Kicsit gyorsolvasással:
Először is
Irina!
Nagyon-nagyon örülök, hogy végre meggyógyult Ádi! A képeken tényleg sosem látszik, hogy akár csak egy kis pösszenet betegsége is lenne, mindig olya kiegyensúlyozott és helyes kislurkó
Dotildi
Dorka alvása álombeli! 8-tól fél7-ig! Ezt micsak szeretnénk...Mostanában fél4-kor enni kelünk, de ki akarom próbálni a Milupa Jó éjszakát tápszert, hátha az segít.
Köszi, hogy írtad a meggyet, nekem is mumusom volt, gyakorlatilag meggylevet gyártottam 1ml/óra sebességgel....
(Én is ecettel öblítek javarészt, a mosógépem u. is tisztítás ellenére is ocsmány lett a ragacsos öblítőktől)
Juba
Nektek kitartás a nehéz éjjelekhez és gratu NEGATÍV-hoz!
Viranka
Neked se semmi a memóriád

Igen, én vettem mosódiót, de a mosószóda+kevés mosópor keverékével jobban meg vagyok elégedve. A mosószóda önmagában is csodákra képes.
A képeitek szuperek, mint mindig, kicsit olyan mesefilm-szerűek vagytok
Maggie
Patópálos Vacakocska

Tényleg nagyon különbözőek a babáink... Mi is még csupán kúszunk, de azt ijesztő sebességgel műveli Linda
És jobbulást!!!!!!!
Anitja
Új-Zélanddal hogy lázba hoztál mindenkit
Minket vasárnap egy Gödöllő melletti faluban a fagyizóban csak úgy szimplán nem akartak kiszolgálni gyerekkel a karunkon

Na én ilyenekért akarok elhúzni innen...A mi célpontunk Svájc
(Megjegyzem a fagyizós esetnél Linda "rendet tett", úgy lehúzott egy vízzel teli poharat az asztalról, hogy csak úgy ploccsant - és hát ugye takarítani kellett utána)
Sense
A képeket elnézve Linda még mindig ikertesó....Remélem, a szigetre már eljutunk....Gratu a 3. fogacskához
Regi
Fülbevalós képet!!!!
Pakolászás.....Hát én már meg sem merek szólalni, de úgy néz kis, kiadtuk a volt lakásom albérletbe és tudjátok, mit kellett???????Hát pakolni
Nektarin
Nektek is sok energiát a takarításhoz!!!
Timi26
Te milyen házias vagy!!!!Nekem egyre inkább 2 órát kell edzenem magam a házimunka előtt lelkileg....
Rebeka tiszta Anyja, VikDan tiszta Apja! Bár én csak képeken láthattam a szépségeket....
Fleur
Cipőevés dettó

És ami még érdekes: régi rádió zsinórja, a joghurtos kiskanalam (minél ragacsosabb, annál jobb), a blúzom fityegője, újságpapír (lehetőleg olyan lapból, amit még nem volt szerencsén elolvasni), rágósdoboz, Dentinox tubus...
Móni
Grétike egy csudapofa nagyon ügyes kislány
Lindáról
Az éccaka még csak-csak egyszeri felkeléssel, de a nappalok egy-két hete nagyon nyűgösek, nagy a mozgásigénye is babómnak, meg Anya hiányát sem díjazza...Úgyhogy ezért is felüdülés a kirándulás, mert az autóban, meg kinn a levegőn vagy épp benn a múzeumban mindig van történés és az én kislnyomnak minden percben színház kell, nem igazán az a magában eljátszadozó típus...
Flamenco
Nem felejtettem ám el a fotóról tett ígéretemet, de videózni az órán nem tudok, itthon meg nem cipőben gyakorlok, mert afalamenco cipő eszi a parkettát a szöges sarkával-lábfejével. DE!!!Jövő héten konferenciázom (ahová követ a család)

és a kollégáim már követelik a bemutatót. Ha megoldható, ott videóra veszem a koreográfiát. Kedvcsinálóul a gmail-re felteszem a zenét.
Társulat
Imáááádom!!!!Tóth Atti volt az egyik kedvencem, Koppánynak szánták sokan, de én örülök, hogy legalább Tordát megkapta. Nagyon izgi és fordulatos a műsor, szuper dalokkal és végre tehetséges emberekkel. Külön csípem a zsűrit
JÓ ÉJT MINDENKINEK!
(Ha megtalálom az eltűnt fényképezőnket, képek is jönnek majd...)