Sziasztok!
Én is úgy jártam, mint Regina, pár napig nem írok, aztán oldalakat írtok tele

Na, azért megpróbálok szép sorban haladni a reagálásokkal.
Ringató: nyári szünet van, így csak szept-ben tudom kipróbálni, majd akkor beszámolok.
Batkata: én is bevésem a naptáramba a 24-ét, remélem el tudok menni. Köszi a lehetőséget.
Csöre: SapiSaci tüneményes, mint egy erdei kismanó
Tejpép: hát, lehet, hogy nem helyeslitek, de nekünk annak ellenére bevált, hogy van tejem még bőven. Bálint sajnos a főzelékeket egyre rosszabbul eszi (a husi csak rontott a helyzeten, pedig már alig teszek bele neki egy-két kávéskanálnyit

), a gyümit se nagyon eszi, bármit (rizs, köles, krumpli) teszek bele, viszont a tejpépet imádja. Úgy szoktam csinálni, hogy kb. 1/4 anyatej, 3/4 víz, tejpép és valami gyümölcs bele. Így legalább tejpépnek álcázva napi egy barack/körte/alma lecsúszik.
Kupi: üdv. itt! Azt megkérdezhetem, miért döntöttetek úgy, hogy Apa marad otthon Levivel? Te mivel foglalkozol?
Katuska: testvérféltékenységgel kapcsolatban sógornőméknek is az vált be, amit Kriszti írt, de ha jól látom, Te is épp így próbálod. Hát, szerintem ehhez is sok-sok türelem kell és majd idővel elmúlik.
Regina: hogy hasonlítanak a gyerekek egymásra!
Szilvi: én voltam egyszer a Mandalában, ajándékba kaptam egy fél napos kényeztető csomagot. Nagyon szép, exkluzív hely, viszont sztem irtó drága, egy 3-4 órás "kezelés" volt 2 éve 30 egynéhűny ezer Ft

Én akkor jobban örültem volna egy 10 alkalmas masszázsbérletnek, amivel 1,5-2 hónapig kényeztettem volna magamat.
Kriszti: a receptnél a mennyiségeket csak érzésre írtam, így azért óvatosan csináld az első adagot

Nekem már volt, hogy túl töményre sikerült, amin plusz vízzel könnyen lehet segíteni, dehát ki akar egy hétig ugyanolyan levest enni
Taktikusság: elolvastam a blogodat Kriszti, de szerintem ez nem taktika, egyszerűen csak kiismerte az anyaszerepet és az apaszerepet. Mi is másképp viselkedünk a párunkkal, szüleinkkel, munkatársainkkal. Bálint pl. reggelente ha én megyek hozzá, nem hagyja, hogy átpelusozzam, először kiköveteli a szopit. Ha az apja megy be hozzá, akkor jókedvűen pelust cserélnek, ráér azután a szopi. Nagyon okosak már ezek a lurkók.
Móni: szép nevet választottatok a kis pocaklakónak. Joel édes lehetett
Bálintnak továbbra is hőemelkedése van, fogacska meg sehol

Ma akartam pisizacskóval vizeletmintát gyűjteni, de elbénáztam

Most betáraztam 4 zacsival, hétfőn újra próbálkozok
Tali jövő héten? Nekem a hétfő és a csütörtök kivételével bármikor jó.