Vagyok, de a kis Szélvészem mellett elég nehéz bármit is csinálni...
Bertusnak, Larának és Pálmának boldogságos hófordulót kívánok!
Dettyk! Nagyon tetszett Bence bezonosítási módszere! Alul két fog, felül két fog, az Zsófi baba!
Nagyon csinka voltál, a kilók csak úgy menekülnek rólad!
Sense! Nos a plusz kilók a comb, és fenék tájon helyezkednek el, sajna nagyon jó albérlők, nem akarnak távozni. De egy jó nadrággal minden leplezhető.
Juba! ÉLJEN A NEGATÍV LELET!!!!!!!! Nagyon örülök! Mikor olvastam, egy nagy kő esett le a szívemről! Hihetetlen, hogy mennyire fontos nekem más baba hogyléte, egészsége! A Ti babáitoké!!!!
Amúgy Zsófi jól van, a sugárban hányás nem ismétlődött meg. Most figyeltem, mert mi az ebédet váltjuk ki, valamint két napja az uzsi-szopit. Így a cicik az esti (uccsó) szopira bedurrannak. Zsófi meg ha sok van sokat eszik, ha kevés, akkor keveset. És a 4.-5. szopi között ritkán telik el 3 óra, mert álmos, nem tudom még kitolni az utolsó szopit. A hamit meg nem emésztette meg teljesen, és erre még jól bezabált. Plusz félrenyelt....
De minden rendben, hihetetlenül rosszcsont! Ja, és átadtam a puszikat neki, amiket küldtél!!!!
Viranka! A Mira-püfölésen csak nevettem, engem nem zavart, és Zsófit sem!
lmóni! Neked micsoda kiscsajod van! Olyan jókat nevettem a képeken!!!!!!
Öblítés: Ezt az ecetes cuccot ki fogom próbálni, ugyanis az összes öblítőtől kezdek herótot kapni! Nem csak azért, mert dzsungás lesz a mosógép tartálya, hanem sokszor az illatuk sem tetszik....
Zsófi tegnap is többször közelebbi ismeretségbe fogott a padlóval.
A dzsungeles játszószőnyegbe belekapaszkodik (a tetején bekapcsolja a zenét!
Tegnap meg áll a kiságyában, bigyózza a baldachint, erre úgy esett el, hogy mindent rántott magával, még a baldachintartó vasat is
Na persze hastáncosokat megszégyenítően esett kétségbe és sírt!

Anya, Te csak pihizzél, majd én megírom ezt az e-mail-t!
Majd én megmondom, mit nézzünk!