A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Katka: köszi az éjszakai köhögés hsz-edet!

Betti: most megnyugtattál. Gergőt egyáltalán nem vonza a biciklizés. Inkább motorozik és traktorozik, de biciklizni nem akar. :cry: A szomszédba van egy azonos korú kisfiú, ő már egy éve kétkerekes biciklivel jár, de Gergő még a pótkerekek ellenére sem akar ráülni. Ezek szerint még nem érett meg rá.

banokla

Bababi: köröm témában nekem is randim van sebésszel.... Sajnálom, hogy Neked is.... Én minden szoptatásnál így járok.... Volt, hogy 5 körmömet műtötték egyszerre.... Leszedték az egészet vagy csak szélét? Pár nap is jobb lesz ám!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Egy napig nem vagyok és ennyit írtatok?????????????????? :shock:

Átfutottam, de nem tudok most reagálni. Majd bekacsolódok.
Nálunk Szonja még mindig tiszta takony (meddig tart ez???? ) és néha rájön a sírás, zokogás...sztem a foga is jön....vagy nemtom. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka jééé akkor nem csak én vagyok ilyen cipőben! csak szélét (remélem!!!!) :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Hű, na itt vagyok, de már nem tudom miket akartam.

Fotók tutik voltak, végre Annát is láthattuk! :) És Lizi nézés tényleg haláli!

Bababi, jesszus, nem semmi, hogy min mentél keresztül :shock:

Fotók nálunk is jórészt apásak, de én azért néha kikövetelek pár anyásat, akkor párom mindig csinál egy csomót, aztán lesz közte 1-2 használható :P Valamiért sokszor elmosódik, biztos remeg a keze, hogy két ilyen tuti csajt örökíthet meg :wink: :lol:

Nemlajos, sajnálom, hogy nem ismerlek meg egyelőre, de megértelek. Én is aggódom mindig ha közösségbe megyünk, de nem ülhetünk itthon egész télen. És mi most úgy tűnik egészségesek vagyunk, kopp-kopp.

Én meg most nosztalgiáztam kicsit, pont ma 3 éve volt az első esküvőn, tuti buli volt, volt minden ami kell, tök jól sikerült. Hát most meg már a második férjemet fogyasztom és van egy féléves kislányunk. Sosem gondoltam volna, hogy így alakul az életem :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

katka, dehogy, ááááááááááá, már tök sokadszor fogalmazok félreérthetően (vagy Te értesz félre folyamatosan, ejnye! :twisted: )

Csak MOST, hogy beteg, nem venném a szívemre, hogy ha pluszban bekap valamit.
Ejnye, ettől ne félts, én se féltem Dömét, itthon sincs sterilizálva, nem fogom én őt a széltől is óvni.
Sőt, minél hamarabb szeretném, ha lenne tali (másik), ha gyógyultak leszünk, akkor mi is csatlakoznánk!

zita, én is sajnálom, de majd legközelebb!
És ejnye, de izgalmas 3 év áll mögötted! :shock:

bababi: sajnálom :(:(:(
Nem tudtam, hogy ilyenkor egyáltalán megmutatják a babát, én azt hittem, elviszik azonnal :(
A lelkemig hasít, ha belegondolok, min mentél keresztül... Nem akartam ezt a sebet feltépni, ne haragudj!

Lányok, ma is nagyon fáj a hátam (de elvállalt a házban lévő thai lány, ráadásul ingyen, mert első alkalom :D Szombaton masszír!!!), úgyhogy muszáj elbúcsúznom, jó éjt!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: bocsi, biztos nem figyeltem eléggé....

Zita: Na ja, pörög az életed! Fő, hogy sínen vagy! ;) Na és Julcsi igazi koronaékszer az egész tetején! :)

Bababi: Nagyon sajnálom az elvesztett kisbabát... :cry: Kristóf persze nem ugyan az a baba, de biztos enyhíti a bánatod....

Nekem nem jött be a csak széle leszedés.... Újra benőttek, bár én elég extrém vagyok ebben.... Nekem az egészet szedik majd....

Tehuti: Fogzó babák gyakran taknyosak.... De most sok más is van a levegőben.... Remélem hamar kigyógyultok...

Banokla: Biciklízéshez kedvet kell csinálni... Mondjuk látja, ahogy ti biciklíztek, unokatesó/barát tekerjen előtte stb.... Persze erőszakosnak nem kell lenni, de azért érdemes rádumálni, hogy nagyfiú és próbálja csak.... Fog az menni, csak bíztatni kell sokat. ;)

Katka

katka22

házi thai lány, ez igen!!! :wink: irígy vagyok!!!! persze még én sem jutottam el odáig, hogy masszírozzanak...

mostanában elég rossz napjaim vannak. nagyim májrákos, a kórházban lemondtak már róla, azt mondták, ha valami van, ne is oda menjenek, hanem sürgősségi vagy mentő. :cry:
apukám meg kórházban és elég ramaty állapotban, vese transzplantált, és egy antibiotikumtól hányni kezdett, kiszáradt, infúzió, de most felborult az anyagcseréje, és anyu szerint elég gyenge a hangja... :? úgyhogy most van izgalom elég...

Nemlajos
a sűrű takony már a végét jelenti!!! ne add fel!
bár megértelek azért, első gyereknél még én is ezt csináltam... :roll:
azóta rájöttem, hogy bárhova megyek, mindenhol ki vagyunk téve a baciknak, ha csak kaját veszek valahol, vagy beülünk egy ringatóra, vagy bárhol. és mivel én meghalnék társaság nélkül, ezért kicsit lazább vagyok... persze én továbbra sem vinném a fertőző gyerekemet társaságba... de az új elvem a kis takony nem takony!!! :lol: Fannit kis takonnyal sem vittem sehova, és nem voltam lelkes a kis taknyos gyerek vendégeknek sem... :roll:

Bababi
jaj, szörnyű lehetett... :cry: egy barátunk felesége is most vetélt el... 24 hetesen.. :cry:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé köszi megnézetem a Habtapit, így már rájöttem mi az csak nem tudtam, hogy így hívják :)

Bababi..alig tudtam tovább olvasni majdnem bőgtem..a 22. héten!?

Banokla A bicajozásról még annyit, hogy Korni elég "sete-suta", járunk nagymozgás fejlesztő tornára is, tehát lehet, hogy azért nem szerette eddig mert nem volt sikerélménye amikor kipróbálta..úszni is két éve járunk a Szent Margit gimibe, most tanult meg úgy-ahogy de legalább szereti nagyon! Egyébként nekem nem volt soha biciklim, anyuék nem vettek, és mai napig bizonytalanul bicajozok másén..mert most sincs, kicsit félek rajta..

Zita ez izgi, elég gyors "férjváltás" lehetett...

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Csibb sajnálom a családi betegségeket. Nektek is összejött minden. :?

Úgy látszik bp-en tombol a takonykór, hálaisten mi még igazán nem voltunk betegek most ősszel, kop-kop-kop :roll:

Nemlajos thai masszázsért irigykedem, biztos jó lesz.

Én eléggé kivagyok, Panna és Bulcsú olyan hisztit csinált hogy azt ne hiszitek el. :cry:
És Panna megint azért mert valamire nemet mondtunk. Most ezt le kell írnom, bocsi. Szóval Gábor vett magának egy tuti kis rollert, elmentünk du. sétálni és kipróbálni. Persze Panna is akart vele menni, meg is engedtük. Szinte ő ment vele végig, aztán a házunktól úgy 20 méterre mondja Bulcsú hogy ő is szeretné kipróbálni. Gábor mondja hogy jó, persze, ő segít neki. Na több se kellett Panna üvöltésbe kezdett :shock: Úgy viselkedik mint egy 2-3 éves gyerek. De már délelött is rossz volt, ma már kétszer küldtem a szobájába büntibe, meg volt már tv elvonás is, de úgy tűnt hogy második szobába küldés nem nagyon viselte meg lelkileg.
Na meg amit Bulcsú is csinált az sem volt semmi. Fél óra durva üvöltés. Komolyan néha úgy érzem hogy nyugtatót kell szednem.

Vettem Nimródnak Viburcolt, még nem próbáltam, ha holnap is nyügi lesz adok neki. Éjszakára pedig készültem teával, mert már fáj a cicim :? , egész éjjel és nappal rajtam lóg. Aztán lehet hogy egyszerűbb megszoptatnom, meg igazából imádom hogy szeret hozzámbújni :D , csak néha annyira elfekszem a hátam, mert ugye ott marad mellettem az ágyban annyira bealszok etetés közben. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ti leteszitek úgy aludni a babócát, hogy nem büfizett? Csak azért kérdem mert most levettem a ciciről éreztem, hogy tele van levegővel, aludt és nem jött ki a büfi hiába "rázogattam" ilyenkor szokta azt csinálni, hogy egy idő múlva elkezd tekeregni az ágyában, felsír, felébred és kezdhetem az egész altatást elölről...

Betti
KépKép
queen-bee

Hát én már egy ideje nem büfiztetetek :oops: az egyik oka pont az hogy elalszik közben de inkább gyorsan lerakom az ágyába, a másik meg hogy ha evés után felültetem egyből van büfi, szerencsére.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ha ébren van akkor ő is hamar büfizik de ha alszik akkor valahogy nem akar...:(

Lassan megyek aluszkálni, holnap reggel érkezik a párom Berlinből.

Jó éjt!!

Betti
KépKép
queen-bee

mire jó az a Viburcolt?

Most már tényleg jó éjt :)

Betti
KépKép
queen-bee

Lili felkelltett fél7-kor mindenkit, majd visszaaludt :evil:

Csibb: nagyidat sajnálom, és Apudat is, mielöbbi javulást kívánok

nemlajos: hát én volt, hogy elvittem a Lilit annó kiszívattatni az orrát a Márton házba, mert egyszerűen itthon nem jött ki semmi. Na azóta tudok orrot szívni 8) . Fektesd hanyatt, párna a nyaka alá, hogy lógjon a feje és ne kiméld. Egyik orrlyukat szívd, a másikba meg nyomd neki folyamatosan a sterimart. utána orrcsepp, de inkább homeósat, mert a többi szárít, roncsol.

papillon: megkérdezhetem, milyen homeót kaptál rekedségre?homeovoxot?

Bababi:édes Istenem.... :cry:

Katka: örülök, hogy jobban van Zsófi, remélem már túl vagytok rajta

Betti: ha elalszik, én sem böfiztetem, de mi hason alszunk, és sokszor álmában feljön neki a levegő.

Ez egy homeós kúp, fogzásra (nekünk nem sokat ért)

És kijött a 3. fogunk is.....felűl

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb: Nagyon sajnálom a nagyidat.... :( Apukádnak is nehéz lehet, de biztos be tudják állítani az anyagcseréjét....

Gyöngyi: Az a 2 oldalról támadunk orrszívás elég durván hangzik, de biztos hatékony.... :roll:

Éjszakák: Mi mostanában egyáltalán nem aludtunk. Folyton felsírt és ment a cirkusz, epdig már napok óta kint van a 2. fogacska és új nem jön. Bevallom múlt északa besokalltam 1/2 1-kor, amikor már másfél órája szívatott a Peti. Letettem a kiságyba. Dügöngött is negyed órát, hogy nem cipelem ölben, utána kiszívtam az orrát és vissza a kiságyba. Még 5 pecig sírdogált (már nagyon fáradt volt) és szépen elaludt a helyén..... ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs ma éjszaka szépen aludt és csak 5-kor kért cicit!!!! Csak tudnám, hogy lehetne ezt stabilizálni...., mármint, hogy mindig aludjon.... Komolyan, egész más minőségű az életem 6 óra folyamatos alvás után. 8) És szopi után még aludtunk másfél órát!

Katka

katka22

Katka!

Nálunk az elmúlt 2 hónapban minden éjszaka erről szólt. Volt olyan, hogy Anna 20 percenként kelt. :? Gondolhatod. Én is kipróbáltam mindent, de semmi nem segitett. A védőnő szerint "tudatosan" csinálta, hogy menjek be hozzá, és azt mondta, hogy ilyenkor csak a kemény módszer segit. Vagyis a "hagyjam sirni, majd elalszik". Na egyszer hagytam sirni 15 percig, de soha többet!
Azóta mondjuk a Viburcollal végigaludja az éjszakát, de hát azt se adhatom neki élete végéig. :roll:
Ja még azt akartam kérdezni, hogy aki ad húst, az hányszor ad hetente?
Vendég

Csibb!

Sajnálom nagyidat és apukádat is. A májában 1 daganatot találtak? Van áttét vhol a szervezetében?
Vendég

Bababi, egyik bnőmék is akarnak hitelt felvenni, nekik azt javasolták, h várjanak november végéig, mert állítólag változások lesznek, a bankok új konstrukciókat fognak kidobni. Nemtom mennyire igaz az infó, egy bróker mondta nekik. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb, sajnálom én is nagyidat, apudat!!!! Kitartás!!!!

Gyöngyi, mi az a Márton ház????

Megkaptam a gyedet, ez az első egész hónapos péééz: 72 ezer. Na frankó! ebből éljen meg egy család, meg egy :roll: :shock: pedagyagya fizetésből.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én husit egy héten 6szor adok,1 jégkockányit, vagy pipimell, vagy máj.
hát..éjjel nem jött be a teáztatás...egyszer elég volt elringatni a kölköt:),2.tea/mindkét kelés még éjfél előtt volt.de tea után elkezdett tátogni, pizson keresztül bekapott, nekem meg elkezdetk potyogni a könnyeim, és nem bírtam ki, h ne adjam oda neki"magam". a férjem is párás lett, és aztmondta mosolyogva, h ő tudta, h nem fogom kibírni...
aztán ugye 2 óránként kelt, de kezd átállni, ma nem 4kor, hanem 5kor kelt.
de én meg hullafáradt vagyok...
meg elgondolkodtam, hogyha majd 2 éve skorában rám néz bociszemmekkel, ugy h megkönnyeztet, és kéri a csokit ebéd előtt, akkor se leszek következetes :cry: :roll:
neki se jó, h sohasem üres a pocakja!!legalább egy 4 órás időt kibirhatna éjjel cickó nélkül!!!
lehet keménynek köll lennem mégis...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Bevallom, mi is kb két héte hagytuk sírni Julcsit, mert már csak a mi ágyunkban volt hajlandó aludni, ami viszont nekünk (és igazából neki is) tök kényelmetlen. 39 percig bírta, aztán kidőlt szegénykém. Utána néhány éjszakát átaludt, már kezdtem örülni, de most már újra felkel egyszer vagy kétszer, de legalább visszaalszik a saját ágyában. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csibb: sajnálom a betegségeket. Mielőbbi javulást, erőt és kitartást nektek!!!!

Büfi: már egy ideje én sem büfiztetek. :oops: Krisztián hason alszik, úgy gondolom hamarabb távozik a levegő. :roll: Nem szokott gond lenni.

Bicajozás: hát már mindent kipróbáltunk. Volt verseny, persze úgy csináltuk, hogy Gergő nyerjen, legyen sikerélménye. Mamáékhoz mentünk bicóval, ő külön. Szomszéd gyerek, barát bevonva. max 1-2 napig lelkes, és aztán rá sem akar ülni. Nem értem pedig olyan jól tekeri. :roll: :roll: Persze a pótkerekek fennt vannak, és így sem akarja.

És végre nem fáj Gergő hasa!!! Éjszaka volt fent egyszer, mert pisilnie kellett, és a drága gyerek apát keltette fel, nem engem. Ilyenkor jó, hogy apás. :oops: :oops: :lol:
Éjszakai szopiról: Krisztián felsírt, mondom adok neki enni. Ölembe veszem. Nagy csönd cuppogás, de a cicit még oda sem adtam neki, és már alszik is. :roll: :roll: Hát az ujját szopta. Annyi elég volt neki, hogy magamhoz öleltem.

banokla

csibb sajnálom a szüleidet

bababi nem semmi történet. sajnálom hogy át kellett élned. nagyon rossz lehetett..

tehuti én is kb annyit gyedet kapok, hát igen egyáltalán nem sok sajnos ebből megélni nem könnyű...de legalább kapunk valamit :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Zita: Engem nem zavar, hogy Peti enni kér éjszaka, de az, hogy én egész éjszaka sétáljak vele, mert ő másképp nem marad meg, hát azt azért túlzásnak érzem.

Tehuti: Szerintem Gyedből nem igazán lehet megélni. Ehhez jól kereső apuka kell.... :( Én sem véletlenül dolgozom.... Így tudom megadni a nagyoknak a lovaglást és a többi extrát. Ha otthon lennék, akkor meg rágnánk a küszöböt.... És nem telne csavargásra, meg a többire, amik nekem is fontosak.
Szóval nadrágszíjat jól össze kell húzni.... :? És a GYes sokkal kevesebb és ha 2 gyerek között nem mész vissza dolgozni, akkor ugye a mostani Gyeded lesz az ALAPja a következő gyerek GYedének.....

Katka

katka22

Most hogy a páromnak nem lesz munkája, bár remélem hogy hamar lesz másik, na mindegy de én is elgondolkoztam rajta hogy elmegyek dolgozni, csak az a baj hogy talán még úgy sem kereshetnék többet, mint amit most kapok. a másik meg hogy nem szeretném LÍviát bölcsibe adni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Mivel Tomi pedagógus, ő sem keres jól. :? Hát gyesen már nem maradok itthon, megyek vissza dolgozni 1 évet és úgy tervezzük, h akkor jöjjön a tesó. De majd meglátjuk....

Moncsi, olvastam bnődet a fórumon. Megverte a pasija?????? És így akar neki gyereket szülni????? Szegény, nem gondolja át ezt az egészet. Ajajajaj..... :cry:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

igen igen amikor szakítottak betörte az orrát. tudom nem semmi. de asszem a legjobb döntés ahogy most döntöttek. bár igazából én azt vettem ki a szavaiból hogy még egyáltalán nem biztos hogy elveteti, csak ezt nem mondja az anyjának. :? :? hát nemtudom. én nem dönthetek helyette. attól függetlenül hogy nagyon ellene vagyok az abortusznak, most talán akkor is ez lenne a legjobb megoldás. csak htá neki is előre kellett volna gondolkozni ,és akkor nem lenne ez.

tehuti kistesót mi is úgy tervezünk, már bevállaltam volna, ha tudom hogy jó pénzt kapnék de még ennyi se lenne mint amennyit Líviára kapok és hát akkor +1 gyerek szóval semmiképpen nem sajnos :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jó reggelt!
csibb: jézusom, nagyon sajnálom, rendesen kijutott a családodnak :(
Az jó, ha már a végét járjuk, mert egyre csúnyábban köhög a gyerek. Gondolom, most szakad igazán fel. Csak hát ő még nem tudja kiköpni...
Ma kipróbáljuk a sátras módszert :)
Holnapra Nektek meg jó talit!

24-hetesen elment a baba? Szegény :( Nekem van ismerősöm, innen a netről, akinek a 24. héten született babája már egy éves is elmúlt, de persze vannak szegénynek bajai. Annyira szomorú dolgok ezek, csoda, hogy folyton paráztunk a terhesség alatt???

vica: sajnálom a Pannás dolgot. Sejtem, milyen nehéz lehet, mikor tudod az elméletet, de egyszerűen semmi nem úgy működik.
Én pl. emlékszem, gyerektelenül hányszor kritizáltam a nővérem, hogy nem foglalkozik a gyerekkel eleget, hogy miért hagyja, hogy a gyerek tévézzen, míg ő reggelente még alszik, hogy miért nem játszik velük... stb.
Most meg... De nem adtam még fel, hogy megváltozzam!!!

Betti: én már nagyon régen nem büfiztetek :)

Gyöngyi: az a baj, hogy ha lefogjuk, akkor ugye üvölt, és akkor nem is tudjuk úgy leszívni (szájon át lélegzik, meg minden, nincs úgy megnyílva az akármi), ha meg nem fogjuk le, kapkod... Próbálkozom, egyre jobban megy. Pl. én eddig azt hittem, csak oda kell tartani a szívót az orrhoz, a párom meg picit be is nyomja. Nekünk nasivin orrcseppünk van, akkor az nem jó? :o
Most kapok valami csodacseppet, 6E Ft körül van, és ilyen bajokra jó, aztán meglátjuk.
gratula az új foghoz!!! :)

katka: nekem is jobb éjszakám volt, Döme elaludt 10-kor (már hamarabb is, de szomszédok jöttek, és felébredt, bandázni :D), aztán fél kettőkor szopizott (hál istennek, hogy én tegnap még a Gyilkos elméket sem néztem meg, nemhogy az éjszakai vészhelyzetet! Így már két órája aludtam, ahelyett, hogy fél), majd fél 6-kor, aztán még mellettem aludt 8-ig!!! :)
Nagyon hálás voltam neki ezért!!! :D

lilla, a védőnőd nem normális. Úgy utálom, mikor a gyereket idomítani akarnák... Az ilyenek csukják rá a gyerekre a szobaajtót, ha fél a sötétben, hadd szokja! :o

tehuti: nekem is annyi. Te ma már pénzt kaptál??? Irigy vagyok, én csak reménykedem a holnapban... :)

pulcsi: azért a csoki és a cici között van egy parányi különbség...;)

banokla, ez aranyos :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Zita, mik ki nem derülnek itt rólad. :wink: Hát a te szerelmi életed sem volt nagyon unalmas az elmúlt 3-4 évben. Bár gondolom, hogy voltak kevésbé vidám részei is... :?

Éjszakai baglyok: Kata is az. Kb másfél hónapja velünk alszik szinte minden éjjel, mert nagyon sokszor ébred és elegem lett a mászkálásokból. A hét elején apa besokalt és átrakta a saját ágyába Katát olyan este 10-11 között. A kiscsaj reggel 7-ig meg sem mukkant. :shock: És ez azóta is működik - nagyjából. Merthogy újabb produkciót fejlesztett ki a lelkem: elalszik este 8-9 között és felkel tök vidáman és kipihenten (legalábbis úgy tünik) olyan 10 óra tájt és pörög még legalább egy órát. Nem engedem ilyenkor ki az ágyból, ott vagyok mellette, de sír, küzd, mászkál, dumál, sikongat, nem hajlandó aludni. Remélem, h erről nagyon hamar leszokik. Szerencsére miután elalszik másodszorra, alszik reggelig. De hogy mi ez a pörgés?

Csibb, hú, szegény nagyid. És hogy viseli? és apukádnak mielőbbi jobbulást!

Bababi, szóval a hitelfelvétel nem ilyen eccerű dolog ám, h akkor mondjunk egy bankot :D Tök sok mindentől függ, h melyik bank melyik konstrukciója lehet a legjobb nektek (szerencsére ez egy versenyző piac). Pl. mennyi önrészetek van, mekkora hitelt akartok felvenni, van-e bármi megtakarításotok, amit esetleg be tudnak számítani, forint vagy valami idegen ország valutájában akartok eladósodni, jogosultak vagytok-e valami kedvezményre, meg éppen melyik bank milyen akciókkal csábítja az ügyfelet (bár ezzel is vigyázni kell...) stb, stb. És tényleg lesznek változások várhatóan, de ehhez nem értek. Ja, és nem vagyok ám pénzügyes, csak közgizda. De van egy nagyon jó barátnőm, egy volt egyetemi évfolyamtársam, aki egyébként banki elemző és mellékesen foglalkozik pénzügyi tanácsadással is. Nem akarom őt itt reklámozni (nincs rá szüksége), de ha gondolod, akkor megkérdezheted, megadom az elérhetőségét.

Tehuti, a Gyed az egy vicc. A gyes meg szánalmas. A tanárfizetésekről meg inkább nem is mondok semmit. Egyébként, amikor te nem babázol otthon, akkor mivel foglalkozol? Biztos írtad már, de nem emlékszem a munkádra.

Gyöngyi, én is akartam kérdezni. Mi az a Márton ház?
Orrszívási technika valóban nem túl kíméletes, de tuti müxik...

No, lépek, dógozni kell. Apa elvitte Samut magával ügyintézni (azért vannak előnyei a munkanélküliségnek, pl. h ráér a párom). Ja, nálunk is felmerült a külföld, de akkor mi oda családilag lépnénk el. De majd kiderül, azért ez még csak gondolat, nem konkrét terv. Csak kapott két ajánlatot is külföldi munkákra.
É

erpé

gyed: kivéve, ha a gyed lejárta után kiveszed a szabijaidat, az javít egy csöppet a dolgokon, én legalábbis így tudom.
De majd utánakérdezek, ne csak gyártsam itt a kölköket sorban :)
(mondjuk én semmiképp nem akarnék visszamenni két gyerek közt, bölcsit se intéztem, itt meg esélyem sincs egy év múlvára bölcsit keríteni)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

vagyok ám, de eléggé felületesen sikerült olvasnom.
Anna valami gyönyörűűűű :)))
A többiek is nagyon szépek, és egyre inkább "ember" formájuak, kezdik elvesziteni a babaságukat :)

Akik holnap jönnek: annyit hozzatok, ami tuti elfogy, nem szeretném visszahízni azt a kínkeservesen leadott 2 kilót :)
ásványvicc van itthon, meg talán valami minimális gyümölcslötty.

ja és még azt akartam írni, hogy Lili is taknyi picit, de szerintem csak a foga miatt

na megyek takeszolni, mert holnap nagyon fontos és előkelő vendégeink lesznek :D :lol: :wink: 8)

Kép

Kép
gabka77

gabka: de legalább fotózzatok jó sokat!!!
És ígérd meg, hogy lesz még Nálatok tali!!!

moncsi: elolvastam, amit a barátnőd írt... Jaj, istenem, annyira gyerek még! Biztos, hogy annak a gyereknek jó lesz, ha egy gyerek neveli fel?

Én nem vagyok abortuszpárti, de én is átestem rajta, sajna kétszer is, pedig se meggondolatlan, se felelőtlen nem vagyok, csak késői peteérő. Nagyon nehéz volt, zokogtam mind a kétszer hetekig, de a mai napig nem bántam meg a döntésem. Ha lehetne, természetesen másként csinálnám, de az időt nem lehet visszafordítani.
Pedig nem voltam fiatal, 24 és 28 éves koromban. De még akkor sem voltam elég érett egy gyerekre.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a gyerekem fél 10 óta megint alszik... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilda:pont az a jó, ha sír,mert így vákum van az orrüregben és kijön a trutyi. Nagyon szadistának tűnik, de ezzel csinálod a legjobbat neki. Hidd el, én már Lilinél végig csináltam ezt és megmenekültünk a mandula kivételtől és a középfűl gyulladástól is. Nagyon fontos még a fülmelegítősapka használata is (otto-therm)

tehuti:Pesten a tűzoltó utcában van egy lakóház, amit Márton-háznak hívnak. Itt rendel Somi Ildikó az orrszívás és a fülmelegítős sapka anyja :D Mindjárt dobok egy linket

Katka:hát nem semmi lehet éjszaka így grasszálni, nem csodálom, hogy bekeményítettél

és úgy nézem, hogy felűl a másik fog is mindjárt kikandikál

Kép

Kép
pgyöngyi

na it van a link:
http://www.gyogysapka.hu/

papillon:köszi :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Hello!

Mennénk Hannával a holnapi talira, ha van még üres nm a lakásban, de GAbkánka nme megy el a privi.

Szóval???

Kemse

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

kemse, biztos van, mert masuték és mi is lemondtuk tegnap a látogatást :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kár, mert veled is megismerkedtem volna, személyesen.
Nem mindha Masut letudva lenne, mert a (nekem) múltkori Kopaszi-gát tali után sokáig ott maradtunk és beszélgettünk, de találkoztam volna vele is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

kemse, gyere Te is nyugodtan, szorítunk még majd Nektek helyet :)
címet küldöm priviben

Kép

Kép
gabka77

Erpé, gyógypedagógus és szociálpedagógus vagyok. Ezekkel is foglalkoztam.

Nemlajos, már tegnap megkaptam a gyedet, nálunk ilyen rendes a hivatal! :wink:

Gyöngyi, köszi a linket!

Moncsi, betörte az orrát? Huhaaaaaaa.... :shock: :twisted:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tegnap a született feleségekben Orson is tarte tatint sütött, láttátok :D :D :D
(ez most eszembe jutott :) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tehuti, én meg remélem, hogy holnap megkapom. Vagy ezt már írtam? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tehuti: Hát nagyon szép szakmáid vannak..., de hallod téged sem a pénz motivált, amikor szakmát választottál.... Ja és tuti, hogy sokkal több közöd van a pszichológiához, mint nekem. Te biztos tanultál is ilyet. :wink:

Moncsi: Olyan pasival szóbaálni sem szabad, aki bánt egy nőt! Nemhogy gyereked szülni! :shock: :shock: :shock: Én erről beszélgetnék el a barátnőddel a helyedben.... Hát milyen élete lesz így? És a gyereknek? Innen villámgyorsan ki kell szállni....

Katka

katka22

Hát az tuti nem engedem, h Szonja tanári pályát válasszon magának!!!! Sztem fogdoki lesz, mert állandóan a számban kotor... Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka, engem sem az zavart, hogy éjjel cicizik, attól sokaltunk be, hogy ahogy beraktuk az ágyába, üvöltött. :? Igazából Apa keményített be, hogy ő többet nem akar a nappaliban a kanapén aludni. Szóval én elmentem zuhanyozni, ő meg hallgatta a sírást :oops: Aztán pár napig kimaradtak az éjszakai cicizések is :roll:

Nekem is megjött ma a píz, azt hittem már csak gyed lesz, de ebben még tuti van pár nap tgyás, mert gyanúsan sok ahhoz képest amiket írtatok :roll: Megyek is dm körútra, közben Anyu főz, vasal, vigyáz Julcsira 8) Jó dolgom van, nna!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Hehe, Tehuti, akkor Julcsi is fogdoki lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Akkor Nimród meg fodrász lesz? :lol: Állandóan a hajamat birizgálja, tépkedi. Na meg az arcomat :roll: vagy inkább kozmetikus. Fura lenne férfi kozmetikus :lol:

Zita neked tényleg jó dolgod van. :wink:
Én meg inkább elküldtem anyósamat majdnem valahova... :oops: Annyira segíteni akar, hogy az már néha terhes.
El akarta vinni Pannát magával vásárolni, de mondtam hogy akkor Bulcsú is menni akar, de ugye akkor meg nem tud vásárolni :roll: , így mondtam neki hogy menjen csak majd legközelebb elviszi Pannát. De csak mondogatta hogy hát hogyan fogam bírni a 3 gyerekkel :shock: Teljesen azt érezteti velem hogy én nem tudok boldogulni 3 gyerekkel, meg hogy ez most biztos sok nekem stb.... Szinte kötelességének érzi hogy segítsen nekem :shock: Csak az a baj, hogy én meg ettől úgy érzem magam, hogy én nem vagyok képes 3 gyerekkel napközben boldogulni, megfőzni, megetetni őket, sétálni menni...
Csak tudnám ezt miből gondolja hogy nem bírom. Na jó az igaz sokszor kiakasztanak, na de én akartam ezt vagy nem :lol:
Ma is bemutatta Panna és Bulcsú a postán hogyan kell egymással veszekedni, kiabálni :oops: Egy néni aranyos volt mögöttem a sorban, megnyugtatott hogy ez így lesz 16 éves korukig :lol:

Ti már megkaptátok a gyedet :shock: jó lenne nekem is már a pénz. De szerintem én csak jövő héten kapok.

Van valaki aki ad már este tejpépet? Most ezen filózok hogy lehet hogy adok. Már nem is emlékszem Bulcsúnál hogy csináltam, pedig nem volt régen.
Tegnap este, meg ma délelött adtam Nimródnak édesköményteát. Úgy itta hogy csak na :shock: Biztos azért is akar állandóan cicizni mert szomjas volt.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Anyóst ne vedd magadra, csak segíteni szeretne, csak hát nem túl jól. Szerintem tök jól csinálod 3 gyerekkel és ez a lényeg! 8)

Peti ébred... lépek...

Katka

katka22

Köszi Katka, olyan jó hogy mindig megnyugtatod az embert :)
Az enyimek még mindig alszanak 8) ilyen is régen volt hogy egyszerre és ennyit alszanak.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: