A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

szisz, ok én sem ajándékba gondoltam :roll:
méret?
igen olvastam az emilkét :P
gyenesdiás a babatali végső helyszíne?jól tudom?
most egyeztetek apával...
mazska, ok
Vendég

remélhetőleg megnézem a héten az itteni nagy kenguruáruházban, hátha kiakciózzák már a nyári bodykat...800-1200 között lesz kb.az ára+a fóliázás...ez utobbi nemtudom mennyibe kerül...még utánanézek ennek is...
Vendég

hűűűűű, hhááát ezeket találtam:
http://www.papirdepo.hu/index.php?id=te ... n_anyaghoz
http://www.argep.hu/trend/TRAN/Transfer-papir.html

de a vaterán szerintem ez bevállalható:
http://www.vatera.hu/10db_a4_tgreen_vil ... 03275.html

csak legyen rá 20 vevő :lol: , mert szerintem 1 A/4-esből két kép biztosan kijön
Vendég

Sziasztok!
Akkor a Tali, augusztus utolsó hétvégéje:

augusztus 28-30.-ig Péntektől vasárnapig, aki nem alszik ott velünk, annak a szombat a "fő" nap, mindenkit szeretettel várunk.
Helyszín: Balatongyöröki szabad strand, rossz idő esetén a hotel különterme a rendelkezésünkre áll. Ha valaki esetleg mégis szeretne ott aludni, annak itt a szállás linkje:
http://www.hotel-kastely.hu/index_hu.html

Andi, köszi a lelkesedést és a tenni akarást, velem számolhatsz!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Andi velünk is,ha úgy gondolod 80as bodyval :lol: ha neked belefér az idődbe :lol:

mi már várjuk nagyon! :D
Vendég

Ja, a méret nekünk is 80-as

<
sziszka78
Tolna

Kép
Vendég

Csandi ez nagyon cukker! :lol:

akkor mi is küldhetünk képet? :oops:
Vendég

Bakker BArbi ez tényleg nem volt komplett! :lol:
Vendég

Csandi, nagyon cuki Csengi-kisoroszlán :D :D Mi is benne lennénk, 86-os mérettel :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Jól sikerült a szülinapozás, kapott Bencus thomas marcipános tortát, zenélős, ferraris képeslapot, verdás mozgó, hangot adó autót, fisher price golyókat,fisher price bugó csigát, kis medencét, ruhaneműket, hangot adó, lámpás, jópofa kormánykereket.

Rakok róla pár képet, aztán rakok még pár nyaralósat is (bár az rengeteg lett, majdnem 600 darab).

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, ma megyünk agyhártya gyuszi elleni oltásra, státuszra. Asszem Dia Te kérdezted a h1n1 oltást. Szerintem mi feliratkozunk rá családilag, de ma megbeszélem dokinővel.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szülinapos családos

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Egyik ajándék

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence és az első tortája

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Zenélős képeslap (sóginőm mutatja neki éppen)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Tűzijáték (mama kezében)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Itt már táncikáltak

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Örül az ajándékoknak

Kép
Kép
Kép
emesedora

És amiért ma főként jöttem:

BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A MINDIG FIGYELMES, DÁTUMOKAT MESSZEMENŐEN ÉSZBEN TARTÓ ZSÓFINK SZÉPSZEMŰ BENEDEK NEVŰ KISFIÁNAK!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Úgyvan, boldog szülinapot Beninek :!:

yuyu79

BOLDOG EGY ÉVET BENI BABA!!!!!!!
Vendég

Néhány nyaralós...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencus áll

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Megint

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ismét

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Hűtőtáskában

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Lökd ide a sört Apa

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Legszebb siófoki férfi felsőtest :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kis békám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Lányok a vízben

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép A gyerekek és Apa

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ezzel mentünk Siófokról Füredre

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kisvonatoztunk is

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Hinta egy szuper játszón

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika esti hancurja

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Soprano fagyi

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mondja a magáét :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kis móka

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Családi ferrarizás

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencuskám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ismét

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emesém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Megint

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát nagyjából ennyi a 600 képből! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

HÁROMSZOROS HURRÁ BENIBOGYÓNAK!!
HURRÁ!HURRÁ!HURRÁ!

boni, igen ha kérsz pólót akkor küldj képet is , emrt azzal sokkal jobban néz ám ki :D :D
csobiandi kukac freestart.hu
és mindenki más is aki jelentkezett
ma megyek body-ikért, úgyhogy igyekezzen aki jelentkezne, de még nem tette meg :lol:
Vendég

Nagyon -nagyon Boldog Szülinapot a kis Beninek!

Kép

Kép
csimby

sziasztok lányok!

köszi, hogy gondoltatok az én kis babácskámra! nagyon aranyosak vagytok! :)

most alszik a fiatalúr, ha a délutáni szunyája van, akkor díszítek és készülök a délutáni köszöntésre! :) már nagyon izgulok! annyira hihetetlen, hogy eljött a nap...

1 éve ilyenkor már a szülészeten voltam (10:21-kor vettek fel papíron is), és mentem a közös vajúdóba... lassan pedig már a szülőszobába cuccoltunk át apával (1/2 2-kor)! hatalmas élmény volt, és az elmúlt 1 év is ennek a jegyében telt! nagyon sokmindent megtanultam, és úgy érzem, hogy én is rengeteget fejlődtem, értem ez idő alatt!

gondolom a következő évek még hamarabb elszaladnak, bár jó lenne lelassítani ezt a folyamatot, mert mégiscsak most a legjobb, hogy egész nap vele lehetek, csak rá kell figyelnem! ;)

Szilvi, nagyon jók a fotók! annyira szépek a Te gyerkőceid is! és mint család is szépek vagytok! :)

Barbi, az a dilis ember meg mondjon le! :( mit képzel? remélem, hogy azért sikerül megválni az ilyen dolgoktól, mint pl. ez a játszószőnyeg, ha tényleg nem használjátok, és útban van...

Boni, Zsigi második partiján is iszonyat cuki volt! végül kik jöttek fel 7végén a köszöntésre? vagy Ti mentetek le szüleidhez?

megatlira mi is megyünk, szombaton! mi csak sajna 1 naposra, de ott leszünk! ;) már nagyon várjuk! Cs-andi, írtam privit polóval kapcsolatban! ;) Csengid nagyon huncut az oroszlános "jelmezben"! :)

ManciBarbi, ő milyen típusú kutyi??? lehet, hogy ilyen van nekik... de konkrétan, ő lenne az, Mili!

Kép

sophie27

Zsófi!
Beni fiatalúrnak sok-sok virtuális puszival kívánok nagyon boldog születésnapot! Cup-cup! :D

Jajj, cuki a kiskutyus, igen, olyan, mint a miénk, újfunlandi, vizimentő, irtó jó természetű, imádja a gyerekeket. A miénk egész nap eltűrné, hogy simogatjuk, Gergő is simán nyúlkálhat a szájához, tűri. A csontot ki lehet venni a szájából, annyira jámbor. :D Apának volt álma ez a kuty, 2 éve szereztük be. Imád úszni, pancsolni, ha levisszük a Dunára, állandóan gázol bele, még télen is, a -20-ban. :shock:

Emesedora! Nagyon jók a képek, szuper lehetett a nyaralás és a szülinap is :)

Mi 30-án leszünk 1 évesek, úgyhogy nagy valószínűséggel nem tudunk menni a talira, hogy ez nekem akkor miért nem jutott eszembe, mikor beszéltünk róla? :oops:

Barbi
Kép
manci79

Andi (Cs-andi), írtam mail-t is! ;)

JázminAndi, veletek mizújs? Meggyógyultatok???

ManciBarbi, igen, nagyon kis jámbor kutyi! :)

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: