A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

hú, akkor jó étvágyat, vagyis egészségedre. nyami, eper :D (melegszendvicset vacsiztam én is csak régebben)

Kép Kép
celesztina

Celesztina: Remélem, nem üldöztem el senkit, elvileg nem írtam olyat... :wink:
Kiscica: Egészségedre! Én is ettem epret, de nem olyan jó, mint a nyári - kertben termett. De így is ízlett. :P

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="celesztina"]h írta:celesztinaú, akkor jó étvágyat, vagyis egészségedre. nyami, eper :D (melegszendvicset vacsiztam én is csak régebben)

Na igen, miután írtátok, h szülés után nem nagyon lehet enni, ezért most próbálom behozmi az akkori lemaradást!! :? :wink:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Judit: Elküldtem a képeket (vizsla)! Igaz, tavalyi...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kiscica: Én is így vagyok, most előre bepótolom: mézeztem reggel + grépfrútot és hasonló allergéneket fogyasztok. Már megittam egy félliter kólát, a pici mocorog is 1000-el. :oops: :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bolygó
Mézet sem lehet enni??
Én holnap majd golyófőzeléket akarok még csinálni (borsó)!
Kóla, azért nem fogok sóvárogni, szénsavas engem úgy ált. felfúj.. :? , de a jó kis gyümölcsök, azok nagyon fognak!

Kép

kisscica80

Kisscicc Garaboncon voltunk és néha megnéztük a Balatont is.Igaz sok minden még zárva van(ápr-máj kezdődik az élet) de megpróbálok néhány képet feltenni. Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, hogy Szösszenettől elköszönjek én is egy időre...

Szöszi!

Szorítok neked szerdán délelőtt! Holnap meg próbálj meg pihenni és lelkileg felkészülni a NAGY TALÁLKOZÁSRA :wink: :!: Történjen minden úgy, ahogy szeretnétek :!:

Ja, még azt akartam neked írni, hogy egyik barinőmnek 4 hete volt csaszija, és ő is azt mondta, hogy alig várta hogy felkelhessen, mert úgy sokkal jobban érezte magát. (amúgy neki de. 9-kor volt a műtét és du. 3-kor kelhetett fel, majd 1/2 6-kor már babázhatott picit :P ) Szerinte a műtét napja volt sz@r, a többi napok elviselhetőek, pláne ha mozog az ember lánya.

Bocsi mindenkitől, de most nem maradok...rém hisztis vagyok ma este :oops:

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kiscica: Engem is felfújnak és savasítanak a szénsavasok, de most valahogy megkívántam. A méz a benne lévő virágpor miatt allergén lehet. Jujj, a borsó fini. Golyófőzelék :D :P

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Én is búcsúzom! Jó éjszakát mindenkinek!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Ja és kb 1 hete mértük a hasah itthon de ez nem hivatalos me azzal a fém mérőszalaggal mértük és kb.119-121cm ha jól emlékszem.Úgyh be lehet fejezni h nektek mekkora van me az enyémhez képest mindenkié bakfitty.Főleg h én hetekkel fiatalabb terhes vagyok és bármit csinálok csak nagyobb lesz.Igaz ha éhes vagyok eszem,de a nászúton is meg azóta is evés közben rosszul leszek(hányinger,gyengeség,szívdobogás érzet stb.)és fogalmam sincs mi lehet.Sőt a szállodában reggeli után le kellett dőlnöm fél órára h visszanyerjem az erőm me soxor még wc-re se volt erőm elmenni inkább tartogattam míg elmúlt a rosszullét.
Nektek volt már ilyen h ülés közben össze estetek volna?Tiszta gáz.
Ja és innen üzenem h belőlem senki sem nézi ki h májusig húzom.Máj 18-ra vagyok kiírva de van aki mondja van akin látszik h ha rámnéz h előbb fog jönni.Pedig az uh-n nem mondták h extra nagy lenne,igaz elfelejtettem megkérdezni mekkora a picúr.
És még 1 vmi a babonákhoz:nekem hegyes a hasam,mindenki fiút jósolt az uh kislányt mutatott elég tisztán,a párom rokonának a felesége lapos,széles hassal rendelkezik ami lányra utal és ők fiút várnak.Erről ennyit.Most megnyugodtam h nekem van igazam,sem a has mérete,sem az alakja nem utal semmire de sztem még a szülés módjára v a babó méretére sem.
Persze mindig azok ragaszkodnak az ilyen hülyeségekhez akiknél szintén nemjött be annó a jóslat.
Vendég

Cicc, akkor te is készülsz szülni??? :D

Gitka!
Örülök, hogy jól telt a nászút... :) húúú, szép nagy pocak... :)
Na látod, tőled tuti nem kérdik meg, hogy ebből biztosan gyereket akarsz-e szülni... mint tőlem... :)

Jelentem, belállok Magi után a sorba... elhagytam a nyákdugóm egy részét... szerintem legalábbis csak egy része volt, mert tökre nem sok, de olyan kocsonyás haloványbarnás izé, kissé gusztustalan, bocsika a vacsizóktól... :oops: bár ez ugye még semmit nem jelent, ettől még lehetek akár egy hétig is egybe... :roll: :roll:
Vendég

Gitka
Helyesek vagytok együtt, és a Balcsis hátteres kép nagyon szupi!!
Tényleg jó nagy a pocid!
Eddig nekem is nagy volt a korához képest, de most megállt szerintme a növésben. Itt a vége, amit bír xerintem!

Engem az elejétől idegeltek, h milyen nemű lesz Maszat, mert h milyen a hasam. Na jó, nekik bejött, de anyum mondta, h neki u.i hasa volt, de benne a nővérem lakott akkor! Szóval nincs jelentőssége tényleg! :roll:

Na, én is menek, mert Apa végre lefürdött, megyünk feküdni, meg még be kell kenni magamt azzal a 4-5 fajta krémmel, ami nélkül nem vagyok hajlandó elaludni! :oops: :?

Kép

kisscica80

Sziasztok!
Én is csak egy rövidre:

Szössz, nagyon-nagyon szorítunk, és ne aggódj minden rendben lesz!!
Gondolom most lázasan készülődsz, nem semmi lehet...:)
Nagyon jók a képek, elmondhatjátok, hogy ezek az uccsók, amikor még kis család voltatok..Aztán hamarosan majd olyan képek készülnek, ahol a hintában már életetek ajándéka, Alíz lesz...

Geni (ha még olvasod) én már 8.30-ra megyek sajna ctg-re, kár hogy te nem akkor! :(

Gitka, jók a képek, utólag is gratula még 1-szer a nászúthoz!!

Bambi, teljesen kiakasztott amit írtál....Ezt tényleg nem hiszem el..Én múltkor azt mondtam a nővérnek kerek-perec (de furcsa így leírva) időpont egyeztetéskor a telefonba, hogy mindegy mikorra ad, csak ne keljen végig várnom a soromat, és tényleg akkor hívjon be...9-re kaptam, még jó hogy 8.50-re ott voltam, mert már hívott.. :) Még a kabátomat sem tudtam kigombolni..
Őrület tényleg amit írtál!

Pumpóka, Zsuzsa megy a drukk, kíváncsi leszek a holnapra :)

Rólunk: ma nagyon nem voltam a csúcson, már az ülés is nehéz volt. Biztos betett a reggeli takarítás, megcsináltam a konyhaszekrényt, csempét mostam. Közben nem éreztem megterhelőnek, de utána a derékfájdalmam is kijött. Azt hiszem holnap pihi lesz (igaz a ctg-ről hazajövetel se lesz gyalog-galopp) és már a többi napokon is (ha lesz :)

Jó éjt mindenkinek!!!
Timi

Kép
tim27

Pumpi, te legalább tudod mi az a nyákdugó :) Én egyik gyerekemmel se találkoztam vele :) Lehet nekem nincs? :):):):):)

Lányok ránkjár a rúd.... ugye jött Bence lábsérülése, majd KAta belázasodott, és estig 3x fosta össze magát nyakig.... Estére Bence is rákezdte, mindezek mellé egyre jobba nfáj a torkom....

ááááá......

Holnap reggel meg vérvétel+doki+ctg.... szegény uram 3-ra ér haza, és kellhet reggel hgoy vigyázzon a gyerekekre, mert ugye így nincs ovi-bölcsi....

Úgy sajnálom :(

Szösz, nagyo nsok drukk megy nektek! Én is kérek mert holnap nagyon-nagoyn nem akarok szülni :)

Na pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pumpi
Majd csak hétvégén! De a mai napból kiindúlva nem bizti, mert ma nagyon elememben voltam! Séta keményedés nélkül, nekem ez furi, mert hetek óta korlátozva vagyok, mert a ház sarkánál már ment a szenvedés!
De ki tudja mi lesz, mert h én a hétvégét szeretném az még nem jelenti azt, h Maszat is!

Tim
Még bírtál takarítani?? Nagyon ügyi vagy! Azért pihenjél holnap!!!

no, ténleg léptem!
jó éjt mindenkinek!

Kép

kisscica80

Még néhány kép.Nem akarok szemét lenni de asszem így érthető h nem a súlyom vagy az alakom érdekelt nászúton csak az h vacsi után kapjak még levegőt :oops: :oops: :oops: : Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép

reggeli: Kép Kép

Ja és Szössz én is szorítok és írígyellek egy picit me te nemsoká túl lleszel rajta. Ne felejts el képet küldeni!!!! :D
Vendég

Celesztina - Végül 3 táska lett .. pont a köntös miatt .. meg még beugrott 1-2 dolog, ami lehet nem fog kelleni, de inkább viszem :)

Kiscica - Mindjárt írok neked privit a számommal :)
Örülnék, ha jönnél te is :D
CSapjunk bent egy fórumtalit!!! :)
Esélyes vagy hétvégére? Jajj .. kíváncsi leszek!!!

Bambi - Durva a storyd .. de ne húzd fel magad, nem ér annyit :)

Bolygó - Túl buzgó anyós? Nem irigyellek .. nekem legalább nincs közel :) úgy nehéz aktívkodni :)
Köszi neked is a drukkot!!
Bizony jól esett ma az utolsó közös séta :)

Pumpóka - Remélem mire hazajövök, már te is lebabázol :)
Ügyesen :) Ha már a nyákdugó is távozóban .. bízom benne, hogy nincs sok hátra!

Gabcika, Gabo, Benettke, Zsuzsófi - Köszönöm a drukkot!!! :)

Timi - Köszi :)
Már te is naygon a finishben vagy :) gondolok rátok is Klarka és Magika mellett :)

Nah .. búcsúzom csajok ..
Hajmosás, fürdés, és irány az ágy .. (alvás szerintem nem lesz .. izgulok :))

Küldöm a híreket!!!

Mindenkinek szép napokat, és mire jövök ... sok-sok egészséges gyönyörű fórum-babát!!!

Puszi mindenkinek!!

Kép
szösszenet

Sziasztok, én is megyek csicsikálni,

Gitka: jók a fotók (a kajások is :wink: ) nem csodálom, hogy nem a kalóriaértéket nézted :lol: Ilyen ülve nem kapok levegőt dolog nekem is volt, bár én akkor nem ettem, cska ültem és hirtelen elkezdett dobogni nagyon a szívem meg légszomj... Nem mértem vérnyomit, talán azzal lehetett gond, párom szerint a megváltozott vérmennyiség is betehetett, azóta igyekszem többet is inni (ez nekem nagyon nehezen megy és ha alig iszom nehezebb a vérkeringés, nem?) szóval azóta nincs szerencsére. Hát, sokkal nem lettél okosabb, elnézést, bár talán csak a vérnyomid eshetett le a kaja miatt, nem?...

Jó éjt Mindenkinek -különösen most Szösszenetnek! Sziasztok!

Kép Kép
celesztina

Csak azért jöttem, hogy

Szösszenetnek

minden jót kívánjak meg elköszönjek egy időre tőle! Remélem, minden rendben lesz és hamar haza jöhettek!!! :D
Milyen jó lesz neked, hogy 2.-án már találkozhatsz Alízzal!!! :D

Látom újabb kis apróság érkezett!!!
Katavirágnak gratulálok!!! :D

Holnap ígérem megpróbálok rendesen visszaolvasni...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csak azért jöttem, hogy

Szösszenetnek

minden jót kívánjak meg elköszönjek egy időre tőle! Remélem, minden rendben lesz és hamar haza jöhettek!!! :D
Milyen jó lesz neked, hogy 2.-án már találkozhatsz Alízzal!!! :D

Látom újabb kis apróság érkezett!!!
Katavirágnak gratulálok!!! :D

Holnap ígérem megpróbálok rendesen visszaolvasni...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Szosszenet!
REmelem meg most este vagy holnap reggel benezel.
Nagyon szoritok neked. REmelem en beelozlek, bar hihetetlen szamomra. Ne felj, tuti minden rendben lesz es stram csajszi vagy siman fogod birni, a mutet utani kellemetlensegeket.
Egyszoval kivanom, hogy minden ugy legyen ahogy elterveztetek.
Nagyon jok a kepek is.
En is holnap reggel megyek 7-re holnap leszek pont 40. betoltott heten. Remelem csinalnak valamit, hogy megszuljek.

Pumpi!
Orulok, hogy haladsz.
Lehet a vegen te is elottem fogsz szulni.
Nem er!
Mindenki beeloz. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Gitka!
Nagyon jol neznek ki a kajcsik.
Ha szerdaig nem szulok, akkor rittyentek en is megint egy par kajat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Szössz, én is szeretnék sok szrencsét kívánni Nektek, remélem minden rendben lesz! Hamarosan már a karjaidban tarthatod Alízt :) :) Ügyesek legyetek!
Várjuk a híreket, és a képeket :wink: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Majd holnap teszek még 1-2képet de azokat apa nem tette fel a gépre me a szülőknek megmutattuk és az má nem neki való képek.
Zsuzsó jobbulást!
Pumpóka +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Szépek vagytok ti is és szép nagy család.Mi is taliztunk ott két gyerekes családdal(két kiscsaj)és a párom teljesen extázisban volt h ő alig várja h mi is hármasban legyünk és menjünk mindehova.
Persze tudni kell ez volt az első olyan teljes hét h együtt ,egyedül "nyaraltunk".Persze szülők így is telefonáltak mondván engem féltenek de csak nem bírták h megvagyunk nékülük.Ja itthon célozgattak h jó lenne visszahozni a divatba a közös kirándulásokat de én nem véletlenül szoktattam le róla a páromat.Meghát értem én őket is meg hálás vagyok h eddig fizették a kirándulásokat de a nászút az nászút ezt mindenkinek meg kell érteni.
Jól éreztük magunkat mindenki kipihente magát(anyósék is).Ez így jó.Még meg kell érteni h bár egy fedél alatt vagyunk a férjem az ő fiuk és egy néven futunk de mi már külön család vagyunk.
Mondjuk apám is telefonált kérdezte hol vagyunk?Mondom nászúton erre ő:az jó hol?Mondom hol mire ő és mikor jöttök fel (őhozzá) mondom nem tom (de nem is érdekelt akkor épp),erre ő:van itt egyvirágod most locsoltam meg és kicsi neki a cserép átültessem?Mire én:ha van kedeved meg földed.Hát kérdem én egy ilyen........ embernek mit mondjak h észrevegye h zavar?Ilyen hülyeséget felhív ezért amit nélkülem is meg tud oldani és mikor közlöm h nászúton vagyunk sz...ik rá és mondja tovább.
Sógórnőm javasolta h kapcsoljuk ki a telefont de tudtam h anyósék miatt nem lehet(bizti megsértődtek volna).Hát mi ki is bírtuk ők nem.Sőt páromat a melóhelyről is felhívták pedig 1000xszólt h szabin van.Na ezt nem is mondom mert ez olyan történet h huuuuuuu.Talán még durvább mint apám.
Vendég

Na ez értelmes volt.Tehát a nászutas képeket megnézték anyósék de csináltunk 1-2öt amit nem tettünk fel me nem nekik készültek.
Magika nyugodtan főzőcskézz és küldd a címet megyünk segíteni eltüntetni! :D :D :D
Vendég

Na lépek én is me má sok belőlem mindenkinek jó éjt!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Gitka: Nagyon jól néznek ki a kaják! Én sem tudtam volna ellenállni nekik, az tuti! De sajna a gyomrom gátat szab mostanában az evészeteknek. Savasodik és kisebb a kapacitása is. :(
Bennünket apósomék lebeszéltek a nászútról, pedig lett volna egy ismerősömnél ingyen szállás, de hát az hogy néz ki, alamizsna...
Na mindegy, hosszú nagyon, milyenek, mindig telefonálgatnak páromnak, és egyáltalán mindenbe beleszólnak, régimódiak, bár tudom, hogy jót akarnak, de ami túlzás, az túlzás! Apósom szerint kár, hogy eltűnt a régi nagycsalád, ahol több generáció együtt élt. Szóval ebből a kijelentéséből is lehet gondolni, hogy mit csinálnak... :(
Na, nem akarok itt sokat panaszkodni.

Megyek is vissza szunyizni, hátha sikerül egy kicsikét még. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Jo reggelt!

Indulok CTG-re.
CSak Szosszenet miatt jottem megint.

Szosszenet!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja ma van a mi napunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak kar, hogy ezt a kisteso nem tudja. :shock: :shock:

Klarka!
Nekedis mindent bele.

Kép
Vendég

Jó reggelt :)
Még benéztem, hátha van topic-baba :) ... de még nincs .. ne türelmetlenkedjek :lol: :lol:

Hajrá-Hajrá Csajok :) Ügyesen :)

Gitka (szuperek a képek), Magika (mennek a drukkok részünkről is, írj, bármi van, mert attól még, hogy kórházban vagyok, szeretném tudni, mizújs veletek!!!!), Klarka (a te napod is a mai, hajrá, találkozunk nemsokára :)), Mary és mindenki - Köszönöm a drukkot!!! :)

7-kor indulunk ..
Holnap küldöm az infokat!

Puszi mindenkinek!

Kép
szösszenet

Jó reggelt mindenkinek!!!

Magika
, nagyon szorítok nektek!!! Majd jelentkezz, amint tudsz!!

Kiscica, nagyon izgalmas nálatok is a helyzet!! De jó lenne, ha Kismaszat megszületne a hétvégén!!!

na megint ennyi volt a szabadidőm...

Kép
Kép
mango.

Sziasztok,jó reggelt :D

Szöszitől akartam elbúcsúzni,de lekéstem.Biztosan elindult már a raklap táskájával együtt a kórházba :D

Gitka-nagyon guszták ezek a kaják.Szerencse,hogy ilyen korán még nem vagyok éhes.A pocakod pedig hatalmas.Enyém a 36.héten sem ekkora.Tőlem is kérdezték,mint pumpókától,hogy ebből akarok gyereket szülni??Igaz,mondták,hogy kicsi baba lesz.....

Túl korán van még?sehol senki?

Kép
szibi

Jó reggelt!

Én full feltöltött aksival várom Szössz üzenetét, ha ír azonnal rakom fel ide. :)

Kép Kép
szõlõ

Hát, lekéstem Szöszit!
na mind1, szorítok holnap, meg ma is, hogy ne akadékoskodjanak vele a felvételnél meg csak úgy...

nono,
remélem minden oké, napok óta hallgatsz!

csajok,
ti hogy tudtok aludni? én alig vacsizok valamit (alma), de éjjel úgy érzem, hogy szétszakad a hasam, elég kényelmetlen.

Bambi

Kép
1bambi

Magika,Pumpóka többi esélyes:nekem elég furcsa h ti mindent megtesztek h elinduljon Emi semmit sem tett és már babázik.Nem akarok szemét lenni de ez milyen dolog? :D :D :D Főképp h a többedik gyerkőc könnyebben jön.Na én ezt nem értem.Drukkolok nektek azért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pedig ha tudnák a manók mi és kik várják őket idekinn.....
Én a héten megyek dokihoz és azt mondta a védőnő h van még egy vérvételem 1órás tejes,zsömlés.Nemt'om minek de kell.Aztán még bírjuk ki májusig me már beleéltem magam a májusba,meg még semmink nincs kész bár párom ígérgeti mindig h összerakja a kiságyat.Még babakocsit is kell venni meg egy-két apróságot.
Alvás:én nem sokat tudok aludni me má nagyon kényelmetlen és akárhogy párnázom magam mindig fáj a combom.Élmény erre kelni,aztán ha már nem bírom kimegyek pisilni,járkálok ugyh fel van aprózva az éjszakám.
Na csajok húzzatok bele és küldjétek a híreket h sorban megvannak a babák!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Még én is egyben, csak tegnap nem volt időm írni a meló mellett, csak olvasni!

Magika, Klarka: eljött a Ti napotok! :D :D :D Drukkolok, hogy legyen végre valami! :D :D :D

Meg persze Szössznek is, de hozzá lehet, hogy be is ugrok ma délután a kórházba, ha nem zavarom, mert úgyis fél 5-re megyek oda kismama tornára!

Jaj, de mennék már én is szülni a héten... :D :D :D

Bambi: alvás nekem elég jól megy, pedig nem keveset vacsizok előtte! Rakok egy párnát a hasam alá oldal fekvésben, úgy elég kényelmes!

Gitka: nem semmi kaják, tök éhes lettem, pedig még csak 9 óra! :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Nálunk semmi.... :(
Mit ennek a gyereknek holmi nyákdugó, fájások... ez még tán a magzatvizelfolyásra sem reagálna semmit... :roll:
Ma bizti nem fog születni, mert apája szabadnapos!!! :lol: azmegmánemolyanizgi.... :lol: kissé dafke a gyermek... :)

Szössz!
Holnapra nagy drukk!!!!

Magi, Klarka!
Hess mostmáááá szülni!! :lol:
Vendég

Ja, még Zsuzsófinak akartam írni, hogy jobbulást a családnak!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Jó reggelt!

Szösszenetnek drukkolunk,sajna lekéstem róla és már nincs itt!!!

Magika! Klarka! Hivatalosan is lejárt az időtök,nagyon szorítok hogy a bébik minél elöbb ki akarjanak bújni már végre!
Dehát mindennek megvan a maga ideje!

Én is úgy éreztem hogy tuti elöbb jön hát nem úgy néz ki!

Ma megyek ctg-re kiváncsi vagyok mit mondanak mert ma még nem igazán mozgott a drága!

Tim: én is sajnálom hogy nem egy időbe megyünk Ctg-re, majd írj mi volt!!!

Tapasztaltabb anyukák!!! Szerintetek mennyi idővel szülés elött nem mozog egyáltalán már a pici? Vagy azért mozog csak nem intenzíven? Gondolom mindenkinél változó!

Kép
geni

Geni!
Nekem Barnus még a szülőszobán is mocorgott ezerrel... meg előtte is napokkal... tehát ez sem mérvadó...
Látod, Zsófibaba kb. egy hete rendesen belassult, aztán semmi... tojik ránk.... :lol: mozog, a napi 10 mozgás megvan, de nagyon finoman és sokkal kevesebbet, mint eddig... :wink: :wink:
Vendég

Jó reggelt Mamik!

Már voltam fenn 7kor, hátha lett új babó az éjjel, de semmi!
Majd talán ma éjszaka!!

Magi,Kalrka
Mennek a drukkok!

Klarka
Ha bejön Zorróné jóslása, akkor Te csak holnap fogsz szülni, Ő 3-án én meg megyek a végén 5-én, de akkor is csak du.!
Ha bejön a jóslás, akkor Ő a boszi...

Mango
Védőnéni nagyon ezt mondogatta, h szerinte a hétvége lesz esélyes, főleg, ha már ennyit mondtuk Maszatnak!
Nagyon nevetnék, ha így is lenne!

Mamik
Mondta védődnéni, h lehet babákat "kicsalogatni", ha a kezünket a hasunk aljára tesszük, és beszélgetünk velük, h mostmár lassan ideje lenne kijönni. Állítólag arra mennek, ahol a simit és a kezet érzik! :roll:

Pumpi
Szerintem add fel ezt a szülni akarok dolgot, kezdj el csinálni vmi lehetetlenséget, aminél gáz lenne, ha beindúlna a szülés. Na Ti akkor fogtok menni! Zsófi nagyon kis rakoncátlan, cselezni kell vele.. :wink:

Geni
Nem ért feltenni este azt a sok kaját!!! Nagyon gusztik voltak!!

Nekem ma full izgalmas napom lesz. Menni kellene a gyerekdokihoz receptért, otp, aztán meg most hívott párom, h béna volt és itthonhagyott egy dossziét, amit be kéne vinni a 13 kerbe Árpád-hídhoz. Ő meg már vidéken dönget vmerre, a cég szállítója (párom most apja cégének fusizik, és az ottani szállító) meg beközölte, h őt ne ugráltassák. Most rámmaradt e nemes feladat!
Remélem nem lesz útközben semmi.. :roll:

Kép

kisscica80

Köszönöm Pumpóka!

Tehát erre ne adjak, mindig azt mondtam hogy"" ma még biztos nem születik mert még nagyon mocorog,, akkor erről leszokom!

Te hogy vagy!? Semmi jele a szülésnek?
Ha titeket így átver egy egy joslófájás akkor én honnan tudom majd hogy igazából elindult a szülés? De rossz is ez így!

Kép
geni

Kisscica!

Nem én tettem fel az a sok kajcsit!!!!!

Szerintem Gitka volt!!!!

Kép
geni

[quote="geni"][ írta:genicolor=blue]Kisscica![/color]

Nem én tettem fel az a sok kajcsit!!!!!

Szerintem Gitka volt!!!!

ÁH! A "G" betű bezavart! Sorry :oops:
De Gitkára gondoltam erősen közben, csak a Te neved lett a végén kiírva.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

kisscica80

Hali!
Átfutottam az uccsó pár oldalt!

Katavirág! Sok boldogságot a kis Oliverhez! Gyere majd mesélj!!!! Meg kérünk képet is!!!!

Litu! Tök jó a táblázatod! Meg a babaszoba is. Nagyon szeretem a 101 kiskutyát!

Magika! Klarka! Hajrá Nektek!

Pumpó! Én nem értem, hogy te miért akarod ennyire siettetni a folyamatokat, de akkor én is drukkolok, hogy mihamarabb kibújjon a kis Zsófi baba.

Szofi! Csodálom, hogy te még mindig egyben! Jó, hogy ilyen sokáig bírod! Kiváncsi vagyok én meddig bírom még. már nagyon nehéz.
Tegnap voltam Uh-n és mind a két baba 2450g. Akárhogyis számolom, az 5kg gyerek. Az egyik befordult, de nem az "A" úgyhogy még mindig úgy néz ki császár. EGYELŐRE.

Szösszenet! Lekéstelek! Tegnap nem tudtam jönni. Holnap sokat gondolok majd rád. Olyan jó neked, hogy holnap már biztosan kezedben tarthatod Alíz babát! Nagyon kiváncsi vagyok már Rá!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok lanyok!

Hazaertem!
CTG-vel minden ok.

Fajasokat mutatott a gep, de nem olyan eroseket, de rendszereset, pedig ott semmit nem kemenyedett a hasam.

Orvos megvizsgalt, szerinte barmikor szulhetek.

Most pihizek kicsit, mert elegge elfaradtam.

Szosszenet!
++++++++++++++++++++++++++++++

Klarka!
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
(akinek ma kellene szulnie)
Vendég

Sziasztok, jó reggelt! (Már mi is fent vagyunk egy ideje, csak most tudtam jönni olvasni -én is azt hittem, lesz úűjabb baba reggelre...)

Kitartás a vége felé járóknak!!! Végül is már az biztos, hogy nem sok idő, de tudom, a vége a leghosszabb-legnehezebb (én is agybajt fogok kapni, ha megint túlhordok :roll:)

Drukk megy Szösszenetnek!

Ó, és akartam írni, milyen korán keltetek egy csomóan! :shock:

Nálunk jó hír, hogy rájöttem, hogyan kell használni a telefonos bébiőrt :D (anno a t-comnál lehetett előfizuval ilyen vonalas telcsit venni, már Launál vettünk, de nem tudtam, hogy kell kezelni... eddig :oops: )

Kép Kép
celesztina

Szép napot mindenkinek!
Pár napja csak fekszem,néha csak olvasom a topicot,irni nincs eröm.
Katavirág,Emi gratulálok Olivérhez és Lilihez! Legyetek nagyon boldogok!
Csöppke,elküldtem neked többször is az adataimat,gondolom még nem volt idöd beirni a táblázatba Tehát: Balla Melinda,37 év,Szülés várható dátuma 2008 május 2,baba neme kisfiú,neve Bendegúz. Van már egy nagy fiam: Szabolcs,született 1998.05.14.A Telkiben fogok szülni.
Kedves Bambi,végre neked is tudok irni a Telkiről. Teljesen megvagyok vele elégedve.Személyesen végig néztem a szülészetet,a szobákat,orvosokkal beszéltem és mindenhol azt éreztem,hogy igen ÉN vagyok a fontos,és minden rolam szol.Nagyon profik,minden vizsgálatot helyben megcsinálnak.Bár csak 28 hetes terhesként jelentkeztem a Telkiben,csatlakozhattam a kedvezményes csomagjukhoz és rengeteget foglalkoztak velem.Kb 1 orát tart a vizsgálat és mindig van idejük rám,bármennyi kérdésem is volt.Ha van konkrét kérdésed,szivesen válaszolok. Szösszenet,kitartást és minden jót kivánok! Talán te vagy a leglelkesebb kismama a topicon! Üdv mindenkinek!
balla melinda

Sziasztok!

Üzenet Szösztől Imréseknek!!!!

"Szent Imrések.. Most ne gyertek szülni.. Én arra várok, h dél körül hazamenjenek emberek, mert olyan tömeg van és folyamatosan mennek a szülések.. Nagyon unatkozom, én a vajudóban átmenetileg, pihenek.. Párom meg kint. Borzasztó :( de már haza sem mehetünk.. Várni a legrosszabb, minden ez, csak nem pihenés!"

Szegénykémnek jó rossz lehet, és párja még bennt sem lehet vele!
Klarka, Zorróné reméljük mire mi megyünk, addigra lemegy ez a roham!!!

Kép

kisscica80

Én elindúltam várost járni!
Remélem mire visszajövök, lesznek már hírek kórházba indulásokról (Magi, Klarka, Pumpi)!! :wink:

Tényleg Klarka, merre vagy?? Ma még nem jelentkeztél! :shock:

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: