felfogni a sulyat.
Igy egy kicsit csalodott vagyok.

Lanyok!
Az hogy mit fizet a TB en mar semmin nem lepodok meg.
Ferjem sztk orvos is, ezert mar ez regen tart, szepen lassan semmit sem fog finanszirozni.

Magi
Vendég

Bocsánat, hogy másodszorra is felhoztam egy témát!És igenis, amikor csatlakoztam az elejétől visszaolvastam a fórumot, de azóta már elég sokmindent olvastam("Hogyan közöltük párunkkal, hogy babát várunk").

Kismamarucik-én is rendelktem már az Elenortól is, de most legutóbb a babaszobás Melimamitól(fentebb irt ide is),és nagyon szuper gatyót készitett 3500-ért, mondjuk épn elég vékony vagyok, viszont a régi nacik már a 10-dik héttől elviselhetetlenek voltak.A cicifixekről nem is beszélve-már az elején zavart minden szivacsbetétes, merevitős fazon.

KISFRUZSI-a 16 héten szerintem nincs UH, csak a 18-20-kon.

CSÖPPKE-én úgy tudom, hogy a baba a 15 héttől már hall, de mindjárt utána olvasok!

A terheléses vércukorvizsg. kapcsolatban-szokták ajánlani, mi is így csináltuk annak idején, hogy a cukros lötyibe lehet belefacsarni 1/2 citrom levét-kevésbé émelyitő.

Kép

Kép
deli

Csajok!
A 12. heti uh hüvelyi, vagy hasi?
Hiába harmadik baba, agyam mint a szita, nem emlékszem :lol:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Én is ezt kérdezgettem mielőtt meg nem volt :lol: ! Mindenki azt monda, hogy hüvelyi, de nekem hasi volt! De minden látszott rjta szuper volt!

KépKép
kisfruzsi

Jajaj elkezdtem irni én is a hogyam mondtam meg apának történetemet, de véletlenül kiléptem és eltünt... :(

Kép

Kép
deli

Érdekes, a 12 heti UH a lányommal is még hüvelyi volt, de most más dokim van, és ő hasit csinált és tényleg nagyon jól látszott minden, mondjuk én tényleg elég vékony vagyok, bár már nem sokáig :D

Kép

Kép
deli

Én is nagyon vékony vagyok .. és hüvelyit csináltak a 12 hetesen .. és örültem, mert utána megnézték hasin is .. látszott-látszott .. de össze sem lehetett a hüvelyi képpel hasonlítani .. az csoda volt :)
Holnap 4D-s UH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izgulunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szösszenet

SZÖSSZENET!
Majd tegyél fel képet lécci a babáról, akkor ti már holnap megtudjátok, hogy ki lakik a pocidban, de jó!

Én is kiváncsi vagyok nagyon, de most még megpróbálok a megérzéseimre hagyatkozni, ami nagyon azt súgja, hogy újra kislány.Pedig apa miatt én is fiút szeretnék most.Igaz a kislányunk is kijelentette, hogy neki márpedig csak kislány kistesó kell.

Kép

Kép
deli

A történet, ami az előbb lemaradt...

Mármint:"Hogyan közöltem apával..."

A mi történetünk tavaly december végén kezdődött,amikor sok apró jelből arra következtettünk, hogy terhes vagyok.A párom szinte előbb fogott gyanút mint én.Émelyegtem, kívánós voltam, farkasétvágyam volt stb.Pedig akkor nem is terveztünk még babát.A párom mondpgatta is vigyorogva:"Te biztos terhes vagy", én persze tagadtam, hogy biztos nem.Aztán nekem is nagyon fura volt ez a sok tünet.Aztán jött a Szilveszter éjszaka, és én már teljes meggyőződéssel, vettem egy édi kis unisex színü rugit, és éjféltájt nagy ünnepélyesen átadtam a páromnak.Aztán már együtt örültünk.A tünetek továbbara is voltak, de sajnos pont azelőtt nem irtam fel a menses időpontját és nem tudtam mikor kell megjönnie, de nagyon úgy tünt már hogy késik.Aztán elmentünk dokihoz, aki megvizsgált, csinált egy tesztet(laborost), de negatív lett :( .Különös módon ennek ellenére is szinte biztos voltam benne, hogy terhes vagyok.Utána még jó sokáig nem jött meg, és aztán a menses is olyan fura volt, kevesebb is rövidebb ideig is tartott.Azóta sem tudjuk mi volt ez az egész :( .
Folyt. köv.

Kép

Kép
deli

Sziasztok!

Ha valakinek szüksége lenne rá, nekem eladó használtan:

-2 db kismamanadrág L-es méretben (kb 175 cm magasságra).
> Egyik farmernadrág, sötétkék, a Brendonban vettem. ÁRA: 4000 Ft (új ára: 10000)
> Másik kordnadrág, szürke, a Szandi-féle Mammystic boltból. ÁRA: 3000 Ft (új ára: 10000)
Mindkettő nagyon szép, kb. 1 hónapot haszáltam, mert nem volt tél..

Érdeklődni: 20/ 322-1605

Üdvözlettel:

Fruzsi
cinderella

...Aztán a nyáron már tudatosan belehúztunk, férjem már régóta vágyott a kistesóra,de én mindig halogattam.És aztán nyáron végre kimaradt a menses és már tudtam, hogy végre megfogant.Közeledett a 4-dik házassági évfordulónk.Addig a férjemtől nagy nehezen titkoltam a dolgot.Elővettem a szekrényből a fent emlitett , már egyszer átadott rugit, és újra szépen becsomagoltam,de most hozzátettem a pozitív tesztet is.Eljött és elmentünk vacsizni egy hangulatos kis étterembe, ahol évfordulónk alkalmából átadtam a kis csomagot.Most viszont a férjecském teljesen meglepődött, nem gondolt ilyen szép ajándékra :D .

Kép

Kép
deli

Sziasztok!

Hát igen, itt aztán van forgalom :lol: :lol: Nem is tudok ennyi oldalt visszaolvasni, mert elfelejteném az egészet :D

Olvasgattam, hogy megy a "vita", mennyi UH-t fizet a TB, s hogy eddig ki hány alkalommal volt.. Akkor én meg sem szólalok :lol: :lol: Mivel lombikbaba, többször kellett mennem, mivel az elején azt hitték méhenkívüli :oops: volt hogy 4-5 nap telt el a 2 UH között.. De ennek biza ezen a héten végeszakadt, hiszen búcsúztunk a meddőségitől egy szép UH-val, de cserébe holnap megyünk idehaza a 12 hetes UH-ra..

Beutaló-kérdés: nálunk a vérvétel a nővédelmiben van, és a védőnéni adja ki a beutalót, de az UH-ra annyit mondott, kérjek csak időpontot, oda nem kell papír, csak a kiskönyv..
Holnap ha sikerül beugrom hozzá ismét, mert most már az izgat, hogy a 16. heti AFP-re mikor kell bejelentkezni, s hogy konkrétan melyik napon, mert nekem a 16+0 vasárnapra esik :lol:

Magika: csak óvatosan akkor, és ha baj van tényleg futi a kórházba, nekünk most van 2. vérömlenyünk, ami vérzést okozott - nem kis riadalommal - de most már összeteszem a két mancsom, hogy se barna, se semmi, és szerencsére az Utrot is szombaton elhagyhatom :lol:

Vásárlás: én nem tudom miért, de mi még nem merünk várásolni semmit :oops: :oops: , értem itt pl. a kocsira, mert nacit már kellett - de azt varrónővel csináltattam :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Hoztam nektek Kecskemétről képeket...
kiállítás:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A közös munka...
Kép

Kép

Áron talált egy-két cicit! :) :lol:
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én még csak egy uh-n voltam, a nyolcadik héten és hasit csinált a doki, de mondta, ha nem látja rendesen akkor csinál hüvelyit... ő nem szeret ilyonkor a kismamiban túrkálni... jobb a biztonság, ne háborgassuk az alvó oroszlánt címmel:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Magika
Mi apumnak adtuk a hírt ajándékba... férjem születésnapja sem volt igaz messze, de vele mindig együtt izgulunk, hogy látunk-e csíkot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerintem már volt téma a babamozgás is...

Áront 15 hetesen éreztem, 17 hetesen már apa is sőt ha nagyon figyeltük látszott... és az az igazság, hogy én most is érzek már hasonlót és mindig ugyanott... de ez még nem lehet, mert annyira pici... egy kicsit összezavar... lehet csak a fantáziám játszik velem...

tejzsemle-cukroslötyi...
A cukroslöttyös a szigorúbb módszer (gondolom, így van köze avetéléshez is) vannak kórházak akik egyből cukroslötyiznek, az én dokim megkíméli a mamikat és tej-zsemle a felállás, ha az nemtúl fényes eredményt hoz akkor ismételnek cukroslötyivel... szerintem sok esetben spórolás miatt megy egyből a cukroslötty, hogy ne kelljen két vizsgálat...

Szösszenet nagyon szívesen és ha maradt benned kérdés, nyugodtan tedd fel szerintem! :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

hű de elmamackásítottam az oldalt... :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

kis*!
En is hematomara gondolok, mert elozoleg is pont igy volt, mint most.
Mar barna sincs legalabb is eddig. Nekem meg mindig vannak rosszulleteim es hanyok is neha, illetve rendszeresen faj a gyomrom es belgorcseim vannak aminel nem tudom mindig, hogy a beleim vagy a hasam.
Egyszoval ma kicsit kivagyok, hogy miert van ez igy.
Zolinal semmi nem volt.

Lanyok!
Latom masnal is volt meglepi a baba kozlesenel. :lol:
Szerintem ez annyira jo dolog. :lol:
Zolinal mi is egyutt izgultunk, de most igy jobb volt.

Magi
Vendég

Hátrahajló méhnél amúgy tanácsosabb a hüvelyi mert úgy jobban látszik... a mi babszemünket alig találta meg a doki...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Magika: a hányás is bizony rendesen megviseli a pocakot, főleg ha ilyen "barnázásos" dolog ia van, én ezért örülök, hogy engem teljesen elkerült ez a része a dolognak :oops: :roll: :D
Azért csak vigyázz magadra, és próbáld a hasad nem megerőltetni, ilyenkor még a székreki se hasznos :? :shock:
Örülök, hogy már szűnőben van a dolog, de azért tényleg csak óvatosan :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Magika próbálj pihenni... gondolom ez elég nehezen megoldható :?
Már szép nagy a pocilakód! Biztos csak a hematóma rémítget!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bélgörcseim nekem is vannak és valóban néha nehéz eldönteni, hogy mi is görcsöl odabenn...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: nekem a 10. héten volt egy helyen olyan érzés, mintha "valami" vagy "valaki :?: " kaparászta volna a pocakomat belülről, és kézrátétellel megszűnt :lol: :lol:
Nem tudtam mire vélni, de bizony már nem is érzem :cry:
Már nagyon várom, hogy belülről kopogtassanak :P

Kép
kis-csillag
Tököl

Deli
Kedves történet!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem is kb a 10. óta... kis repdesést érzek... mindig ugyanott... én az okt 30.-át várom már nagyon akkor láthatjuk megint uh-n.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lanyok!

Nekem soha nem volt semmilyen gondom a hasammal, gyomrommal, meg savam sem volt soha egni sem egett soha.

Most gyomorgorcsom is szokott lenni, savam is van, fajni is szokott.
A beleim is.
Vagy hasmenesem van vagy szekrekedesem.
Koztes nincs.
Neha ugy gorcsol a belem, hogy magatol feszul a hasam. Ez volt reggel is. Ilyenkor semmit nem tudok csinalni, mert akaratom ellenere csinalja. Nos ezer is gondolok hematomara, mert ezelott is igy lett, csak joval kevesebb volt most a ver, mert most csak a papir lett rozsaszin, akkor meg elontott a ver rendesen a wc-t is es a papirt is.

Na mindegy. Pihizni tudok, mert Zoli oviban van reggeltol 3:30-ig.
Anyukamek 5 percre laknak jobbra es nyugdijasok, anyosomek meg balra 5 percre, bar ok kevesebbet tudnak segiteni.
De anyukamekra total lehet szamitani.
Ma is ok hoztak el Zolit a bolcsibol.
Holnap suliba kell mennem igy nalunk is fog aludni szombatra, mert en is csak szombaton jovok haza sulibol, apja meg ejjelig dolgozik.
Szoval azert nem panaszkodom tudok pihizni.

Magi
Vendég

Én semmit nem érzek :(
És aggódom is ..
Már olyan hamar érzitek? Akkor az én kincsem miért nem jelez?
Remélem jól van ..

Kép
szösszenet

szösszenet, első babánál általában a 18-20.héten érezni a mozgást. Ritkán picit előbb. De Te még abszolút nem vagy késésben, sőt. Még egy pár hetet várj, és érezni fogod. :wink:

Szerintem 10-11 hetesen még nem lehet érezni a babát. Annyira pici, hogy nem tud akkora erőt kifejteni amit megérezzen az ember.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szösszenet
Ne aggódj... van aki csak a 20 héten érzi az első babát!
Én már betöltöttem Áronnal a 15. hetet amikor éreztem!!!
Ez nagyon változó!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Okés, akkor nem izgulok, csak közepesen ..
Én semmit nem érzek .. de lehet a hátrahajló méhnek ebben is szerepe van .. én vékony vagyok, de a 12 hetesen alig láttam a babót :) lehet most is a medencémben pihen valahol, nem jön ide előre rugdalózni :) :)

Kép
szösszenet

Segítsetek :D :D
Én most Elevitet szedek .. de már csak pár szem van.
Minden nap megküszködöm a bevételével .. pedig nem vagyok hányingeres alapjáraton, és a MAgne B6 simán lemegy .. ez meg 3-4edszerre, amikro már olyan állapotban van, ami csöppet sem bizalomgerjesztő.
Szóval valószínű váltok .. mert ennek borzasztó az íze.
Gravidások! Annak milyen a bevonata? És kisebb, mint az Elevit? :)
Hátha valaki már mindkettőt ismeri ..
Vagy ha valakinek van más ötlete, az is jöhet :) én ezt a két terhesvitamint ismerem.

Kép
szösszenet

Szösszenet: nyugi - azóta, hogy azt a "kaparászós" érzést éreztem, azóta semmi, de már Neked is és itt mindnekinek nincs sok hátra, hogy megkapjuk az első rugikat :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szosszenet!

En hipp-nek iszom az etrendkiegeszitojet.
Naracsizu finom ital, igaz kicsit vas ize van. 1 kortynyit kell inni naponta.

Magi
Vendég

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkred]Szóval valószínű váltok .. mert ennek borzasztó az íze.
Gravidások! Annak milyen a bevonata? És kisebb, mint az Elevit? :)
Hátha valaki már mindkettőt ismeri ..
Vagy ha valakinek van más ötlete, az is jöhet :) én ezt a két terhesvitamint ismerem.[/color]

szösszenet, én szedtem mindkettőt. Hát az Elevit akkora mint egy cserebogár, annál nemsok nagyob bogyó van. :lol: A Gravida kisebb, nekem sokkal jobban bejön. Hogy milyen a bevonata? Passz, sosem kóstoltam. Egyből lezuttyantom egy nagy pohár vízzel.
De ha nem akarsz bogyót, akkor van a Hipp Natal nevű várandós szirup, ami ugyanazokat tartalmazza mint az E. vagy a G. csak épp folyékony. Nekem az íze is bejön :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hihi - Elevittel én is így voltam.. De azért nagy nehezen lecsúszott, néha majdnem félre, de mostmár nem szedem, inkább sok zöldcség, gyümi és főzelékfélék, saláták.
Valahol azt olvastam, hogy a 12. hét után nincs "sok" értelme, de ki-ki tudja saját maga :)
Tény - nem szedtem minden nap, de a babó szépen tartja a méreteit, szépen nő, és nincs fejl. rendell. sem - az előzetes UH alapján :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nekem tök egyformának tűnik a kettő... a Gravida rózsaszín... nagy adag vízzel nyeld le, vagy próbáld ki a hippet!
Én szedem téli időszakban végig... lehet nem minden nap...

Amúgy eddig azt vettem észre, hogy hányingerem van ha beveszem... most meg azt, hogy akkor van ha nem veszem be... tök furi...

Kép
Kép
Kép
mamacka

:) :) Én jól vagyok tőle .. nincs székrekedésem .. semmi .. csak valahogy nem akaródzik lemenni :) Én is csak akkor érzem az ízét, ha már egyszer "visszajött" :lol: :lol:
Valamit mindenképpen szedek ezekben a hónapokban.
És szerintem mindenki pótolja a vitaminokat .. iszonyú influenzás időszak ez .. én is küzdök egy betegséggel.
Múltkor már leredukáltam, és 2 naponta vettem be az elevitet, de amióta beteg vagyok, újra minden nap legyűröm .. a baba érezze csak jól magát, ha én kint köhögcsélek is. :)
Lehet kipróbálom ezt a szirupt :) jól hangzik!

Kép
szösszenet

Kép

Közben itt egy tábla .. megint bővültünk :)
Amúgy a májusiaknak tényleg nincs külön topik .. úgyhogy maradjatok itt, és sokasodjatok :) Csöppke jön sűrűn, rak fel szép táblát :) :)
Én ezt már alig bírom méretbe hozni, hogy elfogadja a babanet :D

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: