Hát képzeljétek, megjártuk a doktor bácsit. Kicsit szétszórtak voltak ma a védőnővel, de sebaj, én jót nevettem rajtuk!
A lényeg, hogy megkérdeztem, hogy miért van az, hogy egy pár napja Csabi szopizás közben egyszer csak felsír egyet, aztán eszik tovább (többiek láthatták a talin). Én naív ilyenkor képes voltam azt hinni, hogy nincs elég tej abban a ciciben.
Erre azt mondta a doktor bácsi, hogy valószínű jön a foga és már érzi az ínyét. De amíg éjjelente nem sír ugyanígy fel, addig még csak előkészül a fog. Hát, marhára nem örülök neki!
A kakis dolgot is megkérdeztem, ma van a 6. nap, hogy nincs kaki. Erre meg azt mondta, hogy egy nap hét vagy hét nap alatt egy elv alapján még bőven beleférünk.
A védőnőtől meg a hozzátáplálást kérdeztem meg. Elmagyarázta, hogy ha csak kiegészítésként, az íze miatt szeretném vele megismertetni az ételt, akkor cici után kell mindenképpen adni. Ha viszont azért adom, mert már kevés a tejcsi, vagy le akarom szoktatni a ciciről, akkor viszont evés előtt kell közvetlen. Végül is, mindkettő logikus. De közölte velem, hogy fél éves koráig ha nem muszáj semmit ne adjak Csabinak.
Szépen fejlődünk, 64 centit mértek, és 6470 grammot.

ezt csak azért, hogy lássátok milyen kis fáradt volt utána!
Közben azért fogja anyát is.