Peni!
Köszi! Én is nagyon élvezem, bár most még a bejáratós korszak van, kicsit izgulok mindig, mit fognak szólni,fog-e tetszeni, stb, stb.
Aztán mindig olyan helyesek a babák is, a mamák is, mindig feloldódok közben, így aztán van energiám mókázni, improvizálni... Ez utóbbit szeretem a legjobban, amikor nem tervezek be előre valami, mégis megcsinálom, jól sül el... A táncban is midnig azt szerettem, hogy imporizálni lehetett...
Lányok! Babó-fotók tantasztikusak! Itt ültem, rötyögtem, csodálkoztam. Annyira szépek és helyesek!
Csöre! Borcsa nézi a tévét, bár nem nagyon örülök neki, majd szeptembertől leállunk vele...
Benci! Ne aggódj az ovi miatt, minden OK lesz, majd kialakul a napirend is.
Egyébként Csörének igaza van iskolaérettség ügyben. Mi megszívtuk MArcival, túl korán adtuk iskolába, a tudás megvolt, a szociális érettség nem... Ő az évfolyamán a legfiatalabb. Itt azért sokat számít már 1, sőt némelyiknél több, mint 1 év!
Képzeljétek!
ma voltunk kontrollon a klinikán MArcival, kiderült, hogy lószőrre, macskaszőrre, égerre, pitypangra allergiás, DE! Már csak EGY gyógyszert kell szedjen az ÖT helyett, azt is csak azért, mert nem lehet vele egyből leállni! Annyira örülök. Kíváncsi vagyok, télen, mi lesz asztma ügyben...
Na megyek alukálni.
Ha holnap nem jönnék reggel, akkor már csak szombaton/vasárnap kukkintok be, este megyünk Sarudra, s addig pakolok, teszek-veszek-mosogatok...
Sziasztok! Legyetek jók!
.