A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Zsuzsa és egy plusz kör, ha már úgyis hazajársz?
:wink:
Pedig mindannyian kedden vagyunk, és aztán mégsem talizhatunk. De kár!!! :cry:

Kép
téjé

Sziasztok!

Köszi a sok-sok megnyugatató reagálást a pozitív Strepto-ra! Ma beszéltem dokimmal, meg voltam ctg-n Katánál, mindketten megnyugtattak, csak egy a lényeg, hogy siessünk a kórházba amennyire csak lehet, mert a 2 adag antibiotikum között amit kapni fogok, 4 órának kell eltelnie, mert ha nem, akkor szülés után egyből a babának is adnak antibiotikumot, az meg nem annyira jó. :roll:

Szösszenet: Kata szerint nincs már 3 hetünk; max. 1-2! :D :shock: Azért az állatira fura, de gyeben jó is lehet, hogy te tutira tudod, hogy Alíz 1 hét múlva megszületik...

Bambi: csudajók a képek!

Szibi: szép a babaszoba!

Kiscica: sajnálom, hogy a párod ilyen elfoglalt! Kata honlap elmond mindent a málnalevél teáról is és a homeós bogyókról is; sőt, fel is ír mindent, ha kéred! Én mondtam neki, hogy ezeket a kacifántos nevű bogyókat képtelen vagyok megjegyezni!

Felsoa: ez a súlybecslés tényleg érdekes! Igazából már nem is tulajdonítok neki jelentőséget! Ha kijön, majd lemérik! :D

Nicci: megy a drukk, de jó Neked! Várjuk a híreket + a képeket! Nekem is volt egy ilyen érzésem, hogy nem a favoritok lesznek a befutók az ezüstérmes helyre, hanem valaki beelőz! :D

Kerekes: köszi a választ TH ügyben, azt hiszem akkor azt nálunk nem néznek!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorroné - Nah, akkor esélyesek vagyunk az együtt-szülésre? :) Jajj de jó :) Tud intézni Kata közös szobát nekünk? :)
Vagy foglaljam neked a szomszéd ágyat? :D :D

Itt van 38 hetes pocakfotó :)
(fejemet, ruházatot és egyebet nem ér nézni .. pocak a lényeg .. hétvégi nagy-generál előtt állok :D)

Kép

Kép

Kép

Babaágy babára várva :)

Kép

Kép

Képek felfúrásra várva (pénteken lesznek a falon!):

Kép

Kép

Nah .. telepakoltam a topicot, azt hiszem eldugulok :D :lol:

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Zorroné - Nah, akkor esélyesek vagyunk az együtt-szülésre? :) Jajj de jó :) Tud intézni Kata közös szobát nekünk? :)
Vagy foglaljam neked a szomszéd ágyat? :D :D

Pont ezt is beszéltük ma: kérdezte milyen szobát szeretnék? Intézzen-e egyágyasat? Mondtam, hogy azt nem szeretnék, kétágyasat szeretnék és egy topic-társat szeretnék szobatársnak! :D Azt mondta, ha lesz benn épp topic-társ, elintézi... :D

Kép

Kép

zorroné

Ez szuper hír :)
Akkor remélem jövő héten jössz be!!!!
Én keddtől bent vagyok :)
Remélem jó szobát kapok (én sem vágyom 1 ágyasra..) .. 2-3 ágyas tök jó lenne. Annál nagyobbak is vannak? Remélem nem .. vagy ha igen, remélem nem kerülök olyanba ... :roll: :roll: :roll:
Kedden 7-kor van jelenésem a kórházba ágyat foglalni :)

Kép
szösszenet

Szosszenet!

Nem ertem mi gaz van ezeken a kepeken.
Tok jol nezel ki. En is szeretnek igy kinezni. En is en is en is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zorrone!
Mennek neked is a drukkok, hogy hamar beerj. MOndjuk en nem szeretnem ha negy orat tartana, bar bizti fog, de akkor is jo lenne, ha rovidebb lenne. :lol: :lol:

Pumpoka!
Nagyon jol neztek ki ti is.
Meg egyszer SOK BOLDOGSAGOT!

Nici!
En mostanaba annyit eszem, hogy hihetetlen. Rosszul is vagyok tole, de sajnos akar hogy probalom nem birom megallni, hogy kevesebbet egyek.
Remelem nem most fogok megint elhizni.

Lituka!
Te is nagyon csini vagy.
En is en is en is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Teje!
Eleg brutal lehetett, a sokkolo! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
En nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban, foleg miota a ferjem kozolte, hogy csak sejtekbol allunk es semmi tobb.
De ilyenkor valami megszall engem is es hiszek benne, hogy igy van. Igen is van lelekvandorlas.

Mint hogy a babak sem tudjak mi tortenik veluk idekint.

"Két magzat beszélget az anyja hasában:
- Mond, te hiszel a születés utáni életben?
- Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Lárifári! A születés után nincs semmi: onnan még senki nem tért vissza! S különben is, hogy nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... S talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk.
- Ez már végképp ostobaság! Járni nem lehet! S még hogy szájjal enni? Nevetséges! Hát nem látod a köldökzsinórt? S ha már itt tartunk, gondolkodj egy picit: azért nem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid.
- Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk.
- Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész.
- Figyelj, nem tudom pontosan, mi lesz, de majd a Mama segít nekünk...
- A Mama? Te hiszel a Mamában?
- Igen.
- Ne nevettesd ki magad! Láttad már valahol? Egyáltalán, látta már valaki?
- Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony neki köszönhetjük, hogy vagyunk.
- Na, most már hagyj békén ezzel az ostobasággal, jó!? Majd akkor hiszem a Mamát, ha látom.
- Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod, simogatását, érezni fogod óvó kezét."

Kerekes!
Te is jol nezel ki.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klarka!
Ezzel en is igy vagyok.
Szulni akarok, mert mar nagyon nehez.
Minden nap apat maceralom, hogy csinaljon valamit, de o csak
mondogatja, hogy turelem. Ettol meg szetvet az ideg.

Magi
Vendég

Nah .. visszaolvasgattam közben :)

Lituka - Szép a fotó, csini vagy, mint mindig!!

Pumpóka - Nagyon jók az esküvői képek .. :) nem nyírod ki a topicot, én imádok ilyesmit nézegetni! Sok boldogságot nektek!!! :)

Magika
- Valószínű az frusztrál, hogy le van nőve a hajam .. ilyenkor utálom a fejem. Na meg lusta voltam felvenni normális ruhát (ebben az időszakban már érthető :lol:) .. és az itthoni cuccosban fotózkodtam :D De a pocakot szeretem :) azzal nincsen bajom .. nagy .. az a dolga :D
Amúgy nagyon édes ez a kis pocak-dialógus :) :)

Kép
szösszenet

Téjé - Én ilyet még nem is hallottam :shock: :shock: :shock:
Nekem is aludt múltkor a baba .. de nem zaklatták ...
Jajj szegénykém, gondolom, milyen rossz érzés lehetett :(

Kép
szösszenet

Szösszenet: úgy tudom egy - és kétágyas szobák vannak, csak a frontos időszakokban a kétágyasokba be kell rakniuk pótágyat, így lesz háromágyas szoba is! De most annyira nem vészes a helyzet a szülészeten, bár hétvégére mondanak megint meleg frontot, az bekavarhat! :roll:

Kép

Kép

zorroné

Igen? Ez is jó hír .. én 1-2 szobatárssal kiegyezem :D nem bírom valamijól az egyedüllétet :P
A mi topicunk eddig nagyon ügyesen bírja a frontokat :) meglátjuk a hétvége mennyi babát hoz majd :D

Kép
szösszenet

sziasztok!
a sok csini pocak mellé bedobom a sajátom is :lol:
38+2
Kép
mi még egyben. semmi jele , hogy szülni mennénk. a párom szerint 11( 7-re vagyok írva) én szeretnék 31 v. ápr elsején :D . de máskor is jó lesz.
ja és még mindig tök jól és aktívan vagyunk.
toncsi

toncsi80

Ti nem vagytok tök nyomik???? :roll: Én vmi baromi hülyén érzem magam... :roll: el tudnék aludni...
Ez már a front vajon?

Mindenki eltünt... mondom én hogy kiüritem a topicot pikk-pakk... :lol:

Ahogy elnézem a pocikat, nem is vagyok én annyira lemaradva... 106cm haskörfogattal... legalábbis a fotók alapján.. összehasonlitva nem is olyan kicsi a hasam.. nemtom én miért látom annak, meg más is.

Na, ma kaptam az első beszólást az oviban.... :x TI MÉG EGYBEN???? :evil: ütni tudtam volna... nem elég, hogy baromi türelmetlen vagyok, még kérdezik is! :evil: És ez már csak rosszabb lesz, ha telik az idő és még nem szülök meg... egyre többen fogják édesen megkérdezni, jajj, még egyben vagytok? Mikor jön??? Húúúú, hogy fogom utálni! Már most utálom!!!!
Vendég

Szép poci fotókat láttam az imént!!

Most jöttünk meg a játszóházból. Kép
rohangásztam Szonja után mint egy gyalogkakukk......

ÉÉÉÉÉSSSSSSSS, láttam 2 homit.......igyekeztem h Szo ne vegye őket észre mert aztán magyarázkodhatok h 2 pasi is csókolózhat....azt hiszem tudomásul vette h a lányok nem mert a tv az nem igazi és csak anya mond igazat...de ha élőben két homit meglátna cupákolni.....hűűűű...oda a renomém!

Kép
Vendég

no kb így viselkedtek....bevallom néha elméláztam rajtuk, szerencsére addig nem ült rá senki Szo fejére.....

Érdekes ha két nő csinálja ezt nem tűnik annyira gusztustalannak mint amikor 2 pasit látok így viselkedni....
Vendég

vajon ez normális v betegség?
Vendég

Sziasztok!

Nono: nem hangzik jól, de a két télapósipkás figura édi :wink:

Upsz, mennem kell,
JÓK A FOTÓK! mind, bocsi, msot több nem fér bele :?

Kép Kép
celesztina

Most látom h kinyírtam a topikot a homikról folytatott mélázgatásommal.....

Pedig vannak itt fontosabb dolgok is, pl nemsokára gyarapodik a topik-baba társaság!

Kép
Vendég

no sehol senki?????
Vendég

Hűűűű, nagyon penge vagyok! Nyírja ki v.ki így a topikot mint én!!!!

No elásom magam amíg v.ki nem ad életjelt.
Vendég

Pumpóka,
én is csak nézek ki magamból. Mondjuk éjjel sem aludtam vmi jól.
Aranyosak vagytok a képeken!

Zorróné,
Majd lszi írd meg ide, hogy milyen homeós bogyót ajánl Kata.

Toncsi,
helyes a pocid!

Nono,
szerintem is gusztustalan...

Szöszi,
Csini vagy. Otthoni ruciban is.!!

Magi,
én is foylamatosan kajálok! :roll:

Téjé,
Ma Benit is próbálták "sokkolóval" felébreszteni. Kevés sikerrel. Egyet odarugott és aludt tovább. Őt ugyan ne zaklassa senki! Aztán kaptam egy kis csokit, utána felébredt. Nálunk addig kell ott feküdni, amíg legalább 5 mozgást produkál, úgy hogy a szívhang is emelkedik.

Andi :D

Kép
Kép
Kép
felsoa

felsoa és téjé,

mi a fene az a sokkoló? Hang vagy rezgés?

Nono mez azért nagyon gáz...én nem is tudom mit mondanék a gyerkőcnek ha kérdezné, hogy akkor most hogy is van tul képpen?!

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi,
annyira nem gáz ám! Rezeg meg olyan berregő hangja van. De Benit nem hatotta meg. :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

homi téma: nem is lehet nagyon mit mondani a gyereknek azt hiszem....csak példát mutatni.
Nem ítélem el őket...sőt nem is igazán érdekelnek...még a felvonulásukkal sem tudnak kiakasztani de azért jó magasra feldobták ezt a labdát és előbb utóbb le kell csapnom. Szo biztos kérdezni fog ha lát és nem is tudom mit kéne válaszolnom.
Tényleg nem tudom, mert engem nem érdekelnek...nem bosszantanak és nem bántottak soha de nem szeretném ha a gyerekeim felmelegednének.....
Azt hittem ez a téma majd csak a kamasz korban jön elő, de a múltkori Mónika-show bemutatójában látott meleg cupp rádöbbentett h korábban érkezik el a téma mint szerettem volna, szóval jó lesz felkészülni.......de még nincs stratégiám......
Vendég

engem sem bántottak, vagy zavarnak különösebben.
De én úgy gondolom, hogy pont az ilyen helyzetek elkerüléséért csinálják otthon és ne az utcán egymás szeretését.

Mert az nem lehet kérdés számomra, hogy ez nem normális dolog...akármekkore liberalizmus is van

KépKép
kisfruzsi

Azt hiszem sikerült visszolvasni, de mindenre nem tudok reagálni. Bocsi.

Zorroné! Szép helyeken jártatok.

Nono! Mindkét hajszín jól áll neked, de nekem is jobban tetszik a szőke. Lehet azért, mert te is azt érzed a magadénak.

Marjan! Üdv. Itt!

Zsuzsa! Szép neve lesz a 4. kislánynak is.
Hatalmas a pocakod.

Csöppke! Még mindig nagyon vékony vagy és már hatalmas a pocakod.

Kis betegeknek jobbulást!

Virág! Örülök, hogy jól vagy, pihenj tovább, vigyázz magatokra.

Pumpóka! Szerintem sokat nőtt a pocid az utolsó hetekben.
És most már látom az éles képeket is. Nagyon jól néztek ki, aranyosak a gyerekek. Még egyszer sok boldogságot nektek!

Szőlő! Aranyos a mazsis ruci.

Nici! Nagyon szép ágynemű.

Gabo! Szép a ti ágyneműtök is. És persze a többi is (ágy, kocsi).

Nicci! Örülök, hogy megoldódik a probléma. Péntek már mindjárt itt van. Gondolunk majd rád. És tájékoztass minket.

Celesztina! Édes a kis pár zokni. Én is imádom a pici lábra valókat.

Téjé! Sokkoló? Ez durván hangzik. Egyáltalán lehet ilyet?
Írtad, hogy nem is szóltak előre. Nagy bunkóság. Megérdemelte volna az illető, hogy utána ő is kapjon egyet a sokkolóval.

Lituka! Csini vagy.

Szösszenet! Csinos vagy! És semmi baj nincs sem a fejeddel, sem a ruháddal.
És látom a kiságyból már csak Alíz hiányzik. Nemsokára Ő is ott lesz. Úgy telik az idő.

Magika! Aranyos ez a párbeszéd. :)

Toncsi! Örülök, hogy jól vagy. És te is csinos vagy.

Nono! Ez szörnyű...jó, hogy Szonja nem vette észre a pasikat.
Én ilyen téren elég konzervatív vagyok.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Igen, én is úgy gondolom h otthon csinálják!
Vendég

Gumimaci - És azt nem látom a hosszú hozzászólásodban, hogy ti hogy vagytok?? :) Remélem minden a legnagyobb rendben!!

Toncsi - Szuper-vékony vagy :) te sem híztál semmit .. legalábbis nem látszik :D

Nono - Oh, kellemetlen lehetett a szitu .. Hát igen, illene megtartani a 4 fal közé ezeket az intim pillanatokat .. :) de én néha az átlagos, heteroszexuális kapcsolatoknál is látok olyan párokat, akik olyan szinten vannak együtt nyilvános helyen, ami nekem sok .. pedig nem vagyok prűd .. mégis :) Szóval nem csak rájuk vonatozik a "tartsák meg maguknak az intim dolgaikat" kérés :)

Andi - Édes lehetett Beni, ahogy nem hatotta meg a sokkoló :)
A múltkori alváskor Alíz is max. 5 mozgást produkált .. azt is csak ha cseszegettem .. :D :D

Pumpóka
- Tényleg pici pocakod van :) szerintem legalábbis kisebb, mint pl. nekem :lol: :lol: :lol: :lol: De a bentlakó a lényeg ;)
(jah, és megértelek, hogy idegesít a "még egyben vagytok?" kérdés.. engem az bosszant, amikor azt mondják .. hogy "ááá .. nem biztos ám, hogy kibírja 2-áig.." .. azoknak szívesen bevernék egyet :lol:)

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Köszönöm a kérdésed, mi jól vagyunk. Bár a frontokra nagyon érzékenyek vagyunk, a baba is és én is. Itt írták többen a múlt napokban, hogy fájt a fejük. Én hétfőn jártam így. Már úgy ébredtem, hogy majd szétrobbant a fejem és ez egész nap kitartott. Ráadásul délután még hányingerem is volt úgy, hogy egészen legyengített, szédültem, fehér voltam, mint a fal. Egy kis narancs helyrehozott.

Ma volt egy kis savam, de kb. 1 liter tej után és 2 szelet szalonna után ez elmúlt. :oops: :D :lol:

Mindjárt vacsizunk, utánna fekszünk le. Szerencsére éjjel tudok aludni, bár többször ki kell mennem.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Túl vagyunk mi is a CTG-n. A biztonság kedvéért a CTG előtt ittam egy kávét, meg a kocsiban is Tankcsapdát hallgattunk, úgyhogy Lili végig nagyon virgonc volt. Kapott is egy tábla csokit a vizsgálat után. Minden rendben van és már nekem is sikerült produkálnom egy 50-es összehúzódást :) Volt UH is (BPD: 90, TAD: 98, FL: 73 mm és kb 2800-3000 gramm). A méhszáj zárt, a méhnyak megrövidült, összességében minden rendben.

Judit, Zsuzsa,
hát nekem kedden 10.00-kor jelenésem van a fodrásznál, úgyhogy egyébként sem tudtunk volna találkozni.

Litu, Toncsi, Szöszke, Pumpóka,
nagyon csinik vagytok :)

Nono,
az én munkahelyemen szinte minden fickó homoszexuális. Eleinte nagyon fura volt, de végül megszoktam. Nálunk a srácok nyiltan vállalják ezt...

Kép
emi29

Sziasztok Lánykák! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elbúcsúzom,remélem mire újra gép elé kerülők már mások is lebabásodnak! :wink: :lol:

Mindenkinek további erőt és kitartást ,így a végére! :wink:

Vigyázzatok magatokra és tartsátok egymásban a lelket!

SZössze-NETEN :lol: :lol: :lol: keresztül érkezznek majd az infók! :wink: :lol:

(Humoromnál vagyok)Ez nálam a pánik jele! :shock:

Jó éjszakát,puszi mindenkinek!

Nicci

KépKép
KépKép
nicci

Nicci,
jó éjszakát neked is. Csuriban lesz a kezünk pénteken. Addig is vigyázz magatokra és várjuk nagyon-nagyon az infot!!!!!

Kép
emi29

Nicci,

Minden jót!!!!:wink:

KépKép
kisfruzsi

Azt hiszem én is elmegyek fürödni, aztán lefekszem. Apa nemsokára jön, remélem

KépKép
kisfruzsi

Judit,
hát igen. Tényleg nagyon jó fej a szülésznőm. Össze is tegeződtünk az előző CTG-n + kiderült, hogy ő volt az éjszakás akkor amikor a tesóm szült. Emlékezett, hogy útközben találkozott a mentő a tesómékkal. Nem sűrűn fordul elő, hogy valaki a kórházba menet lebabázik :) :)

Kép
emi29

Emi! Örülök, hogy minden rendben.

Nicci! Minden jót!
Szösszenet! Várjuk majd az infókat.

Lehet, hogy már senki sincs itt rajtam kívül, de:
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jó reggelt!

nicci, minden jót Nektek, nagyon várjuk a híreket! :lol:

Májusi tábla itt.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nicci,
Minden jót Nektek! Drukkkk!!!!

Csöppke,
Hogy van Domino?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Csajok,

Tudom, hogy hülye kérdés, de én tényleg nem tudom...

A jóslófájás az, amikor folyamatosan fáj alul a has? A méh alja? A méhszáj magasságában? Vagy hol fáj olyankor?
A szüléskor is ott lent fáj?
Mert eddig úgy gondoltam, hogy a kerek pocak fog fájni, de én agyas rájöttem, hogy akkor a "baba fájna".
Most megyek dokihoz, őt is megkérdezem, csak hát aki már szült az előnyben van egy férfivel szemben :lol: :lol: :lol: :lol:

1Bambi

Kép
1bambi

Bambi!
Csak nem fáj???? :?

a jósló személy szerint nekem olyan volt, mint a szülési fájások, csak sokkalta enyhébb, mensiszerü görcs egyidőben összehúzódásokkal és nincs benne rendszer.
Van akinek nem fáj állitólag a jósló, csak keményedik... nekem ez fura, mert akkor szép kis jóslóim vannak hetek óta, na a mai reggelről nem is beszélve. Rendszertelenül 5-10-15-20 percenként bekeményedik és tart kb. 2 percig... de nem fáj.
Viszont feszit nagyon a kölök odalent, érzem, ahogy a méhszájamnak tolja a buksiját, nagyon hülye érzés... :roll:

A szülésnél is bekeményedik rendszeres időközönként és görcsöl mellé.... fura hogy igy leirni nem lehet, de érdekes, hogy az ember szinte rögtön tudja, hogy ez már az... :roll:
Bár én Atisnál először azt hittem hajnalban, mikor arra keltem, hogy fájdogálok, hogy csak szimplán wc-re kell mennem, aztán elmentem és semmit nem produkáltam, utána elkezdtem mérni és rendszeres 20 percenként jöttek... aztán 10 perc ... aztán indulás... :lol: na meg reggelre a nyákdugóm is elment... :)

Szal ha fáj, inkább nézesd meg magad, ha nem vagy biztos benne, milyen fájdalom lehet...
Mert alul fájhat (ha nem görcsöl) mert nyomja a baba akár... nemtom, nem akarok hülyeséget irni, sem félrevezetni... :wink:
Vendég

Szép jó reggelt minden anyukának és kismamának!
Nagy érdeklödésel olvasom a topicot,de mivel ti már egy összeszokott csapat vagytok,nehéz bekapcsolodni. Gyönyörüek a pocakok,a kismamák és a babaszobák.Nagyon szoritok mindenkinek,könnyű és szép szülést kivánok!
Kedves Csöppke,kérlek szurjál be engem is a májusi babák közé:37 éves vagyok,a Telkiben fogok szülni,május 2.án,kisfiam lesz,Bendegúz és van már egy nagy fiam,Szabolcs,aki 1998 május14.én született.
Most 35-36 hetesek vagyunk,külső-belső nyitott méhszájal,doktornéni szerint még 2 hétig egybe kell maradjunk. Szigorú fekvésre vagyok itélve,amit ha nehezen is de betartok. Üdv. mindenkinek.
balla melinda

Szép jó reggelt minden anyukának és kismamának!
Nagy érdeklödésel olvasom a topicot,de mivel ti már egy összeszokott csapat vagytok,nehéz bekapcsolodni. Gyönyörüek a pocakok,a kismamák és a babaszobák.Nagyon szoritok mindenkinek,könnyű és szép szülést kivánok!
Kedves Csöppke,kérlek szurjál be engem is a májusi babák közé:37 éves vagyok,a Telkiben fogok szülni,május 2.án,kisfiam lesz,Bendegúz és van már egy nagy fiam,Szabolcs,aki 1998 május14.én született.
Most 35-36 hetesek vagyunk,külső-belső nyitott méhszájal,doktornéni szerint még 2 hétig egybe kell maradjunk. Szigorú fekvésre vagyok itélve,amit ha nehezen is de betartok. Üdv. mindenkinek.
balla melinda

Jó reggelt csajok!

Bambi,
én passz. Nekem nem fáj a hasam egyáltalán, csak keményedik kb fél percekre + ahogy pumpóka is írta, érzem ahogy Lili a fejecskéjét a méhszájamhoz tolja. Na az nem kellemes érzés :roll:
Dokihoz minden jót! Én majdnem elsírtam magam tegnap a vizsgálat alatt annyira fájt :( :( Azt hittem ott helyben megszülök.

Kép
emi29

Jó reggelt!
Így a betöltött 35. hetemre dobok pocakképet hogy is állunk most...vagyis hogyan gurulunk... :lol:
Kép Kép Kép Kép

Szóval így vagyunk.... ja és +13 kg
Mindenki azt mondja a pocakomra, hogy max 2 hetem van még.... :shock:

Szerintetek???? :?: :?: :?: :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary!
Abszolút nem függ a pocak méretétől sem a baba nagysága sem pedig a szülés időpontja... :wink:
De szép nagy pocak, az biztos... :) ha mérettől függene, átsorolhatnék a júniusi kismamákhoz a hasammal... 8)

Emi!
Látom, nem csak rám van hatással a front akkor! Csak nekem tovább tart a keményedés és már-már kezd kellemetlen lenni... :roll:

Bambi????

Melinda!
Nem olyan nehéz bekapcsolódni! :wink:
Vendég

Mary,
azt nem tudom, hogy hány heted van még hátra, mindenesetre tényleg hatalmas a pocakod!

Kép
emi29

Jó reggelt, sziasztok!!

Kicsit kómás vagyok még a sok takonytól :roll: :?

Niccinek megy a drukk ezerrel!!! :D

Mary: szép nagy a pocid :D
(sosem értettem, hogyan lehet levonni szülésre vonatkozó infokat a has nagyságából?!? Azt hallottam, ha lent van, akkor valószínűúbb, de ez is olyan alkat-függő, nem? Nekem pl ugyanakkor a hasam, mint Laurával volt, mégis kisebbnek látszik :)

Aki május kb közepére van kiírva elmegy majálisozni? :wink: Tudom, még korai a kérdés, meg sok mindentől függhet (idő, hogylét, doki véleménye, stb) csak a tábláról jutott eszembe...

Kép Kép
celesztina

Hát lányok!
Akkor kicsit azért megnyugodtam....
Tegnap volt, aki azt kérdezte, hogy még mindig nem szültem meg??? Azt hitte, hogy már februárban szültem...
Anyám meg azt álmodta, hogy 5 kilós gyereket szültem.... :shock:
Én kiegyezek egy 3 kilós babával.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok, jó reggelt!

Sajna én lánykám is beállt a betegskedők sorába, szerencsére nem lázas, meg jó a közérzete, de rettenetesen taknyos, és köhög tőle :(

És hogy kicsit panaszkodjak is, nagyon de nagyon mérges vagyok :(
Tegnap anyósoméknál volt Szandi... úgy döntöttek kimennek motorozni (persze azt a ... motort már vagy 2 éve kinőtte), és mibe vitte ki? A 9000 Ft-os Nike cipőjében... A gyerekesek már gondolom tudják, hogy ahogy hajtják a gyerekek a motort, húzzák maguk után a lábukat, na most a cipő orra ezt általában megsínyli, főleg, hogy az a motor már rég nem való Szandinak, kicsi kegyetlenül neki!
Na szóval, hiányzik egy kis darab a cipő orrából, meg totál elkopott a gumi része :? :cry:
Van annyi de annyi játszós, kerti, stb cipője... miért az utcai drágába kellett kivinni? Soha nem csinált még ilyet anyósom, ráadásul most vettek neki nemrég új nyúzható cipőt, miért nem lehetett azt ráadni???? :(
Nagyon jóban vagyunk, de nem akarok neki szólni mégsem, ne legyen ebből sértődés, de párom azt mondta szólni fog neki mindenképpen, mert azért ez gáz...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Hétforduló :) :) Kezdjük a 35. hetet... nagyon gyorsan telik az idő :)

Minden hétfordulósnak gratula :)
Szőlő, Neked is :) Merre jársz?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="felsoa"]C írta:felsoasöppke,
Hogy van Domino?

felsoa, köszönöm, talán jobban :)
Hasmeés nincs és most épp kiflit reggelizik!! 4 napja nem evett..úgyhogy nagyon örülök! És már 2 deci folyadék is lement... úgyhogy talán alakulunk. Jó lenne..

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: