Sillia!
Téényleg mutáns vagy

. Én teljesen kivagyok a monotonitástól! Befordulok, ha nem kreatívkodhatok.... Nekem ilyen munka tuti nem való. De valakinek azt is meg kell csinálni (mit is?

), és örülök, hogy ez még örömet is okoz

.
Boo!
Csípőszűrés

! Nem is értem miért feltételezik, hogy ilyesmiben hazudik az ember

. Mondjuk anyu időnként meséli milyen brutál seggfejek néha a szülők, és tényleg van hogy hazudnak, hogy önmagukat felmentsék, még akkor is ha a gyerek érdeke nem ezt kivánja

. Lehet belőled is ezt nézték ki

!
Most eszembe jutott erről (nem pont idevág) egy sztori, mikor egy kisbabának vércserére volt szüksége, és anyu vitte a papírt az anyának, hogy írja alá, hogy megcsinálhassa a vércserét. Csaj közölte, hogy ő XY vallású, és náluk ez tilos, így nem egyezik bele, nem csinálhatja meg

. Anyu mondta, hogy megérti, és nagyszerű hogy ilyen elkötelezett, de ugyan írja már alá, mert a gyereke életveszélyes állapotban van, KELL a vér. Csaj nem engedett, mondta, hogy nem teheti, mert a vallása....blablabla. Na, anyu nyilván nem hagyta emiatt meghalni a babát, ezért apukával szövetkezett

. Megmondta neki, hogy meghal a baba, ha nem kapja meg a vércserét, de anyuka nem enged. Ő viszont nem hagyja meghalni ezt a kisbabát, így ő megxcsinálja anyuka beleegyezése nélkül is, de apuka írja alá legalább, mert az állásával játszik. A pasi persze aláírta, így megkapta a baba a vért, és boldogan, míg meg nem hal

. Sztem anyuka azóta sem tudja a sztorit. De azért kíváncsi lennék, ha most odabattyognék és az arcába köhögném, hogy ő halálra ítélte a ma már több éves gyerekét, mit szólna?!?!?!

Hihetetlen mire nem képesek az emberek! Én magam is hívő ember vagyok, de mindennek van határa! Mutasson már nekem valaki olyan részt a Bibliában, hogy 'utasítsd el az orvostudomány vívmányait', vagy 'hagyd meghalni a gyereked, még ha meg is lehetne menteni'...Vááá

!
Botond ugyanezt csinálja!!! Ha csinálok álometetést, akkor tuti felkel még éjszaka is

. Valószínüleg ilyenkor kizökkentjük őket a saját ritmusukból

. Szóval alvó gyerekhez nemnyúlkapiszka

.
megszülted újra apát
Anyósom váltig állította, hogy Botond nem hasonlít a kiskori Ricsire. Én meg váltig állítottam, hogy de láttam képet és ugyan ilyen volt. Hát én neki ne magyarázzam már meg, csak tudja már... Hát, nem voltam rest előkutatni a képeket

. Kénytelen volt belátni, hogy tévedett! Nem kicsit

.
Tetkó:
Én kb. 10 éves koromban(

) kitaláltam, hogy a gyerekeim nevét héberül a gerinvonalamba tetováltatom (azért mert a Biblia eredeti nyelve a héber, a gyerekeim neve pedig nem "múló szeszély"). Aztán pár évre rá Victoria Beckham is előállt ugyanezzel a tetkóval, és azóta sláger lett, még a VIVA-s Kristófnak is ilyenje van, azt meg nem akarom, hogy azt higyjék, valami hálivúdi polyácát majmolok

. Amúgy másokon tetszenek a tetkók, de magamon mást nem tudok elképzelni, mert nincs olyan dolog, ami szenvedélyem lenne, mást meg nem tetetnék magamra, csak mert szép. Ennyi erővel az Eifel-tornyot is a seggemre tetováltathatnám, csak mert szép. Érted pl. Conversano egy lóvas tetkóval, vagy Ronmay vmi mászással kapcsolatossal hiteles lenne, én nem

.
Azért az eredeti tervet nem vetettem el örökre... Így néz ki: