A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Hellosztok!

Csak kutyafuttaban olvastam....
Ami megmaradt:

Siilia:nekem nagyon tetszik a sztorid!Meg hogy nem is erdekes es izgalmas.....azert az emberek tobbsege nehezen ismerkedik,es azert kell egyfajta batorsag a neten valo ismerkedeshez(is).Tetszett amit az illatarol irtal....

Bond;na gondoltam valami ilyesmi lesz a tietek :lol: :lol: :lol: 8)

Dodi: :lol: :lol: :lol: jol fogalmazol...beszartam a rohogestol!Mert jol levizualtam a torteneseket....
En egy idoben rengetegszer utazgattam igy a baratnommel :oops: :oops: idegen kocsikba beszalltunk :oops: :oops:

En amugy majdnem megtippeltem.vagy csak akartam :roll: :roll: de en ugy sejtettem hogy stoppoltatok a baratnoddel....
(mert mi anno rengeteget..a belvarosban... :oops: 8) )

Boo:orulok hogy azert egeszen jol megoldodott a koltozesetek!Mielobbi beepulest kivanok!

Makikam eppen szopizik....
Csajok!Gyermekem rekordott dontott:este 10-kor alvas,3/4 5-kor szopi,aztan alvas,8 utan szopi,aztan alvas egeszen 1/2 12 ig!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Csak lestem......valoszinuleg azidojaras,mert bazi meleg van(18 fok)de esik az eso....
Aztan elmentunk vasarolni baratnommel...de jo volt kimozdulni,bar csak boklasztunk,tenferegtunk,kaveztunk,es szoktattuk Hangit a nyuzsihez.
Holnap is megyunk csavarogni,mig jo az ido...

Hangi akkorakat kurjongat,nevetgel,magyaraz....beszarok.....edes kis Kuglikam....szetharapomaprocafatokraakishusat!!!!!!!!

Nem is ertem ezeket a pelenka mereteket....mi is Pamperst haznalunk,de meg csak a 2-esnel tartunk,pedig van itt hus rendesen,es szerintem azert a 7 kilot mar atleptuk....

Norkili:remelem lassan helyre all a rend....sikerult valamennyire az ejszakatok????
Hozzataplalas:en is csak a 6.honaptol szeretnem kezdeni...talan gyumolcsok levevel,de ugyhallom nehany gyerek tulsagosan megkedvelei az edes gyumolcs izet,ezert nehezebben fogadja a zoldsegeket...lehet hogy zoldseggel kene kezdeni...repaval,sutotokkel,krumplival.Itt egeszen mas az ajanlas mint otthon...azt hiszem itt a zoldseg az elso.....

Ja es megtudtam,hogy 4 eves kortol kezdodik itt a suli,nem is 5 evesen.....kivancsi leszek......jo elore el kell gondolkoznunk mi is lesz majd,milyen suliba is menjunk... :roll: :roll: :roll: :?: :?:

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiHozzataplalas:en is csak a 6.honaptol szeretnem kezdeni...talan gyumolcsok levevel,de ugyhallom nehany gyerek tulsagosan megkedvelei az edes gyumolcs izet,ezert nehezebben fogadja a zoldsegeket...lehet hogy zoldseggel kene kezdeni...repaval,sutotokkel,krumplival.Itt egeszen mas az ajanlas mint otthon...azt hiszem itt a zoldseg az elso.....:?:

Nem itt szokott gondot okozni az édes íz. Inkább a cukros teák, üdítők, édességek tehetnek róla.

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiJa es megtudtam,hogy 4 eves kortol kezdodik itt a suli,nem is 5 evesen.....kivancsi leszek......jo elore el kell gondolkoznunk mi is lesz majd,milyen suliba is menjunk... :roll: :roll: :roll: :?:

MI VAN?????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Jujjj......jut eszembe!

Orsi;boldog nevnapot kivanok!

Marietta;jobbulast nektek!!!

Mi is volt meg :roll: :?:

Dodi:szuper a jaroka!Na ilyet szerettem volna en is...de itt ilyet nem arulnak,csak ezeket a rohadt utazoagyakat....

Ja es megyunk megint szilveszterezni,mint tavaly,baratainkal,gyerekekkel,topartra.... kene hazat nezni....valami szuper fullosat kene,mert a tavalyi sem volt rossz,de mire kitalatuk,addigra mindent lefoglaltak...ja es 4 napig aramszunet volt a viharok miatt.....baratnom kislanya akkor volt 3 honapos,en meg ugye 12 hetes.....

De izgi volt tavaly ilyenkor.....mar Hangi pocakban volt,de meg csak sejtettuk,nem tudtuk biztosra.....ez mostanaban annyiszor az eszembe jut..... :oops: :oops: :oops: :cry:
Es nezzetek,most talatam...
Az elso bizonyitekok,az emelygesen tul....
Kép

...na kicsit elerzekenyultem.....

Kép
Kép
ancsurti

Érdekes, én mindig csak egyet csináltam. Fel sem merült bennem, hogy többször lecsekkoljam. Ha csíkos, akkor terhes. :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Bond:igazad van,az is okoz problemat,de az edes gyumolcsok is bekavarnak....bar en probalom elkerulni majd az edes lottyoket,nem szeretnem ha csak edes szarokat inna a gyerkoc....

Igen,4 evesen kezdodik...itt ugye nincs se bolcsi,se ovi,hanem ilyen sulielokeszitos csoportok,ahova azert meg nem kotelezo egesz heten,egesz napra menni....erdekes lesz az biztos,ja es jo gyorsan itt lesz majd....

Megjott a Macikavem tegnap.Anyunak mondtam,zacsiba ontse ki oket,ugy olcsobb lesz,mert kicsi a csomag....na a csomag nyitva volt...gondolom belekukkantottak,mert furcsa barna port tartalmazo csomag volt....biztos azt hittek heroint csempesznek nekem....

Kép
Kép
ancsurti

Hat szerintem meg egesz jo voltam ebben....az elso 2 az egyik reggeli,a masik esti....es hat elegge izgatott voltam,es volt meg egy db tesztem,gondoltam elhasznalom 2 nap mulva....ezert volt 3 pozitiv tesztem...
Masok azert van hogy naponta tesztelnek,mert nem hiszik el....

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Én még mindig csak nézek. :roll: :roll: :roll:

"gondolom belekukkantottak,mert furcsa barna port tartalmazo csomag volt....biztos azt hittek heroint csempesznek nekem...."
És nem cserélték ki valami másra? :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ahogy megvettem a teszteket, már használatba is vettem őket, mihelyst haza értem. A tököm ért rá várni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lehet, hogy sóbertnorbirubintréka megint babát várnak, de még nem tudják, csak sejtik. Mééééééééér kell nekem ilyeneket hallanom, olvasnom, ha akarom, ha nem??? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]B írta:booond
de állat vagyok, őt is imádom!!! olyan bájos arca van!!! Imádom vele a Drágaságom c filmet, most majd a Coco Chanel-es filmjét szeretném megnézni, de NEM ŐT ADTAM FEL :wink:

sőt közben eszembe jutott még egy csaj, akinek "cudar a memóriája" :wink: :lol:

Na, most akkor tisztázzuk.
1. Mi van Angelina Jolie-val
2. Szereted Audrey Tautout
3. És forgalomban van még egy harmadik színésznő is?

:?:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!

Mégiscsak újságíró a szakmám, vagy mifene :roll: :lol: .
Kuglika igazi tündérlány mostanában :wink: . De jó, hogy kimozdultok :D . Én voltam ma vele a kisközértben, ahová amúgy apa jár csak egy ideje. Gondoltam megmutatom nekik a babát. Botond elaludt a kocsiban, így nem volt túl lekes a látogatáskor. Nem sírt, csak morcos fejet vágott. A többség jajdecuki-zott, de mikor muatom a pánztáros csajnak, azt mondja:
- Hát Dóri, van egy nézése ennek a gyereknek!
:shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Mi vaaan?! Állítólag az átlagosnál szebb a kisfiam (mindenki szerint), de legyen csak "átlagos". És persze nem kell hogy mindenkinek tetszen, hiszen ízlések, és pofonok...Ezzel az égvilágon semmi gond! Nekem sem tetszik minden kisbaba a világon. De ilyet szerintem akkor sem szokás egy kisbabára mondani :? . Volt olyan, aki mondta már erre a nézésére, hogy: -Jajj, de morcos ez a kislegény. De ez tök aranyos volt, nem pedig paraszt, mint a pénztáros. Szerintem. Na mindegy, továbbra is apa fog a kisközértbe járni :lol: . (Neki nem is merem elmesélni, így is állandóan osztja az alkalmazottakat, mert a barátjáé a bolt, és sok a panasz a csajokra :roll: )
Az ominózus nézés (tényleg nem a legelőnyösebb, na :lol: :lol: :lol: ):
Kép

Nekem ilyenkor Botond még nem volt a pocakomban, nov. 2-án, vagy 4-én fogant :wink: . Én azonnal tudtam, hogy terhes vagyok (tényleg, éreztem), és a (nem) várt menszim előtt 5 nappal már tesztelt, ami negatív lett, de nem keseredtem el, mert teljesen biztos voltam a terhességemben, csak gondoltam, még nem mutatja ki, aztán pár nap múlva még mindig semmi. s a menszi napján lett egy nagyon halvány, aztán erősebb, és még erősebb, Szóval nekem 5 tesztem volt Botonddal :oops: :lol: . Még jó, hogy első hónapban összejött, klönben csődbe megyünk :lol: .

Mai képek:
Gyuluska, avagy csináljunk hülyét a gyerekből :oops:
Kép

Namiahelyzeet?
Kép

Hogy a francba nyílik ez?
Kép Kép
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:Igenis van egy nezese a fiadnak!!!De en a megfelelo hangsulyt hasznaltam ezen kijelentesemnel :wink: :wink: :wink:
Annyira edes ez a morcos tekintet,es igenis elonyos!!!Semmit sem veszit Botond a szepsegebol ha igy nez,en kepes vagyok igy is beleszeretni!!!!!!!!!!!!!
(lehet hogy a csaj sem ugy gondolta.....)Csak pozitivan Dodi :wink: !!!

Gyuluska: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

En is tudtam hogy az elso akcional mar osszehoztuk Pindurit,oktober 14.en!!! :lol: :lol: :lol: Olyan furin ereztem magamat.....(okt.9.en volt az uccso mensim elso napja)aztan 2 nappal a varhato elott nyomattam a tesztet,4.en....a 6.-ai tesztre csak azert kerult sor,hogy nehogymaaa itt rohadjon ram az az egy db.....

Hangi olyan dumat nyom le....kesz vagyok basszus!!!!
Es hangosan kacaraszik....az elobb csiki-csikit jatszottunk....annyira elvezte.....
Na ezt mar igy szeretem,es elvezem...ma teljesen kicsereltek gyerkocot az alommanok!!!!!!!!

Es elaludt a hintaban megint.......egy pillanat alatt.....mindegy,gyorsan osszedobok egy husilevest,vettunk nagyongyonyoru repakat,es egy fejmeretu zellert...mar csurog a nyalam ha rajuk gondolok....

Boo:gondolkozok-gondolkozok.....

Most akkor enyem kedvenc szineszemet csak Bond talalta ki :roll: :roll: (priviben)

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo írta

[quote]j írta:a és mivel a cumival nem tudja kielégíteni a szopi ingerét, így este szopizott a ciciből

De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Fél négy óta nem tudok aludni. :(
A régi telefonomnak kivettük az aksiját, elvesztette az időmemóriáját, és nem 3/4 7-kor keltette apát, hanem fél 4-kor. :twisted: Aztán apa tökre horkolt, és forgolódott, gyerek is, így nem bírtam aludni. Ezt megelégelve kikeltem az ágyból 3/4 6-kor, hogy elkészítsem apa ebédjét, erre 6-kor kelt Odett , megetettem. Kivittem a szemetet, összepakoltam a konyhában. 8) Most meg várom a 3/4 7-et, hogy apát keltsem, és utána megpróbálok aludni.
Megpróbálom Odettet hamarabb elaltatni, mint 11 vagy éjfél, mert 1-2 napja látom, hogy már tök fáradt fél 10 körül. Így sikerült is elaludnia, így tudtam, hogy nem húzza ki reggel 7 v. 8-ig. Most alszik, remélem 9.ig nyomja a szunyát.

Dodi

Tényleg nagyon jól leírtad az ismerkedős sztoridat. :lol:

Ancsurti

Mi elviekben október 12-én hoztuk össze Odettet, koccintottunk is a fogantatása évfordulójára apával (persze én alk. mentes sörrel.)

Lilisgabi

Nem jöttél éjszaka, képek? :(

Keltem apát :arrow: megyek aludni 8)

Kép
Kép
orsi777

Bond!

félreértés!nem bíztam senkire a mediában a baby-t!!!!csak ajánlkoztak!apa vitte kenduruban,és mikor fizettünk,mondta a néni,hogy menjünk színházba,majd ő dajkálja!viccesen!!!mondtam,naja 1 óránként szopizik,még olykor éjjel is!!!!!!
dehogy bíznám semmi pénzért!!!!
nagykeres zsákos.van pestszentlőrincen vagy hol egy nagyker,és ott vettünk egy zsák pelust.ott vettük a babakocsit is,amit imádok,olyan mint egy tank!!!!nagyon jó árak vannak.vettünk ilyen rácsvédőt is,meg zsebes tárolót.raknélk fel képet,ha nem lenne ilyen gagyi a gépem.van olyan beszállítójuk is,aki a brendonnak is szállít

Kép

[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtiond:igazad van,az is okoz problemat,de az edes gyumolcsok is bekavarnak....bar en probalom elkerulni majd az edes lottyoket,nem szeretnem ha csak edes szarokat inna a gyerkoc....

Igen,4 evesen kezdodik...itt ugye nincs se bolcsi,se ovi,hanem ilyen sulielokeszitos csoportok,ahova azert meg nem kotelezo egesz heten,egesz napra menni....erdekes lesz az biztos,ja es jo gyorsan itt lesz majd....

Megjott a Macikavem tegnap.Anyunak mondtam,zacsiba ontse ki oket,ugy olcsobb lesz,mert kicsi a csomag....na a csomag nyitva volt...gondolom belekukkantottak,mert furcsa barna port tartalmazo csomag volt....biztos azt hittek heroint csempesznek nekem....

A zacsi is ki volt szakítva???
Kellett volna hozzá mellékelnem bögrét és kiskanalat is. Forró vízről gondoskodjanak! :D :D :D
A zacsira rá kellett volna írnom, hogy egészségetekre!
:D
A sapikat nem próbálták fel? 2 db-ot küldtem!
demeter zoltanne

Dodi

Hát nekem eddig mindig sikerült kikapnom a cumit, volt, hogy megébredt egy kicsit, de fordult egyet és már aludt is tovább. Ha nem veszem ki kilöki ő is kb. 15 perc után, de nem szeretem azt megvárni, addig is hozzászokhat(mondom cumi para) :roll:
Éjszaka neeem. Soha! Cicin alszik el. :wink:

De valszeg kevesebb a tejem, mert ucsó etetés előtt lemértem és 80-at evett 2 ciciből! :shock: .utána Szoni tejéből adtam neki 70-et még. Aztán utolsó etetés 2 cici, sajna nem mértem, de csak 20-at cummogott be még üvegből. És újra 4 kor kelt mint szokott, aztán 7 kor. Ja és ő 21-21.30 körül már alszik. Szinte minden nap.
Úgyhogy most ezerrel szaporítok megint, és vissza a 2 cici szopihoz. Sztem az kavart be… :roll:

Megismerkedésed :Vaoooo ez az igazi romantika! Ritka ma már az ilyen… :wink: :lol: :lol:

Azztaa nekem bejön Botond morci nézése!! :wink: :lol: :D

Boo

Anno Szonibaba is mondta, hogy ő úgy szoktatta vissza a cicire, hogy elvette a játszócumit..akkor ezek szerint neked is működik. Ciciztesd amint teheted! :wink:

Az én fiam most elaludt s mentem volna kivenni a cumit de megelőzött, kiköpte és durmol tovább. Szerencse.de még mekkora. 8) :lol:
Nekem a seggem csíkos, még gyerekkoromban az lett, most meg észrevettem egy pár újjat. De nem zavar elfér a többi között. :lol: Majd egyszer megcsináltatom, most nem életbevágó, de az is lehet hogy így marad.Viszont nekem a hátamon is vannak növési csíkok, szal nem hiszem hogy jó a bőröm…sztem csak kicsi a cicim, most egy kicsit nagyobb, de sajna nem marad így, pedig most úgy szeretem na és apa is… :lol:

Bond

De kikértem, és ő sem érti mitől csappant meg, úgyhogy most fejek megint esténként. :twisted: A semmit.. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Eddig

Elvek amik megdőltek:
-cumi
-lábújhegyen közlekedés a lakásban(a fene gondolta volna hogy ilyen szar alvó lesz nappal)

Én 5 hótol fogom kezdeni a hozzátápit, gyümivel... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Niki72

Most olvastam el :until :lol: :lol:
Akkor ő most 5 hónapos?Miket eszik?Még tápit csak?

KépKép

KépKép
ronmay

kicsidodi és sokan mások

Még azt akartam kérdezni, hoyg neked a nappali altatás simán megy? ringatgatod?vagy el tud aludni egyedül?És ha ringatod azt hol teszed? :?:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Dodi! Tök jó az ismerkedős sztoritok! Ha már így leírta(majdnem) mindeki,akkor én is megosztom veletek. Akit nem érdekel,ugorja át.

Minket az egyik kollegám mutatott be egymásnak. Már elég rég óta egyedül voltam(kb 5 éve),ugyan voltak próbálkozások,de egyik sem jött be,így inkább edzeni és bulizni jártam a barátnőimmel,de már azt is untam. Aztán ez a kollegám addig mondta,hogy mi mennyire összeillenénk,hogy meguntam és mondtam,hogy ok,hívjon fel és meglátjuk. Aznap délután már hívott is,és majnem 1 órát :shock: beszéltünk már akkor. Megbeszéltünk egy talit. Amikor elém jött,majd leesette az állam,nagyon bejött. Eddig minden ok is volt,de amikor kitértünk a részletekre,akkor jött a bökkenő. Azelőtt egy pár hónapja lett vége egy 7 éves kapcsolatának,épp esküvő előtt voltak,de ő úgy érezte,hogy rá van erőltetve,így borított mindent. Na,én itt mondtam,hogy ok,akkor részemről ebből nem kérek,mert még látszott rajta,hogy nincs túl rajta,attól függetlenül,hogy ő lépett ki a kapcsolatból. Nem hiányzott egy lelkileg sérült ember,aki valószínüleg akkor csak élni akart volna. Mint később kiderült,jól döntöttem,mert utána ha megbeszéltünk egy talit,azt kétszer egymás után lemondta valami átlátszó indokkal,úgyhogy akkor elküldtem őt melegebb éghalatra. Akkor volt egy kis csönd,aztán egy pár hónap múlva,otthon vagyok,jön egy sms,hogy együtt vacsiznak a kollegámmal és mi van velem. Ekkor megint elkezdtünk találkozgatni,de nekem valami rossz előérzetem volt,így utólag rájöttem,hogy féltem a csalódástól. Aztán még találkozgattunk egy ideig,anélkül,hogy bármi történt volna,aztán Dodihoz hasonlóan én is azt mondtam neki,hogy legyünk csak barátok. Na,itt unt rám és nem is keresett többet. Viszont én meg rájöttem,hogy basszus de hülye vagyok,hát ez a pali mégiscsak midig visszatér hozzám. Aztán egy jó pár hét agyalás után,egyszer csak ráüzentem,hogy mi újság vele. Nam,ekkor ő is megzavarodott,hogy akkor most mi a f@sz is van,ugyanis én előtte soha nem kerestem őt,mindig ő volt az,aki bejelentkezett. Végül megbeszéltük,hogy feljön hozzám másnap... Na,azért amíg először megcsókoltuk egymást,az is parádés volt,de a lényeg,hogy aznap már ott is aludt nálam :lol: Aztán nekünk 2 hét múlva jött egy vízválasztó,hogy fog-e működni a kapcsolat,ugyanis ő elutazott Taiwanba a barátaival. Mindketten kész voltunk ezalatt a két hét alatt,mert nagyon hiányoztunk egymásnak. Ez volt 2006.novembrében,2007.januárban összekötöztünk,tavaly nyáron volt az esküvőnk és októberben megfogant Lili.Azt hiszem a lehető legjobban döntöttem,hogy akkor az első találkánal nem jöttem vele össze,mert akkor már tuti nem lennénk együtt. Hát ennyi a mi kis történetünk,ha uncsi voltam bocsika.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay! Nálam a nappali altatás,ha épp elkapom a megfelelő pillanatot,akkor simán megy. Most éppen nem skierült,itt vagyunk anyunál,volt egy kis hiszti,de anyu elingatta :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond: nem a mh- i megismerkedés nem érdekes, hanem a többi tippem, teeeee! :lol: Várom a teljes sztorit! :D

Boo: Angelina nekem is nagy kedvenc! :lol:
A költöztetés végösszege akkor is durva! Tiedapa hány százalék borravalóval számol? LEhet, hogy elmegyek fizetőpincérnek, ha ti lesztek a vendégek :lol: :lol:
Jó, hogy Zsiri külön szobában királykodhat! :D Katának is már van külön birodalma, bár a nap nagy részét velünk tölti a nappaliban, de mégis van saját szobája, ahol pl. csak ő alszik :lol: :lol: /nem férnék be mellé a kiságyba :oops: :D/

Rommay: nálunk kaja után játszás, nézelődés, aztán mikor látom, hogy álmos /ásít, forgatja a fejét, nyikorog, belémfúrja a kobakját/, akkor leteszem az ágyikójába, Hátast megöleli, megkapja a cumit és 2mp. múlva már alszik is :lol: Ritkábban még kell picit simizni, de napközben hamarabb elalszik, mint az éjszakai alvásnál.

Kép
agi125r

nekem mostanában nappal a teraszon alszik a kis makikám

Kép

agi125r

Érdekes, nekünk meg az esti lefekvés megy simán...

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi

Milyen a sors? :wink: :lol:

Én ott voltam a párom esküvőjén...7 évvel ezelőtt..

KépKép

KépKép
ronmay

Este elaludtam :lol: végre,nem neteztem,most meg nincs időm visszaolvasni :twisted: ,jól vagyunk,rohanok a Liliért az oviba,onnan megyünk a játszóra,hazajövünk 2 felé,leteszem a csajokat aludni,és jövök!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Ancsurti!

Tényleg a hangsúllyal volt a bajom! Az a csaj eleve egy tirpák :? . Nem vagyok sértődős, még Botonddal kapcsolatban sem, de itt azért elkerekedett a szemem...
Tőled nem is sértő, sőőőt :wink: :lol: !
Hangi: Juhuuu-juhuuu :D :D :D :D :D !

Boo!

A járóka majd akkor lesz nagy királyság, mikor már kúszik-mászik és ezerrel kotor a játékokért :lol: .
"Napirend" :wink: :D . Ugyehogyugye? Tudom, hogy sokan nem szeretik, de én "imába foglalom" a Suttogó nevét :lol: .
Angelina Jolie-t én találtam ki először, bár nem írtam le a nevét, de ezel a sorral rá céloztam :wink: : .
De neked nem lesz 6(...) gyereked,ugye?!

Mégsem lesz 5 év a két gyerek között :twisted: ? Szerintem az amúgy rengeteg :roll: . Anyum és az öccse között 6 év van, és 20 évig nem is tudtak miről beszélgetni :? . Pedig imádják egymást, nagyon jó testvérek, de gyerekkorban ez annyira sok, hogy tényleg nincs közös téma, játék ...ilyenek. Meg asszem te írtad, hogy a gyereknek a kistesó olyan, mintha új csaj jönne a kapcsolatunkba... Gondolj bele, ha az elejétől kezdve 3-an vagytok, azt szokod meg, nincs nagy "reccs", de ha nekem most 5 év után betoppanna egy csajje, úgy tarkón csapdosnám, hogy öröm lenne nézni :twisted: . Persze ez több összetevős dolog....

Igen sajnos sokszor én is elfelejtem, hogy apának is van lelke, mivel ő nem bántodik meg olyan teátrálisan, mint én :oops: :lol: . Na de ő is belémtipor néha, kell a revans :twisted: .
A múltkor az egyik barátunkkkal msn-ezett, és írta a srácnak, hogy élvezze ki a szerelmet, mert ez a legcsodálatosabb érzés a világon! Erre a srác: Dóri, ez már te vagy? :lol: :lol: :lol: . Néha előjön belőle az érzelmes énje :wink: .

Boo!

Hát igen, az éjaszkai cumizástól én is nagyon paráztam emiatt :? . Te nem tudod cicin elaltatni? Hogy megeteted, és utána ráteszed cicire, mintha cumi lenne. Azon elalszik annyira, hogy ki tudd venni. Vagy mi van, ha időben kiveszed a cumit, mikor elaludt? Mint Ronmay.

Ronmay!

De jó, hogy neked is cicin alszik el :wink: ! Enyémfiam most kint alszik a kertben, kisurranok, kiveszem a cumiját, meglátjuk mi lesz :wink: :arrow:
Itt vagyok. Cumi nálam. Gyerek alszik. 8) :lol: . Fel sem tűnt neki, pedig rendesen rá volt cuppanva, alig tudtam kihúzni :shock: :lol: . De kicuppant, neki meg a szeme se rebbent :wink: . Ezt én is be fogom vezetni :D . Köszi!
Jaaaj, nekem Botond minden nézése bejön :oops: :lol: :lol: .

Nekem eleve volt cicim, így a növekedés nem tett neki jót :? . az meg pláne nem, hogy nyúzom a fejéssel, de ez van. Viszont a hasamon tök csúny a bőröm :cry: . Alapvetően nagyon jók a kötőszöveteim, nem vagyok "puha" típus, de hatalmas hasam volt, és mikor Botond elérte a 4 kilót a pocakom feladta, és itt-ott megrepedt. De ez nem is gáz, mert kb. 2-3 repedésem van, ami esetleg látszani fog később is. Viszon úgy megynyúlt a bőröm, hogy iszonyat. Már nincs "kötényhasam", de olyan puha "szottyos" a bőröm, hogy iszonyat. Ha két oldalról kicsit megnyomom, úgy néz ki, mint egy herezacskó :evil: :lol: :lol: . Barátnőm hozott tegnap a kozmetikusától vmilyen feszesítő testápolót. Nem hiszem, hogy használni fog, de legalább Iiiisteni illata van! Fahéjas, ezért totál karácsonyi süti illata van, tökre megkostolnám :oops: :lol: .

Ja tényleg, teszek fel képet apáról!
Szerintetek hasonlít? :wink:
Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Napközben "elvileg" akkor kéne letenni, mikor ásitozni kezd. Na, az nálunk korai, mert akkor ahogy beteszem a kiságyba, sír, vergődik, nem alszik. Viszont ha várok még és hallom, hogy már panaszkodik (van egy tök tipikus hagja erre), akkor már tényleg fáradt, és akkor beteszem a kiságyba, cumi be, pelus a fejéhez, és alszik is azonnal :shock: :D . Aztán ha nem ilyen egyszerű, akkor kicsit a karomba veszem, és andalgok vele a szobában. (2-3 percig) Nem riszálom, hanem úgy megyünk, mintha nagyon lassan, aprókat lépve keringőznénk (nem tudom ez így visszaadja-e :roll: ), közben halkan, és monoton hangon beszélek hozzá, úgy hogy az arcom a pofijához ér. Ettől lenyugszik. Ezután leteszem, ilyenkor ordanáré sírásba kezd, de ahogy beteszem a cumit, beletúrja a fejét a pelusba, rákap a cumira és alszik :wink: . Ha esetleg ez sem jön be néha, akkor pikkakk beöltöztetem, babakocsiba teszem, cumi be, pelus a fejéhez, és ahogy megcsapja a levegő, egyből elalszik :shock: :lol: . Nekem ez eddig mindig bejött, ha már nem bírtam vele :wink: .

Na meséld csak el ezt az esküvős sztorit :shock: :wink: !

Nyuszi!

Látom, nálatok sem az első etap volt a nyerő :lol: . Nálunk is jól jött ki a dolog, mert apát azelőtt soha, senki nem ejtette, és sztem az, hogy én igen, még izgalmasabbá tett engem a számára :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és Ronmay!

Bobó bent általában 40-60 percet alszik. Kint viszont hiába kel fel ugyanúgy 40 perc után, sétálok vele egy kört a ház körül, és egyből visszaalszik :D . Ez most is így volt (mondjuk a cumit vissza kellett neki akkor adnom :? ), de még a szemét se nyitotta ki, csak felsírt, de aztán vissza is aludt egyből. így most már több, mint másfél órája alszik, ami nálunk nagyon nagy szó :wink: . Szerintem be fog állni arra, hogy lesz délelőtt egy rövid szunya (fél óra), meg egy hosszabb (1,5-2 óra), aztán délután is megint egy rövid, meg egy hosszú. Most már egy hete így nyomja :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vége a csöves korszakomnak! :lol: :lol:

Dodi

Tényleg nem fájt amikor kivették :)

És a lényeg, kész a szövettan is, sikerült a műtét, ép részig metszettek tehát minden O.K.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Egyenlőre 3 havonta szűrésre kell majd mennem .
A varratokat vasárnap délelőtt szedi ki a doki, ez pont jó mert így apa el tud vinni.

Szóval most happy vagyok :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Nem semmi ez a net, nem is értem miért fizetjük, tegnap másfél órába telt mire engedett belépni, természetesen mire elküldtem volna a mondandómat, kérte újra a jelszót :twisted: :twisted: :twisted: .
Nálatok sose szarakodik :roll: ?

Orsi: nagyon sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából :wink: !!

Bond: apa ragasztotta az egész családra :( !

Dodi: nagyon édes a megismerkedős történet, egy részén jókat nevettem :lol: , de egy kicsit meg is könnyeztem :oops: . (én már csak ilyen sírós lányka maradok :wink: ) Botond nagyon édes, a minden szemszögből :wink: hülye pénztáros :twisted: !
Botond tiszta apja :lol: :lol: !!!!

Sillia: hurrrrááááá :lol: :lol: !!!!!!

Lorcával mi lehet :roll: :roll: ??

Nekem ma már a fülem is fáj mint a dög :? , áááááááááááááá kész vagyok! Melegítettem sót is rá, remélem használ valamit.
Én is két tesztet csináltam anno, elsőnél nem mertem elhinni, hogy tényleg pozitív lett, ezért befigyelt a második teszt és hála az égnek az is pozitív lett, nekem ilyenkor már a pocakomban volt. Októberben fogant a kis drágám :lol: :lol: .
marietta1982

Sziasztok!

Sillia, de jo!! Akkor tul vagy rajta vegre!

Ronmay! :) Ja, until...en is neztem, neztem egy darabig, mire rajottem.... :? :lol: Ja, Alex 5 honapos, es 7 kilo! :D Behoztuk a lemaradast....szopizik, nem tapszer, es meg nem eszik mast, majd 6 honapos kortol kezdem. Hiszek az okosoknak, hogy meg nem erett az emesztorendszeruk mashoz..

Megismerkedesi sztorik tenyleg nagyon jok! :D

Dodi, micsoda hasonlosag.... :shock: Erdekes, felnottkori apaban nem sok Botondot lattam, de a kiskori fotokon...mint 2 tojas!

Suli: Itt is 4 evesen kezdodik....no comment...aztan mire kikerulnek a gyerekek a sulibol megis sokkal hulyebbek, min nalunk...nezegettem az erettsegi tananyagot....mondom mi eeeez?????????Magyar alt. iskola 3-4.osztalyos szint kb.... :?
Vendég

Dodi

Botond kiköpött mása apának :shock: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sillia!

Juhuuu-juhuuuu :lol: :lol: :lol: .
Örülök, hogy tényleg nem fájt! Bár bevallom, én majd' besz@rtam a varratszedésnél, mert tökre rá volt már gyógyulva a húsom, és egy folytonos varás volt a hasamban, nem pedig öltések, és egy hirtelen mozdulattal szedte ki a doki :shock: .
Csak vígasztalni kartalak, de bejött :twisted: :lol: :lol: .

Marietta!

Örülök, hogy tetszett! Az mindig igazi elismerés, ha vagy így, vagy úgy könnyek szöknek az ember szemébe :wink: !

Niki, Orsi!

Ugye, hogy tiszta apa. És pont, ahogy Niki mondja, a felnőttkori Ricsihez (még) nincs sok köze, de babának totál olyan :wink: . Így legalább majd kiderül hogy nézne ki apa, ha boxban nem törik szanaszét az orrát, és gyerekkorában nem b@sszák el az étkezési szokásait :evil: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát wazzeg, lassan nem tudom 'emotion'-ök nélkül élni. Sokszor rendesen eszembe jut élő beszédben, hogy ide most ez, meg ez illene :shock: . Ez félelmetes! Bekebelez a virtuális valóság :shock: :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Mar tegnap elkezdtem irni, csak epp nem tudtam elkuldeni, szoval:

Orsi, (igaz, hogy tegnap volt, de) boldog nevnapot kivanok Neked!

Ancsurti, koszi, de sajnos nem lettek jobbak az ejszakak igy sem. Most ugyan volt egy 3es fel oras alvasa egyben, de azon kivul maradtak az 1 oras, 20-30 perces kelesek. Lassan 1 hete ez megy. Mar nagyon kesz vagyok idegileg. Es buntudatom is van, amiert nem tudok a gyerekemre egyszeruen ramosolyogni. Elegem van. Mit csinaljak??? :cry:

Bond, jol irta Ancsurti, itt 4 evesen kezdik az iskolat, de ugy tudom, hogy nem kotelezo akkor beadni. Beadhatod akar 7 evesen is mint otthon, es az alapokat addig megtanitod neki. Legalabbis nekem ezt mondtak. Vannak egyhazi iskolak, sima sulik, es maganiskolak. Allitolag ez utobbi a legjobb (nyilvan legdragabb is), kis letszamu osztalyokkal, es nagyon odafigyelnek a gyerekekre.

Itt ovi, meg bolcsi helyett day-care van, ami viszont olyan draga, hogy ha pl elmennek most dolgozni, akkor a keresetem kb. egy az egyben oda menne.... es cserebe masok "nevelnek" a gyerekem... :roll:

Pelenka: mi is pamperst hasznalunk, a huggiest is kiprobaltuk, de abbol neha kifolyt a pisi. Libero meg nincs is.

Dodi, igy mar ertem a dolgot ;)
Tok jo a megismerkedesi storyd :lol:

Gyerekek olyan feszultseg van bennem ,hogy az hihetetlen! Ocsemre is merges vagyok, a paromra is, a gyerekemre is. Ugy erzem megbolondulok! Komolyan mondom legszivesebben szetrugnek valamit :oops:
Vendég

Botondapa és Botond :D
Kép
Vendég

Dodi, marha jo az a jaroka! HOl vettetek?
Barcsak itt is lehetne ilyet kapni!
Fajarokat en nem is lattam itt, csak halosakat.

Botond gyonyoru baba es nagyon hasonlit apajara ;)
Korkulonbseg: koztem es ocsem kozott 7 ev van, ami gyerekkorban tenyleg soknak tunt, de hat igy jott ossze...
Ha valaki megteheti, es a termeszet is ugy akarja, akkor szerintem is jobb a kisebb korkulonbseg (2-3 ev).
Vendég

Norkili!

Hajrá! Rúgj szét valamit! Komolyan! tényleg segít! Mi itt már túl vagyun a témán, hogy ki mit üt/rúg/vág, ha ideges. Nekünk apa miatt van boxzsákunk, így én azt püföltem, ha kellett. De csapkodtam már a pelenkázot is (gyerek nélkül :lol: ), a dohányzóasztalt....stb. Sőt, volt hogy annyira feszült voltam, hogy üvöltöttem egy nagyot! Nem a gyerekre hanem csak úgy a világba (gyerektől minél távolabb, hogy ne rémisszem halálra :oops: :lol: . Tényleg ki kell adnod magadból, mert az nem jó, ha a szeretteiden vezeted le! Ha meg bent marad, az később megbosszulja magát! Én olyat is csináltam, hogy miután elaludt este a bébi, én meg majd' felrobbantam, ittam egy jägert, és az tökre lehiggasztott (meg hatott is, mert ugye terhesen nem ittam) :oops: :lol: . Mondjuk az éjszakai tejcsi ment a csapba, de akkor arra volt szükségem....
A párod mennyire tud/akar besegíteni? Napközben sem tudnál kicsit pihenni?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi, a paromat joforman nem is latom. Elmegy hajnalban es hazajon (ha szerencsem van) este 7-kor. Aztan leul a gep ele, ez azon dolgozik....
Most hogy itt van ocsem, megkertem, hogyha felebred a gyerek, akkor figyeljen ra, mert nekem ki kell mennem most ebbol az epuletbol, kulonben bekettyozok.
Azert az megnyugtat, hogy neha masoknak is vannak "gyenge" pillanataik :) Egy boxzsak de jol jonne most nekem is!!!!!!! Legalabb 1 oran keresztul puffolnem! :twisted:

Boo, most olvasom... ezek szerint Neked is hasonlo jo ejszakad volt?
Csak ma volt ez vayg mar korabban?
Mert nalunk mar egy hete megy :evil:
Vendég

ciki kérdés:
mikor együtt vagyunk apával,utána olyan mintha megjönne a mensim.aztán mégse.
9 hetes volt a baby,mikor egy nap azt hittem megjött,azóta se semmi
szerintetek?a hegek?nagy lehet a baj??

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

remek kedvem kerekedett :lol:
Vendég

végre sikerült feltenni a képeket!keresztelő volt,nem ilyenekbe járatom.habár ha marie antoanette korában élnénk...

Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: