A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Little!
Húúúú de izgi! Már irtó kíváncsi vagyok mi a helyzet? Tesztelni mikor akarsz?
A múlt hónapban én is produkáltam minden félét, ráadásul már a 40. nap tortottam, de sajna 42-en megjött! :twisted:
Nem akartalak elkeseríteni! Én nagyon szurkolok!!!!!
Vendég

Jéééé, egyre izgibb ez a hónap :D :D

Little, azért vagyunk itt, hogy egymásnak elmondhassunk mindent, amit érzünk!!! - itt senki nem néz hűlyének, mert tudjuk, hogy mind ilyenek vagyunk, filózunk azon, hogy már odabent van valaki, aztán produkáljuk a tüneteket és nem tudjuk, hogy ez igazi vagy csak pszihés alapon van....az jó, ha elmondod, hátha mások is kedvet kapnak a vallomásra :wink:
Most pedig a lényegre térve: nagyon jó tüneteid vannak, és én nagyon drukkolok, hogy a teszteléskor már megbizonyosodhas, hogy ezek tényleg IGAZI tünetek :)
Mikor is tesztelsz????

Krisztinka, a DPO- az tényleg az, amire gondoltál: az angol röviditése az ovuláció utáni nap-nak. Igy használja a ferti, és mivel egyszerűbb leirni, mint magyarul, mi is átvettük :D

Asiye, nem szólitlak Évinek, mert már van egy Évánk :) - köszi szépen az adatokat :D - ezek szerint én még nem juttam el ahhoz az időponthoz, amikor már kezdhetek idegeskedni :D :D

KépKépKép
ildiko74

Krisztinka!

Nem keserítesz el, mert tudom, hogy 50-50% az esély, hogy valósak legyenek a tüneteim. Meg tudom, hogy túl szép lenne, ha megint elsőre összejönne a baba. Megérdemelnék én ekkora ajándékot az élettől??????
Már magam se tudom, hogy mikor teszteljek. Bencénél a 30. napon teszteltem, lehet, hogy most is akkor kellene. Bár akkor fogalmam sincs mikorra esett a pé-m, most meg, hogy a ferty ártakta a 20. napra......háááááááááát nem is tudom. A ciklusaimat 1 éve feljegyzem, és a leghosszabb az volt, amikor a 32. napon jött meg, de általában a 26-28. napon szokott, ami péntek illetve vasárnap.
Meglátjuk meddig bírom tesztelés nélkül!!!!! :lol:
Vendég

Ja! az adatokhoz, amit asiye küldött! Én 27 éves voltam, amikor elkezdtük Bencét "gyártani" és egyből összejött!!!!
Még szerencsé, hogy kivételek mindig vannak! :lol:
Beleestünk a 13%-ba! :wink:
Vendég

Eszter! Mi volt a dokinál! Gyere mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Minden OK! :D

Azért jöttem ilyen soká,mert a dokim visszahívott 12-re,mert csak akkor tudott Uh-ot csinálni,így a köztes időben vásároltam.
Nagyon picur még,képet nem kaptam sajna,de két hét múlva kell mennem kontroll UH-ra és akkor kérek,most annyira meg voltam szeppenve,hogy nem kértem.

Ez van a papíromra írva:

Normál nagyságú,puhább tapintású uterus.......
gravid uterusban vaskos nyálkahártya 15 mm-es,benne kicsiny graviditás.........

Diagnozis:korai grav.

Éva!

Ehez főleg te értessz.Ez így ok?Mikor tesztelsz?Holnap reggel?Tedd már fel légyszi a görbédet.

Hú lányok,úgy érzem ez a hónap nagyon sikeres lesz a kis topicunknak.Annyian vagytok nagyon gyanúsak nekem. :D

Titi üzeni,hogy délután benéz,csak most tesz-vesz,mert ma szabin van.(ja és remélem nem haragyszik meg,ha írom,hogy az Lh-tesztje és a PG53-a is tök + lett ma. :D )

Ildi!

Én annyira tisztellek téged ezért a fegyelmezett viselkedésért,nagyon klassz lány vagy.Hiába,csak a nők képesek így viselkedni.Már nem azért,de a férfiak el sem bírnák azokat a lelki és fizikai terheket amit egy nő büszkén és mosolyogva visel.Minden elismerésem.Nagyon drukkolok neked a dokihoz,már alíg várom,hogy túllégy rajta és gyere a hírekkel.A görbéd nagyon jó,és tényleg mindenre van példa a fertin,szóval én pozitívan gondolok rád és küldöm az energiáimat.

Lányok,tessék feltenni a mai görbéket,had lássuk,ki hogy áll.Légyszi.

Mindenkiért drukkolok és köszönöm,hogy értem is mindenki drukkolt és drukkol,nagyon sokat jelent.Régen készülök leírni,hogy ezt a babát a hasamban nem is annyira a férjemnek,inkább nektek köszönhetem. :lol:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Bedöglött a mosógépem és most megyek másikat venni. Szóval csak benéztem Eszter miatt.

Eszter!
Tökéletes, egy korai terhességnek ilyennek kell lennie!!
Csodaszép a vonalzód! :lol: :lol:

Még jövök, csak rohanok, mert este még a színházba is oda kell érnem!

Puszi!

Éva

Kép
balimama

Eszter!

Minden oké amit az orvos írt, nekem is hasonló volt Gergőnél, de én csak a 7. héten voltam először orvosnál, mivel csak akkor teszteltem az 50. napon.

Jaj Lányok olyan izgi lesz a jövő hét és nem leszek. :cry: Lehet, hogy kiderül, hogy Ildi, Little és esetleg Meri, és Mo is pocakosodni fognak a jövőben!!! :lol: :lol:
És csak én maradok leeeeeeeee!!! :cry: :cry:

Annyira izgulok mindenkiért!!!!

Kép

De hátha szerencsét hoz isméét a síelés,

Kép
ugyanis két éve februárban voltunk síelni utána megjött és márciusban megfogant Gergő. Hátha szerencséthoz a hegyi levegő. Nem csak a Milka csokinak jó, hanem nekem is!

Gergő még csak szánkózni fog!!!
Kép
Vendég

Ja Éva! Mit néztek? Lehet hogy csak nem figyeltem eléggé?
Vendég

Sziasztok!

Fellógtam közétek egy picit a munkahelyről is, hátha Eszterről tudunk már valamit.

Képzeljétek ma reggel úgy keltem fel, hogy mindenért sírnom kellett. Azon elsírtam magam, hogy a férjem nem vette fel a telefont, pedig nem is volt fontos, amit mondani akartam neki, csak hiányzott…
MA kivételesen az ebéd még bennem van, remélem este is jó lesz, el akarunk menni moziba, ha a baba is engedi. Annyira durva, hogy egy 8 hetes kis lény a pocakomban ennyire tudja befolyásolni az életünket…Mi lesz még, ha megszületik???????
A kollegám ma félig viccesen közölte, hogy nem lesz könnyű nekünk ez a terhesség…pedig nem is csináltam semmit, csak bekapcsoltam a hősugárzót, mert fáztam és elfelejtettem kikapcsolni, csak úgy 27 fok körül tűnt fel, h lehet egy kicsit meleg van. De arik, mert nem szóltak, h kapcsoljam ki…

Ildikó! Egyszerűen nem tudom elképzelni se, valaki hogy tud ennyire pozitívan gondolkodni…Őszintén csodállak érte, biztosan megkapod érte a jutalmadat az életben.

Éva! Már megint előbújt a pesszimizmus! A hődnek már le kellett volna esnie, ha ma meg akarna jönni. Érezzétek jól magatokat este és próbálj legalább egy picit nem gondolni a babára.

Little! Lehet, hogy nem csak agyilag, hogy áll a hőd (bocsi, ha már írtad, nem emlékszem), pár nap és tesztelhetsz is.

Eszter! annyira jó, hogy minden ok. De ugye még nem a babának vásároltál? Bár én már óriási késztetést érzek…
verzsike

Krisz!
Jelenleg a képekre gondoltam... Bár nem engem kérdeztél, de én a hőmet szájban mérem. Iagzából mindegy, csak ne variáld! :)
Annyira édes a kis zümibabád!!!
Különben, ha dobsz egy telcsiszámot, szerintem szívesen küldünk sms-t, ha újabb babásunk lesz! :)

Little!
Te nagyon ügyi vagy, hogy 10 perc alatt ennyit tudsz írni!!! Nekem egy óra kell, ha ennyi mindenre reagálok! :)
Nem tennéd fel a görbéd, hogy lássuk, mi szökött hova?
Főleg, hogy ilyen izgis tüneteid vannak!!!!

Anna!
Nagyon édi az őzikéd!!!

Ildi!
Az oké, hogy a teszt "maradhat" is pozitív, de hogy a hőd is így fönt van, annak jelentenie kell valamit.... Pedig én aztán ne hitegetnélek csak úgy a vakvilágba! :) Ildi, nem mentetted el a linkjét ennek a görbének? Megnézném eredetiben. Annyira várom, hogy végre lásson doki, és megmondja, mi a pálya!!!!

Eszter!
De jóóóó! Akkor most megnyugodtál kicsit, ugye?

Verzsike!
Ari lehetsz most nagyon! :) És végre van vmi a pocidban a babán kívül. :)

meri

Meri! Pedig nem is tudok gépelni, csak ügyfeleztem egy bankban és ott ha nem járt az ember keze, kiszedték a kedves ügyfelek pult mögül. :lol:

Eszter! De jó, hogy minden oké! Remélem megnyugodtál egy kicsit!

Erzsike! A sírást ne is említsd! Én nem vagyok egy sírós típus, de amikor terhes voltam, akkor egy kutyás filmen is bőgni tudtam. Ezt a hormonváltozás teszi. Emlékszem, amikor megszültem, akkor meg egyik pillanatban röhögtünk a szobatársakkal, és rá 1 percre meg bőgtünk. Egyébként tegnap én is kibőgtem magam, mert megtaláltam egy ismerős hozzászólásait és beleolvastam. Éppen egy olyan helyre írogatott, ahol az egyik topicozó meghalt és éppen elolvastam amint ezt a férje közölte. Nem is ismertem, semmilyen kapcsolatom nem volt vele, de alig bírtam abbahagyni a sírást!

És íme a görbém:

Kép
Vendég

Little!
Nekem sem az írás sebessége a gond, hanem a visszaolvasás+a gondolatok megszületése+az írás. :lol:
A görbéd nagyon tuti! Viszont akárhogy is nézem, még van legalább (!) 1 heted a tesztig! :) Ne a ciklus hosszát vedd alapul, hanem a pé.-t!

meri

Little!

Tényleg nagyon szépen alakul a görbéd.Hajrá! :D

Erzsike!

Én is ilyen pityergős vagyok,szerintem nekünk lányunk lesz(bár tudom,hogy te fiút szeretnél)Áginak meg kisfia.Valahogy így érzem.Nem a babának vásároltam,hanem magamnak 2 felsőt,ami nem kifejezetten kismama,de beleférhet majd a pocak is.Egyébként nem vagyok babonás.Bálintkám babakocsiját 3 hónapos terhesen vettük,a többi holmit meg folyamatosan.Aznap amikor teszteltem mi vettünk már apával egy kisrugit,mert le volt árazva,nem volt szívünk otthagyni.Szerintem mindenki úgy csinálja,ahogy jónak látja,de én sajnos hiába is szeretném,nem állom meg,hogy csak az uccsó percben vegyek,pedig tudom,hogy az a szokás.Pl tavaly nyáron vettem egy kismamaruhát is,mert annyira vártam már,hogy eljöjjön a perc,amikor szükség lessz rá.Én már csak ilyen vagyok. :lol:Úgy örülök,hogy tudtál enni. :wink:
Meri!

Te nem teszel fel egy naprakész görbét?

És a többiek is.

Kép

Kép
anubias

Félbe hagytam a felmosást, hogy Éva írjak neked valamit! Szeretném felhívni a figyelmedet 2 azonosságra!
1. Erzsike színházba ment - tesztje: pozitív
2. Eszter párja vizsgálatra ment - tesztje: pozitív
Szóval! Légyszi most már kövesd őket a pozitív teszt irányába is!!!!!! :lol: :lol:

Meri! Nézegettem a fertyn egy-két görbét, és átlagban a 12. DPO-on teszteltek és ott már pozitív volt!
Egyébként csak az a fura, hogy nekem 32 napnál hosszabb ciklusom még soha nem volt, az is csak egyszer!
Majd meglátjuk meddig bírom tesztelés nélkül, legfeljebb tesztelek mégegyszer! :wink:
Vendég

Eszter, teljesen igazad van! Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, mikor vásárol. Vannak, akik akkor nyugodtabbak, ha előre megvan minden, mások meg akkor, ha semmit nem vesznek előre.

A görbém még mindig szép. De sajna ez engem nem nyugtat meg.

Kép

meri

A 12. dpo-s teszteléssel nincs is bajom, de te az 5.-en vagy, nem? Vagy max. a 7.-en. Azért írtam egy hetet. :) Azzal meg, hogy a babás görbéjük kilóg a sorból (pl. ciklus hossza), sokan vanak így. :)

meri

Meri!

Ez tényleg meseszép görbe.Egyébként meg elhiszem,hogy nem nyugtat meg,én még most sem tudok megnyugodni,hogy baba van a hasamban és ma voltam dokinál.És még 8 hónap .Hú :oops: .Szóval szerintem akik itt írkálnak a babaneten nem azok a megnyugvós tipusok,hanem a lerágjuk a körmünket tipusok inkább. :lol: Nem baj, a lényeg az,hogy mindenki babás legyen mielőbb,aztán ezen izgulunk tovább. :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Esztre, nagyon-nagyon örülök!!! :D De jóóó, és a vonalzód is nagyon szép 8)

Titi, hajrá, drukkolok nagyon 8)

Meri, mi a baj a görbéddel? Sztem, nagyon is bíztató!

Képzeljétek, vettem ma egy PG53-at, és egy Lh tesztet is :oops: A mikroszkóp nem mutatott semmit, viszont a teszt elég furi volt.. Szerintetek mit jelent az, ha a 2. csík helyén egy fehér csík van :roll: Tehát ugye rózsaszín a háttér, és abban van a fehér csík.. Kicsit érdekesen írtam ezt most le... Gondolom negatív attól még :roll: A hőmet pedig elkezdtem szájban mérni...
Nem tudom, de nekem most a p.é elötti napok se mennek olyan gyorsan, mint az előző hónapokban...
Vendég

Anna!
A görbémmel semmi baj, az most szerintem különösen szép. Csak azt mondtam, hogy engem görbe szépsége nem nyugtat meg. Meg persze egy + teszt sem. :)

Az lh-teszthez nem tudok hozzászólni, nem tudod feltenni? Nem találtál hasonlót a fertin? A napok meg valóban néha olyan lassan telnek, néha meg csak úgy szalad az idő... :)

meri

Megnéztem: akkor kék a fertin a vonal, ha te magad állítod be a pé. idejét.

meri

Sziasztok!

Little! Köszi, h felraktad a görbét, nagyon ígéretes. Akinek 12 nap után + lett, annak mindenképpen a 8. nap előtt lehetett a beágyazódás, akinek elhúzódik a 10-12. napig, annak még nem tud + lenni. Hátha a görbéden majd látszik, h neked mikor van.

Eszter! Én se tudom megállni, hogy ne vegyek semmit, csak az anyukám mondta mindig, hogy majd ő Zsoltival mindent megvesz, amíg kórházban leszünk, nekem csak előre ki kell nézni. Már ő is rájött, hogy ez nem fog menni. Már rá is beszéltem meg a tesómat is, hogy jövő hétvégén menjünk baba bútort nézni, hogy legyen idő megcsináltatni, ha nem készet veszünk. Ahogy az árakat néztem mindenképp a csináltatás sokkal olcsóbb lesz.

Meri ! A görbéd tényleg félelmetesen tökéletes! Már annyira várom a tesztet… Mostanában jó sokan lesztek.

Pusz mindenkinek!
verzsike

Sziasztok lányok!

Először is, Eszter, nagyon köszönöm, hogy megírtad a lányoknak, hogy mi újság van velem.

Meri, tényleg igazad volt tegnap az LH tesztet illetően, ugyanis ma sokkal, de sokkal erősebb lett a teszt csík, mint a kontroll csík, úgyhogy a tegnapi még nem volt igazán termékeny napom.

Így állok most:

Kép

Holnap igyekszem jönni bővebben is, de tudjátok, a párom is itthon van, és ilyenkor nem szabad a gép. :(

KépKép
titi_27

Titi! Remélem azért nem jössz közénk, mert próbálkoztok, Eszter elárulta, hogy közeleg a pé.
verzsike

Húúú, Meri, Little, a görbétek nagyszerűen néz ki!

Little, akkor a 18. napon volt + az LH teszted? Mert az nincs a görbéden jelölve.

Nekem a fertility ki is vette a pé-t jelző vonalat így, hogy betettem a negatív LH tesztek eredményt.

Anna, nem lehet, hogy kevés vizeletet csepegtettél az LH tesztre? A PG53 pedig tudod, úgy működik, hogy össze kell nyomni a kis üveges részét, és úgy megkukkantani. Először én is azt hittem, hogy rossz, mert nem láttam semmit. Aztán jöttem rá, hogy nem jól csináltam az elemzést.

KépKép
titi_27

Verzsike, ígérem, holnap jövök bővebben! Igen, lefoglalt a párom! :oops:

KépKép
titi_27

Titi!
Gratula a tesztedhez, akkor most 2-3 napig legalább mindent bele!!! :lol:

meri

Húúúú, csajok, ezt most loptam, de annyira jóóóóó!!!!!

Néha nem a csodához,hanem magához a bizakodáshoz szükséges a legnagyobb hit.

meri

Gyors bekukk, amíg sül a máglyarakás!

Titi! Azért nincs jelölve az LH teszt, mert a 15. napon feladtam, és már nem csináltam többet! Szép estét nektek! :lol:

Erzsike! Az honnan látszik a görbén, hogy kinek mikor van beágyazódás?

Meri! Hogyan lehet magadnak beállítani a pé-t????
Vendég

Little!
Tudom, nem nekem szólt, de azért válaszolok. A beágyazódás nem feltétlenül látszik. A hő leesése, vagy még magasabb szintre való beállása, pecsételés jelezheti. De ezek sem jelentik feltétlenül.

Magadnak pé: Ovalation Detector az oldal alján. Ott Tuning. Azon belül Ovulation Cycle Day - beírod. :)

meri

Meri! Bocs, ha nagyon hülye leszek, de az miért jó, ha valaki magának állítja be a pé-jét?
Vendég

Egyébként küldtem neked emailt!
Vendég

Little!
Azért szokták, mert a hő sem mindenható. Ráadásul a hőt sok minden befolyásolhatja. És pl. van, aki konkrétan érzi, másnak meg esetleg uh mutatja...
Mélt mindjárt nézem. :)

meri

Húúúúú, de szép ez a gyerek!!!! És milyen kis huncut! :) Egy ilyen nekem is pont jó lesz, úgyhogy a mintát levettem. :) (Jól emlékszem, hogy a te képeid NEM mehetnek a lapra?)

meri

Én most lelépek kicsit áztatódni. :) Ha már nem lesztek itt, akkor kellemes estét nektek! :lol:

meri

Meri! Értem!
Jól emlékszel, azért is küldtem neked mailbe a képeket, mert "titkos", különben felraktam volna ide!
Jó áztatódást! Használd ki még, mert ha kiderül, hogy babád van csak a zuhanyozás marad! :lol:
Vendég

Titi, köszi szépen! A tesztre annyi cseppet tettem, amennyit írt... Ráadásul emiatt 2 tesztet is elpazaroltam, de mindkettő ugyanolyan lett :? A mikroszkópon pedig csak köröket láttam, nem volt páfrányos, vagy milyen :oops: És akkor gondolom, hogy az is negatív. Nagyon jó éjszakát kívánok Neked! 8)

Merikém, Nektek is! :)

Verzsike, olyan jó olvasni a soraidat :) Baba bútor...
Ha esetleg én is tudok majd valami albit, mindenképp szólok!!

Na, megyek én is... :oops:

Jó éjt!
Vendég

Little, nincs kedved kűldeni nekem is képet magadról, és a Manócskádról? Úúúúgy örülnék :D És Mo, Te is kűldenél?
Ja a mail címem: mokuska999@freemail.hu

Puszi
Vendég

Ez volna a görbém...

Kép
Vendég

Anna! Holnap délután küldök neked képeket, csak most megint a férjem uralja a másik gépet, és azon vannak a képek!

Szép álmokat!
Vendég

Ja! Még akartam írni neked a múltkor, amikor beszéltük, hogy merre laksz, hogy én meg a III.kerületben dolgozom, vagyis csak akkor amikor éppen nem babázom! :lol:
Vendég

Sziasztok, Lanyok!

Csak gyors bekukk, mert az en gepem, itt a munkahelyemen, kipurcant :evil: - bocsi az ekezethianyert, de a gepen, amelyikhez hozzajuttam, nincs....

Nincs is idom mindenkinek irni, de Merinek azert annyit mondanek, hogy tokeletesen haromfazisu lett a gorbe!!! nagyon joooo.... es azt is olvastam, hogy spontan veteles utani honapban meg friss a mehnyalkahartya, igy sokkal konnyebben megtapad a baba :D

persze, meg vannak nagyon baba-szagu gorbek, de most nincs tobb idom irni, MINDENKINEK nagyon drukkolok!

Eva, ha teszteltel, egybol irjal! - es persze ez barkire ervenyes, mert nagyon kivancsi vagyok, es nagyon szeretnem, ha beindulna a zebraeso!!!! - remelem mar mindenki valasztott babat a polcrol
:D

puszi

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!

Remélem, az esti vihar, senkit nem viselt meg túlzottam! Mármint a kismamákat, másokra talán azért nincs olyan nagy hatással!

Eszter! Minden rendben? Te nagyon tartottál tőle! Azért nem volt olyan nagy mértékű, mint külföldön szerencsére!

Anna, kitartás, szerintem Te is csak korán kezdtél el tesztelgetni. A PG53 az ingyen van, azt csinálhatod minden nap, lényeg, hogy ne közvetlenül ivás, evés után tedd. Én minden reggel még fogmosás előtt (ébredés után) "nyaltam egyet", és mire kész voltam a fogmosással, meg is száradt, és már nézhettem is. Az LH tesztet elég 2 naponta, és ha megjelenik a második csík, akkor csináld minden nap. Így talán lehet vele spórolni.

Meri, a tesztet, ha megnézed, amit feltettem, sajnos nem tudom ketté vágni, mert nem az a csík. Én azt nem igazán szeretem. Ez csak egyszer használatos, de jobban megbízom benne, hogy a tesztcsíkokban.

Lányok, tegnap olyan eszméletlen pozitív volt az LH teszt, hogy ilyenre nem is számítottam! Ma megcsináltam, és már csak halványabban látszik a másik csík. Jaj, bár összejött volna a tegnapi nap a baba!

Na, megyek dolgozni!

Ja, még a görbém... és lányok, nektek köszönhetően tegnap jobban figyeltem, és mégiscsak jött az a tojásfehérje... :)

Kép

KépKép
titi_27

Ildikó, ma mész ugye dokihoz? Hányra mész? Már annyira várom!

Éva, tényleg ma tesztelsz?!

Egyszerűen nem sikerült visszaolvasnom a tegnapi nap eseményeit, ha volna olyan szíves valaki leírná, történt-e valami, amiről igenis muszáj tudnom!!! Mert munka mellett nem fogok tudni visszaolvasni. :(

KépKép
titi_27

Jó reggelt csajok!

Én is nagyon várom a tesztjelentéseket. :D :wink:

Ildi!

Ugye ma este lesz a dokilátogatás.Kérlek azonnal gyere,ahogy végzel,akár hány óra is legyen,addíg le nem fekszek,amíg nem tudom,mi van veled.Tiszta szívből drukkolok érted. :roll: :wink:

Titi!

Nagyon örülök,hogy jól alakult a tegnapi napod. :D Remélem minden úgy alakul,ahogy szeretnéd. :wink: Régen leírtad nekem a másik topicban,hogy kell a fertin regelni és használni,de nem találom,pedig el szeretném küldeni egy barátnőmnek.nem emlékszel mikor lehetett? :oops: Tudom,ez hülye kérdés.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Titi!

Amúgy tényleg féltem a vihartól,hajnalban forgolódtam is kb 1 órát,de szerencsére nem lett nagy vihar.Ugye felétek sem volt komoly?

Kép

Kép
anubias

Amúgy a vonalzóm már megint béna,mert ott a hivatkozás is,de majd leszedem. :oops:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Ha nem bánjátok én is csatalkoznék hozzátok. Egy másik topikban olvastam rólatok.

A párommal mi igzából december óta probálkozunk egy kistesóval 2 éves kisfiam mellé. De ezt sem lehet igazán mondani mert a férjem pont a peteérésem idején volt éjszakás.

Én is gondolkodtam valamilyen tesztben mert az elmúlt fél évben igencsak megzakkant a ciklusom ami és nem tudom behatárolni a PÉ -t. Tudtok valamilyen megbizható márkát mondani?

Gratulálok a kismamáknak, jó egészséget nekik. Akik még nem babásak azoknak meg nagyon drukkolok, hogy minnél hamarabb a babások táborához tartozzanak.

Probálgatom vissza olvasni hogy miket irtatok eddig, de előre is bocsi ha valami olyat kérdezek amiről már beszélgettetek.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Andi, üdv köztünk! Természetesen csatlakozhatsz, és nyugodtan kérdezz!

Rólunk amúgy a Meri által létrehozott www.babanet.mindenkilapja.hu-n informálódhatsz. Ott talán egyszerűbb!

Eszter, hál' Istennek nem volt semmi komoly, mindent elpakoltunk előtte, még a kukát is bevittük, de nyugi volt!

KépKép
titi_27

Andi, én amúgy a DM-ben vettem az LH tesztet, és úgy néz ki, használható számomra. Szerintem megbízható! Nem tesztcsík, tehát spórolni nem lehet vele, pl kettévágni, így 5 db 2.300 Ft.

Eszter, sajnos nem emlékszem. Szerintem kb akkor, amikor csatlakoztál hozzánk, még a másik topikban.

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: