A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Ma megint csak szopizni kelős éjszakánk volt,így nem vagyok ma annyira zombi.

Nemsokára jön Süti a kis menyemmel :lol: összeeresztjük,amink van :lol:

Karácsony,nálunk sem lesz ajándékozás,csak a 2 gyereknek.A kicsi még annyira úgysem lesz képben.Ráadásul a nagyot kérdeztem mit szeretne,és közölte,hogy neki mindene megvan,nincs szüksége semmire.

Erika,Lotti nagyon ügyes Kép

Madar,Julics alkotása nagyon szép,és színes.Sok mindent elárul a kis művészről.Tali,én igazodom mindenkihez,illetve hozzád.

Flora,ugye milyen jó is az a mosoly!Most már csak el kellene csípni egy fényképezővel,és megosztani velünk is az "Édes"mosolyt.

Rita,látom bejön a fotoscape,én is szeretem.Mindig kitalálok valamit.Fiúk édesek,Máté még mindig a szívem csücske.

Orrszívás,nekünk még nem kellett,kopkopkop

Scooper,majd ne felejtsd el ezt a mozdulatot újra fotózni a lányod 18.születésnapján.Kíváncsi leszek,menni fog e neki :lol: :lol: :lol:

Kriszti,a 40-es konf. nem is olyan nagy,sőt.Tök átlag.A képek is bizonyítják,hogy csini vagy,és azt sem hanyagolnám el,hogy 4 csodálatos gyermek anyukája,ne akarj már darázs derekat :wink:

Kép
v.andi

Andi!

Nekem most is megy a lábujjam szájba vétele :lol: , de komolyan a múltor mondta férjem,hogy Janó is megtudta csinálni, mondom nagy kunszt, én is megtudom, nem hitte el, de megmutattam :lol:

Kép
babcika

Babcika tanga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de lökött vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi, be fog állni Barnusnál ne félj, hogy 23-tól reggel 6ig alszik, egy nyekk nélkül :) S akkor már nem csak alig, hanem egyáltalán nem leszel zombi ;)

darázsderék: de akarok :lol: :lol: :lol: :lol: kettőt is :)... ruhaméret: a jó Isten igazodik ki ezeken... totál gyártó függő :twisted: ugye a kici óccóékról már ne is beszéljünk.

Kari: a gyerkőcös naptár naggggyon jó ötlet, eddig a gyerkőcös bögrére gondoltam, na de akkor mellé simán mehet még egy naptár is. Viszont fogalmam sincs, hogy ezt hol lehet megcsináltatni, szóval help!!!!

Nálunk úgy néz ki, h a két nagy kap egy nagy dobozos legót közösbe, Vica ugye a joggingot, Gergőnek is vmi jópofa pulcsi, meg még valami kütyü mindkettőnek. Ati... nnna Atival az a helyzet, hogy ő is legózik, szóval baba-kisgyermekes játékot tök felesleges venni, mert rá sem bagózik, szóval valszeg ő is kap vmi legót, meg gyöngyfűzőt gondoltam, nagy fa gyöngyöset, s lehet, h vmi kocka-kirakót, v mittomén.... Luca pedig egyelőre passz....
Atesznak kinéztem egy jó kis pulcsit a candában, nem vészes áron van.. Tesóknak.. vmelyik szórólapon láttam fehér teáskancsót óccsóér, na veszünk olyat, s szépen kipingálom... Nagyjából ennyi :)

vicger

Sok fotókidolgozós helyen csinálnak ilyeneket Kriszti, + a rossmann honlapján online is rendelhető!! De naptárat régebben én csináltam, egy excelbe naptár, rábiggyesztve a fotó és nyomtatás, de mondjuk ez színes nyomtatóval az igazi!!

Kép
babcika

Sziasztok,

mi megvagyunk, csak kicsit sűrű minden mostanában...

Most indulok Pestre kontrollra és itthon hagyom a lányzókat. Izgulok, hogy minden rendben legyen velük és meg tudjak fordulni 4-5 óra alatt - talán kibírják addig és nem kell cumisüvegeztetni őket...

t-pk

Csajok!

Nagyon gáz,hogy én még nem voltam 6 hetesen, a doki akinél szültem azt mondta nem olyan fontos az, de azért...., hát csak meg kéne nézetni :!: :roll:

Kép
babcika

Sziasztok!

Fiúk szunyálnak (szokásos felállás, Andris a saját ágyában, Máté itt mellettem, cumivisszateszegetőst játszunk). Ma délelőtt megint manducáztunk, úgy készült az ebéd is.

Ma megyek oltatni, ha nem lesz extra vállizmom tőle estére, majd jövök. :wink: Andrist kedden oltja dokinéni (azt mondta pénteken nem szeret oltani, mert ha eksön van, ambulanciára kell menni, de ne legyen). Anyumat már szerdán oltották, férjemet kedden. Anyós-após már oltva (ők eü-sök és így döntöttek). Reggel volt Czeizel az M1-en, ő minden kismamának és szoptatósnak melegen ajánlja. Szerinte mindent mérlegelve a serpenyő nyelve az oltás felé billen. Tudom, tudom, biztos lefizette a gyártócég, csak az ő véleménye miatt én se adatnám be. Viszont ő a magas, több napig tartó láz miatt javasolja, az a nagyon veszélyes a babákra. Ennyi, csak megosztottam, nem eszmecserét indítok újra. :wink:

Babcika: Lábujj a szájban... :D Felléphetnél a kínai cirkuszban, közben az orrodon egyensúlyoznál egy tányért... :lol:

Vicger: Köszi a tippeket. Következő a helyzet: Náluk még a lefolyóból is Hannah és HSM ömlik vissza, minden mennyiségben, már kb. másfél éve. :? :shock: :roll: Két kiscsaj lévén (másik 7 éves) minden létező cuccuk megvan. Nyáron még tánc-és énekbemutatót is tartottak a családi összeröffön. :wink: képzelheted fiúk hogy élvezték... :roll: kreatív cuccot nem hagy az anyjuk, szerintem azért, mert le kéne ülni velük... :? én is gondoltam alsóneműre pl. H&Mből, harisnyára, kendőre. itt nyílt 2 percre egy, majd bekukk. csak a méretet kell megtudom... azért várom a továbbiakat, ha van :lol:

Mátém egyébként nem alszik... elkezdett karizmozni, ez kiverte az álmot aszeméből, most az ölemben vigyorog a fülemnek... :lol: egykezezek...

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Ajándék: akinél van a közelben Penny Market, most 2 ezer valamennyiért van olyan falióra, amin minden óránál van egy kör ahova fényképet lehet rakni, szerintem jó ötlet.

Kép
arvaerika

Vicger: Én Andrisnak ilyen fűzőket néztem... (Nagyinál van, de itthonra is kéne) Ő a mai napig imádja őket...

http://www.regiojatek.hu/termek-14241-f ... os_mc.html

http://www.regiojatek.hu/termek-64264-m ... x5_cm.html

http://www.toystore.hu/f_info.php?mod=f ... m=m&catf=1

Ez utóbbi a kedvencem, annyira szuper. És mezei játékboltban 4300-ért láttam, szóval az ár is szuper.

Andrisnak duplo-i vannak: tűzoltó autó és állomás, mentő, építkezés (Apumtól kapta, aki építész :wink: ), utcaseprő. A www.legoaruhaz.hu elég jó árakkal dolgozik és mindig vannak akciók is. bár lehet, hogy ismered.

Kirakó: Van 12 dbos Micimackós bőröndös kockakirakója, Clementoni. 6 jelenetet lehet kirakni. Érdekes, hogy 2 éves kortól írja, és Andris nyáron tudta először kirakni, addig építkezett belőle. Pedig ő tényleg nagyon profi puzzle-guru, már 3 évesen 30 db-osokat rak ki.

Kép

Kép
hgrita

[quote="babcika"]A írta:babcikajándékokról jut eszembe, mi eldöntöttük, hogy idén csak gyerkőcök kapnak, illetve a szüleink, de ők is csak ilyen személyes apróságot, mint pl, gyerekek fotójával egy bögre, vagy naptár a jövő évre, ez csóró év, ennyi lesz a szeretet a fontos, és az együtt töltött ünnep. :lol:

Mi is minden évben fixáljuk, hogy csak a gyerekek (Gábor családjával, mert ott sokan vannak, nekem csak Apum-Anyum-Öcsim-Nagyim van, nekik kreálunk valamit), mindenki bele is megy, aztán mégis vesznek nekünk valamit. Általában valami nagy helyet foglaló vagy felesleges vagy nagyon drága cuccot, amit nem is használunk. és még mi égünk, mert tartjuk a szavunk és nem viszünk semmit. :oops: :roll: Sógornőm vagyonokat költ, de minek?

Kép

Kép
hgrita

Madar, szerintem még a fertőzések előtt legyen tali, vagy tavasszal. Azon belül nekem mindegy. Julcsi alkotása nagyon szép!

Babcika, fürdés ez vicces lehetett! :D Tangás sztorin jót mulattam!

Rita, nagyon tecc a gyönygy, az utcsó link a gyöngyöknél nekem nem jött be! Legó is nagyon jó, az állatkert nagyon tetszik!

Süti, köszönjük amit kreáltál! Én is megkönnyeztem!

T-pk, vigyázz magadra, vezess óvatosan, borzalom ami a városban van Pesten!

Andi, örülök h jobb éjszakátok volt! Múltkori karis ötletet elmentettem!

Flora, mosoly képet kérünk!

Erika, nagyon szép Lotti! És ügyes is!

Orrszívás: nálunk üvöltés van, de nagyon!

Tesómék mikulássapija:

Kép

Kép
kata05

Nálunk van Penny Rita, megnézem, kösz!!

Kép
babcika

[quote="babcika"]N írta:babcikaálunk van Penny Rita, megnézem, kösz!!

Nem én írtam, hanem Erika, de köszi Erika... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Kata: Köszi, hogy szóltál, akkor itt egy másik link, remélem így bejön... oldal közepe felé, közlekedős fűző

http://www.toystore.hu/shop/product.php ... tilde;%20játékok,%20egyéb%20játékok

Kép

Kép
hgrita

Néztem, lányoknak is van, teregetős, olyan helyes. :lol:

És a színezhető-mosható figurák is jók, ha van a családban ovis-kissulis gyerkőc.

Kép

Kép
hgrita

Kata!

Megkaptad a privit?

Ha minden igaz, jön hozzánk délután Floranan Ebano-val :D

Kép
arvaerika

Elnéztem a napot, nem ma jönnek :cry:

Kép
arvaerika

Hahó!

Erika, az az óra nagyon jó ötlet, megnézem a Pennyben!
Jövő szerdát megpróbálom!! :wink:

Név-agybaj (lásd feljebb) méltó befejezése, tegnapi termés, ma vettem észre:
(nagy az Isten állatkertje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kép a leány...

floranan

Floanan!

Miért nevezik betegnek az úlszülötteket? Meg lánykori név? :oops: Nem semmi.....

Kép
arvaerika

Boboka: nekünk is volt ilyesmi a szemöldökén, a védőnő azt mondta, hogy fürcsi előtt fél órával olajozzuk be, fürdésnél dörzsöljük meg a textil pelussal. Nálunk nagyon durva koszmó volt-van, kaptunk rá a bőrgyógyásztól krémet. Több mint egy hete használjuk, már egész szép a bucikája. Én csak akkor szívom az orrát, amikor furán veszi a levegőt. Porszívós van, ébren szoktam csinálni, mert akkor nem ijed meg annyira, mintha alvásból arra kelne. Én úgy tudom, hogy nem szabad a fülüket tisztítani (maximum a külső részt, nem a járatot). A kórházi oltás szépen helyrejött, nem kellett semmit csinálni vele. Mi is vettünk egy kengurut (Pierre Carden), de Nati sír, ha belerakom. Majd próbálkozom kicsit később. A 6 hetes vizsgálatot nekem is 7 hetesen csinálták. Niki milyen békésen alszik anyán.

Süti: mikori kép kell a baba-mama tablóra? Az én dokim 2 hetet mondott a citológia eredményre.

Scooper: ezt a sütis képet nem kellett volna, megéheztem.

Babcika: jó a tangás sztori.

Karácsony: nálunk sincs ajándékozás, csak picur kap majd a nagymamáktól, meg gondolom minden nagynénémtől, nagybátyámtól.

Floranan: jó a lánykori neve Csokikának.

KépKép
moncsie

lányok ezt meg kell , hogy osszam veletek....
ez tényleg durva!!!!!
Biztos ismerik közületek páran lenkey-t....
nna felmentem a netre mondom mi is a tünete annak a hh1n1nek mert fáj a torkom meg folik orrom....

és ezeket találtam......
http://lenkeidoktor.hu/?p=335#more-335

érdemes elolvasni a többi blogbejegyzést is a vírusról...
mindenesetre elgondolkodtató.....
hogy elszomorító e?...háááááát magyarhonban ezt már megszoktuk....

KépKép
dorkamartini

Kicsit megkésve feltöltöttem a tápos táplálásról szóló Kismama cikket a fényképes Nati könyvtárba (a dokumentumokhoz nem engedte, mert túl nagy).

KépKép
moncsie

és csak még ennyi:
http://lenkeidoktor.hu/?p=263#more-263

nnna lépek mert sok a dolog.....
lehet már túúúúúlvagytok a víruson....(akkkor bocsi....tényleg nincs időm visszaolvasni...) de szerintem akkor is tanulságosak a cikkkek...

KépKép
dorkamartini

Ezt az okosbaba.hu-n találtam:

Ha teljesen előröl kezdhetném gyermekem nevelését,
Többet festenék az ujjammal, és kevesebbet mutogatnék vele.
Javítgatások helyett inkább a kapcsolatunk építésére törekednék.
Tekintetemet levenném az óráról, és inkább rá figyelnék.
Kevesebbet törődnék azzal, hogy tudjak; és tudnám, hogy törődjek vele többet.
Többet járnék vele kirándulni és sárkányt eregetni.
Nem játszanám azt, hogy komoly vagyok, helyette komolyan játszanék.
Többet szaladgálnék mezőkön, és többet bámulnám a csillagokat.
Többet ölelgetném, és kevesebbet ráncigálnám.
Ritkábban lennék határozott, és többet helyeselnék.
Először önbecsülést építenék, és csak utána házat.
Kevesebbet tanítanék neki a hatalom szeretetéről, és többet a szeretet hatalmáról." (Diane Loomans)

Kép
arvaerika

Dorka!

Én elmentettem és kinagyítottam a képet, valóban rajta a kupak, ahogy én laikusként látom :D

Kép
babcika

Dorka hallod... ez nagyon durva... már nem tudom, h sírjak e v nevessek... a pofátlanság magasiskolája ami ebben a szerencsétlen országban folyik.... :evil: :evil: :evil: :evil:

vicger

Oltások: H1N1: a párom egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik (ne kövessetek meg, ártatlanok vagyunk), ők skizofrénia, cukorbetegség stb. elleni gyógyszereket forgalmaznak. Nagyon sok kollegája orvos, közülük szinte senki nem oltatja be magát. Aki eddig megkapta a vírust, antibiotikummal kikezelték (mint egy sima náthát). A súlyosabb esetek olyanok közül kerültek ki, akik gyenge immunrendszerrel rendelkeztek (idősek stb.). Véleményük szerint aki akarja, oltassa be magát, ártani nem árthat (az OEP káros gyógyszert nem engedélyezhet).

Rota: a párom kolleganőjének egy hónapos babája elkapta a vírust, egy hétig volt kórházban kiszáradás miatt. Náluk látogatóban csak a két nagyszülőpáros, összesen 4 ember volt. Vagy tőlük, vagy még a kórházban kapták el.

KépKép
moncsie

Floranan
Nem semmi utánajárás kell Ebano anyakönyvezéséhez! :evil:
Hagymát is kapott Molli....
Pelenka: én maradok inkább a beválltnál...

Bobóka
Koszmó: a sampon csak megelőzésre jó. Ha valóban koszmós, akkor vastagon bekenni olajjal (tökéletes a napraforgó olaj is), vagy vazelinnel...sapi rá... 1-2 óra múlva ledörzsölni...
Orrszívás: ébren...nem fáj a babának!!!!
Fül: addig törölöm csak, amíg az ujjammal bele tudok nyúlni! Fül-orr-gégész doktoroktól tudom, hogy nem szabad fültisztító pálcikával belenyúlni!!!!!
BCG: semmivel nem kezeltem...

Rita
Nagyon kreatív vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti
Jó a gyűjtésed! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajándékozás
Nálunk általában valami készített ajándék van, vagy apróságok (könyv, dvd, cd, ruha). Nagy ajándékozást nem is bírnánk, olyan sokan vagyunk :wink:
Vendég

[quote="moncsie"]O írta:moncsieltások: H1N1: a párom egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik (ne kövessetek meg, ártatlanok vagyunk), ők skizofrénia, cukorbetegség stb. elleni gyógyszereket forgalmaznak. Nagyon sok kollegája orvos, közülük szinte senki nem oltatja be magát. Aki eddig megkapta a vírust, antibiotikummal kikezelték (mint egy sima náthát). A súlyosabb esetek olyanok közül kerültek ki, akik gyenge immunrendszerrel rendelkeztek (idősek stb.). Véleményük szerint aki akarja, oltassa be magát, ártani nem árthat (az OEP káros gyógyszert nem engedélyezhet).

Rota: a párom kolleganőjének egy hónapos babája elkapta a vírust, egy hétig volt kórházban kiszáradás miatt. Náluk látogatóban csak a két nagyszülőpáros, összesen 4 ember volt. Vagy tőlük, vagy még a kórházban kapták el.

Vírusfertőzésnél, náthánál FELESLEGES az antibiotikum!!!!!

Rota: bárhol elkapható!!!!!
Vendég

Valószínűleg a párom mondta rosszul, hogy antibiotikum kell. Igazából nem is ez a lényeg.

KépKép
moncsie

Erika, én már röhögök ezen... néha sírva...
Okosbabás írás tetszik!!!

Dorka, nem semmi, a kupak sztem is ott van, cikkek, hááát, érdekes!!! :evil:

Mabe, nem féltél, hogy Molli a hagymás kezével utána belenyúl a szemébe, szájába? Azt elég nehéz lemosni.

Csak én vagyok olyan tájékozatlan, h ma tudtam meg, hogy a spirál nem a megtermékenyítést akadályozza meg, hanem a beágyazódást??? :( Én spirálra gondoltam eddig, de most picit elbizonytalanodtam.

floranan

Sziasztok!

csak bekukkantottam, hogy van- e már hír Manóékról, és Piciibo-ékról!

Floranan: okmányiroda :evil: :evil: :evil: :evil:
én is a spirálon gondolkodok, de még nem döntöttem, decemberben megyek dokihoz, addig jó lenne valamit dönteni.

Kata: Lőrinc nagyon helyes a sapiban!

Kriszti: már akartam kérni, a mézeskalács receptet nem dobnád fel a picre? hogy csinálod a mázat rá, nekem soha nem sikerül?

KépKép
Kép
s.vera

Szép jó estét!

Moncsi: Köszi a cikket, de ma rááldoztam az újságra a pénzt :lol:

Babcika: Tanga :lol:

Ma Katáztunk egy picit, ott volt tesója is a két gyerkőccel, egyik édibb, mint a másik. Az Ő Marcija édesen odajött hozzám, adta a játékát, hogy játsszunk :lol: Benedek meg az én Marcim mellett szinte óriás volt. Lőrinc ezalatt szépen szundikált a kocsijában :lol:, aztán megelégelte és kérte az ebédjét :lol:

Mabe: a rotát akkor most érdemes vagy nem beadatni????????? Nekünk a 3 hósnál kezdi a doktornéni, de idáig azt mondtam nem kell, de most elbizonytalanodtam.

BCG: nekünk besárgult, váladékozott, állítólag ez a jó, én ökör meg megijedtem :lol:
Fül: én is csak azt tisztitom ami látható, a törcsivel.

Injekciós védekezésről tud valaki? Egy ismerősöm mondta, hogy van ilyen is, 3 hónapra véd állitólag.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tara!

Injekcióra én is gondoltam ,de nem tudok róla semmit!! Ha megtudsz valamit tájékoztass!!

Flora!

A hagymát gondolom még pucolás előtt adja Imola a gyereknek, úgy nem veszélyes szerintem.

Vírusra nincs gyógyszer, ha jól tudom!!

Most csak ennyi, nyügizünk!!

Kép
babcika

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy tanga fennmaradt ( azóta még nem állatam meg, örültem,ha felöltöztem, kicsit kényelmetlen, de nincs időm átöltözni, :oops: , meglátjuk este apa mit szól, :roll: vagy hülyére röhögi magát, vagy :shock:

Kép
babcika

látom a sütim izgalomba hozott egy-két anyukát :lol: gyertek bátran, van még! Sőt, csinálok még ha kell, nem tart semeddig. Viccen kívül, hozzám bármikor jöhet bátran, csak örülök neki....

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok,

csak gyors... voltunk Pécsen, nagyon kedvesek, aranyosak voltak. Megint szemfeneket nézetek Ákosnak meg a reakciót fényre, tárgyra... Ahogy gondoltuk is nem lettünk okosabbak... majd dec. 2.-án kell visszamenni egy VEP-vizsgálatra.. ez olyasmi mint az EEG, csak kimondottak a szemkéregre és az idegpályákra specializálódott. Előfordulhat, hogy az inger nem vagy nem megfelelően jut el az agyba vagy mert még nem fejlődött ki neki vagy vmi miatt megszakad a jel közte...
Állítólag volt nemrég egy kisbaba, akinek ugyanilyen szemrezgése volt és minden kezelés nélkül elmúlt neki 1 éves korára... (részleteket nem mondott)

Annyit mondtak még, hogy valszeg rendszeresen meg kell majd ismételni a vizsgálatokat, mert időközben minden változhat... ugye még messze nincs mindene kifejlődve...

Szóval ennyi... nem mondom, hogy nyugodtak vagyunk, de bízunk még mindig a legjobbakban és hogy semmi komoly baj nem lesz...

Bocsi, hogy most nem reagáltam senkinek, de majd holnap visszaolvasok.

Kép Kép
manósziget

babcika, tanga :lol:

bcg: nekünk alig látszik halványan :cry:
Rota: én úgy tudom, hogy anyatejes babák nem kapják el... vagy hülyeséget mondtak nekem? :shock:

KépKép
Kép
scooper

manó: sajnálom, hogy ilyen tortúrákon kell keresztülmennetek :cry: de szurkolunk, hogy véget érjen a vizsgálatok sora és ne legyen semmi komoly

KépKép
Kép
scooper

Floranan
Egy jó nagy fej hagymának egy rétegét adtam Molli kezébe... ott voltam mellette, mutattam, magyaráztam neki, hogy mi is az... :wink:

Taranee
Én beadattam....

http://www.rotavirus.hu/secure/
Vendég

Manó
Bízzunk....
Vendég

mikulás-sapis-kép zabálni valóóóóóóóó :lol:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Lányok, köszi a válaszokat.
Süti, tényleg lehet a szemöldökön is koszmó? Hát arra nem gondoltam volna.

Az egyik könyvem a koszmót ilyen barnás valaminek írja, de Nini fején ilyen korpa szerűség van, nem összeállva, csak úgy elvétve pár korpácska, most már nem tudom, hogy az akkor koszmó vagy nem az....?

Dorka, nagyon jó kis zenét linkeltél be

Kriszti, nagyon csini vagy, jó kis rucikat vettetek (irigy szmájli)

Tea, most már értem, eddig tök furin éreztem magam, hogy én meg nem adok a gyermeknek

Orrszívás, húúú, itt is nagy kő esett le a szívemről, azt hittem én csinálom rosszul, hogy még sosem szívtam a nóziját és ez valami rendszeres dolognak kellene, hogy legyen. Akkor majd szívunk, ha sokat szörcsög

Még valami ezzel kapcs-ban: ti egyből a porszívósat veszitek elő szörcsögésnél, vagy a pumpásat? Nekünk van itthon mindkettő, tudom, hogy állítólag a porszívós hatékonyabb, csak kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.

Móka, gratula Momónak, nagyon ügyesen viselte az oltást. Képek nagyon édik

Tényleg csajok, a kúpot előtte fel kell íratni gyerekorvossal? Azt csak lázkor kell alkalmazni vagy célszerű oltás után egyből megelőzés céljából?

Flora, okmányiroda (vagy ahogy Madar írta ocsmányiroda /ezen jót derültem/), menjenek a csudiba….
Jó kis rohangászós napod volt, de már legalább látni az alagút végét
Kis Ori szeme: simi simi

Rita, a fotók a fiúkról nagyon jók

Scooper, krémes nyami nyami
Képek, nagyon édes a kiscsajszi

Süti, nagyon nagyon ügyi vagy ezzel a kigyűjtéssel, annyira megható volt olvasni a kezdeteket
Tök jó, hogy minden okés a dokinál

Anyasági nekem is pikk-pakk megjött.

Csajok, a picasan ki az a Kinga meg Olga (a beérkező leveleknél)?

Ma megint szinte csak kajálásoknál volt ébren a kiscsajszim, most kezdődik majd az ébrenlét, mint tegnap…
23 körül már épp készültem letenni a kiságyba a karomban beájult Ninim, erre a szemecskéjét olyan éberen tágra nyitotta, hogy csak na
:lol: Éjjel megvolt a böjtje :roll:

Ti fürdés után picit szárítotok a baba haján vagy csak áttörlitek és sapi rá úgy kicsit vizesen?
Vendég

Injekciós védekezés: Nekem is ezt ajánlotta a dokim, meg is kaptam a receptet, de nem adatom be. Annyi rosszat olvastam róla fórumokon (felborult a menses, volt akinek 1 évig nem jött meg, hihetetlen mennyiségű vérzés, stb). Nagyon megijesztett, így lemondtam róla. Spiráltól - lehet hülyeség - de idegenkedek. Tampont sem viselem el, ténylegesen rosszul leszek tőle. :oops: :roll: :?

Kép

Kép
hgrita

Manó, drukk!!!!!!!!!!!!!!

Babcika, sztem apa értékelni fogja a tangát!! Biztosan!!! Ha szted nem áll jól rajtad most, ő máshogy látja, 100000% ! Nem röhögni fog, hanem jól elkap :wink: :wink: :lol: :lol: 8)

floranan

Boboka: Mi nem is vettünk pumpásat, a legtöbb gyerekes barátnőm azt mondta, ha kell szívni, az már nem elég hatékony. Így mi rögtön porszívózunk. Tényleg nem fáj nekik, Máté hagyja simán, tudja, hogy utána jobb lesz.

Kép

Kép
hgrita

Manó: Drukkolok tovább is, biztos minden rendben lesz...

Kép

Kép
hgrita

védekezés: nekem írtak fel fogamzásgátlót, de nem váltottam ki. Egyrészt, mert qrva drágának találom, másrészt félek, hogy megváltoztatja a tejem ízém, és nem fog kelleni Törpinek, harmadrészt annyira kicsi a hormontartalma, hogy nagy eséllyel terhes maradhat az ember. Nálunk felsőfokú odafigyelés van apa részéről, vagy használunk gumit. A gumival csak az a baj, hogy szűk, és még nem találtam olyan helyet, ahol méret szerint lehetne nagyobbat kapni. Persze sexshopban biztos van, de nincs az a pénz, hogy bemenjek egy ilyen boltba :oops: :lol: Pedig nem vagyok szívbajos........

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: