A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lányok!

Szrintetek nem lesz baja a gyereknek,ha tv-t néz?? Ugyanis Lili már most "függő" :lol: .Ha ölben van,akkor is addig tekeri a nyakát,amíg nem látja a tv-t,ha pedig leteszem a mi ágyunkba,már egyből azt bámulja. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

ismerkedés

Nem túl izgi, aki gondolja gurítgasson lefelé..

Amikor a lányokkal visszaköltöztem Fehérvárra kb. egy évig eszembe sem jutott semmiféle pasi. Élveztem hogy egyedül vagyok.
Aztán már nem annyira. Két év után már egyáltalán nem.
A munkahelyemen kívül sehová sem jártam, oda viszont 31 napból 29-et, éjjel nappal hétvégén is.
(élni kellett valamiből, egy kereset az csak egy kereset)
Barátaim sem voltak, ismerkedni nulla lehetőségem volt. Persze alkalmi partnert könnyű találni de én nem olyat akartam.
Volt elképzelésem. Egy olyan kapcsolatot kerestem ami érzelmekre épül, tartós és állandó de meghagyja a személyes függetlenségemet.

Ez persze csak afféle királylányálom :?

És, indult a társkereső oldal.
Hogy mi a valóság?
Rengeteg elvált csalódott elkeseredett férfi aki arra vár hogy odaköltözhessen valahová valakihez.
Még több nős férfi, aki szex és szabadidőpartnert keres. Nyíltan. A kapcsolat minősége nekem megfelelt volna viszont nős férfival azért mégsem.
A maradék pedig igen kevés. Rengeteg levelezés, sok találka. Ezek egy udvarias kólázásban sütizésben merültek ki, és már az első pillanatban tudtam, hogy:nem.
3 év alatt kettő pasim volt egyik sem tartott tovább 2 hónapnál. És mindkétszer nekem tették ki a szűrömet, mondván érzelmileg csimpaszkodom, fojtogatom őket
:?
Ja, és összeakadtam egy volt iskolatársammal.
Egyedülálló gyermektelen állatorvos. Mindenki bíztatott: most aztán megfogtam az Isten lábát!
Na, ebből semmiféle kapcsolat nem lett. 1-2 szer elmentünk ideoda de már a stílusától is kirázott a hideg amikor pedig megpróbált megcsókolni úgy éreztem mintha a nyakamba borítottak volna egy vödör meztelencsigát!

Már elveszettem a hitemet ebben az egészben csak megszokásból böngészgettem az új arcokat.
És akkor megláttam Zolit, előző nap regisztrált fel.
Nem mondanám hogy szíven ütött, egyszerűen belefért az általam beírt feltételekbe.
Nézegettem nézegettem aztán egy arcközeli fotón megláttam a 3 fülbevalót.
Na, akkor kattintottam a jobb fölső sarok piros x-ére :evil:

És másnap ő írt nekem. Kultúrált értelmes (és hibák nélküli) levél volt, válaszoltam. Visszaírt. Tettszett. Aztán MSN-ezni kezdtünk.
Ezt kb. 3 hétig csináltuk, de nagyon komolyan, hajnalig beszélgettünk naponta. Akkor már a rabja voltam csak még magam sem tudtam.
Fényképekből azért azt felmértem hogy nem épp egy Adonisz, egy idő után én kezdtem feszegetni a találkozást.
Na, itt megint nem mondhatnám hogy hatalmasat dobbant a szívem..
Egy idegen ember állt előttem aki ráadásul egyáltalán nem tettszett. Egy kicsit sem.
Ezt meg is írtam neki aznap este, hogy ne haragudjon de nekem ez mégsem megy.
És egy napig nem volt tőle sem levél sem MSN semmi.
És akkor jöttem rá hogy nekem már része az életemnek, hogy megfogott a stílusával a műveltségével és elsősorban a humorával.

Aztán másnap este írt egy levelet, amiben jelképesen leírta hogyan élte meg a pofáraesést. Sajnálom, hogy azt a levelet nem őriztem meg, mert azzal nyert végleg csatát. Utána én hívtam randizni
:)
Valami olyasmi volt, hogy ő a hős lovag, rózsával a szájában kapaszkodik fel a legmagasabb vártorony legfelső szobájába a hercegkisasszonyhoz (az én lennék), és már majdnem felér, gyönyörű árnyék a függöny mögött, közelít, végre nyílik az ablak:
De kifelé, így ő lezuhant a rózsatövisektől csupavéres pofával és marha nagyot esett.

Amikor újra találkoztunk én kértem hogy érintsen meg, közeledjen mert ha tőle is meztelencsiga érzésem van akkor tényleg semmi értelme. Nem volt

:lol:
És amikor másodszor ültem be mellé az autóba, már megéreztem és megismertem az illatát. Én ugyanis nagyrészt az orrommal vagyok szerelmes, tudom ez hülyén hangzik de így van. És most nem illatszerekre gondolok, hanem valakinek a teljesen egyedi illatára..

És ahhoz képest hogy az én lakásomon férfi 3 évig nem járt, neki 2 hónap után kulcsot adtam. Amit azóta sem bántam meg. Sajnos a kapcsolatunkat erősen aláaknázza az én gyerekem-te gyereked konfliktus, de ezt max. kezelni lehet, megszüntetni nem.

ja, a fülbevalókból kettőt már azelőtt kiszedett hogy először találkoztunk volna. Egy maradt és van azóta is, mert azt mondta azzal már a személyisége sérülne

Bocsi, ha hosszú volt... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.21 09:20-kor.
Vendég

Ikoka!

Tényleg juhuuu-juhuuuu :lol: . Ez haladás :wink: . Ne keseredj el, ha innentőlnemlesz ez minden este, mert nem lesz :twisted: . De egyre több ilyen este lesz, és hamarosan átalussza majd

Bond!

NYugi!!! Én írtam is tegnap, hogy Leot te fejtetted meg elsőnek, Kidmant pedig Orsi :wink: .
(Hozzám amúgy 22:37-kor érkezett meg az üzid :shock: ! Visszaküldted az időben?! :lol: ).
Szuuuuszááááá :wink:

Sillia!

A csővel nem lesz gáz! olyan lesz, mint egy varratszedés: sokkal inkább kellemetlen, mint fájó :wink: .

Nyuszi!

Ne izgulj! Én naponta 4- szúrom magam, így tapasztalatból mondom: nem fáj az annyira, mint gondoljuk :wink: . A szülő félelme, és hozzáállása ilyenkor is nagyon nagyban befolyásolja a baba reakcióit! Nekem ugye a cukromból adódóan semmit nem jelent egy szuri! Persze egészen más, mikor a bébit szúrják, és az elsőnél én is fostam nagyon, de ő ott is csak a másodiknál sírt, és sztem inkább azt utálta, hogy kicsit lefogjuk, nem is a szurit! Nagyon fontos neki, hogy a te arcodom mit lát! Ha totál ktségbe vagy esve, és morzsolod a könnyeid, persze hogy még jobban sír, hiszen nincs kiből erőt merítsen! De ha mosolyogsz, és vidám hangon nyugtatgatod, pikkpakk megnyugszik :wink: .
Később sem szabad úgy beállítani, hogy "jajjj, szegénykém, szurit kapsz :cry: ", hanem hogy "de jó lesz, a doktornéni bead egy csodaszérumot, amitől sokkal erősebb és egészségesebb leszel, így nem kapod el a csúnya betegségeket! Egy icipicit szúrós lesz, de azonnal elmúlik, és csak a szupererő marad" :lol: :lol: :lol: . A gyerekeket hihetetlenül könnyű befolyásolni, úgyhogy később (is)éljetek vele :wink: .

A mi ágyunk is Brendonos :wink: ! Mi anyu betegétől vettük (vagyis anyutól kaptuk 8) ) 26.000-ért. Eredetileg 36 volt. Állítólag egy használták, de még a stiftek helye is érintetlen volt :shock: .Aztán mondta a csaj, hogy ők csak a legalsó szinten használták, kb. 3* mert uuuutálta a kislánya, mert túl későn akarták elkezdeni :? . Hát mi ennek örülünk :oops: :twisted: :twisted: :twisted: . Mindjárt csinálok képet!

Tv: Nálunk is nagy favorit :? ! Anyut kérdeztem tegnap, nem gáz-e. Válasz: DE! :? Ha nincs elég távol ronthatja a szemét, mert nekik még nagyon gengécske a szemük. Meg eleve ez a vibrálás sem túl jó! De anyu szerint attól nem lehet baja, ha időnként látja, csak ne az legyen neki a "játék",hogy a pihiszéket a tv felé fordítjuk :lol: .

Sillia!

Ez neked átlagos?!?! Ez naaaagyon édes story :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Még az illóolaj témában.
Ez egy leírás, hogy mit HOGYAN NE hasznájunk:

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2686

És íme a milyenbetegségremitkellhasználni táblicsku...:

Kép

...erről az oldalról:

http://www.joozsa.hupont.hu/2/aromaterapia-tablazat

Kép
Kép
200907?

Az első cumis képünk
Kép

Kinti szundi
Kép

Járóka
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Leot priviben küldtem, de Kidman nénit IDE írtam. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Lanyok!

Nagyon koszonom, hogy hianyoltok, es Bond, jol lattad, hogy tegnap olvastam, de egyszeruen lehetetlen lepest tartani veletek!! :? :roll: :lol: :lol:
Mire elolvasom, mar semmi idom nincs irni, egy mondattal meg nem akarom letudni az amugy is ritka bejelentkezesemet... :roll:
Velunk minden ok, Alex 8-kor elalszik, 4 korul eszik, aztan alvas tovabb 8-ig.. Nagyon nyugodt, mosolygos baba, imadom!!

Na, most is mennem kell, mert Alex almos, nyafizik, Rania meg maszik az olembe, o is irni akar.... Talan este kicsit tudok jonni...

Sok puszi Nektek!
Vendég

Lilisgabi

Jók a képek, hozhatod a többit is. :wink: :lol:

Sillia

Ismerkedős történet, nagyon jó. :P

Dodi

Képek jók, a járóka nagyon jó, és mekkora :shock: , Vagy normális méretű, csak csalóka a kép?
Lehet, hogy akkor mi is veszünk járókát. :wink:

Kép
Kép
orsi777

Bond

Azt én sem láttam, akkor bizti nem küldöm a megfejtést :shock: :wink:

Niki

Jó, hogy jöttél, képet kérünk.

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

(Mielőtt valaki hülyének nézne: NEM, nem fontos ennyre, hogy ezért menjek pszichiáterhez. Csak hülyéskedek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

A gázos még itt van, de már legalább a szobákban van fűtés. Még a védőnőt kell megvárni aztán szopi :arrow: normális reagálások :wink:

Kép
Kép
200907?

Gázos :) :arrow: védőnő :?: :shock: :?

Kép
Kép
200907?

Orsi!

Többnyire 100*100-asak a járókák, ez 120*120-as. De nem csalóka a kép! Sőt, mivel Botond be van takarva a képen, pont úgy tűnik, mintha nagyobb lenne a járókához képest, szóval pont a másik "irányba" csal a kép :shock: . Nagyon durván tágas, tényleg :D . Ő kilát belőle, én belátok rá... Szuper :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nekem két különböző funkciójú mellem van. :shock:
A jobb az evős cici a bal pedig a nyugicici :lol:

És Lóci pontosan tudja abból hogy melyik cicire teszem és milyen irányból hogy most kaja van vagy szundi..

Sokszor nem tudom mi baja és ha olyankor a jobb mellemre teszem amelyikből MINDIG tud érdemlegesen szopizni akkor tekereg és szenved.
Olyankor már tudom hogy biztosan nem éhes, átrakom a balra és ott pár perc alatt álomba cummogja magát.

Napirendesek és következetesek kérem nem felhördülni :oops:

Ez így nekünk jó :)
Vendég

Napirendesek és következetesek kérem nem felhördülni :lol: :lol: :lol: .

Magamra vettem, szóval reagálnék :roll: :lol: !
Fel abszoút nem hördültem, de mindenképp megállapítottam, hogy a te fiad is "cumista" :lol: . Nálunk első perctől ez volt, csak mivel eleinte orrba-szájba folyt(!) a tejem, Botond nem tudott cumizni :( . Ezért kellett bevezetnem a cumit. Estére viszont mindig kevesebb volt a tejem, így cicin el tudott aludni, és ez máig így van, így hála Istennek nem kell éjszakára cumi, aminek nagyon örülök, mert mindig mgam előtt látom Szonibaba szavait, hogy ők éjszaka hányszor keltek cumit vadászni :? :lol: . Naapközi alváshoz viszont többnyire kell a cumi, amit ma már nem bánok, mert így nem függ tőlem a baba, illetve a cicimtől. Mi sokat mászkálunk, és visszük őt is mindenhová, mert mi így élünk, és ameddig ez neki nem okoz gondot, addig így is fogunk :wink: . És mindig úgy intézem, hogy lehetőség szerint ciciből egyen, vagy max. egy étkezést cumisüvegből, de azt nagyon nehéz lenne kivitelezni, hogy minden alkalommal még cicin is aludjon el... szóval nekünk meg így jó :wink: . De sztem a gyereknevelésben eleve nincs olyan, hogy valamit így vagy úgy KELL csinálni! Amíg egy rendszer vagy szokás a babát is és a szülőket is boldoggá teszi, addigaz úgy jó, ahogy van :wink: !

Amúgy akartam is neked írni, hogy nekünk sincsen napirendünk :? ! Mostanában még a lefekvés ideje sem fix. Ami biztos, az a periodikusság! Hogy biztos lehetek abban, hogy egy szopit hosszabb ébrenlét követ (most már 1,5-2 óra), aztán egy kb. egy órás alvás következik :D . Így tudom mihez tartani magam, és sokkal könnyebben veszem a jelzéseit, mert bizonyos dolgokat ki tudok zárni! Szóval nálunk nem az időpont a lényeg, hanem a folytonosság, mert ha ezek nem így követik egymást, akkor szakad a cérna :? ! Azt viszont magasról letojja, hogy hánykor fürdetjük :lol: . (De azért betartom 8) )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :lol:

Csak egy gyors bekukk, ,mert nemsokára kaja lesz :D

Sillia: a sztorid egyáltalán nem snassz, nekem nagyon tetszett! :lol: Jó látni, hogy értelmes emberek is keresnek és találnak is párt a világhálón :D :D
A cső miatt ne aggódj, nem fog ragaszkodni hozzá a szervezeted, kijön az :lol:

Rólunk röviden: apa a héten szabin van, így most kicsit jobb :lol: Megjött a konyhaszekrényem, bár keskenyebb, mint a mikrónk / :shock: eddig is tudtam, hogy bazi nagy/, ezért most enyémapa egy nagyobb munkalapot ment el beszerezni :roll: :D
Végül kenguru mellett döntöttem, mert apa a mei taira azt mondta, hogy túl nőies, ő azt nem hordja! :roll: :D Ma megjött a kenguru is :lol:
Én is vettem Katának borostyán nyakláncot, eddig egy napot volt is rajta, de éjjelre levettem, mert attól paráztam, hogy megfullad tőle :oops: Pedig az eszemmel tudom, hogy neeeem, de mégis :roll: :lol:

Boo: Angelina Jolie? /a tetkók miatt gondolom, más infó vagy nem volt, vagy átsiklottam felette/
Költöztetők miért kerültek 60 e- be??? :shock:

Kép
agi125r

Dodi! Mi is pont ezt a járókát néztük.Remélem Lili is csípni fogja,ahogy Botond!

Úgy látszik,gyerekem érzi a frontot,mert reggel 7-kor evett,utána csak 4 óra múlva és most megint alszik :shock: Rég vót már ilyen,hogy ennyit aludjon napközben :lol: Remélem délután nem lesz hisztis,mert jön az egyik kolleganőm és jó lenne,ha nem adná elő magát a kisasszony

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond ismerkedős sztroijára tipp:

- kollégák voltak, és megakadt a szemük egymáson :D
- Bondapa Bond irodájába ment szgépet szerelni :D
lenne még tippem, de Kata egyre nehezebb :lol:

Kép
agi125r

conversano! :)

A Csajokat sajnos passzolom. (Rémlik valami ilyesmi, hogy talán a Magyar Televízió archívumából lehet másolatot kérni. De lehet, hogy csak "rémálmodtam" vagy nem de, csak már nincs ilyen. Most gyorsban szétnéztem a honlapjukon, de nem véltem ilyet felfedezni. :roll: :roll: :roll: ). A Port.hu-n csak mint mozifilm szerepel, magyarul nem úgy tűnik, mint amit a közelmútban adtak vagy újra vetítenének a tévében. :(

Minden egyes kép nagyon-nagyon jó! :shock: :P :P :P :P

(Honnan szedted ezt a jó kis időjárás előrejelzést?)

[quote="conversano"] írta:conversano
[quote="200907?"]
írta:
200907?
Pontosan. Képzeld mi lenne, ha polip lennék!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Akkor lenne még hely a sörnek és a popcornnak is :mrgreen:

Pontosítsunk:
Egy kaméleonnal kevert polip :wink:

Nem szeretm sem a sört (a Radler kivételt képez, de az csak kamu sör :lol: ), pláne nem vagyok híve a tévé előtti "szemét" evésnek. :roll: :?
Kaméleon és polip mixációja? ENNYIRE randa lennék??? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :( :( :( :(

norkili! :)

Ha addig kitartunk, akkor csak 6 hónapos korától kezdem a hozzátápit az almával, banánnal és az őszibarackkal. Előszőr egyenként 3 napig és ha minden okés, akkor jöhetnek majd a kombinációk is. Elsőnek levet fogok adni és majd utána jönnek a pürék.

lola29! :)

[quote="lola29"]m írta:lola29i is a huggiest kedveljük.meg van nagykeres zsákos is a szürke hétköznapokra! :D
apa meccsen.én meg netezek

Mi az a nagykerekes zsákos? :shock: :?: :roll: :roll: :roll:

[quote="lola29"]t írta:lola29ök jó magammal beszélgetni.persze mikor alszom ilyemkor,akkor mindenki it dumál!ma voltunk a westendben a mediában,és a pénztáros nénik teljesen el voltak mosva picurtól.még a felügyeletét is elvállalták!ÉS AZ EGYIK MESÉLTE,HOGY EGY ISMIJÉNEK 1 ÉVES A kislánya,és születése óta 13 órát alszik egyhuzamban éjjel!és a múltkor felébredt egyszer és néztek nagyot,úristen mi van!!!tegnap én is majdnem elestem vel hajnalban,mert megszédültem!!!

Én nem mertem volna senkire rábízni. :roll: :roll: :oops: :oops: Pedig egyszer már jártam így. A Patikában pár forint kellett volna, hogy kifizessem a cuccost és mindenképpen szükség lett volna rá.
A legközelebb automata írd és mond 5(!!!!) lépésnyire volt tőle. Úgyhogy két választásom volt: vagy ott hagyom Hugit a patikában, aminek örültek volna és nem is voltak sokan (ráadásul jól viselkedett, nem volt nyűgös sem) vagy kiviszem magammal az utcára. Ami azért jó móka, mert nem elég, hogy lépcsőn kell bemenni, de 2 ajtaja is van, amik egymás felé nyílnak és kevés köztük a hely. Tehát úgy kell átvergődni rajtuk a babakocsival. :? Inkább ezt választottam. :roll: :roll: :roll:

Manó még nem volt 1 hónapos, amikor már átaludta az egész éjszakát. Így mi is. 8) 8) :lol: :lol:

Most vagy "megnyugtatlak" kicsit vagy jobban rád hozom a frászt.
Csaj és pasi. A pasi elugrik valahova, de véletlenül magával viszi a csaj kulcsát is, így az nem tudja bezárni az ajtót. Jobb híján a csaj lefekszik aludni. Egyszerre csak felébred, valaki áll az ágya mellett. Először azt hiszi, hogy a pasija, aztán hirtelen a szemébe világítanak egy zseblámpával. A csaj lefagy, a betörő pedig kihasználja, összeszed még pár cuccot és lefarcol.
Na, ez milyen...? Ha én jártam volna így, akkor vagy lefagyok én is vagy egyszerre kezdek el sikítozni, hátrálni és összeijedni magam egy infarktus közepette. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(Még a régi lakásunkban játszottam el többször, hogy benne felejtettem a zárban a kulcsot - kívülről. :oops: :oops: :oops: Amit csak reggel vettem észre, így szépen átcsicsikáltam az éjszakát. Marha mákom volt, hogy sohasem akarták kihasználni. :roll: De azért a szomszédok is bekaphatják, mert nem hiszem, hogy soha senkinek nem tűnt fel, hogy ott fityeg a kulcscsomó a zárban. Ha már a földszinten laktam, közvetlenül a lépcső mellett... :evil: )

Képkicsinyitésre ancsurti szokott ajánlgatni egy oldalt, mondván egyszerű. Nem jegyeztem meg (pedig elég egyértelmű címe van :oops: ), mert nem azt használom. De ha más nem, akkor biztos tud segíteni valaki a családból.

boo! :)

[quote="boo"]S írta:booillia
pelus: nem! épp hogymost fogy el a 2es és kezdjük el a 3as méretet! :wink:
ugyanis Zsiri amit hízik, azt mind a combjára hízza! :shock: olyan vaskos lett a csülije, hogy alig érem körbe :o :o :o :lol:

Üdv a klubban. :lol: Azt hiszem, hogy mi -pontosabban Hugi- vagyunk a sereghajtók. :roll:

"Én mindig a zárban hagyom a kulcsot éjszakára, úgy BIZTOSAN nem tudnak bejönni!!! legalábbis az ajtón!"
Zárja válogatja... :roll: :roll: :roll:

"Conversano
nagyon durvák a régi képeid
de az enyémet nem übereli: vagy kapafogú van vagy fogszabályzós és olyan csenevész voltam, mint egy giliszta"

Képet, képet, képet, képet!!!! :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiBoo!

Nem csalódtam :lol: :lol: :lol: .
Vajszínű, velúr bútor?!?!?! Te gyereket mertél egy ilyen mellé szülni?!?!? :shock: Ez olyan mint benzines kannába petárdát dobálni! Max, féléve van hátra a kanapétoknak :? :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Nem, ez most még okés, Majd akkor lesz Gáz Géza, ha:
- valamiért ott köt ki a hozzátápis kaja
- Zsirin elkezd mocorogni.
De nézzük a dolgok jó oldalát: lesz egy bézs kanapétok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]K írta:kicsidodiaty!

Én nemhogy kiviszem, de mostanában napközben kint alszik :wink: ! Imádja! Gyakorlatilag csak az orra látszik ki a harci szundszerkóból, de inkább, mint hogy megfázon. (Pelus, hosszú ujjú body, melegítőgatya, pulcsi, zokni, termonaci, termokabát, cipó, sapka, kapucni+meleg takaró+pelenka az arca előtt) :D . A múltkor felsírt, és akkor vettem észre, hogy melege lehet. (odasütött a nap) Szerncsére megizzadva nem volt, így kitakartam, és aludt is tovább :wink:

Na, akkor te is azt játszottad el, mint mi Manóval az első sétájakor: 20 fokban szkafander, alatta jól beöltözve és sapka. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ehhez képest Hugi most hétvégi sétája: rövid ujjú body, polár rugdalozó, polár hálózsák és polár takaró, oszt csumi. :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiorkili!

Anyum az István kórházban dolgozik, mint gyermekorvos, és őt ugyan köti az orvosi titoktartás, de nővéri- vagy takarítói titoktartás nincsen :twisted: :lol: :lol: :lol: ....
Igen, Panna Alexandráék kislánya. Szerintem mondjuk egy Barna Rebeka is tök korrekt lenne, de ez a Barna Panna.... :? Hát, szerintem kicsit sem vicces, max. röhejes!

Titok tartás: :lol: :lol: :lol: :? :? :?
A Barna nálam még mint férfi név fut. Vagy már megint lemaradtam valamiről? :roll: :roll: Vagy az a férje neve? :roll: :roll:

Járóka? :shock: :shock: Focipálya!!! :lol: :lol: :lol:

"Múltkor mutatták a tévében, hogy lehet kapni kb. 1500,-Ft-ért olyan riasztót, ami hasonlít az ékhez, amivel kiszokták támasztani az ajtót. Oda kell rakni az ajtó elé, és ha benyitnak riaszt."
Ez nem hangzik rosszul.

nyuszi81! :)

Bevallom, én nem szeretem, ha egy gyerek tévét néz. :roll: Hogy egészségügyi vonzata van-e azt nem tudom. Inkább azt nem szeretem benne, hogy a szülő általában később is beveti, mondván akkor nyugton van a gyerek és elé ülteti, ha zavarja valamiben.
Hugi is egyfolytában tekergeti felé a fejét. De ahogy Manónál, úgy nála sem fog bejátszani. :twisted:
(Manónál most már vigázni kell. Tegnap a Diótörő ment a tévében. Arra azt mondta, hogy nem kell. A South Park előtt viszont többé-kevésbe csendben ül. :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: )

sillia! :)

Méghogy érdektelen és unalmas történet?! Gyönyörű! :o :o :o :o :D

niki72! :)

Mire elolvasom, mar semmi idom nincs irni, egy mondattal meg nem akarom letudni az amugy is ritka bejelentkezesemet...
Nyugodtan megteheted, nem fogunk megorrolni rád. :wink: Viszont mégis csak tudunk valamit, ha azt olvassuk, hogy sziasztokbocshogynemtudoksokatjönnimijólvagyunkvelünkmindenrendben. :wink:

agi125r! :)

"Végül kenguru mellett döntöttem, mert apa a mei taira azt mondta, hogy túl nőies, ő azt nem hordja! Ma megjött a kenguru is "
A kengurunak meg erszénye van és jóóóó nagy farka. Akkor most hogy is van ez? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angelina Joliera én is gondoltam, de szerintem ő nem boo műfaja :roll: :roll: :roll: . Igaz, Audrey Tautou meg nem belevaló és karakán.(Bár még egy filmjét sem láttam :oops: :oops: ) :roll:

Eltaláltad! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Köszi köszi a dicséreteket, van itt egy pár lány akire esetleg majd... 8) :wink: :lol: :lol: (Petra, Hugi, Kiara...és még sokan mások :wink: :lol: )

Dodi

Ha nincs ugye időponthoz kötve a nap, csak a sorrend, akkor:
-mit csinálsz ha csak fél órát alszik az egy helyet? egyből megeteted vagy megvárod míg eljön a kaja ideje.Mert ha megeteted máris nem 3 óránál hanem 2,5 óránál jársz..ugyanis nálunk sorozatban ez van, így a nap végére + egy kajával vagyunk.

3 napja, kisfiam a 3-4 órai hajnali kelést felváltotta az 1 órásira és az 5 órásira :evil: aztán 7 :evil: most vagy kevesebb a tejem vagy nem tom mi lehet. most is üvöltve tudtam lerakni aludni(mert az következett és már sehol sem volt jó) de mégis olyan érzésem volt mintha cicit kért volna, most nem tom hogy az éhség vagy a cumi miatt..mindenesetre beletömtem a cumit, csak öt percig kellett ott fgonom a szája előtt..hmm..most alszik..komolyan mondom nem értem én ezt.

Norkili

Azt a kutya meg a macska, nem semmi este.Ha összeadod mennyit alszik egy nap? éjféltől éjfélig? nekem anno azt mondta védőnéni hogy 12 óra a min.Mennyiket eszik?

Lehet amúgy most lemérem a köv. etetést mennyit eszik és akkor kiderül, hogy van e tejcsi vagy nincs..

Boo

Nem semmi!5200? :shock: Mi vagyunk annyiak....és van köztük egy hó..Igaz mi vhogy mostanában kevesebbet hízunk, annál többet növünk..bár bevallom most már csak minden hó elsején mérem...

Sillia

Ilyen a világ!Engem nem untatott :wink: :lol:

Niki72

Képet Alexről!!léccci!!Ő a topik első babája... :D

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Akkor tiéd apa is informatikus? Akkor lássuk a teljes történetet :wink:

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Nekünk már egy ideje van járókánk és Roló imádja. Van hogy egy órát is elszövegel ott magában :shock: :lol: persze mindig chekolok.

Mellműtét:
Ha nekem lógni fog akkor a kölykök után tuti felvarratom...
eddig úg ynéz ki nem fenyegetet ez a veszély, kopp kopp, biztos a sport miatt.. :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

niki72

Alex már 7 hónapos??? :shock: :shock: Aztaaa...akkor már gondolom egy csomó mindent tud... 8)

KépKép

KépKép
ronmay

dodi

És te kiveszed a cumit, mikor elaldut??Én mindig... :oops: :oops: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Reggel kilenc óta van fent Hugi. Tegnap előtt és tegnap is kakilt. Ma már a harmadikat produkálja, pedig még csak fél három van. (Helyesbítek: ugyanazon pelusba még nyomott kettőt 10 perc alatt. Az összesen 5.) Mit csinál ez a gyerek? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Jövök a sztorival nyugi. :wink: Azt nem ígérem, hogy még ma pixelre dobom, mert valamit kéne tartani is a házból. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: De meg lesz.

Addig is dobjuk tovább a labdát ancsurtinak. Róla már tudjuk, hogy:
- korábban is ismerték egymást
- Apa már elvált mire összejöttek
- sokáig voltak távol egymástól az esküvő után, mire ancsurti utána ment.
Ha van még más is, akkor ez nem rémlik. :roll:
Na, de hogy jöttek össze? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Ronmay, jaj, nem hulye ez a vonalzo, azt mondja, hogy 7 honap van az elso szuletesnapjaig....majd csinalok masikat....

Kicsinyitek kepeket es teszek fel. :D

Koszi, Bond, ok...szoval tomoondatokkal is johetek... :D
Ja, azt azert gyorsan: a pelenkaval betakart Hugis kep szenzacios...szegeny Alex is miknek van sokszor kiteve....Multkor jovok be a szobaba, azt latom, hogy Rania a fejere huzta a kis taskajat...de olyan kis draga fiu, mindent tur....(Ekezettel... :D )
Vendég

Orsi!
Boldog névnapot kívánok!!!!

Majd jövök, csak Petra még nem álmos...

Kép
katy76

Bond!

Apa ugyan nem focipályának, hanem "komplett játszótér"-nek nevezte az új szerzeményt. a lényeg, hogy tényleg bazinagy :lol: .

Ronmay!

Tudom miről beszélsz :roll: :lol: . Hát, két verzió van: ha alvás után egyből "éhessírást" nyomat, akkor nincs mese, enni kell :lol: . Ha viszont nem sír, csak simán fent van, akkor szórakoztatom, amíg le nem telik a 3 óra. Nálunk emiatt sose volt az, hogy pontban 3 óránként eszik! Eddig inkább 2-2,5-3, egy hete pedig 2,5-3-3,5 :D .

Botond tegnap megint vévigaludta az éjszakát, de előtte napokig káosz volt. Kiváncsi leszek, ma este mi lesz :roll: .

Én nem veszem ki a cumit, pedig lehet, hogy ki kéne :roll: . Nem szokott neki kiesni, és nem akarom ezzel felkelteni, mert ha rosszkor veszem ki, akkor felébred. Nálatok éjszakai is kell cumi? vagyis azzal alszik el?

KépKép

KépKép
kicsidodi

ronmay! :)

Hugi még nem kelt el, úgyhogy szabad a préda! :wink: :lol: :lol: :lol:

Neked valaha is lógni fog a cicid? Viccelsz, asszony????? :shock: :shock: :shock: :? :lol: :lol: :lol:

Szonibabával mennyit tudsz értekezni a mivanmostmitcsináljak témakörben?

niki72! :)

Köszi. :oops:

Néha Manó is játszik ilyet, hogy táskát húz a fejére. Aztán Anyuka kapcsolt, hogy talán még azelőtt le kéne szoktatni róla, mielőtt rászokna. :roll: :roll: :roll: :roll:

Most csak annyit, hogy én VMS [azaz virtuális gép használatát biztosító operációs rendszer, elsősorban a Digital Equipment VAX és MicroVAX gépein (Virtual Machine System) ] környezetben csináltam úgy, mint aki marhára ért hozzá, hogy különböző programok segítségével lakossági számlavezető rendszereket üzemeltessen ilyesmi képernyőket nézegetve...:

Kép

... anélkül, hogy ilyen szervereket vágna tönkre:

Kép

Kép

(Tegye fel a kezét, aki nem értette! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

És akkor jött Apa... :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Na újra itt , nem volt netünk, már megint!!!!! Elvonási tüneteim voltak :oops: :lol: :lol: !! Az oké, hogy ritkán írok, de nem volt mit olvasnom :D !! Így nagyjából átfutottam :oops: , na de a képeket jól megnéztem ám :lol: :lol:

Dodi: Oooooooooooooolyan szépek vagytok a képeken, milyen kis csini vagy te is :lol: :lol: !!!!!

Ancsurti: Jaj, ti is milyen édesek vagytok Hangival!!! Dögi a punkmaca :lol: :lol: !! Hangi tiszta apája!
Cuki kisbaba voltál te is és azok a göndör loknik!

Breki: Ti is nagyon szépek vagytok Minóva :lol: :lol: l!

Cziga. Milyen édi Bende (is) :lol: :lol: .

Katy: aranyosak a kutyik nagyon, én ha tehetném mindet befogadnám :oops: :wink: :wink: .

Ági: A Született Feleségeteket átrakták szerdára, de lehet, hogy már tudod :roll: :roll: !!

Gabi1: szépek a gyerkőcök.

Csibe: Kiara is egy tündér, jó a huncutos kép :wink: .

Ronmay: Roland is helyes kispasi, szép kék szemei vannak. :lol: :lol:

Lilisgabi: Ti is nagyon szépek vagytok! Borostyánláncuk már nekünk is van, de én éjjelre leveszem, vagy nem kellene :roll: :roll: ?

Sillia: cső :( :( , ismerkedés kedves , romantikus, csodaszép történet :lol: :lol: !

Bond: sejtettem, hogy Hugi van a sok pelenka alatt :lol: :lol: , olyan édi lehet Manó, mikor beszél (meg amúgy is az):lol: :lol: !!!

Rólunk: Egész család beteg :( , mindenki náthás, Dominak kell adnom Panadol szirupot , calciumot, orrát mindenfélével fújni, utána szívatni. Szegény kisfiam, sokat tüsszög, köhög, nemrég ment el a dokinéni, azt mondta, amíg csak hőemelkedése van ne aggódjak,megállapítptta, hogy egy kicsit kicsit piros a torka.
Hétfőn itt voltak a kolléganőim babalátogatóban, nagyon jól éreztük magunkat, Domi kézről kézre járt, de meg se nyikkant, olyan jó fiú volt, de amint elmentek a vendégeink, rá is zendített :wink: .
marietta1982

Orsiknak boldog névnapot kívánok!
Mi is most megyünk a sóginőmhöz névnapozni,ő is Orsi. :lol:

Fotók megvannak,álomszépek,oda vagyok meg vissza.Nem is vagyok elfogult,de a csajok tök helyesek... :roll: :oops:

puszi,este 10 útán folyt.köv.(tegnap 3-ig neteztem :shock: :twisted: :lol: )

Lotti ma evett alma-banánpürét,imádja! :lol:
Vendég

Bakker, ma tényleg Orsolya nap van. :oops: :oops: :oops: Hát akkor Isten éltessen 777-szer! :wink: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Kár, hogy Domi beteg. :( Reméljük, hogy a torka sem lesz rosszabb és láza sem lesz. Nem lehet, hogy pont a látogatok ragasztották rá? :roll:

(Csináltam magamnak Maci kávét. Mint említettem vala korábban, nem kicsit állt össze. Egész pontosan, ha ez a tömbünk aranyból lenne, akkor kurv@ jól élnénk. :lol: :lol: :roll: :roll: :oops: :oops: Azért sikerült csiholnom belőle egy kis innivalót. 8) :P Megnéztem, hogy mikor járt le. Maradjunk annyiban, hogy még mindig beljebb vagyok, mint anyám a 20 éves rák konzervével, amit még Bulgáriából hozott a '70-es években... :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Minden gyerek egymásra hasonlít:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Mindig mikor ehhez hasonló "gépházakat" láttam, el sem tudtam képzelni, ki lehet az a mutáns, aki ezekhez konyít bármit is :shock: ! Hát most már mindent értek :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Na, ééés, hogyan tovább? Mindig direkt hazavágtad a rendszert, hogy jöjjön azasármoskarbantartó( :lol: ), aztán meg nagyokat pillogtál rá, és "naahááát-oltál", hogy érezze, mennyire ügyesokos?
Vagy mikor spontán befigyelt a rendszer és jött Teapa, "véletlenül" ott volt dolgod, és segítettél neki, jelezvén, milyen zseniális vagy? :lol:
Amúgy itt halkan megjegyezném, hogy az én ismerkedős-sztorim elfelejtődött :x ! Ott tartottunk, hogy a disco már "melegszik"-kategória (ugyanis ott is voltunk aznap)... Szóval Bond, találd ki szépen, legalább a helyszínt és akkor utánad elmesélem én :wink: . Már, ha érdekel még valakit :roll: ...

Marietta!

Kösziköszi. Jobbuljatok!!!!!!! :wink:

Lilisgabi!

Lássuk-lássuk-lássuk :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boldog Névnapot Orsi!
Vendég

Még Manó sem tudna elég szépen pillogni, tekintettel arra, hogy egy-egy ilyen cuccos több 10 millia... :roll: :roll:
Amúgy én voltam ott hamarabb. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Őszintén szólva, én először rád gondoltam, hogy te jössz. Aztán eszembe jutott, hogy te már voltál, csak a teljes sztorira nem emlékeztem. Ezek szerint nem véletlenül... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Mint testőr/biztonsági őr lépett TeApa az életedbe? :roll:

Kép
Kép
200907?

Orsi

Boldog névnapot :)
Vendég

Bond

Cyberszerelem :) :)

Nincs is romantikusabb egy szerverszobánál :roll:
Vendég

Boldog Orsinapot! :lol: :lol:

Bond: pedig még lett volna pár tippem, de így már nem érdekes :lol: :lol:

Marietta: köszi, már láttam, hogy lesz ma!! :lol: :lol: Végre :lol: :lol: Dominak és nektek gyors gyógyulást! :D remélem, hogy hamar kikeveredtek belőle :D

Dodi: buli után a bnőiddel betértetek egy kajáldába, ahol Ricsi szintén a haverjaival vezette le az aznap estét. A te ketchupos üveged üres volt, Ricsi lovagiasan felajánlotta az övét, és onnan már nem volt visszaút :lol: :lol:

Qrva álmos vagyok :roll: Pár napja Kata egyik éjjel jól alszik, a máskon meg nem :roll: Ma jön a jól alvásos éjjel /elméletileg/, de ma meg született feleségeket kell néznem, azért nem fekszem le korán :roll: Holnap megyünk oltásra, utána meg anyámékhoz 200 km- re. Szombaton vagy mikor jövünk, talán majd ott kipihenem magam kicsit, amíg a rokonság babázik :D Persze etetni akkor is nekem kell, de közben kicsit pihenhetek :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat!Tényleg köszi :lol: :lol: :lol:

Apával elmentünk vacsorázni, ami elég rapid sebességgel történt, 5 körül indultunk el, megvacsoráztunk, elmentünk az Auchan-ba, és negyed 8-ra már itthon voltunk. :shock:

Kép
Kép
orsi777

Niki: Alexről tényleg kérünk képet! Az első topicbaba már biztos nagyon gyönyörű! /a többi is az, tehát az első is :D / :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Ja, és apától a netbook mellé, még kaptam egy új telefont :shock: :lol: Apát asszem megtartom.

Kép
Kép
orsi777

Na akkor most idehívom az emberem,hogy olvassa el ő is.. :twisted:
Vendég

Conversano

Azért ilyen még nem volt :oops: . Már nagyon rossz volt a telefonom,ráadásul nem is az enyém volt, hanem anyósomé. :roll:

Kép
Kép
orsi777

Bond!

Nem, neeeem! De valójában a discot elfogadom, egyrészt azért, mert a többi részletkérdés, másrészt mert most van időm leírni a sztorit (Bobó alszik, apa barátkozik) :lol: :lol: . De továbbra is várjuk a tiedet is :wink: .

A mi sztorink (fakultatív :lol: ):
Bő egy héttel szilveszter után, január 8-án újra összeverbuváltuk a szilveszteri bandát (kemény 6 főt :lol: ), mivel enyhén túlbecsültük az italbefogadási kapacitásunkat, értsd: rohadt sok piát vettünk( :twisted: ), és úgy gondoltuk egy utószilveszteri buli remek alkalom lesz ezek elfogyasztására. A terv az volt, hogy beiszunk, amennyire tudunk merígyoccsóbb, aztán keresünk vmi szórakozóhelyet. A tervet teljesítettük! Maradjunk annyiban, hogy senki nem volt szomjas induláskor :oops: :lol: . A Szóda (vagy vmi ilyesmi) nevezetű klubban kötöttünk ki, amiből csak annyira emlékszem, hogy a buli egy alagsorban volt, ahol állt a füst, és bazira lacsony volt a plafon, ami aprócska termetem, és ittasságom ellenére (vagy éppen emiatt) baromira zavart. Mondtam a bnőmnek, hogy én elhúzok most(!), de jöjjön már velem, és keressünk egy másik helyet a városban, mert hazamenni nem akarok még, de egyedül sem fogok mászkálni az éjszakában. És ő jött :wink: (Akkor volt 28, és sokkal józanabb volt :wink: ).
Az akkor még (azt hittem :lol: ) divatos, vádliig érő fekete steppelt szkafanderemben voltam, amiben úgy néztem ki, mint kb. egy pingvin. Szóval én simán feltűnésmentes voltam éjszaka :lol: . A bnőmön viszont popsimutogató, vajszínű dzsekiben volt. Így vánszorogtunk a Wesselényi utcán. Ekkorra már annyira "álmos" (köhöm-köhöm :lol: ) voltam, hogy mondtam a barátnőmnek:
- Jó lenne, ha jönne vmi jármű, és elvinne ahová megyünk, mert annyira kész vagyok (mármint álmos :twisted: ), hogy legszívesebben négykézláb mennék ( :shock: :lol: ).
És lőn: megállt mellettünk vmi nagy szürke, ablak le, benne anyósülésen a barnaszőrősnagydarab, a volánnál a szőkenyikhajbuzihangú. A követkető pár percből ennyire emlékszem:
Srácok:-Bcdbdk dgbsdhvb sdhfgvbfshv
Bnőm:- BDfhdhdgj
Srácok:-DFGdfshfhdth
Bnőm:- Oké, szuper. Gyere Dóri, megyünk.
Én:- Mi van? Én nem megyek ezekkel sehová! Azt sem tudom kik ezek! Kik vagytok?!
Srácok:Szia, Ricsi! Én meg Peti!
Én:-Jaaa, akkor mehetünk! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
A kocsiban kiderült, hogy Peti kinézte magának Krisztát hátulról (:twisted: ), és mivel ők a Fat Mo's-ba tartanak, és mi is szórakozóhelyet kerestünk, így csatlakoztunk hozzájuk (:shock: soha ilyet azelőtt se, azóta se, nahátilyet, ejnye-bejnye :oops: :lol: ) . Emlékszem, kicsit beparáztam, mikor Petit kérdeztem, mivel foglalkozik és a "nem szeretek róla beszélni" választ kaptam! (Szervkereskedő vagy wazzeg?! :shock: Utólag kiderült, hogy pizzafutár :lol: ). Meg emlékszem, ezerrel fikáztam a kocsit, meg mondtam, hogy mekkora sz@r ez, hogy pirosak belül a fények, mert mindjárt kifolyik a szemem....(Biztos szimpi lehettem :lol: Egy Audi A8-ban ültünk :oops: :lol: ).
Aztán kilyukadtunk a Fat Mo's-nál, és befelé menet átkaroltam a barnaszőrösnagydarabot (Én! Őt! :shock: ), mert nem hozta be a kabátját, én meg jajmegnefázz, átkaroltam :lol: . A félhomályban már "világossá" vált, hogy Kriszta elölről nem olyan csábos ( :oops: :lol: ), ráadásul nem is ért szót Petivel, ellenben hamárígyesett-alapon beszélgetni kezdtünk Ricsivel, és kiderült, hogy tök jó fej vagyok :twisted: :lol: :lol: . Szóval nagyon jót beszélgettünk :wink: (állítólag :roll: :lol: :lol: ). A fura az egészben az, hogy annyira magától értetődő volt a kettőnk viszonya, hogy többször hozzábújtam, meg átöleltem őt az este folyamán, holott én ilyet azelőtt tuti nem csináltam volna (én nem a pia miatt :twisted: ). Ő pedig abszolút nem élt vissza a helyzettel (pedig azelőtt tuti nem csinált volna ilyet :twisted: :lol: ), nem tapizott, nem nyomult, csak "visszaölelt", meg megsimogatta az arcomat...ilyenek :wink: . Az este végén elkérte a számom, és hazamentünk.
Másnap hívott, és (akkor már józanul 8) ) ismét nagyon jót beszélgettünk, és megbeszéltünk másnapra egy randit. A dolog ott hibádzott, hogy én annyira emlékeztem belőle, hogy barnaszőrösnagydarab és Ricsi :oops: :lol: . Be voltam ám tojva rendesen... De nem csalódtam :wink: ! Vagyis de, hatalmasat, mert az arca tök más volt, mint amire emlékeztem :oops: :lol: :lol: :lol: . Aztán hamar kiderült, hogy ő is totál piás volt, és belőlem meg annyi maradt meg benne, hogy kicsidundiszéparcú és Dóri :lol: . Előadta, hogy albérletben lakik, a kocsija céges, és egy szeszforgalmazó cég alkalmazottja....Mondom jó, én meg anyámmal lakom, macskát tartok, és még Babattám sincs :lol: . (A sokadik randin mondta csak el, hogy a cég is, meg minden az övé, és építkezik vidéken...Csak nem akarta, hogy a pénzére hajtsak...Gondolhatjátok gimnazistaknt mennyire érdekelt. Akkor csak az volt fontos, hogy legyenek ambíciói :wink: Azok is voltak :lol: ) Aztán elhangzott az ominózus "jól van Dóri, nem kell kiabálni, hallak" mondat is és lovelybeautyfullrandi volt :lol: . Aztán hazavitt, még a ház előtt beszélgettünk egy kicsit, és elköszönéskor állítólag toprogtam előtte, mint egy pingvin (mondom, a kabát :roll: ), és pillogtam a hatalmas pilláimmal, hogy csókoljon már meg... De neeeemisigaaaz :lol: . És megcsókolt, és jaaajdejóóóvolt.
És azóta együtt vagyunk.....

Vagyis neeeem, én ugyanis egy hónap után szakítottam vele, mert annyira "más" volt, az exemhez képest, hogy úgy éreztem, nem tudok beleszeretni :? . Kértem, hogy legyünk haverok, és komolyan is gondoltam, mert nagyon szerettem vele lenni! Isteni humora van, baromi jókat beszélgettünk, sokat nevettünk.... De azt mondta, ő már belémszeretett, ezért nem akar velem többet találkozni, mert nem tud rám haverként tekinteni, és így lesz a legkönyebb :( . Hetekig nem hallottam róla, aztán nőnapon felhívott, hogy felköszöntsön :shock: :D . Pár mondatot beszéltünk csak, de elég volt, hogy rájöjjek, hiányzik :roll: . Talán még egyszer beszéltünk ezután...
Aztán néhány nappal később, egyik péntek este ültem a nappaliban és néztem a Benne leszek a tévében-t. Teljesen magamba voltam zuhanva, hogy hogy lehetek ekkora lúzer, hogy itthon tespedek, egyedül vagyok, mint az ujjam (ezt valaki magyarázza már el, totál képzavar :shock: :lol: ) és még a műsor is full sz*r( :twisted: ), miközben egy tök értékes ember valahol rám vágyik :roll: ...
Ebben a pillanatban megszólalt a telefonom, és egy idióta köszönés nélkül énekelni kezdte a Don't cry for me Argentina-t :shock: . Ricsi volt. (Mikor még együtt voltunk, többször énekelte ezt a liftben fejhangon, mert hogy 'itt milyen jó az akusztika' és ezzel idegelt halálra poénból. Most imádtam ezt a "zajt" :D .)
- Ez ment a rádióban, és eszembe jutottál. Gondoltam eléneklem neked...
(Elsírtam magam)
-Gyere értem, veled akarok lenni!
- Jó, megyek.
20 perc múlv nálam volt (Újpestről Pesterzsébeten :shock: :lol: ), és azóta egyetlen éjszakát sem aludtunk külön...
(- kórház :? )

Bocsi, hogy hosszú voltam :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sillia! :)

"Nincs is romantikusabb egy szerverszobánál "
Ha tudnád...! :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: (Pláne, amikor a nagy zajban csak üvöltözve lehet kommunikálni. Mert egy gép nem hangos. Na, de kb. 50 + légkondi???? :? :? :? :? Amitől ráadásul kurv@ hideg is van :x :x )

agi125r! :)

Igazad van, tényleg nem túl érdekesek a körülmények. De valójában a folytatásban sincs semmi húúúú, de izgi.
(Ezen a ponton megjegyezném, hogy jóval több ember lő házinyúlra, mint amennyi bevallja vagy bevállalja. Pedig az életünk felét a munkahelyünkön töltjük, tehát nincs min csodálkozni. :roll: )

"ma meg született feleségeket kell néznem"
Ó, szegény asszonysors! :lol: :lol: :lol: :lol:
(A minap Apával megbeszéltük, hogy esténként nem nézünk South Parkot Manó miatt, mert ő is nézi. Erre ma mit nézünk? Született gyilkosok. Mindjárt más... :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: Szerencsére el van, mint a befőtt :) )

TiedApát tényleg megtartani! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol: (Majd később részletesen is körbe örvendelek, csak most ki kell halásznom a kádból a fél családot)
"Az akkor még (azt hittem ) divatos, vádliig érő fekete steppelt szkafanderemben voltam, amiben úgy néztem ki, mint kb. egy pingvin. "
Hogy én azt hogy rühelltem! :x Mint egy 2 lábon járó steppelt paplan, úgy nézett ki a fél város. (Nekem itthon van ilyennek, tollal. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
De erősen hasonlott hirdető oszlopra is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Jóvanna, akkor tényleg menő volt. Bár Ricsi szerint sem volt az sosem :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: