A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszönöm a frizura dicséretket. :D
molkata

Tényleg, csajok, akárki akinek van laktoherb teája, vegye már elő a dobozt, s írja ki nekem az összetevőket.
Mennék le a gyógynövénybótba, s vennék azt is, hogy olyan teát igyak.
Köffke.

Kép
kissmanó

1 filter 1,5g:
0,45g csipkerózsa áltermés, 0,40g édeskömény termés, 0,40g ánizstermés, 0,15g orvosi citromfű leveles szár, 0,10g köménytermés porított formában

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

SZiasztok!
Csak beköszönök, Beni minden délelőtt óránként éhen akar halni.
Meg most éjjel is, egész éjszakás programunk volt: szopi büfi, kaki fejés... :?

Na megyek cicit a szájába dugni.

KépKépKépKépKép
uxi

Jaj, hogy tudtok nem enni??? Én kétpofára zabálnék... Édességet, gyümölcsöt, főtt kaját, mindent... :oops: :oops: :oops:

Rita! Vettem tegnap körforgót, de tökre megbántam!
- felfelé kéne nézni hozz, Ádám viszont nem tud az óriási fejétől pár másodpercnél tovább... (jó, erre gondolhattam volna, mert a mostani foglalkoztatóval is ez az egyik baj...)
- nem létezik elemes verzió (állítólag), csak felhúzós, ami max. 1 percig tart ki. sokra nem megyek vele!
- az a fajta, aminek a zenéje kikapcsolható lenne, 4e ft-tal drágább volt. nem ruháztam rá be, így kezdem unni a dalocskát.

Úgyhogy én maradok anyáink módszerénél, és megpróbálok hurkapálcából, és hajtogatott figurákból összebarkácsolni vmit. arra gondoltam, ha cérnán függ papírfigura, talán jobban fog mozogni, mert tovább tart a lendület, és talán a légmozgás is hajtja.
Csak a belógatással nem tudom, mit kezdjek, mert a kanapé fölé, a gyerek feje mellé kéne valahogy eljuttatni a néznivalókat.

Ja, és senkinek nem ajánlom a Savoya parkban (budafok) levő kenguru áruházat!!!!! Nekem kellett kedveskednem az eladóval, hogy ugyan mutassa már meg az 5-15e ft között levő körforgókat, mert persze kirakva nincsenek, csak a szekrény tetején dobozban. Kérdezem, mennyi ideig mozog, válasz: amennyire felhúzza. Anyád! Fogalma nem volt egyikról sem. Sztem ez tök ciki a kengurunak!
Vendég

én ennék, vagyis eszek, ha eszembe jut! na tegnap este eszembe jutott és bepusziltam egy doboz bonbont :roll: (de ugyi azokban csak pár szem van, nagyja a doboz)

ez a kenguru olyan, mint az itteni babybell, csaknem hozzámvágták a felicitas csomagot is, azóta oda nem megyek

lynia-

Sziasztok!

Jöttem panaszkodni... Nagyon el vagyok kenődve. :cry: :cry: :cry:
Elapadni látszik a tejcsim. :cry: :cry: :cry: Harcolok a végsőkig. Andris nem akarja befogadni a cickót. A cumisüvegnyi tápira meg úgy cuppan mint aki éhen akar veszni. A gond ott van hogy nem is érzem hogy tele lenne a cickó tejjel. Máskor feszitett, kemény volt mint a kö, mostmeg lagymatag az egész. Fejni 2 cicóból 50 ml sikerült. :cry: :cry: :cry:
Én még soha nem használtam, meg nem is vagyok híve a homeós izéknek, de annyian dicséritek. Ártani nem fog, igy kiprószálnám. De.. Mit kell ennem erre? Valakiiiii... HELP, Please!
Vendég

Jah, és ha mindez még kevés vóna: Tömzsinek hétfő reggel óta nem volt kakija. :shock: :shock: :shock: :( :( Ma meg szerda van! Próbiztam mindent. Maszír, gyömösz, tea... hatás nuku. Puki van, de cucc nincs. :cry: :cry: :cry:
És extra nyügi...
Vendég

urtica urens 5 ch

én is azt ettem és bejött!

cickó nekem is puha, ne aggódj, minden oké lesz! meg mellette esetleg igyál laktoherbet, vagy milusant is!

(és indez a fránya balcsis ügy miatt? :evil: )

lynia-

Annee! Próbáld ki a More Milk Plus bogyókat, tiszta gyógynövényi alapanyag. Nekem bevált. Ès pihenj sokat, ha tudsz. nekem olyankor kevesebb a tejem, amikor fáradt vagyok.
Ezt a bogyót én egy bababoltban vettem, de lehet hogy patikában is van.
Ne szomorkodj!!! Tudom, könnyüü mondani, de te mindent megteszel és azért mert tápit is kap Andris, te nagyon jó anyuka vagy!!!! Ès abban is minden megvan, amire szüksége lehet.
Itt már mások is adnak pótlást! Szal, ne szomorkodj!!!!
molkata

Lynia: Köszi! :) Igen, alighanem amiatt. Mingyó leirom a történést hosszabban.
Vendég

Tábla frissítve! Bocs, most nincs több időm... majd jövök.

kétfiús anyuka
babdorka

Kata: Köszi Neked is! :) Nem a tápi miatt vagyok szomorú, hanem azért hogy eddig tök jó volt minden, akár tejboltot is nyithattam volna. Erre 2 barom miatt akikre keresztszülő jelöltként számítanom kéne minden elszáll.. :(
Vendég

Mit müüveltek?
Próbáld elfelejteni. Még jó is, hogy hamar kiismerhetted ööket és legalább nem lesznek a pici Andris keresztszülei. Nézd a jó oldalát.
molkata

www.boldogmama.hu oldalon olvashatsz a more milk kapszulákról
s ha tápis lesz, hát az lesz. még mi is küzdünk, vihar a fejünk fölött.
próbálom nem melléetetni (azaz tápi épp a lakókocsiban figyel, ottfelejtődött), másfél óránként cici ha ígényli, s no idegeskedés (ez az a rész ami nálam nem igazán megy, s ebben nem Grétu a hibás). Adria keresztanyájának ha ment másfél hónapo bébbel (akkor került haza a kórházból), akkor Annee, fel a fejjel, nekünk is kéne sikerülni
ha meg nem, akkor nem az elsők vagy utolsók leszünk akik tápira kényszerülnek. attól a szeretet amit kapnak, nem apad el.
Na, ugye sikerül mindkettőnknek?

Emi, kössz a leírást.
Most rotyika volt, s pihen a vállamon a drága.

Kép
kissmanó

És akkor az események:

Utazás előtti napon átjöttek este a keresztszülő jelöltek, mivel ők kocsival indultak balcsira mi meg vonattal. Megdumáltuk hogy a cuccosokat ők viszik le (babakocsi, utazóágy, csomagok) Igy is lett. Amit tudni kő: A jelölteink a kollégánk és felesége. A srác 29, a csaj 41 éves. Régóta próbiznak a babaprojektel, sikertelenül. Szóval, csütin 11-ig ott voltak, én éjfélkor még pakoltam majd szunya. 2-kor ébredtem(tünk) fél3-kor lakás elhagyva, éjszakai járattal ki a Délibe mert vonat indult 5:35-kor. Szóval, kb. 1,5 órát szundiztam.
Péntek estig nem is volt gond, de a sok pörgés, nem alvás megtette hatását. Kidöltem este 7 felé ott az előtérben az ágyon. De mint akit agyonütöttek. Annyira hogy este kiraktam Tömzsit az ágyra cicizni. Belülre, nehogy lepottyanjon. Előtérben nuku szőnyeg, csak járólap a beton épületen. A franc se tudja hogyan, de hajnalban Andris üvöltésére ébredtem. Leesett az ágyról!!! :shock: :shock: :( :( :( Persze frászt kaptam, de sehol sérülés nyom. Pocakján volt mikor megtaláltam. Nem volt baja, nem lett aluszékonyabb, evett rendesen. 9 körül ébredt mindenki, rajtam kívül, mert én onnantól kezdeve hogy Tömzsit megtaláltam, lestem minden reakcióját. Szóval, ezek már reggel úgy jöttek ki a szobából hogy össze volt szedve a cuccuk és bepakoltak a kocsiba. Majd kérdésemre hogy "Most mi van? Miért mentek?" A válasz ennyi volt: Hosszú! Megfordultak és ott hagytak minket a 3 gyerekkel, 1 rakás cuccal. Nem érdekelte őket hogy hogy is fogunk hazamenni ennyi cuccal, és hogy mi mindent megigértek a gyerekeknek. (vizicsúzda, csónakázás, fagyi stb.) A két nagy egész nap sírt utánnuk. Magukat hibáztatták. Azt mondták ők voltak olyan rosszak, miattuk mentek el. Egész nap nyugtatgattam mindkettőt. Nekem nem hiányoztak, én bepipultam de rohadtul. Engem csak az érdekelt hogy ott voltam az 1 hónapos gyerekemmel aki még le is esett az ágyról a semmi közepén egy üdülőfaluban (orvos Balatonlellén vagy Fonyódon legközelebb) 10 km minkettő onnan ahol voltunk. Autó nélkül!!! Ha Tömzsinek baja esett volna az eséstől, nem tudom mi lett volna... :cry: Kértem őket többször sms-ben, telefonon is hogy jöjjenek vissza, beszéljük meg. Válaszra sem méltattak.
És ezek akartak keresztszülők lenni. Mint utóbb kiderült: Azért mentek el mert a csaj megsértődött hogy nem babázhatott. Nem adtam a kezébe.
Ha én valakit keresztszülőnek felkérek, és az alig 2 órás gyerekemet a kezébe adom, akkor annak nem kell engedélyt kérnie hogy felvegye e keresztfiát egy kis dajkálásra. De az tutti hogy nem fogom mindig a kezébe adni!
Ennyi
.
Vendég

na, halvány fogalmam most hogy állunk mázsálás ügyben, de látom az aktuális táblában 4 legény húzott ránk születési súlyával (Pillangó - hiányoznak a csemetéd adatai, persze világrajötte története szintén) Márton Zétény, Marcell ,Botond Sámuel, Benhámin Valér. Na, akkor a kicsi nagyok nőjjenek még nagyobbra.

Kép
kissmanó

jajj Annee, te szegény.
nem volt elég neked az a nagy ijedtség, még azok a lükék is. huhh.
azért asszem az ijedtség is közrejátszott nálad, legalábbis magánvéleményem szerint.
De én nem bírom megérteni, hogy tényleg egy ilyen dolgon húzták fel az orruk? szerintem a sikertelen babaprojektjeik után lett depis a csaj, s ezt nem merte előttetek vállalni, inkább keresett egy hülye indokot.
áááááááááá, hülyék, s kár, hogy ezek miatt most ketten szívtok.
de mint írtam, ne add fel, ne még

Kép
kissmanó

Annee! Te szegény! Nem lehetett egy könnyüü hétvége. Azért, a legtöbb babának van érzéke, hogyan kell esni :wink: Ne aggódj többet. A keresztszülöö jelöltek meg bebizonyították alkalmatlanságuk. Egyébként, egyetértek Manóval, hogy itt a sikertelen babaprojekt is közrejátszott...
molkata

Juppiduuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Sikerült! Volt kaki! :D :D :D :D
Vendég

Annee! Gratula!!! :D :D :D
molkata

Pont azért kértük fel őket, mert tudjuk mennyire akarnak gyerkőcöt. Ez a felkérés is úgy nézett ki hogy ők ajánlkoztak. Mi meg belementünk.
Bizti az ijedtség is közrejátszott. Meg a tudat hogy mekkorát hibáztam. Én nem akartam menni ilyen picivel nyaralni, de a nagyok miatt bólintottam rá. Meg azért mert ők győzködtek hogy van autó! Ha gond van bárhová elvisz. Erre már másnap lelépnek.
Ha ezt tudom, eszembe nem jutott volna menni. Főleg hogy Tömzsi még pár nappal indulás előtt kórházban volt. :(
Szerencse hogy Tömzsinek nem lett baja, most nem tudom hogy számolnék el magammal ha nem igy alakult volna.
Vendég

Annee! Ez komoly! Nézd a jó oldalát, tanulj belőle! Egyrészt: erős vagy, és minden szitut meg tudsz oldani, másrészt Tömzsi fasza gyerek ;), harmadrészt, hogy megszabadultál ezektől az emberektől. Sztem keresztszülőnek nem is illik ajánlkozni, azt ki kell érdemelni... (bár, nem vagyok vallásos!)
A tejed vissza fog jönni! Ne vádold magad!!!!! A második vh-ban a nővérkék az elárvult babákat a mellükre rakták, és pár nap alatt beindult a tejük!!!!! Pedig még csak másik gyerekük sem volt!
Adj tápit, ha éhes Tömzsike, de fejjél is mellé, meg rakd cicire sokat. Nem hibáztál, max naiv voltál!
És azért vannak tartalékai Tömzsinek is ;)
Vendég

Bori: Köszi, ez nagyon jól esett. :) De ha igy folytatjátok a vígasztalásomat akkor ebből bőgés lesz. :roll: :wink: Összekapom magam, a fenébe is! Tömzsinek sem szabad látnia hogy aggódom. Visszajön a tejcsim! Menni fog mert úgy akarom!!! Pont :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tejcsit féltő anyucik, halgassatok Borira, minél többet csatlakoztatni a manókat a cicire, mellé fejni is, nem baj ha csak pár milit! Az igénytől lesz több tej!!!

Annee, nagyon sajnálom a Balcis történteket, de ne idegeskedj, és tartsd be az előzőket! :)

Ha tápit kell adni, hát azt kell adni, amíg van tejcsi addig úgyis csak kiegészítés!

Most megyek, Mina ordít, mert éhes! :D

Folyt. köv.

KépKépKép
dikó1

sziasztok

Andrea
Kép
kindernay

vonalzó próba...

Andrea
Kép
kindernay

hogy a fenébe is kell a vonalzót feltenni??????

Andrea
Kép
kindernay

Bakker, nehéz lefordítani románra ezeket a gyógynövényeket. Szótárban nincs, tiszta szerencse megjárta az eszem, s a keresőben rákerestem mindenik magyar nevére, akkor bejött a latin is, s a román keresőbe pedig betettem a latin nevet, s visszajött a román.
Na, indulhat a vásárlási hadjárat.

Kép
kissmanó

próba újra

Andrea
Kép
kindernay

faszomkarate

Andrea
Kép
kindernay

és újra

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Enyém végén van még egy url szögletes zárójelben, megpróbálom néhány szóközzel láthatóvá tenni!

[url = http://babafalva.hu][img]http://babafalva.hu/tickers/dc3.png[ /img] [ /url]
Vendég

Aneee!!
Basszus ez durva, ezt a szenyóságot. Tényleg, hogy akartak keresztelő szülők lenni?? Na ne..féltékeny a csaj, na de ilyet, így faképnél hagyni benneteket..áhh ez számomra felfoghatatlan. Faszomkarate. :twisted: Szegény kis Don Tömzsike és a többi gyerkőc. A gyerekekkel ilyet tenni...huuuuuuuuuuuu, felhúztam magam.

Bori!!
Jajj, Ati most jött meg az Elefániból és qrva görény forgót vett, úgyhogy délután visszük vissza kicserélni..bakker..kiskacsás, az még nem lenne gáz de a színe..az a full vidéki, szoci dizájn..na ne..kék-sárga-zöld-piros..gagyi.
A zenéje a szokásos..tirááá-tirárirárirááá..tirárárá..tudod melyik.. :lol: Van hozzá világítás is..de akkor sem jön be és nem is illik ide. Nem értem pedig Atinak jó érzéke van az ilyesmihez.. :shock:

Samesztán 9 óta nyomja a szundit.
Fostoskám.. :lol:
torolve_20131003125716

Andrejjjjjjja, hun van mán a tikkkered?.. :lol:
torolve_20131003125716

köszi Bori, asszem sikerült. Bakker kicsit nagy lett... :oops:
na gyorsan visszaolvasok

Andrea
Kép
kindernay

Samunak most jött meg egy csomag Hollandiából. Az egyik ismerősünk a Nike-nél a bébi cipő osztályon HR-es, küldött Samunak egy vagesz Nike totyogót.
:lol:
torolve_20131003125716

Látom nem csak Katának lett csini frizurája. Egonka is stílust váltott. Így is ennivalóan szép, de a születéskori frizura... szóval az utánozhatatlanul mesteri! :)
Kata! A nagyon kicsi korkülönbség senkinek sem jó, legalábbis az elején. Baráti körben látom, hogy a másfél év korkülönbség főleg az első időkben nagyon húzós. Szóval meggondolandó!

Gurgi!
Már megérte, hogy írtam. Ez az elégedettség Samukád arcán magáért beszél! És a szerkó már "nagyfiús". Hetyke kis legényke!

Ábibaba!
Gratula a gyerkőcökhöz!

Annee!
Én a Szoptanitról hallotam jó véleményeket. Ez egy cicire rakható szerkezet (tartály+csövecske), aminek a kis csövecskéjén keresztül szopizás közben a tartályból tápszert is szopizik a baba az anyatejen kívül. Előnye, hogy végig stimulus éri a mellbimbót és tejecskét is szopizik a baba. Ha érdekel, írok még róla.
Azokkal az emberekkel pedig ne is foglalkozzál! Sajnos mindenkit érnek csalódások az életben. Fontos, hogy legalább bennünk ne csalódjanak a gyerekeink.

Manó!
Igazából csak a kivárás segített a bukásainkon. A doktorbácsink fel tudott volna írni egy bukós babáknak való tápszert, de az eredmény sem garantált és ráadásul tápszer. Így maradt a büfiztetés, több-kevesebb sikerrel. Igazi változás az elválasztás kezdetétől volt. A szilárd kaja nehezebben és kisebb mennyiségben jött vissza.

Tücsi

url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
mtücsi

Rita! De az élénk színeket jobban látja a gyerek! Ha kicserélitek, akkor azért ne teljesen pasztell színűre! Meg le is lehet cserélni a függesztékeket!
Vendég

tegnap óta iszom a laktoherb teát,azóta fáj a gyomrom.Nem bírja a gyógynövényteákat.Még a mai adagot megiszim,aztán holnap veszek more milk kapszulát.Tegnap lehet elkiabáltam a dolgokat mert már a késő d.u.babakocsikázás nem jött be neki,sőt este sem akart egyedül elaludni.Pedig milyen büszke voltam magamra és az én kicsikémre.
pillangó7

Na kajcsi megvolt, most alukálni próbálnak összes kölyköcskéim, szóval én is megpróbálok pihizni!

nem is dicsekszem, hogy Mina majdnem mindig egyedül alszik el, na jó cumi besegít, meg a zenélő megy, de nem kézben van! megyek is visszadugózom! :D

KépKépKép
dikó1

Tücsi - hallottam a szoptanítról, érdekes kérdésem az lenne, hogy ezt árulják is valahol, vagy csak kölcsönözni lehet?
Mert én kölcsönzős kiszerelésben hallottam róla.

Kép
kissmanó

Köszi Mindenkinek az együttérzést a "keresztszülőkkel" kapcsolatban.
Jah, a legjobbat nem is mondtam. A csaj keresztanyává választásában már akkor kezdtem kételkedni mikor Tömzsi 2 hetes volt. Vendégségbe mentünk hozzájuk és jött a csajszi nagy boldogan hogy vett babapiskótát a kicsinek hogy rágcsálja! :shock: :shock:
Mondtam, térjünk vissza rá 8-9 hónap múlva.
A srác nem győzte mentegetni hogy csak jót akart és gondolta ha babavízetkaphat, akkor babapiskótát is.
Oké hogy nincs gyereke, de 41 évesen nem lehet ennyire hülye! :twisted:
Vendég

Tücsi, s mégis mennyit bukott?
Olvastam valahol valami gyogyóról, ami ilyen korban inkább használ mint árt (gyogyóról lévén szó), s spéci bukásra adják. Naná, nálunk nem kapható. Tököm tele, soxor jön, hogy én álljak neki ilyet forgalmazni. Meggondolandó :roll: :?: :!:
Mert reggeliben míg még bővebben volt a ciciben, kiszívta, oszt rengeteg jött vissza. Mióta nem bírja az iramot, s kevesebb van, a kevésből is bír visszapakolni. Már déli fürcsi is volt, mert úgy nyakonpakolta magát, hogy a háta közepéig ment, mint a híg fosika.
Na, apa felkérve gyógynövény beszerzésre. Mert mi nem hagyjuk el a házat, akkor nem jönne be a kb. másfél óránkénti cicizés.

Bakker, a legyek még mindig tépkedik az idegrendszerem. Már nincsenek annyian, de elegen ahhoz, hogy felemeljék a pumpám. Asszem előveszem a porszívót, s összeszedem őket.

Kép
kissmanó

Babavíz verszusz babapiskóta.
Röhögnöm kéne, pedig síralmas.

Kép
kissmanó

Manó! Nem válaszoltál...talizunk?

Mi most fejeztük be az evést, de már kétszer lehányt...szal, Egon is sokat bukik..

Egon fréza... :lol: Volt, aki kérdezte, hogy bezseléztük :shock: Persze, 1 naposan :lol:
molkata

Manó: Siralmas, de én is röhögtem. Ember hogy lehet ilyen gyökér? :lol: :lol:
Vendég

Annee, vígasztaljon az a tudat azzal a párral kapcsolatban, hogy szerencsére nem lettek keresztszülők.
Van nekem ellenpéldám erre.
Lakodalmunkra egy jó barátunk nem tudott eljönni, mert egy másik jó baráti pár (az övé) is akkor tartotta, s az ott helyben volt Kolozsváron, s ő még vőfély is volt ott.
Sebaj, gondoltuk jó lesz keresztapunak. Hát azt a nagy szöveget, hogy mekkora megtiszteltetés az neki, meg satöbbi, hisz vőfély, násznagy meg babám füle már kismilliószor volt, na de keresztapa még sosem. S Edinának ő lett az egyik keresztapája. Egy éves szülinapján (még) felköszöntötte, mert spéci meg volt hívva a hatalmas bulira, aztán abban az évben még lett egy keresztlánya (annak az előbb említett párnak a kislányáról van szó). Na, attól a perctől kezdve az én lányomról tök megfeledkezett, pedig a másiknak 3 nappal van korábban a szülinapja, az is januári, ha az eszébe jutott (márpedig tuti mindig meg volt hívva, hacsak egy kis haveri itókázásra semmi buli nélkül), akkor vehetett volna annyi erőt magán, hogy felhívjon, hogy boldog szülinapot kívánjon a gyereknek. De nem. Aztán szemet szemért, fogat fogért, azóta mi sem köszöntöttük őt fel szülinapján, pedig még postán is küldtünk neki ilyen-olyan ajándékokat előtte.
Aztán a tavasszal nem tom hova mentünk, apa beszélt vele telefonon, s épp egy rendőr került a látószögünkbe, apa átnyújtja nekem a telefont, hogy addig beszéljek én vele. Hát mit is tudnék azon kívül, hogy max beolvasok neki? Inkább hátraadtam a telefont, s mondom Edónak, beszélj a keresztapáddal. Há a gyerek naná azt hitte a másikkal beszél, de rájött, s aztán kérdőre vette, hogy mikor jön őt meglátogatni, meg akármi, végül a keresztapja telefonszámlájára jól eltrécselt vele. Na, persze azóta szintén semmi, de engem már nem érdekel. Sajna komolytalan ilyen szempontból.
Mondtam is apának, hogy ha akarja bejelölheti az iwiw-en, de engem nehogy fel merjen István kérni ismerősnek, mert menten visszaküldöm, hogy nem ismerem.
Na, uff. Most kicsit ismét kidühöngtem magam, de hát mit csinálj, vannak szar emberek. Nem lehet mindenkinek olyan tündéri keresztanyja, mint amilyen szerencsém nekem van az enyémmel (az egyikkel, bár a másik 17 éves koromtól jött rá, hogy keresztlánya vok, na mind1)

Kép
kissmanó

öööööööö, az előbb kicsi bötűsre akart sikerálni.

Kata, bocs. Pedig akartam. Kérdeztem apát, hogy esetleg Stuttgarton keresztül visz-e útunk, de sajna azt válaszolta, hogy nem.
No, de azért még szerintem képlékeny a dolog, majd2-3 hét múlva még visszatérek a tárgyra. Oké?
Érdekes lenne, Kata a fő találkozó. Hun Veszprémben, hun dajcséknál. Bár a dajcs találkát összehozzátok ti Melindáékkal előbb vagy utóbb.

Kép
kissmanó

Ja! Gurgi! Nekünk pont olyan van, piros-zöld-kék-sárga kacsák nyakkendöövel. Egonnak tetszik :-)
Nekem is bajom volt vele, leginkább a "román"szine miatt...de már megszoktam 8)
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: