A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

hát a 3-as pelus még nagy lesz neki nekem első két hétben mig a csonk nem száradt le a liberós köldökvédős pelusom volt utána már tescóstunk meg esetleg sleep and play volt de az mindig átázott :):):)):

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hazajöttem anyuéktól, Márk ott maradt,majd reggel megyek érte.

Olyan aranyos volt szánkozott nagyon tetszett neki.Csináltam róla a telcdimmel pár képet(igaz nem szánkozós),majd holnap tezsek fel.

Engem ma a bnőm idegesitettfel (Márk kerianyuja Nika:Fórgo Andi)
azt tudtam,hogy a héten nem jön,mert soka munka meg ilyenek de véletlenül rákédeztem,hogy mit csinál.Persze megy a másik bnőjéhez és ma ill holnap is ott alszik.Mondom neki akkor hozzánk miért nem tudsz jönni.Erre Ő,hogy ha jön hozzánk akkor a Márk nagyon lefárasztja.!!!! Na ettől a mondattól nagyon kiakadtam.Még azt is mondta,hogy látszik,hogy én nem dolgozm,mdert nem tudom elképzelni,hogy Ő mennyit dolgozik.Kérdem én,hogy szerinte mit csinálok én itthon???? Kb 1 évvel ezelőtt még Ő védett meg amikor apával erről vitatkoztunk,hogy igenis én 24 órás szolgálatban vagyok.Most meg ezt vágja a fejemhez.
A msik,hogy a picur leendő kerianyuját hoizta fel példának,hogy Őneki mikor fogom mondani,hogy mikor jön majd hozzánk.Hozzá kell tenni,hogy a másik bnőmnek 2 gyereke van és kb 40km-re lakik tőlünk. De őt ez nem érdekelte,csak azt szajkozta,hohy de Ő sem dolgozik ráér.Persze az 5éves és 8hós babaja mellett.

Ne haragudjatok ,hogy leirtam nektek,de vhogy nem ezt vártam tőle.
Beszéltem egy másik bnőmmel mondta ne foglalkozzak vele,sajna neki nincs gyereke ill. senkije nem fog minket anyákat megérteni.

Cat.remélem elmentél a pároddal és jól érzitek magatokat.

Nemljaos:jó lesz a hordozó Dömének.
Vendég

Pici:nagyon szép pocid van!!!

Melltartóból nekem is az E kosaras kell, remélem nem fog tovább nőni :)
Vendég

forgónak van gyereke? akkro miért nem tudja hogy mi helyzet? ne foglalkozz vele majd megbékél :):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt.
Sissi!
Sajnálom, hogy így megbántott a barátnőd.
Olyan érdekesek néha az emberek.
Megértelek teljesen, és neked van igazad.
Én már átaltam arra, hogy kerül az ilyen embereket.
Azért szeretek veletek lenni, mert itt nincs irigység, és rosszindulat.
Engem a súlyom miatt szekáltak, persze unokatesók, akik soha nem voltak ilyen soványak, mint én...
Azóta kerülöm őket. :oops: :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Já reggelt mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Remélem jól érezted magad a buliban apával.

Én már takarítom a fürdőt, reggelit készítek apának, és öcsémnek, (persze ma is maszekolnak)

picimami

Sissi!
Sajnálom, hogy a barátnő ezt váegta a fejedhet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nem is barátnő az ilyen szerintem.
Tegnap este nézegettem ikerbabakocsikat.
Hát szerencsére a liftünk 80 cm-re kinyílik, így egymás melletti kocsik is jöhetnek. Majd teszek is fel a kedvencemről képeket.

Kép
Ennek egy hátránya van, hogy az első csak 6 hónapos kortól használható, mert nem dönthető vízszintesre, viszont mindkettőre tatható bébihordó.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt Zsu!!!
Hogy vagy? És a pocaklakók??

picimami

Nagyon tetszik a babakocsi!
Szupi!
Mész ma suliba??

picimami

És ezek jöhetnek szóba, amik egymás mellettiek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Pici!
Igen, de csak kilencre és elvisz apa.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Aztán suli után lemegyünk Szolnokra anyuékhoz, de majd onnan is jövök, ha jó apa laptopja.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és igen, jól vagyunk mindannyian. Tegnap úgy megéreztem a havat, majdnem nem tudtam elmenni suliba. Úgy szurkált a pocim.

Te hogy vagy ma? Mi a mai program?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én jól vagyok.
Köszi.
Már készül az ebéd.
paradicsomoskáposzta, + fasírt :D

picimami

Hmmmm.... nyami nyami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szolnok?? :D
Akkor nem is leszünk olyan messze egymástól.
Tudják már a szüleid a babákat?

picimami

igen, és nagyon nagyon boldogok....
Csütörtök este megkérdezték, hogy zavar-e engem, ha elmondják a barátaiknak, mert már nagyon mondhatnékuk van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És már megnézték, hogy milyen jegyben fognak születni és milyenek lesznek 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gondoltam, hogy nagyon örülnek.
Biztosan várják ők is a kicsik születését.
Majd jól elkényeztetik őket.

picimami

Sziasztok!

Nemsokra indulok Márkért.

Nika:Andinak nincs gyereke és szerintem nem is lesz.

Zsu:nagyon jók a bkocsik!!!! Vigyázz magadra ill. magatokra.

Pici:azért ne takrits sokat. Náluk elvileg kukoricás tejszines pulky lesz.
De apa pedig babagulyást szeretne készinteni.
Vendég

Sziasztok!

Tegnapi buli nem úgy sikerült, ahogy vártam.
A nagy füstre számítottam. Az nem is zavart. Kilenc hónap alatt egyszer Marci is kibírja szerintem, és ettől nem leszek felelőtlen anya.
De volt ott egy kb 18-19 évesekből álló társaság is. :shock: :shock: :shock: Úgy örülök, hogy fiam lesz. :) :) :)
Olyan sokkokt kaptam amikor megláttam őket. De nem csak én, hanem mindenki. Aztán persze kiderült, hogy nem minden buliba öltöznek így, de nagyon durva volt. Állítólag tegnap este kurvák és kamionsöfőrök bulit tartottak. És úgy is néztek ki. Harisnya, harisnyatartó, némelyiken miniszoknya, vagy rövidnadrág, de csak akkora, hogy még álló helyzetben s kilátszott, hgy max tanga van rajtuk, de olyan is volt akin csak bugyi volt... Iszonyatos... És így kimntek az utcára. Nem tudom, a szüleik tudják-e miket csinálnak.
Persze a fiúknak nagyon tetszett amit láttak, folyton beszólogatak, vagy csak nagy elkerekedett szemekkel nézelődtek. Mert meg kell hagyni, mindegyik lánynak megvolt hozzá a tökéletes alakja is. Olyan plázacica félék voltak.

Aztán sajnos valahogy több részre szakadt a társaság, és mi már nem utottunk el a jogászbuliba. Kicsit sajnálom is, mert jó lett volna, de lehet, jobb volt kihagyni.
Beszélgettünk még az egyik barátunkkal. Kiderült, hogy a elesége végre ismét babát vár. :) Alig több mint egy éve elvesztettek egyet. :( Drukkolok nekik, hogy most minden rendben legyen.

Aztán Apával beültünk még a mekibe. Úgy volt, hogy egy szintén itt lakó barátunk hoz majd haza, de ő még valamit meg kellett beszéljen mással, és majd hívjuk egymást. Végül Apa nem tudta kivárni, így taxival jöttünk haza. Nem is volt olyan drága, mint gondoltuk.
Bár busszal olcsóbb lett volna. De amikor megnézte délután a menetrendet Apa, csak a délutni járatokat nézte, és ott a 22.45 busz volt az utolsó. Mert az okos Volán, az éjfélkor induló járatát a délelőttiekhez sorolja. :shock: :evil: A legjobb az egészben, hogy láttuk elmenni, mert arra voltunk és el is értük volna.

Röviden ennyi a tegnap estéről. Az utána történteket már nem részletezem. :oops: :wink:
Vendég

Sissi!

Nagyon sajnálom, hogy ilyn a barátnőd! Nem férfi véletlenül? :wink: :)

Zsu!

Kellemes időtöltést a szüleidnél! Biztosan elkényeztetenek majd.

Pici!

Kora reggel nem fürdőszobát kell takarítani.
Menj vissza puha ágyikóba és pihenj!

Nemlajos!

Mindegy milyen színe van a hordozónak, csak legyen.
Pelenka: minden márkának más a méretezése. És a gyerek testalkatától is függ majd, hogy melyik lesz a jó. Nekünk a Pampers vált be, mert Beni kis vékonyka. A Libro inkább pocakos babáknak való. A többit nem nagyon ismerem. De az biztos, hogy a Pampers newborn pelusának más a belső flülete, kicsit hálós szerkezető, hogy a híg kakit jobban el tudja vezetni és nyelni. Én nagyon szerettem.
Amit Nika írt azt a Liberot nem is ismerem. :roll:

56 rugdalózó: nekem is csak egy vagy kettő van belőle, ha jól emlékszem. Szerintem max kettőt vegyél még, mert a 62 méret úgyis pár hét múlva felváltja majd.
Vendég

Sissi!
Nagyon finomat főzöl.
Biztos hiányzott nagyon Márk.

Cat!
Nem semmi mik vannak.
Olyan fertő az egész.
Örülök, hogy a további része az éjszakának jól alakult.

Én feltettem az ebédet, kitakarítottam a fürdőt, kimostam egy adagot.
És elálmosodtam.
Ez normális? :roll:

picimami

Cat!
Csak siettem, hogy rendben legyen minden.
Ilyenkor van eregiám, utána elszáll. :D

picimami

Pici!

Normális!
Feküdj le aludni!

Nekem anyukám mos. :) Jó a segítség.
Délelőtt elmegyünk bevásárolni, amíg nincs hó. Mára azt is ígérnek.
Tegnap csak kb egy centi esett este, de így is elmentünk két autó mellett amik az árokban voltak. :shock: Veszélyes ez a szakasz nálunk. Olyan jó, hogy most nincs autónk, így nem kell féltenem Apát. Mire kész lesz, addigra pedig itt a tavasz. Jövő télre pedig biztosan meglesz a terepjárónk.

Ja, és tegnap este elöl ültünk a buszon, a sofőr beszélgetett én pedig majdnem szívrohamot kaptam, amikor azt hallom, hogy nem érzi igazán a buszt, és nem tudja, hol csúszik az út, és hol dobja meg egy kis úthiba mondjuk. :shock: :shock: :shock: Imádkoztam, hogy biztonságban Budakeszin legyünk, mert onnan már mindg el van takarítva.
Vendég

Éjjel ismét esett nálunk a hó.
Pedig apa már nagyon várja, hogy motorozhasson.
Bár én örülök neki, hogy még nem teheti.
:oops: :oops: :roll:

picimami

Az lesz.
Visszafekszem aludni.
Most a hugomat fűzöm, hogy egyik nap jöjjön segíteni, ablakot takarítani.
Persze meghálálom neki. :D

picimami

Pici!

Egyre inkább értem, hogy félted a motorozástól.
Szerencsére az én férjem egyáltalán nem élrdeklődik a motorok iránt. Én sokkal jobban, de félek is tőlük. Így soha nem lesz sajátom. Középiskolás koromban néha elmentem motorozni egy barátommal a Mátrába, és amikor már nem jártunk suliba egyiken sem, nyaranta egyszer eljött hozzánk és elvitt motorozni, de ennyi az én múltam összesen. Viszont minden szép motort megcsodálok. És a Harley a kedvenc.
Vendég

Én kb 10 éve nem ültem buszon. :oops:
De nem is hiányzik igazán.
hallottam, hogy a környéketeken nagyon veszéjes közlekedni télen.

picimami

Cat!
Én nagyon örülnék, ha eladná. De egyenlőre még nem fogja.
Nekünk egy Honda Cbr 1100 xx van.
Imádom én is.
Sokat jártunk a Mártába, de már nagyon veszéjes lett.
Tavaly volt több halálos baleset, amit láttunk, és azóta nem igazán megyünk föl oda.
Aug óta nem is ültünk motoron.

picimami

Kép

Íme, Dalma apucija, motorozás előtt. :D
Két éve húsvétkor készült a kép.

picimami

Persze mindkettőnken van overal, csak akkor épp locsolkodni ment. :lol:

picimami

Pici!

Gyönyörű ez a motor! :D :wink:

Én elég gyakran buszozok, hetente minimum egyszer-kétszer, mert csak egy autónk van. Így amikor orovosnál vagyok, azzal jövök haza. Reggel Apa visz be. És Benivel vissza is szoktunk menni, mert imádja. Olyankor ismét kocsival haza Apával.
De nem vészes, mert 30 perc alatt a Moszkván van a busz, onnan pedig 10 perc villamossal Apa irodája.
És azt az élvezetet látni Beni arcán mindent megér.
Csak sajnos két gyerekkel ezt már nem nagyon fogom vállani, és nem tudom ez mennyire fog tetszeni neki.
Vendég

Pici!

Valóban nem egyszerű az út hazafelé télen. Pedig csak 7-8 km az erdőn keresztül.
Apa nem is értette miért ragszkodom hozzá, hogy csak 4 kerék meghajtású autót vehet legközelebb. Egészen múlt hét péntekig. Azóta nem firtatta ezt a mániámat.

Aki nem jár erre rendszeresen az persze állandóan kifejti, hogy mennyire fölösleges, Magyarországan úgysem lehet kihasználni... De ő még nem indult úgy haza, hogy végigtelefonálta a szomszédokat, hogy érdemes-e elindulni, és ha igen, merre. Márpedig ez mostanában egyre gyakoribb.
És nagyon sok autót láttam már az árokban.
Vendég

Szép napot látom itt a hávgée senki n incs itt :):):) puszi midnenkinek

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hát elmentek a nagyszülők... :cry: :cry: :cry:
és volt nagy sírás meg ilyenek :cry: :cry: :cry:
valószínűleg a ynáron megyünk, de ha valami közbejön, akkor csak jövőre :?

Sissi!

Ezzel engem is annyira fel tudnak idegesíteni. mármint amit a barátnőd mondott :x :evil:
de ne foglalkozz vele....azt sem tudja m it beszél.

Cat!

Sajnálom, hogy nem úgy alakult a buli ahogy vártad

:?
A fiatalok pedig szerintem nem így indult el otthonról, vagy legalább is remélem hogy nem engedték volna el őket így a szüleik :shock: bár ki tudja a mai világban :? :wink:

Pici!

Vigyázz magadra, ne dolgozz sokat
:) bizony normális ha a kismama elfárad :)

Nemlajos!

Szerintem jól néznek ki azok a hordozók, és nem baj ha piros. jól értettem ugye, azt vettétek meg?
már tényleg csak pár nap és szülsz!! :roll: :roll:
tök izgi! Jönnek a topic babák!! :) :)

ÓÓÓÓÓÓ! ÉS MEGINT ELFELEJTETTEM, PEDIG NAPOK ÓTA AKARTAM :oops: :oops: :oops: :oops:

BOLDOG SZÜLINAPOT UTÓLAG IS!

Ne haragudj hogy csak most!(de tudod egy 3 gyerekes anya már csak ilyen feledékeny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Zsu!

Nagyon jók a kocsik!
nekem az a graco tetszik, ha pár hónappal hamarabb jött volna Yasemin akkor ezt vettem volna én is. Nekem az előző változata volt! és nagyon szerettem. :) :)

Jövő héten kell visszamennem a 6 hetes kontrollra :? de aztán egy ideig nem akarok nőgyógyászt látni! :)

végezetül pár kép(remélem nem baj hogy itt pakolom fel őket), rólam meg a dagiról :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nagyon szépek vagytok együtt! :D

Sajnálom, hogy elmentek a nagyszülők. Biztosan könnyebb volt Neked is . És hiányozni fognak a fiúknak is. De talán nyáron, vag ősszel tudtok újra menni. Egy kis nyaralás mindenkinek kell.

Nika!

Reggel voltunk.

Mi ma délelőtt vásároltunk. Aldi és Tesco. Aztán ebéd a mekiben.

Csak kaját akartunk venni, de babaruhákat is sikerült. :)
Volt a Tescoban 3 db-os body 840-ért, és 1 db-osak 385-ért. Vettem az unokahúgomnak is aranyos rózsaszíneket. :D
Ja és még 2x3db-os hosszú ujjó rugdalózót is. Az egyik 3400, a másik 2200 Ft volt. :D Szerintem nagyon jó vásárt csináltam, és jó minőségűek is. Több ruha egyenlőre nem kell.

Már csak a kád, kádállvány, pelenkázólap és a dekoráció van hátra. Esetleg még lámpa és szőnyeg, de az nem lényeges.
Ja és egy rúd, amire a falvédőt fel tudjuk tenni. Aztán ha Beni bútorai megérkeznek, akkor pár nap alatt mindennel elkészülünk végre.
Vendég

Szép napot!
(szebbet, mint az enyém, tök depi, válhatnék, egyebek...)

Cat, Ti a rúdra mit raktok, amire felakasztjátok a falvédőt?
Már ha egyszer eljutok az Obiba, mert ahogy sejtettem, jobb lett volna akkor, amikor még nem volt itthon...
No, ennyi voltam mára, holnap se biztos.
Csók!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nyugi!

Mindjárt itt a vége. Tudom, hogy nem könnyű most. Nekünk is megvannak a csatáink néha.
Ülj le inkább mnden nap pár percre, és gondold végig, mi az amit szeretsz a férjedben. Minden nap írj le egy ilyen tulajdonságot, és arra gondolj egész nap! Hidd el, könnyebb lesz!

Egyébként még fogalmam sincs hogy tesszük fel a falvédőt. Mondjuk nekem vannak kis fülek rávarrva, amit a rúra lehet húzni.

Én ilyesmire gondoltam:

Kép Kép

Ez 135-225 cm hosszú és 995 Ft a Diegoban.
Vendég

na, most picit jobb már (nem eddig tartott, reggel óta vergődöm).
Nekem kis akasztók vannak a védőn, úgyhogy kell valami kis kampócskafélét vásárolnom.
Holnap obi, ha minden jól megy, a férjem meg sürög-forog, mos, főz... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Most találtam meg a YOUTUBE-on ezt!
bár én szilveszterkor láttam élőben, a török tv-ben. ezzel lépnek fl a törökök az euróviziós fesztiválon. ha érdekel valakit nézzétek meg, szerintem nagyon jó! :)

http://www.youtube.com/watch?v=54YtQzz0 ... re=related

Kép Kép Kép
asiye

ez pedig az amivel 2003-ban nyertek

http://www.youtube.com/watch?v=m3i4S4E7h3I

bocsi, de annyira pang a topic, gondoltam egy kis hangulatot csinálok!!! :D :D :D :D

Kép Kép Kép
asiye

és bocsi még egy utsó tánci szám! :D
ez az előző énekesnek egymásik nagyon jó száma, szerintem ebben sokkal szebb a hangja is.

itt a videóklipp is nagyon jó!! :) :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=rUJ0uTNMThs

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, nagyon szép hajasbabád van!
Sajnálom, hogy a tali nem jött össze, én úgy rá voltam készülve, hogy megismerem Yasemint! :(
A táncdal most kimarad, a Zuram Merlinkettőt néz, a tv mellett a gépem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

asieye: a 2009-es bejövös lesz szerintem én nagyon régóta figyelemmel kisérem az eurovizíós fesztivált szeretme nagyon a 2003-as nem tettszik :):):):)

nika70
Salgótarján

Csak gyorsan, mert megyünk el itthonról.
A lenti gépnél vagyok, és megtaláltam Beni első képeit.

Szerintem ezeken még jobban hasonlítanak egymásra:

Kép Kép Kép

Beni pár órásan, Marci, Beni egy naposan

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek a kimeritő választ!

Cat! Ezt nem is halottam, hogy oxigén hiányos állapotba lehet kerülni a hátonfekvés miatt! De ezt azért jó tudni! Köszönöm! Amugy még azért a félidőtől messze vagyok, mert ez még csa a 13. ikhét vége és a 14. hét elején járunk! És már most ilyen a helyzet akkor mi lesz velünk késöbb???????????

Nika! Sajnálom, hogy a testvéreddel nem valami rózsás a kapcsolatod, de én remélem, hogy ez nem fog közöttetek örökké tartani, mert remélem, hogy azért minent meg lehet beszélni és egy testvérnek mindent meg lehet bocsátani!
Mondjuk az, hogy 39 éves vagy az már tényleg nem a fiatalság kapuja, de talán azért lenne jobb, ha mielöbb elmennél és egy alapos kivizsgáláson részt vennél!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika nem rajtam múlik hogy nem beszélünk ő sértődöttt meg nem tud nekem megbocsájtani egy olyan dologért ami nem ellene történt amikor anyu meghalt beszéltünk :( amikor elvált én volttam a szennyese azóta megint nem beszélünk ő már csak ilyen én nem vagyok semmi jónak elrontója ő a dinnye és nem hallgat senkire sem

a kivizsgálás enm akarok mindenáron babát ha jön jó azért elmegyek vérvételre ha nem lenne Gergő biztosan másként gondolnám de hogy inszem vagy hasonló odáig már nem menék el :) igazából fogyóznom kéne de nincs akaratom majd talán tavasszal meglátjuk most gyüjröm hozzá az erőt :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Nika!

Még a tesó miatt sincs erőd fogyózni? Vagy csak a saját egészséged miatt, hogy biztosan Gege mellett tudj lenni amíg felnő?
Én ugyanis ezek miatt fogom folytatni a diétát a szülés után is.
Pedig már most is nagyon nehéz. Egyre többször szegem meg. :oops: De szerencsére most még van inzulin hozzá. Bár a súlyomon már látszik. :shock:

Nócika!

Mi volt a 12 hetes UH-on? Nyki redő rendben van?
Vendég

Sziasztok!

Farsang bagon jó volt.Márk nagyon élvezte egyből talált is magának egy kisfiút vele ill. a kisbnőjével Csengével játszott.

Tegnap én is bűnöztem isteni finom padlizsános kenyerek voltak ill finom zsiros kenyér lila hagymával:)
Ma is 1 db zsiros kenyeret ettem.

Asiye:nagyob szép a akislányod. Sajnálom,hogy elmentek anyósék biztos sokat segitettek. Yasemin gyönyörű még mindig :D :D

Nika:tényleg legalább a babáért próbálj egy picit diétázni.
Nem azt mondom,hogy könnyű és néha én is bűnözök.De azért igyekszem betartani.
Egyébként furcsa,mert általában 7végenként esek kisértésbe.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: