A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Én is benne vagyok a taliban:-) Nagyon jól éreztem magam, májusi még jobb lenne, mert addigra minden baba tutira ül majd stabilan és akkor mi anyukák is jobban tudunk majd dumcsizni, vagy nem :?
De a tuti buli úgy is az Emeséék terasz bulija lesz :-)

Timi szuperek a képek, nálam az uccsó a favorit!
Emese :-)
Regi szerintem nyugodtan csináltasd meg a pici füliket, én rengeteg ideig vettem rá magam a 2. lukacska kilövésére pár éve, majd utánna akartam még 2, annyira semmi az egész. Sőt még be sem gyulladt!
Jó pakolást! A végeredmény lebegjen a szemed előtt!
Dettyk én is bébikomp ellenes vagyok, nem vennék, de kaptunk :? és sajna már lekerült a szekrény tetejéről is, mondván, hogy próbáljuk ki.
Bébitaxit is már kaptunk, állitólag nagyon jó járássegitő, mert tudja tolni. Sőt kismotorunk is van már! ( egyiket sem én vettem)

Éjszakák:
Ott tartunk, hogy Péterke 8kor már alszik ( szerintem egy kicsit korai a nyári időszámitáshoz képest) , majd tegnap ( ma ) 1 kor felébredt. Cumi be és néz rám a sötétben és nyújtja a kicsi karját felém, ahogyan beteszem magam mellé az ágyba, rögtön vissza is alszik
:shock: Ébredés 6-7 között, közben amúgy van 1-2 szopi is.
Van aki rajtam kivül maga mellé teszi a babáját éjszaka????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Larának és Pálmának Boldog hófordulót!!

Timi26: Nagyon édesek a tesók a képen :)

Nekünk ezt írták a leletre: Min.alkati hypotonia,kora normáin belüli pszihomotoros szint.Ja és 3 hónap múlva kell visszamenni kontrollra meg annyit mondott hogy egy hónapban egyszer nézze meg a gyógytornász akit felhívtam úgye és aki eddig járt hozzánk és közölte hogy "ez tök hülyeség hogy egy hónapban egyszer vagy jön minden héten egyszer vagy nem!" Teszem hozzá egy alkalom 50 perc és 5500Ft :shock: :shock: Úgy látszik igy már nem jó neki majd keresek mást... :(

Fleur: Lilla harisnyája is meg persze ő is nagyon cuki :lol:

Dettyk: Megmondtam Petrusnak hogy lenyűgőztek a szemei ennyit mondott áuuuuuuuuvvvvvvv :lol: ÉS közben rágja a csörgőjét :lol:

Regi: Neked jó pakolást lesz mit csinálnod :wink:

Lmóni: Köszi az érdeklődést. Nagyon ügyi feltaláló a kis Gréta cicád.Kartondoboz :arrow: Komp :lol: :lol:

mmarica,Kaqk,Irina: Nagyon jók a képek :D

Viranka: ???

Ági

Kép

Kép
agica1126

Dettyk
Jaaaa hogy én erre nem jöttem rá :lol: amúgy a gyümit egész jól tolatja és ma megevett 3-4 nagy kanál sütőtököt is persze őszibarackba keverve :lol: átvágtam :)
Amúgy öcsim is babytaxis volt és ő is járni használta, 9 hónapos volt mikor elkezdett járni :shock: :)

Móni
És még mi minden jön???!!! :lol: most megtudom mi mire való :) amúgy apa cd tokja a legjobb rágóka. Minek veszünk mi ennyi szép baba játékot???? :lol:
Nincs kartondobozos kompos képed??? :lol:

Heni
Majd miközben loholunk a Margit szigeten szerte futkosó babák közt, biztosan tudunk pár szót váltani is. :)
Nagyon édes lehet Péterke. Nem minden este, de nekünk is vannak olyan esték, h Lilla igényli, akkor igen, de általában ez csak hajnalban következik be.
Amúgy nem is nagyon tudnánk aludni tőle, mert keresztbe fordul, kapálódzik és fejbe vág, meg ehhez hasonlók :lol:

Ágica
Húújó borsos ára van...egyszer mondta egy barátnőm, h minden ami babával kezdődik 3x annyiba kerül minimum.

KépKép
KépKép
fleur

Kép

Lányok a fantasztikus talihoz!!!!!!!!!
Nem sikerült az összes képet a gmail-en megnéznem, de fülig ér a szám, ha Titeket nézlek!
És külön gratulálok a szép&értelmes&ügyes babákhoz!!!

Természetesen olvasni sem sokat sikerült, sok esemény van nálunk is....
Kicsit náthás voltam és Lindának enyhén hurutos volt a füle, az uszit is kihagytuk 2 hete. Sokat kirándulunk, mert a kiscsajom hihetetlenül évezi. Rendületlenül gyakorlok is, mert a tánctanárnő közölte, hogy júniusban fellépünk :shock: :shock: Jáááááááj

Meg kicsit Társulat-függő lettem és többet írtam abba a fórumba :oops:

Estére próbálok cirka 10 oldalt visszaolvasni, aztán ha sikerül, jelentkezem....

Kép
granda

Amúgy Tazi :lol: itt ácsingózik a lábam közt, kapaszkodik az asztalba és lábamba felváltva és nézi a laptopot, no meg, hogy anya mit csinál :lol:
délelőtt már kicsit összetakarítottam és szó szerint mindenhova rohant utánam nehogy már kimaradjon valamiből. Felsöpörni tiszta élvezet azt hiszi kergetni kell a seprűt én meg persze próbálom előle elhúzni :lol:
Jól elvagyunk :)

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

A legfontosabbak: Isten éltesse Lillát, Péterkét, Noelt és Linikét utólag is. Nagyon boldog nyolcadik hónapot kívánok Larának és Pálmának!

Csak olvasó üzemmódban tudtam lenni, a helyzet ugyanis változatlan nálunk. :( Kicsi Albert még mindig beteg, szerencsére nincs láza. Tegnap visszavittük az orvoshoz, a gégegyulladás még mindig áll, de mivel nincsenek rossz tünetei egyelőre megúszta az antibiotikumot. Nagyon aranyos volt a helyettes dokinénivel, elbűvölte rendesen. Szerencsére ott a jobbik arcát mutatta. Bezzeg itthon. Szegénykém teljesen kifordult önmagából. Nyűgös nagyon, ráadásul alig kap levegőt az orrocskáján, pedig állandóan szívom a váladékot. Emiatt aludni sem nagyon tudott sokáig. Szerdától vasárnapig valami katasztrófa volt minden éjszaka. Én hozzászoktam az ébredésekhez, de ezek a nyűgös, sírós hosszan tartó fentlétek engem is padlóra küldtek. Vasárnap már csak kába légyként közlekedtem. Azóta szerencsére kissé rendeződtek a dolgok, mármint az éjszakai alvással. Továbbra is szortyog, de vissza tud aludni némi szopi után. Igyekszem sokat szoptatni, mert más folyadékot nem fogad el. Alig tudom a teával a gyogyókat beadni. A kóstolgatással sem haladtunk előre semmit. Bár talán 1-2 kanálnyit már elfogad néha, de hogy éppen miből az már jó kis fejtörést igényel részemről. Most én próbálok alkotni, hátha egyszer eltalálom az ízlését. Szóval próbálkozok, mást nem igazán tehetek. :D

A duzzadt ínyén kívül még nincs más fejlemény a szájában, hacsak az nem, hogy a Niagara átköltözött, szóval a túristákat irányítsátok hozzánk bátran.

Jaj, annyi minden történt, hogy nem is tudok mindenkire és mindenre reagálni. Csak fáj a szívem, hogy nem lehettem én is veletek. Megnéztem a képeket, (többször is :lol: ). Sikerült mindenkit beazonosítani. Csak ámulok és bámulok, hogy mennyire gyorsan alakulnak a babócák. Egyébként szerintem is a közösségnek húzóereje van.

No, most ennyit, remélem tudok majd még jönni. Nagyon szeretnék, de a főnököm teljesen kiszámíthatatlan. :wink: Vár rám némi romeltakarítás is.

Nagyon hiányoztatok!!!!!!!

Pusszancs!
dmaggie

Maggie: Jobbulást Albertnek. Kitartás! Sajnos mi is átestünk már egy ilyenen karácsonykor akkor fülkürt és hörgőhurut gyulladásunk és persze takonyunk volt de nem is kevés mennyiség.Teljesen átérzem amin keresztül mentek mindketten.Mielőbbi gyors gyógyulást a főnöknek :wink:
Küldöm a turistákat :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Kép Petra alszik ebben az a csoda hogy háton:)

Kép

Kép
agica1126

Fleur: Tazi :lol: :lol: :lol: Annyira édes lehet ahogy teper utánad.

Kép

Kép
agica1126

Granda
Azért jó,h jelentkeztél...:)

Maggie
Puszi Albertnek! És gyógyuljatok meg gyorsan!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok :D !

Van még net,köszönés nélkül azért nem lépnék le!!
Csak mindig van valami ami miatt mostanába sajnos nem tudok jönni :? :cry: !
Nagyon arik vagytok,hogy kerestetek :D !

Én csak ámulok és bámulok,hogy itt mennyi ügyes babó van :shock: 8)
Nálunk a forgáson kívül semmi extra nincs még,ő pörögve közlekedik a földön.

Timi!Köszi,hogy feltetted nekem a képet,nagyon ari kiscsaj!És a Te gyerkőceid is gyönyörűek!!!

Mint ahogy itt minden babó :wink: !!!!!!

Irina!Ádi egy kis gyöngyszem!

Emese!Nálunk régen ez ment minden héten!!Aztán mielőtt bekerültünk a kórházba akkor már egy nap kétszer hányt sugárba!
Szörnyü látvány volt,én minden alkalommal sokkot kaptam,hiába láttam sokszor,ezt nem lehet megszokni!De nálunk ez a kaja mennyisége miatt volt 280-at evett és még nem volt három hónapos se :shock: Most meg 150 se mindig eszi meg :shock:
Nyugodj meg bizti úgy van ahogy írtad,hogy a böfi zavart be,rossz helyen volt a levegő!Puszild meg a nevemben azt a gyönyörüséges pofiját!!!

Bence :lol: :lol:

Kicsi Albertnek jobbulást!!!!
És minden betegeskedő babónak és mamónak!!

És minden hófordulósnak gratulálok!!!!

Kép

KépKép
juba

Sziasztok!

Silka!
nekem van itthon Sedatif-om elküldök neked egy fél levéllel és kipróbálhatod :) én Mírának adtam mert egy időben iszonyat szarul aludt,de nála nem hatott :( De lelkesen mondogatta mindenkinek h. nyugtatóbogyóval alszik :oops: 8) ami persze nem hatott :)

Mesi!
a kalapálásért bocsi,néha lányom utánozza a kisebbeket(Bálintot is) és azt gondolja h. milyen vicces :) persze Ő már erősebb és nem olyan vicces :)

Anitja!
Hú ez itt van a közelben :) az tény h. teljesen nyugis,mindentől távol lévő helyet szemeltetek ki magatoknak :) De addig nem mehettek míg babatalira nem jöttök :)

Kaqk!
tetszettek megint a vízalatti képek :) és Emma is milyen ügyesen áll :)

Irina!
Bálint sem ál,ül,viszont hasrafordul,néha hajlandó vissza is,tökéletesítette a hátrafele mászást :) S foga sincs :) fogadóirodád ötlete jó vlt csk reagálni elfelejtettem :) Szerintem nővére nyomdokaiba fog lépni és csak 7 hós kora után lesz foga :) ha nem akkor kapsz egy tábla csokit :) Ádi meg csudahelyes kispasi :) bogyókat adtad neki végül(erről jut eszembe h. férjednek mond meg,Kolbi is biologus ugye? és ahogy írásait olvasom Ő is bogyókat ad Máténak ha van vmi gond :) )

Ágica!
No látod nincs is nagy gond Petránál :) ügyi kiscsaj :) a gyógytornász meg bekaphatja.Nem pénzéhes a lelkem...

Nektarin!
fiam apja,meg nagyapja összekeverte fiainkat :shock:

Granda!
Elhiszem h. társulatfügggő lettél :) ez egy normális tehetségkereső műsor :) Lánykád?Róla alig írtál :) S lógsz még nekünk egy flamencos képpel :)

Dettyk!
jó a kép a dédivel :) majd én is teszek fel,mert hétvégén itt volt a mamám is és Bálinttal készült pár kép :)

Sense!
Estére gmail-en lesz a somlói receptje :)

Marica!
De jó lett aLini/Míra közös kép :) Nekem nem sikerült sajna mert nem kapcsoltam be a vakut :oops: elszoktam én ettől a géptől már :)

Bongyi!
átmentek a képek?Metr úgy jelezte,h. igen aztán hibaüzenetet küldött :shock:

Maggie!
Albertnek jobbulást kívánunk mi is :) költözéssel/tervezéssel hogy álltok?

Margitszigeti tali:
oda hozza mindenki apát,mi ellógunk Tőlük és tudunk dumálni :) A telefonjainkat is kikapcsoljuk/otthonhagyjuk :)
De lehetne akár közös Ligeti sétálás,állatkertnézés(azt hiszem ha csoport megy olcsóbb a jegy) most már jó idő van :)
S pár kép(Robi végre átkonvertálta és feltölthető állapotban vannak :) )kicsit sok lesz bocsi :oops:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Mesi!
így is ugrál :) de hamarabb fárad :)
Kép Kép
hülye alvásokhoz mi is csatlakozunk Fleur :)
Kép Kép
Kép Kép
kajjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Kép Kép

pusz

KépKép
viranka

Hófordulós Péterkének,LinikénekNoelnek,,Lillának,Larának és Pálmának minden jót :)

KépKép
viranka

Margitszigeti-tali nagyon jó ötlet, főleg ahogy Viranka terveiben szerepel :lol: :lol: . Én benne vagyok az állatkertes, és az apa elől ellógós változatban is :wink: :lol: .

Heni81, erre valók az ismerősök, hogy elhalmozzanak bennünket mindennel, ha kell, ha nem :wink: :lol: . A kipróbálástól nem lesz semmi baja Péterkének, de szerintem ne rendszeresítsd. A bébitaxi tényleg jó, ha jó a szíved :wink: , mert azzal is tudnak olyan borulásokat produkálni :shock: :lol: ...

De édes lehet Péterke, amint magad mellé veszed, és már alszik is :roll: ...szerintem nincs ebben semmi rossz, élvezd ki :D . Mindig szép emlék marad ez az időszak :D ...

Ágica, gyógytornász :evil: :evil: , pénzéhes bunkó :evil: , szerintem is keress mást, biztosan találsz normálisabbat :roll: .

Granda, jó hogy jelentkeztél :D . A Társulat tényleg jó műsor, de néha kukkants be ide is :D !!
És várjuk a fényképet :twisted: !

Fleur, Tazi :lol: :lol: :lol: :lol: .
Látod, micsoda jó buli is lehet a takarítás egy szobacirkálóval a sarkadban :lol: .

Maggie, Albertnek sok-sok gyógypuszi :D !
Turistákat zavarom innen is :lol: :lol: !

Juba, Panka is gurulva közlekedik :D . Időnként húzogatja a combját fel, de ennyi...és pár napja tolat is :D .

Viranka, majdnem sírtam a röhögéstől a képeken :lol: :lol: :lol: . Főleg, ahol két láb kandikál, nnna az csúúúcs, de Bálint manó utolsó két képe is tuti :lol: :lol: . Nagyon jóóóók :D !

Nem bírtam ki, elvittem Pankát doki bácsihoz...jól tettem :? , piros a torka :? . Azt mondta, bárhonnan összeszedhette, a levegőben terjed a baci :? . Erre azért sem gyanakodtam, mert hihetetlen jó étvággyal eszik :shock: :D . De sajnos antibigyót kell szednünk :roll: .
Viszont toroknézés közben észrevettem, hogy alul :shock: csík van az ínyében :roll: . Asszem nem sorrendben fognak kibújni a fogai :roll: .
dettyk

Sziasztok,

Hú hát van lemaradásom, bőven, ma behozom.
Gyorsan rólunk
Szóval képzeljétek mi is a tali óta elkezdtünk kicsit mászni, ha nagyon akar valamit akkor kúszik, de már 4-5 lépést megy a kezével, olyan édes, és folyamatosan felállunk, mindenhol.
A fürdőszobánk nagyon tuti lett, csak a por a lakásban nem, de már haladunk a rendrakással, most már csak ajtó festés, konyhafestés van, meg a folyamatos kert, jaj de jóóóóó, haladunk.

Anyunál szuper volt, be fogok iktatni ilyen hétvégéket, annyira jó dolgom volt, és tudtam barátnőzni is, szóval szuper volt.

Tegnap voltunk iker látógatóba és befizettük a nyaralást, megyünk hárman nyaralni, repülővel - kicsit félek - nagyon várom.

Dobok az ikrekről pár képet mindjárt.

Sense, de ügyi Botika.
Viranka, összekeverték :shock: édesek ezek a pasik.

No még jövök és visszaolvasok.

A tali szuper volt, és hát az a sok süti, úristen, kérjük ám a recepteket, én főleg a somlóiét és a mini hod dogét várom :shock:

Ja és lányok a képeket küldjétek el a gmailre, le szeretném tölteni, de innen nem tudom :oops:
Én elküldtem, bár sajna nem sokat csináltam.

Minden baba nagyon édes volt, és talizzunk megint!

Mindenkinek boldog hófordulót!

Puszi jövök, ha behoztam az olvasnivalót, ja és a képek

Kép a család
Kép Katival
Kép Kati
Kép Krisztivel
Kép Krisztike

Kép
Kép
nektarin

Vacakocska fél 9 óta alszik kis szopi-megszakításokkal. Én meg nem nagyon merek zajongani. (No, meg várom, hogy hűljön a krumpli, hogy összerakhassam a rakottkrumplit).

Nagyon köszönjük a jókívánságokat, remélem hamarosan hatni fog! :D

Ágica! Nagyon örülök, hogy minden ok-s a pici lánnyal. Lassan már a gyógytornászok sem tudják, hogy hol a határ???! Jó kis órabér. :twisted: Albert is csak ritkán alszik a hátán, igaz most is. :lol:

Fleur! Hát igen, a gyerekeknek minden játék. Mi meg alkalmazkodjunk. Nálunk egyelőre a hajhúzogatás, a cicharapás dívik. :lol: Orrszívás előtt meg a porszívóval szeretne közelebbi kapcsolatba lépni. :lol:

Granda! De jó, tényleg régen jelentkeztél. Pusszancs Nektek! Albert is egyre jobban szereti a csavargásokat. Majd írd meg kérlek, hogy mikor lesz a nagy nap, hogy szurkolhassunk Neked!

A csavargásról jut eszembe. Juba, Ti hogyan álltok a babakocsizással? Kaksi ügyben mi a helyzet?

Viranka! Nem is találok szavakat! Annyira tündériek a manók. A talis képen meg egyáltalán nem látszik, hogy Míra éppen öltözködik. Jól látom, hogy Bálintnak szépen javul a bőre?
Ház: még mindig nem jutottunk el megnézni a terveket, átszámolni a dolgokat. Csak akkor lesz költözés, ha Momónak is jó a dolog. Egyébként van egy másik tervem is. Szerintem olcsóbb lenne, ha néhányan összeállnánk, vennénk egy telket és közösen építtetnénk egy társasházat. Néhány év múlva ki akarjuk fizetni a hitelt, akkorra kell kitalálnom, hogy hogyan lehet finanszírozni ezt a projektet. Akivel eddig beszéltem, mindenkinek nagyon tetszett az ötlet. Csak sajna nem vagyunk milliomosok egyikünk sem. Mindenkinek csak a lakása a tőkéje. Ezt még meg kell majd oldani. Ha a ház nem is jön össze, de érzem, ennek biztosan van jövője. :lol:
dmaggie

Jaj, Dettyk! Mielőbbi jobbulást Nektek is! Gratula a fogacskához is! Gyógypuszkókat köszi, átadom, én is küldöm! :lol: Te csajszi! Hogy milyen csini voltál Te is a talin..... Rengeteget fogytál!!!! Hogy csinálod?

Nektarin! Annnnnnyira tüneményesek a picik! Biztosan nagyon jó érzés volt ismét ilyen kicsikéket fogni.

Jaj, mennyem kell, felébredt a főnök.
dmaggie

Pár fotó :lol: :lol:

Kép valamit mindig rágni kell :lol: :lol: Kép Kép Kép

Képdobozkomp :lol: :lol: :lol: Kép

Kép tükör előtt Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka Nagyon jók a fotók :lol: Hülye alvások minisztériuma :lol: :lol: :lol:

Dettyk gyógypuszikat küldök Pannkának. Mielőbbi gyógyulást.

Nektarin Nagyon édesek az ikrek :lol: :lol:
Hova mentek nyaralni?

Maggie Kisvacakodnak is mielőbbi javulást. Ha alszik az jó, akkor gyógyul :wink: :lol:

Ágica gyógytornász nem semmi :shock: Mivel doki ajánlotta, szerintem kérdezd meg a gyerekorvost nem-e tud nektek beutalót adni és akkor állam bácsi fizetné :roll: (csak egy ötlet)

Fleur Cica meglovagolta asöprűt :lol: :lol: A kis boszorkány :lol: :lol: Nálatok is élvezet lehet takarítani :lol: :lol:

Margitszigeti tali hétvége legyen van hétköznap?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba végre jelentkeztél :lol: mi újság veletek, nem nagyon írtál róla.

Granda Mikor lesz? És fotót is kérünk Lindusról is meg a fellépő ruhádban is :wink: :lol:

Nektarin Minden fotó a g-mailen van. Belépsz a g-mailre ott bal oldalt felül rá klikkelsz a fényképek-re, nyílik egy új oldal( picasa webalbum) oda beírod a felhasználónevet és jelszót és már nézheted is a több száz fotót :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vagyok én is, csak folytatom a takarítást! Iszonyat sok por meg pókhálónk van!!! :shock:

A gmailre küldtem pár képet, ahogy a hintában fürdünk, és apa nyomdokaiba lépünk. (nek publikus, mert pelus nem volt rajta és kilóg...)

Később jövök reagálni is!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Hófordulós aprónépnek nagy puszi!

Kép

Betegeknek jobbulást! :(

Gyors leszek mert Zétim extra sírós.

Szóval Ágicát nem tudtam. Biztosan mert nincs kép a nevénél. :wink: Akit naponta látok könnyebb beazonosítani.

Annyira ügyesek ezek a manók! Csak bámulok miket csinálnak. Az én szobacirkálóm is csinál érdekes dolgokat mostanság, de még nem áll. Vagyis a kiskádjában feltolta tegnap magát, lehet így kezdődik...

Tegnap volt itt a főbérlő. Nem a falban mennek a csövek hanem a padlóban. :shock: :shock: :shock: Egyik jobb mint a másik. Egyenlőre várunk.

Bébikomp: én sem akartam, de kaptunk kölcsön. Ritkán van benne, de azóta amióta néha belerakom sokkal jobban használja a lábát. Rájött pár dologra, először csak ült benne. Most már száguld mindenfelé. De én nem vettem volna magamtól.

Heni: nálunk van közös alvás. :oops: Csak odabújva hajlandó elaludni. Velem ébred, velem alszik el. Kiságyban várhatom mire elalszik....Próbáltam, de 11 körül feladtam...Ráadásul még mindig szopizik éjszaka. Mellettem közben visszaalszik, de ha mozdítom felébred és várhatom mire visszaalszik. Mióta fogzik sokszor felsír, bevallom nekem is egyszerűbb így. :oops:

Engem zavart, hogy velünk alszik mert van aki piszkált érte. Nemrég nagy társaságban voltunk és kiderült, hogy a kisgyerekesek nagy része együtt alszik a kicsivel különböző okok miatt. A vendéglátónk kisfiának ágya pedig teljesen össze van tolva a szülőkével. Azóta nem zavar úgy a dolog, ha nekünk így jó akkor miért ne? Akinek nagyobb gyereke kiskorában aludt vele, az azt mondja magától eljött az idő amikor a gyerkőc egyedül akart már aludni.
Ha Zétim ennyire igényli, én nem hagyom ordítani éjszakákon át. Mert sajna azt csinálja vagy eljátszik bármeddig a kiságyban.

Megyek mert sír. :( Holnap remélem tudok jönni, pénteken pedig elutazunk. Vasárnap jövünk vissza.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó, Lányok!

Nagyon szépen köszönjük a dicséreteket, anyai szívem ilyenkor úgy örül, hogy ihaj! :-)

Heni: én is sajnáltam, hogy nem találkozhattunk, no de majd a Margitszigeten!
(Nekünk csak a hétvége játszik, mert apa csak akkor tud minket elvinni oda kocsival, amúgy meg nagyon messze lenne...)

Gremese: elhiszem, hogy nagyon ijesztő volt a sugárban hányás... Bennem is megállt az ütő, amikor Ádi a kórházba vitel napján kihányt egy komplett evést, és ahogy jött fel belőle (hanyatt feküdt). Mindig arra gondolok: és ha nem lettünk volna pont ott mellette? De hát szerencsére ott voltunk... Hogy van most Zsófika?

Maggie: jaj, de sajnálom, hogy a kis Albert ilyen beteg (már épp köröztetni akartalak)! Nagyon sokat gondolok Rátok, és gyógyuljon meg mihamarább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viranka: továbbra is imádom a képeiteket! ;-) Übereljünk: mi még nem is nagyon mozgunk a földön ;-) Bogyó: végül is nem adtam Ádinak, de már alig gennyedzett a seb, és végül begyógyult. Nekem amúgy semmi gondom a homeopátiával, csak az átmeneti tünetfelerősödéstől féltem ebben az esetben, mert olyan régóta kínlódtunk már ezzel a BCG-s tályoggal. De a fogzásra simán használom a bogyókat. Férjem: ő csak meg akarja érteni a dolgot, de a ezo részével nem nagyon tud mit kezdeni (van egy ismterj. film a homeóról a Boiron.hu-n, na ott szerintem is elhangzanak érdekes dolgok, pl. hogy infóátadás zajlik, amikor a bogyesz hat, nem biokémiai folyamat -- az ilyesmikkel én sem nagyon tudok mit kezdeni).

Nektarin: csodás a pici baba a képeken!

l. móni: Cicus valami gyönyörű, és igazi Lara Croft, ahogy megy ezerrel! :lol:

ÉS EGY NAGYON FONTOS DOLOG: ISTEN ÉLTESSE LARÁT ÉS PÁLMÁT! Kép

Kép
Kép
irina

Ez lemaradt: Regi, a mi éjszakáink mostanában dettó, mint a Tieitek, cumikeresés vagy húszszor a sötétben, különben sírás. Nem emlékszem rá, hogy 11 után aludtam volna... :? Fogalmam sincs, mit csináljak, fáradt vagyok nagyon, Ádi viszont nem. Ja és amióta a kórházból hazajöttünk, alszik már f8-8-tól, viszont f6-kor kel... ajjaj.

Kép
Kép
irina

Igen, Juba, írj még!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Miléna ne is hagyd sirni, sőt! aludjatok csak együtt ha nektek igy jó, mert nekünk is csak ez válik be, 1x mert nagyon anyás, 2x mert nekem is igy sokkal könnyebb ( szopizik 2x is éjszaka).
Nem akkor szokott rá az együtt alvásra amikor a férjed nem volt itthon? Mert szerintem nálunk az éjszakai műszak hozta ezt magával, ugyanis akkor mindig az első ébredéskor magam mellé tettem. Most meg már minden éjszaka :oops:

Irina már várom! Sugárban hányás nálunk annó sokat volt, de inkább sugárban bukásnak nevezném. Főleg az anyatejetet bukja. Szilárdat nem. ki érti ezt...

Nekünk is csak a HV a jó a talira!

Heni
KépKép
heni81

Hú hát, esélyem sincs visszaolvasni, de azért próbálkozom.
Móniiiiiii, köszi, de béna vagyok, eddig a képeket néztem, annyira jók.
És amit Grétike csinál a tükörrel, már mikor mondtad elképzeltem, de így,h látom még aranyosabb.
Amúgy Rodoszra megyünk, repülővel, jaj nagyon várom, remélem majd jól viseli a repcsit, kicsit merész, de hát......

Viranka, nagyon jók a képek, ez a Bálint és ahogy néztem a taliképeket, hát férfi szemmel tényleg hasonlítanak :lol:

Margisztigeti tali
, én benne vagyok

Maggie, jaj Albertnek gyógyulást!

Irina,
neked is sok energiát!

No hát ennyire futotta, még olvasok :shock:

Kép
Kép
nektarin

Halihó!

Irina! Köszi szépen Neked is. Én is éppen Ádikádról akartam kérdezni, hogy mi van a BCG-s mizériával? Teljesen rendben van már minden? A másik pedig. Ugye Neked is bajod volt a körmöddel. Most Dávidnak van egy benövése és segítséget kérnék, hogy hogyan kezeljem. Az egyik edzésen összerugott valakivel, azóta van ez a problémája. Milyen kenőcsöt tehetek rá?
Sajnálom, hogy ilyenek az éjszakáitok, kívánom, hogy mihamarabb rendeződjön. Lehet, hogy a kórházi kiruccanás emlékei miatt ébredezik annyit?

Együtt alvás: Szerintem is mindenki intézze úgy, ahogyan neki és a babájának a legjobb. Nálunk ez úgy néz ki, hogy hajnaltájt kb. 5-6 között már annyira nem tudok magamról, hogy inkább ott felejtem az ágyban a kicsit. Azt a tátogást, közelebb fordulást látni kellene... :lol: :lol: Nagyon élvezi, hogy nincs messze tőle a cici. :oops: :oops:

Szigeti tali. Szerintem is nagyon szupi kis ötlet, majd igyekszem meggyőzni a családunkat, hogy akkoriban meg kellene látogatnunk a rokonokat. Az unokahugomék lakását még úgysem láttam. :wink:

Gremese: egyszer írtad, hogy gőztisztítót használtál. Mostanában gondolkodom én is, hogy be kellene szerezni egyet. Kíváncsi lennék a véleményedre, a tapasztalatidra. Egyszer már bemutattak nekünk egy Lux készüléket, de annak az ára a csillagos eget verdesi, most kinéztem egy sokkal kedvezőbb árút. Kíváncsi vagyok nagyon.
dmaggie

Kisfőnök ismét elaludt némi szopival. :lol: :oops:

Móni! Még meg sem dícsértem Cicádat! Őrületes a kiscsajszi, igazi kis örökmozgó! Neki is mekkora haja van, de ugye úgy szép az, ha a kislányoknak hosszú. Úgy látom, a fiúknak sokkal kevesebb van. Vacakocskával az élen. :wink: :D
A sok képből csak az egyiken van a kezében igazi játék!!! :lol: :lol: Amit a tükör előtt produkál, csúúúúúcs!

Vacakocska is a patópálos mezőnyt erősíti. Lehet, hogy a tali hiányzik neki is? :wink: Egyre többet forgolódik. Annyira kényelmes egyébként, hogy főleg az ágyon, mert az olyan jó puha. A habtapin sem aktivizálja magát fordulás ügyben. Amit szeret, az az ülés. Sokszor nyöszmög is, hogy már nem akar feküdni, ültessük fel. :lol: Akkortól jobb a helyzet. Hónapokkal ezelőtt nagyon ügyesen kúszott már, most meg semmi. Ma is elgurult a csörgős labdája, vágyakozva nézett utána, de más semmi. Kis idő múlva meg jött a nyöszi, hogy jöjjön vissza. :lol: No, de majd ráébred arra is, hogy hogyan kell utolérni.
dmaggie

Sziasztok!

Pálmának, Larának boldog hófordulót!

Sense, köszi a fogcsikorgatós cikkeket! Remélem, hamar le tudom szoktatni róla Dorkát. Lehet, ha lassan rátérünk a darabos kajákra, rájön, mire való a foga :D

Regi, köszi, lehet, hogy kipróbálnám azt a homeós bogyót.

Fleur, max 3 hét, és a tolatásból mászás lesz? Ajajaj, fel kell kötni a gatyánkat... De már nagyon várom, hogy Dorka is szobacirkáló legyen! :D
Söprés :lol:

Heni, Dorka is általában korán, már 8 körül alszik. De szerencsére csak fél7-7 körül ébred reggel (kivéve, ha a fogzás miatt felriad).

Nagyon jók a képek Grétáról, Bálintról, Miráról! Édes Gréta, ahogy íncselkedik a tükörképével. Csúcs az a fotó, ahol Bálint lábai kilógnak az ágyrácson :lol: :lol: :lol:
Az ikrek milyen picik! El sem hiszem, hogy nemrég még a mi babáink is ekkorkák voltak.

Heni, Miléna: szerintem se csináljatok problémát az együttalvásból. Ha nektek ez vált be, miért ne? Ha Dorka felriad a foga miatt, és nem tudom cumival visszaaltatni, én is magunk közé veszem az ágyba. Olyan jó érzés, ahogy szuszog közöttünk, és annyira jó arra ébredni reggel, hogy vigyorog ezerrel, tapizza az arcunkat, és ragyognak a szemei :D Pár év, és úgyis egyre kevésbé akarnak majd hozzánk bújni :cry:

Betegeskedő mamáknak, babáknak jobbulást!

A margitszigeti tali szerintem is tök jó ötlet! Én is a hétvégére szavazok, mert akkor van lehetősége az apukáknak is velünk tartani.

Kép
dotildi

Hát lehet, hogy furcsállni fogjátok, de én egy ideje ecetes vízzel mosok fel. Ugyanúgy fertőtlenít, mint a klóros takarítószerek, de környezet- és nem utolsósorban babakímélő. Ha Dorka a padlót nyalogatja, inkább egy kis ecetet nyaljon, mint klóros, szintetikus mérgeket. És abszolút nem marad utána ecetszag, hamar elillan a szaga. És a fürdőszobában, konyhában, sőt, portörléshez is ecetes vizet használok (nincs titokban ecetgyáram :wink: )

Ha valakit érdekel, itt olvashattok róla (de rengeteg ilyen témájú cikket lehet találni a neten):
http://www.biotippek.hu/takaritas.html
http://www.nlcafe.hu/samsung/20040413/k ... takaritas/

Kép
dotildi

Akkor közkivánatra megint jöttem :lol:

Bertus nyügös még mindig,éjjel sokszor ébred viszont visszatettem a kiságyába,egy hete ott alszik,persze hajnalba azért magam mellé kell vennem mert külömben nem alszik vissza.Fogunk még nincs viszont mindent amit ér betöm a szájjába teljesen mindegy,hogy milyen anyagu vagy nagyságu.
És a lényeg!!!!!!!!Ma telefonáltunk a bakteorológia eredményünkért és NEGATÍV lett!!!!!!!!Nagyon megkönnyebbültem!!!

Bébi kompótot mi is úgy kaptunk,eddig kétszer tettem bele.Kiváncsi vagyok,hogy mi lesz belőle,mert bár tudom,hogy minden gyerek más és van aki késöbb csinál dolgokat de szerintem lassan nekünk is itt lesz az ideje,hogy elkezdjen mászni vagy megpróbálni felállni,de erre még semmi kisérletet nem tett,hátha majd a kompba erősödik annyit...

KépKép
juba

Maggie!

Bár nem tőlem kérdezted,de... :)
Nekünk van gőztisztítón,s bár ritkán használjuk,de nagyon jó :) A csempéket gyönyörűen letisztítja, a szőnyegből a Míra által kikent,szétkent popsikrémet nagyjából kiszedte(csak azért nem teljesen,mert mire eszünkbe jutott h. ilyen csodaszerkezetünk is van eltelt jó sok idő :) ) s sűrűn nem használjuk max évente 1-2 szer.

LMóni!
Gréta csudapofi :) anyira édespofa :) s Míra jut eszembe róla :)

S lányomnak most eszébe jutott h. fáradt,átöltözött pizsibe,elővette a pelusát s befeküdt az ágyába :lol: előtte biztos jól elfáradt,tanírtványaival foglalkozott(összes plüssét bekerítette leporellós könyvekkel,2vel egymás mellé ültette és tanította őket)

pusz Bálint felkelt :)

KépKép
viranka

Dotildi!
én meg most rendeltem mosódiót :) kíváncsi vagyok :) Talán Sense és Granda használja ha jól emlékszem? bevált nektek?

KépKép
viranka

Bevallom őszintén nem néztem meg az ünneplős táblázatot, csak most, miután észrevettem Juba vonalzóját. :oops:

Bertus, kicsi lány, Isten éltessen!
dmaggie

Bertus boldog hófordulót :oops:

meryke: Nagyon köszi nagyon kedves vagy.Tényleg ezer hálám :lol:

Kép

Kép
agica1126

Agica végre van kép rólatok:-) HURRÁ!!!!!!
Nagyon szépek vagytok!

Heni
KépKép
heni81

Jaj, tényleg, köszi, Maggie!!!
Tehát: ISTEN ÉLTESSEN, BERTUS!!! Kép

Maggie, köszönöm, a BCG-s heg bezárult, reméljük, más nyirokcsomó sem kezd illegális működésbe (elvi lehetősége van, de mi most azt mantrázzuk, hogy nincs).

Kép
Kép
irina

Heni: Köszönjük,Petra nagyon szép:) De én inkább hagyjuk.....:)

Ági

Kép

Kép
agica1126

Ezt gondoltam hasznos információ lehet mindenki számára:

Mikor mászik a gyerek?

A babák többsége 6-7 hónapos kora körül már képes a kúszásra, de ez általában még inkább véletlenszerű, mint céltudatos. 1-2 hónap alatt tökélyre fejlesztik a technikájukat, majd ezt követően kezdenek el mászni, nagyjából 8-10 hónapos kor között. De hogyan motiválhatjuk a mozgásfejlődést és milyen tényezők miatt késhet a mászás?

Ültetni tilos!
Az anyukák általában nagyon örülnek, amikor a baba végre már tud ülni támasztva és innentől fogva lelkesen ültetik a picit, aki pedig nagyon élvezi ezt, hiszen teljesen új szemszögből nézheti a világot. A mászást azonban hátráltatja az ültetés, hiszen amikor ül a pici, passzív tevékenységet végez, és ez nem motiválja az önálló mozgásra (legfeljebb a kézügyessége fejlődik általa).

Ültetés helyett inkább sokat feküdjön a baba, hol hason, hol háton, mindkettőre szükség van. Amikor fekszik, tegyünk érdekes játékokat a közelébe, amiket átfordulva, vagy kicsit odébbmozdulva képes elérni, ezzel is mozgásra, önálló felfedezésre serkentjük, de ne legyen túl sok játék sem körülötte, egyrészt a bőség zavara miatt, másrészt, mert maga alá sodorja őket, és ez zavarja majd.

Legyen elegendő tere a mozgáshoz! Amikor nem tudunk mellette lenni, akkor legyen mindig járókában, ahol kedvére játszhat, de nem tud bajba keveredni (az állás elsajátításához pedig kifejezetten jó segítséget nyújthat majd neki a járóka, mint kapaszkodó), azonban amikor ott tudunk lenni vele, akkor tegyük játszószőnyegre vagy habtapira, ahol kedvére mozgolódhat. A habszivacs puzzle vagy habszivacs lap (másnéven habtapi) különösen jó, mert alulról szigetel, így nem fázik fel a kicsi a hideg padlón, másrészt a csúszós felületen könnyebben tud kúszni a baba és nem tudja maga alá gyűrni sem a próbálkozások közepette.

Holdkompot ne!

A holdkomp már egészen kicsi korban megadhatja a babának az önálló közlekedés élményét, hiszen könnyedén hajthatja benne magát a kicsi, a baj csak az, hogy a kúszáshoz mászáshoz már így nem lesz kedve a csecsemőnek, hiszen a holdkomppal enélkül is eljuthat bárhová. Ez is késleltetheti a mászás és a járás kialakulását.

Amivel segíthetünk

* Babaúszás: számos vizsgálat kimutatta, hogy a babaúszás jó hatással van a mozgásfejlődésre. A babaúszásra járó babák hamarabb kezdenek mászni és járni, a kisebb neurológiai problémák kezelésében is jó szolgálatot tehet. A gyorsan hízó lustább babákra különösen jó hatással lehet a babaúszás.
* Rugós hinta: a rugós hinta fejleszti az egyensúlyérzetet és erősíti a lábakat, a babának pedig remek szórakozás, viszont nem hátráltatja a mozgásfejlődést, mint pl. a holdkomp.
* Babamasszázs: az izomfejlődést és a testérzetet elősegíthetjük babamasszázs segítségével.
* Ritmikus játékok, mondókák: a közösen végzett babatorna, az éneklés, ringatás egyaránt jó hatással lehetnek a mozgásfejlődésre.

Heni
KépKép
heni81

Juba!

Bertusnak boldog 7. hónapot :)

Ági!
jó az avatarod :) s minden anya meg baba szép :) :)

KépKép
viranka

Bertusnak boldog hófordulót!! Kép
Nekem nincs benne a táblicskumban :oops: .

Ágica, nagyon jó az avatarod :D ! Titta dili vagy, hát tök jól nézel ki, nem negatívkodunk :evil: :wink: :lol: . Egyébként annnyira hasonlítasz vkire :shock: , én amikor megláttalak, azt hittem, ezer éve ismerjük egymást, pedig az nem lehet :shock: :lol: :lol: .

Dotildi, semmi furi :wink: , én évek óta ecettel (is) mosok fel, mert állítólag gyorsabban is szárad 8) .

Heni81
, köszönjük, nagyon hasznos dolgokat másoltál be :D .

Maggie, nagyon köszönöm, de biztosan én voltam :oops: ? Kevés kaja, és minden nap torna, keményen, sokszor a háztartás rovására megy, de nem érdekel :oops: :wink: . Élvezem, hogy végre rámjön a régi farmerom, és remélem, hamarosan a még régebbi is rám fog jönni 8) .
dettyk

Bertusnak boldog hófordulót! Juhé, negatív lelet! :D
Kép

Heni, tök jó a cikk, köszönjük!

Kép
dotildi

Ágica
Amúgy tényleg az :)csak izgi tőle bármit is csinálni.

Viranka
Ja ma pont nagyon szuper :evil:
Na jó ti is felvétettek a Minisztériumba :lol: akar még valaki csatlakozni???
Amúgy csodásak a képek, annyira cuki kicsi csaj és krapek is :)

Dettyk
:lol:
No tessék mire jó a doki :) kiderül még foga is lesz :)
Gyógyuljon gyorsan!!!

Nektarin
Mászás :lol:
Az átalakítás is jó, csak legyetek egyszer készen a rendrakással :)
Jajj és az ikrek, zabálnivaló édes kismanók. Olyan kis picurkák...
Nyaralás tök király :lol:

Móni
Gréta :lol: és a komp :lol:
Akkor átírom Tazmán kisördög banyekra :lol: rögvest

Margit sziget tali az nekem már tényleg mind1, h hétvége, v hétköznap, mert oda BKV-val is el tudok jutni. Főleg, ha jó az idő akkor ez pláne nem probléma. :)

Juba
Gratulálok a negatív eredményhez
Bertusnak boldog hófordulót!!

Dotildi
Nem tartunk furcsának én sem használok ilyen szereket, csak környezetkímélő és vegyszer mentes anyagokat.

Ágica
Tök jó, h tettél avatart :)

Lilla már alszik :) de hát nem is csodálom, már 4 óta ébren volt...
Kicsit előrébb hozott mindent..:) nem is erőltetem, h tovább fent maradjon, mert minél nyűgösebben teszem le annál rosszabb lesz az altatás.

KépKép
KépKép
fleur

Köszönjük szépen a köszöntéseket :D :D :D !!!!!!!!!!!!

Heni!Köszi a cikket,nagyon jó!!!

Ágica nagyon jó az új avatarod!!!!!!!!!!!!!
És még Dotildiét se dicsértem meg pedig nagyon szépek vagytok ti is!!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Kb. 1,5 hete nem voltam. Remélem minden baba és mama jól van! Nincs időm visszaolvasni megint.

Mi jól vagyunk, Marci több mint 8 kiló, 70 cm. Örökmozgó!

Puszi!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

sziasztok!

csak pár dolog, mert már megy a dr house... :lol:

Mosódió: én nem ezt használom, hanem a mosószódát. nekem nagyon bevált. ebben áztatok, és minden mosáshoz adagolok. így spórolok az ariellel.
Ecet: Én csak a mosáshoz használom. Kb 1/2 dl ecetet teszek az öblítőtartályba és kb 1 deci vizet. Ha van ithton megy bele pár csepp illóolaj, ha nincs, akkor semmi. sztem nagyon jó, tisztaságillatuk van a ruháknak. Már gondolkodom, hogy a felmosáshoz is ezt használjak, de ehhez a gondolathoz még szoktatnom kell a Zuram. :lol:

Ágica!
Végre-végre. Avatar kép. Tök jó. És én is akartam mondani, hogy nekem nagyon-nagyon tetszett Petra szeme.

Emese!
A mrgitszigeti talihoz :lol: jelet akartam tenni. Szóval semmi gond vele. Sőt! Ott leszünk.

Móni!
A papírokat elintéztem. Interneten jelentkeztem be, így nem kellett várnom. Lesz új névvel személyim, jogsim. És az autónkra egyben kifizettük a tartozásunkat, így opciót is töröltek. Végre.
Erre látom, hogy máj 26-án lejár a műszaki. Még jó, hogy elő kellett venni a forgalmi, különben elfelejtjük. :evil:

Granda!
Jó hogy jelentkeztél. Jó lett volna, ha ti is ott vagytok a talin!

Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kicsit gyorsolvasással:
Először is
Irina!
Nagyon-nagyon örülök, hogy végre meggyógyult Ádi! A képeken tényleg sosem látszik, hogy akár csak egy kis pösszenet betegsége is lenne, mindig olya kiegyensúlyozott és helyes kislurkó
:D

Dotildi
Dorka alvása álombeli! 8-tól fél7-ig! Ezt micsak szeretnénk...Mostanában fél4-kor enni kelünk, de ki akarom próbálni a Milupa Jó éjszakát tápszert, hátha az segít.
Köszi, hogy írtad a meggyet, nekem is mumusom volt, gyakorlatilag meggylevet gyártottam 1ml/óra sebességgel....
(Én is ecettel öblítek javarészt, a mosógépem u. is tisztítás ellenére is ocsmány lett a ragacsos öblítőktől)

Juba
Nektek kitartás a nehéz éjjelekhez és gratu NEGATÍV-hoz!

Viranka
Neked se semmi a memóriád :) Igen, én vettem mosódiót, de a mosószóda+kevés mosópor keverékével jobban meg vagyok elégedve. A mosószóda önmagában is csodákra képes.
A képeitek szuperek, mint mindig, kicsit olyan mesefilm-szerűek vagytok 8)

Maggie
Patópálos Vacakocska :D Tényleg nagyon különbözőek a babáink... Mi is még csupán kúszunk, de azt ijesztő sebességgel műveli Linda :shock:
És jobbulást!!!!!!!

Anitja
Új-Zélanddal hogy lázba hoztál mindenkit :wink:
Minket vasárnap egy Gödöllő melletti faluban a fagyizóban csak úgy szimplán nem akartak kiszolgálni gyerekkel a karunkon :evil: Na én ilyenekért akarok elhúzni innen...A mi célpontunk Svájc 8)
(Megjegyzem a fagyizós esetnél Linda "rendet tett", úgy lehúzott egy vízzel teli poharat az asztalról, hogy csak úgy ploccsant - és hát ugye takarítani kellett utána) :lol:

Sense
A képeket elnézve Linda még mindig ikertesó....Remélem, a szigetre már eljutunk....Gratu a 3. fogacskához :P

Regi
Fülbevalós képet!!!!
Pakolászás.....Hát én már meg sem merek szólalni, de úgy néz kis, kiadtuk a volt lakásom albérletbe és tudjátok, mit kellett???????Hát pakolni :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nektarin
Nektek is sok energiát a takarításhoz!!!

Timi26
Te milyen házias vagy!!!!Nekem egyre inkább 2 órát kell edzenem magam a házimunka előtt lelkileg....
Rebeka tiszta Anyja, VikDan tiszta Apja! Bár én csak képeken láthattam a szépségeket....

Fleur
Cipőevés dettó 8) És ami még érdekes: régi rádió zsinórja, a joghurtos kiskanalam (minél ragacsosabb, annál jobb), a blúzom fityegője, újságpapír (lehetőleg olyan lapból, amit még nem volt szerencsén elolvasni), rágósdoboz, Dentinox tubus... :lol:

Móni
Grétike egy csudapofa nagyon ügyes kislány :D

Lindáról
Az éccaka még csak-csak egyszeri felkeléssel, de a nappalok egy-két hete nagyon nyűgösek, nagy a mozgásigénye is babómnak, meg Anya hiányát sem díjazza...Úgyhogy ezért is felüdülés a kirándulás, mert az autóban, meg kinn a levegőn vagy épp benn a múzeumban mindig van történés és az én kislnyomnak minden percben színház kell, nem igazán az a magában eljátszadozó típus...

Flamenco
Nem felejtettem ám el a fotóról tett ígéretemet, de videózni az órán nem tudok, itthon meg nem cipőben gyakorlok, mert afalamenco cipő eszi a parkettát a szöges sarkával-lábfejével. DE!!!Jövő héten konferenciázom (ahová követ a család) :D és a kollégáim már követelik a bemutatót. Ha megoldható, ott videóra veszem a koreográfiát. Kedvcsinálóul a gmail-re felteszem a zenét.

Társulat
Imáááádom!!!!Tóth Atti volt az egyik kedvencem, Koppánynak szánták sokan, de én örülök, hogy legalább Tordát megkapta. Nagyon izgi és fordulatos a műsor, szuper dalokkal és végre tehetséges emberekkel. Külön csípem a zsűrit 8) :)

JÓ ÉJT MINDENKINEK!
(Ha megtalálom az eltűnt fényképezőnket, képek is jönnek majd...)

Kép
granda

Jó reggelt!

Majd később jövök, de ezzel a mosószódával felcsigáztatok :shock: . Bármilyen háztartási boltban lehet kapni(pl. DM?)? Ti hol szerzitek be?

Én nem is hallottam róla, de rákerestem, és nagyon jónak tűnik (illetve hallottam róla, nagymamámtól, még ők használták...nem is tudtam, hogy van ma is :oops: ). HELP pls :D .

És az ecetes-illóolajos öblítés :shock: ! Milyen tuti ötleteket adtok, esküszöm, még ma kipróbálom :D . Én felmosásnál nem szoktam érezni ecetszagot, gyorsan elpárolog :roll: .

Aniko80, nagyon jó Marcika uszis vonalzója :D !!

Granda, Linda már most igazi társasági baba :D ! Legközelebb feltétlen gyertek a talira, és szuperül fogja magát érezni, mert ott aztán lesz színház és nyüzsi :wink: :lol: !
Nagyon várjuk a képeket!!
Fagyizósok :evil: :evil: . Normális helyen csak mosolyognak, ha egy baba leránt egy poharat :evil: , én azt tapasztalom, hogy egyre több helyen bababarátok, és nem csak a nevükben, de szerencsére a felfogásukban is, még itt vidéken is :roll: .
dettyk

Jó Reggelt

Dettyk: Tök érdekes mert én meg pont Lmóninak mondtam hogy mintha ismerném valahonnan vagy láttam már de persze ez sem lehetséges......Csak lehet nagyon hasonlít valakire :D

Az avatar meryke csinálta nekem mert nem vagyok egy számítógép zseni :?

Sense: Nekem mindig eszembe jutsz mikor olvaslak hogy Bagon laksz mi laktunk kb.1 évet Galgahévízen :D Örülök hogy tetszett Petrus.

Juba: De jó hogy rendbe van Bertus.

Viranka: Képek nagyon jók

Regi: Biztos jó sokat pakolhatott??

Ági

Heni: Tök jó hogy ezt igy leírtad nekem hatott sajnos nekem sokat van ölembe Petra mert nem szeret sokáig fekve megmaradni :roll: Mint pl ebben a pillanatban is itt ül velem mert kiabált fekve :lol:

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: