Sziasztok!
Végre van 10 percem és gondoltam írok nektek!
Ildikó! Olvastam, hogy sajnos csak pénteken fog fogadni a doki! Hát nem irigyellek.... De remélem, hogy megéri a várakozás, és csupa jó dolgokat fog mondani!
Eszter! Ne aggódj a doki miatt, biztosan minden rendben lesz! Most legalább orvosi megerősítést kapsz arról, hogy van egy baba a pocidban!
Meri! Szerintem a teszt csak egy megerősítést, hogy terhes az ember, ha nem jön meg az éppen elég jel arra, hogy baba van. Bár én már most alig bírom ki, hogy ne teszteljek.

De teljesen megértelek, hogy te nem akarsz a múltkori után korán tesztelni!
Éva! Tök jó, hogy apával minden rendben. Most már azt tenné fel az i-re a pontot, ha tesztelnél egy pozitívat!
Erzsike! Szerintem jól tetted, hogy tegnap este inkább pihentél. Sajnos nem tudok albérlet ügyben segíteni. Amiben mi laktunk 3 évvel ezelőtt, azt sajnos a nagybátyámék kiadták már másnak!
Mo! Egész jól alakul a görbéd!

Egyébként még mindig nem jött meg?
Krisztinka! Az én párom se tudta, hogy elkezdtem hőmérőzni. Ő reggel korábban felkel, így mindig lemaradt arról, hogy a párnám alatt rejtett hőmérővel méregetm magam. Aztán egyik nap észrevette, hogy írom a táblázatba, és akkor kérdezte meg, hogy mi az, és meséltem neki róla! Csak az piszkálta a csőrét, hogy azt is "mutogatom", hogy mikor szexeltünk!

Persze csak viccesen jegyezte meg, én meg mondtam, hogy nyugi, csak a lényegig jelöltem be, azóta már nem!
Gigi! Veled mi a helyzet? Akkor holnap tesztelsz?
Ági! Olyan rég jelentkeztél! Mi van veled?
Anna! Annyira jó, hogy már jobb a kedved! Gyere gyakrabban!!!
Titi! Én most nagyon éreztem a pé-met. Annyira fájt, és valami nyomott belülről, képtelen voltam hason feküdni. Remélem a szép nagy tüszőm volt ami nyomott!
Egyébként a ferty áttette a pé-met a 20. napra. Lehet, hogy ez is a reális, mivel a 18.,19. napokon fájt nagyon, és akkor éreztem azt, mintha valami nyomna, és ugye a pé meg már akkor van, amikor "megkönnyebbül" az ember! A hőm ma az egekbe szökött 36,7 volt reggel, ami nálam elég magas. Már a cicim is fájdogál és csak remélem, hogy nem azért, mert meg fog jönni!
Asiye! Örülök, hogy írtál, és nyugodtan írj máskor is, ha van véleményed, vagy tanácsod! Akkor is, ha esetleg az nem ilyen pozitív, mint a mostani!!!