A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

lányok köszönöm a bókokat jól esett, de 12 kiló van rajtam ismét.
:oops:

fenix: nekem azt mondta a dokim, hogy ússzak rengeteget, ne féljek a fertőzéstől. Az úszásnál jobb nincs is, mert mindent megmozgat. Nem úszom.. :cry: de csak azért mert szégyenlős vagyok, csúnyának tartom magam a plusz kilóimmal...

dijcsi: Üdv itt nálunk. Sajnos én sem tudok segíteni, ilyet még nem hallottam. azért mesélj magadról!

Kép
Kép
[/url]
korena73

Sziasztok!

Tegnap voltunk ultrahangon,tündéri volt a kis móki! A doki megmutatta még a fonatokat is a köldökzsinóron,és kék-zöld-sárga-piros... színekkel kiszínezve a véráramlást,ahogy a köldökzsinórban áramlik. Hát,a nemét fél óra kutatás után sem lehetett megállapítani,van ott valami,de azt mondta a doki,hogy akkora domborulat a lányoknál is lehet... Mindenesetre nem lesz kifejezetten mini gyerek,már most jó egy héttel nagyobb,mint amekkora a korának megfelel. Hát,lesz amekkora lesz..

Én is RH- vagyok,de nem volt vele problémám,csak többször kell vért venni...

Fenix:én az elliptikus trainer-t tudom ajánlani,nagyon szeretem. Nem igényel külön időt,mert tv-nézés közben is lehet mozogni rajta 20-30 percet,és teljesen átmozgatja az embert anélkül,hogy ártana. (Nem kell ugrabugrálni,stb.) Az úszáson és a sétán kívül ez az egy ajánlott a kismamáknak. Legalábbis én így tudom..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Még egy..
Valaki tudna nekem segíteni,hogy lehet lekicsinyíteni a képeket, hogy ide is beférjen? Mert erre nem tudok rájönni.. :roll:

Ja,és nagyon csinosak vagytok!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

FEnix, annyit, hogy a vércsoport meghatározásnál kijött, hogy B Rh-vagyok, de ezt amúgy is tudtam, úgyhogy a doki megkérdezhette volna tőlem! :) Én annyit tudok, hogy havonta csinálnak majd ellenanyagszűrést......az első vérvétellel is volt, és az addig jó, még negatív.

Kép
elizabeth25

Sziasztok.Nekem is RH- os a vércsoportom,de nem találtak benne ellenanyagot.Annyit mondtak a vércsoportomra,hogy majd ha megszülök kell kapnom egy szurit ami arra jó,hogy utána se legyen gond.(volt egy vetélésem januárban az után is kaptam egy ilyen szurit).
Korena nagyon csinos kismama vagy,hol az a 12kg?
Én csak sétálgatok,sport helyett.Nincs partner és mód sem rá(kisváros)!Na és persze félek is,nehogy több kárt okozzak mind hasznot.Majd utána!

KépKép
vicuska

Köszi a válaszokat, lányok! Már lényegesen nyugodtabb vagyok, most voltam a védőnőnél, és ő azt mondta, hogy sok ilyen esettel találkozott, és nem volt semmilyen baj a babával, talán kicsit nagyobb a valószínűsége arra, hogy besárgul születés után, de ez sem törvényszerű. Igazából eléggé ritkán vannak ilyen esetek, hogy rh pozitív vércsoport is termes ellenanyagot, pont emiatt nem nagyon foglalkoznak vele, legalább is én kerestem neten, de nem lettem sokkal okosabb.
Bacilivi: ezek szerint nem vagyok itt egyedi eset. Nekem valamilyen E antigént találtak a véremben, nálad mit találtak? Egyébként én is biztos vagyok abban, hogy minden rendben van, és lesz, csak egy kicsit beparáztatott a dokim, mert rögtön vérvizsgálatra küldte a férjemet is, és azt mondta, hogy még nem mond semmit ezzel kapcsolatban, csak akkor, ha megvan az eredmény. A bizonytalanságnál nincs rosszabb, és azt hittem megőrülök úgy aggódtam a babó miatt. Egyébként is rengeteget sírok, mióta terhes vagyok, nem tudom, hogy mi van velem, sok mindenen meghatódom, és már egy nyálas reklámtól is könnyek szöknek a szemembe  Az egyik hivatalban csúnyán nézett rám az ügyintéző, nem volt segítőkész, én meg ahelyett, hogy a sarkamra állok, mint ahogy általában szoktam, kimentem és egy jó fél órát bőgtem, szóval fura ez az állapot, remélem szülés után elmúlik, mert ebben nem ismerek magamra. Nálatok vannak ilyen tünetek?
Lehet, sőt biztos, hogy már írtátok, de sajnos nem tudom visszanézni hosszú távra az üziket, mert kicsit lassú a netem, szóval azt szeretném kérdezni, hogy hol fogtok szülni? Valaki esetleg a Sz. Istvánba ?
dijcsi

Dijcsi:
Én a Szt Istvánban szülök majd áprilisban. :D

Elizabeth:
Ezt nem értem,miért kell neked HAVONTA ellenanyagszűrésre járnod? Én is B- vagyok,de összesen 3x kell a terhesség alatt ellenanyag vizsgálatra mennem. 1x már voltam, minden harmadban 1x kell menni. És persze a szülés után mindig kapok antiD-t. (injekció).

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

vicuska: Az a plusz 12- a sejhajomon van :lol:

barbamami: Mi is színesben láthattuk a köldökzsinórt, érdekes volt. De kár, hogy nem láttátok a kisbabátok nemét! Azért tegyél fel képet! Szívesen megnéznénk!

dijcsi: Én naponta megsértődöm valamin, és bőgök mint egy ovis. Még egy szép számot is bőgve éneklek végig a kocsiban, mintha a világ vége felé hajtanék.... :lol: Emlékszem Lilivel is így volt, sajnos még szülés után is. Jött látogatóba a barátnőm, én meg bőgve fogadtam. Halálra rémült, hogy tragédia történt. Kérdezte aggódva mi van? Semmi... mondtam neki, csak nem bírom abbahagyni... ezen persze nevettünk, de tényleg borzalmas volt, hogy mindenen elbőgtem magam... amúgy is megvisel a hormonváltozás. Mensi előtt az agresszív kismalac kutya füle hozzám képest... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73

KÉPKICSINYÍTÉS: Nekem a HP nyomtatómnak van ilyen funkciója: képszerkesztés menű, én azt használom, de lehet letölteni a netről is ingyenesen.

Kép
Kép
[/url]
korena73

barbamami: Én meg február végén :) És voltál már a Szt. István szülészetén? Kíváncsi vagyok, hogy milyen... Oda jársz dokihoz, vagy magánrendelésre?
dijcsi

Korena: Akkor ezek szerint nem fura a minden napi sirdogálás :) Már néha ciki a férjem előtt, hogy elbőgöm magam sok mindenen, ilyenkor jókat szórakozik rajtam, persze a végén én is nevetek magamon :) ÉS mikor fog elmúlni, ha még szülés után is várható?
Ja, és a hajam is hullik, nem kicsit. Csodálkozom, hogy még van mit féjsülni a fejemen :)
dijcsi

Bacilivi, Dia
Csatlakozom a kézzsibbadosok klubjához. Én is nagyon sokszor kellek fel erre minden éjszaka, és igen nehezen múlik el. Nekem általában csak a jobb karomba lépett fel, de most már szoknom kell a balt is. Mitől lehet ez?

Dijcsi
Nekem is hullott a hajam, mint kiderült vashiány miatt,de amióta szedek rá bogyót el is múlt. Most igazán szép hajkoronával dicskedhetek, na és a körmöm is csodamód megerősödött. Hányadi hétben jársz?

Van valaki aki a Bajcsyba fog szülni?
Kép

31 hét 2 nap
mary79

Mary: Én is vashiányra tippeltem, amikor kezdett hullani a hajam, ez a terhességem 3-ik hónapjában volt, de akkor nagyon szép lett a vérképem, és a vasszintem. Állítólag hormonális változásoktól is hullhat a haj. Persze azóta eléggé kimerültek a vasraktáraim, ezért most, már lassan egy hónapja, szedek "Maltofert". Mivel a hemoglobin színtem is már az alsó határt súrolja, pont ma ajánlotta a védőnő egy homeopátiás vaskészítményt, ""Humet-er" a neve. Majd utána nézek a gyógyszertárban, állítólag maltofer mellett is lehet szedni, ráadásul jobb a feszívódása, és ezáltal jobban érvényesül a szervezetben.
Ja, igen, most már lassan 6 hónapos terhes vagyok :) Vasárnap töltöm be a 25 hetet.
A kicsi fiam most is nagyokat mozgolódik :) Imádom érezni a kis foci bajnokomat :)
Egyébként Márk lesz a neve. Ugye szép név? :) A kedvenc fiu nevem.
Eredetileg kislányra számítottunk a párommal, nemtom miért, de azt gondoltuk, hogy kislányunk lesz. Robi (a párom), mindig mondta, hogy ő egy olyan szőke fürtőcskés tündért akart, mint amilyen én voltam kiskoromban (persze nem voltam az, csak elfogult a drága :) Én meg azért szerettem volna kislányt, mert ismerem a kislányok lelkivilágát, mármint emlékszem kiskoromból hogy mire vágytam, mit nem szerettem, és én mint szülő mit csináltam volna másképp, ha lányom van. De amikor megtudtam, hogy kisfiút várok, nagyon-nagyon örültem, mert imádom a kisfickót, és tök jó, hogy Ő van nekünk.
December 7-én megyek ultrahangra, akkor lesz a következő vizsgálat, már alíg várom, hogy lássam a picit :) Pedig addig van még majdnem egy hónap, olyan lassan telik az idő, nem?! :(
dijcsi

Luisa! a 6 kg az nagyon szép
Ancsa! Nekem is kimaradt az émelygős időszak, össz-vissz 1 hét volt, amikor tisztára össze volt szűkülve a gyomrom. Most, hogy beleléptem a 9. hétbe, még nem híztam egy dekát sem. Neked mikor kezdtek el felmászni a kilók? Egyébként meg le van tojva :D
Gyanixi! Hol vannak ezek a kuponok? Kismamaújság? Vagy valahol máshol?
Bacilivi! Én Dr. Gajdos Editnél fogok szülni, bár jó pár héttel később mint te. Te kinél?
Nansy! Nekem anyukámnak van egy viszonylag bő kabátja, bár lehet, ha ott tartanék, ahol te, akkor nem férne bele a téli időszakban már a kabátba a hasam. Viszont tök jót röhögtem. Vett nekem karácsonyra egy irhakabátot, ami úgy kb. pont jó most, de hízni nem igazán lehet benne. Oszt nem sokkal utána kiderült, hogy jön a gyerek. Így gyorsan lecsapott a kabátra.
Babzsák! Biztosan imádni fog a babád, hisz úgy várod.
Fenix, babzsák csatlakoznék hozzátok. Én se tudok németül :D
Gyanixi! Szuperül nézel ki :wink:
Fenix! Van honlapja azoknak az osztrák boltoknak, amikről beszélsz?
Dijcsi! Én is a Szt. Istvánban fogok szülni. Te kinél?

No lassan megyek haza, vége a munkaidőmnek. Igyekszem majd sűrűbben jönni.

KépKép
evica76

Dijcsi:

Én is dec. 7-én megyek legközelebb ultrahangra! Már alig várom,hátha végre kiderül a domborulat titka.. :D
Tavaly szültem a kisfiamat az Istvánban, úgyhogy részemről már ki van próbálva a szülészet. :D Nagyon szuper,minden van,ami csak kellhet. És nagyon kedves mindenki (nemcsak a választott szülésznő és a dokim).
Magánrendelésre járok,oda rendel vissza mindig a dokim. Neked van választott dokid? És az Istvánba tartozol? (Csak ez a hü..e rendelet miatt kérdezem..) Ha van,kérdezz rá nála a 4D-s UH-ra. Mert az Istvánban van ilyen gép. Nekünk megadta egy kollégája telefonszámát a dokim,ő megcsinálta,fel is vette videóra,és jóval olcsóbb volt,mint az átlagos 4D ár..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Dijcsi
Nekem két terhességnél is a Ferro folgammát írták fel, szerintem hatásosabb mint egy rágótabletta. Kérdezz rá a dokidnál, lehet, hogy váltanod kellenne.
Nekem is nagyon tetszik a Márk név, bár mi nem igazán gondolkodunk fiú névben. Igaz, hogy eddig nem
tudták megmondani biztosra, hogy kislány e, mert egy kicsit szégyenlős, de 80%-ban azt jósolnak. Ha így lesz akkor Lilinek fogjuk hívni, ha pöpös, akkor apa után Jánosnak.
Hú, december 7 egy picit még messze van, én alig bírom ki jövő hét szerdáig is. Akkor megyünk 4D-re.
Vásárolgattál már valamit? Rám ebbe a korban jött, hogy mindent beszerezzek
mary79

Bacivili megnéztem a Felicitas csomag átvevő helyeit,de nekem nem szerepel benne egy III. kerületi se. :( Majd megyek a Baross utcába a Mamma Mia boltba,arra ugysi dolgom van.

Itt vannak új pocis képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hogy jobban lássátok a pocim:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszibaba
23 hétre ilyen szép nagy pocit! Nem semmi!
mary79

Bacilivi
Találtam magyarázatot a zsibbadásra:
Gyakran jelentkezik panaszként végtagzsibbadás. Ennek oka az, hogy a megnövekedett mennyiségű testfolyadék (ödéma) inakat és idegszálakat nyomhat. Ilyen panaszok esetén tartsa fel a kezét magasra és csavargassa meg ujjait.
mary79

dijcsi
Én is az Istvánban fogok szülni. Január 25-re vagyok kiírva...
Ha minden jól megy Hetényi doktor úrnál.
Lefoglaltam ez rucit, teljesen beleszerettem :lol: Kép

jkzsanett

Zsanett :) Cuki a ruha

Köszi az infót a zsibbadásról.

Már web tv is van az oldalunkon :lol: :lol: :lol:

www.babastyle.hu

[link=Kép

Kép
dia1

Barbamami: Van választott orvosom, vagyis doktornőm, akihez magánrendelésekre járok. Megkérdezem tőle ezt a 4D-s UH-t a Szt. Istvánban, hátha tényleg jó a doki, aki csinálja, és még ha olcsóbb is, mint máshol, akkor az még jobb. Eddig a Praxisba jártam, ott 12 000 ft volt adathordozókkal együtt, és nagyon tetszett az orvos, aki vizsgált, asszem GYörfi Mátyásnak hívják, olyan tipikus "doktor bácsi": szakáll, szemüveg, nagyon kedves arc, és mindent részletesen elmagyarázott mindig, miközeben vizsgálta a gyerkőcöt. Jaj, de messze van még a dec 7-ike, már úúúúúúúúúgy várom!! :)
Mary: Hétfőn még megveszem ezt a homeopátiás szörpöt, amit ajánlott a védőnőm, megpróbálom kombinálni a maltoferrel. 3 hét múlva mennem kell megint vérvételre, hátha addig javulnak az eredmények, ha nem akkor kénytelen vagyok váltani valami más készítményre, és megpendítem az orvosomnak a Ferro folgammot, így írják, ugye? Ezt is csak receptre adják? Közben kétpofára eszem az almát, meg elég sok marha húst is fogyasztok(annak ellenére, hogy sosem szerettem a marha húst), ezek után az egekbe kellene szöknie a hemoglobin szintemnek :)
Egyébként képzeljétek, sosem voltam édesszájú, nem szerettem sem a csokit, sem a sütit, most meg naponta kilószámra tudnék csokit enni :) Édesszájú lesz a kiskrapek :)
Persze vigyáznom kell a súlyomra, már úgy is 10 kg híztam (majdnem 25 hetes vagyok), az elég sok, szerintem. Ja, és a védőnéni szerint :) Sajna a többség a fenekemre rakódott, ami nem túl jó, ha hízok, mindig oda hízok :(
Boszibaba: Nagyon aranyos a kerek pocid :) Kisfiú vagy kislány a manó? (Bocsi, ha már írtad, csak sajnak nem nagyon tudok visszalapozni, mert eléggé lassú a netem)
dijcsi

Sziasztok!

Sírás:
A múltkor szülésfelkészítőn az előadó betett egy videot két szülésről. Nagyon megható volt, mikor a babákat megkapták az anyukák. Pont egy másik lány ült mellettem, vele szipogtuk végig és törölgettük az orrunkat. tetszett, hogy nem csak én vagyok ilyen érzelgős.

Vashiány:
Nekem is nagyon vashiányom volt. 120 egység a min., nekem 109 volt. Kaptam Maltofert 2*1, és vas pezsgőtablettát ittam 3*1. Az rendbehozta teljesen.

Kép
Kép
bbeti

jzsanett: Tök ari a babaruci! Én is valami hasonlót szeretnék venni a pici manónak. Február 25re vagyok kiírva (jé, kereken egy hónnapal utánad :) , és akkor még igen hideg szokott lenni.

Már beszerztem egy jó pár baba cuccot, egyszerűen nem bírom ki, és hetente (néha naponta) vettem valamit a babónak. Persze nem túl nagy dolgokat, mivel rá menne a gatyám is, ha elengedném magam a vásárlásban :) Nem rég fedeztem fel a Mária bababoltot, ami a 13 ker-ben, a Visegrádi, és a Balzac utca sarkán van, szerintem tök jó bolt, és az árak is türhetőek (a Brendonhoz, meg hasonlókhoz képest ). Na szóval ott vettem néhány apróságot: ágynemű, forgó-zenélő akármi a kiságyra stb. Múlt hét szombaton meg voltunk Robival a babaruha börzén, ott is beszereznünk néhány cuccot. De most már karácsonyig visszafogom magam, mert kezd elszálni velem a ló :)
dijcsi

Sziasztok!
Kérek mindenkit, aki egyet ért velünk, a Támogatást Születendő Gyermekeinkért Civil szerveződés céljaival, mely magába foglalja azt is hogy ne vonják vissza a lombikkezelések támogatását, írja alá a Nyílt levelünket, melyet a kormánynak szeretnénk elküldeni!
Mindenkinek az a célja hogy ebben az országban ne kevesebb, hanem több baba szülessen! Sajnos nagyon sokunknak csak orvosi segítséggel lehet kisbabája!

http://www.petitiononline.com/IVF2006/
darin

Sziasztok!Én is sokat sírdogálok ha valami olyat látok a tv-ben vagy ilyesmi,de csak ha egyedül vagyok.Amúgy nekem mostanában túl jó kedvem van,állandóan nevetek valamin.Anyukám mondta is,hogy nagyon csíntalan,huncut kislányom lesz,mert olyan lesz a babó mint amilyen a nő a terhesség alatt.Mindig azt mondja ne idegeskedjek,legyek nyugodt mert akkor ő is iyen lesz!
Én is beszereztem már néhány kellélet,de még mennyi van!?
Ma a párommal nekikezdünk a babaszoba lomtalanításának(most "üres"kupi szoba)remélem haladunk valamit!
Jkzsanett nagyon aranyos a ruha!
Boszibaba szép nagy pocikád van,én is veled egyidős vagyok kb.

KépKép
vicuska

Fenix: társastáncoltam, a Rékás kazi szerintem elég jó, bár akinek vannak kifejezetten problémás területei és ahhoz szokott, h a konditeremben főleg ezekre dolgozik, annak ez lehet, h kevés, de szerintem ennél többet nem nagyon szabad most, illetve én így érzem!
Végülis én mindig a fenékfeszesítésre meg a váll, hátazásra álltam rá, amikor kondiztam, amikor meg aerobikoztam, akkor meg minden, hát ez a Rékás is, egy kis comb, fenék meg hát, váll!
Valamire ez is jó, ha másra nem, akkor a mogyorókrém ellensúlyozására!Nem?? :lol:

Evica:A kuponok a babamagazinban meg az anyák lapjában szokott lenni, de a www.brendon -on is megtudod nézni!!

Kép
gyanixi

Dijcsi, én is Szt Istvánban kodok szülni

Evica, És Kosztin Árpád ott a dokim.

SztIstvánosok, nem jár valaki, szülésfelkészitőre????MErt én igen és szntem baromi jó!!!!!!!!

Boszibaba, tuti jól megnézted a könyvecskét (csak mert össze vissza több olodalon is vannak átvevőhelyek) és én kb3 hete vettem át!!! Szép a pocid!!

Kézzsibbadásról tegnap megkérdeztem a dokim. Ödéma is okozhatja, de gyakrabban az, hogy a növekvő baba a gerincnél nyom egy ideget...nem lehet vele mit kezdeni, szülés után megszünik...

dijcsi, a Mária bababolt tényleg naaagyon jó!!!!

TEgnap voltunk dokinál, meghallgatta a kicsi szivhangját, minden rendben!! A pocakom körfogata meg 3 hét alatt 8 cm.t nőt...Nem semmi, mi? JAA és megkérdeztem, hogy mi van ha már fizetni kell, hogy nála szülhessek, és BAROMI rendes volt, azt mondta, csak ne aggódja, ha mást nem bejelent egy kolleganőjéhez aki 9. kerületben lakik. JÓ MI?? Nagyon jól esett ez a hozzáállás!!!
Vendég

Sziasztok! Itt a hétvége :) Én persze egyedül itthon, apuci csapatépítő tréningen van :( Na de sebaj, barátnőzök, meg olvasgatom az uncsi szaknyelvvizsgára felkészítő cuccot.

Bacilivi: Nagyon örülök, hogy tetszik a szülésfelkészítő tanfolyam, én is alíg várom, hogy járhassak.
Úgy beszéltem meg az orvosommal, hogy január elején fogok járni, mert hogy február végére vagyok kiírva.
Hány napos a tanfolyam? Egyéként nem tudod, van a Szt. Istvánban kismama torna?

Ez a korházi díjakra vonatkozó rendelet, amiről írtatok biztos, hogy érvénybe lép, vagy csak tervezik? Semmit nem találtam róla a kormányzati portálokon...
Én a 9 kerben lakom, de Újpestre vagyok belejentve, azért remélem, hogy ezt a hülye rendeletet nem vezetik be...

Találtam egy baba üzletet Szentpestimre központjában, jók az áraik. Weblap: www.babaholmiolcson.hu Tényleg olcsó, asszem ott veszem meg a babaágyat. Kombit szeretnék. Szerintetek jó ötlet?
dijcsi

Mindenkinek szép hétvégét!! :) :)
dijcsi

Sziasztok!

Na, végre nekem is van pocakos képem, felrakom. Eddig izgultam, hogy kicsi a pocakom, de szerintem most 1 hét alatt nőtt egy csomót. Hétfőn megyek UH-ra, kiváncsi vagyok már nagyon a babára.

Kép

Korena:
Én még 1-2 hete voltam úszni, semmi bajom nem volt az alakommal, sőt büszkén viseltem a bikinimet, pedig én is már 8-9 kg túlsúlynál járok. Szerintem Te is nagyon csinos lehetsz, a képen mindenesetre az vagy.

Téma zsibbadás:
Nekem a lábam zsibbad, én magnéziumot szedek, de csak egy tablettát naponta és kalciumot meg tejtermékekkel viszek be, mert félek a vesekőtől (a sok pezsgőtablettától lehet kapni). Nem mindig segít, akkor sokat mozgatom, dörzsölöm, maszírozom a lábam.

Kép

Kép
rekanna

Tüsike! Gratulálok a jó eredményekhez és hogy láthattad a babát.

Boszibaba! Nagyon szép a pocid.

Képzeljétek, megvettük az ikeás hintaszéket. Majd igyekszem használni is. Köszi a javaslatot.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Bacivili akkor még átnézem. Neked mikori kiadás a könyv? Nekem 2002-es!
Dijcsi 6 hete azt mondták kisfiú,azóta nem mutatta magát. :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

rekanna, nagyon jól néztek ki :-) és nem is kicsi a poci!!!

dijcsi, hetente egyszer van felkészitő és 6 vagy 7 alkalom. Szoval, ha februárban szülsz lehet érdemes lenne decemberben elkezdened a tanfolyamot.

boszibaba, az enyém 2005ös!! A flóriánban a Photo Hallban lehet átvenni.
Vendég

bacilivi! A szülésfelkészítő is bent van az Istvánban? Én mondjuk még nem, hisz még csak a 8 + 4-nél tartok, de majd szeretnék menni mindenképpen.

1 hét múlva hétfőn megyek megint UH-ra. Kíváncsi vagyok nagyon. :)

KépKép
evica76

Sziasztok!

Még új vagyok, de gondoltam beírok. 2007 áprilisra várjuk a babát. :) Már alig várjuk. Tatabányáról van valaki?
Sziasztok!
moni@

Sziasztok!

Moni@:
Szia! Hanyadikára vagy kiírva? Tudod már,hogy fiú vagy lány? :D

Na,megint kijött rajtam ez a nyavalya,ami a Petivel is volt,csak akkor jó 10 héttel később.. Ma legalább 5-6x begörcsölt a gyomrom. De teljesen váratlanul,egyszercsak összeugrik,de annyira,hogy már hányingerem van. És ha eszem egy kicsit,akkor elmúlik. Csak az a baj,hogy a Petivel is így kezdődött,aztán pár hét múlva a méhem kezdett el görcsölni.. Szedem az Elevitet,az nem elég vitamin? Nem tudom,hogy ez miért van,de nagyon idegesít. Még anno vizsgaidőszakban se szokott görcsölni a gyomrom.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok

Nem tűntem el, csak nem voltam túl jól mostanában!

Remélem mindenki jól van...., azt leszámítva, hogy egyre rosszabb az idő! Sajnos! :(

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, és növekszik rendesen, mármint a pocija :).
Rég jártam erre, mert sokat voltam az utóbbi időben dokinál. Szemölcsfagyasztás, fogkőlevétel, és persze az egy napos kórházi cukorterhelés. Sajna nem lett jó, 5 hami volt, utanuk 1 órával vérvétel (majdnem mind 7 feleltti érték), így már diétázom, de csak kedden megyek dietetikushoz. Már fogytam 1-1,5 kg-ot, de ez azért van, mert nem eszem édességet :(, es soha sem ehetem degeszre magam, nagyon oda kell figyelnem, mit mikor eszem.
Képzeljétek szombat este bálban voltunk a férjemmel és persze a kicsi lánnyal a pocimban :), tavaly itt zsépségkiralynő lettem, de pesze most ketten nem indultunk :). Kicsit tánciztunk, nagyon jó volt.

Barbamami:
én úgy tudom, hogy magnéziumot kell szedni a görcsök ellen (MagneB6-ot talán), de hívd fel a dokid!

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Barbamami:

Április 19-re vagyok kiírva. De majd eldönti mikor akar kijönni. :) Szerdán megyünk a 18 hetes ultrahangra. Talán ha lesz egy kis szerencsénk már látni fogjuk fiú vagy lány. Úgyhogy mi még az elején járunk. :)

Sziasztok

Kép
moni@

Moni@ : Üdv körünkben.

Elizabet: Mi történt veled? vigyázz magatokra.
Újra elkezdődött egy hét.

Minden szilviának nagyon boldog Névnapot kívánok:)

nika70
Salgótarján

Nika, terhesség miatti hányás...sokan küszködnek ezzel! :)

Jaj lányok, hallottátok a Kútvölgyiben ezt a karanténes dolgot! Hát hullára kivagyok, nekem holnap kéne mennem a 12 hetes uh-ra a kórházba 9-12 között, úgylátszik ez buktavári, pedig már ezt a napot várom, mint a messiás egy hónapja!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Ráadásul a párom egész héten szabin van, még pont jól is jött ki, hogy eltudna kisérni.... :cry: :cry: :cry:

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Luisa:miből áll a diéta?Mert én vészesen hízom!
Mostanában én is hirtelen begörcsölök,nem vészes de azért fura.Magne b6 ez biztos jó?
Üdv Móni@ közöttünk!
Nekem 2005 tavasz-nyár kiadású a várandós mamák könyve?abból kell visszaküldeni ezt a lapot!?Nem baj,hogy régi?
Lányok én néha nem tudom,hogy a babám rúgdos vagy csak a hasam"működik"!?Nektek is olyan érzés ez mint ha pukkangatna belül?Tudom ez elég hülye kérdés de tényleg nem tudom.

KépKép
vicuska

Vicus az az! :) (Az ismerős körben mindenki igy irja le a baba mozgását! :) )

Te mióta érzed?

Kép
elizabeth25

Szia!Hát lassan egy hónapja!De először olyan kis csikis-simis érzés volt belülről!Néha még most is van ilyen,de többnyire a "pukkangatásos" élmény jellemző.És ez is inkább este intenzív!

KépKép
vicuska

Eliza kitartás 1-2 hét és elmúlik.Sajna én is nagyon rosszul voltam az elején kb a 13. héten múlt el.Igaz én nem hánytam de az inger meg a rosszullét az megvolt ráadásul nekem mindig délután jött.

Vicuska: Az már a babád egyre erősebben fogod érezni.:)Nekem először olyan érzés volt mintha csak apró bélmozgás lenne de aztán egyre egyértelműbb volt hogy az bizony a babóka.:)

nika70
Salgótarján

Köszi lányok a biztatást! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Vicuska:
az már tutira a babó, én is így éreztem az elején... :)

Diéta:
kb 160-180g szénhidrát egy nap, 5-6 étkezés, sosem jól belakni, no cukor, kevés kenyér tészta, krumpli, tej, sok husi, zöldség aztán holnap kiderül a doki ehhez mit tesz hozzá, remélem nem lesz drasztikusabb, mert nekem ez éppen elég... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: