A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Bari, nagyfiadnak boldog szülinapot! Nagyon jó a teki akvárium!
Babák nagyon ügyik!
Én is rakok fekvőtámaszos képet :)
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

nagyon édik a bébik!Viszont Stella Kristófja nagyon ügyin emeli magát,mi még ettől távol vagyunk...kb 3 naponta 2 percet marad el hason...a fürdetés alatt van meg csak úgy...kiemeli a víz felé a kisfejét...úgyhogy mi akkor trenirozzuk... :wink:

Bari jók a képek...a cumis,cigis csendéletet észre se vettem,csak a mikor írtad...(a cigiket láttam,csak mellette a cumit nem)

Mindenkinek szép napot!

melike!
Jó horgászást!

Mia!
ÉN IS AKAROK 1 OLYAN "PÉNZES" HETET!!!CSAK ÚGY...MERT MEGÉRDEMLEM... :wink: 8)

És most közvéleménytkutatok:
Ti lecserélitek a jelen babakocsitokat sportbabakocsira? :roll:
Vendég

jó reggelt,

csiri a miénk átalakítható. chicco travel system de 2002es, kaptuk. a sport rész 6 hós kortól ajánlott, de szerintem korábban elkezdjük majd. elvégra a hordozóban sokkal inkább ül a gyerek, mint a hátradöntött sport részben, nem?

én majd vmi komolyabb ülést szeretnék neki az autóba, de majd csak jövőre.

mia_snow

Szia Mia!

A miénk is átalakítható,de ahogy Zoé nő egyre nehezebb,ráadásul a csomagtartó felét elfoglalja...a spotbabakocsik,majdnemhogy harmad akkorák összecsukva és fele annyira nehezek..a kerekei mondjuk kicsik és vékonyak,nem tudom hogy bírják majd az egri macskaköves belvárost,de mi valószínű,hogy váltunk rá hamarosan...csak még elötte találni kellene 1 rózsaszínű kisvirágosat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

autósülés:abból mi is komolyabbat veszünk,már kinéztük és anyósék,anyumék és mi vesszük meg közösen,mert 70 ezer... :?
viszont építhető...ami azt jelenti,hogy 12 éves koráig tudjuk használni,mert folyamatosan alakítható a gyerek korának és az "elvárásoknak" megfelelően...
Vendég

az az ülés is ilyesmi amit én kinéztem, concord és 60körül van.

sportrész meg hát a miénk esernyöre csukhato, elöl bolygosithato dupla kerekek... a kocsink meg elég nagy szerencsére, belefér. most a nyaralásnál azért necces lesz: babakocs a mózes résszel, , kiskád, utazóágy... ezek sok helyet foglalnak majd, és egyiket sem szivesen hagynám itthon.

mia_snow

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás,mindjárt jön értünk Apa.

Tegnap este nem is írtam,hogy a fiam a megszokott 150 helyett 170-et evett és mégis fél óráig nyüglődött mire elaludt.
De ennek ellenére olyan jól sikerült az éjszaka,hogy fél 6kor kelt először,aztán meg 8kor!
Ezután pelus csere,öltözés,kis játék és ismét alszik. :lol:
Remélem jól bírja majd a tópartot.

Én gondolkodom az esernyőre csukható kocsin,bár a miénk is átalakítható.

Kép
melike

csiri!!
mindenképp lecserélem a babakocsit ,már alig várom
minden vágyam egy sport babakocsi,ha a férjem nem ugatna érte már meg is vettem volna a kenguruban...
szerinte még korai...jó én is tudom,hogy korai de tavasszal nem biztos ,hogy lesz ugyan ez ilyen olcsón(17ezer).
és fektethető is,szóval már most ellene benne pár órát!!
éd beférne a kocsiba ,nem úgy mint ez a nagy ami van!!

autósülés:karácsonykor kell egy nagyobb,többek közt azért is mert akkor szül egy barátnőm,és ezt a hordozót neki igértem ajándékba!!
Vendég

olyan szinten imádom a babakocsikat,hogy szilveszter 4 éves volt és még mindíg beleültettem az auchanban egy pár percre a kiálitott babakocsikba!! :oops:
mikor már túl nagy volt ehez a játékhoz,akor üresen próbálgattam az üzletben a babakocsikat(pedig még nem tudtam,hogy lesz megint gyerekem)
tegnap meg a barinőmmel mentünk el babakocsit venni...aki másfél hete szült!basszus nagyon megszenvedtünk vele,mert egy olyan volt amit akart,és ízeire volt szedve!!
természetesen egy eladó sem segített...mire osszeraktuk a bugyimból is folyt a víz :twisted:
Vendég

csiri nekünk nem lenne jó az ilyen"építhető" ülés,mert az én kölkeim mindent lepusztítanak...ne kérdezd,hogyan,mert nem tudom!
zabálnak ,tépik ,huzzák,nyúzzák...nálunk 12 éves korára roncs lenne
Vendég

Zoé baba!! Boldog hófordulót!!! hogy megy az idő!!! :shock: :shock:
bszilvi25

szerintetek ez még valaha kifakad??? napról napra csúnyább!!! és a közepén az a sötét valami magától van ott, tegnap reggel kezdődött!
Kép
bszilvi25

szilvi amennyire értek hozzá szerintem normális az oltás helye
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:08-kor.
hékás

tényleg megy az idő zoé kata negyed éves :lol:
Vendég

Babakocsi: Nálunk egyenlőre nem lesz csere. Szerencsére nem kell BKV-znom, a kocsiba sem kell betennem, de ha igen, akkor még befér...
Gyerekülés: Na azt viszont igen. Majd. Van még pár hónapunk, mire kinövi Bence a hordozót, legalábbis reméljük, hogy van annyi időnk :D Szóval majd jövőre szándékozunk venni egy másikat, kiválasztva még nincs. (Hehe, kaptunk egyet, ami pont jó lenne majd következőnek, de most jött ugye a szigorítás, hogy milyennek kell lennie a besorolásának, hát az persze nem olyan. És még fizettünk is érte 4ezret-igaz akkor még nem tudtuk, hogy 03 vagy 04-esnek kell lennie...) Talán a párom kap karácsonyi prémiumot, majd abból veszünk egyet...

Bari: Én is dohányoztam és egyre inkább kívánom :oops: alig várom, hogy a szopinak vége legyen :)
Szép volt a gyermek tortája! Rendelt vagy házi? Bagó + cumi fel sem tűnt, hogy egymás mellett van a képen, csak azon lepődtem meg, hogy cigizve engedted magad lefotózni... ;)

Oszi: Íme a nyálkendő, kis barikás :)

Kép

Kép

Kép
bettica

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:57-kor.
Vendég

bettica:mit jelent az a besorolás?a gyereküléssel kapcsolatban??

torta:vettük...sütni csak piskótát tudok,meg almáspitét..de azok is inkább finomak mint szépek :oops:

bence:nagyon édes látom ő is rongyocskázik :P

cigi:miért ne engedném magam lefotózni...aki ismer úgy is csak cigivel a kezemben lát :lol: a babakocsit is úgy tolom :lol:
Vendég

blue,stella nagyo szépek a babák kristófnak hova tünt a vörös haja??
Vendég

blue kristófjára gondoltam

stella kristófjáról meg az jut eszembe,hogy dávid ennyire nem emeli ki a fejét,nem szeret hasalni
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok

Anyóstéma:

Ma itt voltak anyósék :roll:
Szóltam, hogy ha lehet 10 re jöjjenek, mert az unokájuk délután alszik. Persze 12-re jöttek, a fiam be is vágta a szunyát. Persze előszőr ordított egy sort.
Anyósom szarmadzagnak hívja. :evil:
Még mindig szunyál. Mondtam, hogy sajnálom, hogy nem látták ébren csak egy kicsit.
Anyós: nem baj úgy sem tud velünk beszélgetni.
:evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
schopin

schopin: nem semmi!!!!
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:57-kor.
Vendég

sziasztok4

Köszönjük a köszöntéseket!Olyan hamar eltelt ez a 3 hónap és mennyit fejlődött és változott a kiskirálylány...és mennyi öröm volt ebben a 3 hónapban és persze fáradtság is,de az megérte!és mi is összekovácsolódtunk 1 fővel nagyobb családdá... :wink: és ez még csak a kezdet.annyira várom már,hogy meghaljam milyen lesz a hangaj,mik lesznek az első szavai,az első lépéseit...(emlékztek,hogy vártuk az első mosolyokat???és hogy megkönnyezte mindenki amikor "megkapta"???)NA EZEKÉRT ÉRDEMES AKÁRMILYEN FÁRADTNAK IS LENNI,MERT "MEGHÁLLÁLJÁK"!

bARI!
Jóképű kisfickók!

Schopin!
anyós nem semmi...mi most indulunk hozzájuk... :evil:
Vendég

javítás: hangját és a meghalljam
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:58-kor.
Vendég

Sziasztok!

Bari, az én kisfiam csak hason alszik, kivéve a babakocsi meg autósülés :) Ő meg lehet később fog hátról hasra fordulni. Alig van háton.
Csiri! Gratula a három hónaposnak! Gyönyörű kis királylány :)
Autósülést nekünk venni kellett, Concord Ultimax-unk van, remélem az megfelelő besorolású.
Babakocsink Chicco-t van, azt kaptunk, de a mózesben már nem volt el Boni, és annak vagy a hordozója van, ami felpattintható a vázra, vagy a sportrész ami meg nem dönthető teljesen. Így vettünk egy Pierre Carden-t. Azok nem túl drágák és végig jó lesz.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kriszta, honnan tudod, hogy nem fog mászni Zéti?

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote="stella40"]a írta:stella40z én kisfiam csak hason alszik, kivéve a babakocsi meg autósülés :) Ő meg lehet később fog hátról hasra fordulni. Alig van háton.
ezt én is elmondhatom! (persze lányban)
bszilvi25

Csiri: Boldog hófordulót! Hogy szalad az idő :roll:
Nagyon szépen írtad le :D Tényleg ez egy nagyon rövid, de imádnivaló időszak...

Shopin: Ááá, nem csodálom, hogy kiborítottak... :evil: A névnaposoknak én is nagyon boldogat kívánok!!!

Bari: Szépek a fiúk!!!
Igen, Bence is gyűri a pelust maga alá, ezért vettem meg ezt a nyálfogót, hátha majd átszokik rá :)
Autósülések besorolása: Most már csak olyan ülést lehet forgalmazni, aminek 3-as vagy 4-es a besorolása... Jövőre már büntet a rendőr, ha nem ilyenbe ülteted a gyereket. Híradóban is mutatták pár hete... Nem tudom hogy hívják ezt a számot, amit nézni kell... A mi Graco hordozónkon az van, hogy 03.44.156, vmi ilyesmit keress.

No én mára el, majd holnap jövök, ha a fiam engedi :)

Puszi

Kép

Kép
bettica

Ja, csináltunk Bence videót, ha érdekel valakit nézze meg ;)

http://www.youtube.com/v/ORGlXTB7EKI

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bocsi, ma jól eltűntem. Főztem szinte egész nap, holnap semmit nem fogok csinálni.

Csiri: Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a 3. hófordulótokhoz :wink:

Bari: Nagyon aranyos Szilvi a fotón. Igazi csibészes feje van :wink: Gondolom hű a "csibész"névhez :wink: (én sem vettem észre a cumit)

Vörös haj: pedig vörös a Kristóf haja, csak nem látszik a fotón mert olyan szögből lett fotózva :wink:

Minden baba nagyon aranyos egytől-egyig :P

Istvánok akik ma ünneplik, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

És most mindenkinek jó éjt, megyek aludni :wink:
bluebox

bence videó csúúúúcs :lol:

istvánok nem télen ünnepelnek :shock: :?:
Vendég

dávid egymás után 3x fordult hasról hátra!!!!
és tiszta düh volt!!
akkor is tudatos!!!!doktornéni le van sz@rva!!igenis ügyes dávidka
Vendég

sziasztok!

megtörtént a csoda, kifakadt végre az oltás! hurrá-hurrá!!!!!

Nézzétek csak milyen szépen tartja a kis fejét már büfi közben is?!!!

Kép

Bari: tényleg ügyes Dávid.

jó éjt!
bszilvi25

Csajok!!!
Egy kérdés. Ti vesztek igénybe különböző pénzeket???
Mint rászorulok?????? :lol: :lol:
Önkormányzattol,vagy más honnan??
Mi igen,.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Szilvi!
Mercike nagyon ügyes és mekkora szemei vannak!!! :wink:

Kriszta!
Zoé sem lesz mászós!Soha sincs hason és a nem mászás ennek az egyenes következménye,bár nem törvényszeűen...nekem a lányok sem mászott épp ezért... :roll:
(ma jönnek haza 2-3 hét után...kíváncsi vagyok Zoé "megismeri-e" öket...)

Bari!
Dávidnak gratula az átfordulásért!!!!!!!!!!!!!!!

Blue!
Zoé haja is vörös...viszont a bőre nem olyan fehér mint a tipikus vöröseknek.. :roll: kíváncsi oleszek,hogy változik-e még...
Vendég

Most nézem a naptárat...szombaton Bence névnap és be van karikázva...Ugye a 18 hetesen még azt mondták,hogy kisfiúnk lesz...nagy elánnal hazajöttünk az Uh-ról és rögtön megkerestem mikor van Bence névnap,mert az volt a fiunevünk...és még akkor bekarikáztam...Ehhez képest született "csicsónénak" 3. lánya.... :wink:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:58-kor.
Vendég

sziasztok!
szilvi ez a kiscsaj,úgy néz mint akinek komoly gondolatok forognak a fejében :lol: :lol:

mászás:nekem eggyik gyerekem sem mászott...már a nagy okos pszihológus meg is llapította,hogy ezért lettek beszédhibások!!
jó hülyeség mi??

kata:én igénybe vennék önkormányzati támogatást,de itt egy olyan buzi önkormányzat(polgármester),van,hogy nincs semmi!!
pedig azért nagycsaládosoknak járna nem?

csiri:dávid ha lány lett volna szilvia lenne...ezzel mentem be a műtőbe
Vendég

kriszta!
állítólag a gyerek kori elhízás megalapozhatja a felnőttkorit,és az orvosok(itt nálunk) kimondottan nem szeretik a hurkás babákat...de én ettől függetlenül,nagyon nem bánnám ha dávid egy kicsit husibb lenne,és nekem tetszik(és szerintem nem ártalmas).
amúgy meg biztos nem betegszik,legfeljebb duci lesz!
Vendég

a lányom fél évesen volt 6 kiló(3700el született),akkor nagyon magam alatt voltam,olyan volt mint egy papírmassé,alig volt teste.
most is vékony de full jó alakja van
Vendég

[quote="lia0415"]k írta:lia0415riszta!
állítólag a gyerek kori elhízás megalapozhatja a felnőttkorit,és az orvosok(itt nálunk) kimondottan nem szeretik a hurkás babákat...de én ettől függetlenül,nagyon nem bánnám ha dávid egy kicsit husibb lenne,és nekem tetszik(és szerintem nem ártalmas).
amúgy meg biztos nem betegszik,legfeljebb duci lesz!

A gyerekkori az igen,de nem a csecsemőkori...a kettő nem ugyanaz
Vendég

jó reggelt!

Bari: azok komoly gondolatoknak tűnnek, de igazából csak annyira koncentrál, hogy tartsta a kis fejét, hogy ez jön át!

Kata: az önkormányzattól én is igénybe fogom venni a kelengye pénzt vagy mit. itt adnak. ha adnak, akkor meg adják csak ide szépen!!!!!!!
bszilvi25

Bari, nagyon szépek a fiaid :)
Szilvi, Mercike nagyon ügyesen tartja a fejecskéjét.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Már olvastalak titeket csak közben hamiztunk.

A tegnapi napunk annyira jól sikerült,hogy nagyon.Máté egész nap csak evett,aludt,vigyorgott.Hihetetlenül jól viselkedett,tetszett neki a friss levegő.Mivel érdemeltem ezt ki?... :lol:
Nagyon büszke voltam rá!A barátnőmék is odajöttek a tópartra egy kicsit és Máté csak vigyorgott.

Megyünk a városba,majd du. jövök.

Zoénak boldog hófordulót!Öregszik a csaj... :lol:

Kép
melike

Laptető!Hurrá!

Kép
melike

Vendég

kriszta...ez a parázás az én stílusom :lol:
szerintem ahogy elindul szépen leadja!!
meg ha már mindent eszik te is tudod a kajával szabájozni!régen ilyesmire senki nem figyelt...
nem dobsz képet?
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:59-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: