Csak kutyafuttaban olvastam....
Ami megmaradt:
Siilia:nekem nagyon tetszik a sztorid!Meg hogy nem is erdekes es izgalmas.....azert az emberek tobbsege nehezen ismerkedik,es azert kell egyfajta batorsag a neten valo ismerkedeshez(is).Tetszett amit az illatarol irtal....
Bond;na gondoltam valami ilyesmi lesz a tietek
Dodi:
En egy idoben rengetegszer utazgattam igy a baratnommel
En amugy majdnem megtippeltem.vagy csak akartam
(mert mi anno rengeteget..a belvarosban...
Boo:orulok hogy azert egeszen jol megoldodott a koltozesetek!Mielobbi beepulest kivanok!
Makikam eppen szopizik....
Csajok!Gyermekem rekordott dontott:este 10-kor alvas,3/4 5-kor szopi,aztan alvas,8 utan szopi,aztan alvas egeszen 1/2 12 ig!!!!!!!!!!!!
Csak lestem......valoszinuleg azidojaras,mert bazi meleg van(18 fok)de esik az eso....
Aztan elmentunk vasarolni baratnommel...de jo volt kimozdulni,bar csak boklasztunk,tenferegtunk,kaveztunk,es szoktattuk Hangit a nyuzsihez.
Holnap is megyunk csavarogni,mig jo az ido...
Hangi akkorakat kurjongat,nevetgel,magyaraz....beszarok.....edes kis Kuglikam....szetharapomaprocafatokraakishusat!!!!!!!!
Nem is ertem ezeket a pelenka mereteket....mi is Pamperst haznalunk,de meg csak a 2-esnel tartunk,pedig van itt hus rendesen,es szerintem azert a 7 kilot mar atleptuk....
Norkili:remelem lassan helyre all a rend....sikerult valamennyire az ejszakatok????
Hozzataplalas:en is csak a 6.honaptol szeretnem kezdeni...talan gyumolcsok levevel,de ugyhallom nehany gyerek tulsagosan megkedvelei az edes gyumolcs izet,ezert nehezebben fogadja a zoldsegeket...lehet hogy zoldseggel kene kezdeni...repaval,sutotokkel,krumplival.Itt egeszen mas az ajanlas mint otthon...azt hiszem itt a zoldseg az elso.....
Ja es megtudtam,hogy 4 eves kortol kezdodik itt a suli,nem is 5 evesen.....kivancsi leszek......jo elore el kell gondolkoznunk mi is lesz majd,milyen suliba is menjunk...