A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lányok ,nekem olyan szar kedvem lett...
Az előbb volt itt a barátnőm és olyat mesélt,hogy lementem hídba.

Van egy 7 éves lánya és egy 9 hónapos kisfia. A kislányának kijött vmi piros folt a combjára és elvitte a dokihoz.A doki Peritolt írt fel neki és a gyógyszertáros nő Perdoxot adott neki!!! A recepten nyomtatott betűkkel volt feltűntetve a gyógyszer neve. Beadta a kislánynak,majd elvitte suliba. Nemsokára felhívta az ofő,hogy a gyerek homályosan lát és szédül.Azonnal ment érte.Egyből mentek vissza dokihoz,aki mondta,hogy lehet fáradékonyság a mellékhatása,de baromi ritka,hogy bármi lenne. Nagyjából elvolt a kislány délutánig,majd odament az anyjához,hogy nem tudja becsukni a száját.Még kicsit nevetgélt is,hogy ez milyen fura érzés,majd a következő pillanatban hátranyeklett a feje,felakadt a szeme és elkapta egy epilepsziás görcs. Azonnal Heim Pál kórház-toxikológia. Ezt a gyógyszert 15 éves kor alatt TILOS adni és utána is a max 2ml!! A kislány 5ml-t kapott,azt is csak azért,mert a kiskanál szerencsére nem 7 ml-es volt ,hanem "csak" 5. Egy kisebb gyerekkel már nem kellett volna kórházba menni... Ez kedden történt ,ma még nem tudott felállni a kislány,tolószékben tolták. Barátnőm bement a gyógyszertárba és gondolhatjátok,mit kapott a nő.Taknya-nyála egybefolyt ,úgy bőgött és szabadkozott. Ez nem egy festékbolt,ahol ha sárgát kérek,okkert kapok,akkor visszacserélem és kész!! Ha ennyire nem megy az olvasás,akkor tessék beülni egy butikba bugyit árulni,mert attól nem fog meghalni senki,h S-es helyett XL-es bugyit ad!!!! Én még mindig nem vagyok magamnál,annyira feldúlt ez a dolog. Iszonyat bakker mik vannak! Ha lenne médiás ismerősöm ,eskü ügyet csinálnék belőle! Remélem nem hagyják annyiban a dolgot és igenis ráhúzzák a vizeslepedőt arra ,aki hibázott!!! Mi van ha maradandó károsodást okozott annak a kislánynak??????? Hogy a 3,14csába lehet egy gép által kinyomtatott, nagy,nyomtatott betűkkel írt recepten lévő PERITOL-t Perdox-nak olvasni?!?!?!
Vendég

Conversano

Ilyet én még nem hallottam ilyet, ez nagyon durva :twisted: :shock: :twisted: :shock:
Én mindig csodáloma ygógyszrészeket, hogy hogy a francba képesek elolvasni a orvosok macskakaparását, és itt még erről szó sem volt :? .

Kép
Kép
orsi777

conversano

ez tényleg durva!
az anya beperelheti a gyógyszertárat és szerintem ezért akár börtön is járhat.
Figyelmetlenségből elkövetett életveszélyeztetés vagy valami hasonló neve van az ilyennek.

Mi nem rég jártunk úgy hogy odaadtuk a tápireceptet, a nő ránézett levett egy dobozt a polcról...mondtuk hogy neem, nem az, erre levett egy másikat és még mindig nem jót, biztattuk hogy kék színű dobozt keressen! Harmadikra eltalálta
:shock:

De kérdem én, mi van akkor ha először váltjuk ki és nem tudjuk még hogyan néz ki a doboz?
Jó, legfelljebb másik tápszert kap.
És ha esetleg allergiás és úgy adnak rossz tápit??

Tudom, hogy ahol ember dolgozik ott hiba is van, de azért figyelni kéne...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Itt.
Bár iszonyat sokáig aludtunk "reggel" :oops: :oops: :oops: és minden rendben volt Hugi első kisműtétjénél 8) 8) 8) , nyelvfelvágás címszó alatt, olyan fáradt vagyok, mint állat. :roll: Alighanem azért is, mert ma még csak egy sajtos rolót és egy bögre pohár tejet ittam. :oops: :oops: De lesz@rom, inkább aludni megyek, etetésnek álcázva. Szerintem mindkettőnknek jól jön majd, bár Hugi jól elvolt egész nap.

Iszonyat mennyiséget írtatok, őszintén szólva, nem biztos, hogy fogok-e reagálni rájuk. :roll: :roll: :roll: Most csak conversanonak annyit, hogy:
:shock: :shock: :shock: :x :x :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Ja, még silliának!

Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

bond

A zaj és a hideg nekem is ismerős, számítógépvezérlésű SMT gépsoron dolgozom. Meghatározott hőmérséklet és páratartalom, az nem számít ha a dolgozó kifagy, csak a gépnek ne legyen melege!

Azért szerencsére a hatalmas infrakemence gondoskodik a melegről :)
Kép Egy ilyen sor mellett szaladgálok :D

És én ezt szeretem csinálni!
Dodi, figyelsz? Még egy mutáns.. :lol: :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Conversano nagyon durva amit irtal!!!

Boo, most mar egyaltalan nem kell Zsirinek a cumi?
Vendég

Lola

Nagyon aranyos Panni. :P Az a ruha nem semmi, mi hozzátok képest elég utcai ruhában kereszteltük meg Odettet. Csak a kis inge volt fehér :roll:

Kép
Kép
orsi777

Kaptam a névnapomra képeslapot a DM-től (nem Demi Moore-tól :roll: ) :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Norkili
Hozzátáplálással én szeretném megvárni legalább a 6. hónapot... burgonya, alma...ezek lesznek az elsők...

Nikici
Anyósod :cry:

Nyuszi
Hogy lehet örülni egy adag bébikakinak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Sillia
Ismerkedésetek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisdodi
Romantikus szerelmi történet... a nagy bp-i éjszakában :lol: :wink:

Bond
Munkahelyi szerelem :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ancsurti
Alakultok :lol: :lol: :lol:
4 éves kortól iskola :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Miket csinálnak ott?
Vendég

[quote="demeter zoltanne"] írta:demeter zoltanne
[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtiond:igazad van,az is okoz problemat,de az edes gyumolcsok is bekavarnak....bar en probalom elkerulni majd az edes lottyoket,nem szeretnem ha csak edes szarokat inna a gyerkoc....

Igen,4 evesen kezdodik...itt ugye nincs se bolcsi,se ovi,hanem ilyen sulielokeszitos csoportok,ahova azert meg nem kotelezo egesz heten,egesz napra menni....erdekes lesz az biztos,ja es jo gyorsan itt lesz majd....

Megjott a Macikavem tegnap.Anyunak mondtam,zacsiba ontse ki oket,ugy olcsobb lesz,mert kicsi a csomag....na a csomag nyitva volt...gondolom belekukkantottak,mert furcsa barna port tartalmazo csomag volt....biztos azt hittek heroint csempesznek nekem....

A zacsi is ki volt szakítva???
Kellett volna hozzá mellékelnem bögrét és kiskanalat is. Forró vízről gondoskodjanak! :D :D :D
A zacsira rá kellett volna írnom, hogy egészségetekre!
:D
A sapikat nem próbálták fel? 2 db-ot küldtem!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Conversano!

Ó, te jó ég! :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Szegény kislány :cry: ! Remélem nem lesz semmi maradandó baja! A gyógyszerész örülhet, hogy nem vmi apa kaliberű alak kérte számon, mert akkor pisloghatott volna....
És ha még kezdeném is sajnálni, hogy mit érezhet most....egyből eszembe jut, hogy anyum 25 évig intenzív osztályon dolgozott, és neki szó szerint életek voltak a kezében, és soha nem lehetett fáradt, vagy szomorú, és az éjszaka közepén 5* kelésre is 100%-ot kellet nyújtania!!!! Na, ehhez képest biztos k@rvára stresszes egy gyógyszerész élete :evil: :evil: :evil: !
3,14csába :lol: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A Heim kórháznak nem kell hivatalból eljárást indítania egy ilyen dolognál?

Sillia!Neked akartam még írni, örülök,hogy minden oké:):)

Boo

Nekem van tetkóm.Sose találnád ki,hogy mi :P
Vendég

Képek nagyon jók :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
Boldog névnapot!
Vendég

Még egyszer mindenkinek köszönöm a jó kívánságait, jól esik, aranyosak vagytok. :lol:

Gabik merre járnak?

Kép
Kép
orsi777

Sillia!

Téényleg mutáns vagy :shock: :wink: :lol: :lol: . Én teljesen kivagyok a monotonitástól! Befordulok, ha nem kreatívkodhatok.... Nekem ilyen munka tuti nem való. De valakinek azt is meg kell csinálni (mit is? :roll: ), és örülök, hogy ez még örömet is okoz :wink: :lol: .

Boo!

Csípőszűrés :evil: ! Nem is értem miért feltételezik, hogy ilyesmiben hazudik az ember :? . Mondjuk anyu időnként meséli milyen brutál seggfejek néha a szülők, és tényleg van hogy hazudnak, hogy önmagukat felmentsék, még akkor is ha a gyerek érdeke nem ezt kivánja :evil: . Lehet belőled is ezt nézték ki :shock: :evil: !
Most eszembe jutott erről (nem pont idevág) egy sztori, mikor egy kisbabának vércserére volt szüksége, és anyu vitte a papírt az anyának, hogy írja alá, hogy megcsinálhassa a vércserét. Csaj közölte, hogy ő XY vallású, és náluk ez tilos, így nem egyezik bele, nem csinálhatja meg :shock: . Anyu mondta, hogy megérti, és nagyszerű hogy ilyen elkötelezett, de ugyan írja már alá, mert a gyereke életveszélyes állapotban van, KELL a vér. Csaj nem engedett, mondta, hogy nem teheti, mert a vallása....blablabla. Na, anyu nyilván nem hagyta emiatt meghalni a babát, ezért apukával szövetkezett :twisted: . Megmondta neki, hogy meghal a baba, ha nem kapja meg a vércserét, de anyuka nem enged. Ő viszont nem hagyja meghalni ezt a kisbabát, így ő megxcsinálja anyuka beleegyezése nélkül is, de apuka írja alá legalább, mert az állásával játszik. A pasi persze aláírta, így megkapta a baba a vért, és boldogan, míg meg nem hal :wink: . Sztem anyuka azóta sem tudja a sztorit. De azért kíváncsi lennék, ha most odabattyognék és az arcába köhögném, hogy ő halálra ítélte a ma már több éves gyerekét, mit szólna?!?!?! :evil: Hihetetlen mire nem képesek az emberek! Én magam is hívő ember vagyok, de mindennek van határa! Mutasson már nekem valaki olyan részt a Bibliában, hogy 'utasítsd el az orvostudomány vívmányait', vagy 'hagyd meghalni a gyereked, még ha meg is lehetne menteni'...Vááá :evil: !

Botond ugyanezt csinálja!!! Ha csinálok álometetést, akkor tuti felkel még éjszaka is :shock: . Valószínüleg ilyenkor kizökkentjük őket a saját ritmusukból :roll: . Szóval alvó gyerekhez nemnyúlkapiszka :wink: :lol: .

megszülted újra apát
:lol: :lol: :lol:
Anyósom váltig állította, hogy Botond nem hasonlít a kiskori Ricsire. Én meg váltig állítottam, hogy de láttam képet és ugyan ilyen volt. Hát én neki ne magyarázzam már meg, csak tudja már... Hát, nem voltam rest előkutatni a képeket :twisted: . Kénytelen volt belátni, hogy tévedett! Nem kicsit :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Tetkó:
Én kb. 10 éves koromban( :shock: ) kitaláltam, hogy a gyerekeim nevét héberül a gerinvonalamba tetováltatom (azért mert a Biblia eredeti nyelve a héber, a gyerekeim neve pedig nem "múló szeszély"). Aztán pár évre rá Victoria Beckham is előállt ugyanezzel a tetkóval, és azóta sláger lett, még a VIVA-s Kristófnak is ilyenje van, azt meg nem akarom, hogy azt higyjék, valami hálivúdi polyácát majmolok :evil: . Amúgy másokon tetszenek a tetkók, de magamon mást nem tudok elképzelni, mert nincs olyan dolog, ami szenvedélyem lenne, mást meg nem tetetnék magamra, csak mert szép. Ennyi erővel az Eifel-tornyot is a seggemre tetováltathatnám, csak mert szép. Érted pl. Conversano egy lóvas tetkóval, vagy Ronmay vmi mászással kapcsolatossal hiteles lenne, én nem :roll: .
Azért az eredeti tervet nem vetettem el örökre... Így néz ki:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaaa, Conversano, most látom... :lol: . Mutimeeeg! Barátnőm is szeretne lovasat, mert bazinagy lófan, amióta az eszét tudja, de nem tudja milyet....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Senki nem mutat régi képet magáról?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 21:09-kor.
Vendég

Most hívtam Ágit a kislány nem tud járni,annyira szétcseszte ez a méreg az ízületeit ,a pulzusa meg nagyon magas.. :cry: :cry: :evil: :evil:
Vendég

Conversano

Ez borzalmas. :twisted:

Kép
Kép
orsi777

boo! :)

Tetkóval kapcsolatban majd ancsurti megmondja a frankót. Szerintem ne tetováltass
- "zsíros" helyre (fenék, felkar stb.) mert öregen ott fog szottyadni
- nagyon látványos helyre (p. alkar, kézfej) mert hülyén fog kinézni az öregkori májfoltokkal
-éshasonlók.
Magyarán azt is vedd figyelembe, hogy hogy fogsz kinézni 70 évesen a bótban, a dokinál vagy a gyógyfürdőben.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

(Amúgy a tetkó csak az első lépcső a "lejtőn". Akinek tetkója van, ott általában pirszing is befigyel és fordítva. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Conversano! Ez űber brutál,amit írtál! Én tuti feljelenteném a patikust a barátnőd helyében. Csak az a gáz,hogy a rendőrök,ha nincs bizonyíték,hogy ott,abban a patikában váltotta ki,leszarják,még ha egy kisgyerekről is van szó. Remélem rendbejön szegény kislány.

Boo!! Utálom az ilyen fajta dokikat. Nekem is volt ugye szerencsém a főorvosnővel még a kórházban összeakadni...Azt hittem,hogyha még valamit beszól,apa leüti :lol:
NEkem van tetkóm a hasamon,a jobb oldalon. Egy rák,mert az a horoszkópom. Egy kicsit megijedtem,hogy hogy fog kinézni a terhesség után,de szerenécsre nem nyúlt meg. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Cumi! Nekem még sajnos nem sikerült leszoktatnom Lilit az esti cumizásról,most is küzdünk éppen. Most evett,már az ágyában van,aludna,de percenként kiesik a cuma :twisted:
Apával egy kicsit összeakadtunk,mert ma nem tudom mi van,de tök álmos és fáradt vagyok,erre hazajön délután,hogy ő ma lemegy edzeni,mert már jólesne a mozgás és meg akarja mutatni a fiúknak az új kocsiját. Nem szóltam semmit,de szerintem láthatta rajtam,hogy menjélbazdmegnemkellsegíteni,erre még ő sértődött meg,hogy jól van,akkor nem megy,mert nem akarja,hogy ezt hallgassa utána. Lili persze bömbölt - ma neki is ilyen napja volt . Mondtam neki,hogy úgysem tud semmit csinálni ő sem,úgyhogy menjen,ne is idegesítsen. A gyerek nem hajlandó aludni,pedig én már szívesen alukálnék,de még le szeretnék zuhanyozni,de hát meg kell várnom,amíg hazajön apuka. :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond, a szambol vetted ki a szavakat a tetkoval kapcsolatban! :D
Apanak van....nem all rosszul neki, de o is erdekesen fog kinezni par 10 ev mulva...( egy tetkojat nem banok....a nevem van az alkarjan... :wink: )

Conversano, jaj, szegeny kislany...van ra esely, hogy meggyogyul?
Vendég

Odett is ma nagyon hisztis, igazából egyfolytában aludna, de ahelyett inkább bömbizik.Ma kb 3-4 órát volt fent, azt végzg hisztizte, mostmár én is kérem a boxzsákot.

Kép
Kép
orsi777

Nyuszi!

Ricsi is barátkozott tegnap, én meg itthon dekkoltam egyedül, a frissen oltott gyerekkel, tök fáradtan. Legszívesebben torokra mentem volna, mikor megjött, de..
1. Leírtam megismerkedésünk sztoriját, és ezalatt megenyhültem :lol: .
2. Múltkor azt mondta, már nem is mer szólni semmiért, mert mindig leharapom a fejét, meg úgyis mindent megmagyarázok :twisted: :oops: :lol: :lol: .

Szóval taktikát váltottam és "a gonoszt jóval győzd meg"Bibliai tanács mentén, örömujjongva fogadtam, körberajongtam, és még a "jussát" is megkapta( :oops: :wink: :wink: :lol: ). Ma igazi tünemény volt, és egy rossz szavam nem lehetett rá, viszont ha tegnap este összeveszünk, akkor még ma is fasírt lenne, és akkor csak magammal cseszek ki :? . Szóval legyél te is jó fej, tündéri kis feleség, hidd el "behozza az árát" :wink: :lol: .
Na megyek, megmasszírozom apát, mert fáj a háta szegénynek :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond, akkor jol ertettem, Huginak megvolt a nyelv-metszes? :? Hogy viselte a draga?
Vendég

Lanyok, ugy latszik ez tipikus szindroma a pasiknal most....hihetetlen, hogy milyen egyformak....en is egyedul vagyok most.... :? :lol:
Dodi, a 37 eves fejemmel tanulhatnek toled, hogy kezeljuk le az ilyen es hasonlo eseteket intelligens asszonyok modjara! (Sajnos, sokszor ugy felduhit, hogy minden vagyok, csak lady nem... :roll: :lol: :lol: ) Biztos a hormonok... :wink:
Vendég

itt olvastam balra (a centiket ne feszegessük :evil: )

"A jövő nője alacsonyabb és testesebb "

Ezek szerint én kihalok mint a dinók???
Vendég

Niki!

Én is azért váltottam, mert időnként már tényleg úgy viselkedtem, hogy magamnak sem voltam szimpi :oops: :lol: :lol: :lol: . Láttam már nőket elhárpiásodni, és én nem akarok ide jutni! És néha rohadtul nehéz jópofát vágni, de ettől ők is előzékenyebbek, így a házasság is jobb lehet :wink: . Sajnos tény, hogy addig működtek jól a házasságok, amíg az asszonykák öntudatukra nem ébredtek! Szomorú, de így van :roll: . Még ha meghunyászkodni a legkevésbé sem kell, meg lehet előzni a konfliktusokat néhány mély levegővel :wink: :lol: .

Sillia!

Akkor enyém a jövő :mrgreen: ! (160 cm, 59 kiló vagyok :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Conversano!
Ez felháborító, hogy ilyen megtörténhet! Szegény kislány!!!
Én is feljelenteném a patikust. Bizonyítéknak meg ott a recept, amivel a patikának el kell számolnia.
Remélem, hogy hamarosan rendbe jön a kislány.

Sillia!
Neked nagyon örülök, mármint, hogy minden rendben ment!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Én azt már megszoktam, hogy Apa hetente 1-2 alkalommal elmegy itthonról. Ez régen is így volt, csak régen én is elmentem.
Eleinte parázs vitáink voltak ezek miatt, de már rájöttem, hogy igazából nekem mindegy, hogy este itthon van-e vagy nincs, mert akkor megy el, amikor én etetem a Petrust. Utána egyből megy aludni, nagyon ritka, hogy 5 percnél több sétát igényelne. Én meg picit babanetezek, aztán úgyis megyek aludni, mert általában már hulla fáradt vagyok estére.
Amióta a Petra megszületett, már nincsenek éjszakába nyúló film nézések.

Ma egy picit én is felhúztam ugyan magam. Neki már van szilveszteri programja. Semmi extra, csak az egyik haverjánál lesz buli, ahová én nem megyek, mert nem kedvelem azokat a barátait.
Úgyhogy egy picit felhúztam magam, mert oké, hogy a szilveszter is ugyanolyan nap, mint a többi, de legalább megpróbálhattunk volna valami programot közösen kitalálni. :evil: :evil:
(Hozzáteszem, hogy utálom a szilvesztert, tavaly átmentem Anyuhoz, mert nem volt kedvem menni Apával buliba, és 10 órakor már aludtam. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )

Boo!
Apának vannak tetoválásai, nagyon szépek, a hátán van fent, a két vállától indul, és keskenyedik és a lapockái alatt a gerincvonalán ér véget (non-figuratív), és ugyanennek az ábrának a tükörképe a feneke fölött ott van (csak valamivel kisebb). És a jobb felkarjába benyúlik a vállából és ott folytatódik az ábra. (majd megpróbálok csinálni róla képet, bár ha megtudja, hogy ide akarom feltenni, akkor tuti nem engedi) :arrow: Nem szeret szerepelni...

Én magamra soha nem tetetnék, de Apát így ismertem már meg, ráadásul neki nagyon szép a bőre és nagyon aprólékosan kidolgozott, szép a teste, így neki nagyon jól áll.

Sillia, Dodi!
Én mindkettőtök sztoriját elérzékenyülve olvastam. Mit tegyek, én már csak ilyen szentimentális vagyok. :roll:

Kép
katy76

Dodi!
Apáink ma gratuláltak egymásnak a ringen. :D :D
Botond tiszta Ricsi! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Majd én is teszek fel magunkról képet, csak itthon nincs szkenner, fényképezni meg most nem tudok, mert tönkrement az összes aksi, kell vennem újakat.
De Petra rám hasonlít (Anyukám mindig azt mondja, hogy olyan, mintha 33 évvel fiatalabb lenne, állítólag még a nevetése is olyan "gurgulázó", mint nekem volt). Majd hozok képeket. :wink:

Kép
katy76

Bond

Tegnap elfelejtettem belinkelni azt az időjárás oldalt. Évek óta az egyik kedvencem.Azt hiszem már más is belinkelte régebben.

http://www.idokep.hu/
Vendég

Conversano, az én voltam :wink:

Kép
Kép
orsi777

Annyit beszéltetek már az ÁPISZ készletről a mell alatt, hogy tettem egy próbát, éééééééés kiesett a toll!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (szopi után próbáltam, amikor nincs felfújódva a tejtől)

Kép
katy76

Katy!

Ricsi is az előbb mondta, hogy találkozott ma Teapával, és gratuláltak egymásnak :wink: :lol: .

Annyira furi, hogy 33 éves vagy :shock: ! Nemiiis vagy annyi :roll: :lol: ! Sokkal fiatalabbnak is nézel ki, meg sztem a stílusod is inkább olyan "25-ös" :wink: :lol: . Kikiáltalak 25-nek és slusszpassz :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

niki72! :)

Igen, jól értetted. Egyáltalán nem volt semmi gubanc. Hugi egész nap evett és aludt. :D
Annyiból állt az egész, hogy kezdésnek belenéztek a fülébe ls az orrába ( :o ), aztán lecsekkolták a nyelvét. Majd kapott egy kis Lidocain sprayt. Rekació: :x :x :? :? :x :? :? :? Aztán az egyik kezével a nyelvét fogta a doki bácsi, a másikban meg az olló volt. 3 kis nyisszantást hallottam. Utána kaptunk egy kis géz(?) darabot, hogy azzal itogassuk fel, ha esetleg kicsit vérezne. (Nem vérzett. :) )
Ami nem volt okés nekem, az az, hogy 1 órát kellett várni, mert egyedül volt a doki és műtött illetve nem tudtam, hogy a nyisszantás után 1 óráig nem ehet, nem ihat. És már így is kiesett egy kajánk. Reméltem, hogy kibírja végig az utat és nem fog sírni. Szerencsére szépen bealudt, semmi gond nem volt. :D :D

Kép
Kép
200907?

Bond, de jo! Ugyes Hugitok van nagyon! :D
Vendég

Katy!

Miivaaan?!?!?! :evil: Nem lóg a cicid?! :evil: Szégyelljed magadat elfelé, de gyorsan! És tudd meg, 40-nek is kinézel! :twisted: :lol: .
Nemmm, csak viccelek, te kis mázlista. Mondjuk most még nem lóg jobban a mellem, mint szülés előtt, de a szoptatás befejezésével tuti fog. Nekem a fogyás miatt ereszkedtek meg eredetileg (-14 kiló az sok egy cicinek :? ). Ceruzateszt...Hjajajj....félek... :roll: :
Bal:egy
Jobb: mondjuk máfél, mert csak egy marad bent, de jobban lóg, mint a bal.
:? :? :?
Sebaj legalább nem kell tolltartó. Ha megyek vizsgázni, csak becsapok mell alá egy-egyet, hogy tarcsi is legyen, ott meg csak jól kihúzom magam és már írhatok is :oops: :lol: :lol: :lol:

Amúgy pont most néztem előtte-utána képeket, és az én jelenlegi mellem az "utána" kategória :shock: . Viszont mivel nem lóg nagyon ezért tuti nagyon pöpecre meg tudnák csinálni :wink: . Apa azt mondta nincs az a pénz, amiért ő ezt bevállalná, de ha akarom, csináljam :roll: .Na, mindegy 3-4 éven belülúgysem csináltatom meg, mert a második gyerek előtt hülyeség...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.10.22 21:47-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Hugi ügyes volt! (meg a doktor bácsi is!) :D

Dodi!
Köszi, aranyos vagy!
Nem is érzem magam 33-nak. Akkor ezentúl 25-öt mondok, hátha elhiszik mások is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Bond!

Juhuuu-juhuuuu, tiedlányod egy igazi hőőőős :wink: ! Vagy ahogy Bobóra szoktuk mondani, ügyesokosbátorhős :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiSebaj legalább nem kell tolltartó. Ha megyek vizsgázni, csak becsapok mell alá egy-egyet, hogy tarcsi is legyen, ott meg csak jól kihúzom magam és már írhatok is :oops: :lol: :lol: :lol:

Hát ez kész! Te tiszta hülye vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Na, kérem szépen.
A múltkor azt mondtátok, hogy általában megnézitek azokat az oldalakat, amiket belinkelek. Tartsátok megezt a jó szokásotokat :lol: , mert ennél a doki bácsinál voltunk:

http://www.garaydr.hu/

Bond ajánlásával. 8)

(Lehet, hogy szonibabáék ismerik is...? :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Hugi egy hős, ügyes kiscsajszi :lol:

Kép
Kép
orsi777

Megjöttem. :D
Jól vagyunk,bár Lottus orra folyik kicsit,nem komoly.
Jövő héten őszi szünet az oviban! :twisted:
Conversano:Sajnálom a kislányt,remélem helyrejön :?: :? Libabőrös voltam én is,mint Boo.És igen,ha velünk történt volna,akkor én esküszöm,megvertem volna a nőt.Hibázhat,persze,de ne egy gyerekkel!Többé nem hibázna. :oops:
Bond:Hugi ügyes volt,mi tuti ordítottunk volna.
Sillia:Örülök,hogy mindn rendben!Sokat eszemben voltál.
Nos,csak 3 kép tőlem szokatlan módon,de már így csak velem van tele a padlás... :oops: :oops: :oops:
Most ennyi,mindjárt 3 óra,csomó idő 3 napot bepótolni 3 topikban! :evil: :lol: (és 1-ből már kiszálltam :roll: )
Nos,nagy a kép,pedig már kicsinyítettem!Pfúúúúúúúúújjjjjjj,mécsakilyenkicsitlehetfetenni? :twisted:
Vendég

Jövök,mert még kicsinyítem a már kicsinyített képeket!
Tetkóm van,a bal bokámon,egy szép delfin,és elmaradt a folytatása,mert nem volt pénzem,aztán lett,de sokat dolgoztam,aztán terhes lettem,szoptattam,majd elfeledkeztem róla.Mikor megint beugrott :arrow: terhes lettem :arrow: most megint szoptatok :lol:
Így jövő tavaszra marad,mikor lehet papucsban járni.A bokacsonton van,kifelé,és nonfiguratív tengeres,még egy kivehetetlen delfines forma kellene nekem,de a kislábujjamtól a lábszáram feléig fel. :roll: Csak,hogy a mostani habos-babos kisdelfinke hatás tompuljon,kicsit megvadítanám.Hm?20 évesen készítette a fickó a Mammut stúdiójában.
(1 kép kész)
Nekem 2 napja a bal vádlim görcsöl,eléggé sokat. :evil:
És,mintha meg akarna jönni,szúr-fáj-nyilal a hasam bal oldalt. :shock:
(2 kép kész)
Készült 100 kép a stúdióban,na,nem lesznek kicsinyítve,így megússzátok ezzel a 3-mal. :lol: :lol: :lol:
Kép együtt
Kép Liló
Kép Lottus
Vendég

Óhhhh,milyen picikék lettek,nem is adja vissza az eredeti csillogását! :twisted:
Szóval most ennyi,mindenkit puszilok,holnap apa is itthon lesz,nem igazán netezhetek :lol: :twisted: :roll: :oops: ,de hátha bepillanthatok picit? :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: