A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Megint új vonalzó kell! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Mérges vagyok... Csináltam végre pocifotót, és a hülye gépem meg
nagyon lekicsinyítette... :x

Kabát... Rám még szerencsére rámjön pár kabátom, de azért nem túl sok ilyen van. :D

Kép

Kép
gjéti

Vera: :lol:
kreiszi

Sziasztok!

Van pár eladásra szánt babacuccunk, az alábbi címen elérhető: http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Vannak rucik, kiegésztők, mellszívó, stb...

Pl:
0-13 kg-ig használható babahordozó, az EU szabványnak megfelelő R44/03-as besorolással!
Alul kis tároló doboza is van, ami praktikus, pl. odafér egy cumisüveg, vagy pár apróság :)
Nem egy nehéz darab, ezzel megkönnyítve a cipelést!
A képen nem látható, de megvan az övvédő is, tehát a vállnál sem sérti a pánt a babát :)

Mérete miatt megoldható a személyes átvétel Budapesten!

KépKép
Kép

Vagy:
Keveset használt (3-4x), gyönyörű játszószőnyeg! Csipog, zörög, csörög, zenél, tükrös, a babák álma :)
Ebből is többet kaptunk, így ettől megválnánk! Eredeti ára 15 ezer Ft volt!

Méretére való tekintettel Bp-en belül megtudom oldani a személyes találkozót, így postaköltséget spórolunk :)

Kép Kép
Kép Kép

Ha bármi kérdés van, vagy az ára érdekel, keress nyugodtan priviben, megegyezünk :)

Köszönöm, és bocsánat a zavarásért! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nici 2008.09.16 16:51-kor.

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Jaj, bocsánat, nem tudom miért ment el 2x ilyen nagy szünettel :)

Bocsi tényleg :oops:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Zétibébi: Hát ez jó! :lol: Hát ez tényleg mulatságos! :lol:
Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben! :D

Gjéti: próbáld meg mégegyszer!

Kreiszi: Küldök neked privit az elérhetőségről!
zsu83

Zétibébi, ez tényleg jó kis sztori! Én mondjuk nem haragudnék meg, ha két hét múlva a genetikain nekünk is találnának egy kukacot :)
Kabátot szerintem nem érdemes venni, ha az embernek van egy sportosabb kabátja, azzal megúszhatja a telet (én két éve szerencsésen átvészeltem a telet a síkabátomban). Ha meg nincs, akkor sztem érdemes kölcsönvenni vkitől, Apától mondjuk egy nagyobb darabot- persze nem Operába menni :)

Kép
Kép
abencze

Elvesztetem a fonalat most akkor lány aza lakó vagy fiú????Vera

Kép
háfi

Köszi a gratulációt! :D

Háfi, ez úgy volt... :D kétszer jártam a kórházban csak képet kérni, gondozásra nem oda járok, semmi közöm hozzájuk úgymond, tényleg csak képért mentem, a 14. héten azt mondták hogy fiú, nagyon határozottan. Aztán a 17. héten azt mondták lány, szintén nagyon határozottan. Ma voltam a saját dokimnál aki a gondozást végzi, és azt mondta 99% hogy fiú, és nagyon jót vigyorgott a kórházi ultrahangosokon :D

Sajna apával "jól bevásároltam" :D kb 20 cm-vel magasabb tőlem és kilóban pontosan a duplája :D őszre marad az öcsém melegítője, télre meg...lehet hogy szétnézek a teszveszen, vagy turizok. A kölköknek pl tök jó kabátot vettem teszveszen. Meg Áronnak is egy mesés kis nyári ruhácskát, csupa fodor és hímzett virág :D sebaj, akkor is ráadom! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gjéti: Josolj nyugodtan, varom szivesen!!!!
En nem probalkozom, mert elegge fiut erzek, de az agyam meg azt mondja, a masodik is kicsi lany lesz. Fura.

Stelly: A labujjhegyen piruettezest ismerem, Luca ezt muvelte magasfokon. Kegyetlen!!!

Most rohanok, full nyug van, mindjart vege a pancsinak apaval Pussz

Kép
Kép
-macsek-

Macsek én is nagyon lánynak éreztem aztán tessék fiú a szentem... :D
Vera a gyermekre pedig ne adjál minden fidres-fodros dolgot még valami baja lesz /lánynak nézik/ :lol: :lol:

Kép
háfi

Apa kabátjával kapcsolatban: Apa 187cm magas és140 kg. Szóval ha nem akkarok totál hülyén kinézni akkor jobb meg se probálni.

Kép
háfi

sziasztok
Túl vagyok a hasbaszúráson. Mit mondjak, nem a kedvenc élményeim közé fog tartozni, elég kellemetlen érzés, főleg mikor érzed, hogy a méhedet bökik át. Kb 1-1,5 perc , mert vékony a tű és lassan lehet szívni a vizet vele, de ez kb 15 pecnek tünt, alig vártam, hogy kivegyék.
Előtte megnézte a doktornő a babát, azt mondta, hogy szép hosszú a combcsontja, normális a tarkó, szerinte nincs itt gond. De azért, hogy biztosra menjünk, bevállaltam a szúrást.
Utána nem éreztem semmit, nem fáj a pocim, bár mikor menni kell, akkor érzem, hogy húz.

kangu, azt üzenem, hogy ne félj tőle, mert nekem tuti azért volt rosszabb, mert piszkosul pánikoltam, reszkettem, mint a kocsonya, és minden idegszálammal azt figyeltem ,hogy mi történik.
A párom azt mondta, hogy 5 percig voltam csupán bent.

megyek, pihenek tovább, sziasztok.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zétibébi, nem akarok okoskodni, de én megmondtam,
h szerintem fiú. :D Örülök, h legalább nálatok lesz Áron. :)

Macsek, tippelek én neked, de akkor fel kellene tenned egy pocakfotót. Ami nekem nem akar sikerülni... :evil:

Kép

Kép
gjéti

Zsu: köszi a privit, már be is írtam magunkat :) és tettem fel képeket.
kreiszi

Kész, én kivagyok. Szerintem a vetélési kockázatot nem is a szúrás, hanem a pánikolás jelenti. Holnap 8-ra megyek. Andi, de jó neked, te már nyugodtan alszol. Már amennyire nyugodtan lehet, az eredményre várva :?

Kép
kangu

Andus: Pihenj sokat, vigyázz magatokra!

Kangu: Holnap szorítok neked reggel nagyon!
zsu83

Andus: pihizz sokat!

Kangu: csak nyugi, pozitív gondolatok! Drukkolunk!
kreiszi

Kreiszi, de aranyos a férjed!!! :D

Andus, jó, hogy végre túl vagy rajta, ebédkor gondolkoztam rajta, hogy biztos akkor vagy bent ultrahangon. Pihenj sokat! Mikor lesz eredmény?

Kangu, neked meg akkor reggel szorítunk!

Vera, ez a fiú-lány téma csúcs! :D azért reméljük, többször már nem kell vonalzót váltanod :wink:

Voltam jógán, nekem nagyon tetszett. Nem vagyok egy nagy sportember, és az ilyen ugrabugrálós-szétizzadjuk magunkat aerobic órákat elég rosszul viseltem már régebben is, úgyhogy pont ilyen nyugis környezetre volt most szükségem. Ami vicces, hogy így is feszül a felkarom, meg érzem a hátamban, úgyhogy annak ellenére, hogy nem volt ugrabugrálás, tök jól átmozgatta mindenem. Mondjuk amikor az a rész volt, hogy "és akkor most lazítsd el a hüvelyedet is..." na akkor közel voltam, hogy felrötyögjek :D de persze biztos csak éretlen vagyok :oops:

Ja és bejelentkeztem 4D-re jövő hétfőre :D jajdevárom!!! mivel a genetikai UH-n nem működött a felém néző monitor, én utoljára 12 hetes korában láttam ficánkolni a picikémet - pedig érzem, hogy nagyon mozgékony :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Zetibebi: Ez tényleg nagyon vicces már.... Az lesz a legjobb, amikor majd lányod születik a végén... :) Még az a jó, hogy van lánynevetek is. :)
Ja, és a mi Prüntyőgyerekünk a peteérés várható időpontja előtt fogant és fiú, szóval nem vennék mérget a módszerre... Ahogy a kínai naptárra sem, arra a Tesóm cáfolt rá. :)

Andus: szuper, hogy így kibírtad!!!

Kangu: ezerrel drukkolok én is!

Kabát: én már kitaláltam, hogy végre itt az idő venni egy rendes sídzsekit, az nem baj, hogy kicsit nagyobb méret, utána is el lehet hordani... Abban remélem kihúzom a telet. A férjem ruhatára kevéssé használható, több, mint 25 cm-rel magasabb nálam. :)

Jó éjt Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Stelly én még egyszer szívesen váltanék vonalzót :D de nem baj, nagyon jó lesz ez így Zétinek, elsősorban azért szerettem volna mégegy bébit hogy neki tesója legyen, és ha ezt vesszük akkor így a legjobb. :D
Barátőm azt mondta hogy ez a bébi igazi meglepetés lesz a szülőszobán, ki tudja mit tartogat még :D (a meglepetést a szó legjobb értelmében értem)

Kangu a pánik a legrosszabb, én azzal szúrtam el a szülést...annyit filóztam rajta azóta, és arra jutottam hogy nem a fájdalom volt gáz hanem a félelem a fájdalomtól. Próbálj lazítani bármilyen nehéz, egy egész team szorít itt neked!!! :D Nem lesz semmi baj!
Andus pihizz és várjuk nagyon az eredményt! :D

Már megint kőkemény vagyok pedig bevettem még időben a magne b6ot...le is fekszek mert szétrobbanok :(

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok lányok! (vagy inkább asszonyok :D )
Most találtam rá erre a topikra, habár "látom" már nagyon összeszokott a csapat, de ha nem zavarok, néha-néha benézek hozzátok:)
Így ismeretlenül is szorítok mindenkinek :D
Szép estét, de gondolom minden normális ember alszik már rajtam kívül :D Egyszerűen nem bírok aludni mostanában:(

Megjegyzés: a Hel29 javítanom kellene Hel32-re mostmár az az aktuális:)

Helga
[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
[/url]
hel29

hel: Üdv közöttünk és egyben gratula a félidőhöz, ami ma van ha jól látom! :)

zetibebi: hát ez már elképesztő, egyébként én épp ettől félek, megmondom a dokimnak csak akkor mondja a nemét ha tutti biztos benne, és majd csak akkor hiszem el ha 4d is megerősítette. :)

Hááát olyan napom volt tegnap megint :evil: ...
Többet nem megyek védőnőhöz vagy befogom a fülem. Tegnap megyek a leletért, erre kiderül, hogy van egy harmadik érték, Béta HCG hormonszint, és ez magas szerintük, ezért kell vizsgálatra mennem, csak éppen ezt tegnap elfelejtették mondani mikor 3szoris rákérdeztem az értékekre... :evil: Hazarohanok, még jó, hogy anyum itt volt, kiderült, hogy legtöbbször ezt nem is nézik, csak ha gond van, és tényleg csak akkor probléma, ha ez magas az afp mom meg alacsony (ekkor nagy a down-kór kockázat), DE nálam ez is inkább alacsony! dokim szerint pedig teljesen normális! Néhány éve ezt tekintették volna ideális értéknek... Tényleg elegem van ebből a hercehurcából az afp körül...

Még az idegeskedés előtt kreáltam is valamit, mutatom :), kék és macimániások előnyben, ajánlom figyelmetekbe, kb. 500-600 ft-ból kihozható. (3d-s képecske, decoupage háttér, festett keret).

Kép

Kép
Kép
elif

Helló Csajok!

Zeti: úgy látszik, hogy ez egy igazi meglepetésbaba lesz, én a helyedben csak vajszínű vagy egyéb "semleges" rucikat vennék a továbbiakban. Csúcs!! :D

Andus: a nehezén reméljük túl vagy, pihenj sokat, és várjuk az eredményt!!!

Kangu: DRUKK!!!!!!!!!!! Mindjárt túl leszel rajta te is!

Stelly: azt hiszem, most már én is kipróbálom a jógát, annyi jót hallottam már róla. Én itthon szoktam tornázni kismamatornát, de ez más jellegű, biztos sokat segítene ez is ... Ja, és amikor úgy érzed, hogy most már tényleg eleged van a munkahelyedből, akkor menj el táppénzre, és kész ... Én karácsonyig tervezem a munkát, szerencsére mostanában nyugi van, aztán majd meglátjuk, hogy Maszatka mit szól hozzá.

Kreiszi: helyes a babód!

Crocus: ha van kedved, tegyél fel te is képeket! :D

Helga: Üdvözlünk!! Látom te is a tapasztalt mamik táborát erősíted, mesélj még magatokról, ha van kedved!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Elif: tök édes a kép, nekem olyan kézügyességem van, hogy ehhez kb. 300 évre lenne szükségem, mire megalkotnék egy ilyen képet :lol:

Most akkor milyen vizsgálatra kell menned?

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi: dehogyis, nem olyan nagy ördöngősség, és egész gyorsan megvan, csak a kép kivagdosásánál kell kicsit odafigyelni. (Amúgy üvegképeket festek, ott van hogy 1 hétigis elvagyok egy képpel, ahhoz képest ez olyan jó kis felüdülés volt.) Ma legyártok egy lányosabbat is, aztán max ha fiúcska van a pocimban odaadom valamelyik leányzós topiktársnak :).

Nem kell semmi extra vizsgálatra mennem egyenlőre, terv szerint hétfőn megyek genetikai UH-ra a dokimhoz, ha ő lát valami gyanúsat esetleg (bár szerinte nem fog), akkor elküld egy genetikus ismerőséhez, aki szintén UH-al megvizsgálja manót. (Szóval ezért idegeskedtem kétszer is... csak tájékozatlanság, vagy figyelmetlenség miatt.)

Kabát: én ősszel vettem akcióban egy akkor divatkabátot, már mell fölött bővül, vastagabb, gondolkodtam is meddig fogem én ezt hordani, de olyan jó áron volt, nem hosszú sajnos, különben poncsóval egész télen is ezt hordanám, de az őszt kihúzom vele, aztán meg ki tudja...

kreszi: aranyos a bébi, én is úgy szeretnék már egy ilyen képet az enyémről :). De apuci türelemre intett.

Jajj, meg kell mutatnom tegnap mit szereztem be, mert annnyira édes, 1300 pénzért nem tudtam otthagyni, és egyébként is ő nagy kedvenc, szóval bemutatom manócskám egyik első barátját :)

Kép Kép

Kép
Kép
elif

Sziasztok Csajok!

Üdv Hel-nek az újonnan csatlakozott félidős kismaminak!Rettentő csini pocakod van a kisképen!

Zetibebi!Nem semmi ez a Fiu-Lány action!!!!Gartula a megin Fiúhoz!
Szép kis neve lesz, nekem nagyon tetszik....én még mindig bajban vagykok, nem tudom milyent adjak az én pocaklakómnak...Vince nem rossz, és nincs olyan még a köryéken se sehol senkinek....de olyan vicces névnek érzem...Lukács Levente viszont gyönyörű...de minden 2. gyerek Levente manapság....na még van időm!

Apa fickós szövetkabátja, meg hatalmas sportdzekije nem az én műfajom asszem....még beleférek a saját sportdzsekimbe egyenlőre...

Édes a kis füles....én ikeás húzós-zenélős nyuszit akarok...sajnos mikor a lányomnak akartam megvenni megszüntették....olyan édes pofijú plüsst olyan király szinekkel még nem láttam! Nagyon helyes volt! emlékszik rá valaki?

Tegnap voltam aquafitnessen!!!!!Hát nem kifejezetten kismamás volt, de iszonyat király!!!!Annyira nem volt megerőltető, de izomlázam lett a seggemben, meg a combomban, meg a karjaimban! Rendesen kifeküdtem tőle! Ajánlom mindenkienk, aki jó formákat szeretne, szerintem jobb, mint bármely torna!!!!!!Meg imádom a vizet!!!Kell ennél több? Bár lehet egy nyugis kis jógát bevállalnék még....

Most megin olyan feldobott vagyok! Hihetetlen ez a hangulatingadozás!
Minden kismaminek jó pocakeresztést!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Elif: nagyon aranyos a kép! Egyébként pont múltkor olvastam, hogy téves az a következtetés, hogy az alacsony AFP Down-kórra utal. Hát tényleg nem lehet már tudni...

Tegnap voltam UH-n, minden OK hálistennek, ééééééééés LÁNY!

De mostmár nem akarok cserélni, mert teljesen beleéltem magam.... :D

Kép
cserkészkolbász

Helga, szívesen látunk, és gratula a félidőhöz :)

Elif, de ügyes vagy! Szeretek én is ilyen kis kreatív dolgokat csinálni, de ez a macis kép olyan, mintha bolti lenne :) ez az AFP-para nagyon durva! Szerintem azt a védőnőt olyan ritkán látogasd, amennyire csak tudod, mert azzal teszi a legrosszabbat, hogy folyton felidegesít. Reméljük, mikor meglesz a kicsid, vele kapcsolatban nem ilyen lesz :roll: tesóm védőnője folyamatosan azt mondogatta neki, hogy milyen sovány ez a kisbaba, biztos nem eszik rendesen - tesó teljesen kész volt tőle, egy csomót bőgött miatta :( Füles nagyon helyes :D biztos a kis Titkosnevű baba is nagyon fogja szeretni :)

KépKép

KépKép
stelly

Erika, gratula a kiscsajhoz! :) mondjuk így elég mókás a "Sanyika" elnevezés :lol: bár ha jól emlékszem, azt írtad, hogy ez csak "álnév", és igazából nem így hívnátok?

Tegnap a jógán volt két lány is, akik kb húsz hetesek, az egyiküknek olyan picurka hasa volt, hogy először azt hittem, csak a barátnőjét kísérte el :oops: én meg ma reggel mikor ráálltam a mérlegre, majd' szörnyethaltam ijedtemben... pedig nem eszem sokat vagy zsírosat, és már az édesség heti adagját is erősen leszabályoztam - max TúróRudi (anélkül nem élhetek :oops: ). Ja és amire nem számítottam: izomlázam van! :shock: pedig tényleg nagyon nyugis, lassú mozdulatok voltak, erre izomláz a vállamban, meg a combomban is!

Verus, nem semmi vagy azért :D ennyi energiát egy emberben! A Vince szerintem nagyon szép név, mondjuk becézni nem tudom, hogy szokták, de jó név. De jó a Levente is, csak most elég gyakori.

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok Csajok!

Hel: üdv köztünk, ne csak ritkán gyere!!! :D
Zetibebi: Akkor gratula a kispacákhoz, újfent!!! :lol: Ki tudja még hányszor vált nemet a kis Drága!

De ahogy olvasom Cserkészkolbászéknál is eltűnt a Sanyika kakasa... :lol: :lol: :lol:

Mostmár tényleg nagyon kíváncsi vagyok a holnapi 4d-re.... Kíváncsi leszek, hogy a 12 hetesen tuti fiú babából mi lett 20 hetesen... 8)

Elif: Gyönyörű a kép, amit csináltál... Hogy kell??? Komolyan kedvet kaptam, pedig nem vagyok valami kreatív, de ha tényleg nem olyan bonyolult, hátha nekem is menne.... :oops: A Csacsi meg egyszerűen imádnivaló!

Azt hiszem nem bírom ki, és én is teszek fel egy pocakfotót a közösbe!
Gjéti számítok rád egy tippre! :wink:

Én úszi járok mostanában és az is nagyon jó. Utána olyan szamba megy odabenn, hogy csuda... A jógát most akarom megérdeklődni...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hel: Üdv közöttünk! :lol:

Elif: Nem viszi túlzásba a paráztatást a védőnőd!? :evil:
Nagyon tetszik a képecske! Én nagyon macimániás vagyok, annyira, hogy nálunk a gyerekszoba tapétája is macis lett, kék alapon! :) Lehet hogy már sejtettem egy éve, amikor tapétáztunk, hogy fiúnk lesz!? :wink:

Erika: Gratulálok a kislányhoz! :lol:

Amy: Várjuk a pocifotót! :lol:

Képzeljétek, picurkám egész éjszaka bulizott odabent, reggel 6-ig tartott a buli! :lol:
zsu83

Na fenn van a kép...
Bár csak most látom, hogy a tükör meg tiszta mocsok... :oops:
De azért sztem lehet látni a lényeget....

Ki mit tippel????

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsu: Tudtál azért aludni is a nagy buli közepette??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!
Sikerült feltennem képet!!!!Összeköttetésben a technika! Lefotóztam magam, bár ez szerintem ne egyszerű...de hát nincs itthon senki..ahol meg tükör van, ott sötét..tükör meg kicsi, bele se férek...:)))
Szóval feltettem a képet a közoldalra, nem sikerült túl jól...így képen nem is oylan nagy, mint ahogy érzem...bár lehet, a tegnapi fitness levette a feles kilókat :D :D :D Na leállok...apáról is tettem képet, csak hogy lássátok, milyen lesz ez a gyermek is....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Amy!Tök tuti pocakod van!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Azt hiszem a vonalzó már Sanyikás marad, mert egyrészt nem tudom hogy kell módosítani, másrészt pedig már rég elfelejtettem a felhasználónevet meg a jelszót amivel kreáltam.

Ha fiú lett volna, Erdélyi Dániel Levente lett volna a neve, most kezdhetünk filózni lányneveken... Mindegy, van még idő...

Kép
cserkészkolbász

Jajj de nagyon irígy vagyok a bulik miatt! Én örülnék mostanában egy kisebb mocorgásnak is...

Amy: én nem merek tippelni, mert az én pocakom formája most éppen olyan mint a tiedé, magamnál meg hol ezt gondolom hol azt. :)
Ma csinálok másik képet ugyanilyen módszerrel, lefényképezgetem a fázisokat és word fileban egy-két instrukcióval felteszem a közös mailre :).

Köszi a dícséreteket maci és füles nevében is! :)

Zsu: de nagyonis túlzásba viszi, inkább semmit se mondana, nem is megyek oda csak ha nagyon muszáj, remélem több leletet nem küldenek neki... Bár akkor már tudnám mire számítsak.

cserkeszk. : Gratula a leányzóhoz! :) Azért talán ez a tábor is elkezd lassan gyarapodni...

Kép
Kép
elif

Erika: gratula a kiscsajhoz!!

Amy: szép kis pocak, remélem minden oké lesz holnap UH-n!

Verus: Nálad is gömbölyödik :D Nekem is tetszik a Vince :lol:

Elif: a védőnénit hanyagold, amennyire csak lehet, az enyém úgy érzem, hogy tök szétszórt, még semmi olyat nem mondott, amit ne tudtam volna addigra már én is, ja és a legjobb, hogy a kiskönyvembe beírta a szülés várható időpontjára, hogy 2008.07.16 Erre már tényleg nem tudok mit mondani :D

Zsufi

KépKép
zsufi74

Meglestelek Verus!
Nagyon szép a pocid!!!
Én is magamat fotóztam, lehet a fejemet nekem is le kellett volna hagynom... :oops: :lol:

Elif: Megteszed, hogy lefotózod a képecske készítést!!! Tök jó lenne!!! Most nagyon beleéltem magam, hogy én készítem a dekorációt a picurka szobájába... :D
Hihetetlen, amiket a védőnőről írtok...
Az enyém ezek szerint tök normális... Bár ő meg a be nem jelentkezős kategória... Mindenesetre legalább nem paráztat a hülyeségekkel...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Igen fényképezni nem egyszerű. A tükörnél bevillan a vaku... :evil:
Teszek fel másik képet én is, csak az homályosra sikerült.

Verus! Én az Ikeában annó Eszternek vettem csigát. A nyakát kell meghúzni és nem idegesítően hangosan zenél. Egész normáális dallamot. Gondolkodtam a nyuszin én is... :roll:

Kangu! Én is drukkolok ám! Majd mesélj!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Hel: üdv itt!

lkverus: nekem favorit név a Vince, lehet Vininek becézni, de sajna nálunk leszavazva, mert a férjemnek van egy nem igazán kedvelt ismerőse akinek ugyan a vezeték neve, de ezért nem szeretné :( . (a genetikai UH-ot mégsem a te orvosod csinálta, pedig kiváncsi lettem volna rá)

Remélem Kangu már túl van a beavatkozáson!

Elif: Füles cuki, a kép meg csúcs szuper! :D
Nekem mint kék és maci mániásnak nagyon bejön :D . Teljesen belelkesültem én is, h csinálni kellene ilyet :D .
Ez a nő állandóan paráztat téged, késöbb is ezt fogja csinálni?
Védőnőt nem lehet váltani?

Cserkészk: gratula a kislányhoz!
kreiszi

Verus, Amy: szép pocakok! :D

Zsu, jófej a kisfiad :) mi lesz itt tizenpár év múlva, amikor meg már a haverokat is meghívja a házibulikba! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

most látom, hogy Dináról is került fel új kép :)

KépKép

KépKép
stelly

Szép a pocak lányok! :lol: Én meg most vettem észre, hogy megint az a ruha van rajtam, mint előtte. :oops: :lol: :shock: Van másik is! :lol:

Elif! Látom te is szeretsz kreatívkodni! Én is csinákoltam a csajok szobájába szalvétás képeket, meg lepkés lógót a plafonról. Imádják ezeket! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Látja valaki a kicsi képet a nevemnél? Nekem csak piros X van. :?

Ja! És aki már volt azon a börzén ami most lesz... van ott gyerekmegőrző? Olyasmi, mint a KIsmamáson? Köszi!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina, nekem is csak kis piros x van a nevednél!

KépKép

KépKép
stelly

Edina: ne is mondd, láttam milyen gyönyörűségeket kreáltál, azoktól kaptam ihletet, és most le sem birom állítani magam, szerintem annyi cuccot készítek mire manó megszületik hogy ő már el sem fog férni... :D
Én látom a képedet!

Már folyamatban van a képproject, ezer fotót csinálok... :wink:

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Elif: Ez valami gyönyörűség, amit csináltál! :) Ha lányod lesz, nem szeretnéd nekem adni? :D :D :D
Amúgy én is szeretnék ilyesmit készíteni, de december-január előtt nem lesz időm rá, attól félek....

Erika: Gratulálok, látom azért alapvetően mindenki annak örül, ami lesza Babója, és ez így van jól...

Amy: pocakod nagyon sézp, Te pedig továbbra is nagyon szép vékony vagy! Irigykedem...

Dina: Neked is jó nagy a Pocód! :) AMúgy nekem is csak piros x jelenik meg a nevednél.

Verus: Nálatok mindenki olyan szép! :) A férjed is nagyon jó kiállásúnak láűtszik, miért ne lennének a gyerekek gyönyörűek? A Vince szerintem nagyon szép név, én ismertem egy kisfiút, akit így hívtak, őt Vicusnak becézték. Mondjuk ez biztosan csak egy életkorig megfelelő elnevezés... :)
Ja, és én is voltam a barátnőmmel múltkor auqafitnessen, nagyon jó volt, szóltam a sráacnak, hogy várandós vagyok, kicsit más feladatokat kaptam, de nagyon jólesett. Szerintem ez is jó sport lehet váradnósan, és persze a jóga is.

Kangu: írj majd mindenképpen, hogy mi a helyzet!

Lányok, van még valaki, aki egyre kevésbé szeretne dolgozni??? Én Karácsonyig terveztem, de egyre inkább úgy érzem, hogy december eleje lesz belőle... Annyi mást szeretnék még, amíg Marci megszületik, főleg pihenni is, meg nagyon sokat olvasni. Ez esik a legjobban mostanában. Szerintetek ez nagy lustaság? Én midig olyan aktív életet éltem, de néha OLYAN FÁRADT VAGYOK MOSTANÁBAN! Otthon szeretnék lenni, főzni és olvasni, jógára, kismamafitnessre és felkészítőkre járni... Nagy eretnekség ez?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: Szerintem egyáltalán nem eretnekség (mondom én, aki már egy hónapja itthon ülök... :oops: )

Szerintem, ha megteheted, és úgy érzed jónak, akkor igenis maradj otthon, és pihengess!!!

Én nagyon élvezem, hogy itthon lehetek, minden estére főzök valami finomat Apának, takarítgatok, mosok, úgyhogy elvagyok, nem igen unatkozom...

Dina: Nagyon szép a Te pocid is!!!

Hát lányok nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én eddig igazán semmit nem kívántam, de most el kellett mennem a boltba mert nem volt itthon olyan rizs, amiből jó tejberizst lehet főzni, márpedig most úgy éreztem, hogy belepusztulok, ha nem ehetek...
És jelentem, nagyon fincsi lett!!!
Ez azt jelenti, hogy innentől jön a kívánósság??? :?
Azt hittem ezt már megúsztam..... :shock: :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: