A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Bambi tiszta szivből Gratulálok a kis Dánielhez és Szösszenetnek a gyönyörű Alízhoz! Csodálatos,hogy 2 nap alatt ennyi baba született. Jó éjt mindenkinek!
balla melinda

Kritta boldog szülinapot!!! :) :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kritta!
Az idegbajon kivül, amit ez a kiscsajszi csinál nekem, igen... :) köszi kérdésed!!! :)
Bár éppen leszakadni készül az alfelem... nagyon fáj a csontom a lábamközt... :roll: bár ez eddigis előfordult néha-néha...
És te??? Urad keze???

Cicc!
Elmúlt a folyásod teljesen???

Mary!
Neked is "vége" tüneteid vannak??? Azért még egy hetet maradjon benned az a gyermek.... én már nem izgulok, mert betöltöttük a 37.hetet és két nap múlva már a 38.-at is... már semmi baja nem lenne, ha jönne... legfeljebb az én fájdalmaim szünnének meg!

No, menjek hajat mosni... és ne rontsam a hülyeségeimmel a levegőt itten... :)
Vendég

Emi!

Üdv újra itt, jó hogy benéztél. Hogy vagy???
És igen, kérjük a képeket... :D De azért nyugodtan pihizz és babázz, jó??? :D De jó neked/nektek!!!

Kritta!

Boldog szülinapot!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpóka!

Hát ha ezek a "vége" tünetek, akkor igen....
Bár én is azt mondom, hogy jövő héten pénteken jöhet, mert akkor már papírforma szerint 37+1 leszünk! Meg apa akkor született...
De nekem tényleg igen gyanúsak ezek a keményedések, meg a többi "vége" tünet.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kritta,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Na, hajmosás előtt egy pocikép... csakhogy az én hasam nem szállt le... pedig a fundusom csökken... :lol:

Kép

Tudom, szar a minősége... de azért a méret látszik... és jóval nagyobb, mint a másfél héttel ezelőtti... viszont a körfogata 105-ről visszaesett 102cm-re azóta... szal én már nemtom, mivan... :lol:

Ollem!
Az is lehet, véled is tréfálkozik a csajszi odabenn... ahogyan velem is egy ideje... :)

Kritta!
Boldog szülinapot! :D
Vendég

Kritta
Jó rég voltál már Te is! Ma van a szülinapod???
Isten Éltessen!!

Pumpi
Úgy tűnik, h igen!! Remélem holnap már nem lesz, mert zavaró volt ez a "zutty" érzés.. :lol:

Zsuzsa
És ezt a pelust hol lehet venni??? Nekem Tenna Supert adtak a gyógyszertárba.. Állítólag az kicsit túlzás.. Szóval jól jöhet ez is, főleg, ha 12 db-os!!

Mary
Bogi is tuti készülődik! Te is mindjárt belépsz a 36. hétbe!!
Ne aggódj!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Pumpi
Szép kerek a pocid, de én sem látom, h leszállóban lenne!!
De harmadiknál olvastad, ez már nem mérvadó! :roll:

Na, én mentem feküdni, holnap is koránkelés, mert Apa holnap is megy vidékre. :? :( Nekem meg kaját kell csomagolnom neki.

Jóéjt mindenkinek!! :)

Kép

kisscica80

Nagy gratula Szöszznek, Alíznak és a kispapának!!!!

Sok-sok boldogságot kívánok Nekik és sok tejcit!!! Kép

Kép Kép
celesztina

... mi a különbség a Tena Extra és Super között? Jól tudom, hogy mindkettő szárnyatlan? És a Super sokkal nagyobb, mint az Extra? Eddig csak extrát láttam tescoban pedig szerettem volna összehasonlítani a kettőt...

Kép Kép
celesztina

Jóéjt, Kiscica!

mi is voltunk dokinál: 35 hét, és minden rendben, írok majd adatokat is, de Lau nem akar lekattanni rólam -most ez kicsit húzós, fárazstó napom volt apa meg dumál anyjával.... :roll:

Kép Kép
celesztina

Nektek is randalírozik a gyerek a pocitokban? Kiváncsi vagyok, hogy ez a front miatt, vagy a közeledő találkozás miatt van-e...... remélem utóbbi:)
De komolyan, nagyon össze-vissza rúg-kapál!!

Ja, és köszönöm a drukkokat!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Kisscica: én sosem tudom elolvasni, amit Kocsis ír, annyira krix-krax:)

Kép
klarka

Egyébként nem is annyira a szülés miatt izgulok, hanem amiatt, hogy Andris bírja ki nélkülem..nagyon csöpp még ehhez (20 hónapos) és az elmúlt napokban össze-vissza puszilgat, le sem száll rólam, simogatja a pocimat, visszanőtt a köldökzsinórja...nem tudom pl. hogy mi tesz jobbat neki, ha ritkábban látogat majd meg, vagy ha gyakrabban, de sztem utóbbi, mert akkor nem hiszi majd azt ,hogy otthagytam.

Látom én már, hogy a látogatás abból fog állni, hogy babát otthagyom az üvegajtó mögött és jövök ki Andriskázni, vagy ha jó idő van, akkor lemegyek velük sétálni a kertbe, babát meg beadom addig a csecsemőosztályra... :?: :roll:

Kép
klarka

Kiscica! Gyógyszertárban biztos kapsz.

Celesztina! A méret és a nedvszívó képesség más. A super már igen nagy méretű, az extra pedig még egy normál éjszakai méretű betétnek felel meg, csak nagyobb nedvszívóképességgel. Igen, ezek szárnyatlanok. Esetleg neked is ajánlom az előző oldalon feltett betétet.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Klarka!
Nekem Atis 23 hós volt, amikor Barnus született és egész jól birta... :wink:

Gyermeka pocidban nem lehet, hogy azért rúgkapál össze-vissza mert kapaszkodik erősen és próbál ellenállni a gravitációnak??? :lol:

Cicc!
Nekem egyik fiúnál sem szállt le a hasam egyébként! :lol: Úgyhogy nálam ez sem mérvadó! :lol:

No, megyek hajat száritani, aztán ágyba... lassan apjuk is jön...
Vendég

No, apa letette a telefont, tudok írni adatokat -hátha másnak is hasznos:

F.: px / 2
Cg.: 3000 :D
BPD: 88 mm
AC: 295 mm
FL: 65 mm
Terhességi kor: 34 hét 3 nap
Becsült súly: 2275-2329 g

(a doki szerint nagyobbacska a feje, de Launál is így volt)

Kép Kép
celesztina

Zsuzsa: köszönöm a tippet, egyelőre infot gyűjtök a lehetséges betétekről, úgyhogy jól jött az info arról a bugyisról, köszönöm :D

Ó, és megbeszéltük a dokival a vérvételt is, tuti megyek, csak még az időpont nem fix (talán egybeköthető a ctg-vel)

Kép Kép
celesztina

Pumpó, nem tudom, miért rúg, de remélem nem tiltakozik a külvilág ellen, hanem kikívánkozik..:)
Mellesleg, baromira szégyellem magam, hogy még mindig nem küldtem semmit nektek, pedig te egyből feladtad nekem az ágyneműt, de ami késik nem múlik....bezzeg, ha férjem nem ette volna meg azokat a finomságokat...:)

Kép
klarka

Gratulálok Szösszéknek is nagyon szép Alíz!
Emi üdv újra itt remélem jól vagytok!Tegyél fel képet!!!!!!
Na lépek én is,jó éjt!
Vendég

Emi!
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy már otthon vagytok! :D Kíváncsian várom a képeket Liliről és amint tudsz írj nekünk!
Jó babázást!

Blani!
Az sem semmi, hogy választott doki mellett az ügyeletesnél szülj. Nálatok legalább kettőből lehet választani, ha esetleg erre kerülne sor-remélem azért nem-, de abba bele sem merek gondolni, hogy én pont annál a nőnél szüljek. :twisted:

Zsuzsa!
Ez sokkal jobban néz ki, mint a Tena+sátorbugyi. Felírom a nevét, bár én már bevásároltam. Köszi.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka, Kiscica!

Hát az is lehet, hogy tréfálkozik meg az is lehet, hogy készülődik...
Hétfőn talán okosabb leszek....remélem...

Na megyek alukálni, mert hulla vagyok és már fájnak a lábacskáim...be is vagyok dagadva... :? Megint.

NA jó éjt lányok!
Álmodjatok szépeket!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpóka, Kiscica!

Hát az is lehet, hogy tréfálkozik meg az is lehet, hogy készülődik...
Hétfőn talán okosabb leszek....remélem...

Na megyek alukálni, mert hulla vagyok és már fájnak a lábacskáim...be is vagyok dagadva... :? Megint.

NA jó éjt lányok!
Álmodjatok szépeket!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kritta!
Boldog szülinapot!

Pumpóka!
Szerintem sincs lenn a pocakod.

Celesztina!
A nedvszívóképpeségük más és a méretük is, de egyik sem szárnyas. (Tena)
Örülök, hogy minden rendben veletek.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szijasztok!

Nekem se szállt le egyik gyerekkel sem a hasam, pedig mind be voltak már illeszkedve.... Legkisebb is be van már, de é ntovábbra sem kapok levegőt :)

Enyim gyerek nem mocorog többet mint szokott, és ahhoz képest hogy a gépnél ülök, nem nyomkodja a méhszájamat sem, pedig szokása....

Időnként belerug a bordámba, de ez bakfitty :)

Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy mikor születik meg :) A férjem szerint 9.-én, a barátnőm szerint 16.-án, szerintem pedig 24.-én :)

Szóval nagyon kíváncsi vagyok :) Preferálom a 9.-ét :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok :!: Oliver ma 3 napos :!:

Bocsi lanyok, hogy olyan ritkan jelentkeztem az utobbi idoben, de nem igazan tudtam mar ezt az uzenetrengeteget kovetni. Igy mas topikokba, ahol kevesen vagyunk, irogattam csak.

Kozben egeszen varatlanul megszuletett Oliver, pontosan ket hettel hamarabb a vartnal. De latom, Kolyok, a lakohely szerint/kulfoldon elo kismamik topikbol mar uzent nektek. Ott olvashattok reszletesebben is a szulsrol, ami szamomra nagyon kellemes elemeny volt. A tej is megjott ma :!: minden gyonyoru :!: Kivanom ezt neketek is :!:

Koszonom a sok-sok jokivansagot, Bambi neked kulon a privat uzidet :!:

Kozben latom tobben is szultek, ha jol emlekszem Szoszke, Nicci, Emi... gratula nekik is :!:

Lanyok, nekem a munkahelyemen volt csak internetem, igy most egy darabig nem leszek (talan csak bekukk, ja most epp a korhazbol irok), de aztan junius vegetol uj helyen fogunk lakni, es ujra csatlakozom.

Puszi mindnyajatoknak :!: Jo szulest, boldog babaolelest :!:

Ime kisfiunk nehany orasan:

Kép
katavirag

Jó reggelt,

szokás szerint futásban :) :)

Katavirág, csodaszép ez a kisfiú, gyönyörű! Jajj, már alig várom én is a mi fiacskánkat (furi lesz kislány után a palusába nézni :)) Szívből gratulálok és gyere ide is!!! Nem elhanyagolni minket!!!!

Benettke, Xsara, Szőlő Boldog hétfordulót!!! Lehet, hogy ez az utolsó közös????

Kritta,
Boldog Szülinapot!!!

Kép
Kép
mango.

Jó reggelt mindenkinek :D

Tegnap nem voltam,még olvasóban sem,erre MICSODA HÍREK fogadnak :shock: :shock: :D :D :D :D

MINDEN MAMÁNAK ÉS BABÁNAK NAGY NAGY GRATULA.Gyönyörűek a babás képek,és én is csak azt mondom mint Pumpóka,hogy írígy,írígy,hogy már a kezetekben tarthatjátok a kis csöppségeket.

Emi-jó hogy ujra itt vagy.Várom a képeket nagyon nagyon.

Rólunk:tegnap voltam dokinál,uh+ctg.Minden rendben,méhszáj zárt.Vettem is málnalevélteát,ma fűzöm az első adagot :D

Lituka-nagyon jó a táblázat,nekem is tetszik.

Kíváncsi vagyok,ma lesz e topikbaba :D

Kép
szibi

sehol senki ilyen korán?

Kép
szibi

Sziasztok!

Na, én aztán jól lemaradtam! ...csak futok itt az események és a hírek után!

Először is szeretettel gratulálok:

-Katavirágnak
-Bambinak
-Téjének
-Szösszenetnek

és természetesen minden kispapának! Jó egészséget, sok tejet és minden elképzelhető jót kívánok mindannyiótoknak!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szibi!

Én vagyok...

Gratulálok minden hétfordulósnak :lol: !

Mangokám!

Ne ijesztgess! Még van időnk...remélem...én még nem vagyok erre készen :shock: ...semmilyen értelemben :oops: !

Emi!

Üdv. újra itt! Amint lesz időd/kedved kérünk ám képeket!

Gitta!
Boldog szülinapot!

Pumpóka!

Az én hasam sokkal lejjebb van, néha kényelmetlennek is érzem már ülés közben. Nekem a doki px/3-at írt múlt héten a kiskönyvembe.

Rólunk: tegnap voltam NST-n...minden O.K....egy nagyobb keményedést jelzett a gép...kicsit feszítő érzést éreztem akkor...így most már én is tudom milyen az :roll: :) Megnéztem a szülőszobákat a kórházban...számomra megnyugtató volt...na, nem mintha eddig agyon izgultam volna magam :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Itt vagyok megint a szitaagyammal :oops: :oops: :oops:

Hogy is mondtátok a málnalevélteaadagolást?Mennyit kell inni?

Kép
szibi

Szibi!

Én úgy tudom, hogy napi 2 bögrével (kb. 1/2 liter) a 36. héttől...én így iszom és tegnap az egyik szülésznő is ezt mondta a kórházban.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Azt hiszem picit még visszafekszem...úgy érzem semmihez sincs erőm... :roll: :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Énis csak gyors bekukk, nem-e született éjjel újabb bébink...
Hát én nagyon rosszul aludtam... az alfelem továbbra is ki akar szakadni, alig birok menni, pedig cél a János ettől nem tágitok!!! :)

Katavirág!
Gyönyörü ez a kispasi!! :wink:

Szibi!
Én úgy szoktam adagolni (de én jó erősre csinálom), hogy egy 4dl-es kancsó szürőjébe teszek két evőkanállal és leforrázom...
De most olvastam a neten, hogy a 38.héttől lehet napi litert is inni... nos én most veszek ma még egy zacsit és mától azt iszom viz helyett is... mit árthatok???? Legföljebb kipotty belőlem a gyerek... :lol: ami ugye kizárt.. csak anyám szerint lesz igy, ez a félelme... :lol:

Zsu!
Az ülés egyre kényelmetlenebb nekem is és nagyon érzem nyomni a fejével odalent... egyre jobban... viszont tegnap este is olyan hányingerem volt, aszittem, megint futok éjjel vezetni a "nagy porcelánbuszt" ... aztán mégsem... de forgolódtam és mindenhogy mindenem fájt... néhány kósza fájást is produkált a kishölgy éjszaka...

Na, lelövöm magam, megyek, rendszerezem a gyermekeimet az oviba, magam meg az uh-ra....

Mire jövök, kiváncsi vagyok, lesz-e újabb szüléshirünk... ki lesz a következő???

Jaaa, Klarka, menjjjjéééémáááá!!! :lol: Azért küldtem szerinted??? :wink: Jajjj, újabb praktikát olvastam, széles terpeszben mélyguggolás... :lol: tennapeste nyomtam párat... lehet, azért fájtam annyira odalent??? :lol:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Szibi: a málnalevél teából nekem az első hétre fél litert ajánlott naponta a szülésznőm, onnantól kezdve pedig egy litert!

Emi: de jó, hogy ti már otthon! Várjuk nagyon a képeket a kis Liliről!

Mango: jót mosolyogtam ezen az nst-s sztoridon a sokkolóval... :D

Klarka: drukkolok nagyon, hogy csatlakozhass ma végre te is a Szent Imrésekhez!

Kisscica: veled mi zu? Még mindig a szombat délután a nyerő időpont? :wink: :D

Benettke: jó, hogy visszatértél, tényleg jó rég írtál már...

Katavirág: Olivér nagyon édes, bár egy másik topicban már megcsodáltam, meg ololvastam a szüléstörténetedet is! Hát én is kiegyeznék egy ilyen szép és gyors szüléssel... :wink: Minden jót nektek!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.17 15:26-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Rólunk: ma nem melózok, itthon maradtam, nem igazán vagyok a topon! Elég szar éjszakánk volt, akárhogy feküdtem sehogy se volt jó, csak húzott a hasam hol jobbra hol balra, reggelre meg még hányingerem is lett! Szóval ma asszem nem fogok felkelni, bár ez a fekvő póz sem az igazi, mert így meg sokszor alig kapok levegőt! Szóval elég nyűgös vagyok... :(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Kritta: Boldog születésnapot!

Pumpóka: Nekem 107 cm-es a hasam, de már több, mint egy hónapja ennyi! Semmit sem nőtt!

Katavirág: Gyönyörű baba Olivér!

Benettke, Xsara, Szőlő: Boldog Hétfordulót!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Köszi lányok a teás infót.Megyek,lefőzöm.
Zorroné-pihengess,lazíts,keress egy jó könyvet,nehogymá mindig a dolgozón járjon a fejed.

Lépek én is egy időre,majd később jövök,hátha lesz babahír :D

Kép
szibi

Sziasztok Mamik

Csak gyors jelentés, most indulunk kórházba. Hajal fél 1 óta görcsölök, mostmár rohadtul fáj...
Szorítsatok, nyákdugó elment, szóval nekem úgy tünik itt a vég..

Nicinek majd üzizek.

pusz

Kép

kisscica80

Jó reggelt!

Látom nincs újabb baba a láthatáron! Bár pár nap alatt most nagyon belehúztatok!! :D Mikor is jön a következő front?? :D

Megyek bevásárolni mert le van fosztva a hűtő, apa meg vasárnapig melózik és hajnalba megy iccaka jön......nesze neked pihenés.

Aztán védőnénihez is el kell mennünk...jaj.

Az altájékom egész éjjel szét akart szakadni. Sehogy sem jó már szunyálni. Fél óránként néztem az órára.....csak hajnalban sikerült elaludni pedig a baba rendes volt ő hagyott volna de szerintem már a végén a sok orrfújás és klotyóra rohangászás és forgolódás felverte őt is.

Két hete reggelente megint elővesz a hányinger...

Remélem ezek már azok a tünetek h készülök a végére.

Most néztem mezsó 36+1-re szülte Blankát, úhogy ha nagyon nem bír magával a kispocok akkor ő is jöhet. De azért jó lenne ha kivárnánk a 38. hetet legalább. Én szeretném még bennt tudni leaglább míg apának lemegy ez a nagy hajtásosdi.

Ahogy nézegettem a szülés indító praktikák senkinél nem jönnek be. A baba dönti el h mikor is legyen az akkor. Úhogy remélem nem zavarja pockomat ha ma bevásárolok és elintézek egy csomó mindent.

Nagyon pihiznem kéne de a hűtő nem tölti fel magát.
Szülni még nagyon nem készülök.....
Vendég

Pumpóka: Még a fundussal kapcsolatban jut eszembe, hogy azért csökken az értéke, mert a méhalap=fundus az a méh teteje! Tehát csökken a távolság a köldököd és a méh között (ahogy nő). Tehát nem alul található, mint ahogy a neve alapján gondolná az ember, hanem a méh felső része! Remélem, érthető voltam.

Magunkról: Pocsékul aludtam, mint mindig. Hajnalban meg elkezdett ficánkolni a babó, de úgy kinyomta magát arra az oldalamra, ahol nem feküdtem, hogy fájt! Az az oldalam, amelyiken feküdtem, totál üres volt! Most is nagyokat dobbantgat, de lehet is energiája, mert tegnap délután-este alukált a kis szentem. Már kicsit aggódtam is, de úgylátszik, ma bepótolja! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

kiscica!!!!!! Juj nagyon szorítok!!!!! Képeket ha érkezik a törppicúr!!!!

Mégis lesz mára újabb baba???? :D :D
Vendég

bolygó! Ez már a vége felé sajna majdnem mindenkit kínoz...itt fáj ott fáj....sehogy nem jó....az oldaladon fogok anya megszületni meg már nálunk rutinszerű...olykor vinnyogok egy kicsit és taszigálom vissza mert nagyon tud fájni.
Vendég

Kiscica: Ez nagyon komolynak tűnik! Szorítok neked/nektek nagyon!!! Sok-sok erőt és kitartást kívánok!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

mezsóról nincs sok hír! remélem jól vannak Blankával együtt!!!

Nem neki volt vesetágulata? Megygógyult? Megúszta a rota-vírust? (mintha ez is rémlene).
Vendég

bolygó! Látom ketten vagyunk talpon e vidéken! :D
Vendég

Magika, Téjé, Bambi, Szösszenet! Gratulálok a gyönyörű kisbabákhoz.

Emi! De jó, hogy újra otthon, nagyon várjuk a Lili fotókat.

Zsuzsófi! Akkor én is küldhetem neked a sms-t?

Lányok! De jó, hogy írtátok ezeket az alvásproblémákat. Nálam ugyanez a helyzet, pedig korábban nem volt semmi horkolás vagy ilyesmi, de most, hogy már alig kapok levegőt... Nem tudtam, hogy ez általános probléma, ezért azon stresszeltem magam, hogy majd milyen ciki lesz a kórházban, mit szólnak a szobatársak.

Mi tegnap voltunk a Jánosban, de úgy tűnik egyáltalán nem akarnak kibújni a babák. Nagyon fennt vannak, méhszáj zárt, lepény jól bírja, fájás, keményedés semmi. Szóval nekem semmi "vége" tünetem, ahogy Pumpi írta. Pedig már meglehetősen nyűgös vagyok. Már mindkettőjüket 3 kg felettire becsülte a gép, elég nehéz cipelni őket.

Kép

Kép
szofi74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: