A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Szép reggelt mindenkinek.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Örülök, hogy Döme, és Nemlajos jól vannak.
Lehet már tudni, mikor jönnek haza a kórházból?

Sissi!
Drukkolok nagyon az eredményedhez, de meglásd semmi baj nem lesz.

Nika!
Milyen izgi, hamarosan megtaláljátok a megfelelő lakást magatoknak.

Csucsu!
Örülök, hogy jól vagytok. Sajnálom hogy fárasztó a munka,de remélem hamarosan jön a tesóbaba, és újra otthon lehetsz vele.

Szavazok én is Szabira

picimami

Nócika!
Hogy vagy?? Már olyan régen írtál!!
Hozd majd a fotót is a kicsikédről :D

picimami

jó reggelt :):)

picike érzem hogy meglesz az a alkás :):):):):)nagyon akarom :D

oryandival beszéltem tegnap jól vannak bár Dani lázas ma viszi orvoshoz megműtötték a héten megy kontrollra de jól van puszil mindenkit és ne haragudjatok rá mert nem jön mostanában

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Na pont jókor volt rossz a gépem! Most a könnyeimtől meg nehezen látok! Tegnap hivott Zsuzsu, hogy megszületett a kis Döme! Istenem! Eddig mindig csak egyszerüen örültem egy gólyahirnek most meg pityergek! Én azt hittem ez velem sosem fordulhat elő! És tessék!

Nemlajos! Tiszta szívemből gratulálok az egész kis családnak! Nagyon sok erőt egészséget, és sok sok tejcsit kívánok tiszta szívemből! Nagyon ügyesek voltatok! :D

Pici! Kész lett a gépem csütörtökön hozta is apa! Írtam 1-2 helyre, de valamiért nem engedett tovább! Igy ujra vissza került a gépem! Most remekel csak nem lett feltöltve rá apa teloja az lemaradt! De a tesokám megigérte, hogy azt Ő megcsinálja! Szal most már tényleg csak napok kérdése, mert Ő kamionozik és hol itthon van hol nincs! Amugy köszönöm most már jobban vagyok! Ha lett volna gépem sem tudtam volna jönni, mert valami nem stimmel a gyomrommal! 2 napja hasmass és rókakoma! Zsuval taliztunk pénteken kajoztunk és volt benne gomba amit Én külön kérdeztem, hogy van e benne és azt mondták nincs és volt benne, mert rá haraptam! Lehet undort kaptam és az baj! Vagy rossz esetben nem stimmelt a kajával és mérgezés! Az a baj, hogy mérgezésem volt már és ez nagyon hasonlitott rá!!

Ma kéne mennem a házidokihoz a táppénzes papirért, de nem sok kedvem van annyit gyalogolni! DE muszály leszek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Jobb reggelt mindenkinek, mint amilyen éjszakánk nekünk volt.

Beni újra átjött hozzánk hajnalban, de már én is elkaptam tőle.

Sajnos pihenni nem nagyon tudok, mert Apának dolgoznia kell, és eset sem lesz itthon, mert fél nyolckor élő adásban lesz a Hír TV-n.
Ez is a legjobbkor...
Vendég

Sziasztok jó reggelt!

Nemlajos, nagy-nagy gratuláció a kis Döméhez, örülök, hogy jól vagytok. Nagyon szép Döme :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!
Nagyon szép a babakocsi és a rucik is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika!
Remélem sikerül a lakás :lol: :lol: :lol:

Cat!
Jobbulást nektek, remélem hamar kilábaltok belőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nemtudom hogy irtam de hétvégén kapott a lányom egy törpehörcsögöt a Camponában vettük és a H&m-ben vettünk neki egy fehér farmet rózsaszin és narancs polóval + egy fehér kabit.(nagyon dögös a csajszi) :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok..

Látom senki nem birt aludni :wink:
Én 1/2 2-ig kinlódtam mire elaludtam..de 1/2 6-kor már fent voltam....
Amikor a fiam elment a suliba akkor még visszafeküdtem egy órácskát sikerült is aludnom.
A lányom tegnap óta meg van kergülve :lol: :lol: Folyamatosan jön megy és dugdossa a bal oldalamon kifelé a kis lábát..szinte meg lehet fogni :? :lol:

Pici ird meg,hogy mit szeretnél,ma elugornék,mert ki tudja mi lesz.. :wink:
Ha megvettem majd átutalod a pénzt ezen ne idegesitsd magad..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat jobbulást Nektek :!:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi a hörikét irtad a rucikat nem.. :lol:

Akkor most biztos ma abba kellett menni a suliba :wink:

A fiamat is elvittem a fodrászhoz valamelyik nap ,kijöttünk és közölte,hogy akkor vegyünk már neki valami "csinos"felsőt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jobbulás rám is fér.
Teljesen kipurcantam attól, hogy összehajtogattam a szárítóról a ruhákat. :shock:
Pedg még mosni is kellene.
Jó lenne összerakni a kórázi csomagomat, mert most megint fáj a derekam, és csak remélem, hogy nem a vesém miatt.
Ráadásul a Dopegyt mellett is határérték a vérnyomásom, a cukrom pedig teljesen meg van kergülve.
Remélem még 3 hetet kibír odabent Marci, és ezzel nem ártunk neki.

Nemlajos egyébként fáradt, mert éjjel Döme vitte a prímet. Küzdenek a szopival, mert tukmálni kell még a fiatalurat.
Még mindig nem tudják eldönteni, kell-e kapnia vért. Szerdán talán már mehetnek haza.

Képet majd később teszem fel, mert a kártya adapter fent van, és most ott takarít a takaítónő.
Nincs hozzá türelmem ma, de már múlt héten is lemondtam, most nem volt hozzá pofám. Ráadásul kell takarítani is, így ezt nem nekem kell csinálni legalább.
Vendég

Nem tudom milyen frontok tekeregnek.de ez szörnyű,hogy ennyire megérzik a babókás és mi is...
Én legalábbis ennek tudom be,hogy melyik nap milyen. :?

Egész éjjel azon agyaltam,hogy jesszusom nemsokára én is szülök,csak ezt a hetet birja még odabent,vagy szerdáig jöjjön ki,mert akkor még itt az orvos :oops: :wink:
De amilyen az én formám még túl is fogom hordani :lol: :lol:

Nemlajos:várható volt,ha 6 órát alszik akkor éjjel fent lesz :wink:
Szegény furcsa lehet neki,de biztos boldog...a vért meg mikor akarják már eldönteni,hogy kapjon-e???? :?

Én is most szedtem le a ruhákat,vasalnom kéne,mert már anyni van,hogy kifolyik a szekrényből...de elötte felteszem az ebédet...és talán utána nekilátok a dolognak :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Cat!
Hát már a végét járod! :) :) :) Vigyázz magadra ebben a pár hétben nagyon. Egyre nehezebb már, de nemsokára megkönnyebbülhetsz! :) :) :)

Gabi!

Én is hörcsögmániás voltam mikor annyi idős voltam mint a lányod! :) :) :)
Biztos nagyon dögös s szerkója! :) :) :)

Törpiri! Mit főzől ma? Most már Te is lassíts a tempón mert a végén egy hét alatt 2 baba is lesz a topicban! :) :) :)

Nika!
Lakáshoz mennek a drukkok!!!!!!!! :) :) :)

Pici!

Hogy vagy ma? És Dalma ?
Ma mész valamerre?

Jaj lányok olyan szarul vagyok!! :x :x :x

borzasztóan szédülök. már ittam erős kávét hátha megint a béka feneke alatt van a vérnyomásom :? :? de semmi hatás. hívtam apát, hogy fél óránként csörgessen meg, ha nem veszem fel hívjon a lakás számon, ha azt sem veszem fel azonnal jöjjön haza, ne legyenek egyedül a gyerekek ha esetleg elájulok :? :?
Hamzának meg megmutattam melyik gombot kell megnyomni a telcsimen ha anya rosszul van, azzal tudja hívni apát! :? jó mi?????????? :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Remélem hamarosan jobban leszel!
Nem egyszerű Neked most 3 gyerekkel.

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nekem elég a kettő is.

Gabi!

Biztosan nagyon jól néz ki a lányod.

Nekünk most elromlott a porszívónk. :roll: Ez egy ilyen időszak. Még jó, hogy van másik is, mert nem tudnám Beni orrát leszívni.
De ha meglesz az autó, azt is kell venni újat. A jelenleg működő ugyanis vizes, nagy és bonyolult állandóan összeszerelni.
Vendég

Asyie ne szórakozz,inkább az orvost hivd fel... :shock: :shock:

A héten tudod még nem jöhet Lili,esetleg szerdáig..de után nincs dokibácsi vasárnapig!!!!!!!
MEgbeszéltem a kisasszonnyal :wink:

Csirkepörköltet csinálok nokedlival,tejföllel,ubisalival...
MEg valami levest kéne,de ahhoz semmi kedvem(mondjuk nem is vagyok nagyon leveses)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Ugyan ez van nállunk is, mármint a régi vizes prszívót nem szeretem mert több a gond mint a haszon! :?

igen nem könnyű 3-mal. :? ráadásul látom a férjemen hogy bántja a lelkiismeret mert ugy érzi nem segít eleget. de hát mit segítsen mikor dolgozik!?
este meg amit tud csinál :)

Törpiri az a baj, hogy annyit mondana a doki, ha van iőm menjek be! :?
most így fekve jól vagyok bár még így is kovájog a fejem, de legalább nem kell főznőm ,van tegnapi :)

te viszont nagyon finit csinálsz :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Csajok Lili még koraszülött lenne????
Ezt én soha nem tudom mikortól az és mikortól nem!!!! :oops: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asyie akkor pihen amennyit csak tudsz...persze ez biztos igy nem annyira könnyű...

A férjed nagyon ari :lol:

Na lassan megyek Picinek vásárolni,majd jövök :wink: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Mától már nem! :) betöltötted a 37. hetet!

Jó shoppingolást! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye..mindig elfelejtem...

Tegnap óta,amióta irtad,hogy majd Törökbe új kocsit szeretnél venni,azóta egyfolytában az almateán jár az eszem :oops:
Annyira finom,és úgy innék egy jót :lol:

Kétszer voltunk kint,azt mindig hoztunk haza.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt vagyok én is újra!
Házidokinál voltam én is a táppénzes papírért, és vittem leadni melóba.
Benn ugye jól elvoltam 2 órahosszát.
Hiányoznak a többiek.
De dolgozni már nem tudnék.

picimami

Törpiri!

Mától már nem lenne koraszülött. Beni is pont 37 hetesen született.

Asiye!

Lehet, hogy nem a vérnyomásod, vagy nem csak a vérnyomásod esett le, hanem a vércukrod is. Nagyoin hasonlóak a tünetek.
Egyél szőlőcukrot, vagy kockacukrot, és igyál 100%-os gyümölcslevet. Az hamar helyrehoz. Remélem segíteni fog.
Vendég

Törpiri!
nagyon köszönöm a vásárlást.
Kicsit bűntudatom van, hogy most nyaggatlak és menned kell miattam a rossz időben, nagy pocakkal. :oops: :oops: :oops:

picimami

Pici!

Ugye milyen gyorsan elszokik az ember a munkától?

Én még nem tudom, hgy jutunk el az orvoshoz, pedig fontos lenne.
Vendég

Cat!
Sajnálom, hogy nem vagy túl jól.
Pihenj azért, ha tudsz.
És vigyázz magadra.
Igen, el lehet szokni, nagyon,
Napok óta vasalnom kellene, de nem vis rá a lélek. :shock:

picimami

Nócika!
Oh.. megint a gyomrod vacakol? :shock:
Sajnálom.
Végülis eljutottál a dokibácsihoz?
Várom majd a képet. Mégha idő kérdése is :wink:

Gabi!
Én is örülnék egy kis állatkának.. de sajna nekem most nem lehet.
((anyós megenné)

picimami

Megyek, megmelegítem az ebédet.
Aztán lefekszem Benivel.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy vesém fáj. :(
Egészséges akarok lenni!
És Marcit még 3-4 hétig a pocakomban tartani.
Vendég

Asyie!
Érted is aggódom.
Ez ma egy ilyen nap?? :shock: :shock:
Én is majdnem összesetem a rendelőben, pedig max 2 percet vártam kinn.
Ittam tejeskávét, és szölöcukor..
Pihenj amennyit bírsz, és menj majd orvoshoz.

picimami

Bár ha ez így halad, akkor minden egyes plusz nappal boldogabb leszek amit 2in1 töltünk.
Vendég

Pici ne legyen ...mondom akkor nem ajánlottam volna fel..egy kis séta meg még senkinek nem ártott meg..pláne nekem. :wink:

Bár ma megint ráálltam a mérlegre és nem hiztam 3 hete semmit...
Ennek azért örülök nagyon..már jó lenne itt megállni..ennyit se akartam hizni,de hát igy sikerült.Mondjuk úgy veszem észre "csak"a hasam nőtt :lol:

Na megyek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!

Már csak azért is lehet igazad mert fogyózom és ugy a cukrot minimálisra csökkentettem. annyi amit a kávéhoz, mert azt nem tudom meginni édesítővel :? undorodom az édesítőtől :oops: :oops:

pici!

Jobb neked otthon! :) :)
Majd lesz még időd dolgozni! :) :)

Törpiri!

Életemben nem ittam ott alma teát :oops: :oops: :oops:
mi azt a hagyományos török teát csináljuk, van 3 olyan teafőzönk is! :) A férjem minden este issza, én csak néha-néha! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
Jól teszed, ha lepihensz.
Ha rosszabul vagy, hívd ki az orvost,

Törpiri!
Finomat főzöl.
Én ma zsömlét ebédeltem, vajkrémmel, paradicsommal..
ez esett jól.

Lányok, elfelejtettem írni, pénteken megütötte a fülemet, amit a doki mondott.
Hogy Dalma homorít sokat-
Ez lehet baj??
Illetve az baj, ha puklis a hasam, és kidugja a fenekét, vagy a fejét..
Bár soha nem tudom mit nyom ki.. lde érzem, és látom is. :shock:

picimami

Törpiri!
Nekem van Török almateám.
Küldök neked, apa mindíg kapja a Török üzletfeleitől.
És én nem nagyon szeretem. :shock:

picimami

Most attól félek, hogy Marci március 17-én meg fog születni.
Igaz, akkorra beszéltem meg a következő találkozót az orvosommal.

A dátum onnan jutott az eszembe, hogy Beni egy nappal nagypapám 84. születésnapja után született. A nagymamámnak pedig március 16-án lesz a 83. születésnapja.

:?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Cat!
Én azt mondom, nem baj, ha akkor születik meg, hisz már megvan a szép súlya, és egészséges.
Én valahogy biztonságosabbnak gondolom így. :oops:

picimami

Pici!

Szerintem teljesen rendben van, hogy Dalma homorít, illetve hozzányomja a testrészeit a hasfaladhoz.
Vendég

Az a baj, hogy a 37. hét előtt koraszülöttnek számít, és akkor elvinnék tőlem. Azt nem akarom.
Illetve csak akkor merném bevállalni, ha előtte minimum 24 ótával kapna tüdőérlelőt.
Állítólag az inzulintól nem fejlődik úgy a tüdejük, mint kellene. Remélem ez Marcira nem igaz.
Vendég

Akkor tessék még Marci baba benn maradni anya pocakjában.
Még 3 hétig.
:D

picimami

Jó, ha rendben van. Csak olyan furán jött ki, ahogy mondta.
Hogy sokat homorít, de a gerince szép, és minden rendben van vele :shock: :shock:

picimami

Sziasztok!

Látom, nem túl jól indult sokatoknál ez a hét...hát nálam se :( úgy feltörte az új cipő a lábamat az iskolába menet, h muszáj volt hazajönnöm...ordítani tudtam volna, úgy fáj(t)... de azt hiszem ez semmi Asiye vagy Cat bajához képest.
Bocsi a kifakadásért :oops:
Asiye! Szerintem is hívj orvost! Ne viccelj ezzel!!! Jajj, úgy mennék (ha tudnék és bírnék) most hozzád, h ne légy egyedül.
Cat! Jobbulást neked...jajj, úgy sajnálom, h te is beleestél a betegségbe :( (de látom, valaki elvitte a 6os lottó főnyereményét...nem te voltál az :wink: ?)
Pici! Hogy vagy? Ugye veletek minden rendben? Sógornődék (ugye? vagy barátnőd) babája hogy van? Vannak róla hírek?

afra.h

Szegény Drága Afra!
A kicsike lábikód..
Pihentesd sokat.
Biztosan fájdalmas lehet.

Én, köszi jól vagyok.
Csak állandóan fáradt, és lusta :lol: :lol:
Sajnos nem tudok semmi újat a barátnőmről.
A kicsi a kórházban, ő itthon sír egész nap.

picimami

Picike! Nagyon drága vagy :) Férjecském is kb ugyanezeket mondta nekem...még hazafelé be is vásárol nekem a mai kajához :)

Jaj, ne mondd, h lusta vagy! Ez tök természetes a te áldott állapotodban, h a kicsi Picúrkádra vigyázol, ezért sokat pihensz, és természetes módon hamar elfáradsz, mert a tested is jelzi, h most (amíg megteheted) pihenj sokat.

Barátnődre sokat gondolok...sok erőt, kitartást kívánok nekik. És remélem, h a Pici is valami csoda folytán (ami egyáltalán nem lehetetlen) rendbejön!

afra.h

Afra!
Aranyos vagy.
Én is erre gondolok, hogy bízom a csodában, hogy a legkevesebb károsodással megússza a kisdrága.

Dalma ma nagyon ficánkol.
Megyek majd du körmöshöz.. már rámfér nagyon.
Előtte, utána pihi lesz. :oops: :oops:

picimami

Hát remélem Nemlajosnak mégsem kell majd vért kapnia :wink:

Cat, Asiye, remélem jobban vagytok, lesztek. :wink:

Törpiri!
Jó sétát :wink: :wink: :wink:

Picikém!
Biztos szép lesz a körmöd :wink:

Kép
Kép
minimano74

Afra!

Sajnálom a lábad!
Én teljesen átérzem a fájdalmad, tudom milyen rossz.

És végre egy újabb kép Döme babáról:

Kép
Vendég

Jajjjjj, hát ez egy tünemény baba :!: :!: :!: :!: :) :)
Csodaszép és milyen kis husi :wink: :D

afra.h

Na megjöttem...

Jaj de édes Döme :lol: :lol: :lol:

Picikém mgevettem a cuccosokat,már fel is adtam... :wink:
Megy a privi..

Ettünk is,közértbe is voltam,kutya is megsétáltatva..most már csak mosogatni kéne és pihizni egy kicsit.
Pici nekem is Lili ma egész nap ficánkol,de nekem tegnap óta ilyen hiperaktiv :lol:

CAt beszéld meg MArcival,hogy még maradjon egy kicsit..én is azt csinálome gyfolytában :lol: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat jobban vagy???

Asyie???

Anyukám most hivott,ők is rosszul érzik magukat..mondom én,hogy front van :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: