Sziasztok!
Katuska: jaj, de szép helyeken jártatok!!! gumicsizmás Máté
Tali: én is remélem, hogy nem az ország másik felén lesz
Mági: én rendszeresen a gépbe teszem a sportcsukákat, nem lesz baja.
Edit: majd mesélj légyszi, milyen volt a ringató. Te hova mész?
Áh, nekünk nem alszik Lilla autóban. Inkább kihagyja az alvást...
Dentinox: nekünk sem vált be. Viszont, a fogorvosunk felírt egy patikai kutyulékot, kb. 150 ft volt, és eszméletlen jó!
Kriszti: orvos
Hűűű, megint feldobtam egy jó témát

Előre szeretném leszögezni, én aztán tiszteletben tartom, ki hogyan neveli a babáját Persze, minden baba más. Mást szeret, máshogy eszik, más tempóban fejlődik.
A hordozás nálam alap, Lilla utálta a babakocsit, a MT-t meg imádja, egyszerű a döntés. Pici korától hordozom, szerintem ahogy nő a súlya, erősödöm hozzá, mert 7 kg, és meg sem kottyan elöl 1-2 óra után sem. Hátul meg nem is érzem a súlyát, a nyaraláson a hátamon aludt, én meg pingpongoztam
Együttalvás: Apa nálunk helyesli szerencsére. Természetesen én sem tudnám elképzelni, hogy Ádi kiszoruljon. Mikor kicsi lett az ágy, megtoldottuk Lillának az egyik oldalán rácstalanított kisággyal. Így végülis ott alszik, de mellettem. Őszintén, én már belehaltam volna, ha minden éjjel kétszer felkel-átvánszorog gyerekszobába-fél órát szoptat-altat-visszatesz. Így álmomban ciciztetek
Na, azt az egyet én nem tudom elhinni, elfogadni, hogy egy 6-7 hónapos baba "fifikás". Nem tud beszélni, csak így tudja jelezni, hogy vmi nem jó. Én úgy gondolom, Apa meg én vagyunk neki az egyetlenek egy még elég ismeretlen világban, és ha nyüszög, felveszem, ha nem tud elaludni, elaltatom, ha sír, egy percig nem hagyom. Ha nekem vacak napom volt, én is Apához bújok. Hát, így gondolom én, de ahogy írtam, tiszteletben tartom, ha más másként. Lehet, hogy a második babám homlokegyenest más lesz.
Csöre: juj, letornázta? nehogy kiessen

Futni fogsz te még Sackó után! A MT-t nem tudja letornázni, hm?
VándorSaci
Zöldségek: próbálkozom, de egyelőre gyümipárti. Sebaj

Majd kutyulok krumplit barackkal. Bármit megeszik, ami barackos, kivéve a répát
Könyv: egy amerikai pszihológus írta, indiánokkal élt pár évig, az ő gyermeknevelésüket, babagondozásukat hasonlítja össze a civilizált anyukákéval. Nagyon érdekes. A kontinuum-elvről szól egyébként.
Én akkor szoktam olvasni kicsiket, ha Lilla már szunnyog, de még nem tudom otthagyni, mert nem alszik