A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Boni!

Ne csak lélekben kirándulj velünk! Ha gondolod megadom a címemet és akkor bármikor csapódhattok hozzánk. :)

Strandot megúsztuk baj nélkül, egyik gyerek se veszett el se vízben, se alatta vagy körülötte. Phu!

Ma éjjel majdnem haza kellett volna menni Pestre, de megúsztuk a maratoni utat. Azért küldök egy kis ízelítöt a rossz idöböl. Itt szombattól a jövö hét közepéig megint visszaáll a rend, vagyis 20 fok és szakadó esö minden egyes nap... :(
Mégiscsak rizst kellett volna vetnem nyári virág helyett. Vagy esetleg dinnyét?!
Ha ez így megy tovább, a gyerekek partra vetett halként is meg fognak tanulni kínjukban úszni.

Jó éjt!
Barbi
Vendég

BArbikám honnan van ennyi erőd napi programokra sütni főzni mindenre??? :shock: :shock: Na és hogy még mindig szeretnél gyereket :lol: :lol: Én egytől is kipurcanok amennyit rohangáltam ma utánna.

Beleki mennyiért csinálják a himzést? Nekem tetszik. Nekem is volt ötletem de már nem biztos hogy lesz rá időm megcsináltatni.

Kitti remélem uracskád haza ért !

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

boldog szülinapot Mindenkinek-bocsánat,h lemaradtam a köszöntésekkel!
köszönöm a támogatásokat! jól esett!
Boni mekkore higítás kell ebből a homesós bogyóbó Kép az új járgányon :) Kép Anyával játszunk- elég volt kimászno belőle :) l?
Mecsi nagyon meg vannak dagadva fent az ínyea kb az első négy fogánál.... Köszönjük a járgányt, igazából inkább tologatja mint hogy benne üljön, de még nem jött rá a kormányzásra :D

szép napot, mennem kell Apa enm bír a Csibével...
makadu

össze-vissza küldte el a hsz-emet :roll: :roll:
makadu

Jó reggelt!

Kitti örülök hogy épségben megérkezett az uracskád a járgánnyal , nagyon helyes Levike rajta. :wink: Tök jó a gumivárotok!

Sniky üdv újra itt!

Tegnap vettem Omron fülhőmérőt jónak tűnik , elég gyorsan mér , a pontosságát még kitapasztalom, de én pl képtelen vagyok sima hőmérővel mérni Áront. Majd írom a tapasztalatokat.

Dia ha tudod írd meg ma kérlek a te mascarponés recidet lécci!

Ma egész nap pakolni fogok, délután pedig, megyünk megnézni a kiskutyát már alig várom, küldtek róla képet ilyenünk lesz :D kis hógolyó
Kép

Holnap reggel indulok anyósékhoz ,majd csak jövőhét vasárnap jövünk haza. Rengeteg ünnepelt lesz addig is . Szóval én előre is Nagyon Boldog első Születésnapot Kívánok!
Félhold-Fruzsinak
Hrk Rita-Csanádnak
Yuyu-Eninek
Zsófi-Beninek
Szuszu-Andrisnak
Csandi-Csenginek
Nicike-Zoénak
Rizsi-Csenginek
Mazska-Laurának
Andim-Zsófikájának

Kép Kép

Na én elköszönök lányok mindenkinek csodás hetet, szép napokkal! Képeket ne felejtsetek rakni!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert megyünk Ceglédre az aquaparkba! :D :D

Köszönjük a bókokat! Igen, nagyon örült Virág minden ajándékának, zabálnivaló volt!

Én is boldog szülinapot kívánok a szülinaposoknak!

Mecsi,
A tortadekor-t a Tesco-ba vettük. Volt kék macis is, meg aszem barna macis is, de apja a rózsaszínt akarta. :wink:
Íme az én mascarpone-s recim:
Hozzávalók
75 deka túró
25 deka mascarpone
2 pohár joghurt
6 deci tejszín
2 zacskó instant zseléfix
5-6 kanál porcukor
Vanília kivonat, vagy 2 zacskó vaníliás cukor
Elkészítés
A túrót átpasszírozom, vagy nagy teljesítményű botmixerrel kikeverem. A cukorféléket a joghurttal habosra keverem. Beleteszem a túrót és a mascarponet. Jó alaposan átkeverem. A tejszínt felverem habnak, hozzáadom a zseléfixet, Az egészet óvatosan összevegyítem és felhasználásig hűtőbe teszem.

Kép
Kép
dia123

Ja, meg én tettem még a krémbe őszibarack darabkákat is! :)

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Először is, nagyon sok boldogságot a mi kis ünnepeltjeinknek, hihetetlen, hogy eltelt ez az egy év! Mindenkinek kívánok még vagy 100 ilyet!!!

Rég óta nem voltam, sok felé utaztunk, jártunk Szegeden egy hetet, Szeghalmon és Temesváron is kétszer.
Megtartottuk Lizo szülinapját, nagyon jól sikerült, rengeteg ajándékot kapott ( jól jár az, akinek három garnitúra nagyszülője van) ugrálóvártól kezdve kismotorig, sok sok ruhát és könyveket. Ha ez így halad egyrészt kiszorulunk a lakásból másrészt rettentően el lesz kényeztetve. De hát nem lehet visszafogni.
Az ünneplés Zsámbékon volt egy étteremben, hatalmas teraszuk van kilátással a romtemplomra, és szerencsére senki nem volt éppen, így zavartalanul hancúrozhatott a kis ünnepelt. Isteni volt a kaja is, ha valaki kéri megadom a címet. Aztán itthon kapta a tortát és az ajándékokat. Én is csináltam neki túrós-meggyes babapiskóta tortát, gondoltam majd jól széttúrja és élvezi majd, de az én egyetlen kis piperkőcöm, nem volt hajlandó kézzel hozzáérni, csak kanállal. Egyszer véletlenül összekente a kezét a krémmel, hihetetlen zokogásba tört ki, hogy mossam le... :D
De beszéljenek a képek inkább:

Kép ajándék könyv

Kép ugrálóvárban

Kép végül sikerült egy kicsit maszatolni

Kép a felhőkben érezte magát

Kép családilag

És végre eljutottunk az első hajvágásig, már belelógott a szemébe, most olyan muris rövid elől:

Kép

Próbálom felvenni a fórumritmust!
Szép napocskát!

KépKép
columbine

Mecsi!
Ez, így 1800.-, hamar válaszol és gyorsan el is készíti. Szerdán kitaláltuk és ma már postán van. A zsibvasaron pveva néven fut egyedi hínzésű bodyk.
Vendég

sziasztok!

Kata, szuper a body. Meg is lestem. Lehet, hogy én is bejátszom, ha elkészül időben... Imádom az ilyen egyedi ajándékokat! Hogy nekem eddig miért nem jutott eszembe!? Pedig férjemnek is gyártattam már többször ilyesmit. Na nem body-t :P

Kitti, Levid nagyon édes még mindig! Milyen kis peckesen ül az új járgányban! :)

Ági, annyira jók a szülinapos fotók! Kis néger lánykád olyan szép! :)

Dia, Niki, köszönöm a mascarpones recepteket én is! Meg fogom próbálni!

Niki, örülök, hogy jól telt a bulitok Barnus szülinapján! Fotókat feltétlen dobj majd!

Mecsi! Köszi a köszöntést! Jó pihit neketek és viszont, nagyon boldog szülinapot! Puszi!

Barbi, kitartást az időjárást illetően is! Azért itt maradhatna még a kicsit kellemesebb idő. Legalább a szabadtéri szülinapozásokra tekintettel! Persze ezt a hőséget baromira nem bírom, de egy eső mentes nyár vége bejönne!

Velünk minden okés! Iszonyat tempóban járunk/kelünk! Tegnap voltunk Nonoéknál! Szuper volt! Jól érezték magukat a srácok. Persze a délelőtti nagy játszásban mindenki a vége fele már kidőlt! Ha lesznek fotóim, majd dobok. Én lüke otthon hagytam a gépem, szóval még kell kuncsorogni párat...

Tegnap vettem gyertyát a tortánkhoz! Ennyit beszereztem már... :oops: Szégyen, de nem bírom összeszedni a gondolataimat... :( Pedig nagyon fel kellene kötni a gatyómat! Már csak pár nap! Iszonyat hamar elment ez az egy év...

Na, megyek, eszem valamit! Jók legyetek! Nyaralni indulóknak jó időt, és kellemes pihit! És mindenki, aki utazik, vigyázzon magára nagyon!

sophie27

ja, és természetesen Félhold Beus Frizsijának nagyon boldog első születésnapot!!! ;)

sophie27

Sziasztok csak gyorsan most: Kitti 2*5 golyócskát adtam neki. azokat kevés vízben két kortynyiban oldottam :wink:

Ünnepelteknek boldogságosat! BArbi irtam privit
Vendég

Barbi!

MA megsütöttem a kakóscsigúdat... és nagyon jó lett,e gy kicsit változtattam a recepten, mert cukor helyett mézzel csináltam és tényleg nem lett édes, nagyon finom. JA! NEm égettem oda!!!!! :oops: :oops: :oops: köszönöm ezt a szuper receptet.
Vendég

Beleki megtudnád adni Pveva elérhetőségét mert én nem tudok a zsibvásáron vásárolni mert nincs netes utalásom és nekem azt írta ki csak úgy lehet regisztrálni.
Meg gép előtt sincs időm ülni egyszerűbb lenne ha felhívnám.
Köszi!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi küldtem privit.
Vendég

Szasztok!

Boldog szülinapot a most ünneplőknek!

Édesek a gyerkők a fotókon! Asszem Lizo, és Levi akik legutóbb a főszereplők.
Kitti! Réka is durván megszenvedett a felső négy fogával, ő is tök nyügi volt, de kb egy hétig tartott, aztán kicsit mérséklődött a dolog. Aztán meg kibújtak a fogai. Mármint a felsők. Úgyhogy kitartás!
(Arról nem beszélek, hogy utána pár hét után indultak a rágók, most meg a szemfogak, és hogy az is ugyanilyen car. De legalább van közte pár hét szünet)

Mecsi! Kutyus is édes!

Na talán hétvégén sikerül ittmaradnunk végre és néhány progit összehozni hármasban.... Már nagyon vágyok rá, mert bár rengeteg mindent csinálunk, de sose hármasban, hanem mindent társaságban. És azért jóból is megárt a sok(k). Pláne, ha az váltakozik, hogy vagy kettesben Rékával, vagy nagy társasággal vhol. Asszem sose leszünk ilyen szempontból normális család. Na jó, mit csodálkozok, férjem mindig olyan mint akit besóztak. Csak én akadok ki néha. Mint pl most.... Anyósmék invitáltak most 7végére Beregfürdőre sátorzni másik két unokával (ők 10 napra mentek). Tudjátok az hol van???!!! Hát legalább 4 órányi útra Pécstől az tuti. MEnjen Kun BÉla Berekfürdőre, mi ugyan itthon maradunk.... Még ha sértődés is lesz a dologból, most ebből nem engedek.
Bocsi kifakadásért, de most kicsit besokalltam ettől.

Na befejezem itt az ünneprontást, mindenkinek gyönyörűséges szép hétvégét előre is!

Pusz

panna1

Zsófi! Hallom megrendelted macis változatban.... örülök, hogy ennyire bejött. :D
Vendég

Sziasztok!

En is csak gyorsan bekukkantottam, holnap indulunk Tallinn-ba. A repulouttol egy kicsit tartok, de vettem ma egy vakondos kiskonyvet Lauranak, remelem azzal legalabb egy kicsit le tudom foglalni :)

Majd probalok majd onnan is bejelentkezni neha. A szulinapot is mi ott kint unnepeljuk majd.

Boldog szulinapot azoknak akik most unnepelnek! :)

Sziasztok!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Köszi a választ Boni!

Van eyg problámá- na jó több is,de most ebben szeretném kérni az ötleteket:Levi nagyon verekszik, helyesebben tépi a hajamat üt a játékokkal, pofoz. Nem tudom miért. eddig csak a kezeskéjére volt dádá, amikor akonnektorban turkál vagy a virágokat tépte. másnál is van pofozkodás? hogyan lehet leszoktatni róla? ha hiztizik és épp a közelben vagyok akkor méregből engem üt. ma pl felszakadt belülről abélés a szában,mert kaptam egy műanyag kutyával.... :roll: :shock:
ötletek? kezdek elkeseredni, nem elég,h folyton sír és a fenekemben van még üt is.... :cry: :cry: :roll:

Mecsi a zacsiban maradt egy kis könyvecske! állatos lapozgatós az élén golyó van. hogyan juttasam vissza? posta? merre vagytok most?

jó éjt!
makadu

Makadu írtam Neked egy hosszút, de elveszett :( :(

A lényeg, van egy könyvem: a nevelés mindennapi művészete és pont ilyenek is vannak benne. HOl laksz? Esetleg kölcsön tudom adni pár napra.

Az alábbiakon addig is gondolkozzatok el: ( előre bocsánat)

+ kézráütés helyett megtudjátok e oldani apávale gyütt, hogy türelemmel és magyarázattal tiltsatok
+ következetessek vagytok e mindketten
+ eleget vagytok vele
+ ez nem figyelemfelhívás akar e lenni
+ nem tiltotok túl sokat, mármint sokszor használjátok a nem szót --> ő most felfedezésen van és minden érdekli
+ ...

Szólj és megszervezzük a kölcsön adást.
Vendég

Kitti legyen szülinapi ajándék Árontól biztos ő dugta bele :lol: :lol:
Amúgy is én köszi hogy ilyen jól megtudtátok oldani a dolgot!
Levi nem lehet hogy rád haragszik valamiért? Nálunk nincs ilyen úgyhogy nem tudom mit lehetne tenni. Én biztos elkezdenék hüppögni és kérnék utánna puszit hogy lássa hogy ez fáj nekem és nem szabad bántani a másikat.

Van még egy tartozásom amit ígértem a könyv nagyker a 8.ker Strobl Alajos utcában van egy telepen. Zöld kapu van azaz napközbe nyitva és csak sorompó ott kell bemenni mondani hogy a könyveshez jöttél és ahogy bementek a parkoló után jobbkézfelől van egyből a bejárata.

Megnéztük a kutyukat hát nagyon szépek és nagyon okos kedves szülőktől vannak, igazi jó házőrzők. Szeptember elején hozzhatjuk el. Áron amit művelt hát csudi pofa volt örjöngött örömébe a szülő kutyusok meg agyon nyaldosták :lol: :shock:

Mazska jó utat!

Zsófi köszi! Remélem már szépen gyógyul Beni szeme.

Panna ne hagyd magad csak keményen pihenjetek egy jót már otthon 3asban.

Beleki köszi mégse rendelek , már nincs rá keret sajna, még a tortához valókat is meg kell venni, anyósékhoz bevásárolni, nem jött még meg a nyugdíj :? :x
Mellesleg lehet lesz új babakocsink, és eladjuk a másik kicsit mert Áron egyfolytában lecsúszik róla félig kilógva a bakocsiból fekvő pózba , hiányzik a lábtámasz mert ugye ezen nincs .

Na eldugultam pakolok ! Dia köszi a recit!!
szép napokat mindenkinek bárhol is van !!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

Kitti, nálunk a harapás megy. de szerintem azt puszi helyett adja, mert általában nálam harap csak, puszit viszont csak úgy ad, ha kérjük.

ezt a verekedést én úgy gondolom, hogy szerintem minden gyerek előbb utóbb elér ehhez a korszakhoz! minden gyereknek vannak agresszívabb korszakai. a dádá nem tudom, hogy mennyire helyes, most még biztosan nem érti, hogy miért kapja! :( nehéz ügy!

Kata, még nem rendeltem meg, de igen. nagyon tetszik a póló, és felvettem a kapcsolatot az eladóval. nekem szombatra kellene mindenképpen, és félek, hogy nem ér ide addig! :( majd még egyeztetek Évával...

nagyon boldog első születésnapot Emmának és Bencének!!! képeket innen is kérünk majd!

Mecsi, édi a kutyitok! "nálunk" is van most kicsi kutyi. nem tudom a típusát, de kis golyóka, majd hétvégén fotózom gyerekkel! :)

sophie27

ahham,tehát én nem csinálok jól valamit. :cry:
Kata komáromi vagyok, utánvéttel feladnád és pár nap múlva feladom csomagként(ne Neked kelljen fizetned). előre is köszönöm.
-egyébként a nap 24órájában vele vagyok, Apja ugye melózik tehát
-reggel meg este vele van,
-igyekszünk következetesek lenni
-tiltani a konnektort a virágot és az elektromos madzagokat tiltom csak. meg a kanálba csapást.mást nem.
- igazság szerint olyan vadszamár a Levi, így ha szépen mondom,h ne hisztizz kérlek vagy ezt vagy azt ne csináld kérlek, akkor arcon röhög a gyerek és folytatja tovább, ezt egy darabig bírom cérnával és jön a dádá, de az sem akkora,h agresszivitást váltson ki a gyerekből.

most aztán tényleg elkámpicsorodtam....

Mecsi akkor köszönjük szépen! Puszi érta áronnak is. A hüppögős sírós dolgot is próbáltam,de nem jött be, nézett egy darabig és folytatta a verekedést. :cry:
makadu

Makadu nemá hoyg rosszul érezd magad drága! minden gyerek más és más, ami az egiyknél működik, a másiknál nem.. és te csak mindent bevetsz azért hogy úgy legyen! az hogy rálegyintesz a kezére biztos a végső megoldás a részedről. én kétszer csináltam szintén konnektor miatt közben mondtam hogy dádá , aminek az lett a következménye , hogy fiam odament konnekrothoz, belenyúlt és tartotta akezét hogy dádázzam el és közben röhögött

új módszer.. utálja a járókát, vagy nappal a kiságyat így ha rosszat tesz megfogom elmondom neki miért viszem be a kiságyba, és otthagyom egyedül. ne is lásson.. ez nálunk bevállt, tesóméknál is, most már nem konnektorozik :lol:
Vendég

pedig szörnyen érzem magam, sőt tehetetlennek, nem tudom mi lenne a jó megoldás....
tegyek el előle mindent,de akkor hogy tanuljameg,h nem szabad ezt vagy azt,mert veszélyes....
makadu

próbáld ki ezt a másik szobába kicsit egyedül hagyod... hátha

mindenkinél másmilyen ez a folyamat... hidd el meg fogja tanulni! és ne feledd jó anya vagy!!!!!!!
Vendég

Kitti!

Dorika is szokott pofozkodni, meg a szemünkbe belemarrni, és a macska szőrét, farkot is durván húzza - félek is, hogy jól meg fogja karmolni - és ez a LEGNAGYOBB SZERETET JELE!!! Nem tudja, hogyan kell kifejezni, izgatott, és nagyon akar adni valamit... :lol: :lol: :lol: Most még így sikerül!!!!

Szóval SZERET!!!!

KépKép
koadri

Adri szerintem is így van! :lol: Zsiga is csapkod. és tudom hogy szeretetből, mert unokaöcsik is ezt csinálták..sőt Zsiga kis barátnője Dorka is ezt csinálja, simi helyett rácsap a kobakra.. anyuja szokta feje tetejét megsimizni és ugyanezt teszi Zsigával..Látnátok mennyire szeretik egymást! Zsiga valamit csinál Dorka a babanyelven ráripakodik hogy nem szabad ne csináld.. Zsiga meg néz rá férfi módjára hogy most mi van? ha meglátják egymást már kiabálnak mutogatnak, hívják egymást a játszón ezerrel! megfogják egymás kezét! annyira édesek! boldog vagyok hogy lett egy kis barátja! :lol: múltkor ZSiga összekoszolta nadrágját, Dorka odament és lazán elkezdte leporolni és közben mondta a magáét :lol: 21 hónapos imádni való kis picsu :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.08 11:02-kor.
Vendég

[quote="bmaass"]B írta:bmaassoni!

Ne csak lélekben kirándulj velünk! Ha gondolod megadom a címemet és akkor bármikor csapódhattok hozzánk. :)

szombattól a jövö hét közepéig megint visszaáll a rend, vagyis 20 fok és szakadó esö minden egyes nap... :(
Mégiscsak rizst kellett volna vetnem nyári virág helyett. Vagy esetleg dinnyét?!
Ha ez így megy tovább, a gyerekek partra vetett halként is meg fognak tanulni kínjukban úszni.

Jó éjt!
Barbi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hú kicsit megcsúsztam, és biztos vagyok benne hogy sok mindenre nem reagáltam.nézzétek el, nem direkt volt!

szülinapi képek nincsenek még ...holnap megyünk pótnagyihoz kerti buli lesz!

:lol:
Vendég

Ági nagyon trendi lett Lili frizkója.. :lol:

MEcsi kutyu nagyon cuki

Kitti Levi is látom örül Árontól kapott autónak :lol:
Vendég

Kitti, drága, csatlakoznék az előttem szólókhoz!

Ne érezd rosszul magad, biztos vagyok benne, hogy már sok mindent kipróbáltál amivel elkerülhetnéd a hisztiket, "dá-dá"-kat. De légy kitartó és következetes, bizony vannak dolgok, amiket tényleg nem szabad, konnektorba nyúlni, virágot tépni és még oly sok apróság, amiből baj lehet. Nálunk is volt már 2x, hogy elszakadt a cérna és kapott apró dá-dá-t a kezére, nem hiszem, hogy ettől lelki sérült lenne egy gyerkőc. Néha van, hogy nincs más megoldás. Ez nem azt jelenti, hogy verekedés párti lennék, sőt, útálom!!!

Ebben a korban már nagyon sok mindent értenek, én mindig próbálom elmagyarázni, hogy mit miért nem szabad, ha nem segít elterelni vmi mással a figyelmét, ez általában beválik. Hisztik sajnos már ilyenkor is vannak, bár ez semmi az igazi dackorszakhoz képest, ami klésőbb jön. Szóval légy kitartó és igenis, muszáj tiltani is a veszélyes dolgokat, annak ellenére, hogy a kis felfedezőknek ez nem tetszik;) marad még bőven, amivel játszhatnak.

Hiszti: nálunk egyelőre az vált be - bár szerencsére csak pár alkalommal volt rá példa - hogy amint elkezdett Barnus hisztizni, mi apával értetlenül, meglepődve néztünk rá, hogy nem értjük mi ezt a viselkedést, mi ilyet nem szoktunk.... ettől általában meglepődik, mert nem erre a reakcióra számít és így abba is hagyja 1-2 perc múlva!

csak ennyit akartam, és egy kicsit megnyugtatni, hogy igenis csodás anya vagy, bízz magadban!!!

sniky

Kitti,többiek teljesen profin leírták, amit én is meg akartam fogalmazni. szóval csak kitartást! a hiszti egyébként nálunk is eléggé nagy divat lett :( ez van. próbálom én is úgy kezelni, hogy nem veszek róla tudomást. hátha! nem rontottál el semmit! hidd el!!!

sophie27

nagyon jük a képek egytől, egyig:)

Ági, nagyon édes Lizó pajkos kis frizurája!!!;)

Levi is nagyon édes az új járgányán!:)

Tök jók ezek az ugrálóvárak, hol lehet ilyet beszerezni és mennyiért?

Mecsi, jó utat netek, bár már lehet nem olvasod....

sniky

MAkadu! írtam privit.
Vendég

Budapesti csqjok nem használ valaki Bqbylove 2 es tápit? tegnap vettem egy fél doboz egy tasakot 400ftért , tegnap este bontottam ki, odaadom ingyen nincs szivem kidobni de sajna CSigusznak nem jött be nem itta meg! ma meg kellett vennem neki reci nélkül 700ftért drágábban a régit.. tanultam belőle,,, .. :twisted:
Vendég

áááááá! eltűnt az egyes torta készítős videó, vagy csak én nem találom... de a kedvencekben sincs már meg! :( le tudná valaki írni, hogy hogyan kell vágnom a tekercset!? köszi előre is!!!

sophie27

Vendég

Sziasztok lányok!

Éppen most értem haza a gyerekekkel a kerámiázásról, rakok fel képeket is mihelyst odáig eljutok. Most gyors ebéd, majd szaladunk a közeli feketeszedresbe még a vihar elött gyümölcsöt szedni. Minden évben rájárunk így augusztusban a bokrokra a senki földjén. Szúrós találmány, de nagyon megéri!
Voltunk a piacon is, ott meg kifogtunk kilonkénti 3 euroért áfonyát. Nyami! Dönci már napok óta kéken kakil annyit eszik belöle! :)

Na szaladok is tovább!

Dönci tegnap óta szabadon áll... :)

Puszika: mi
Vendég

Hahó!

Kihalt a topik??????

De, remélem, hogy csak mindenki jól érzi magát, és pihen, szórakozik, a párjával van, ....

Ismét egy szuper nap áll mögöttünk, brigáztunk, voltunk a játszótéren, vacsiztunk (finom brassóit) nyam-nyam...

Barbi! Azt hittem sok lesz a csiga 3-nak, de képzeld Kristófnak is nagyon ízlik, így már csak 4 db van... :) Jövő héten jön a bukta!
Vendég

Beleki Kata!

Nagyon örülök, hogy bejött neked a recept! Itt sok hívem van, akik imádják a kelt tésztáimat. :)

Tegnap sikerült végülis kb. 3 kilo feketeszedret leszedni és befözni. Naggggyon finom lett. :)

A sok kis édes szülinaposnak elöre, utólag és egyáltalán nagyon boldog szülinapot!

Este elkezdett szakadni az esö és kb. 4 másodpercenként villámlott. A mellettünk lévö daruba is becsapott. Már aggódtam is, hogy túl sokáig lesz nyárias idö, de így, hogy csak 3 nap volt, megnyugodhatok és újra elökaphatom a bundabugyikat. :)

Mentem reggelit adni a bandának.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Köszi szépen a gratulációkat (remélem ezt még nem irtam,de sajna nem tudok vissza olvasni)

Sajna nem nagyon tudok jönni nagyon sokat sír a bébim (van olyan nap amikor szinte egész nap)csak max fél órát alszik, vagy csak a cicin nyugszik meg. Anyukám elesett és most nem nagyon tud mozogni igy ha van egy kis időm akkor neki kell segítenem. Majd jövök ha tudok. most is úgy írók hogy közben szoptatok.

Puszi mindenkinek és minden csöppségnek BOLDOG SZÜLINAPOT

itt egy pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

EZ AZ EGYIK KEDVENC KÉPEM
Kép

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt!

Kata, nagyon köszi mindent! link, body. nagyon kedves vagy!!! ;)

Gabi, annyira édes ez a kicsiny leányka! nagyon sok boldogságot hozzá még egyszer, anyudnak pedig jobbulást! remélem, hogy picid is lassan magára talál, és nem fog sokat sírdogálni! azért remélem, hogy minden rendben vele, és nem fáj semmilye!?

Barbi, gratula Döncinek! szeder fini lehet! mit csináltál belőle? lekvár? dzsem?

Emmának és Csanádnak nagyon boldog első szülinapot így utólag is! tegnap nem nagyon voltam érdemben errefelé :(

Dia, írtam mail-t tortadekor ügyben! kicsit el vagyok keskenyedve... :(

sophie27

Gabi,

Hatalmas gratula a pici Mirához, csodaszép lányka!!!! Az a hason alvós, popi-égbe-meregetős kép tényleg nagyon aranyos! Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak, anyudnak pedig jobbulást. Ha lesz egy szusszanásnyi időd és kedved egy sétához, csak szólj bátran, szívesen találkoznék veletek;)

puszi!

sniky

Emma babának és Csanádnak is nagyon boldog 1. szülinapot kívánok én is;))

sniky

Sziasztok!

Kb. egy órája jöttünk meg a 9 napos Siófoki nyaralásból. Majd jövök visszaolvasni, élménybeszámolni, képet mutogatni, de ma biztos nem, majd talán holnap. Most pakolunk ezerrel, már megy a mosógép!

Aki ebben az időszakban ünnepelt, minden jót kívánok utólag is!

Barbikám: jöhetnek a nyuszik!!!! Egyeztetünk emailben? Gondoltam elküldhetnéd postán, de én előtte a posta díját és a nyuszik árát borítékban megküldeném Neked (euro). Jó így szerinted??

Na mentem, altatok...

A lényeget elfelejtettem, hogy nagyon jó volt a nyaralás! Közben megtanult Bence egyedül felállni (kapaszkodás nélkül), sokat ácsorog és pár lépést megtett egyedül már. Olyan 2-3 lépést egyszerre. 4 foga van teljesen kint.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvi!

Az ötlet jó, megírom a címem mailben.

Ma nekem is nagy napom volt: Dönci egész nap a felállást gyakorolta és ö is megtette az elsö lépéseit. Zabálnivaló, olyan édes! Nektek is gratulálok az elsö lépésekhez!

Minimanó!

Nagyon édes a leánykád! Mindig szívesen várunk köreinkben!

Zsófi!

Zselatin hiányában inkább dzsemnek nevezném a készítményt, de isteni finom és a gyerekek állandóan rájárnak. Össze se lehet a bolti cuccokkal hasonlítani!

Ma nyugis napunk volt, pancsoltak a gyerekek a teraszon, játszótér, játék, papírral bíbelödés (én megrajzoltam a sablont, de ök vágták már ki és ök is csinálták tovább a sablonnal a kivágnivalót), stb.

Ágicám!

Lizó, mint ünnepelt is nagyon édes. A felhös kép olyan, mintha stúdióban készült volna, annyira szüreális. :)

Éljenek a szülinaposok!

Jó éjt!

Barbi
Vendég

tegnapi képek egy része kicsit sok ...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

MInimanó gyönyörű a lányod!

ZSófi már jobb a kedved?

Emesedora kérünk képeket! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Barbi: köszi a címet. Megírnád még pontosan, hogy mennyit küldjek és hogy milyen feladási módot javasolsz, hogy meg is kapd? :) Köszi. Gratula Döncike ügyeskedéseihez!!

Boni: nagyon jók a képek és egyáltalán nem sok! Majd rakok képet, de még nagy összevisszaságban vagyunk. Tele vagyok mosnivalóval, de hát elég szar az idő, nehezen szárad. Tegnap este fél tizenegyig pakoltam ki, meg még utána babakocsi átmosás. Szóval...

Amúgy minden jó volt, kedd-szerda volt fosibb idő, de kedden elmentünk Füredre hajóval, ettünk egy jót, meg ettünk a híres magas soprano fagyiból is.
Szerdán kisvonatoztunk. A többi napon tudtunk fürödni, csak tegnap nem, de tegnap a család is ott volt, így ping-pong, csocsó, vizibicó buli volt. Jó volt na... jó volt, hogy ennyi ideig együtt voltunk apával is.

A héten rakok képet, tuti...

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: