A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Kép Igy uldogel (hat igen eleg pufok kicsi baba)

Kép Es egy kozelkep ahogy a hasijan fekve jatszik

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok

Mostanában kicsit bevoltam havazódva, azért nem jöttem!

Remélem mindenki jól van! :)

Ti hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én nagyon rosszul, Domó egész jól!

Rakok fel róla egy képet:

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

sziasztok..

Édesek a babák nagyon mind-mind!!!

Tegnap este jöttünk haza a Balcsiról..annyira jó volt Dóri is nagyon élveztea jó levegőt!!!:):)
Rekanna
Irigyellek h ilyen sokat ott lehettek..mit nem adnék érte...:)
bacsbern
Örülök h minden rendben veletek..képet kérünk Dorcusról...

csajok
A babák úgy fognak hasról hátrafordulni h húzza őket a popijuk..mert Dórit nézegetem 3-4napja ezt próbálgatja a drága,csak útban van még a keze,de majd rájön h húzza előbb a feje fölé..ja és a másik képzeljétek ha hason van már felemeli a fejét ezerrel és nézelődik,de még nem a kezével tolja fel magát hanem homorít,de úgy hogy a lábai majdnem h a fejét érintik..annyira kis cuki!!!Majd megpróbálom lefényképezni...írtó édes..
ja és vettünk neki ilyen játszószőnyeget..tökre élvezi,zenélnek meg mozognak a játékok rajta...
Megyek holnap reggel 10re dokihoz a 6hetesre..drukkoljatok h ne legyen semmi gáz..

Kép
nikky

Sziasztok!

TÜNDÉRIEK A BABÁK!!!!! :D :D :D Meg a TIBI is!! :lol: :lol: :lol:

Nikky:
De sietsz a kontrollra! :lol: Rendbejöttél már vágásilag? Vagy apuci hiányzik már? :oops: :lol: :lol: :lol:
Én majd a jövő héten megyek..,ezen a héten kell időpontot kérnem.. Végre megint lesz egy nap,amikor apa VELEM lesz!! Jajj,de ritka,hogy egyáltalán LÁTOM mostanában! :roll: :(

Pannica:
Hát ez nem igaz,hogy már 4 hónaposak lesztek!! EZ elképesztő!! És mekkora már a kicsi lányod!! Úgy emlékszem,mikor szülés előtt már nyűglődtél.. :D Jó ég,nagyon öregszünk csajok!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hello Lányok!

Hát a szombatunk elég zűrős volt...szegény Vackor rengeteget sírt, így hol az én hol Apa kezében volt, de volt, hogy már semmi sem volt jó. Pénteken kapott oltást, jön a foga, meleg volt atb, gondolom ezek így összetetten tettek be szegénykémnek. Most már sokkal jobb minden, nem akarom elkiabálni, de kezd visszaállni a régi rend. A limcsi még mindig bejön neki! :lol: Ja és ma egyedül megfordult a hasára, csak szegénykémnek a keze nem éllt jól így bedühödött, de segítettem neki. Büszke volt magára! Olyan aranyos! :wink: Szóval szépen lassan mi is behozzuk magunkat...

Bbetti: hihetetlen, de komolyan, hogy mennyibe kerül az, hogy az embernek babája legyen és ezzel ráadásul még segítse is az államot abban, hogy ne öregedjen el teljesen a társadalom! :twisted: hát elég dühítő. Mindenesetre Nikiért úgy tűnik minden megért! nagyon tünci baba, és most én egyértelműen Téged látlak benne!

Nikky: minden rendben lesz. Egyébként nekem a gátsebemmel semmi gond, de eleinte emlékszem, hogy pár hétig, olyan fura érzésem volt ahol varrtak. Idő kell a regenerálódáshoz, ne izgulj minden OK lesz!!!

Dijcsi: remélem, hamar kilábaltok már ebből a náthából!!! Márk egyébként eszik rendesen? Milyenek az éjszakáitok? Nem kel fel, hogy be van dugulva az orra?

Pannica: mekkora már Athina!!!! Hihetetlen. Szerintem egyre jobban hasonlít az anyukájára! :wink:

Bacsbern: örülök, hogy rendben lezajlott a szülés. Nekem nagyon jó élményeim vannak a szüléseel kapcsolatosan, viszont a kórház csecsemősei (egyet kivéve) katasztrófálisak!!! :twisted: én már alig vártam, hogy hazajöhessek, pedig semmit nem tudtam a baba ápolásáról, de úgy gondoltam magamtól többet tanulhatok majd. Arról nem beszélve, hogy némelyik olyan pokróc volt, hogy nem szívesen adtam oda neki a gyermekemet, hiába "profi" az ellátásban, úgy rakosgatta a gyereket, mint egy fadarabot...na, szóval ezért érdekelt volna, hogy csak nekem volt ott ezzel gondom vagy sem... mindenesetre a lényeg hogy jól vagytoK!!!! Jó egészséget és sok örörmöt kívánok nektek!

Nanett, Vitte, Őzi, Luisa?????

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!!!

BARBAMAMI!!!

Meg vannak a tegnapi pocis képeim, csak épp nem tudom lekicsinyíteni! :( Szeretnélek megkérni, hogy segíts már nekem ebben megint!!!ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!:)

Jó volt a tegnapi buli-ja bár lehet, hogy nem is írtam, hogy kerti partyn voltunk, rengeteg kis babóval!!!Babgulyást főztünk, nagyon finom lett!!!Kicsit sokat ettem belőle, mert éjszaka nem valami jól aludtam a telítettségtől!! :( :)

Nekünk is van kengurunk, nem tudom, hogy fogjuk-e szeretni , vagy egyáltalán használni!!??
Közvetlenül a szülés előtt milyen dolgok történtek nálatok???Ilyenekre gondolok, hogy hányás, hasmenés, hátfájás stb. Megtennétek, hogy leírjátok???KÖszönöm szépen!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy

Judithappy: egem csaszaroztak tulhordas utan, de ilyenek voltak:
- szurkalo erosen fajdalmas erzes a szemeremcsontban
- nem tudtam rendesen aludni
- gorcsoles seta kozben par percig

Kép Az eredmeny :D

Bocsi hogy ennyi kepek csatolok mostanaban.

Barbamami, Niky: nekem is hihetetlen, hogy mindjart 4 honapos. Nekem meg most is ugy tunik mintha par hete szultem volna :D

Kerdes
Van valaki akinek meg nem jott meg a mensije igy 4 honap korul? (vagy azutan). Normalis ez? Kismama neked tudom szineten nem jott meg, megkerdezted dokitol esetleg, hogy normalis-e ez??? Mert nekem semmi jele, hogy megjonne es kezdek kicsit aggodni...

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok!

Borzasztó, hogy mennyit kínlódok Nikivel 2 napja. Nem lehet lefoglalni csak rövid időre, ha magára hagyon vagy leteszem bömböl. Most szerencsére már órák óta alszik, talán megnyugszik. Lehet a front volt a baja, mert most eléggé elromlott az idő. Már vettünk fogzást segítő krémet az ínyére de az sem használt.

Pannica
nagyon szép a lányod. Teljesen te vagy, felénk azt mondják erre az öregek, "olyan, mint ha te köpted volna."
Nekem megjött rendesen.

csodálkoztam mikor azt írtad, hogy felétek nem ismerik a túrót. Furcsa. Van valami hasonló helyette vagy feta sajtot használtot?
tegyél fel a másik topikra lécci lécci recepteteket.

Kép
Kép
bbeti

Judithappy: ment Privi. :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

pannica:

még nem voltam a dokimnál mert szabin van:( meg a tesztől kicsit megnyugodtam.de még mindig nem jött meg:(:(:(:(:(:(:(
csinálj te is egy tesztet.

képzeljétek.LOVAGOLT VELEM A PATRIK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) OLYAN ÜGYES VOLT.KIMENTEM VASÁRNAP A LOVIBA ÉS MENTEM PÁR KÖRT (2 ÓRÁN KERESZTÜL PACIZTAM)és a végén felvettem magamhoz és mentem vele 3 kört.nagyon élvezte.megfogta a ló sörényét és hangosan kacagott.tuti biztos hogy lovagolni fog.és ha nagy lessz veszek neki egy lovat.(persze apa tudtán kívül mivel ő utálja a lovakat.aztmondta ha mégegyszer kiviszem leöli az összeset és csinál lókolbászt :x :x :x :x :x :x :x :x nemtom miért nem szereti őket.)sajna képet nem csináltam mert annyira lekötött a lovaglás.már úúúúgy hiányzott.ugyhogy most megyek rendszeresen.és már egy lovat ki is néztem magamnak ha minden jól megy nyár végén megveszem.korom fekete arab telivér,és nagyon szép.menydörgés a neve.és attól fügetlenül hogy arab nem is drága :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: nagyon várom.

akik most költöztek:

igaz hogy az illetéket már nem lehet részletben fizetni?????hanem csak 2 részlet van?????????nekünk 480 ezer lenne és akkor úgy készülünk.(ja lóra már nagyon régóta gyüjtök tehát az a pénz szóba sem jöhet)mert végülis kitudjuk fizetni csak jobb lett volna részletben.

majd rakok fel egy vicces képet a Patrikról.csak most elmegyünk páromhoz mert nem tudott kaját venni és az eső miatt dili van a munkahelyén.
kismama18

Hazajöttünk, de most meg fáj a torkom, sz.rul vagyok..., ráadásul nem nagyon tudok írni, mert a jobb kezemen az egyik ujjam megsértette egy rózsatüske és begyulladt. Továbbra is nyűglődünk a fogunkkal időnként, főleg esténként. És még mindig nem fordultunk meg. Plusz a meleg miatt alig alszunk, ami jól kikészíti anyát

Pannica, még nekem sem jött meg. A dokim azt mondta, 6 hónap után menjek hozzá, ha addig se jönne meg.

Nekünk csak az inszemek kb. 280.000-be kerültek, plusz a műtétem, aztán a terhesgondozás-szülés. Ennyit az "ingyenességről".

Most ennyit tudtam jönni, mennem kell fürdetni, holnap megpróbálok jönni.

KépKép
nanett

jhaaj lányok...dóri 2napja délután környékén belealszik a kajába az istenért nemtudom felkelteni,természetesen nem elég neki amit eszik..ilyenkor 1óra múlva bömbi van és semmi se jó csak anyu cicije..ilyenkor kivárok 2 órát tovább már nem húzom...nektek nincs ilyen?nemtudom mivel tudnám ébren tartani...

bbetti
képzeld én úgy tudom máshol sehol sincsen túró...csak nálunk...van a cottage cheese neveztű akármi ami hasonlít,de nem túró!!
egyszer-m én pirospöttyös rudimániákus vagyok-vittem ki amerikába magammal a barátaimnak...(svéd,német,osztrák,amerikai)hát csak úgy köpködték kifele hogy ezt hogy lehet megenni...nem ismerte egyikük sem az ízt...érdekes...szóval ez magyar találmány...legyünk büszkék rá!!!!! :wink:

barbamami..
igen igen sietek...szeretném tudni hogy áll a dolog odalennt..meg mertem nézni már tegnapelőtt...hálisten semmi sem látszik,és nem fáj már,de azért elmondom a dokinak hogy kellemetlen érzésem volt pár napig..na meg szeretném tudni mikor lehetünk újra úgy igazán együtt a férjemmel... :lol: ..

néha olyan érzésem van mintha újra szűz lennék..kicsit tartok a dologtól valszínű azért..nektek nem volt így???? :?:

Kép
nikky

Holnap jövök, olvasok, most csak táblát rakok fel :)

Kép

KépKép
KépKép
akíra

na akkor a muris képek:

Ismerkedünk a lanállal:
kismama18

bocsi.rosszat nyomtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép itt pedig a sapi a lényeg
kismama18

rzsana,
Köszönjünk szépen, Márk már sokkal jobban van :lol: szerencsére nem zavarta a nátha az alvásban, ugyan úgy tudott aludni, mint eddig. A kajával kicsit szenvedtünk, de úgy látom, nálunk ez már csak így marad.... Az én kicsi prücsköm nagyon keveset eszik :roll: :roll:

nanett,
Kitartást a fogzáshoz mindkettőtöknek. Ne aggódj, hogy még nem forog Domi!!!!! Keress rá a google- ben a forgásra, és meglátod, hogy (pont itt a babaneten olvastam valamelyik doki hozzászólását) 5-6 hónaposan fordulnak meg átlagban a babák. Márk is csak oldalra fordul, azt is nagyon ritkán. Múlt héten fordult meg először, volt egy nap, amikor gyakran csinálta, azóta egyszer-kétszer fordult, de nem viszi túlzásba. Szóval nyugi, hidd el, hogy hamarosan behozza!

nikky,
Hát nekem, bevallom őszintén, még mindig fura az együttlét... Igazából nem is kívánom annyira, mint szülés előtt... Talán idővel változik, de most még valahogy fájdogál is, meg fura is az egész....

pannica,
Athina gyönyörű! Olyan nagy már! És igazi pufi pofi :lol:
A légkondival kapcsolatban annyit, hogy én szeretem, ha van, és ha csak ketten lennék a párommal, akkor tökre örülnék, hogy nem kell izzadni a nagy melegben, viszont gyereknek nem tesz jót, és legszívesebben leszereltetném.... Inkább izzadok ezerrel, csak ne hogy megfázzon a kis prücsök... Kompromiszumot kötöttünk párommal, hogy néha-néha bekapcsoljuk, addig a gyerek a kis szobában lesz (egyébként a nappaliban van a légkondi)...

Jövő héten a párom cégénél lesz céges sport nap. Tavaly voltunk, és tök jó volt. Mindenféle sportversenyek vannak, és színte minden korosztálynak van megfelelő elfoglaltság. Este meg pia party, diszkóval, meg valamilyen koncerttel. Na szóval, már nagyon várom, hogy jövőre mehessünk, mert akkor Márk már élvezni is fogja (a pia party kívételével) :lol: az idén nem megyünk, mert még nagyon pici az ilyen nagy banzájokhoz...

Ma jó besöröztünk a párommal, végre söröztem, imádom! :lol: Megünnepeltük a beköltözést.

Kép
dijcsi

kismama,
Helyes kiskölyok Pátrik!!! Jó látom, hogy Chicco cumisüveget használtok? NÁlunk csak ez vált be. És milyen ügyesen bánik már a kanállal :lol: Miket adsz neki? Milyen kajákat, pépeket? Én is hamarosan elkezdtem a hozzátápit. Már nagyon várom, és kíváncsi vagyok hogy fogadja majd, a tápszertől nincs elájulva, így remélem, ha majd izletesebb kajákat eszik, akkor az étvágya is jobb lesz...

bbetti,
Nikinek gratula a 5. hónaphoz!!!!!! Na hát, megint megjegyezném, hogy mennyire telik az idő, hihetetlen. Még emlékszem amikor terhes voltál, és most már 5 hós a lánykád.

Kép
dijcsi

dijcsi:

köszönjük a dicséretet.

igen chicco t használunk.döntött nyakut a tápihoz simát pedig akkor ha mást kap üvegból.ezeket soha nem keverem.meg a cumi is más rajta.nekünk is csak ez jó.az előzőtöl fájt a pocija,legalábbis mikor lecseréltem az első kaja után már nemvolt semi baja.pedig a másik is döntött nyaku volt :? :? :? :? :? :? :?

mi eszünk:alma,őszibarack,babán,málna,sütőtök,krumpli keverékeket de az őszibarack izlik neki a legjobban(nekem is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )már lassan kevés lessz neki a fél üveg egy kajcsira.a képen pedig gyümölcsös milupa tejbedarapépet eszik(babatejjel,4 hónapos kortol)de evett már jégkrémet,karamell öntetet,csokit,husilevest,stb stb stb..............szóval mindent megkóstol,vagyis belenyal.tehát nem adok neki kanállal csak beledugom a cumi végét és ugy adom a szájjába,tehát csak az izét érzi.mindig ilyenekkel kötöm le ha elvagyunk valahol és nagyon sír mert esetleg éhes és apa éppen a kajcsiát varázsolja elő a táskából meg a termoszból.

ja és képzeljétek!az előbb eéfelejtettem írni(vagyis eszemben volt csak azt hittem hogy már leírtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: szóval:megmutattam a Patriknak menydörgést,erre mit csinál a fiam mikor a ló kidugja a fejét hogy közelebbről megnézze???nevetve megöleli a fejét.a ló meg úgy hagyta mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.biztos jóban lesznek mert még csak 5 éves a paci és olyan 15- 20 éves korig élnek.vagy még annál is tovább.
kismama18

ja bocs hogy ennyit beszélek (írok)a lovakról :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: de mióta kinn voltam be nem áll azám és csak a ló jön ki rajta. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: deigérem többet nem írok ide róla.majd keresek egy lovas fórumot :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
kismama18

Hát rengeteget irtatok, ugyhogy sokáig tart visszaolvasni titeket! Egyenlőre teszek fel Kyráról összehasonlítós képet :)

Újszülöttként...kb.10 percesen (mobiltelefonos kép...nem túl éles... :oops: )
Kép

Egy hónap körül :)
Kép

És egy nemolyan régi :)
Kép

KépKép
KépKép
akíra

Nem tudom, hogy hogyan de kéne csinálni valami babaalbum szerűséget a babáinkról...hogy ne kelljen visszalapozgatni, de nem tudom hogyan..ötlet?
Ja, és boszibaba, benkoka, hogy csináltok keretet a képeknek? Meg amikor egy keretbe tesztek két képet? Ilyen összehasonlítósat is? Milyen program az? :roll:

Egyébként annyira édesek, és annyit változtak a babák...hihetetlen! Élmény őket nézegetni :)
És így tényleg hihetetlen hogy látszik a különbség...amúgy meg én se veszem észre Kyrán... :shock:

Ma megyünk személyesen beszélni a pappal, hátha megkereszteli Kyrát, ha meg nem akkor kell kérnünk egy papírt, hogy máshol keresztelhessük, és akkor le kell ráncigálni őt Pápára...ott megkeresztelné a pap! Jó mi? :evil:

Ha meg nem, akkor lehet névadó lesz, és akkor lehet kérek tőled elérhetőséget, meg inókat Zsana! Ha nem probléma! :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Hát csajok, nem semmi az időjárás, de szerencsére Marci egész jól viseli. De úgy olvasom nem mindenki ennyire szerencsés :cry:
Képzeljétek, tegnap séta közben, Marci háton fekve nézelődött. Ő ugyanis hasonalvós, így eddig még sosem látott semmit a sétákból!
Mikor elfáradt hasra fordítottuk, és elaludt! Úgy tűnik már lassan az emlékét is elfelejtem azoknak a rémálom sétáknak, amiket eleinte műveltünk, mert csak sírt, és sírt a babakocsiban :cry:

kismama, Te aztán jól belehúztál a kiegészítő kajcsikkal, de biztos utánanéztél, hogy nem árt a babának. Én azért a 6 hónapot szerintem kivárom. Ígyis olyan érzékeny gyomrúak vagyunk a párommal, és félek, hogy Marci is örökölt belőle jócskán, így megpróbálok vigyázni rá. Szerencsére nekem még van tejcsim elég, hátha így is maradna, bár belegondolni is sok, hogy még 4 hónap csak anyatejen...

Hát dijcsi, nekem sem olyan mint régen, de azt mondják idővel visszaáll, hát remélem :oops: :oops: :oops:

Pár friss kép:
Kép Két kedevnc pasim a háromból!

Kép

Kép
Kép
nikole

Kép

Kép

Kép
Kép
nikole

Akíra:
A sógoromék sem házasodtak templomban, és persze nincsenek is megkeresztelve, de a lányukat szerették volna, és úgy oldotta meg a pap, hogy el kellett járniuk valami "tanfolyamra", a pappal beszélgetni, és így megkeresztelték a pici lányt. Ja, és ráadásul csak a sógornőm járt, mert a sógorom nem ér ilyenekre, bár az sem volt mindegy, hogy melyik templomba mentek. Szóval kitartás!!!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!Mindenki babája tüdéri!!!
Hát igen a házas élet nem a régi.Dijcsi,Kismama ti szeditek a cerazettet mert arra rá van írva,hogy előfordulhat vérzéskimaradás és csökkent libidó(nemi vágy).Na szerintem én mindkettőt átélem!

Akíra:ez a keresztelés tiszta őrület,mit kukacoskodnak?De ez csak pap függő!!!Óriási a pici lányod!És milyen csini!!!

Nikky:én is tartottam a dologtól,nem vészes de azért nagyon óvatosban csináltuk egy jó darabig!

Pannica:szerintem is rád hasonlít a kicsi lány!!

KépKép
vicuska

Sziasztok

Igy aludtunk ma :)

Kép

Kép
elizabeth25

Nikole, hogy Marci is mekkorát nőtt :shock:
Cuki nagyon :) Kis kopi ő is mint Kyra :lol:

4kor megyünk a paphoz személyesen megkérdezni a keresztelőt...kiváncsi leszek :evil:
Borzalmas, hogy mit végig nem kell csinálni... :evil:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Túl vagyok a 18 hetes uh-n.
Minden rendben van, BPD: 42mm, OFD: 50mm, Femur: 28mm, a placenta hátsó fali, magzatvíz mennyisége normális. Ja, és ami a lényeg, hogy a doki szerint 70%, hogy KISLÁNY lesz.
Úgy örülünk, hogy minden rendben van, már egyre jobban érezzük a mozgását. Már most úgy imádom!

Egyelőre ennyi, megyek bevásárolni, főzni, vasalni, és ha tudok, akkor még estefelé jövök.

Jó babázást mindenkinek!
Vendég

Sziasztok mamik! :D

Judithappy:
Tegnap nem tudtam lekicsinyíteni a képeket,mert óriási vihar volt nálunk,és ki kellett kapcsolni a gépet..
De itt vannak! :D :D :D :D

Kép Kép Kép

NAGYON TÜNDÉRIEK A BABÁK!!!!!!!!!!!!!

Nikky:
Na,mi volt? Minden rendben?? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ja,CHRISSY:
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

pannica: nekem sem jött még meg a mensim, és a doki azt mondta, h lehet, h amíg szoptatok, addig meg sem jön!!Háttt.....majd látjuk, bár a hasam néha szokott fájdogálni úgy..., de semmi!!

Kép
gyanixi

Na, most jutottam odáig, hogy csatoljak két képet Domcsi királykisasszonyról:

Kép Kép

KépKép
nanett

Judithappy, nagyon csinos kismami vagy! Jó nagy már a pocid neked is.

Chrissy, gratulálok, hogy minden rendben volt az UH-on. És valószínű kislány lesz! Neveken gondolkoztatok már?

Elizabeth, aranyosan aludtatok. Meglestek titeket?

KépKép
nanett

csajok: aki epidurálissal, császárral szült, annak nem szokott fájni a háta úgy, mint amikor adták be az érzéstelenítőt, olyan feszítően??

Kép
gyanixi

Gyanixi, nekem csak az első hetekben fájt így a hátam.
nanett

Sziasztok Lányok!

Nagyon tündériek a babák.

Judithappy: Jó nagy már a pocakod. :lol: De jó volt pocakos lenni. :lol:

Chrissy: Gratulálok az adatokhoz és ahoz, hogy minden rendben van. 4D ultrahangra majd mentek?

Én is hoztam egy pár friss képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Krísy:
De aranyosak ezek az apucis képek!!! Látom,a fürdetésből is kiveszi a részét!! :D :D

Nanett:
Hát Domi egy tündér!!!Jaj de édesev nevet! Még a szeme is! :D

Képzeljétek,el kell kezdenem selejtezni.. Bogi kinőtte a 3 hónapos méretet!! :shock: Most a 68-as jön.. 5 hetesen.. :shock:
Kép

Jaj,és BACILIVI,ezt a képet neked csináltam :D :D :D
Tündéri ez a top!!!!!
Kép
Túléltétek a költözést????? :roll: :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Ikerlányaim 56-68-as ruháit eladom helyhiány miatt jelképes, 100-600 Ft/db áron. Ha érdekel benneteket, a

http://abbcenter.com/index.php?t=hasznaltholmi

oldalon nézelődjetek!
ktimó

nikol:

én a dokinénire halgatok és csak azt adom neki amit ő mond!

ma voltunk védőnéninél.5 nap alatt 120 grammot hiztunk.már 7450 gramosak vagyunk és 68 centisek.

nanaett:

nagyon aranyos a kislányod.és ez a ruha,tündéri!!!

judithappy:nagyon szép kismama vagy.és már tényleg nagy pocid van.olyan fura ekkora hasú kismamikat látni.éééééniiiisss akarok csak szülni ne kéne még.

krisy79:

ez a ropi kép haláli.az apuval alvós pedig nagyon aranyos.
kismama18

Hello Lányok!

Judithappy: nagyon helyes kismami vagy! Olyan mintha a pocakodban egy strandlabda lenne :lol: , de máshol nem is látszik, hogy terhes vagy!

chrissyy: örülök, hogy minden rendben Veletek! Hű, akkor lehet, hogy kiscsajotok lesz? Nagyon izgi...nevetek van már? Képeket kérünk!!! :wink:

Nanett: Dominika nagyon csajos lett! :wink: nagyon csini ebben a ruciban és olyan jó látni nevetni! :wink: úgy tűnik Ő jól érzi magát. :wink:

Barbamami: nem semmi hogy nő Bogi!!! 8) látszik, hogy jól van tartva :wink:

Nicole, krisy79: szerintem rengeteget változtak a babáitok! Igazi kispasik!

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Kyrusnak tegnap este óta váladékozik a szeme! Olyan mintha folyamatosan csipásodna, fehéres, halványsárgás váladék! Volt már ilyen valakinek? Mi lehet ez? Huzatot kaphatott ebbe a hülye szélbe? Mivel kezeljem szerintetek? Jó az ha kamillával borogatom, törölgetem neki? Mert nem igen szeretnék gyógyszert adni neki! Segítsetek! :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Hoztam megint pár új képet ha nem probléma :oops:

Kép Kép
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok! :lol:

Tündériek a babák nagyon!
Akíra képszerkesztéshez a PSP9-et használom és a Unlead Photo Express 4.0-át. :D
7végén látógatók voltak+anyum is itt volt pár napig,ezért sem jelentkeztem. Gabika nagyon nyugodt baba,boltban is megjegyezték,mert nem türelmetlenkedik sosem.
Már 6 kg! Szeret enni sokat,már 1x180ml is evett. Tejem még van,de nem sok,ezért is kell neki tápszer.
Látógatóknak is nagyon tetszett,nem volt nyügős,csak figyelt,mosolygott,evett és aludt mikor kellett.
Már 21-7ig alszik. És mikor felkel,akkor se sír,csak egyet nyüszög,vagy hang nélkül el van a szobájában,és egy nagy mosollyal fogad,ha bemegyek.
Tegnap nődoki volt:HPV szűrés(15.000),eredmény 3 hét múlva. Legközelebb 6 hónap múlva megyek rákszűrésre.
A kórház ahol szültem,mióta magánkórház lett 90 helyett 30 szülés van 1 hóban,a mütétek száma nőtt meg rohamosan.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Minden baba csodaszép,és tényleg hihetetlen iramban nőnek!!
(Samu már 60cm és 5900g)

Akira! Sámuelnek egy hónapig volt könnycsatorna gyulladása,volt,hogy ki sem nyílt a szeme a csipától. Törölgesd kamillateával naponta sokszor,illetve ha csipát látsz,akkor mindig töröld le! Állítólag anyatejet cseppenteni bele is jó megoldás,bár nálunkl csak az egy hónapos szemcseppezés segített,meg masszíroztam a könnycsatornáját hetekig,de nálunk a könnycsatornával volt a baj.

Egyébként most húztam fel magam,mert a dokinéni nem akarja beoltani Samut csak a csípőszűrés után, de nem tudta megmagyarázni,hogy a kettőnek mi köze egymáshoz... Így tolódna az összes oltás, és vele együtt a nyári programok is...fantasztikus... A védőnő próbálja puhítani a 60 éves dokinénit,hát remélem menni fog.

Én ma megyek a 6 hetes vizsgálatra,remélem minden renmdben lesz.

Kép
babzsák

Boszi!

Miért csináltatsz HPV szűrést? ( A cégem ezzel foglalkozik,csak érdeklődök,hogy miért gondoltad,hogy szükség van rá)

Kép
babzsák

Boszibaba, köszi az infot a képkeretező programról :)

Én is olvasgatom a Schöpis oldalt, meg informálódom a nődokimtól, hát azért nem olyan vészes szerintem a dolog, bár nem olcsó így se a szülés, de hát...
Én lehet ott szülöm a másodikat is, mert hát ugye nagy valószínűséggel az is császár lesz, ugyhogy...jobb ugyanannál a dokinál, és benne totál meg is bízok!
A másik fele meg az, hogy a János az én körzeti korházam, és hát ott nem annyira szeretnék...sőt, inkább nem lesz második ha csak ott szülhetek...szóval ha meg már így is úgyis fizetnem kell ha máshol szülök mint a körzeti akkor meg már a Schöpfi... :evil:

Na bocsika a fenti sorokért :)
Tudom nem ide tartozik... :oops:

KépKép
KépKép
akíra

babzsák!

Én gondolom, hogy miért csak utána akarja beoltani!
Mi pont aznap vittük csípőszűrésre Kyrát amikor délelött meg oltották, és így nem igen örült az ortopéd orvos! Mert azt mondja, fáj a lába, nem igen mozgatja az oltás után és így nem tudja normálisan megvizsgálni! Kyra se akarta mozgatni, amikor a doki mozgatta neki, feszítette mert fájt neki, és így nem tudta megállapítani, hogy a bal lába most kötöttebb, vagy csak a szuri miatt ilyen...egy hónap múlva újra kell vinnünk és kérte az ortopéd doki, hogy előbb menjünk hozzá és csak utána a szurira! Szóval én azt ajánlom, hogy ha csak egy nap eltéréssel is, de tényleg külön vidd! Mi ugy fogjuk a 3.havi oltását megoldani, hogy hétfőn rendel az ortopéd orvos, így oda visszük hétfőn délután és kedden kapja meg a szurit! Szóval az nem olyan nagy eltérés!
De ez persze csak az én tapasztalatom, az én véleményem, meg az én dokim és ortopéd orvosom véleménye :)

A szemére, meg akkor teszek kamillát, remélem hatni fog...ha nem akkor kénytelen leszek dokit hívni, amit nem szeretnék, szóval remélem gyorsan elmőlik :?

KépKép
KépKép
akíra

Judithappy: Nagyon helyes kismami vagy:):):) Istenem de rég volt már mikor ilyen nagy pocim volt :):):):):)

Minden baba gyönyörü :):):):):):):):)

Chrissy én kislányt szerettem volna elsöre de ez sem gond söt majd a következö remélem kislány lesz :) és akkor már lesz egy védelmezö bátyóka:)

Akíra viccelsz? imádjuk nézegetni a babás képeket:) Nekünk most sajna nincs gép talán a hétvégére visszakapjuk habár nem is a mienk csak nálunk van mert a tulajnak nem nagyon kell nekünk meg pesrze mindig akad mit fényképezni:):):):):)

nika70
Salgótarján

Akíra:
Valószínűleg huzatot kapott.. Mikor a Peti született,iszonyú meleg volt.Folyton nyitva volt az ablak a kórteremben,és persze huzat volt.. Úgy jöttünk haza,hogy be volt ragadva a szeme. Hiába kamilláztam.. Felírt neki valamilyen sima gyógyszertári szemcseppet a dokinéni,és pár nap alatt elmúlt.

Judithappy:
Nekem is pont úgy tűnt,mintha bedugtál volna egy labdát a pólód alá :D :D :D .. Olyan fura,hogy most TE vagy az egyetlen nagypocis kismami itt!!! :D

Boszibaba:
Jaj,az a kockás kantáros naci irtó édes!! Olyan igazi kis pasi benne! :D :D :D

Mi ma megyünk csípőszűrésre az ortopéd dokihoz.. Jaj,izgulok.. Szegény manómnak meddig kell terpesztő pelust hordani.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

akíra: nálunk Rékának kb 3 hetesen volt ilyen a szemével, akkor azt mondták, h ez előfordul és csak síma langyos vizes steril gézlappal törölgessük kívülről befelé!!!Mi aztán szemcseppet is kaptunk rá, de azóta nem jelentkezett!!
jobbulást!!

Mi az a HPV - szűrés???

Kép
gyanixi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: