A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jobbulást a kis betegeknek.

Maján találtam ma kis piros kiütést, még sose volt, ráadásul a hátán, behintőztem, remélem holnapra elmúlik.

Babaülés témán tök meglepődtem, hány kilótól kell váltani?
Jah a zöld kártyám majd egy éve lejárt és most nemrég vettem észre, bocsi az off-ért , de csinált vki mstanában, mennyibe került? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.28 12:17-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea nekünk most kell zöldkártya, a párom azt mondta 10E lesz

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na f..sza ezzel laptetőn :twisted: :lol:

Köszi Moncsi :D mizu munkaügyben?

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="zita978"] írta:zita978Jó lehet ez a tájfutás, sosem volt alkalmam próbálni, asszem most már nem is nagyon lesz :roll:

Dehogy, a tájfutásban az a jó hogy bármikor el lehet kezdeni, de komolyan. Ugyanis van olyan kategória ahol akár egy teljesen kezdő is nyugodtan elindulhat, sőt még futni sem kell és akár ketten is mehetnek egyszerre. Szóval ha lesz alkalmad nyugodtan próbáld ki, nem fogod megbánni. :wink:
Idén már nem nagyon lesznek versenyek, vége a versenyszezonnak, de jövőre már én is szeretnék elmenni néhányra. Ha majd a balcsin lesztek és lesz a közelben verseny szólok majd :wink:

Boti tényleg nem semmi egy gyerek :shock: Kiváncsian várom majd a részleteket.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, csak azért írtam, hogy nem lesz alkalmam, mert most már család mellett nem hiszem, hogy külön utakon fogok járni. De ki tudja, ha ilyen lelkesen kapacitálsz, még meggondolhatom :wink: Végülis Apa is szeret futni, régebben a Normafánál futkorászott két haverjával heti kétszer :) Csak mostanában ő is eléggé bepunnyadt. :roll:

Hű, de késő van, megyek is, Apa már vár...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Boti :lol: :lol: :lol:

Gyerekek, a Vészhelyzet mikor tért át a sok-sok eset bemutatásáról a szerelmi szálak szövögetésére? Tök nagy csalódás volt az új rész :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, jó éjt, leszakad a hátam :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Midenki milyen sportos, :( most már elhatároztam egyszer én is kezdek magammal vmit..

Hát igen Vica igazad van néha nekem is ki kellene mozdulnom, olyan mászkálós voltam régebben, de a babavárás alatt a problémák miatt kicsit "bezáródtam" és nehezen lendülök vissza. Bezzeg a páromnak több hete minden hétvégén bejön vmi..gólyatábor stb..:(

Nemlajos ez a rész tényleg nem volt az igazi..

Megnéztem a kirándulós képeket tényleg jók!!

Jó éjt!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Szép reggelt! Hiányzik Kukli ébresztője!

Zita: Kell egy futóbabakocsi, aztán futhat az egész család! 8)

Vészhelyzet: Én sem voltam elragadtatva... Elég gyengére sikeredett....

Vica: Jövő nyáron lehet, hogy megcélzok valami könnyű és rövid versenyt... Mondjuk azt nem tudom, hogy mitől nem tévedek el.... :roll:

Zsófi most reggel jól van (gondolom majd délutánra üti ki magát), nekem meg muszáj pár órát dolgoznom ma. A holnapot sikerült lemondanom, de ezt nem.... :evil:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!

Katka, nem irigyellek, nehéz lehet. Nagyon drukkolok, hogy Zsófi mihamarabb túl legyen ezen a betegségen! Van azért segítséged most? (Bébiszitter?)
Mostanában én is kicsit többet dolgozom, ezért nem jövök annyit a gép elé.

Csajok, végül tornáztatok a Vészhelyzet alatt? :) Nekem is kellene valami aktívkodást csinálnom, de időnként úgy érzem, levegőt venni sincs időm. Most nem vagyok túl jól a bőrömben, de remélem, hogy hamarosan kisimulnak körülöttünk a dolgok.
Vica, itt a végén mindenkinek kedvet csinálsz a tájfutáshoz! :D Tök jó! Én inkább majd bringával kísérlek benneteket, jó?

Zazzy, jó lesz az a babaülés. Nekünk 0-18-as van, az elég jól dönthető, de nem lehet olyan sokáig használni, mint a tieteket. Szerintem is még egyelőre a hordozóba tegyed a kiscsajt, és 1-2 hónap múlva már nagyon tuti lesz az új szerzemény. Egyébként tényleg jól néz ki.

Banokla, az ügyeletes orvos viselkedése tényleg minősíthetetlen volt, hát hiába, egy diploma nem jelent semmit a tekintetben, ki mennyire gáz emberileg. Jó a tesós kép nagyon, Gergőfiad nagyon jóképű (és milyen nagyfiú!), Krisztián szemei pedig továbbra is varázslatosak! :) És tök jó szerintem is, h Gergő ennyire apás. Nálunk Samu nagyon anyás, Kata meg még kérdőjel :) Egyelőre nagyon rá van mozdulva az apjára.

Bea, én is jót mosolyogtam Maja éjszakai DVD szerző akcióján, aranyos lehetett, bár elhiszem, h elsápadtál. Remélem, h a piros kiütések mihamarabb elmúlnak.

Nemlajos, Döme fotósorozata nagyon jó, egyre szebb ez a gyerek!
És milyen arcai vannak! :D

Na, ennyire emlékszem. Nálunk egyelőre semmi változás: apa állást keres, Samu sajnos még mindig köhög, de már legalább a légzése rendben van. Holnap megyünk vissza a gyerek tüdőgyógyászatra. Kata nagyon aktív, és egyre több a konfliktus játék közben a gyerkők között. Pontosabban Samut idegesíti (tegyük hozzá: jogosan), h Kata mindig megy utána és elveszi, szétszedi a játékokat, amikkel épp játszik. A napom most állandó békítésből áll amikor mindketten ébren vannak, és ez majd csak rosszabb lesz később. Most még egyszerű Katát arrébb tenni, de ez nem lesz mindig így. Tapasztalt anyukák, ti ezt hogyan kezelitek, kezeltétek?
No, lépek, Samu ébredezik.

erpé

Jó reggelt!
Betegeknek jobbulást!
Ti a habtapot melyik felével teszitek le?? A "göcsörtös", vagy a sima felével? Nálunk a sima felén gurul Nándi, de anyum azt mondta, így nem fog megtanulni mászni, mert így nem "tapad".
Vélemények?
Köszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Erpé én lassan két éve azzal küzdök hogy igazságot tegyek Panna és Bulcsú között. :? Meg kell mondjam nekem ez egy gyenge pont, nehéz igazságot tenni közöttük :? Talán az utóbbi néhány hónapban egy kicsit jobb a helyzet, jobban eljátszanak egymással, na de most meg már Nimród az aki játszani akar a nagyok játékaival és már volt rá példa hogy Bulcsú nagyon mérges volt hogy Nimród csak megfogta az autóit :) Azt hiszem lesznek még itt jó kis viták.
Remélem minden OK lesz holnap a dokinál Samuval.

Zita nem kell külön utakon járni, hozni kell az egész családot :wink: Tájfutóknál ez úgy szokás hogy az egész család jön :D Mi is úgy szoktunk menni hogy jön Gábor is meg a gyerekek, bár ilyen sajna utoljára tavaly volt, idén még nem mertük bevállalni azt hogy míg én futok addig Gábor 3 gyerekre vigyáz :shock: kicsit sok lenne neki, még kettő is az volt. (Csak halkan jegyzem meg hogy az evidens én kettő vagy három gyerekkel simán elboldogulok, de ő úgy néz rám mint egy ufóra mikora megbeszéltük tavaly hogy megyünk versenyre, és kérdezte furán de hát hogy fog ő boldogulni két gyerekkel?? :lol: Hát igen férfirak, pedig csak egy órácskáról volt szó)
Ja és a versenyeken van ám egy csomó gyerek, akikkel nagyon jól elvannak. Meg hát ki az a gyerek aki ne érezné jól magát a természetben :wink:
Na ha megjöttek a kedvetek, akkor a jövő évi egyik tali helyszíne egy tájfutóverseny lesz, anyukák futnak, apukák pedig babáznak. :wink: :D
Kár hogy nem tavasz van egészen megjött a kedvem.

Nekünk kinőhetne már a fogunk, Nimród szerintem azért nyügi még mindig :(

Ma a nagyok mennek gesztenyét szedni én meg megpróbálok egy sütőtökkrémlevest összedobni, még sosem csináltam remélem sikerül. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Pulcsi: fogalmam nincs hogy kell a habtapit használni. Mi úgy raktuk le, hogy a "göcsörtös" fele van felül.

Köszönjük a dicséreteket!!

Éjszakán egy kicsivel jobb volt. Most 1/2 1kor jött Gergő, hogy fáj a hasa. Adtunk neki egy nurofent éés reggelig aludt. Most reggel azt mondja, hogy nem fáj. :roll: :shock: Úgy gondolom, hogy biztos fáj, ha álmából felébred rá. Csak azt nem értem, hogy miért mindig csak éjszaka??? :roll:
Krisztiánhoz ugrottam egy párszor, mert annyira köhögött, néha attól féltem megfullad. Olyan hurutos volt neki. Ti ilyenkor mit adtok a gyerekeknek? Mi a teendő? Köszi.

Erpé: nálunk még nem megy Krisztián Gergő után. De már most is van néha, hogy Krisztián ezt ne bántsa, ez az én játékom stb, stb. Én előre félek az ilyen konfliktusoktól. Gondolom a nemükből adódoan mindkettőnek ugyanaz (lesz) az érdeklődése. Samuval reméljük minden rendben lesz holnap.

banokla

Vica: ha sikerült a sütőtökkrémleves, akkor kérjük a receptet. Még én sem csináltam, de már kacérkodok a gondolattal. :D

banokla

Pulcsi én általában a göcsörtös felével felfelé teszem le, de nem ezért amit írtál. Erre még gondoltam :shock: nem hiszem ez lesz a döntő hogy megtanul-e mászni :roll: de ha megnyugtat akkor fordítsd meg :wink:

Banokla ez tényleg fura hogy csak éjszaka fáj. Kivizsgálásra nem viszitek el, esetleg magánba? :roll:

Na nosztalgiáztam így most sok leszek képekkel :D
Panna első versenyén a célban. Bár Pannából és a környékből nem látszik sok :oops: Itt Panna annyi idős mint most Nimród
Kép
Aztán egy másik verseny utáni kiránduláson a Bükkben
Kép
Na jó felteszem ide azt is hogy itt dobogós voltam 8) Na melyik vagyok én?? :D
Kép
Itt pedig Panna már indult a gyerekversenyen. Itt pedig már majdnem 3 éves.
Rajtban :D
Kép
Rajt!!!!
Kép
És megtalálta az egyik pontot (azért van más ruhában mint az előzőn mert ez a második nap :wink: )
Kép
Ez pedig tavaly készült az első külfödi gyerekversenyén Szlovéniában :D
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea. munkaügy: egyenlőre nov 7 ig kell ott dolgoznia, + nov 30 ig felmondási idő amire megkapja a pénzt. holnap megy állásinterjúra máshova, remélem megodlódik hamar, csak a karácsonyi utalványokat sajnálom amit nem fog megkapni.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

vica képek tök jók:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: barinőd, háát, tényleg nagyon labilis lehet és nagyon gyerek, ha így csapong e súlyos döntés felett…

Bea: Lizin ilyen piros pötty, pattanás, kiütésszerű minden nap van szinte, hátán főleg. Fogalmam sincs mi lehet az

Boti!!! Hahahaha, nem semmi a kissrác!

Katka: sajnálom Zsófit, jájj. Lizinek meg folyton hőemelkedése van és a rekedtsége nem múlik, a náthája igen. Vizeletvizsgálat lesz, kivi vok hogy fog összejönni. Azért szükséges, mert vesetágulata volt, és a doki aszonta, h csak akkor baj, ha folyamatosan lázas, beteg, akkor lehet ez a baj. Nos, megint túl elővigyázatosak vunk, de ebből nem lehet baj :)

Betti: neked nem kell sportolni, így is jól nézel ki, bár a közérzetnek nagyon jót tesz.

Nemlajos: köszi a tótát, hát tényleg kissé bonyi, de nem baj..nyamm. Legalább fincsi vót?

Torna vs idő: Én gyakran Lizuval együtt tornázok, hasizomnál pl a hasamon van:)

Banolka: édesek a képek, és mekkora segítséged van ;-) szegényke, pocóra nagy pusszi! Hm… mi lehet a baja, nekem is régen nagyon sokat fájt a hasam.

Erpé: tesó konfliktot sajnálom, hát ez kemény, én is kivi vok hogyan kell ezt kezelni….

Pulcsi: én még mindig szemezek a habtapival, de mindig ledumálom magam, mert sztem hamar lemászik róla, így már nincs sok értelme, de tuti a göcsörtös jobb neki mozgásilag :) meg érdekesebb is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.10.28 09:30-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vica: Engem befűztél! menjünk. Tök buli, nekem nagyon bejön! 8) Terveim szerint a súlyomtól is tudok már futni tavasszal.... Húúú, tök jó lesz! Ki jön még?????
Ja és te vagy a dobogó legközepén! Gratula! 8)

Bea: Nincs olyan, hogy kell, lehet. 9 kilótól lehet magasabb kategóriába váltani és akkor ha teljesen stabilan hosszan ül már a baba. Előbb-utóbb elunják magukat a kis hordozókban, na meg ki is növik....

Katka

katka22

vica, szupik a képek. te vagy középen? :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ja zazzy, az üléssel kapcsolatban az jutott eszembe, hogyha menetiránnyal háttal ülteted, akkor lehet, h kevésbé bicsaklik a feje :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nem, nem talált :lol: én vagyok így szemből a bal szélén :wink:

Ok, Katka akkor majd megszervezzük :wink: Addig befűzzük a többieket is :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Banokla: Most van ilyen hasfájós vírus.... Szerintem adjál egy kis normaflórt.... Hasmenés nincs?

Pulcsi: Szerintem így is - úgy is megtanul mászni. Ahogy Neked jó...

Pappilon: Szerintem is jobb az óvatosság. Én is odafigyelnék erre. Régen láttunk Lizi képet.... Igazán dobhatnál párat.... :D Remélem hamarosan túl vagytok ezen a betegségen...

Erpé: Igen, most nagyon sok minden összejött hirtelen nektek. De ez valszeg mélypont és innen már felfele visz az út! ;)

Tesó harc: Elmondom az én tapasztalataimat. Ilyen kis korban a kicsit ugye nem lehet nevelni. Én a nagyoknak mondom, hogy játszanak máshol vagy játszanak a nagy asztalnál oda Peti romboló még nem ér fel. Egyébként őket már nem zavarja, ha valamit elvesz Peti, ha abban nem tud kárt tenni. Illetve, ha olyat vesz el, amit nem akarnak adni, akkor meg tanítom nekik, hogy kérjék vissza úgy, hogy cserében adnak valami izgalmasat. Egyre jobban megy nekik.
A nagyok játékszabályai:
- Mindenki játszhat mindenki játékával.
- A másik kezéből játékot kivenni tilos.
Ha vita van, akkor nem teszek én igazságot, hiszen az valakinek fájni fog és nem lesz igazam, hanem
1. Meghallgatom és megértem mindkét(három felet). Ilyenket mondok, hogy értem, hogy mérges vagy, hogy Ági elvette, mert ezt te kaptad. Értem Ágica, hogy Zsófi már fél órája ezzel játsztik és végre te is szeretnél játszani. Szóval megértem őket és együttérzek velük, ezzel megnyitom őket és eltörlöm az ellenségeskedést.
2. Vázolom a kialakult helyzetet. Mind a ketten ezzel szeretnétek játszani. Hogy lehetne ezt megoldani?
3. Ők találnak ki megoldásokat, én csak terelgetem őket.... Pl: Mindenki játszhat egyet, aztán továbbadja. Megbeszélik a sorrendet mindent, amit minden fél elfogad.
4. Ezzel egy nyertes helyzetet teremtek, hogy ők maguk megoldották a helyzetet, megosztoztak egy dologon és nagyon meg vannak elégedve a végére.
5. Ha nem akarják megoldani a helyzetet, akkor elmondom, hogy ebben az esetben elveszem a játékot és SENKI nem játszik vele. Azt hiszem 2-szer kellett elvennem összesen, azóta elég ezt megemlítenem és azonnal buzgón megoldást keresnek és már a 3-as pontnál vagyunk. ;)

Ha ezt türelmesen többször végigjátszátok a gyerekekkel, akkor gyönyörűen megtanulnak együtt játszani. Ehhez a legkisebbnek is 2 évesnek kell lennie (szerintem) és persze ő nem biztos, hogy nagyon kompromisszum kész lesz, de nálunk a Zsófi vagy megdumálta a 2 éves Ágit, hogy ő játszik most vagy lemondott a játékról csak anya ne vegye el..... Most már persze sokkal cizelláltabb a dolog, de olyan 3 havonta egyzser kell közbelépnem és akkor is a Dani miatt, aki ugye kicsit kakukk tojás....

Ja, még annyi, hogy annyit szeretnénk változtatni, hogy mindenkinek lesz egy saját doboza, amiben a legfontosabb kincseit tartja és azt a többieknek tiszteletben kell tartani és abból csak akkor lehet elvenni, ha a tulaj megengedi.... Erre egyre nagyobb az igényük, szóval meg kell lépnünk. Folyamatban van, csak lebetegedtem....

No, nálunk így működik... Lehet szemezgetni belőle... ;)

Katka

katka22

Vica
hihi, én is a első helyezett középsőjére tippeltem :D .
de valóban, az is lehetsz te! :wink:

Erpé
nálunk is kezdődnek az összetűzések, bár nálunk azért Fanni elég kedvesen csinálja még, de látom rajta, hogy zavarja, hogy Máté rombol... :roll: persze mi meg mindig elmagyarázzuk neki, hogy még kicsi, nem érti, hogy nem szabad, és neki még ez okoz örömet, hogy lerombolja, mert szereti, ahogy leesnek a darabok, Fannira ezek a magyarázatok hatnak. mindig bejön, ha az eszére apellálunk! :wink: ha valamire rárabol Máté, és az kell Fanninak, akkor tudja, hogy két variáció van, az egyik, hogy elkéri szépen, és megvárja, hogy odaadja (na ilyen nem szokott lenni, de ez a nagyoknál működik, és itt is megpróbálja), vagy ad helyette neki valami mást, amit rághat, és úgy veszi el szép lassan.

Banolka
drukk, hogy minél hamarabb elmúljon ez a hasfájás!

én vészhelyzetet nem tudtam nézni, mert fejtem, meg ilyenek, de utána a grace klinikát igen! imádom!

Nemlajos
Döme cukorpofi! :wink:
és jól van-jól van, viszem Fannit, de akkor aztán nehogy otthon maradjatok!!! :twisted:

Pulcsi
én is a göcsörtös felével felfelé rakom le a habtapit.

Papillon
hetekig simán nőhet a fog, szerintem még mindig nem jött ki 100%-osan Máténak sem...

Kukli
jó lenne, ha tudna jönni pénteken! Boti nagyon vicces! :lol:

tájfutás nekem is szimpi, bár még sosem próbáltam, és futni sem szeretek, de így biztos érdekesebb, mint csak úgy simán futni... :roll: gyerekekkel meg pláne!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
ez a Testvérek féltékenység nélkül c. könyv módszere. onnan vetted, vagy te fejlesztetted ki magadtól? :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én is pont ezt akartam írni, hogy egy könyvben olvastam ezeket. Mondjuk nem a Testvérek féltékenység nélkül-ben hanem még az író egy másik könyvében a Beszélj úgy hogy érdekelje, hallgasd.... c. könyvben. Csak néha olyan nehéz higgadtnak maradni :oops: És tényleg igaza van Katkának nem kell mindenáron igazságot tenni közöttük, inkább rávezetni őket a megoldásra.
És Panna tényleg ki tud találni megoldást. Ő inkább keres gyorsan egy hasonló játékot amit odaad Bulcsúnak, de csak azértsem adja vissza azt amit elvett tőle :evil: rafinált egy nőszemély. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Igen olvastam a könyvet és részben onnan loptam.... :oops: Akkor kellett ilyen tudatosan kidolgoznom, amikor egyke Danit kellett integrálni tavaly nyáron..... Addig csak ösztönösen csináltam, de nagyon hasonlóan. Például az 1-es pontot nem csináltam, pedig érdemes rá időt szánni, akkor utána balhémentesebb a dolog. ;)
Szóval nálunk így működik.....

Katka

katka22

Vica: Majd változnak az erőviszonyok. Zsófi is simán megdumálta a 2 éves Ágit.... :lol:

Katka

katka22

Katka
nagyon ügyesen megoldottad! és Dani már alkalmazkodik ezekhez a szabályokhoz?

Vica
igen, nekem az a könyv is megvan, de még nem olvastam, mert kölcsönadtam egy barátnőmnek... :roll: mert épp a testvéreset olvastam.. terhesen! :lol: nagyon paráztam ettől... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka, te ŐSANYA!!! Bárcsak nekem is menne ilyen higgadtan,ésszerűen. Lillával kicsit összekaptunk,amikor Lizi kezéből kitépte a játékát, először higgadt voltam, de aztán leönzőztem és mondtam, h hagyja már hagy játsszon ő is. Szóval besértődött, durci egy kisoroszlány :wink: Kép: múltkor túl sok voltam, megígértem, h egy hónapig nem rakok fel, mert, ha beindulok, nem tudom abbahagyni. Na de talán azért ma szakítok rá időt :wink: :wink:

vica: télleg :shock: te vagy az, hát én bizti voltam, h csak az első lehetsz :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vica, tényleg nagyon jók a fotók, engem is meggyőztél! 8) Alig várom a tavaszt, persze nem csak emiatt :wink:

Pulcsi, nálunk is a göcsörtös fele van fölfele. És akartam írni, hogy hasonlóan érzek kistesóval kapcsolatban, mint te. Nem bánnám, ha hamar jönne, csak a terhességtől tartok, pedig nekem nem volt olyan vészes az első. Csak hát az utolsó hónapokat szinte végigaludtam, most meg egy egyéves után kellene rohangászni :roll: A szülésem meg elég nehéz volt, szóval arra sem vágyom nagyon újra. De hát kistesó kell, ez nálunk sem kérdés, csak az, hogy mikor :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Szerintem ezek a dolog előbb-utóbb megoldódnak.... Én rengeteg féle mintát láttam. Olyat is ami működik, de én nem vagyok rá képes, pedig másoknál működik és előnyei is vannak....
Mindenki megtalálja majd azt, ami legjobban illik a gyerekeihez és önmagához... ;)

Igen, tavaly nyáron Danit integráltam. Egész szépen meg tud osztozni a lányok játékain. Az övéin kicsit nehezebben, de azok a lányokat nem annyira érdekli (kalózfelszerelés, daru stb....), szóval így működik....

Katka

katka22

Aranyosak vagytok hogy az első helyre tippeltetek :oops: azért annyira profi nem vagyok ill. voltam :roll: De azért van itthon az egyik polcon néhány kupa és érem :D

Papillon jöhetnek a képek, sose elég belőlük :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tényleg, valaki kiváltotta a dm-ben a Túlélőkalauz szülőknek könyvet? Megéri azt választani a kuponfüzet helyett?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Most jelentkezzen az, aki szerint Liziből a legutóbb túl sok volt!!!!! :lol: :lol: :lol:
(Olyan dinnye vagy Pappilon! Mi is szeretjük ám nézegetni szépséges hercegkisasszonykát... Kérünk fotókat. MOST!)

Katka

katka22

[quote="zita978"]T írta:zita978ényleg, valaki kiváltotta a dm-ben a Tűlélőkalauz szülőknek könyvet? Megéri azt választani a kuponfüzet helyett?

Nem is vettem észre hogy azt is ki lehet váltani :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

200 pontért van

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Lizis képek Jöhetnek ám :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Itt vagyunk a szüleimnél, úgyhogy van egy kis időm irni. Végre végigolvastam mindent, próbálok mindenre reagálni.
Az az igazság, hogy Anna nagyon igényli a foglalkozást egész nap, ha meg éppen alszik, akkor vagy a katasztrófális éjszakákat próbálom kipihenni, vagy főzök, mosok, takaritok.
Már irtam, hogy 2 hónapja Anna 20-30 percenként kel, pedig tényleg mindent kipróbáltunk. Aztán 3 napja olvasgattalak titeket, és Papillon irta a Viburcolt (áldjon meg az isten érte), aztán kipróbáltuk.
Annának hangja se volt egész éjszaka. Igaz, hogy már fél 6 fele fent van, de legalább tudunk aludni éjszaka.
Csak sajnos Debrecenben is hiánycikk, de ismerős gyógyszerész szerzett szerencsére.
Na akkor reagálok!

Vica!

Már régebben irni akartam, hogy le a kalappal előtted, hogy 3 gyerek után ilyen alakod van, és még energiád is van futni.

Papillon!

Gratula a bombanő alakhoz! :wink: :)
Nekem szülés óta feljött sajna 6 kiló, úgyhogy tegnap eldöntöttem én is, hogy ez nem mehet igy tovább :evil:
Ja és Anna foga is 2 hete jött ki, de még mindig nagyon picik!

Katka!

Kitartás!!! Ezt úgy mindenre értem... :roll:
Egyszer meggyógyultok mindannyian, Dani is nagyobb lesz, és rájön, hogy milyen szuper pótanyukája van, stb..
Tényleg te vagy az, aki mindig mindenkit biztat, miközben te is tele vagy gondokkal. Szóval puszi érte :)

Erpé!

Én is úgy tudom, hogy Samu ki fogja nőni ezt a betegséget. Lehet, hogy kell pár év, de tuti, hogy felnőttként nem lesz semmi baja.

Zazzy!

Anna is kilóg a hordozóból, és most akartunk neki ülést venni.
Még jó hogy írtál, én is azt hittem, hogy azért normálisan hátra lehet dönteni őket. Úgyhogy még várhatunk vele, amig rendesen tud ülni!

Bea!

Nagyon cuki ez a Majababa. Elképzeltem én is, hogy hajnalban ott matat a dvd-k között. :)
Tényleg! Szerelmi életed hogy áll? Vagy nem akarsz róla beszélni? :oops:

Na teszek én is 2 képet... Kép Kép
Vendég

Papillon
követeljük a Lizi képeket!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

pár képet hoztam én is :

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Anna nagyon édes :) és Boldog hetedik hót neki !!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jajjj, olyan édik vagytok, meg próbálok válogatni, de 30 szupi közül kell :oops: :oops: köszi mégegyszer :oops: :oops: :oops: szeretlek titeket :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nem kell azt válogatni :D jöhet mind

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi!

Livia hatalmas nagy lett! :shock:
És úgy látom, már ő is intézkedik. :D
Vendég

a fotókról jut eszembe, rólunk/ amin 2en vagyunk Nándival, azthiszem utoljára újszülöttkori van apa sose fényképez minket.
ez a gyerek felnőve azt fogja hinni, hogy az apja nevelte fel :twisted:
van kétszázhuszinezer kép 50% Nándi, másik 50% Apa-és Nándi :)))
Papillon, egyátalán nem voltál túl sok múltkor.csak hogy tudd :D
vica, nagyon édi Panna a versenyen!! ez biztos nagyon jó lehet nekik!!
és mindig írni akarom, hogy olyan szép kislány!!!lesznek hódolói, az biztos.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kép Kép [img]

ezeket a pulcsikat a nagyim kötötte nekem/anyósom/.
csak nekem uncsi a divatbemuatató...

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 483.71.jpg[/img]

pulcsi

Kép

ja és én eldöntöttem, hogy elkezdem az éjjel forralt viz v tea cumiból dolgot. mondjuk 10ó és 4ó között.ez nem állapot, hogy 20 percenként megóránként kel cicizni.
napközben megh 6 órát kihagy, mert leköti a játék, v bármi..nappal robban a cicim, éjjel meg üres...

pulcsi

Köszi mindenkinek a dícséreteket, Panna nevében is :)
Aztán nem csak dícsérgetni hanem jönni jövőre futni :D aki már megígéret azt meg számon tartom. Lehet hogy kellen jövőre csinálni egy Babanet-2009.márciusiak futamát :lol: Na mit szóltok.

Ezt a viburcolt most már én is kipróbálom. Nirmód olyan nyügi hogy megetetni sem tudtam rendesen :evil: Megette a főzelék felét, de nagyon kínservesen tukmáltam belé, aztán kicsit szopott még. Most itt ül az ölemben és úgy tűnik kaki gondja van. Hát igazából nem tudom hogy a foga miatt vagy a pocakja miatt ilyen nyügi. :roll:

Pulcsi nálunk is ez van. Mikor magamról keresek képet rá kell jönnöm hogy nincs :shock:

Moncsi, Lilla mindkét lány mosolya tündéri :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

a viburcol a homeós, ugye?

pulcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: